Vrijmetselaars zijn maar een flauwe afgeleide van wat ze ooit waren en zijn heden ten dage even onschuldig als een doodgeklopte mot, zo luidt de heersende mening van wie zich niet of weinig verdiept heeft in de vertakking van de organisatie. Ergens klopt het wel, de lagere regionen vrijmetselaars zijn meer bezig met taarten bakken en laten het occulte, sacrale werk voor wat het is. De hogere rangen vormen als vanouds de spil van menig pionierswerk. Zo ging het ook in de ruimte...

Vrijmetselaars in de ruimte

De allereerste maanlanding, waarvan sommigen menen dat het fake was, stond ook al in het teken van de vrijmetselarij. Weinigen weten dat Buzz Aldrin (zelf 32e graad vrijmetselaar) niet alleen de Amerikaanse vlag bij zich had toen hij op weg was naar onze natuurlijke satelliet. Een vlag waarop het bekendste vrijmetselaarsymbool (winkelhaak en passer) staat had Buzz Aldrin ook bij zich:De reden waarom deze vlag mee naar de maan moest is niet duidelijk, tenzij dan dat de vrijmetselaars hun symbolen graag op zoveel mogelijk plaatsen droppen en het mysterie van hun zijn daardoor in leven houden. Ze zijn nergens, maar overal, zo lijkt het soms. Ná de maanlanding werd de vlag overhandigd aan het hoofdkantoor van de vrijmetselaars in Washington, Amerika.

Dat ze behoorlijk aanwezig waren tijdens ruimtemissies wordt nog duidelijker bij het bezoeken van een Grand Loge-website; meer specifiek die van British Columbia. Eén van hun pagina's bevat informatie die vertelt welke vrijmetselaar-astronaut met welke missie meeging. Ruikt u een UFO-complot?

Lanoe: Zij werden geinfiltreerd en de Grootmeester heeft dat indertijd ook gezegd en toen is men overgegaan in een andere constructie.

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 10-08-2008 8:22:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Gast:

Lanoe:

Zij werden geinfiltreerd en de Grootmeester heeft dat indertijd ook gezegd en toen is men overgegaan in een andere constructie.

Carpe diem homo universalis


Die andere constructie heet toch niet per toeval 'Enigma' he ?

:-)


Whahahahaha, nee, ze werken nu inmiddels gewoon in het openbaar (zie dat huisje rechtsboven in de hoek en kijk dan niet naar de hele poespas eromheen, maar naar de leringen )

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 11-08-2008 9:12:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
Peter:


kijk eens goed naar het plaatje op het shirt op 1:06 van dit filmpje van cern.

En wat zie je dan dat zo Illuminatinees is?
Fruit dan?
Op 14-08-2008 15:06:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden