Hoe weet je of het weer gemanipuleerd wordt? In Rusland kreeg een inwoner van een buitenwijk van Moskou antwoord op die vraag toen er een zak cement van 25 kilo door zijn dak knalde. Volgens de plaatselijk politie was één van de zakken cement die men gebruikt om goed weer te creëren niet open gescheurd toen deze vanuit grote hoogte uit een vliegtuig werd gedropt. Volgens een meteoroloog was het voor het eerst in 20 jaar tijd dat het mis ging tijdens een dergelijke operatie.

regendans

( De regendans was volgens de oorspronkelijke inwoners van Amerika een beproefde methode om het te laten regenen. )

Naar verluidt stuurt de Russische luchtmacht zo vlak voor feestdagen meestal twaalf stuks vrachtvliegtuigen de lucht in om zilverjodide, vloeibaar zuurstof en cementpoeder uit te strooien. Op deze manier hoopt men vochtigheid aan de lucht te onttrekken om zodoende een stralende dag te garanderen.

Terwijl de ene kant juist een mooie droge dag wil, zijn er natuurlijk ook weer anderen die het juist willen laten regenen. Zo meldde het persbureau AFP in 2005 dat Thailand, in een poging om de droogte te doorbreken, 45 vliegtuigen de lucht in stuurde om chemicaliën uit te strooien. De techniek om regen op te wekken is gebaseerd op het besprenkelen van wolken met grote hoeveelheden natriumchloride (zeezout), calciumchloride en andere narigheid. De kleine waterdruppels waaruit een wolk bestaat zetten zich af op de ingebrachte kristallen en komen dan als neerslag omlaag.

Planet.nl rapporteerde in 2007 dat het China was gelukt om in Tibet kunstmatig sneeuw op te wekken. Men deed dit naar aanleiding van de aanhoudende droogte waardoor gletsjers in hoog tempo smolten, met alle gevolgen van dien. De kunstgrepen veroorzaakte een sneeuwlaag van één centimeter. "Deze eerste kunstmatige sneeuwval bewijst dat het mogelijk is om het weer via menselijk ingrijpen te veranderen op het hoogste plateau van de wereld," aldus ingenieur Yu Zhongshui van het plaatselijke meteorologische station.

In plaats van troep uit vliegtuigen te dumpen kan men ook op een andere manier het weer beïnvloeden. Het Agrarisch Nieuwsblad wist in 2005 te melden dat Spanje, Israël en België druk doende waren een heuse regenfabriek te bouwen. Met doet dit door 'hitte-eilanden' te bouwen. Deze zogenoemde hitte-eilanden veroorzaken dan een stroom van opstijgende luchtmassa's. Als deze vochtige lucht op koude lagen stoot, moeten regenbuien ontstaan. De wetenschappers baseren zich op het fenomeen dat het in de buurt van steden tot 28 procent meer regent dan elders aan de kusten. Het asfalt van de straten zou hier als hitte-eiland functioneren, aldus het blad.

Cloudbusting, hoe deed Wilhelm Reich dat ook al weer? Bekijk het onderstaande indrukwekkende filmpje.

Ivoryke^: Hij zou die zak maar op zn kop gekregen hebben zeg... Dan regende het ook... maar dan bloedspetters. Stelletje zotten, het weer regelt zichzelf wel.
Moeten is een keuze...
Op 23-06-2008 9:14:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivoryke^: jheeeej hoe sneller hoe beter
Moeten is een keuze...
Op 23-06-2008 19:21:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: En dan hebben we nog H.A.A.R.P. en Chemtrails
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 24-06-2008 0:46:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: God straft onmiddelijk
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 26-06-2008 2:37:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden