Alles, álles aan die enorme luchtige bonbon is buitengewoon goddeloos lekker. Er zijn verschillende manieren om dit verrukkelijks te consumeren, maar welke mijn voorkeur heeft…t’is moeilijk kiezen!

 

Een van mijn favorieten is ‘m  in zijn geheel in de mond te stoppen en dan de kaken dicht te klappen zodat de hele inhoud in een keer uit elkaar spat en je haast rillend van genot van alle smaken kunt profiteren.

Ook lekker: je tong in de ronde glanzende bovenkant boren zodat het dunne chocolaagje knapt en je met grote ronde halen van je tongpuntje gemakkelijk de zachte witte binnenkant kunt uitlepelen.

Offe… héél voorzichtig met je tanden de buitenkant afpellen en dit stukje voor stukje in de mond laten smelten. De schuimzachte inhoud blijft dan in zijn geheel staan zodat je daarna nog kunt besluiten hoe je die opeet: met een piepklein lepeltje, of met een vinger om langzaam af te likken.

Of probeer deze eens: eerst het wafeltje aan de onderkant opeten zodat je een kommetje overhoudt, en dan uitlepelen op een van de hiervoor beschreven manieren. Hemels lekker!

Negerzoenen zijn alles ineen, je kunt er mee spelen, van genieten en nog opeten ook. Erotisch? Ja! Ook als nikkepikken zijn de voormalige negerzoenen goed te happen, maar Buys kiest voortaan voor zoenen en het moge duidelijk zijn waarom…

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden