Op 20 juli 1969 landde Apollo 11 op de maan. Het was de allereerst maanmissie en er zouden er nog zes volgen. Het unicum werd gefilmd en groeide tot een van de grootste gebeurtenissen uit de vorige eeuw. Neil Armstrong zette drie uur na de landing zijn historische voetafdruk op onze natuurlijke satelliet en collega Buzz Aldrin nam er foto's van. Of ging het toch anders?

De Aarde gezien vanaf de maan
( Waar is de onderkant van de Aarde? )

Het zal u als grenswetenschapper, complotter of gewoon denker vast niet ontgaan zijn dat de maanlanding in twijfel wordt getrokken. We geven u een top 10 van redenen waarom menigeen eerder gelooft in een maanhoax dan in een maanlanding.

 1. De Maanlanding gebeurde tijdens de koude oorlog. Amerika moest Rusland zó snel aftroeven dat de missie in een onvoorstelbaar snel tempo werd gerealiseerd. Dat het tegenwoordig jaren duurt om een maanmissie voor elkaar te krijgen zorgt voor twijfel.
 2. Op de filmbeelden van de maanlanding is een wapperende Amerikaanse vlag te zien. Op de maan is echter geen wind. Volgens NASA was de vlag verfrommeld omdat de astronauten hem niet opgezet kregen en is dat de reden waarom het lijkt alsof de vlag wappert.
 3. De beroemde voetafdruk van Neil Armstrong doet ook stof opwaaien. Volgens hoaxgelovers is de afdruk simpelweg te diep. Een mens weegt immers veel minder op de maan en zou niet zo'n diepe voetafdruk achterlaten.
  Nu we het toch over het stof hebben. Aangezien de zwaartekracht minder is zou het maanstof véél trager moeten dwarrelen dan op de video te zien is. Er gaan dan ook geruchten dat de astronauten eigenlijk aan touwen hangen. Dat verklaart waarom de mannen wel onderhevig lijken te zijn aan een mindere zwaartekracht en het stof niet.
 4. Op de genomen foto's is geen enkele ster aan de hemel te zien.
 5. Niet kloppende schaduwen?De maanlander was een heel klein toestel. Volgens sommigen te klein om twee volwassen astronauten te bevatten.
 6. De schaduwen die te zien zijn, zowel op het maanoppervlak als in de reflectie van de ruimtehelmen, lijken aan te duiden dat er meerdere lichtbronnen zijn gebruikt. Dit terwijl de enige lichtbron de Zon was.
 7. Sommige weerkaatsingen waarvan NASA beweert dat ze afkomstig zijn van de zon zijn wel heel erg vreemd. Ze lijken zelfs op lampen die een fotograaf gebruikt voor extra belichting. Zie onderaan dit blog voor een foto.
 8. Op de eerste foto bij dit blog ziet u de Aarde gefotografeerd vanaf de maan. De onderkant van de Aarde is echter verdwenen. Men zegt dat dit hetzelfde systeem is zoals wij op Aarde 's nachts de afnemende en wassende maan hebben. Die maanstanden ontstaan echter doordat de Aarde zijn schaduw werpt op de maan en dus het zonlicht blokkeren. Op de maan gaat dat verhaal niet op.
 9. Foto's die kilometers van elkaar genomen zijn bevatten dezelfde achtergrond. Dit lijkt te duiden op een filmset.
 10. Bij een afstand van circa 400.000 km zouden radiogolven meer dan twee seconden onderweg moeten zijn tussen de maan en de Aarde. Deze vertraging zou hoorbaar moeten zijn op de geluidsopnames. Helaas zijn de originele geluidsopnames van de maanlanding spoorloos verdwenen. De opnames van latere maanmissies hebben dan wel weer de vertraging.
  De uitzending zelf werd ook al met 2 minuten vertraging op Aarde uitgezonden, niet de vertraging tussen de maan en Aarde, maar de vertraging tussen NASA en de tv. Daar heeft men volgens conspiristen gebruik van gemaakt om over te schakelen naar een studio.

Vreemde weerkaatsingen
( Vreemde weerkaatsingen. De zon, of... ? )

Naast de genoemde 10 punten zal de googler onder u nog veel meer aanwijzingen vinden om te geloven dat de allereerste maanlanding nep was. Zo zou er onder de maanlander geen enkel spoor van de landing terug te zien zijn, terwijl dit toch echt letterlijk stof zou moeten hebben doen opwaaien.

Natuurlijk gelooft niet iedereen dat de eerste maanlanding een koude oorlog-hoax was. De website BadAstronomy debunkt op geheel eigen wijze de meeste dubieuze zaken. Niet dat dit meteen bewijs is, maar het toont aan dat het mysterie omtrend de maanlanding een blijvend vraagstuk is. We vragen het aan u.

Uw mening: is de eerste maanlanding echt?
Stemmers: 568 (48%)
Stemmers: 615 (52%)
Edmund: hooks
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 10-06-2008 0:09:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal: Ik mis de van Allen Belt..
Die beschermt toch tegen dodelijke straling?
En de maan ligt toch daarbuiten?

Ward
Op 10-06-2008 0:15:15 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Picobyte: Het gebrek aan sterren is mogelijk door de gebruikte camera's die instelden op de relatief heldere voorgrond en het licht van de aarde.
De vlag wappert niet die beweegt mee met het steeltje waarneer ze hem neerzetten.
De radio signalen zijn door zend amateurs wereldwijd ook opgevangen en die hadden toch echt hun antennes op de maan gericht dat zou niet werken mits de nasa niet ook een omvangrijk sateliet netwerk had opgezet(iedereen die wel eens zijn tv schotel heeft afgericht weet hoe precies dat afgesteld moet zijn)
En die ruimtepakken zijn zo zwaar dat je op de maan alsnog behoorlijk veel weegt ondanks de verminderde zwaartekracht.
In mijn optiek heel erg echt dus.

(bericht gewijzigd op 10-6-2008 1:00:33)
Stroom moet vloeien.
Op 10-06-2008 1:00:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:

Die maanstanden ontstaan echter doordat de Aarde zijn schaduw werpt op de maan en dus het zonlicht blokkeren. Op de maan gaat dat verhaal niet op.

Dit klopt geheel niet. Wij zien de verschillende maanstanden doordat de zon de maan omder verschillende hoeken belicht. Datzelfde geldt voor de aarde gezien vanaf de maan. Als de aarde haar schaduw op de maan werpt, spreken we van een maansverduistering. Dat komt af en toe voor, maar heeft niets met de maanstanden te maken.
'Don't forget rule number 6'
Op 10-06-2008 6:14:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Kmis nog:

Ik weet het niet, ben nooit in de ruimte geweest.

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 10-06-2008 7:50:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Ringding:

Pegasus:

Waarom onderzoeken die complotters nooit iets? Die punten die daar vermeld staan zijn allang ontkracht, een beetje zoekwerk had er antwoord op gegeven.

Maar nee, het lijkt erop dat die mensen het niet willen weten en lekker mensen in hun complottheorieen proberen te trekken.


Je hebt ze door!

Als ze het gaan onderzoeken dan komt hun mooie fantasie in gevaar. Die zou dan bezoedeld kunnen worden met de saaie realiteit, en dat willen ze niet.

Kijk maar eens naar het eerste plaatje, van de aarde. Met de tekst eronder: "Waar is de onderkant van de aarde gebleven?" Dat is hetzelfde als naar een halve maan kijken en in paniek raken: "Wha! Waar is de rest van de maan?!" Terwijl men al lang en breed weet wat er aan de hand is. Moet men bij ieder halfzichtbaar hemellichaam opnieuw het wiel uitvinden?


Kvind dit van dezelfde kapsones getuigen als de mensen waarover jullie schrijven....beide weten niet waarover ze lullen, zowel jullie niet als zij niet

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 10-06-2008 9:15:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Kvind het wel raar dat mensen zich niet afvragen waarom we opeens gestopt zijn met de maan te bezoeken?

Was daar al iemand?
Zijn we niet welkom in het universum en waarom niet?
Verklaard dat misschien die "andere lichtbronnen"?
Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 10-6-2008 9:18:48)
Carpe diem homo universalis
Op 10-06-2008 9:18:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
ourobouros:

1 naam, sukkels en zoek het zelf maar uit op het net:

ROMAN POLANSKI

mensen die geloven dat de eerste landing echt was, geloven waarschijnlijk ook dat de oorlog in Irak om vrede en eer gaat, en dat de twintowers instortten door een brandje

indien u nu het woord hoaxer voelt opkomen, bent u met succes gebrainwashed, een makke pion van de manipulerende machtigen, en daarbovenop een schande voor het menselijke ras dat oorspronkelijk bedoeld was om zelfdenkende kritische individuen voort te brengenOwwwww, nee, maar als roman dat zeg dan zal het wel.....:S

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 10-06-2008 9:26:09 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gebakken Plasse: ik ken weer iemand die zegt dat hij de reincarnatie van Toetanchamon is, betekent het dat dat piramideverhaal ook een hoax is?
(bericht gewijzigd op 10-6-2008 9:47:31)
Op 10-06-2008 9:46:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gebakken Plasse: Size doesn't matter zeggen 'ze' toch? Enne, ourobouros, wat voor jou als bijna heilig overkomt, is voor anderen klinklare onzin. Je kan echt niet meer zomaar aannemen wat die achterlijke amerikanen ons proberen wijs te maken. Maar goed, zoals ik al eerder elders zei:

Gelukkig is geloven vrij, geniet ervan!
Op 10-06-2008 10:19:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Wat mij nog regelmatig verbaasd is dat er nu geen foto's van de troep die we op de maan hebben achter gelaten zijn genomen...

Moet toch een koud kunstje zijn om een achtergelaten vlag ( die volgens astronaut Colling is omgevallen bij het opstijgen) of een karretje op te snorren met een telescoop/satelliet en een foto maken...?

Ze kunnen dwars door onze onrustige atmosfeer zien of ik een biertje op mijn tuintafel heb staan maar ze kunnen niet wat rommel op de heldere maan traceren..?

Vreemd...

Ik ben overigens als klein kereltje door mijn ouders midden in de nacht uit bed gehaald om de maanlanding live mee te maken. Ik herinner me nog dat iedereen heel opgewonden was..
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 10-06-2008 10:21:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
Lanoe:

ourobouros:

1 naam, sukkels en zoek het zelf maar uit op het net:

ROMAN POLANSKI

mensen die geloven dat de eerste landing echt was, geloven waarschijnlijk ook dat de oorlog in Irak om vrede en eer gaat, en dat de twintowers instortten door een brandje

indien u nu het woord hoaxer voelt opkomen, bent u met succes gebrainwashed, een makke pion van de manipulerende machtigen, en daarbovenop een schande voor het menselijke ras dat oorspronkelijk bedoeld was om zelfdenkende kritische individuen voort te brengenOwwwww, nee, maar als roman dat zeg dan zal het wel.....:S

Carpe diem homo universalis

dom
(bericht gewijzigd op 10-6-2008 10:26:48)
Fruit dan?
Op 10-06-2008 10:26:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivoryke^: is et normaal dat je door dat huppelende mannetje heen kunt kijken trouwens?

Wat mss ook een reden zou kunnen zijn voor de Amerikanen om bepaalde beelden te "stagen", is om te zorgen dat de Russen hun techniek niet zien? Gokje hoor haha, ik was toen nieteens geboren en mn moeder was 3...

Ik zou iig voor zowel ja als nee mn hand niet in het vuur durven steken. (poll)
Moeten is een keuze...
Op 10-06-2008 11:48:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
filiberke:

wat ik nog nergens weerlegd heb gezien is het volgende

er bestaan beelden van een landend en een weer in vertrek opstijgende maanschip

hoe hebben ze dat dan voor mekaar gekregen?

Zoals in de film?
Met een takel?
Fruit dan?
Op 10-06-2008 0:32:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
filiberke:

wat ik nog nergens weerlegd heb gezien is het volgende

er bestaan beelden van een landend en een weer in vertrek opstijgende maanschip

hoe hebben ze dat dan voor mekaar gekregen?

Ik heb ooit eens gehoord dat ze gewoon de lucht in zijn gegaan, maar verderop (buiten zicht) weer zijn geland.

Een mens hoort zoveel, nietwaar...
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 10-06-2008 0:36:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
KC: pfff. waar moet ik beginnen....

Ik zou zeggen kijk je ogen uit
en doe wat nader onderzoek.

Ruïnes op de maan? Als dat zo zou zijn, snap ik het belang van een moon-hoax-theorie. Over alle beelden en foto's van NASA op de maan; het merendeel wordt bewerkt. Dingen die niet gezien mogen worden, halen ze eruit.

Het filmpje van Armstrong kan nep zijn. Als er namelijk geen 'live' beelden van een dergelijke gebeurtenis zijn, is het niet echt een gebeurtenis. Is het niet? Het schijnt dat ze de landing hebben nagemaakt omdat het technische gewoon niet mogelijk was 'live' beelden van de maan naar aarde te sturen. Zit wel wat in vind ik.

Het was technisch ook niet mogelijk om het over de hele wereld de beelden simultaan uit te zenden. Dit vanwege de verschillende analoge video systemen die destijds over de hele wereld actief waren...

Kortom, ik geloof dat we wel op de maan zijn geweest. Wat daar aangetroffen werd (de audiotapes van de astronauten zijn te vinden op youtube) was niet voor het grote publiek. En zodoende verschijnen er allemaal theorieën die de maanlanding in diskrediet brengen. In werkelijkheid is er veel meer toe te schrijven aan de maan landingen.
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 10-06-2008 0:46:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
morgaine: Ik ben wel erg benieuwd wat Tim de Enchanter voor reden heeft dat de aarde niet voor helft gezien kan worden vanaf de maan?
Verder zie ik al veel punten ontkracht worden maar heeft iemand dan een andere verklaring voor die weerkatsingen op de foto?
En zou er niet ergens te vinden zijn wat de verhouding is met een kilo op aarde en een kilo op de maan?
Op 10-06-2008 13:21:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
morgaine: Een kilogram suiker op aarde heeft op de maan nog steeds een massa van een kilogram, want de suiker is nog steeds uit evenveel en dezelfde deeltjes opgebouwd, maar een meegebrachte aardse weegschaal zal op de maan bij een kilogram suiker nog geen 200 g aangeven.

(bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kilogram#Kilogram_als_.28foutieve.29_aanduiding_voor_gewicht)

gemiddelde man weegt 80 kilo? en een ruimtepak 60 kilo. = 140 kilo
en sorry ik ben bar slecht in rekenen kan iemand dit omrekenen?
Op 10-06-2008 13:32:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
morgaine: zou dat genoeg zijn om zon afdruk te maken? ik denk het eigenlijk niet.
Op 10-06-2008 13:58:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
morgaine: Ja daar had ik dus nog niet aan gedacht dankjewel!
Op 10-06-2008 14:26:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gebakken Plasse: Op de hierarchische ladder staat die vriend van je toch echt een paar lichtjaar onder een koning der egyptenaren.
Op 10-06-2008 19:31:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Pegasus:

Bramsan:

Why is the Sun So Big? and the earth so smal??These images were taken on the same roll (magazine 134/B) by a Hasselblad Lunar Surface Camera, fitted with a 60mm Carl Zeiss Biogon lens, photographed onto 70mm color film.

It is a fact that no matter whether viewed from the Earth or the Moon, the Sun appears to be virtually the same size in the sky. The reasons for this are twofold:

1) the Sun is approx 93 million miles away from the Earth and Moon;
2) the Earth and the Moon are relatively close together.

Therefore, as the Sun appears to match the size of the Moon to produce a total eclipse (when viewed from Earth), and as the Earth is 3.66 times LARGER than the Moon – when viewed from the Moon, the Sun must appear 3.66 times smaller than the Earth.But, incredibly, in this imagery the situation is reversed. The ‘earth’ is not just smaller than the ‘sun’ – it is SIX TIMES smaller than the ‘sun’. A conclusion also reached by photo analyst Jack White.

Nou debunk dit maar eens!

Aan deze reactie leid ik af dat je nog nooit een foto hebt gemaakt.
Verdiep je wat in licht en fotografie, en kom dan terug.

Nogmaals, waarom onderzoeken die complotters nooit iets. Ze lezen iets wat hun gedachten bevestigd en stoppen dan met zoeken, ze kijken niet meer verder.


complotters?

Wordt moe van dit generaliserende volk en maakt iemand voor mij verdacht.
Daabuiten weet ik niet hoe of wat en denk niet dat pegasus meer zal weten.
Voor volk als ons enkel giswerk
En eerlijk gezegd boeit het me weinig of we er nu wel of niet zijn geweest, we krijgen het nog niet eens voor elkaar hier in vrede met elkaar te leven....kdenk niet dat men in het universum dan op ons zit te wachten en daar komt dan nog bij dat als het ons toch zou lukken we snel een grotere tegenstander zullen treffen
(bericht gewijzigd op 10-6-2008 22:59:52)
Carpe diem homo universalis
Op 10-06-2008 22:55:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund: Geweldige film 2001: A Space Odyssey

Alleen dat laatste deel, daar kon ik weinig mee. Een beetje te trippy en een suspenskiller.
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 11-06-2008 1:02:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund: hulde
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 11-06-2008 1:08:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus: Wanneer de maanlanding toen niet echt heeft plaatsgevonden, is het verhaal van de astronauten die zeggen dat er al wezens waren die hen verdere toegang hebben ontzegd dus ook flauwekul. Dat zou toch té jammer zijn.
Dan leven we in een éendimensionale Balkenende/Ballin/Donner-realiteit en dat kan ik ook niet geloven. Ik kan trouwens niets of niemand nog geloven. (morgen deze tijd is dit bericht waarschijnlijk verwijderd - door mezelf...)
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 11-06-2008 2:55:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Ja Horus:

Wanneer de maanlanding toen niet echt heeft plaatsgevonden, is het verhaal van de astronauten die zeggen dat er al wezens waren die hen verdere toegang hebben ontzegd dus ook flauwekul. Dat zou toch té jammer zijn.
Dan leven we in een éendimensionale Balkenende/Ballin/Donner-realiteit en dat kan ik ook niet geloven. Ik kan trouwens niets of niemand nog geloven. (morgen deze tijd is dit bericht waarschijnlijk verwijderd - door mezelf...)Het verhaal van de astronauten die zeggen dat er al wezens waren die hen verdere toegang hebben ontzegd dus ook flauwekul.

Justem, dat is geen flauwekul, sterker nog, verder als de maan komen we niet eens, daar hebben zij hoogstpersoonlijk voor gezorgt, wij zijn in quarantaine en terecht..stel je toch voor dat wij de ruimte in zouden gaan, vandaar ook mijn eerdere opmerking:

we krijgen het nog niet eens voor elkaar hier in vrede met elkaar te leven....kdenk niet dat men in het universum dan op ons zit te wachten en daar komt dan nog bij dat als het ons toch zou lukken we snel een grotere tegenstander zullen treffen

Eerst onze school afmaken

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 11-06-2008 8:33:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
Lanoe:

Justem, dat is geen flauwekul, sterker nog, verder als de maan komen we niet eens, daar hebben zij hoogstpersoonlijk voor gezorgt, wij zijn in quarantaine en terecht..stel je toch voor dat wij de ruimte in zouden gaan, vandaar ook mijn eerdere opmerking

Blieb blieb twork
(bericht gewijzigd op 11-6-2008 8:47:59)
Fruit dan?
Op 11-06-2008 8:47:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gebakken Plasse: De Meester mag trouwens wel wat lesjes interpunctie ophalen. Je bent erg gul met komma's zeg maar.

Op 11-06-2008 9:08:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
grensweterschappert:

Wat een irritante betwetertjes hebben we hier zeg. Zowel de pro als de contra reaguurders. Er is maar een handjevol mensen die e.e.a. zeker weet. Ik ben ook lang aan het twijfelen geweest (eigenlijk nog steeds) maar 1 van de meest overtuigende bewijzen voor mij zag ik laatst in een documentaire van BBC Horizon ("what on earth is wrong with gravity" Hierin laten ze een experiment zien waarbij ze een laserstraal op een reflector laten weerkaatsen om de preciese afstand tot de maan bij te houden. Die reflector zal daar toch echt ooit neergelegd moeten zijn toch?

ah kijk eens, het bewuste project:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_laser_ranging_experiment

Op Mars rijden ook karretjes. Dat betekent niet dat we er geweest zijn. Op de maan kunnen ze ook vanalles droppen zonder er een mens naartoe te sturen. Mensen willen terugkeren, robotjes niet.

Ik geloof wel dat we op de maan zijn geweest, maar aan de eerste maanlanding twijfel ik.
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 11-06-2008 13:09:22 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 11-06-2008 13:30:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: "Ik geloof wel dat we op de maan zijn geweest, maar aan de eerste maanlanding twijfel ik."

Idem hier.

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 11-06-2008 13:41:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Misschien ligt de waarheid in het midden?
Hebben de Amerikanen idd het eerst gefaked ivm de race met Rusland en is men later pas echt naar de maan gegaan, alwaar men te horen kreeg dat we eerst nog onze school af moesten maken en dat we op dit moment nog een bedreiging zijn voor onszelf en dus ook de orde in het universum.
Tis nml idd raar dat men opeens niet meer naar de maan ging, toch?

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 12-06-2008 14:35:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: "Precies, wat is er interessant aan een levenloze klomp steen & stof? Of vindt jij onze maan nou zo spectaculair?"

Daarom heeft men de mond vol van een basis aldaar of sterker nog op mars?
Nog niet te spreken over alle aanwezige grondstoffen op de maan?
Over de structuren op de maan en die ijzere schijf die er ligt wat wij ufo noemen nog maar niet te spreken?
Khoop dat de Chinese sateliet die er nu om de maan zweeft wat uitsluitsel zal gaan geven, de schaduwregering aldaar en in Japan is zn macht kwijt, dus wie weet?

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis

Carpe diem homo universalis
Op 12-06-2008 14:40:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat:
Ringding:

Lanoe:

Tis nml idd raar dat men opeens niet meer naar de maan ging, toch?


Zie vorige reacties. En nogmaals, wat is daar raar aan?

Wat hebben we daar te zoeken? Er is daar gewoon helemaal niets. Bekijk em eens met een telescoop, het is een grote stoffige verzameling stenen.

Nu dat een reis naar Mars langzaam realiseerbaar begint te worden wordt de maan pas weer interessant. Bijvoorbeeld als lanceerbasis voor een stap voor stap samengesteld ruimteschip.

Helium 3

http://en.wikipedia.org/wiki/Helium_3
"We're all mad here."
Op 12-06-2008 18:29:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
Mr. Gerbz:

Tuurlijk is de maanlanding wel echt gebeurd. Bewijs is een laser die op de maan is geplaatst tijdens die missie, gericht op de aarde om bepaalde dingen mee te testen (zoals distance ofzo, ben 'k niet zeker van zo vroeg in de ochtend).

Die zou toch ook met een onbemande vlucht kunnen zijn afgeleverd?
(bericht gewijzigd op 16-6-2008 10:16:41)
Fruit dan?
Op 16-06-2008 10:15:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat:
Mr. Gerbz:

Tuurlijk is de maanlanding wel echt gebeurd. Bewijs is een laser die op de maan is geplaatst tijdens die missie, gericht op de aarde om bepaalde dingen mee te testen (zoals distance ofzo, ben 'k niet zeker van zo vroeg in de ochtend).

Dat heb ik eens opgezocht, ik twijfelde namelijk dat ze al een lichtgewicht laser hadden om me te nemen naar de maan.
Het blijkt inderdaad geen laser te zijn, maar een laser reflextor:
http://www.myspacemuseum.com/alseph1.htm
Blijft me niets anders over dan uw ochtend excus te aanvaarden

Dat deze daar onbemant is gebracht en in 1969 op afstand uitgericht kon worden betwijfel ik dan ook weer.
"We're all mad here."
Op 16-06-2008 0:41:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
Cheshire Cat:

Mr. Gerbz:

Tuurlijk is de maanlanding wel echt gebeurd. Bewijs is een laser die op de maan is geplaatst tijdens die missie, gericht op de aarde om bepaalde dingen mee te testen (zoals distance ofzo, ben 'k niet zeker van zo vroeg in de ochtend).

Dat heb ik eens opgezocht, ik twijfelde namelijk dat ze al een lichtgewicht laser hadden om me te nemen naar de maan.
Het blijkt inderdaad geen laser te zijn, maar een laser reflextor:
http://www.myspacemuseum.com/alseph1.htm
Blijft me niets anders over dan uw ochtend excus te aanvaarden

Dat deze daar onbemant is gebracht en in 1969 op afstand uitgericht kon worden betwijfel ik dan ook weer.

Als ze een raket naar de maan konden sturen, konden ze ook wel zo'n reflector richten, lijkt mij.
Fruit dan?
Op 16-06-2008 0:44:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat:
Broh-Koh Lee:

Cheshire Cat:

Mr. Gerbz:

Tuurlijk is de maanlanding wel echt gebeurd. Bewijs is een laser die op de maan is geplaatst tijdens die missie, gericht op de aarde om bepaalde dingen mee te testen (zoals distance ofzo, ben 'k niet zeker van zo vroeg in de ochtend).

Dat heb ik eens opgezocht, ik twijfelde namelijk dat ze al een lichtgewicht laser hadden om me te nemen naar de maan.
Het blijkt inderdaad geen laser te zijn, maar een laser reflextor:
http://www.myspacemuseum.com/alseph1.htm
Blijft me niets anders over dan uw ochtend excus te aanvaarden

Dat deze daar onbemant is gebracht en in 1969 op afstand uitgericht kon worden betwijfel ik dan ook weer.

Als ze een raket naar de maan konden sturen, konden ze ook wel zo'n reflector richten, lijkt mij.

Een raket met computers en bemaning, maar niet op afstand bestuurt, toch?
(bericht gewijzigd op 16-6-2008 12:46:17)
"We're all mad here."
Op 16-06-2008 0:45:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Cheshire Cat:

Broh-Koh Lee:

Cheshire Cat:

Mr. Gerbz:

Tuurlijk is de maanlanding wel echt gebeurd. Bewijs is een laser die op de maan is geplaatst tijdens die missie, gericht op de aarde om bepaalde dingen mee te testen (zoals distance ofzo, ben 'k niet zeker van zo vroeg in de ochtend).

Dat heb ik eens opgezocht, ik twijfelde namelijk dat ze al een lichtgewicht laser hadden om me te nemen naar de maan.
Het blijkt inderdaad geen laser te zijn, maar een laser reflextor:
http://www.myspacemuseum.com/alseph1.htm
Blijft me niets anders over dan uw ochtend excus te aanvaarden

Dat deze daar onbemant is gebracht en in 1969 op afstand uitgericht kon worden betwijfel ik dan ook weer.

Als ze een raket naar de maan konden sturen, konden ze ook wel zo'n reflector richten, lijkt mij.

Een raket met computers en bemaning, maar niet op afstand bestuurt, toch?


Kzie voetstappen bij het ding, misschien een indicatie?

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 16-06-2008 13:34:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Ik heb een vraag:

Stel je voor(beetje fantaseren moet kunnen); Ik heb heb de middelen in huis om een ruimteschip te bouwen om naar de maan te kunnen vliegen.

Ik lanceer de raket vanaf een stukje "Niemands-land" en ik vlieg richting maan.

Op de maan aangekomen bouw ik een huis en in dat huis zet ik een server neer vol met films en muziek met een zend schotel richting de aarde en vanaf de aarde een schotel op de maan gericht.

Welk land zal mij als eerste sommeren om het huis van de maan te verwijderen? Met welk land zou ik als eerste te maken gaan krijgen omtrent de auteursrechten. En bij welk aards-land behoord onze natuurlijke satelliet, beter gezegt, van wie is de maan?
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 19-06-2008 23:12:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
Chris de Boden:

Ik heb een vraag:

Stel je voor(beetje fantaseren moet kunnen); Ik heb heb de middelen in huis om een ruimteschip te bouwen om naar de maan te kunnen vliegen.

Ik lanceer de raket vanaf een stukje "Niemands-land" en ik vlieg richting maan.

Op de maan aangekomen bouw ik een huis en in dat huis zet ik een server neer vol met films en muziek met een zend schotel richting de aarde en vanaf de aarde een schotel op de maan gericht.

Welk land zal mij als eerste sommeren om het huis van de maan te verwijderen? Met welk land zou ik als eerste te maken gaan krijgen omtrent de auteursrechten. En bij welk aards-land behoord onze natuurlijke satelliet, beter gezegt, van wie is de maan?

Ik gok Amerika, maar ik heb verder geen reden tot die gok.
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 19-06-2008 23:44:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Edmund:

Chris de Boden:

Ik heb een vraag:

Stel je voor(beetje fantaseren moet kunnen); Ik heb heb de middelen in huis om een ruimteschip te bouwen om naar de maan te kunnen vliegen.

Ik lanceer de raket vanaf een stukje "Niemands-land" en ik vlieg richting maan.

Op de maan aangekomen bouw ik een huis en in dat huis zet ik een server neer vol met films en muziek met een zend schotel richting de aarde en vanaf de aarde een schotel op de maan gericht.

Welk land zal mij als eerste sommeren om het huis van de maan te verwijderen? Met welk land zou ik als eerste te maken gaan krijgen omtrent de auteursrechten. En bij welk aards-land behoord onze natuurlijke satelliet, beter gezegt, van wie is de maan?

Ik gok Amerika, maar ik heb verder geen reden tot die gok.


Nope die zijn er sinds de jaren zestig ook niet meer geweest
Je zult aan iemand anders toestemming moeten vragen, diezelfde die de amerikanen wegstuurde, eerst je diploma halen

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 20-06-2008 7:52:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
exo: Waar is de onderkant van de Aarde?

Kun je toch niet menen ? :p Je ziet gewoon de dagzijde van de aarde...
Op 20-11-2008 0:38:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Lanoe:

Edmund:

Chris de Boden:

Ik heb een vraag:

Stel je voor(beetje fantaseren moet kunnen); Ik heb heb de middelen in huis om een ruimteschip te bouwen om naar de maan te kunnen vliegen.

Ik lanceer de raket vanaf een stukje "Niemands-land" en ik vlieg richting maan.

Op de maan aangekomen bouw ik een huis en in dat huis zet ik een server neer vol met films en muziek met een zend schotel richting de aarde en vanaf de aarde een schotel op de maan gericht.

Welk land zal mij als eerste sommeren om het huis van de maan te verwijderen? Met welk land zou ik als eerste te maken gaan krijgen omtrent de auteursrechten. En bij welk aards-land behoord onze natuurlijke satelliet, beter gezegt, van wie is de maan?

Ik gok Amerika, maar ik heb verder geen reden tot die gok.


Nope die zijn er sinds de jaren zestig ook niet meer geweest
Je zult aan iemand anders toestemming moeten vragen, diezelfde die de amerikanen wegstuurde, eerst je diploma halen

Carpe diem homo universalis


De elementale wezens?

De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 20-11-2008 16:50:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Luk:

Lanoe:

Edmund:

Chris de Boden:

Ik heb een vraag:

Stel je voor(beetje fantaseren moet kunnen); Ik heb heb de middelen in huis om een ruimteschip te bouwen om naar de maan te kunnen vliegen.

Ik lanceer de raket vanaf een stukje "Niemands-land" en ik vlieg richting maan.

Op de maan aangekomen bouw ik een huis en in dat huis zet ik een server neer vol met films en muziek met een zend schotel richting de aarde en vanaf de aarde een schotel op de maan gericht.

Welk land zal mij als eerste sommeren om het huis van de maan te verwijderen? Met welk land zou ik als eerste te maken gaan krijgen omtrent de auteursrechten. En bij welk aards-land behoord onze natuurlijke satelliet, beter gezegt, van wie is de maan?

Ik gok Amerika, maar ik heb verder geen reden tot die gok.


Nope die zijn er sinds de jaren zestig ook niet meer geweest
Je zult aan iemand anders toestemming moeten vragen, diezelfde die de amerikanen wegstuurde, eerst je diploma halen

Carpe diem homo universalis


De elementale wezens?
Daarvoor hoef je niet naar de maan
Carpe diem homo universalis
Op 20-11-2008 20:03:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Pyramids on the Moon - NASA's Apollo lunar coverup

name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/yt]
Op 26-03-2009 17:50:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DaVince: [quote=Invasion]
Pyramids on the Moon - NASA's Apollo lunar coverup

name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/yt]
[/quote]

Die vergelijking van Nefertiti was echt lachen.
Religion, a placebo which causes damage.
Op 26-03-2009 19:05:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi: [quote=DaVince]
[quote=Invasion]
Pyramids on the Moon - NASA's Apollo lunar coverup

name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/yt]
[/quote]

Die vergelijking van Nefertiti was echt lachen.
[/quote]

Er is niets te vergelijken..
Op 26-03-2009 20:22:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: [quote=DaVince]
[quote=Invasion]
Pyramids on the Moon - NASA's Apollo lunar coverup

name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/yt]
[/quote]

Die vergelijking van Nefertiti was echt lachen.
[/quote]
Nogal. Op dat punt wist ik het zeker: wat een bullshit.

Het kan gerust waar zijn, dat er gebouwen op de maan staan, maar een brak filmpje als dit veeg ik het nog liever van tafel.
United as one. Divided by zero.
Op 26-03-2009 20:56:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mike Honcho: Als je wat meer over de megalithische beschaving weet is het wel meer dan interessant dat de bewuste patches zijn afgewezen. Verder wel een erg 'zweverig' filmpje.
Voor een ieder die wat meer wilt weten over de megalitische beschaving hier een interessante link:

http://www.frontierscience.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=36

Als je begint met het lezen van deze link, lees dan ook door tot de laatste boek samenvatting(anders gezegd, klik onderaan de pagina telkens op volgende totdat dat niet meer kan). Anders heeft het weinig zin eraan te beginnen. Neem er de tijd voor, het is erg interessante stof. Een must-know voor iedereen zou ik haast zeggen!

Op 27-03-2009 14:47:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: 200,000 Year Old Statue Found On Moon

WASHINGTON, DC - A noted scientist has just produced proof that the lunar surface was inhabited by intelligent life: a 10-inch angel sculpture embedded in a moon rock.http://thecrit.com/2009/05/05/200000-year-old-statue-found-on-moon/
Op 06-05-2009 13:09:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Invasion:

200,000 Year Old Statue Found On Moon

WASHINGTON, DC - A noted scientist has just produced proof that the lunar surface was inhabited by intelligent life: a 10-inch angel sculpture embedded in a moon rock.http://thecrit.com/2009/05/05/200000-year-old-statue-found-on-moon/

Hoax
(bericht gewijzigd op 6-5-2009 13:12:09)
United as one. Divided by zero.
Op 06-05-2009 13:12:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Dat dacht ik ook
Op 06-05-2009 13:19:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
ourobouros:


o.k. voor de luie surfer: stanley kubrik zelf beweert de maanlanding film gemaakt te hebben in opdracht van de regering tijdens de koude oorlog


Stanley Kubrick is in 1999 overleden. David Icke verwijst in zijn laatste boek naar de website van de Amerikaanse filmmaker Jay Weidner http://www.jayweidner.com/ die een biografie schrijft over Kubrick. Stanley Kubrick heeft volgens Weidner de "Maanlanding" van 1969 geregisseerd, de feiten zouden tot in de details terug te vinden zijn op de website van Weidner. In 1964 koos NASA voor Kubrick omdat die toen het bekwaamst was met special effects. Als tegenprestatie verlangde Kubrick een bijna ongelimiteerd budget voor zijn SF-film '2001:A Space Odyssey', plus een overeenkomst dat hij de rest van zijn leven élke film kon maken die hij wenste, zonder supervisie. Space Odyssey was een van de duurste films uit die tijd. Frederick Ordway van NASA werkte mee aan het eerste Apolloprogramma en ook aan Kubrick's film. Weidner laat zien dat dezelfde special effects zijn gebruikt bij 2001: A Space Odyssey en bij de "maanlanding".

Weidner denkt dat alle onregelmatigheden in de reportage over de "maanlanding" opzettelijk door Kubrick zijn gemaakt, met name op het gebied van de belichting, opdat de waarheid later achterhaald zou kunnen worden.

Stanley Kubrick overleed in 1999, kort nadat hij zijn laatste film Eyes Wide Shut (over een satanisch mind-control netwerk) had vertoond aan leidinggevenden van Warner Brothers. Dezen verlangden een re-edit van de film, wat door Kubrick geweigerd werd. Als het waar is wat Weidner claimt, dat K. in 1964 een levenslang contract had bedongen om ongecensureerd te kunnen filmen, was er niks wat Warner kon doen, tenzij K. dood zou zijn. Kort daarna overleed Kubrick aan een 'hartaanval' en werden ongeveer 15 minuten uit zijn laatste film verwijderd, a mind-control trigger phrase. Warner weigert nog steeds de originele Eyes Wide Shut van SK uit te brengen.
(bericht gewijzigd op 8-9-2010 14:46:34)
Op 08-09-2010 14:40:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: Is dat allemaal al niet "gebusted" door de Mythbusters?Klik zelf maar voor de andere afleveringen erover.
No shit, Sherlock
Op 08-09-2010 15:03:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Een paar artikelen van Jay Weidner's website:

How Stanley Kubrick Faked the Apollo Moon Landings:
Or How I learned to Stop Worrying and Love the Lies.

http://jayweidner.com/AlchemicalKubrickIIa.html

Secrets of The Shining:
Or How Faking the Moon Landings Nearly
Cost Stanley Kubrick his Marriage and his Life.

http://www.jayweidner.com/ShiningSecrets.html

Faked Moon Landings and Kubrick's 'The Shining'
http://news.discovery.com/space/faked-moon-landings-and-kubricks-the-shining.html
(bericht gewijzigd op 8-9-2010 16:04:50)
Op 08-09-2010 15:34:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk: Als "bewijs" toch maar erg dun waterachtig volgens mij. Maar dat werkt naar het schijnt zeer zeker
En hoe meer ik in dergelijke schrijfsels "it's a fact", "it's clear", "evidence", "close enough", lees en wetende dat dat dus enkel gebaseerd is op de gedachtenkronkels van de schrijver... Amusant om zien hoe goedgelovig mensen kunnen zijn.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 08-09-2010 18:40:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Luk:

Amusant om zien hoe goedgelovig mensen kunnen zijn.

Inderdaad, het wemelt helaas van goedgelovigen als jij!

Hier is een interview met Jay Weidner over Stanley Kubrick voor het radioprogramma van Robert Phoenix, uitgezonden op zondag 28 maart 2010:

http://www.blogtalkradio.com/freeassociationradio/2010/03/29/gazing-behind-the-veil-with-jay-weidner
Op 08-09-2010 19:32:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Stanley Kubrick directed the hoaxed Moon landing.

Een fragment uit het interview dat Robert Phoenix op 28 maart 2010 had met Jay Weidner, 'Gazing Behind The Veil With Jay Weidner'.7:38 Stanley Kubrick: "If I can get you to believe anything, they can get you to believe anything."

8:13 When Buzz Aldrin was asked in 1970 how it was really like on the Moon, Buzz said: "I fell a nauseating feeling in my stomach. The room started spinning. I could no longer stand. I staggered out the stage door with my wife, where I smoked a cigarette for the next hour, trying to recover."

8:58 "The late Robert Masters, hypnotherapist, told me right to my face that Ed Mitchell came to him in the 70s and they were into deep regression cause Ed Mitchell could not remember what it was like to be on the Moon."
(bericht gewijzigd op 9-9-2010 20:27:32)
Op 09-09-2010 20:26:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
demian: Ook als de 6 maanlandingen fake zijn, moeten er op z'n minst enkele honderden personen bij betrokken zijn geweest. Ik kan mij niet voorstellen dat ALLE betrokkenen al meer dan 40 jaar kunnen zwijgen en/of dat nooit iemand zijn/haar mond voorbij gepraat heeft. Ook bestaat kans dat van al die personen er een of meerderen zijn die de behoefte krijgen om openbaarheid te geven, al is het maar om onsterfelijk te worden als de persoon die bekende dat de 6 maanlandingen fake waren.
Op --0 22:55:49 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
demian:

Ook als de 6 maanlandingen fake zijn, moeten er op z'n minst enkele honderden personen bij betrokken zijn geweest. Ik kan mij niet voorstellen dat ALLE betrokkenen al meer dan 40 jaar kunnen zwijgen en/of dat nooit iemand zijn/haar mond voorbij gepraat heeft. Ook bestaat kans dat van al die personen er een of meerderen zijn die de behoefte krijgen om openbaarheid te geven, al is het maar om onsterfelijk te worden als de persoon die bekende dat de 6 maanlandingen fake waren.

En dat nog los van die reflectoren die op de maan staan, waar je een laser op kan richten (als je ze kan vinden, een laser hebt en ook weet hoe dat werkt).
Is it electrickery?
Op --0 0:13:52 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Meneer Glimlach:
Emie :

demian:

Ook als de 6 maanlandingen fake zijn, moeten er op z'n minst enkele honderden personen bij betrokken zijn geweest. Ik kan mij niet voorstellen dat ALLE betrokkenen al meer dan 40 jaar kunnen zwijgen en/of dat nooit iemand zijn/haar mond voorbij gepraat heeft. Ook bestaat kans dat van al die personen er een of meerderen zijn die de behoefte krijgen om openbaarheid te geven, al is het maar om onsterfelijk te worden als de persoon die bekende dat de 6 maanlandingen fake waren.

En dat nog los van die reflectoren die op de maan staan, waar je een laser op kan richten (als je ze kan vinden, een laser hebt en ook weet hoe dat werkt).


Wat denk je van de mooie opnamen van de maan die je via Google-earth kunt bekijken? Je kan er gewoon rondwandelen! Daar vind je de sporen van de maanlanding gewoon terug.
Wie weet tegenwoordig nog wat waar is?
Op --0 23:53:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: Voorlopige stand:

Uw mening: is de eerste maanlanding echt?
Ja
(522)
Nee
(573)
Cannot kill the Battery!!!
Op --0 8:59:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Marsepars:

Voorlopige stand:

Uw mening: is de eerste maanlanding echt?
Ja
(522)
Nee
(573)Tja, gelukkig worden feiten niet gevormd door meningen. Dus als 1 miljoen mensen denken dat de maanlanding niet heeft plaatsgehad en 10 denken van wel, is het toch gebeurd, ondanks de minderheid van stemmen.
Of is het natuurlijk niet gebeurd, maar dat is dan niet dankzij de meerderheid van stemmen
No shit, Sherlock
Op --0 16:31:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden