VOORPUBLICATIE: Wie weten wil wanneer onze wereld zo een duistere plek is geworden waar oorlogen, onderdrukking en leugens hoogtij vieren, moet terug naar het jaar 1773. In dat jaar kwam Mayer Amschel Rothschild met twaalf vrienden samen en bedachten een blauwdruk die zou leiden tot de alleenheerschappij over de wereld. Onzin? 'De Boogeyman, de geschiedenis als complot' is de naam van het jongste boek van de Zuid-Afrikaanse auteur Peter Stuivenberg waarin keurig alle historische feiten de revue passeren. Nee, dat zijn niet de leugens en verdraaiingen uit uw geschiedenisboekje, maar een scherpe blik achter de coulissen van de machthebbers en hun verborgen agenda's. Voor sommigen zal dit boek een feest der herkenning zijn maar voor vele anderen een eyeopener. Misschien is dit wel het boek dat het tij doet gaan keren. Volkeren over de hele wereld worden al een paar honderd jaar misleid en bedrogen omwille van de snode plannen van Rothschild en de zijnen. Tijd om wakker te worden met 'De Boogeyman, de geschiedenis als complot'.

boogeyman
Het boek zelf is nog niet verschenen in de winkels dus wie het wil aanschaffen zal even geduld moeten hebben. Wij mochten alvast een proefdruk lezen en waren gelijk enthousiast.

De Boogeyman is een verwijzing naar het monster onder uw bed of het lijk in de kast maar ook, in dit geval, de drijvende krachten achter onze zogenaamde democratische regeringen en hun beslissingen. Mensen die minutieus werken aan het hogere doel om de wereld en haar bevolking te onderwerpen omwille van de macht en rijkdom. Stap voor stap wint de boogeyman aan terrein en wij staan het toe omdat we geloven in zijn leugens. Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker en met de komst van het boek 'De Boogeyman, de geschiedenis als complot' kan nu iedereen de boogeyman aanschouwen met de broek op de enkels.
 
De geschiedenis bestaat uit een serie afgesproken leugens.
—Napoleon Bonaparte

Vlot geschreven, onderbouwd met feiten en voorzien van controleerbare data neemt Stuivenberg u in chronologische volgorde mee van 1773 tot heden. Met een doortastendheid van een Daan Speak en een bezetendheid van een Robin de Ruijter raast Stuivenberg door twee eeuwen van leugens en bedrog en drukt u keihard met de neus op de feiten. Wie nu niet wakker wordt is of comateus of wil domweg niet horen en zien.
 
Degene die het verleden controleert, beheerst de toekomst; zij die het heden bepalen, regelen het verleden.
—George Orwell
 
Maar er is meer. Buiten het boek is er de bijgeleverde DVD waarin via beeld en geluid de Boogeyman ontmaskerd wordt. Interessant is ook de bijgeleverde organogram die het veelkoppige monster dat de Boogyman in feite is laat zien. Maak kennis met de drijvende krachten achter 'the new order'. Hier kunt u alvast een kijkje nemen om kennis te maken met de 'Boogyman' (Met dank aan uitgeverij Elmar)  
 
Wij zullen een wereldregering hebben, of je dat nu leuk vindt of niet: met geweld of met verstand.
—James Warburg, zoon van CFR medeoprichter Paul Warburg, 17 februari 1950, senaatscommissie Buitenlandse Zaken.

'De Boogeyman, de geschiedenis als complot' is een boek dat niet in uw boekenkast mag ontbreken. Of, en dat is eigenlijk beter, in andermans boekenkast. Het is een perfect boek om te schenken aan iedereen die nog steeds in de propaganda van de Boogyman gelooft.

WEBSTRIJD

Uitgeverij Elmar was weer zo vriendelijk om enkele exemplaren van 'de Boogeyman' ter beschikking te stellen voor de bezoekers van Grenswetenschap. Binnenkort kunt u kans maken op een gratis exemplaar.
Wie niet de nieuwsgierigheid kan bedwingen kan het boek natuurlijk ook hier bestellen.

www.theboogeyman.eu
www.uitgeverijelmar.nl

De Boogeyman, de geschiedenis als complot is een uitgave van
© Uitgeverij Elmar BV, Rijswijk – 2008
© Peter Stuivenberg, 2008
ISBN 978 90389 1887 7

Plakband: Ik ben erg benieuwd naar het nieuwe boek van Benjamin Adamah:
Citaat van zijn website:
Boek in voorbereiding: Niet de Illuminati
"In dit boek dat naar verwachting begin 2009 zal verschijnen presenteer ik voor het eerst het echte Illuminati-verhaal, dat geheel afwijkt van de Dan Brown / David Icke / pop-conspiracy versies. Ik gebruik alleen de oorspronkelijke historische bronnen van Weishaupt, Von Knigge en tijdgenoten. Ook debunk ik de complete onzin omtrent de Protocollen van Zion en zal ik aantonen hoe met een kunstmatig geschapen valse complottheorie het echte complot wordt gecamoufleerd."

Voila, weer eens een ander geluid dan dat eeuwige putten uit de 'recyclotron' van de conspiracy-wereld.
(bericht gewijzigd op 1-9-2008 11:22:26)
ech?
Op 01-09-2008 11:21:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
aya:
Mosselman:

.... met een kunstmatig geschapen valse complottheorie het echte complot wordt gecamoufleerd."

haha dat maakt het wel een heel doortrapt genieperig en sluw plannetje!!! Geloof er nu al geen reet meer van! Maar misschien kan 1 van die over gebleven exemplaren mij van mening doen veranderen!
Op 01-09-2008 13:29:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
JosDaBosS: Zeer interessant, ik ben inmiddels overtuigt van 9/11 en de 'War on Terror' hoax dus ja dan zou dit allemaal ook eens waar kunnen zijn... Vooral het communisme ben ik verrast over, hij zegt dus eigenlijk dat Rusland ook al onder controle is van de wereldmacht?? En hoe zit het dan met China en India?
Op 01-09-2008 16:50:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk: Totaal Off Topic, maar ik lees in het artikel:
"met de komst van het boek 'De Boogeyman, de geschiedenis als complot' kan nu iedereen de boogeyman aanschouwen met de broek op de enkels".

Wie heeft in deze zin nu eigenlijk "de broek op de enkels", "iedereen die aanschouwt"? Of "de Boogeyman" ?

Ik denk het eerste, misschien een hint dat dit boek best op toilet kan gelezen worden?
Want waar is het beter "crap" te verbergen dan tussen de op het toilet geproduceerde crap?

En ook deze vraag komt bij me op na het lezen van de reply van Mosselman: waar is het beter complete onzin te verbergen dan tussen de échte onzin?

Grapje, ik ben écht wel erg benieuwd naar dit boek.
En naar de échte samenzweringscomplotten van Illuminatie en Co.

Win ik nu het boek?
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 01-09-2008 16:53:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
jwb: het boek doet me denken aan the secrets of the fedral reserve van Eustace Mullins.

http://www.apfn.org/apfn/reserve.htm
Op 01-09-2008 17:15:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Debsy: Ik wacht ook het boek van B Adanah af.
Maar Adamah verwijst Pop-conspiracy (Icke , Marcel Messing,m al die reptieletjes die onder Illimunati vallen) naar het rijk der fabelen.
Echter wordt in zijn 2 andere boeken wel duidelijk dat de plannen voor NWO en een wereldmacht in de handen van economische grootmachten wel degelijk reeel zijn. En dat veel mensen onbewust meehelpen door onze verschrikkelijke tijdsgeest met zijn vele molochs.
(bericht gewijzigd op 1-9-2008 20:48:35)
Op 01-09-2008 20:33:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
gerechtigheid: haha het enige complot van deze tijd is dat de grote jongens op jacht zijn naar de laatste olie bronnen dus iran zal onbetwist nog volgen wijzend op de oil peak is 911 daarom geklaard welke ondoordachte complot zal volgen hopelijk heeft boogeyman deze ingecalculeerd gr
Op 01-09-2008 21:26:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Wellus Nietus:
gerechtigheid:

haha het enige complot van deze tijd is dat de grote jongens op jacht zijn naar de laatste olie bronnen dus iran zal onbetwist nog volgen wijzend op de oil peak is 911 daarom geklaard welke ondoordachte complot zal volgen hopelijk heeft boogeyman deze ingecalculeerd gr
¿¿¿¿¿¿¿¿¿??????????? Huh?

Ik zie alleen maar Amerikanen op de tekening van de link "Hier kunt u alvast een kijkje nemen". Wo sind die Anderen?
Op 01-09-2008 23:10:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
K@OSMOS: Zoveel bronnen van informatie waardoor een constante informatiestroom word bewerkstelligt.
Gevolg?? De meeste zien door de bomen het bos niet meer!

Gelukkig zit de echte waarheid diep in ons in, wachtend op de juiste tijd.
Op 02-09-2008 9:08:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden