Dringen, dringen, dringen is het in een regionaal dierenwinkeltje in Liverpool, Verenigd Koninkrijk. Het is er onderhand bijna drukker dan wanneer de Hadj plaatsvindt. Ooit een Imam zien rennen? Nee? Bezoek dierenwinkel "Water Aquatic" in Liverpool maar eens, dan zie je er genoeg rennen! Waarom? Lees verder....

"Het is een signaal," zegt Imam Sheik Sadek Kassem uit Liverpool. "Het maakt mijn geloof alleen maar sterker", vertelde de 23-jarige Ali Al Waqedi. Hij kocht 2 vissen uit de dierenwinkel.

De 2 vissen zijn opmerkelijk 'natuurlijk' getattooeerd. De ene vis draagt een tattoo met inscriptie "Allah" op het kleine lijfje en de ander draagt de naam "Mohammed", de laatste profeet, op het lijf.

visjeDe eigenaar van de vissen, de 23-jarige Ali Al Waqedi, zei dat hij naar een dierenwinkel was gegaan om de vissen voor zijn kinderen te kopen. Eerst zag hij de vis die in het Arabisch het woord Allah droeg. Daarna viel zijn oog op de vis met het woord Mohammed op de huid. "Ik denk dat het een boodschap is van Allah aan mij," aldus Al Waqedi.

De moslims in Liverpool noemen het een wonder, de ander een signaal ter beginning van de Dag des Oordeels. Andrew Chambers, een religieus onderwijzer zegt: "Het is overduidelijk dat de inscripties op de vissen ook daadwerkelijk de Arabische teksten laten zien, het staat er dus echt."

Wondervissen? Of toevalstreffer? Maar toeval bestond toch niet?Meer lezen? klikken.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden