In navolging van de astronaut Edgar Mitchell is ook ruimtevaartpionier Clark C. McClelland naar buiten getreden met UFO-nieuws. Net zoals Mitchell claimt McClelland dat er wel degelijk buitenaards leven is. De man die lang werkzaam was op het Kennedy Space Center beweert zelfs dat de aliens among us zijn.

Op zijn website The Stargate Chronicles doet McClelland al langer melding van zijn 'avonturen'. Hij verzamelt er ook veel informatie over andere alien- en UFO-meldingen. Doordat Edgar Mitchell met zijn waarnemingen de media bereikte hoopt McClelland hetzelfde te bereiken...

Clark C. McClelland
(Clark C. McClelland)

Volgens Clark C. McClelland is NASA geen civiel ruimtevaartagentschap maar is de organisatie helemaal in handen van het Pentagon en het ministerie van defensie. In opdracht van de duivelse politieke opperhoofden worden veel Top Secret-missies uitgevoerd. Sommige daarvan in samenwerking met aliens.

McClelland omschrijft zijn eigen waarneming:
Tijdens mijn dienst bij het Launch Control Center in het Kennedy Space Center observeerde ik een wezen van ongeveer twee en een halve meter groot. Het zat achter een 27 inch beeldscherm. Het wezen stond rechtop in het Space Shuttle laaddok en had een discussie met twee NASA-astronauten.
Op mijn monitoren zag ik ook het ruimteschip van het wezen volgens een stabiele, veilige baan de achterkant van de Space Shuttle-motoren naderen.
Ik zag dit alles voor ongeveer een minuut en zeven seconden. Meer dan genoeg tijd om te onthouden wat ik allemaal gade sloeg. Het wás een buitenaards wezen en een buitenaards sterrenschip!

Een vriend nam later contact met me op en vertelde dat hij ook een wezen van twee en een halve meter had gezien, binnenin de Space Shuttle waar normaal alleen de crew mag zitten.  Jawel, in ónze Shuttle! Beide missies waren voor het ministerie van defensie en Top Secret.

Clark C. McClelland was bij meer dan 650 lanceringen en herkent naar eigen zeggen meteen de verschillende soorten raketten of ruimtetuigen. Als hij zegt dat iets buitenaards is, dan doet hij dat met volle overtuiging en zekerheid.
Edmund: Lijkt het alleen maar zo of komt het ufonieuws in een mainstreamstroomversnelling?
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 30-07-2008 15:30:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic: ze laten deze openbaringen toe om een weg te bereiden om het verborgenen bekent te maken. Ze kunnen het ook niet langer meer verborgen houden. Om massa hysterie te voorkomen zullen er steeds meer "betrouwbae"berichten naar buiten worden gebracht.
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 30-07-2008 15:40:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: wennen aan politieke globalisatie.
Op 30-07-2008 16:14:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
EtHunter:


Edgar Mitchell interview about aliens,UFO discloser ,23 july,2008


First NASA's Reaction to Edgar Mitchel Interview on Kerrang! Radio


Dr. Edgar Mitchell


MSNBC Edgar Mitchell Tells About US.GOV. UFO Coverup


Edgar Mitchell alien discloser on Fox News - July 25th,2008


Edgar Mitchell UFO Disclosure, CNN 24th July 2008


Astronaut Edgar Mitchell Says Aliens Are Real!. Kerrang Radio 23 july 2008


Edgar Mitchell UFO hollands
http://www.telegraaf.nl/video/1572774/__Astronaut_gelooft_in_buitenaardse_wezens__.html?videoid=1572774


Dank je. Dat is meteen de allereerste keer dat je me een plezier doet met een post.
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 31-07-2008 1:17:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lampie: Zolang er niet wereldwijd in het nieuws live meldingen zijn van vliegende schotels en aliëns die overal landen neem ik alles met een theelepeltje zout.
Op 31-07-2008 7:47:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Lampie:

Zolang er niet wereldwijd in het nieuws live meldingen zijn van vliegende schotels en aliëns die overal landen neem ik alles met een theelepeltje zout.

Denk aan je nieren en je bloeddruk Lampie, teveel zout is niet gezond.
Maar wie weet hebben deze ontboezemingen wel te maken met de uitlevering van McKinnon. Wellicht is de NASA bang voor alle shit die tijdens dat proces naar boven zal komen want ik neem aan dat het proces niet achter gesloten deuren zal plaatsvinden.
Het is maar een gedachte.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 31-07-2008 9:22:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi:
kees hooreman:

Mensen die zeggen aliens gezien te hebben, geven hen altijd een beschrijving die enigszins verwand is met het menselijk lichaam (handen, voeten, benen, romp, hoofd, ogen). Hieruit kan je opmaken dat die mensen maar een verhaaltje ophangen om interressant te worden gevonden. Immers, aangenomen dat het leven op aarde toevallig ontstaan is door evolutie, dan geldt dat ook voor andere planeten. Het is dus vrijwel ONMOGELIJK dat aliens in wát voor opzicht dat ook op mensen lijken, omdat hun evolutie totaal anders gelopen is dan bij ons. Wie weet hebben aliens geen water en zuurstof nodig om te kunnen bestaan, en wie weet kunnen ze zichzelf voortplanten. Aliens die op mensen lijken: ONZIN

Wat jij hier oppert is dus de kroon van kortzichtigheid op dit onderwerp. Jij stelt direct dat het leven toevallig zo is gekomen dmv darwins evolutie. Darwins evolutie is in de wetenschappelijke wereld zelfs toegegeven incompleet, er zijn veel te veel missing links, en onderzoekers doen dan ook hun grootste best om die missing links te vinden.

Toch bestaan er genoeg geschriften die over vliegende schepen en buitenaardse goden spreken, van duizenden jaren oud.
Mischien moet je daar eerst eens onderzoek naar doen voordat je onzin roept, want wie zegt dat de buitenaardse wezens van nu niet mensen van toen waren?

Hoe zou een mens eruit zien, tienduizenden jaren in de ruimte te hebben geleeft? Heeft dat mens nog spieren nodig? zou het hoofd niet zwellen? Voila.
Op 01-08-2008 1:16:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Bramsan:

eoi:
wennen aan politieke globalisatie.


idd...

Huh dit had ik even gemist:

"Bush Plans Defense Against Alien Invasion"

"The former Canadian Defence Minister shares what he has learned about a forward defence base planned to be constructed on the moon to guard against rogue Aliens."
Whahahaha, hun wel, kunnen nog een kernbom opperationeel houden.
En in de ruimte zijn zij zeker NIET welkom, maar dat weten ze al sinds de jaren '60.
The alien card wordt nu gespeeld, dat dan weer wel, maar ook dat zal ze niet meer lukken.
Hun macht slinkt met de dag

Het oppakken van Karadzic zal Amerika zwaar opbreken en men zal alles proberen om hem het zwijgen op te leggen.
Net als indertijd Molosovitch teveel wist over de Amerikanen.
de oorlog in voormalig Yoegoslavie was er enkel zodat Amerika weer vaste voet in europa kreeg, maar ook dat is mislukt, de splinterstaatjes van de sovjet unie werkte niet naar wens mee en zo isoleren Amerika, Israel en England zichzelf steeds verder van de rest van de wereld en de wereld heeft er genoeg van.
In de loop naar November zal dit alleen nog maar oplopen, totdat de uiteindelijk val van het oude het en het oude systeem.
Nog ff volhouden dus

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 01-08-2008 10:09:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
weerman:

ET-Hunter,hasjleverancier

Ik vermoed sterker spul.
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 01-08-2008 15:32:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Shinobi:
Mijnnaam:

Wahahahahaha, en nog zijn d'r genoeg mensen die ook dit verhaal op de hoop van fabeltjes gooien.. Deze mensen weten zeker dan hun realiteit, de realiteit is, dus moet het wel onzin zijn.. Maar zich zelf verder informeren zit er helaas niet in.
Ondertussen zijn d'r zoveel beelden en getuigen verklaringen van mensen vanuit de NASA en de CIA zelf, dat je er werkelijk misselijk van begint te worden, alleen zal de gemiddelde boeroeper dit nooit onder ogen krijgen.
Lekker slecht geïnformeerd boeroepen is natuurlijk gewoon veel leuker dan je te verdiepen in de geschiedenis


Inderdaad maar ja het is een feit dat mensen zich proberen vast te klampen aan oude gewoonten en oud ideeen dat geeft ze meer zekerheid als er plots iets komt dat hun realiteit omversmijt is het ergens logisch dat ze ontkennen. Ze zijn bang voor verniuewing en verandering om dat dat geen zekerheid geeft. Het is soms wijs je wijsheid voor jezelf te houden je kan toch geen mensen overtuigen die kunnen alleen zichzelf overtuigen, als je dat toch probeert zul je alleen maar een eindelooze disscusie uitlokken die voor beide partijen frustrerend is. Zorg gewoon dat jij altijd kritisch blijft en toch tegelijk een open geest blijft behouden.
What man is a man who does not make the world better?
Op 08-08-2008 14:10:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden