Goed nieuws voor de grenswetenschappers, en dan meer specifiek voor de UFO-adepten. De laatste jaren, maanden en vooral weken valt het op dat UFO-nieuws op een steeds serieuzere manier de mainstream-media haalt. Zelfs een website als geenstijl.nl kan doorgaans volwassen met het onderwerp omgaan.

UFO
(Hollywood maakt ook uitvoerig gebruik van UFO's)

Enerzijds hebben de positieve ontwikkelingen te maken met het breder gebied dat de moderne journalistieke kanalen beslaan. De schemerzones van vroeger werden geleidelijk aan bespreekbaar. UFO-meldingen gebeuren zó vaak dat ze niet meer weg te denken zijn. Akkoord, meestal gaat het om UFO-ballonnen, de planeet Venus of zelfs de maan, maar zo nu en dan is er weer iets onverklaarbaars of maakt het grote publiek nader kennis met klassiekers als de UFO-crash in Roswell.

Waar vroeger spot en hoon deel was van wie over UFO's durfde spreken, heb je tegenwoordig specialisten; mensen die er zich al jarenlang mee bezig houden. Sommige daarvan zijn abductees, personen die beweren ontvoerd te zijn door buitenaardse wezens en in de vliegende schotel onderworpen werden aan soms wrede experimenten.

Het geeft misschien een vertekend beeld, maar op de GW-redactie alleen al zijn er 4 personen die een UFO hebben gezien. Van sommige was het een realiteitsveranderende ervaring. Onze redactie is zeker geen uitzondering, bijna iedereen kent wel iemand die er een gezien heeft. Als u niemand kent is het waarschijnlijk omdat het nooit besproken is. Vraag maar eens rond...

Probeert u tijdens het rondvragen op te passen voor de regio Groningen. Volgens Anton Teuben van de website Niburu.nl zit daar een UFO-nest dat zijn weerga niet kent. Teuben verkondigt op zijn website gechannelde boodschappen van Sheldan Nidle. Kort gezegd komt het er al jaren op neer dat de 'Galactische Federatie' heel spoedig zal landen en zich openbaren. Wie deze boodschappen heeft gevolgd vanaf het begin voelt zich op zijn minst aan het lijntje gehouden. Meer over dat jammere eiland in de UFO-wereld leest u hier.

Wat moeten we ermee, kunt u zich afvragen? Soms vraag ik het me alleszins af. Wat moeten we met beweringen dat NASA photoshopt en UFO's op foto's verwijdert? Dat er écht een UFO is neergestort in Roswell? Wat gedaan met de verhalen van intense samenwerking tussen militaire apparaten en de aliens? En dan de astronauten die zelf óók beweren dat de aliens in de buurt zijn, met hun vliegende sigaren? Hoe te interpreteren dat een deel van de buitenaardse wezens eigenlijk geen buitenaardse wezens zijn, maar mensen zoals u en ik, maar dan uit twee verschillende tijdslijnen uit de toekomst? Wat moeten we ermee?

KC: 'We' moeten ons eerst afvragen of 'we' ons überhaupt bezig willen houden met zulke wereldbeeld-veranderende-informatie. Na deze stap genomen te hebben ga je informatie verzamelen.

Het objectief verzamelen van informatie voor je persoonlijke onderzoek is de kunst. Referenties checken en de literatuur in duiken zou een veel voorkomende bezigheid zijn voor veel informatie-verslindende Indigo's.

Waardoor ik het meest overtuigd ben zijn de bewijzen uit de geschiedenis. Door overheidsdocumenten en verklaringen - van betrouwbare getuigen die op het sterfbed liggen of gewoon niks meer te verliezen hebben - die nu naar buiten komen, kan er een goed beeld worden geschetst van wat er de afgelopen 70 jaar wel en niet is gebeurd.

Buiten het literatuuronderzoek moeten er kwalitatieve interviews worden gehouden met betrouwbare getuigen. De betrouwbaarheid wordt, net als in elk ander onderzoek, bepaald door de correlatie met het bewijs en andere getuigenissen.

Waarom is er nog steeds zo'n ongelofelijke gek-makerij en taboe-sfeer rondom buitenaards leven dat misschien al aards is?

Een grote boosdoener is de science-fiction op het grote scherm en TV.
Waarom? Omdat ten wordt aangeleerd dat alles wat je op TV ziet nep is. Fictie. Een vermakelijke vervanger van de werkelijkheid. Zo wordt het ons dus van jongs-af-aan aangeleerd.

Als er iets op TV is geweest ("fictie" dus) en vervolgens iemand gaat vertellen dat het de werkelijkheid is; gaat er iets mis. "Je hebt zeker te veel Stargate SG1 gekeken" zou een reactie kunnen zijn.

Waarom heeft fictie en werkelijkheid zoveel raakvlakken? Simpel, fictie is een afgeleide van de werkelijkheid. Voor-gecalculeerde aannames; of inside information natuurlijk

En als tweede wordt via TV, zo weten jullie Grenswetenschappers, de publieke opinie gevormd. Tot in detail. Vaak op onderbewust niveau.

Wat moeten we? Wij moeten misschien de wetenschap is een schop onder de kont geven, richting de grens... Weg van hun ego
(bericht gewijzigd op 21-7-2008 22:12:26)
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 20-07-2008 1:02:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
EtHunter:

De Waarheid van de gechannelde boodschappen van Sheldan Nidle.

Whahahahahahaha

Dus jij bent die éne die Sheldan Riddle gelooft.
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 20-07-2008 0:16:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
KC: Stapje terug aub. Rationele discussie graag (Geen emotionele dus. Lees mijn eerste post ).

Het gaat de wij-mogen-niburu.nl-niet-kant op...
(bericht gewijzigd op 20-7-2008 13:20:51)
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 20-07-2008 13:20:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Edmund:

EtHunter:

De Waarheid van de gechannelde boodschappen van Sheldan Nidle.

Whahahahahahaha

Dus jij bent die éne die Sheldan Riddle gelooft.

Inderdaad! Al die lui die interessant denken te moeten zijn. Al jaren hoor je dit soort berichten maar de aliens hebben zich tot nu toe nog steeds niet bekend gemaakt. Spoedig betekent voor hen waarschijnlijk, "binnen enkele eeuwen" En wij maar wachten.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 20-07-2008 18:06:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF: let op!

UFO isnietgelijkaan buitenaards...

hoe vaak die fout wel niet gemaakt word

een groot deel is gewoon verklaarbaar, een overgroot deel zelfs wel denk ik zelf, ergens tussen de 90 en 99,99 procent zal een goede verklaring voor zijn, maar een klein deel blijft onverklaarbaar...
zpdra je zoiets 1 maal echt zeer direct meegemaakt hebt, en dan heb ik het niet over een lichtje in de verte, dan denk je er wel anders over kan ik garanderen

of het in die gevallen onbekende natuurfenomenen zijn of groene mannetjes blijft (nog) een groot mysterie, maar dat ze bestaan is wel goed gedocumenteerd, op het moment dat deze anomalieen ook op radarschermen gezien worden en de serieuze aandacht van meerdere landen en legerafdelingen trekken dan hoeven we die vraag eigenlijk ook niet meer te stellen...
(bericht gewijzigd op 20-7-2008 20:29:56)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 20-07-2008 20:29:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Aan de andere kant... door al die cynische en belachelijk makende reacties van de debunkers wordt ook al jarenlang voorkomen dat er serieus naar dit onderwerp gekeken mag worden....

Nu begint het eindelijk wat te kantelen. Langzaamaan beginnen de media door te krijgen dat er ook serieuze mensen met Ufo's bezig zijn en niet alleen vage figuren die volslagen oncontroleerbaar "channelen met de Galaktische Federatie".

Maar tjonge, jonge, wat gaat het langzaam zeg.... je kan wel merken dat een groot gedeelte van Nederland volledig gehersenspoeld is door de "lach-of-ik-schiet" houding van de media...

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 21-07-2008 10:30:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Integendeel.

De idioten en de debunkers moeten genegeerd worden, dan krijgen normale mensen eens de ruimte om in alle rust vast te stellen dat serieus onderzoek wel eens tijd zou worden.

Zodra we wat spectaculairs hebben vervalt iedereen direct weer in zijn "welles-nietes-loopgraaf" en die discussie ken ik inmiddels wel.

Nuchter, wetenschappelijk verantwoord denken ipv op emoties gebaseerde onzin. Niks spectaculairs want dat zet toch geen zoden aan de dijk.

Tenzij ze echt landen of schieten natuurlijk..
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 21-07-2008 10:50:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: "De idioten en de debunkers moeten genegeerd worden, dan krijgen normale mensen eens de ruimte om in alle rust vast te stellen dat serieus onderzoek wel eens tijd zou worden."

Normale mensen, waar?

"Nuchter, wetenschappelijk verantwoord denken ipv op emoties gebaseerde onzin. Niks spectaculairs want dat zet toch geen zoden aan de dijk."

Levensgevaarlijk, zo komen oorlogen, door "nuchter" te denken en naar mijn mening bestaat het leven nog altijd uit drie facetten(eigenlijk nog wel meer, maar ik spreek nu ff enkel over deze aardse realiteit), fysiek, emotioneel en mentaal en 1 van deze drie ontkennen leidt tot gevaarlijke situatie's.

Nuchter, wetenschappelijk verantwoord denken is er daar ook 1 van, want die is enkel gebasseerd op fysiek en, mentaal en ontkent juist dat wat ons mens maakt en inmiddels begint men dat ook in te zien.

Het westen verzuipt inmiddels in zn eigen ratio en als we niet oppassen dat rationaliseren we onszelf straks nog weg

Zowel fysiek, emotioneel als mentaal zullem met elkaar in balans moeten zijn en wie weet ontdekken we dan ook nog eens wat die drie dingen weer aanstuurd en komen we zo ten eerste weer eens terug bij onszelf en ik denk niet dat wie dan ook in het universum voor die tijd iets met ons te maken willen hebben, tenzij ze het niet zo best met ons voor hebben.
Zoals nu dus met het ufo gebeuren, dat enkel de voorbereiding is van een zgn invasie van de een of andere buitenaardse beschaving waartegen wij beschermt moeten worden, door oa de zgn grijze.
Dit kun je terug halen in project discloser, alwaar een dame aanwezig was bij een vergadering waar oa dit maar ook de terroristische dreiging werden besproken die nu gaande is en dat was in de jaren 70!!!!
Het betreft Dr. Carol Rosin (die aanwezig was dus bij die vergadering).
Zo'n 34 minuten in deze documentaire:

http://video.google.nl/videosearch?q=project+disclosure&sitesearch=#

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 21-07-2008 13:45:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Ben, voel, denk jezelf in je/de geest.

Pff, weer veel teveel gemediteerd de laatste weken, geloof ik

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 21-07-2008 13:48:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: De meeste mensen hebben geen flauw idee van de grootte van het Heelal.... Zo waanzinnig brein-overstijgend groot... Alleen al het opschrijven van de hoeveelheid kubieke kilometers ruimte zou generaties duren.....

Er zijn zo godsgruwelijk veel sterren en planeten.... en er is zo vreselijk veel tijd voorbij gegaan.... 14 miljard jaar is achterlijk veel.

Onze bekende geschiedenis is nog geen half miljoen jaar... een fractie, een haartje, een poepie...

En dan durven wij, zielige mensjes die hun eigen geschiedenis niet eens in het juiste perspectief kunnen zien, nog steeds beweren dat wij de enige levensvorm in het heelal zijn..???

Ik ben er van overtuigd dat het wemelt van het leven tussen al die sterren, ik ben er ook van overtuigd dat ze een stuk intelligenter zijn dan wij zijn.

Ik ben er van overtuigd dat ze ons nog te primitief, agressief en onderontwikkeld vinden om contact mee op te nemen op hoogwaardige basis.

Maar goed, dit is allemaal mijn persoonlijke overtuiging. Als we het bij de feiten houden hebben we niks, behalve Ufo meldingen die wellicht verklaard zouden kunnen worden door buitenaardse toestellen. Zou zelfs héél goed kunnen...

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 21-07-2008 19:40:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Helemaal met je eens Paps. Er zijn meer sterren dan dat er zandkorrels zijn op aarde, da's al één gegeven. Verder is de inhoud van de ruimte nooit te bevatten omdat er simpelweg geen einde aan komt. Oneindigheid is voor ons eindige mensen toch al onvoorstelbaar. Het probleem dat er eigenlijk alleen toe doet is het probleem van de gigantische afstanden. Misschien zijn er elders toch mogelijkheden om de snelheid van het licht te omzeilen gevonden. Wie zal het zeggen?

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 21-07-2008 19:49:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
st.gast: het universum is net een st.erklaas kado,en maar speculasen wie het door de schoorsteen heeft gepropt.

oh kom er eens kijken..
Op 21-07-2008 20:07:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Ligt er aan hoe....

Als ze morgen zandvlooien op Mars ontdekken zal ik gewoon door gaan met mn leven, maar voor sommigen zal dat al een enorme schok zijn.

Als er echt een ruimteschip landt en er komen hoogontwikkelde wezens uit die 120.000 lichtjaar verderop een planeet bevolken, met een technologie die voor ons even magisch is als een I-Pod voor inboorlingen...tja... ik denk dat de hele wereld dan wel anders gaat worden...

Voor mezelf zal het betekenen dat ik de inderdaad prangende vraag "Zijn wij alleen?" eindelijk beantwoord zie...

Toch wel één van de levensvragen..
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 21-07-2008 21:39:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Tja... ik vind het spirituele af en toe zó ongrijpbaar, bij mezelf al, laat staan bij een ander, dat ik me met dit soort zaken het liefst tot de feiten beperk...
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 22-07-2008 11:12:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: "En wat als je het weet? Wat doe je als het overtuigend bewijs wordt geleverd, en dan dusdanig dat niemand -maar dan ook echt niemand-er meer onderuit kan?

In hoeverre zal je leven daardoor veranderen als ineens aan die zoektocht een eind komt of die prangende vraag wordt beantwoord?
Ga je dan de dag erop gewoon weer aan het werk of je huishouden doen of wat dan ook? Net zoals nu?"

Goede vraag, waarin ik eenieder kan adviseren de implicatie's daarvan eens goed te bekijken en dan begrijp je ook waarom het zo lang duurt en waarom het het zo subtiel gebracht wordt.....onze hersens acclimatiseren nog niet zo snel

Alles zal veranderen, fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk.....denk er maar eens over na en het ergste nog.....we zullen gaan weten hoe wat en waarom we hier zijn.......eng hé
Carpe diem homo universalis

(bericht gewijzigd op 22-7-2008 15:55:46)
Carpe diem homo universalis
Op 22-07-2008 15:54:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps:
Kim:

paps:

De meeste mensen hebben geen flauw idee van de grootte van het Heelal.... Zo waanzinnig brein-overstijgend groot... Alleen al het opschrijven van de hoeveelheid kubieke kilometers ruimte zou generaties duren.....

Er zijn zo godsgruwelijk veel sterren en planeten.... en er is zo vreselijk veel tijd voorbij gegaan.... 14 miljard jaar is achterlijk veel.


........ Al die moeite doen om hier maar een beetje rond te vliegen zonder werkelijk contact te maken? Lijkt me toch sterk.

Tja... de serie Star Trek, toch wetenschappelijk verantwoord tot stand gekomen, heeft geleerd van het korte verleden. De Prime Directive bepaalt dat je pas contact met een beschaving mag opnemen als ze een minimaal behaalde technologisch niveau gehaald hebben. Ze meten dat af aan de aan- of afwezigheid van Warp-technologie. Kan heel goed zijn dat aliens diezelfde les geleerd hebben en wachten tot we ver genoeg zijn.

Zou heel goed kunnen dat ze ons monitoren en onze ontwikkeling volgen. Ik kan me namelijk wél voorstellen dat we tegen de grens aanzitten van minimum voorwaarden. We ontdekken de ruimte al, staan op de maan, sturen sondes naar andere planeten, zoeken actief contact met buitenaardsen en beginnen een eerste vernislaagje van beschaving te laten zien....

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 22-07-2008 16:08:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
paps:
... en beginnen een eerste vernislaagje van beschaving te laten zien....

Mis ik wat?
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 22-07-2008 16:10:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
KC: Ok dan... Bewijsstuk 1:


http://spiritofmaat.com/ufo_toc.htm < klik

Het boek van Edward J. Ruppelt. Hij was de 'baas' van Project Bluebook en leidde vele jaren het onderzoek naar UFO's binnen de Amerikaanse overheid. Hij heeft een boek geschreven over zijn ervaringen binnen oa. de luchtmacht. Ervaringen die hij van zijn overheid niet in een officieel rapport mocht zetten. Wel in geheime rapporten natuurlijk; maarja, die zijn geheim. Dit boek niet.

De reactie op het boek van de president van de
International Astronautical Federation is onbevangen:
F.C. Durant III:
"His investigations, as his writings indicate, were thorough, unbiased and competent. I can think of no one better qualified to write on the Air Force activities in this regard. His book is a splendid account of this work, readable and enjoyable. It should be of wide interest to both the professional and the layman."


Alle hoofdstukken zijn online opnieuw gepubliceerd. Het originele boek was Ruppelt is moeilijk (lees: niet meer) te krijgen... Hoe dat komt laten we maar even in het midden... Heeft iets te maken met damage-control, na wij dachten...

Sceptici en Believers, lees dit boek. Please. Het is gratis!
(bericht gewijzigd op 22-7-2008 16:32:24)
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 22-07-2008 16:22:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
Ringding:

Eindelijk weten wat voor nut het had om geboren te worden? Lijkt me meer een verlossing dan dat het eng is. Maar inderdaad, ook dat verschilt van persoon tot persoon.

Voor zover het groeien van een organisme een rationeel nut heeft dat breder strekt dan de invulling van de rationele (mensen)soort zelf.

De ratio heeft een plafond waar spiritualiteit/religie/verbintenis overheen kan. Op de zolder van het zijn is geen plaats voor de ratio want ratio is achterdochtig en wantrouwend, terwijl spiritualiteit net spreekt van een groter vertrouwen/geloof.
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 22-07-2008 16:22:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund: De kwantummechanica die je blijkbaar hoog hebt zitten is anders ook 'slechts' een wiskundig modelletje.
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 22-07-2008 19:20:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: @ Kim

Kim Michaels?

http://www.askrealjesus.com/Z_DUTCH_SITE/DU_D_NEWVISITOR/DU_B5wherefrom.htm

Ook een leuke site

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 23-07-2008 8:51:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Edmund:

De kwantummechanica die je blijkbaar hoog hebt zitten is anders ook 'slechts' een wiskundig modelletje.


Denk dat je dan nog ff helemaal terug moet naar het begin, met Einstein, Bohr enz.
Het was de missing link, die al die knappe koppen toen al bevroeten, maar waar men nog steeds aan het werken is en er zelfs nog geen sluitende theorie is.....men is down the rabbithole gegaan...big step 4 humanity

Zo zijn ook de implicatie's van einstein relativiteitstheorie vele mensen nog steeds niet duidelijk (let niet op de site, het gaat me om de uitleg:

http://www.askrealjesus.com/Z_DUTCH_SITE/DU_F_LEASTKNOW/DU_ALEASTKNOW/DU_B13sciencenewview.html

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 23-7-2008 9:04:57)
Carpe diem homo universalis
Op 23-07-2008 9:03:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: ....en dan kan deze discussie voortgezet worden op de nieuwe website.

Mooi hoor!
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 29-07-2008 15:16:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
paps:

....en dan kan deze discussie voortgezet worden op de nieuwe website.

Mooi hoor!

Op 2 sites tegelijkertijd. Das wel cool.
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 29-07-2008 15:21:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Ron B.:

Peter:

De reden dat ze al deze websites niet uit de ether halen is juist omdat ze willen dat jullie het gaan geloven! En zo kunnen ze lekker hun gang gaan op het pentagon, het hart van het pentagram.

nog een paar van mijn pilletjes hebben?

nou, peter kan een punt hebben, want ooit wil men de aliencard spelen, dit is in de jaren 70 al besproken en komt idd na het terrorisme, dus misschien heeft Peter ook wel gelijk......open visie houden

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 15-8-2008 9:21:56)
Carpe diem homo universalis
Op 15-08-2008 9:21:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden