Over de online film The Orion Conspiracy laten de makers niet veel los. Op de website staan slechts enkele woorden te lezen. Ze winden er dus niet veel doekjes rond dat u deze aparte film gewoon moet zien. Dat hebben we dan ook gedaan...


More than fifty years of disinformation and manipulation in the shadow of the media have divided and impoverished public opinion, so as to control it all the better.

This film is neither a work of fiction, nor a documentary.
Forget the words "esoteric" or "fantastic", here we're speaking about REALITY…(bron)


The Orion Conspiracy
(De sfeer...)

De film is een geacteerde lezing die iemand voor een soort beoordelingscommissie houdt. De bottomline van het verhaal is dat er in het verleden meerdere UFO's zijn gevonden en die technologie over afzienbare tijd gebruikt zal worden om een aanval in scène te zetten. Een zogeheten False Flag-operatie dus. De Amerikanen zouden met hun eigen UFO's, waarvan de bevolking dus moet denken dat het aliens zijn, massaal aanvallen en zo nóg meer werelddominantie willen bereiken. Met behulp van de media en desinformatie wordt het volk onwetend gehouden terwijl gebeurtenissen zich voor hun ogen ontwikkelen.

Dit plot waarvan de makers het hoogstwaarschijnlijk 100% ernstig bedoelen wordt ondersteund door fotomateriaal. Een groot deel ervan is gefotoshopped om de argument duidelijker te maken. Gephotoshopped materiaal werkt in dit geval echter in het nadeel waardoor het geheel automatisch aan geloofwaardigheid inboet. Maar goed, bepaalt u het vooral zelf.

Om op de officiële website het fotomateriaal goed te kunnen bekijken heb je een code nodig die pas op het einde van de film wordt getoond. Wie de rit niet wil uitzitten noch wil fastforwarden heeft baat bij de code, dat is orion99. Graag gedaan...
Hieronder ziet u de film. Via de The Orion Conspiracy-website vindt u extra materiaal.

KC: Disinfo2theMax

Waarheid, met een hoop disinfo door middel van suggestieve beelden. Net als bij CNN. Interview aan de ene kant, militairen aan de andere. Neem HAARP als voorbeeld. Dit soort info geeft alleen maar ruimte voor speculatie en dwaalsporen... imo

En dan dat James Bond meets Love Boat muziekje op het eind..
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 10-07-2008 2:01:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund: Gekeken. Dit is nog meer desinfo dan de Illuminati-cursus 'hoe desinformatie te verspreiden'.
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 10-07-2008 2:20:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
GM: Lijkt wel te passen in het "iron mountain report". Hier een link naar een video. Hoewel niet alles even aannemelijk is, hoeft dat niet te betekenen dat alles onzin is! Wees altijd kritisch, zowel naar de film en naar jezelf...:
http://video.google.nl/videoplay?docid=-6745627342652553091&q=iron+mountain+report&ei=NLt1SLPbAYTgjALi7NCWCw&hl=nl
Hier nog een link naar een groep die daar ook veel onderzoek naar gedaan heeft: http://projectcamelot.org/
Op 10-07-2008 9:50:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
KC:
GM:

Lijkt wel te passen in het "iron mountain report". Hier een link naar een video. Hoewel niet alles even aannemelijk is, hoeft dat niet te betekenen dat alles onzin is! Wees altijd kritisch, zowel naar de film en naar jezelf...:
http://video.google.nl/videoplay?docid=-6745627342652553091&q=iron+mountain+report&ei=NLt1SLPbAYTgjALi7NCWCw&hl=nl
Hier nog een link naar een groep die daar ook veel onderzoek naar gedaan heeft: http://projectcamelot.org/


Ik heb alle informatie van Camelot tot mij genomen en nog veeel meer van dergelijke bronnen. Juist vanwege die (meer) complete informatie van die kant af kan ik nu zien dat het filmpje DIS-info is. Disinfo wil niet zeggen dat het niet waar is, het is alleen zo verpakt dat je zelf een leugen creëert.

"The lie is different at every level..."
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 10-07-2008 0:52:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
KC:
pebewe:

wanneer houden alle grappenmakers, desinformanten en sjageraars er nou mee op verwarring te stichten?


Als 'wij' stoppen met fantastische verhalen te slikken als zoete koek en de wetenschap een rationele discussie start. Het probleem bij die discussie is dat hij vrij snel emotioneel wordt, vanwege de ego van de meeste wetenschappers. Met alle respect.

De wetenschap die er nu is, met al zijn rijkheid aan disciplines, is op eigen voet zover gekomen. Wat tot nu ontdekt is wordt ineens een stuk minder toepasbaar. Als het allemaal waar blijkt te zijn, moeten de wetenschappers ook in gaan zien dat ze er flink naast hebben gezeten al die tijd.
In die zin staat het persoonlijk ego vaak in de weg van een objectieve kijk op dingen. Vragen als: "hoe heb ik er zo naast kunnen zitten" en "hoe kan ik daar ingetrapt zijn" zijn moeilijk te stellen voor de meeste.

Peckman Deception 1/2
Dit gezegd hebbende wil ik nog even terugkomen op de media-aandacht die de heer Peckman (alien video) onterecht kreeg. Ongeacht of de video echt is of niet, moeten we reflecteren op de gebeurtenis. Ik heb nog even het 1 en ander onderzocht.

De heer Peckman is een spokesman voor Stan Romanek. Deze man heeft vele alien encounters ondervonden en kreeg vaker 'bezoek'. De man is niet ongeloofwaardig. Hij is in mijn ogen getuige van daadwerkelijke gebeurtenissen.

Nadat Stan Romanek heeft veel video's en foto's maar deze was het meest recent en wilde hij naar buiten brengen. Op dit moment kwamen een aantal andere mensen in beeld. Mensen die eerder niks met Romanek te maken hadden. Mensen zoals Peckman. Ik geloof dat Romanek een beetje achteloos is geweest.

Peckman is een 'joke' namelijk. Hij is zeker geen ufo-deskundige en zijn repertoir is niet echt indrukwekkend. Hij verkoopt zelfs een apparaat waarmee je een 'verlicht' energie veld om je heen krijgt! Dow mij maar twee!

Deel 2: next post
(bericht gewijzigd op 11-7-2008 1:22:23)
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 10-07-2008 17:06:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
KC: Hoe kan het dan zo zijn dat Peckman, in sommige gevallen met Romanek, met zijn hoofd op Larry King en David Letterman (!) komt? Heel simpel. Omdat hij een fantastisch, bijna ongeloofwaardig verhaal 'te koop' heeft. Alles voor de kijkcijfers. TV is niet geïnteresseerd in de waarheid, het is op zoek naar sappige verhalen wat kijkcijfers oplevert.

Zodoende sloeg ook het verhaal van Romanek aan. Het werd een, wetenschappelijk ongefundeerde, internet hype met veel ruimte voor dwaalsporen en speculatie.

Het 'vreemde' is dat er genoeg rationele discussies gestart kunnen worden met valide tastbaar bewijs en betrouwbare getuigenissen, die momenteel voor handen liggen. Vooral de getuigenissen moeten zonder context en apart van elkaar bekeken worden om vervolgens daarna te kijken naar correlatie onderling.

Waarom hoor je dat dan nooit aan de tafel van David Letterman? Omdat het verhaal niet sappig genoeg is en omdat het niet concreet genoeg is. Abstract, objectief, onafhankelijk en onbevooroordeeld denken mach dan de norm zijn hier op Grenswetenschap, maar bij de gemiddelde kijker van Larry en David is het zeker niet de norm. Maar valide onderzoek is er. Uit de hoek van de overheden (dus geheim) en onderzoek door de UFO-logie.

Deze onderzoeken zijn niet gedaan door de gevestigde wetenschap. Het wordt gedaan door conspiracy-nuts die (willen) geloven in alles. En die verhalen over enorme doofpot affaires binnen de overheid bedenken ze er bij.

Dit is althans het beeld dat heerst in wetenschappelijke kringen. De wetenschap moet in mijn ogen zijn ego loslaten. Pas dan kan men objectief gaan kijken wat er al vastgesteld is over UFO's en dergelijke. Beginnend met het wetenschappelijk onderzoek dat Rusland doet. In Rusland is het al een stuk meer geaccepteerd dat er al een tijdje 'contact' is. Ook onderwerpen als Torsie-velden en de Fibonacci sequence zijn daar ook geaccepteerde wetenschapsvelden.

Dus wetenschap; ego loslaten en het vliegtuig naar Rusland
(bericht gewijzigd op 11-7-2008 1:23:09)
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 10-07-2008 17:06:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
KC: Nog even een opmerking wat betreft disinfo:

The Orion Conspiracy:

More than fifty years of disinformation and manipulation in the shadow of the media have divided and impoverished public opinion, so as to control it all the better.

This film is neither a work of fiction, nor a documentary.
Forget the words "esoteric" or "fantastic", here we're speaking about REALITY…


Dit is een mooi voorbeeld. Eerst gewoon zeggen wat je doet. Het eerste deel dus. Daarna gewoon keihard omdraaien wat het is. Zonder feitelijk te zijn. "THIS IS REALITY!", schreeuwen ze. Dat is het dus niet. Realiteit is alleen te ervaren. Daarom zijn de ervaringen van getuige ook zo belangrijk. Op GoogleVideo en YouTube vertellen honderden betrouwbare getuigen hun ervaringen (Disclosure project zonder Steven Greer dus).

Deze mensen vertellen vanuit hun hart, en dat is er vaak aan af te zien. Ga mij niet vertellen dat er honderden psychotische mensen met hoge posities rondlopen die allemaal afzonderlijk van elkaar dezelfde psychotische trip hebben. -- Ik hoor iemand op een zolderkamertje al denken: "Jaa, dat komt omdat ze allemaal op dezelfde manier door de CIA zijn gebrainwashed. Om ons te laten denk dat er UFO's zijn die ons gaan aanvallen! --

Ik zeg ook niet dat die mensen van dit filmpje dat wel hebben of bewust de boel misleiden. Ze doen het misschien wel vanuit hun overtuiging. En dat is het probleem dus ook. Het moet vanuit wetenschappelijk consensus worden gepresenteerd.

Ik ben het overigens wel eens met de stelling dat als er een aanval komt hij in scene is gezet door de overheid.

Maargoed, weer een wijze les in disinfo slikken als zoete koek.
(bericht gewijzigd op 11-7-2008 1:35:55)
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 10-07-2008 19:08:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ronald: --knip--
Nvdr: Jij hier ook...
Op 11-07-2008 8:07:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DaVince:
Job:

EThunter is door de jaren heen al van meerdere fora gebanned. Hij vindt zichzelf een indigo, helderziend, heldervoelend, helderhorend, kan reiki op afstand, ook nog remote viewen, etc. etc.(zie zijn hyves). Eigenlijk het ultieme multimedium in Nederland.

Ziet elke flair op een foto aan voor een echte 'orb'. Kan inderdaad niet correct Nederlands schrijven.
Kopieert altijd lappen tekst en gelooft alles wat los en vast zit, ziet vaak niet het verschil tussen computer animatie en dergelijke. Maar dat vraag zijn 'werkelijkheid' ook niet van hem....als je begrijpt wat ik bedoel.
Kan soms wel leuke links deponeren.


Prachtig dit stukje
Religion, a placebo which causes damage.
Op 11-07-2008 17:36:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
stanislaf: beste heren Above, stop them en Robert, ik kan jullie mening beste begrijpen, ik heb bijde filmpjes goed gezien, ik heb het ook vaak stop gezet, om eens alles goed te bekijken, want het gaat eigenlijk wel heel snel. maar het gezegde luid waar rook is, is vuur, dus met andere woorden, er zijn inderdaat foto schops bij, maar dat doet vind ik niet af aan het verhaal, ik vind het wel heel aanemelijk dat er veel waarheden in zitten, en ja.. wat denk je.. ze zouden natuurlijk de wetenschap daar niet van op de hoogte brengen, ook niet de main stream media. want tenslotte is het geheim. en zeker niet wat ze eigenlijk wel niet hebben aan technologie. ze doen wel als of ze niet verder zijn dan de space schutle, maar in werkelijkheid zijn ze veel en veel verder. maar ik hoop voor alle de bunkers, en ongelovige die graag hun kop in het zand steken die dus de waarheid NIET onder ogen willlen zien, dat die behoorlijk op hun bek zullen gaan, als dan toch een keer de WAARHEID uit komt. ik geloof in elk geval wel dat er heel veel waarheid zit in het verhaal.
Op 16-09-2011 0:43:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
stanislaf:

beste heren Above, stop them en Robert, ik kan jullie mening beste begrijpen, ik heb bijde filmpjes goed gezien, ik heb het ook vaak stop gezet, om eens alles goed te bekijken, want het gaat eigenlijk wel heel snel. maar het gezegde luid waar rook is, is vuur, dus met andere woorden, er zijn inderdaat foto schops bij, maar dat doet vind ik niet af aan het verhaal, ik vind het wel heel aanemelijk dat er veel waarheden in zitten, en ja.. wat denk je.. ze zouden natuurlijk de wetenschap daar niet van op de hoogte brengen, ook niet de main stream media. want tenslotte is het geheim. en zeker niet wat ze eigenlijk wel niet hebben aan technologie. ze doen wel als of ze niet verder zijn dan de space schutle, maar in werkelijkheid zijn ze veel en veel verder. maar ik hoop voor alle de bunkers, en ongelovige die graag hun kop in het zand steken die dus de waarheid NIET onder ogen willlen zien, dat die behoorlijk op hun bek zullen gaan, als dan toch een keer de WAARHEID uit komt. ik geloof in elk geval wel dat er heel veel waarheid zit in het verhaal.


Kijk even naar de datums van de reacties waar je op regeerd. Juist 2008. De tijd heeft de waarheid al weer blootgelegd.
I might just be saying that to get you mad...
Op 16-09-2011 0:57:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
stanislaf: sorry hoor Clavius, had ik even niet op gelet.
Op 16-09-2011 20:23:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden