De zomer komt in rasse schreden naderbij. En met de komst van de zon liggen er ook weer vrije dagen in het verschiet. En zeg nou zelf wat is vakantie zonder een goed boek? Speciaal voor u heeft Grenswetenschap enkele door de auteur gesingneerde exemplaren van het boek 'Het Dartis Mysterie' in de aanbieding. Laat u meeslepen door deze fictiethriller die draait om het magische jaar 2012. Het boek, een goed glas en een plekje in de zon of schaduw en uw vakantie kan niet meer stuk

bertdartis

( Bert genoot van het mooie weer en het Dartis Mysterie )

Buiten dat het hier om de gesigneerde exemplaren gaat doet ook Grenswetenschap.nl een duit in het zakje. Wie nu bestelt betaalt geen verzendkosten!

Bart Mertens
Het Dartis Mysterie

Een gastro-enteroloog ontdekt toevallig tijdens een medische controle dat één van zijn patiënten bewijs draagt van nieuwe menselijke evolutie. Paul Hendry besluit om zijn ontdekking zo lang mogelijk geheim te houden. Met de hulp van Thomas Renneboog gaat hij op zoek naar een verband tussen zijn ontdekking en een meer dan duizend jaar oude beschaving. Stilaan groeit het vermoeden dat het verleden zich gaat herhalen tijdens het galactisch fenomeen van 21 december 2012. De zoektocht wordt ingewikkelder wanneer de Dartis zijn eerste geheimen prijsgeeft. Al gauw wordt het duidelijk dat de wereld gewaarschuwd moet worden!

Uw prijs: 21.95

titel: Het Dartis Mysterie
auteur: Bart Mertens
aantal pagina’s: 460
uitvoering/formaat: paperback 16 x 25 cm
ISBN 978-90-8834-062-8

Bestellen? Maak 21,95 over naar Postbank 5154125 ten name van VOF de Grenswetenschap. Zodra uw betaling binnen is verzenden wij het boek. U kan dit artikel ook via onze GW-shop bestellen.
Edmund: Best wel ja. Ik heb hem in de kast en in zowat 1 ruk uitgelezen.
Op 25-05-2008 0:47:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden