Welkom terug bij de derde en laatste ronde van de door Chipsafe gesponserde webstrijd. Klantenkaarten, smartcards, OV-chipkaarten, passen en identiteitsbewijzen, de chip is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Helaas geven al die chipjes hun informatie prijs aan eenieder die over de juiste uitleesapparaten beschikt. Al lopend door bijvoorbeeld een winkelstraat is de kans groot dat u zich ongewild laat lezen als een boek. Voor wie geen persoonlijke informatie wil lekken maar toch de gechipte kaarten op zak wil hebben is er de Chipsafe.

In deel 2 lieten we een filmpje zien over wat er gebeurt in een winkelomgeving als u met een RFID chip op zak iets gaat kopen. Om te winnen moest u antwoord geven op de vraag wat de klant in het filmpje kocht. U gaf massaal het goede antwoord en we hebben 3 winnaars uit de goede inzendingen getrokken.

De winnaars zijn:

Zes Snaar
Leon Appeldoorn
Ella

Zes Snaar was uiteindelijk de beste observant die tot in de kleinste details antwoord gaf:

"Dhr John P Customer kocht op 8 juli 2002: 1 AE Denim Utility Short: $36.00 1 AE Western Plaid Shirt: $ 34.00 BTW=$2.36 Totaal $72.36 Het t-shirt bevatte een onzichtbaar in de kraag ingebrachte gechipte tag met de unieke code: 003CA Zijn outfitters AE clear Card had nummer 00361405589 (de liefhebbers zien hier natuurlijk de beruchte 3 zessen) Voor de volledigheid kunnen we melden dat zijn vorige bezoek in die winkel op 23 juni 2002 had plaatsgevonden en mogen zijn adresgegevens ook niet ontbreken: 123456 Mainstreet Anytown ST01234 "

Gefeliciteerd!
(De winnaars worden verzocht om nog even een postadres naar ons toe te sturen)
Oké. In dit laatste deel doen we een beroep op uw gevoel van humor. Wilt u een Chipsafe winnen vertel ons dan;

Van WIE en WAAROM u een RFID chip zou willen uitlezen.

Met dank aan Chipsafe voor het ter beschikking stellen van de RFID shielding hoesjes.

Picobyte: Ghmm het zou wel tof zijn de lokale kerk en moskee uitbaters te volgen en eens zien hoe vaak ze naar de hoeren gaybar en de sexshop gaan.
Stroom moet vloeien.
Op 03-05-2008 13:32:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden