Een amateurfotograaf uit het Engelse Cheshire keek vreemd op toen hij een 'spook' zag op een foto die hij eerder nam bij Chirk Castel. De foto werd gemaakt met een digitale camera. Pas bij thuiskomst ontdekte de fotograaf dat er meer op het prentje stond dan hij had verwacht. Hoewel een beetje vaag is toch duidelijk te zien dat het om een vrouw gaat in gedateerde kledij. Photoshop of écht? U mag het zeggen. (klik hier voor de hi-res versie.)

spook

Beschermengel?

De 53 jarige Arthur Harrison viel van zijn ladder en spietste zichzelf op het puntige tuinhek. Op wonderbaarlijke wijze raakte geen van de punten zijn vitale organen zodat Arthur het verhaal kan navertellen.


( punten van het hek in onfortuinlijke klusser )

Wolven/honden (?) in Gatchel, Indiana (VS).

David Shetley liet zijn schoothondjes los in de tuin om even later tot zijn verbijstering te zien dat ze even later door een groep mysterieuze honden/wolven bijna werden verschalkt. De grote vragen zijn natuurlijk waar kwamen deze beesten zo plotseling vandaan en wat zijn het? Wolven of toch maar een hybride soort hond, bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf.

Van prooidier naar roofdier.

En terwijl in Indiana leden van het geslacht Canis schoothondje op het menu willen, zitten op een eilandje in het zuiden van de Atlantische Oceaan muizen te loeren op gevogelte. Meer dan 10.000 jaar was het eilandje Gough dé plek voor broedende zeevogels. Toen ongeveer 150 jaar geleden de eerste walvisvaarders het eilandje aandeden wisten ook enkele muizen de broedkolonie te bereiken. Momenteel leven er naar schatting 700.000 muizen op het eilandje.

killermuis
( Vergeet de hond, pas op voor de muis )

Vogelaars hebben nu waargenomen dat deze muizen een nieuwe evolutie doormaken. Deze van oorsprong Engelse huismuizen zijn drie keer zo groot als normaal en zijn in plaats van gebruikelijke scharrelaars echte carnivoren aan het worden. Jongen van Albatrossen en andere vogels vallen nu ten prooi aan deze vraatzuchtige muizenvariant. Om de toch al kwetsbare vogelpopulatie, waaronder enkele zeldzame soorten, te sparen denkt men aan het dumpen van tonnen muizengif op het eiland.

Auto-seks

Edward Smit doet er niet moeilijk over en geilt op auto's. Naar verluidt heeft hij seks gehad met minstens 1.000 voertuigen. Zonderlingen heb je overal maar een week eerder kwam de 18 jarige Callum Ainsworth in het nieuws. De knaap zou naakt over straat gelopen hebben om vervolgens de oudste beweging ter wereld op een auto bot te vieren.

autoseks
( Blik op de weg maar dan anders )

Homo-seks

En terwijl sommigen gerelicapten natuurrampen als wraak van een homohatende god zien en lieden die dergelijk 'tegennatuurlijk' gedrag vertonen onthoofd moeten worden, kwam Science maar weer eens fijntjes naar buiten met onderzoeksresultaten dat ook in de dieren wereld homofilie de normaalste zaak van de wereld is. Homoseksualiteit is natuurlijk niet bevorderlijk voor de voortplanting, dus blijft de vraag waarom sommige dieren het praktiseren. Het antwoord is misschien wel heel simpel: ze doen het omdat ze het plezierig vinden/vonden.

Bonobo apen, Makaken, Bizons, Dolfijnen, Giraffen, Antilopen, Zwarte zwanen, Walrussen, Walvissen, talloze vogelsoorten, en ga zo maar door zijn geobserveerd terwijl ze homoseksuele relaties hadden. Nu maar hopen dat een homofobe godheid het blad Science niet leest anders zal natuurramp op natuurramp ons treffen.

Lanoe: "Ik zie wel meer dingen op de eerste foto, ik zie tussen de kleine deurtje en de linkerhoekpunt van de grote raam de zijkant van een schedel. En ik zie linksboven de rode rondje twee gezichten, een dik gezicht en een bovenkant van een gezicht zonder de neus en de mond.

En dan nog zie ik in de grote deur nog een gezicht. Dat komt door dat die man ervoor staat.

Mensen zien vaak zoals in wolken voorwerpen en wezens."
Ja, zie ik ook en ook iemand voor die deur alsof ie de sleutel nog om aan het draaien is en omkijkt.

Maar wie weet zijn we het slachtoffer van een gezamelijke psychose;P

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 1-6-2008 15:58:32)
Carpe diem homo universalis
Op 01-06-2008 15:57:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat: Oma, bent U dat?
"We're all mad here."
Op 01-06-2008 20:56:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lampie:
bs:

Wie beschikt tegenwoordig over een DIGIcam die zulke slechte foto's maakt.Ja, dat is dan een digitale camera uit grootmoeders tijd. Toen was nog alles zwart/wit.
Op 02-06-2008 7:35:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden