Tijd is relatief. Kolibries hebben bijvoorbeeld een andere tijdzone dan wij mensen. Even een kort gedachtenexperiment; als wij een kolibri zouden zijn, dan zien en beleven we mensen als een soort grote slakken. Traag en zeer voorspelbaar. Als wij een wesp of een vlieg zouden zijn, dan geldt hetzelfde.
Omgekeerd daarentegen geldt het erhm omgekeerde. Onze mensenogen zijn bijvoorbeeld te traag om de vleugelgeklap van de kolibri te zien. Vliegen en wespen maken op hun beurt bewegingen die voor ons onvoorspelbaar lijken. Gewoon omdat het zo snel gaat. En met die logica komen we uit bij de wereld van UFO's...

Snel...

Een paar jaar geleden heb ik een UFO gezien. Het was nacht, aan de hemel merkte ik een flinterdun langer wordend wit lijntje op. Alsof de hemel kaarsrecht werd opengesneden met een scalpel. Plots werd het lijntje weer korter, het eindpunt kwam naar het beginpunt toe, alsof de vreemde hemellijn aan het veranderen was in een punt. De fractie voordat het een punt zou worden viel mijn mond open. Plots stond er een grote lichtgevende bol aan de hemel. De kleuren gingen in elkaar over, als een plasma van geel naar roodig oranje naar witblauwig. Hoe hoog de UFO zat kon ik niet opmaken, het zag eruit alsof er een nieuwe zon aan de hemel was bijgekomen, zo groot. Het ding bleef er enkele seconden hangen om vervolgens onder een hoek van rond de 110 graden weg te flitsen met een snelheid die ik nooit eerder had gezien. Als de stofwolken van een hemelse kar hing het 'flitsspoor' eventjes aan de hemel om vervolgens helemaal te verdwijnen. Ik kon alleen 'wow' over mijn lippen krijgen en was 3 dagen van de kaart door de sighting.

Stan Deyo

Na die tijd van inpassen van nieuwe informatie kwam ik terug tot mezelf en was ik er lang van overtuigd iets buitenaards te hebben aanschouwd. Geen bekende technologie was in staat tot wat ik had gezien, dus het moest wel alienware zijn. Een grote vraag viel van me af...
Totdat ik lezingen van Stan Deyo hoorde. Net zoals vele anderen vertelde hij dat merendeel (zoniet álle) van de UFO's gewoon door mensenhanden zijn gemaakt. Hij blijft niet bij loze beweringen; Stan Deyo toont bouwplannen en legt uit hoe de toestellen werken en hoe ze waargenomen worden. Hij biedt voldoende informatie om zelf te gaan spelen met anti-zwaartekracht, de technologie die er ook voor zorgt de tijd te buigen. Volgens Deyo zijn er al meer dan een halve eeuw mensen-UFO's die gebruik maken van anti-zwaartekracht. Na het zien van de 8-delige lezing 'antigravity explained and produced' werd me duidelijk dat mijn UFO gerust iets menselijks zou kunnen zijn. Niet dat het object daarom minder unidentified en flying is.

Het UFO-geheim

Het zou gaan om technologie die nog niet publiek bekend is, top secret, maar dat is weer een ander verhaal. We keren even terug naar de kolibri en de UFO. Veel UFO-waarnemingen, ook de mijne, verhalen over één of meerdere vliegende toestellen die aan gigantische snelheden scherpe hoeken kunnen maken. Volgens de klassieke natuurwetten zou de bestuurder aan een grote snelheid tegen de zijkant van zijn toestel worden geplakt, of zou het moeten crashen. Probeer zelf maar eens aan 120 km/u een scherpe bocht van 90 graden te nemen. En dan is 120 km/u in deze context een belachelijk lage snelheid. Volgens Stan Deyo kunnen toestellen op basis van anti-zwaartekracht tienduizenden kilometer per uur vliegen!

Hoe doen ze dat? Volgens Deyo werkt zwaartekracht als een golf in het ruimte-tijd-continuüm. Heel kort door de bocht: door interferentie met een andere golf kan die versterkt, verzwakt of geneutraliseerd worden. Met hoogspanning en speciaal opgestelde spoelen wordt dit laten spinnen van de ruimte-tijd bereikt. Door de zwaartekracht te verzwakken kan een UFO sneller vliegen, door hem te versterken gaat het toestel weer trager. Bij het veranderen van snelheid zou een waarnemer op de grond een plasma-achtig kleureneffect zien. Aha!

De onderdelen van een anti-zwaartekracht-machine
(De onderdelen van een anti-zwaartekracht-machine)

Dan nog die scherpe bochten. Zwaartekracht en tijd zijn met elkaar verbonden. Het anti-zwaartekrachttoestel maakt gebruik van een eigen tijdzone. De tijdzone binnenin de UFO is normaal voor de bestuurder, hij zal zichzelf niet versneld of vertraagd zien. Ook de snelheid zal niet fenomenaal aanvoelen want feitelijk vliegt het toestel niet snel, maar wordt de zwaartekracht dusdanig vervormt dat het zo lijkt. Stel dat de UFO slechts 10 km/u vliegt, maar volgens een minder dichte tijd-ruimte-configuratie, dan zal het op de grond lijken alsof er grote snelheden worden gehaald. Hoe sneller de UFO vliegt, hoe trager alles op aarde zal verlopen en vice versa. Wat op aarde een razendsnel genomen scherpe bocht lijkt is voor de UFO een rustig manoeuvre geweest.
Dat betekent ook dat de UFO-bestuurder sneller veroudert dan grondbewoners, snel grote afstanden overbruggen heeft dus ook zijn nadelen. Als 'een alien' heel snel reist kan hij zo een jaar ouder zijn, terwijl men op de grond slechts vijf minuten levenstijd heeft gehad.

De werkende spoelen-opstelling
(De werkende spoelen-opstelling, aldus Deyo)

Zelf zien

Er wordt nogal wat beweerd in dit blog. Anti-zwaartekracht, mensen-UFO's, ... We raden u dan ook aan om zelf even de tijd te nemen voor Stan Deyo en zijn lezing over anti-zwaartekracht en het gebruiken ervan. Op YouTube zijn nog meer lezingen of documentaires over de man te vinden, moest uw interesse zijn aangewakkerd. The future is now!En dan is er nog deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, deel 6, deel 7 en deel 8.
KC: Zeer kostbare, en bovenal betrouwbare, informatie. Goed artikel!
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 13-09-2008 0:09:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gandalf: Ik wacht nog steeds op de high-definition beelden van een UFO die goed gefilmd is. Maar dit artikel houd ik in mijn achterhoofd. goed verhaal
Op 13-09-2008 13:40:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bontevogel: hahahahahahahahaah prachtig.

Vooral die foto van die "spoelen" schitterend.
Die rechtophouders gebruikte mijn moeder al 25 jaar geleden bij de kerst, om een kaars vast te houden.

Dit is echt "grens"wetenschap.
LOL.
Op 13-09-2008 14:07:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Maan: quote: "Dat betekent ook dat de UFO-bestuurder sneller veroudert dan grondbewoners, snel grote afstanden overbruggen heeft dus ook zijn nadelen."

Ik betwijfel of een UFO-bestuurder sneller verouderd omdat slechts de (neurologische) waarneming veranderd en volgens mij niet de "tijd' zelf. (Alhoewel...?)
(bericht gewijzigd op 13-9-2008 18:11:24)
The Lost History of Man: http://www.talc.site88.net
Op 13-09-2008 18:04:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Maan:

quote: "Dat betekent ook dat de UFO-bestuurder sneller veroudert dan grondbewoners, ....


"Veroudert" volgens wiens tijd?

Ook bij de stelling '10 seconden voor de grondbewoner voelt als 5 minuten voor de ufo-vlieger' stel ik me die vraag. Volgens wiens tijd... (maar die zin is verwijderd uit bovenstaande reaktie dus kan ik die vraag droppen ;-)

Einstein (en de mensen die de gevolgen van zijn theorie proberen te verklaren) gaat meestal uit van "de tijd van de waarnemer" zijnde "wij".
Alhoewel (ik spreek mezelf al tegen ;-), ik las ooit dat, als gevolg van de redeneringen van Einstein, bij een draaiende grammofoonplaat de buitenste rand ouder wordt dan de binnenkant (rond het gaatje, over het gaatje zelf werd niks gezegd).
En dat lijkt me dan toch ook 'in de tijd van de waarnemer' bedoeld te zijn. Zijnde wij (want ik zie de rand van een grammofoonplaat niet direkt uitspraken doen over zijn ouderdom).

Boeiend om over na te denken, nu ik er nog eens over nadenk :-)
(bericht gewijzigd op 13-9-2008 18:17:28)
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 13-09-2008 18:15:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Ik kan alleen maar refereren aan wat ik heb gelezen in een biografie van S.Greer - en ik geloof ene 'David Serada' die dat als onderlegd persoon heel begrijpelijk kan uitleggen voor een leek zoals ik(check youtube op zijn naam).
En die theorie leek me aannemelijk. Hoewel ik natuurkundig gewoon slecht onderlegd ben. Als volgt: Einstein had ongelijk. Je kunt wel degelijk sneller reizen dan het licht. En als je dat doet vindt er een tijd-ruimtekromming plaats. Je neemt op die manier een shortcut. Zie het als een papier wat je voor je hebt liggen. Helemaal aan de linkerzijde zet je punt A. Helemaal aan de rechterzijde punt B. Til het papier op en buig het dusdanig dat punt A en B elkaar raken. De lineaire afstand is op die manier teniet gedaan. Dus ipv als het papier ligt en je een lijn moet trekken van A naar B over het papier heen, er door de absurd hoge snelheid juist die kromming plaatsvindt.
Geen idee of het steekhoudend is. Maar deze metafoor maakt het voor mij iig inzichtelijk en begrijpelijk hoe een 'kromming' plaats zou kunnen vinden. Ipv lichtjaren krijg je dan enkele uren of dagen om die afstand te overbruggen welke lineair totaal onmogelijk lijkt.
En dat is waar men nog steeds aan blijft refereren: 'kwa tijd is het gewoon godsonmogelijk om de afstanden te overbruggen'. Als je het lineair bekijkt wel. Maar wat nu met een tijd-ruimtekromming die plaats zou vinden tijdens sneller dan het licht reizen? Ik weet dat het puur speculatief is maar toch.
ech?
Op 13-09-2008 19:31:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Mosselman:

...
En die theorie leek me aannemelijk. Hoewel ik natuurkundig gewoon slecht onderlegd ben. Als volgt: Einstein had ongelijk. Je kunt wel degelijk sneller reizen dan het licht. En als je dat doet vindt er een tijd-ruimtekromming plaats. ...


Einstein was wat dit betreft volgens mij niet mis hoor, hij besefte dit maar al te goed. Het was trouwens Einstein die stelde dat "it's due to the presence of matter the time-space-continuüm is curved" (het is door de aanwezigheid van materie dat het tijd-ruimte-continuüm gebogen is).
En dat daar "warp-holes" zouden kunnen zijn is ook bekend.
Wel lastig is dat daardoor reizen in zou houden dat je toch overgaat in energie. Dacht ik.

Waar dit artikel over gaat is de andere "definitie van tijd" die de colibrie heeft en geeft tegenover bv de mens, en die dan weer tegenover de UFO-reiziger.
Dat is iets anders dan tijdreizen via zgn warp-holes.

Ik maak nog al eens deze vergelijking (in de aard van de colibri): een 1000-den jaar oude sequoia boom en een ééndagsvlieg.
Vlieg zit op boom. Boom beseft (er even van uitgaande dat in deze parabel de boom een besef mag hebben ;-).... boom beseft niet dat er een vlieg op hem zit, want in het leven van die boom is die ene dag (en daarvan de weinige tijd dat dit effectief zo is) zo weinig dat dat ongemerkt voorbijgaat.

De vlieg daarentegen merkt niets van het bestaan van de boom (als levend iets). De boom groeit of verandert op die ene dag zo weinig dat die vlieg daar iets van zou merken. Voor de vlieg is de boom een soort "heelal" wat er gewoon "is".

En zoverder.

En allemaal 'volgens mij', dus ik beweer niet dat het effectief zo is.

Ik wilde enkel het verschil tussen wat je nu aanhaalt (warp-holes) en het verschillende "besef van tijd" tussen de colibri en de mens even verduidelijken. Althans, proberen te....

(bericht gewijzigd op 13-9-2008 20:01:08)
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 13-09-2008 19:58:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lotus: het kan ook zijn dat alle ufos die we zien mensen vanuit de toekomst zijn
Ita est :)
Op 13-09-2008 20:33:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
lotus:

het kan ook zijn dat alle ufos die we zien mensen vanuit de toekomst zijn

Ja, leuk ;-)

En dan kan je beginnen denken 'wat als die UFOnaut hier iemand vermoord'? Of 'wat als hier iemand die UFOnaut vermoord'?

Dan krijg je met héél leuke paradoxale gevolgen te maken die meestal (in de Back to the future achtige films etc) worden opgelost met "je mag jezelf niets doen als je jezelf tegenkomt in een andere tijd" en zo.

Boeiende denk-oefeningetjes over te doen, maar ik vrees dat we op dit moment geen idee hebben van wat er zou gebeuren als... (ALS tijdreizen al mogelijk zou zijn of worden).
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 13-09-2008 20:50:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Wellus Nietus: Ik heb 't filmpje nog niet bekeken, maar die spoelenopstelling lijkt op de machine van Ed Leedskalnin van Het Koralen Kasteel
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=2239

Mooi blog. Interessant onderwerp
(bericht gewijzigd op 13-9-2008 22:08:38)
Op 13-09-2008 22:07:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Feniks:
lotus:

het kan ook zijn dat alle ufos die we zien mensen vanuit de toekomst zijn

'Mensen vanuit de toekomst' bestaan niet.
Op 13-09-2008 23:17:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Feniks:
Luk:

lotus:

het kan ook zijn dat alle ufos die we zien mensen vanuit de toekomst zijn

Ja, leuk ;-)

En dan kan je beginnen denken 'wat als die UFOnaut hier iemand vermoord'? Of 'wat als hier iemand die UFOnaut vermoord'?

Dan krijg je met héél leuke paradoxale gevolgen te maken die meestal (in de Back to the future achtige films etc) worden opgelost met "je mag jezelf niets doen als je jezelf tegenkomt in een andere tijd" en zo.

Boeiende denk-oefeningetjes over te doen, maar ik vrees dat we op dit moment geen idee hebben van wat er zou gebeuren als... (ALS tijdreizen al mogelijk zou zijn of worden).

Ufonauten bestaan niet.
Op 13-09-2008 23:19:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Leuk en interessant stukkie.
In dat anti zwaartekracht kan een kern van waarheid zitten, maar het meeste neem ik toch met een korreltje zout.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 13-09-2008 23:36:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gayatri: In zijn boek The Black Sun (met foto's) schrijft Peter Moon dat de Duitsers/Nazis al UFO's hadden in de tweede wereldoorlog. En ook na WO II zouden zij met die technologie door zijn gegaan, o.a. op Montauk (USA). In zijn boek Operation Orth schrijft Jean Robin, die zijn informatie uit de eerste hand lijkt te hebben, dat mensen IN de aarde over zeer hoge technieken beschikken, waaronder zeer geavanceerde UFO-technieken.
Op 14-09-2008 3:44:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Project montauk.
Dr is geen sprake van fysiek reizen, het gaat nog veel verder dan anti-zwaartekracht.

Zie anders ook David Wilcock en project camelot.

"In zijn boek The Black Sun (met foto's) schrijft Peter Moon dat de Duitsers/Nazis al UFO's hadden in de tweede wereldoorlog. En ook na WO II zouden zij met die technologie door zijn gegaan, o.a. op Montauk (USA)."

De meeste die we hier zien zijn van ons (95%)

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 14-9-2008 9:39:20)
Carpe diem homo universalis
Op 14-09-2008 9:35:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Antoine: Het klinkt allemaal erg boeiend; toch heb ik enkele bedenkingen: Eerst en vooral heb ik een filmpje gevonden van deze man van in 1977 (http://video.google.com/videosearch?q=stan+deyo+1977&emb=0#); Wanneer je de drie delen bekijkt (die nu redelijk belachelijk overkomen) dan kan ik niets substantieel vinden. Lijkt me gewoon iemand die heel graag in de belangstelling staat, door met allerlei klinkende namen, titels en wetenschappelijke termen te zwaaien. (FBI, The governement, secret projects,...)
Ik heb ook de brave man zijn homesite eens bekeken: Ze verdienen daar zo te zien hun boterham met een soort "be prepared"set te koop aan te bieden. Wat dat ook moge zijn. Het viel me al op dat hij regelmatig het woordje "mormoon" in de mond nam. De droomvisioenen die hij op zijn site beschrijft lijken me ietsje teveel religieus getint.
Verder kan ik alleen vaststellen, dat hij dan wel leuke verhalen vertelt, dat zeker, en dat hij zelfs zo'n toestel maakt, maar dat je nergens iets in actie ziet. Je zou verwachten dat hij sinds 1977 wel de tijd heeft gehad om enig resultaat te produceren, vind ik.
Ook de datums die hij gebruikt kloppen niet: de ene keer is hij sinds 1964 in dienst van de Amerikaanse overheid, de andere keer in 1971.
De man is een boeiend verteller, dat moet je hem geven. En bepaalde theoretische beschouwingen verdienen misschien inderdaad verder onderzoek. Maar ik dien echt wel meer substantieel bewijs te zien om dergelijke dingen te geloven.
Wat mij betreft had hij beter een leuke fictieve science fiction roman geschreven met zijn ideeën, was misschien een echte successtory geworden. Enfin, je ziet ook zo waar Steven Spielberg de mosterd voor zijn "Close encounters" gehaald heeft.
Oh ja, en ik ben geen "illuminati", wie of wat dat ook moge wezen. Maar evenmin ben ik één of andere religieuze fanaat die denkt dat hij met een "be prepared" kit het einde kan afwenden. Noch wil ik hiermee geld verdienen door anderen bang te maken voor het einde der tijden
Op 14-09-2008 10:14:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell: Bijzonder leerzaam allemaal.
Helpt weer een boel puzzelstukjes in elkaar voegen.

Overigens lijkt het erop alsof de hele aarde op een steeds hoger atomair trillingsniveau wordt gebracht. Iets waar je ook op individueel niveau aan kunt werken. Het zou kunnen verklaren waarom de tijd steeds sneller lijkt te gaan? Maar ja, ten opzichte van wat, hè?
Op 14-09-2008 0:26:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
randell:

Bijzonder leerzaam allemaal.
Helpt weer een boel puzzelstukjes in elkaar voegen.

Overigens lijkt het erop alsof de hele aarde op een steeds hoger atomair trillingsniveau wordt gebracht. Iets waar je ook op individueel niveau aan kunt werken. Het zou kunnen verklaren waarom de tijd steeds sneller lijkt te gaan? Maar ja, ten opzichte van wat, hè?Ten opzicht van ons bewustzijn.

De bioloog en uitvinder van embryology Von Baer ( http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Ernst_von_Baer ) maakt dat duidelijk doormiddel van enkele ficties zoals Tim hierboven doet aan de hand van het voorbeeld met de kolibrie.

Naarmate ons bewustzijn dus groter wordt lijkt het of alles sneller gaat.

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 14-09-2008 15:46:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Lanoe:

....
Ten opzicht van ons bewustzijn.

De bioloog en uitvinder van embryology Von Baer ( http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Ernst_von_Baer ) maakt dat duidelijk doormiddel van enkele ficties zoals Tim hierboven doet aan de hand van het voorbeeld met de kolibrie.

Naarmate ons bewustzijn dus groter wordt lijkt het of alles sneller gaat.

Carpe diem homo universalisDit lijkt me (echt) zéér interessant.
Heeft iemand misschien links naar meer info over die "biological time - the perception of time in different organisms" theoriën en ficties? Ik zou er graag méér over willen lezen.

En ik kan zo direkt niets vinden lijkt het.

Alvast bedankt.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 14-09-2008 17:11:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
GB: Ik kan mij niet voorstellen dat al de technieken in bovenstaande filmpjes beschreven echt al 50 jaar zouden bestaan. De mogelijkheden hiervan zouden een enorme impact hebben op onze samenleving en er zou heel veel geld mee te verdienen zijn. Stel je maar eens voor dat je een machine kan verkopen die vrije energie opwekt! Iedereen zou er ééntje willen. En wanneer er zoveel geld mee te verdienen is is het onmogelijk dat dit niet massaal ontwikkeld wordt.
Dus ik twijfel sterk of deze dingen wel degelijk bestaan! Wat niet wil zeggen dat ik niet geloof dat het mogelijk is.
Je kan je ook de vraag stellen "Waarom komt deze man niet gewoon met een werkende schotel een demonstratie geven?" Het is gewoon altijd hetzelfde verhaal. Veel uitleg en info via via maar nooit echt sterke bewijzen.
Op 15-09-2008 8:40:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
GB:

Ik kan mij niet voorstellen dat al de technieken in bovenstaande filmpjes beschreven echt al 50 jaar zouden bestaan. De mogelijkheden hiervan zouden een enorme impact hebben op onze samenleving en er zou heel veel geld mee te verdienen zijn. Stel je maar eens voor dat je een machine kan verkopen die vrije energie opwekt! Iedereen zou er ééntje willen. En wanneer er zoveel geld mee te verdienen is is het onmogelijk dat dit niet massaal ontwikkeld wordt.
Dus ik twijfel sterk of deze dingen wel degelijk bestaan! Wat niet wil zeggen dat ik niet geloof dat het mogelijk is.
Je kan je ook de vraag stellen "Waarom komt deze man niet gewoon met een werkende schotel een demonstratie geven?" Het is gewoon altijd hetzelfde verhaal. Veel uitleg en info via via maar nooit echt sterke bewijzen.


Doe eens wat research en kijk eens hoe mensen die dat probeerde vergaan is, incl de electrische auto:

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=1995&p=1

Je krijgt met machten te maken die niets of niemand ontzien en er alles aan doen om hun macht te behouden.

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 15-09-2008 9:18:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
K@OSMOS:
GB:

Ik kan mij niet voorstellen dat al de technieken in bovenstaande filmpjes beschreven echt al 50 jaar zouden bestaan. De mogelijkheden hiervan zouden een enorme impact hebben op onze samenleving en er zou heel veel geld mee te verdienen zijn. Stel je maar eens voor dat je een machine kan verkopen die vrije energie opwekt! Iedereen zou er ééntje willen. En wanneer er zoveel geld mee te verdienen is is het onmogelijk dat dit niet massaal ontwikkeld wordt.
Dus ik twijfel sterk of deze dingen wel degelijk bestaan! Wat niet wil zeggen dat ik niet geloof dat het mogelijk is.
Je kan je ook de vraag stellen "Waarom komt deze man niet gewoon met een werkende schotel een demonstratie geven?" Het is gewoon altijd hetzelfde verhaal. Veel uitleg en info via via maar nooit echt sterke bewijzen.


Maarja, zodra iedereen er 1tje heeft worden ze ook niet meer verkocht. En wat dacht je van olie en benzinebedrijven, energiebedrijven die dan hun hele handel zouden zien verdwijnen als sneeuw voor dezon. Zouden ze hier niet tegen zijn?? En met alle kracht gaan tegen werken?? De mogelijkheid voor vrije energie bestaat al langer dan een eeuw!!
Op 15-09-2008 9:29:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
GB:
K@OSMOS:

GB:

Ik kan mij niet voorstellen dat al de technieken in bovenstaande filmpjes beschreven echt al 50 jaar zouden bestaan. De mogelijkheden hiervan zouden een enorme impact hebben op onze samenleving en er zou heel veel geld mee te verdienen zijn. Stel je maar eens voor dat je een machine kan verkopen die vrije energie opwekt! Iedereen zou er ééntje willen. En wanneer er zoveel geld mee te verdienen is is het onmogelijk dat dit niet massaal ontwikkeld wordt.
Dus ik twijfel sterk of deze dingen wel degelijk bestaan! Wat niet wil zeggen dat ik niet geloof dat het mogelijk is.
Je kan je ook de vraag stellen "Waarom komt deze man niet gewoon met een werkende schotel een demonstratie geven?" Het is gewoon altijd hetzelfde verhaal. Veel uitleg en info via via maar nooit echt sterke bewijzen.


Maarja, zodra iedereen er 1tje heeft worden ze ook niet meer verkocht. En wat dacht je van olie en benzinebedrijven, energiebedrijven die dan hun hele handel zouden zien verdwijnen als sneeuw voor dezon. Zouden ze hier niet tegen zijn?? En met alle kracht gaan tegen werken?? De mogelijkheid voor vrije energie bestaat al langer dan een eeuw!!


Ik zou het graag willen geloven. Maar ik geloof niet dat je in deze tijd zoiets kan tegenhouden. En inderdaad, elektrische auto's worden tegengehouden maar ze zijn er wel en het is bewezen dat ze werken.
Maar vrije energie heb ik nog nooit iemand zien produceren. Er zijn natuurlijk mensen genoeg die beweren het te kunnen. Maar niemand komt ermee naar buiten. (tenzij dan via youtube filmpjes die niks bewijzen) En olie en energiebedrijven of hogere machten worden volgens mij gebruikt om te verdoezelen dat het gewoon niet of tenminste nog niet kan. 100 jaar geleden was de olie en energiesector trouwens helemaal niet zo machtig.
Op 15-09-2008 14:58:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
GB:

K@OSMOS:

GB:

Ik kan mij niet voorstellen dat al de technieken in bovenstaande filmpjes beschreven echt al 50 jaar zouden bestaan. De mogelijkheden hiervan zouden een enorme impact hebben op onze samenleving en er zou heel veel geld mee te verdienen zijn. Stel je maar eens voor dat je een machine kan verkopen die vrije energie opwekt! Iedereen zou er ééntje willen. En wanneer er zoveel geld mee te verdienen is is het onmogelijk dat dit niet massaal ontwikkeld wordt.
Dus ik twijfel sterk of deze dingen wel degelijk bestaan! Wat niet wil zeggen dat ik niet geloof dat het mogelijk is.
Je kan je ook de vraag stellen "Waarom komt deze man niet gewoon met een werkende schotel een demonstratie geven?" Het is gewoon altijd hetzelfde verhaal. Veel uitleg en info via via maar nooit echt sterke bewijzen.


Maarja, zodra iedereen er 1tje heeft worden ze ook niet meer verkocht. En wat dacht je van olie en benzinebedrijven, energiebedrijven die dan hun hele handel zouden zien verdwijnen als sneeuw voor dezon. Zouden ze hier niet tegen zijn?? En met alle kracht gaan tegen werken?? De mogelijkheid voor vrije energie bestaat al langer dan een eeuw!!


Ik zou het graag willen geloven. Maar ik geloof niet dat je in deze tijd zoiets kan tegenhouden. En inderdaad, elektrische auto's worden tegengehouden maar ze zijn er wel en het is bewezen dat ze werken.
Maar vrije energie heb ik nog nooit iemand zien produceren. Er zijn natuurlijk mensen genoeg die beweren het te kunnen. Maar niemand komt ermee naar buiten. (tenzij dan via youtube filmpjes die niks bewijzen) En olie en energiebedrijven of hogere machten worden volgens mij gebruikt om te verdoezelen dat het gewoon niet of tenminste nog niet kan. 100 jaar geleden was de olie en energiesector trouwens helemaal niet zo machtig.


Kdenk dat je je ff moet verdiepen in die machten....

Carpe diem homo universalis
Op 16-09-2008 8:14:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Carpe diem homo universalis
Op 16-09-2008 8:15:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Feniks:

Luk:

lotus:

het kan ook zijn dat alle ufos die we zien mensen vanuit de toekomst zijn

Ja, leuk ;-)

En dan kan je beginnen denken 'wat als die UFOnaut hier iemand vermoord'? Of 'wat als hier iemand die UFOnaut vermoord'?

Dan krijg je met héél leuke paradoxale gevolgen te maken die meestal (in de Back to the future achtige films etc) worden opgelost met "je mag jezelf niets doen als je jezelf tegenkomt in een andere tijd" en zo.

Boeiende denk-oefeningetjes over te doen, maar ik vrees dat we op dit moment geen idee hebben van wat er zou gebeuren als... (ALS tijdreizen al mogelijk zou zijn of worden).

Ufonauten bestaan niet.

We zijn hier aan het filosoferen, dus of dit of dat bestaat is nu niet relevant.
'Don't forget rule number 6'
Op 16-09-2008 8:59:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: .
(bericht gewijzigd op 16-9-2008 20:32:37)
ech?
Op 16-09-2008 20:21:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BeyondPerceptio: De Feniks is een vogel die als hij sterft verbrandt en uit de as verrijst dan een nieuwe Feniks.
Die bestaan ook niet.
Op 17-09-2008 15:11:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic:
BeyondPerceptio:

De Feniks is een vogel die als hij sterft verbrandt en uit de as verrijst dan een nieuwe Feniks.
Die bestaan ook niet.

Jij wilt niet weten hoe vaak ik uit het as herrezen ben. En ik bestaat toch ook? Of ben ik maar een illusie, voortgebracht uit iemand anders zijn droom?

(bericht gewijzigd op 17-9-2008 15:25:11)
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 17-09-2008 15:24:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BeyondPerceptio:
celtic:

BeyondPerceptio:

De Feniks is een vogel die als hij sterft verbrandt en uit de as verrijst dan een nieuwe Feniks.
Die bestaan ook niet.

Jij wilt niet weten hoe vaak ik uit het as herrezen ben. En ik bestaat toch ook? Of ben ik maar een illusie, voortgebracht uit iemand anders zijn droom?

Dat bedoelde ik niet. Ik bedoelde niet dat jij niet bestaat. Je kunt toch met me communiceren? Dus je bestaat.
Ik bedoelde het letterlijk. Feniksen bestaan net zo min als reuzen (lees: mensen langer dan 2.80 m).


Op 17-09-2008 19:47:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BeyondPerceptio: Hoe gaat dat quoten eigenlijk in zijn werk, redaxie? Ik snap er geen hout van.
Op 17-09-2008 19:48:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal:
BeyondPerceptio:

Hoe gaat dat quoten eigenlijk in zijn werk, redaxie? Ik snap er geen hout van.

Druk op "Quoten>", en schrijf je reaxie helemaal onderaan.
(bericht gewijzigd op 17-9-2008 19:57:51)
Op 17-09-2008 19:57:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Redaxie:

BeyondPerceptio:

Hoe gaat dat quoten eigenlijk in zijn werk, redaxie? Ik snap er geen hout van.

Druk op "Quoten>", en schrijf je reaxie helemaal onderaan.

so-ja
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 17-09-2008 20:25:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
exo: quotje uit artikel: "Een paar jaar geleden heb ik een UFO gezien. Het was nacht, aan de hemel merkte ik een flinterdun langer wordend wit lijntje op. Alsof de hemel kaarsrecht werd opengesneden met een scalpel. Plots werd het lijntje weer korter, het eindpunt kwam naar het beginpunt toe, alsof de vreemde hemellijn aan het veranderen was in een punt."

Heb een gelijkaardig iets gezien deze zomer. Alleen zonder het lichtspel wat daarachter beschreven is in dit artikel. Het was een heldere dag, ik zag een lijn onstaan, in het noorden, die vervolgens ook inkorte tot één punt en toen verdween. De witte lijn verscheen horizontaal. Het ging te vlug om een lijnvliegtuig te zijn en volgens mij valt een "vallende ster" niet in een horizontale richting en zou hij al redelijk groot moeten zijn om te zien op een heldere zomerdag. Was het eigelijk al bijna vergeten tot ik dit las. Het verwonderde me dan ook dit te lezen.
Op 19-11-2008 5:14:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: heej,
als men nu verondersteld dat men door sneller dan het licht te reizen, een tijd reis maakt,
en we bovendien aannemen dat UFO's deeluitmaken van een buitenaardse beschaving op miljoenen lichtjaren afstand.
(en ze dus in de tijd reizen om hier te komen)

dan is het toch mogelijk dat zij ongeveer het zelfe nivau van beschaving kennen, en daardoor truch in de tijd hier komen?
dan zou het ook kunnen dat als wij bijvoorbeeld over 100 jaar daar komen, die wezens nog nooit een ufo gezien hebben.
of is dit niet mogelijk?
zelf weet ik 't eigenlijk niet maar het onderwerp spreekt mij wel aan.
ik hoop dat jullie mij mischien iets wijzer kunnen maken!
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 25-02-2009 18:45:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden