Voor de sitebeheerders onder u heeft de techneut van GW iets in elkaar geflanst. Net zoals bij sites als ekudos, Zaplog, NuJij en MSN-Reporter kunt u nu snel, met een button, nieuws aan GW toevoegen.

We werken niet met een puntensysteem, accounts en dat soort zaken. Iedereen kan nieuws aanbrengen, enkele smurfen houden achter de schermen een screening (het moet relevant genoeg zijn) en daarna komt het online.Nieuws aanbrengen kan door de Nieuws toevoegen op Grenswetenschap.nl-button toe te voegen aan uw website. De exacte code die u moet gebruiken is:


#NIEUWS_CODE#


@ Your service...
NewDayNL: Beste GW-dames en heren,

Ben ik nou echt nog de enige die hierop reageert?? Een jaar later?

Maar goed...

In de eerste plaats: helemaal goed, deze nieuwsservice! Mijn (draken van) sites gaan deze zomer op de schop. Een beetje dan, want ik doe het nog steeds zelf. Nog wel... Van alle buitengewoon wetenschappelijke NL-sites, blijven jullie toch wel nr. 1. En waarom?

Jullie nemen niet alles, en zeker jezelf niet, zó serieus.

Over jullie advertentieactie van dit jaar (2009): goeie aanbieding! Ga ik zeker gebruik van maken. Een bannertje maken voor 50 euro valt ook best mee. Laat iedereen die het daar niet mee eens is, maar eens aan zijn of haar chef/fin (om niet te zeggen 'baas') vragen wat hij/zij in totaal per uur kost.

Ten slotte zou ik als ik jullie was de bredere media-aspiraties van GeenStijl in de gaten houden. Jullie schurken sowieso al tegen deze e-club aan (mhm...?); met een uurtje of e-hoekje "eksfaails verzorgd door Grenswetenschap.nl" krijgen beide partijen the best of both worlds.

Tot e-snel dus!
Richard Reekers | NewDay.nl
Thans inzettend op economie / informal - buiten de banken om - investment, en good stewardship naar 'lagere' levensvormen:
http://www.planetary.nl/animals/
(bericht gewijzigd op 1-7-2009 8:54:32)
Het was altijd groter dan we dachten dat het was
Op 01-07-2009 8:53:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden