Diep in de bergen van Jackson County, in de nabijheid van Sylva, North Carolina, bevindt zich een merkwaardige, grote steen. De zeepstenen kei vertoont een overvloed aan vreemde tekeningen waarvan sommige archeologen geloven dat ze 2.000 tot 3.000 jaar oud zijn. Zelfs de Cherokee Indianen beschouwen deze site als heel oud, ouder nog dan hun aanwezigheid in het gebied. De rots is door onderzoekers uit alle hoeken van de wereld bestudeerd, maar niemand heeft de bizarre rotstekeningen op de steen kunnen ontcijferen, noch kunnen bepalen wie ze aangebracht heeft. De lokale bevolking gelooft dat er in de buurt van de mysterieuze steen een schat begraven ligt.

Legende

Volgens een legende van de Cherokee Indianen zijn de markeringen op de steen aangebracht door Judaculla, een scheefogige reus die in lang vervlogen tijden heerste over de bergen. Hij was de 'Great Lord of the hunt', een machtig wezen dat van de ene naar de andere berg kon springen, en zelfs controle over het weer had. Zij geloofden dat de rots niet alleen zijn territorium merkte, maar ook zijn 7-vingerige handafdruk draagt omdat hij de rots regelmatig als steun gebruikte bij het neerkomen na een sprong.

Paranormaal

De Indianen behandelen al gedurende vele generaties deze grond als een heilige plaats. Tijdens de laatste jaren werd de site intensief door verschillende studentenverenigingen van de nabijgelegen Western Carolina University gebruikt voor geheime, nachtelijke initiaties. Onder studenten is het een publiek geheim dat de ceremonies bij de rots veel griezelige incidenten hebben veroorzaakt. Spookachtig lawaai is er schering en inslag (misschien ook wel omdat er zich op een paar honderd meter een oud kerkhof bevindt), er zijn meldingen van angstaanjagende lichten rond de steen en het waarnemen van UFO's in de directe omgeving. De site is in de wijde omgeving gekend als een paranormale hotspot.

Topje van de ijsberg

De steen bevindt zich aan de basis van een berg en onder de site loopt een grote koperader. De berg bestaat uit een verscheidenheid aan metalen en mineralen. Deze samenstelling kan (opspoorbare) elektromagnetische anomalieën rond de rots creëren en kan de oude bevolking geïnspireerd hebben om het gebied als heilig te beschouwen.

De Judacullasteen is één van de minstens drie andere gelijkaardige stenen die zich in het gebied bevinden. Bij mijnbouw in de 20ste eeuw werd een andere steen ondergegraven en de derde steen vindt men niet omdat hij naar vermoeden overwoekerd is door vegetatie of misschien zwaar geërodeerd. De enige zichtbare steen is zeer zeker slechts het topje van de ijsberg omdat er op de site nooit opgravingen plaatsvonden. Wie weet welke oude markeringen en artefacten zich op korte afstand onder de grond bevinden.

Theorieën

Iedereen die de steen van kortbij gezien heeft komt met verschillende theorieën over wat de markeringen betekenen voor de dag: een kaart, een vredesverdrag, een strategisch oorlogsplan, godsdienstige symbolen, eenvoudige illustraties, ouderwetse graffiti of een echte soort 'Steen van Rosetta' die de sleutel is om een nieuwe taal openen. Het meest vreemde aan alle theorieën is dat niemand met een onmiddellijk herkenbaar beeld voor de dag komt. Over één ding zijn ze het wel eens: het is een bijzondere plaats.

Enkele wetenschappers komen echter met een opzienbarende theorie naar buiten. Sommige symbolen op de steen zouden microscopische weergaven van organismen zijn. Aangezien wij deze kennis nog maar ongeveer 230 jaar geleden ontdekten wordt er dan ook druk gespeculeerd over boodschappen van buitenaardse wezens. In onderstaande video wordt daar trouwens serieus rekening mee gehouden.

Nieuwe ontdekking

Enige jaren terug ontdekten Joshua P. Warren en Robert McGhee van L.E.M.U.R. Paranormal Investigations iets eigenaardigs op een dichtbijgelegen steen. Op nog geen drie meter afstand van de Judacullasteen zat een kleine steen in de grond met één enkele tekening er op: een pijl. Gezien de abstracte tekeningen op de Judacullasteen was het duidelijk dat de pijl niet door de zelfde kunstenaars was aangebracht. Maar wat kon het betekenen?

Jerry Parker, van wie de familie decennialang eigenaar van de site was, had geen verklaring. Hoewel velen de pijl in de loop van de jaren gezien moeten hebben konden Warren en McGhee de plaats beter observeren omdat op dat moment alle bladeren van de omliggende bomen waren gevallen. De pijl wees in noordelijke richting naar een in de verte opdoemende berg met wat leek op grotten nabij de top van zijn steile, rotsachtige klip. Kon één van die holen de legendarische grot van Judaculla, de scheefogige reus, zijn? Parker zei dat in de loop der jaren een paar pogingen om de grot te bereiken faalden omdat de 'ontdekkingsreizigers' verloren gelopen waren in de dichte wildernis.

L.E.M.U.R stelde na heel wat voorbereidend werk een team samen om het gebied te verkennen, te zoeken naar verloren artefacten en last but not least de juiste grot te bereiken. Het team kwam met slechts enkele oppervlakkige verwondingen en een paar insectenbeten terug. De grot die ze gevonden hadden was klein en smal: de opening was nog geen meter hoog en was amper een viertal meter diep en er werden geen rotstekeningen of artefacten gevonden. Het team betwijfelt of dit de grot van Judaculla is, maar zegt één geheimzinnigheid te hebben opgelost: "We weten wat er in de grot aanwezig was!".

Hieronder kan u nog de tweedelige video ‘Judaculla - Tsul’kalu’ Native Indian Rock’ bekijken (ongeveer 15 minuten).

Feniks: Uit het artikel ;

'Enkele wetenschappers komen echter met een opzienbarende theorie naar buiten. Sommige symbolen op de steen zouden microscopische weergaven van organismen zijn. Aangezien wij deze kennis nog maar ongeveer 230 jaar geleden ontdekten wordt er dan ook druk gespeculeerd over boodschappen van buitenaardse wezens'.
Dat zullen dan nogal wetenschappers zijn ...

En natuurlijk komen 'buitenaardse wezens' er ook weer aan te pas !

Ik hou het op graffitti, graffitti hebben altijd al bestaan trouwens.
Op 07-09-2008 11:33:26 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk: Ik had vroeger op school een pennezak met tekeningen op (zelf gedaan als ik me zat te vervelen) die heel veel weg hadden van deze steen (en ik was zelfs scheefoogig, maar een bril heeft dat opgelost)
:-)
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 07-09-2008 11:49:44 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
riek: wat ik mij nu afvraag:
wat was er dan in die grot ?
Op 07-09-2008 0:43:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Feniks:
riek:

wat ik mij nu afvraag:
wat was er dan in die grot ?


Enkel lucht meer dan waarschijnlijk.
Op 07-09-2008 14:32:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
riek:

wat ik mij nu afvraag:
wat was er dan in die grot ?OT

Idd, iets van een 4 kubieke meter lucht (en wat insekten, tenzij het team die beten onderweg heeft opgelopen).
En géén rotstekeningen of artefacten.

Weer één van de op niets dan (al dan niet gebakken) lucht gebaseerde verhaaltjes die zo kenmerkend zijn voor sommige ingewijden / believers ;-)

Maar "ze" betwijfelen of dit de grot van Judaculla was. Ze geloven dus nog steeds dat die bestaat, maar misschien is het de buurgrot.

We laten de hoop op een échte ontdekking dus nog niet varen (althans ík niet, ik mag niet in naam van alle lezers hier schrijven he)
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 07-09-2008 16:01:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Wellus Nietus: Dit soort tekeningen werden en worden in een verbrede/verhoogde staat van bewustzijn gemaakt, terwijl er contact is met 'de andere werelden'.
Sommige helderzienden e.d. zijn in staat om op celniveau in het lichaam te kijken, dus waarom de eerste bewoners niet? Daar is geen microscoop voor nodig.
(bericht gewijzigd op 7-9-2008 18:02:10)
Op 07-09-2008 17:48:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bontevogel: Volgens mij is het gewoon een uitgehouwen kaart, die aangeeft wie waar woont, en die tekens eromheen geven de afstand aan.

Niet echt iets bijzonders, zie het maar als een wegwijzer.

Bovendien...kan al die ouwe troep niet gewoon begraven worden..b.v. Amsterdam...kost miljoenen, om die troep instand te houden, stilstand =achteruitgang.
Op 07-09-2008 19:46:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Wellus Nietus:

Dit soort tekeningen werden en worden in een verbrede/verhoogde staat van bewustzijn gemaakt, terwijl er contact is met 'de andere werelden'.
Sommige helderzienden e.d. zijn in staat om op celniveau in het lichaam te kijken, dus waarom de eerste bewoners niet? Daar is geen microscoop voor nodig.


Heb je voor die uitleg ook ergens een betrouwbare bron of zo waar de iets minder 'gelovigen' zich door kunnen laten overtuigen?
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 07-09-2008 22:52:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Wellus Nietus: Zelfs al zou ik je namen geven, wat zou dat 'bewijzen'?
Over het algemeen zoekt men naar 'bewijzen' die gestaaft worden door empirisch onderzoek - jij kennelijk ook. Maar dat zegt niets. Zeker niet bij dit soort zaken.
De enige manier om erachter te komen of iets 'waar' is, is door het ZELF te ervaren. En zelfs dan weet je alleen dat het voor JOU waar is.
Er zijn talloze 'bewijzen' dat er meer is tussen hemel en aarde. Zelfs de gangbare wetenschappelijke onderzoeken wijzen steeds meer in de richting van 'meer'. Zie o.a. de kwantum-mechanica.

Ik kan je zo de naam geven van een man die jou meteen als je bij 'm binnenkomt vertelt op welke leeftijd je dat en dat bot gebroken hebt en dat je jeuk aan je lever hebt om half elf 's avonds (bij wijze van spreken) enz., maar ik vermeld hier (en nergens op het web trouwens) niet ongevraagd zijn of haar naam. De 'echte' helderzienden e.d. willen niet met hun tronie op het web of op tv. Daar hebben ze 't meestal ook veel te druk voor. Als je werkelijk geinteresseerd bent, dan wil de redactie misschien wel zo vriendelijk zijn om mij op jouw verzoek jouw emailadres toe te spelen en dan kan ik je verder sturen.
Of ga zelf op zoek naar een echte medicijnman/vrouw hier, in Afrika, Azie of de Amerika's. Je zult verbaasd zijn over wat ze allemaal zien en weten.
Op 08-09-2008 11:25:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Firefox:
Wellus Nietus:

Zelfs al zou ik je namen geven, wat zou dat 'bewijzen'?
Over het algemeen zoekt men naar 'bewijzen' die gestaaft worden door empirisch onderzoek - jij kennelijk ook. Maar dat zegt niets. Zeker niet bij dit soort zaken.
De enige manier om erachter te komen of iets 'waar' is, is door het ZELF te ervaren. En zelfs dan weet je alleen dat het voor JOU waar is.
Er zijn talloze 'bewijzen' dat er meer is tussen hemel en aarde. Zelfs de gangbare wetenschappelijke onderzoeken wijzen steeds meer in de richting van 'meer'. Zie o.a. de kwantum-mechanica.

Ik kan je zo de naam geven van een man die jou meteen als je bij 'm binnenkomt vertelt op welke leeftijd je dat en dat bot gebroken hebt en dat je jeuk aan je lever hebt om half elf 's avonds (bij wijze van spreken) enz., maar ik vermeld hier (en nergens op het web trouwens) niet ongevraagd zijn of haar naam. De 'echte' helderzienden e.d. willen niet met hun tronie op het web of op tv. Daar hebben ze 't meestal ook veel te druk voor. Als je werkelijk geinteresseerd bent, dan wil de redactie misschien wel zo vriendelijk zijn om mij op jouw verzoek jouw emailadres toe te spelen en dan kan ik je verder sturen.
Of ga zelf op zoek naar een echte medicijnman/vrouw hier, in Afrika, Azie of de Amerika's. Je zult verbaasd zijn over wat ze allemaal zien en weten.


- De 'echte' helderzienden e.d. willen niet met hun tronie op het web of op tv. -

Natuurlijk niet, omdat het bedriegers en misleiders zijn.

Firefox.
Op 08-09-2008 11:36:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Wellus Nietus: Beste Firefox,

Ik betwijfel dat jij en andere onwetenden vanuit eigen ervaring kunnen zeggen dat het ALLEMAAL "bedriegers en misleiders" zijn.
Inderdaad wemelt het ervan, omdat de valse profeten onder ons hun kans schoon zien om op de New Age-hype mee te liften en daar hun slaatje uit te slaan. Het zijn dan ook dit soort charlatans die op tv verschijnen en over wie we lezen als ze door de mand vallen.
Dat betrouwbare helderzienden e.d. niet op tv willen en hoeven, heeft er o.a. mee te maken dat zij hun klanten via mond-op-mond reclame krijgen en omdat zij weten dat zij hun werk doen als tussenpersoon en dat er niets gebeurt en gezegd wordt zonder de wil van 'bovenaf'. Dit Werk heeft niets met de persoon of zijn/haar ego te maken. Dit in tegenstelling tot de egotrippers op tv, die er alles aan doen om zo bekend en rijk mogelijk te worden.

Er zijn dus mensen die integer zijn en op (voor de meesten) onverklaarbare wijze inzicht blijken te hebben in zaken die we onze dokter of onze geliefde niet eens hebben toevertrouwd. Ra ra hoe kan dat?
Ook veel ouders -vooral moeders- voelen bijvoorbeeld haarfijn aan als er iets mis is met hun kind, terwijl het zich ergens anders bevindt. Zelfde laken een pak.

En ook voor jou geldt: Als je werkelijk geinteresseerd bent...
Op 08-09-2008 0:04:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Wellus Nietus: Even ter illustratie dat niet alles logisch verklaarbaar is:

"Een vrouw zit voor een computerscherm. De middelvinger van haar rechterhand is verbonden met een sensor die haar hartritme vastlegt; op haar hoofd zitten sensoren die haar hersengolven vastleggen. Het scherm is zwart. Na een interval verschijnt een beeld op het scherm. Dan wordt het weer zwart. Na een tijdje verschijnt weer een beeld. Het scherm wordt weer zwart. En dat proces gaat geruime tijd door.
De beelden die de vrouw ziet, worden willekeurig op het scherm gepresenteerd. Het gaat vooral om mooie en kalmerende beelden: een waterval, een boom, een schattig dier. Zo nu en dan wordt de serie onderbroken door een wreed, agressief beeld: een auto-ongeluk, een bebloed mes, een sissende slang.
Wat blijkt? Steeds vijf tot zeven seconden voordat een 'wreed' beeld op het scherm verschijnt, slaat de grafiek die het hartritme aangeeft, uit - terwijl de verschijning van een 'lief' beeld zo'n uitslag níet laat zien.
Maar ook: het hartritme laat eerst zien dat een negatief beeld op komst is; de hersengolven reageren een paar seconden later - maar nog steeds voordat het beeld daadwerkelijk op het scherm verschijnt."

Lees verder op http://www.asmi-ikben.nl/Hart&toekomst.html en een uitgebreid verslag op http://www.mondovista.com/future/index.html
(bericht gewijzigd op 8-9-2008 13:52:54)
Op 08-09-2008 13:52:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Wellus Nietus:


Inderdaad, dit geloof zelfs ik !!!

Want zeker 7 seconden voor ik naar die URLs klikte voelde ik al dat het weer ongelooflijk anti-wetenschappelijke onzin zou zijn :-)

En ja hoor !

(Want écht wetenschappelijk of anders onderbouwd is een onderzoek waarover men zegt dat het met "a number of volunteers" gebeurde volgens mij niet).

"A number" ?

1 is ook "a number" vrees ik.

En hoe waren de omstandigheden, prikkels van buitenuit, controlegroep met andere onderzoekers, andere beelden en andere elctrodes en.... ?

Maar ja, ik weet het ondertussen ook wel, roepen dat iets niet waar is is makkelijk he.

Zonder onderbouwing roepen dat iets wél waar is ligt inderdaad een pak moeilijker, het blijft ongein.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 08-09-2008 17:15:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Wellus Nietus: Gaap
Op 08-09-2008 17:18:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
KC: Lijkt het Unilever logo wel!

Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 09-09-2008 20:20:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
jspreen: Ik vind lui als Welles Nietes oneindig veel interessanter dans de zich op wat zij "De Wetenschap" noemen beroepende Luk en kornuiten. Dus: Luk, hou op met dat gefuck, ga op onderzoek uit en kom terug met iets leesbaars.
Op 10-09-2008 23:40:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
jspreen:

Ik vind lui als Welles Nietes oneindig veel interessanter dans de zich op wat zij "De Wetenschap" noemen beroepende Luk en kornuiten. Dus: Luk, hou op met dat gefuck, ga op onderzoek uit en kom terug met iets leesbaars.


Als jij nou eerst eens leert lezen (en schrijven), zou voor iedereen makkelijker zijn. En kom dan zelf eens terug met iets interessants.
En als er iets is waar ik nooit mee stop is het wel gefuck. Ik ben niet gek hoor (IK niet ;-)
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 10-09-2008 23:50:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Wellus Nietus: Barking dogs don't bite
Op 11-09-2008 0:32:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
nemesis: Wie en wat is gek of normaal en wie maakt dat uit?
Alleen mensen die dergelijke bovennatuurlijke ervaringen hebben kunnen er over mee praten voor anderen blijft het meestal moeilijk te geloven of te begrijpen. Als je eenmaal iets meegemaakt hebt wat op dit moment de wetenschap nog niet kan verklaren veranderd je blik op de wereld voorgoed.
Het is nu eenmaal voor sommige mensen niet te bevatten...
Wat betreft Cern: zelfs de wetenschap spreekt nu over meer dan 3 dimenties en de quantumfysica verklaard al bovennatuurlijke dingen:deeltjes die op 2 plaatsen tegelijk zijn enz.
Ik geloof niet meer ik weet het zeker.
Op 11-09-2008 0:38:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Touchwood:
Wellus Nietus:

Barking dogs don't bite

But they make a hell of a noise.
:-(
Salmay... Dalmay... Adonay.................................... Nothing works!!!
Op 11-09-2008 7:56:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Luk:

jspreen:

Ik vind lui als Welles Nietes oneindig veel interessanter dans de zich op wat zij "De Wetenschap" noemen beroepende Luk en kornuiten. Dus: Luk, hou op met dat gefuck, ga op onderzoek uit en kom terug met iets leesbaars.


Als jij nou eerst eens leert lezen (en schrijven), zou voor iedereen makkelijker zijn. En kom dan zelf eens terug met iets interessants.
En als er iets is waar ik nooit mee stop is het wel gefuck. Ik ben niet gek hoor (IK niet ;-)

oeh, lekker persoonlijk, durf je wel tegen de kleintjes...
er bestaat ook nog zoiets als dyslectie bijvoorbeeld, wat totaal niet aan intelligentie gekoppeld is, en mocht dat wel zo zijn dan is het eerder omgekeerd evenredig

maar ga vooral zo door hoor, voor zolang het duurt
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 11-09-2008 19:59:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Feng Shui:
nemesis:

Wat betreft Cern: zelfs de wetenschap spreekt nu over meer dan 3 dimenties en de quantumfysica verklaard al bovennatuurlijke dingen:deeltjes die op 2 plaatsen tegelijk zijn enz.
Ik geloof niet meer ik weet het zeker.


Inderdaad. Het wordt niet voor niets het "God-deeltje" genoemd waar ze naar op zoek zijn. De wetenschap gaat bewijzen dat god bestaat.
Onderschriften zeggen niets
Op 11-09-2008 20:02:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Feng Shui:

nemesis:

Wat betreft Cern: zelfs de wetenschap spreekt nu over meer dan 3 dimenties en de quantumfysica verklaard al bovennatuurlijke dingen:deeltjes die op 2 plaatsen tegelijk zijn enz.
Ik geloof niet meer ik weet het zeker.


Inderdaad. Het wordt niet voor niets het "God-deeltje" genoemd waar ze naar op zoek zijn. De wetenschap gaat bewijzen dat god bestaat.


Het zal dan "het god-deeltje" worden (zonder hoofdletter) om aan te tonen dat dat maar een naam is voor het bewijsje dat god-met-hoofdletter totaal niet nodig is in de natuur maar dat alles wetenschappelijk te verklaren valt (al duurt dat soms een tijdje, ze zoeken tenminste verder en blijven niet vasthouden aan een eeuwenoud fout gecopieerd en fout geïnterpreteerd sporookjesboek).
Het is maar hoe je het bekijkt.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 12-09-2008 13:49:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Ron B.:

Luk:

jspreen:

Ik vind lui als Welles Nietes oneindig veel interessanter dans de zich op wat zij "De Wetenschap" noemen beroepende Luk en kornuiten. Dus: Luk, hou op met dat gefuck, ga op onderzoek uit en kom terug met iets leesbaars.


Als jij nou eerst eens leert lezen (en schrijven), zou voor iedereen makkelijker zijn. En kom dan zelf eens terug met iets interessants.
En als er iets is waar ik nooit mee stop is het wel gefuck. Ik ben niet gek hoor (IK niet ;-)

oeh, lekker persoonlijk, durf je wel tegen de kleintjes...
er bestaat ook nog zoiets als dyslectie bijvoorbeeld, wat totaal niet aan intelligentie gekoppeld is, en mocht dat wel zo zijn dan is het eerder omgekeerd evenredig

maar ga vooral zo door hoor, voor zolang het duurt


OT

Niet gezien dat in deze 'discussie' jspreen als eerste persoonlijk werd? Moet zelfs voor iemand met dyslectie toch duidelijk zijn lijkt me. Zeker als dat 'omgekeerd evenredig intelligent' betekent ;-)
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 12-09-2008 13:52:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden