Drukke bijtjes, dat zijn we. We weven onze digitale honingraad op basis van sacraal geometrische patronen dus we zitten allemaal kosmisch snor. De volgende stap in de grenswetenschappelijke wereldheerschappij is het elimineren van het portaal als voorpagina en het door de strot duwen van dit ßlog.

Waar grenswetenschap.nl voorheen hoofdzakelijk een portaal met vele (in groeiend aantal) hyperlinks was, gaan we nu het ßlog op de eerste plaats zetten. Je krijgt van het (evenzo groeiend) redactieteam de hersenspinsels, (losse) gedachten en opvallend nieuws dat ze bezig houdt. Soms is dat wetenschap, soms is dat onzin (wat men ook humor noemt), kortom: relatieve wetenschap oftwel grenswetenschap. Alles met een korrel natriumchloride, precies zoals in de reguliere wetenschap eigenlijk.

Wat staat er nog op de planning ter bereiken van de pseudo-intellectuele werelddominantie? Heel simpel: het uitbreiden van de rubriek onbegrensd. Momenteel hebben we 2 artikelen (The Secret en iets in het verlengde daarvan) maar de bedoeling is om dat uit te breiden met nieuw materiaal. Mogelijk ook met ouder materiaal dat opnieuw wat aandacht verdient.

Heel binnenkort komt een artikel over de grote boze weerwolven online. Een van de andere zaken op de planning is een bespreking van de film Staya Erusa. Dat kan nog een paar weken duren want het ontleden van die doffe parel is nog zo eenvoudig niet. Om maar te zwijgen van het feit dat het een onfijn takkewerk is om dat veelvuldig vage gez(w)ever duidelijk op te schrijven. Hoe dan ook, iets om voor te stay-a tuned-a want op zich is zo'n bespreking nuttig.

Dan rest ons nog te zeggen dat de gehele redactie hoopt zichzelf en ook jou, de internetklikkert, van een regelmatige glimlach te voorzien. Daar doen we het voor. En voor de gigantische inkomsten van de Google-Adds natuurlijk. Dat er onderweg ook nog nieuwe neuronen in synapsenwereld handjes schudden nemen we er graag bij.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden