Toen ik mijn ogen weer opende voelde ik nog steeds mijn hart als een gek te keer gaan. Ik ging hijgend weer zitten op de stoel waar ik zojuist van de schrik van af was gevallen en las de kop nog een keer. Ja, het stond er écht en gedrukt in vette letters; "De aids-epidemie in Afrika is bedrog". Op zich niet zo bijzonder, wij van Grenswetenschap en andere doordenkers wisten dat al jááááren. Maar ditmaal was het bericht door het anders zo politiek correcte NRC Handelsblad naar buiten gebracht. Dat was schrikken zeg. Dissidente geluiden in de gevestigde media. Dat zie je niet iedere dag.

(de beerput die AIDS-research heet is diep, heel diep.)

De boodschapper van het opzienbarende artikel was dr. Christian Fiala, specialist obstetrie en gynaecologie plus aids-onderzoeker in Oeganda en Thailand. Veel moeite om de stelling dat een aids-epidemie in Afrika bedrog is te verdedigen hoefde hij niet eens te doen.

Fiala wees eenvoudigweg naar VN organisatie UNAIDS die schoorvoetend moest toegeven dat ze de aantallen met HIV besmette mensen schromelijk met miljoenen hadden overdreven. Waarom? Om angst te zaaien en fondsen te werven. Dus om uw en mijn geld uit de zak te kloppen om onderzoekers en zichzelf lekker aan het werk te houden.

Maar ook Kevin de Cock, (hoofd van de afdeling HIV/AIDS van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)), gaf officieel toe dat HIV "buiten Afrika ten zuiden van de Sahara beperkt is gebleven tot groepen met een hoog risico.”

Dat we eindelijk tegen het heilige huisje van de HIV=AIDS=DOOD-denkers mogen schoppen blijkt ook uit de opmerking van British Medical Journal auteur Roger England toen hij schreef; "Het is geen ketterij meer om erop te wijzen dat er in verhouding tot andere behoeften veel te veel wordt gespendeerd aan HIV, en dat dit de gezondheidszorg schaadt.” Op basis van gegevens en argumenten beveelt hij aan om "UNAIDS spoedig op te heffen, want zijn mandaat is onjuist en schadelijk.”

Enfin, lees het artikel van Fiala hier nog maar eens na.

Stap 1 is genomen, nu stap 2.

De zeepbel van de AIDS-epidemie is uiteengespat, nu is het zaak om ook de HIV=AIDS=DOOD-hypothese voor eens en altijd uit de wereld te helpen. Bezoek daarvoor de website van Andere Kijk of lees hier op deze site meer en meer.

Voor wie zich niet wil inlezen zal ik hieronder nog éénmaal heel kort de (grens)wetenschappelijke visie op AIDS weergeven.

AIDS is een niet-virale aandoening en wordt veroorzaakt door zaken zoals ondervoeding, landbouwgif en/of het gebruik van drugs. Al deze zaken ondermijnen het auto-immuunsysteem.

Voor de geïndoctrineerden onder u zie ook hier. En als we eenmaal door hebben dat de HIV=AIDS=DOOD-hypothese een grote hoax is van farmaceuten en belangenverenigingen die er dikke boterhammen van eten kunnen we misschien eindelijk al die arme drommels met een falend immuunsysteem écht gaan helpen.

adenis: Ik ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Ik denk namelijk helemaal niets. Niet eens een schadevergoeding, laat staan dat het geld terug gaat naar alle goede mensen die hebben gedoneerd.

Ik kan me nog iets herinneren dat heineken de bierprijs onnatuurlijk hoog hield. Er zou een schade vergoeding komen en de prijs zou omlaag gaan. Ik heb er niets van gemerkt.

Een paar maanden geleden werd bekend dat de oliemaatschappijen meteen inspringen op een verhoogde prijs van olie, maar als die zelfde prijs zakt, wachten ze nog een paar dagen/weken om de benzine prijs iets te laten zakken. (en niemand die er iets van zegt)

dus ja, aids is fake, maar ze hebben er genoeg aan verdiend. Het is nu weer wachten op de volgende "dodelijke" ziekte waar we veel centjes aan mogen geven.
Op 16-09-2008 9:07:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
adenis:

Ik ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Ik denk namelijk helemaal niets. Niet eens een schadevergoeding, laat staan dat het geld terug gaat naar alle goede mensen die hebben gedoneerd.

Ik kan me nog iets herinneren dat heineken de bierprijs onnatuurlijk hoog hield. Er zou een schade vergoeding komen en de prijs zou omlaag gaan. Ik heb er niets van gemerkt.

Een paar maanden geleden werd bekend dat de oliemaatschappijen meteen inspringen op een verhoogde prijs van olie, maar als die zelfde prijs zakt, wachten ze nog een paar dagen/weken om de benzine prijs iets te laten zakken. (en niemand die er iets van zegt)

dus ja, aids is fake, maar ze hebben er genoeg aan verdiend. Het is nu weer wachten op de volgende "dodelijke" ziekte waar we veel centjes aan mogen geven.


Ik denk dat de rode draad in dit soort zaken hestaat uit angst aanjagen, zo blijven we lekker tam: AIDS, Global warming, Waldsterben (is al weer wat ouder), Kippengriep, baarmoederhalskanker (past dat eigenlijk wel op een scrabble-bord?) en ga zo maar door. Ik durf hier tegenover te stellen dat een mens gevaar en uitdaging nodig heeft om gezond te kunnen blijven. Dus die gevaren zijn er, dat hoort bij het leven, maar ze worden met een oneigenlijk doel opgeblazen tot buitensporige proporties. Dat de overheid daaraan meewerkt is regelrecht crimineel!
'Don't forget rule number 6'
Op 16-09-2008 10:05:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Demosthenes: Ik vind de sprong van het brondartikel naar de stelling dat aids niet-viraal is nogal vergezocht. De onderzoeker stelt slechts dat er geen massale epedimie aan de gang is zoals gesteld door de media en gevestigde organisaties.
Op 16-09-2008 10:55:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
riek: aids is onzin,
vind je geen bronmateriaal,
er zijn sites genoeg,
wie ogen heeft, hij leest
(wij geindoctrineerd is gelooft moeilijk)

weet je,
2012
zo'n berichten, dat is de weg er naar toe:
de leugen komt bloot te liggen
zo simpel
(en dat knalt al genoeg,
niet in de wereld misschien,
wel voor jezelf!!!)
Op 16-09-2008 11:01:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
aya: De deksel van de beerput is lichtjes opgetild met dit artikel in de NRC! Maar zal het verandering gaan brengen? Kamervragen? Schadeclaims? Ik denk het niet, daarvoor is het artikel misschien te mild! De titel is top maar de inhoud gaat voornamelijk over verkeerd geinterperteerde cijfertjes!

De daders en handlangers van de HIV=AIDS=DOOD leugen zullen ongestraft op een andere manier de "goede doelen" strijd voortzetten! Daarom gooi ik altijd de deur dicht als er weer een collecte bus voor mijn neus wordt gehouden! Maar dat maakt mij geen beter mens want eigenlijk is iedereen schuldig ook de toeschouwers en daarom zal er niemand verantwoordelijk gehouden worden voor deze leugen. Er zal niks veranderen, ze zullen de termen en namen veranderen, nieuwe verklaringen, nieuwe ontdekkingen maar de geld stroom zal nog steeds dezelfde kant opgaan! Het is namelijk voor een goed doel en daar werken we graag aan mee en vooral de mensen die er stinkend rijk van zijn geworden.

Met leugentjes om bestwil een gigantische leugen in stand houden maar dat wisten ze niet want ze waren verblind door het geld en de euforische gedachte dat ze goed bezig waren!

In ieder geval is dit artikel een goed begin om de waarheid bij een breder publiek te krijgen. Het is een doorbraak maar wel een hele voorzichtige die misschien een leuke discussie gaat oproepen maar zolang er niet echt naar alle feiten en foute aannames gewezen gaat worden zal de discussie snel weer vergeten worden.
Op 16-09-2008 0:11:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
adenis: Inderdaad, mijn geld blijft ook gewoon lekker in de broekzak als die collectes aan de deur komen.

Ik heb bij NOVA eens een docu gezien over wat er gebeurt met ons geld in afrika. Van die opbrengst kopen ze dus wapens in oostblok landen. Een vliegtuig vliegt richting afrika. (volgens de papieren helemaal leeg) Die wapens worden daar voor veel geld verkocht. Het vliegtuig vliegt leeg naar zijn uiteindelijke bestemming in Afrika. Daar wordt het weer volgeladen met vooral vis (daar kennen ze geen vis quote). Die vis wordt weer terug gevlogen naar Europa en hier verkocht.

Helaas is het ook zo dat je als afrikaanse boer minder verdiend dan als militair. Dus die keus is snel gemaakt.

Op 16-09-2008 0:59:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chiron: Het rommelt maar door, de Britse journaliste Janine Robert komt met het boek "Angst voor het Onzichtbare. http://www.fearoftheinvisible.com/
Brits, dus niet zo hysterisch als Amerikaanse onderzoekers; en Duitse gedegen onderzoeken hadden wel al. Hoelang kan de zwendel AIDS nog doorgaan? Lang! "Ik ben vrijwilligster voor het Aidsfonds.." beet een mevrouw mij trots toe op een bijeenkomst at Docs at the Docks. Veel mensen hebben hun leven aan aids verkocht, als patient, als vrijwilliger, als fondsenwerver...

Een interview met Janine Robert op potcast (???) kijk zelf maar.. (ik kan niet podkasten... http://zaplog.nl/zaplog/article/aids_nieuwe_onthulling_aangaande_originele_publicaties_van_robert_gallo
Op 16-09-2008 15:21:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
cootje: Tis als een etterende wond he, de troep en rotzooi moet er eerst allemaal uitlopen voordat het kan genezen, de aarde, wij, de energie.

Ik sta dansend onder de gele druppels.
...
Op 16-09-2008 19:19:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: Wederom een uitstekende blog. Ik lees de krant niet dus wist hier nog niet van, tis maar goed dat ik laatst nog een aids-collectante vroeg waar ze het geld voor nodig hadden als ze mensen wilden helpen, daar antwoorde ze niet op. waar dat geld dan werkelijk heen ging, wie er "rijk" van werd. Het meisje zei toen letterlijk "ons"

Zegt genoeg geloof ik.
Op 17-09-2008 8:08:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lotus: WTF toen ik die ene zin las zei ik hardop ''Huh?!'' ik geloof het niet man waarom zouden ze dat doen ik bedoel... ik wil het wel geloven maar kan niet
maar er zijn zoveel leugens in de wereld dit kan er ook 1 zijn. Om te zorgen dat de mens zich veilig voelt en niet denkt aan het echte gevaar
(bericht gewijzigd op 17-9-2008 19:27:50)
Ita est :)
Op 17-09-2008 18:17:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
lotus:

WTF toen ik die ene zin las zei ik hardop ''Huh?!'' ik geloof het niet man waarom zouden ze dat doen ik bedoel... ik wil het wel geloven maar kan niet

Als je wat gaat lezen via de links in het artikel, zal je dat beslist helpen.
Zie ook nog: http://zapruder.nl/portal/rubriek/AIDS/
'Don't forget rule number 6'
Op 17-09-2008 18:38:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Whyme: Oke..Ben benieuwd wat we nu weer voor de kiezen krijgen.. nog een rondje SARS? Of misschien sterven alle pimpelpaarsmezen wel uit als we niet gauw iets doen aan t een of ander...
pluk de nacht, slapen kan altijd nog.
Op 18-09-2008 19:39:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chiron: Joep Lange reageert op NRC artikel podcast.
Vrijwel direct na het nieuws begint het telefoongesprek met Lange. Een verbinding met Botswana (goeie handel, die aidsremmers).
Hij klinkt minder zeker van zichzelf dan we van hem gewend zijn. Hij brengt wel het onderwerp ‘testgroep zwangere vrouwen’ ter sprake, maar ontwijkt de achtergronden door te verwijzen naar verbeterde statistische technieken.
Idd. holocaust en Oostenrijk, dan denk ik: "De koopman en de dominee."
Is Lange een Jewisch name?

http://zaplog.nl/zaplog/article/joep_lange_reageert_op_nrc_artikel_podcast/
Op 19-09-2008 21:45:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: De omwenteling zet zich voort: HIV/AIDS-skepticus Duesberg: Schone Handen Prijs:
http://www.vrijspreker.nl/wp/2008/09/hivaids-skepticus-duesberg-schone-handen-prijs/
'Don't forget rule number 6'
Op 21-09-2008 14:23:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chiron: Dat was al in voorjaar 2008 maar toch dank voor de aandacht...LOL
Op 21-09-2008 19:11:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Chiron:

Dat was al in voorjaar 2008 maar toch dank voor de aandacht...LOL

Kan toch geen kwaad het nog eens via een andere weg onder de aandacht te brengen? Zo krijgt men meteen de kans kennis te maken met de vrijspreker, een stapje naar een andere maatschappij.
'Don't forget rule number 6'
Op 21-09-2008 20:45:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chiron: Precies!!! Maar zet de datum van uitreiking er even bij... het duikt nu overal op als nieuws... en we worden al zo vaak als geschiedvervalsers weggezet... verder HULDE Vrijspreker!
(bericht gewijzigd op 21-9-2008 23:03:17)
Op 21-09-2008 23:02:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chiron: Aids in Afrika ten onrechte geweten aan een virus
De publicatie in NRC-Handelsblad van Christian Fiala (13 september) is vooral opmerkelijk omdat media al lang niet meer gewend zijn critici van de officiële aidsopvatting aan het woord te laten. Dat is echter hoog nodig vanwege de vele onbeantwoorde vragen waar een deel van de wetenschappers, medici, onderzoeksjournalisten en vooral getroffenen zelf een antwoord op willen.
http://zaplog.nl/zaplog/article/aids_einde_discussie
Op 24-09-2008 15:29:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chiron: Joep Lange in "de leugen regeert."

Aids in Afrika bedrog?

De Oostenrijkse aids-onderzoeker Christian Fiala schreef in een kritisch stuk op de opiniepagina van het NRC Handelsblad dat aids-onderzoekers het aantal aids-gevallen in Afrika sterk overdrijven. Die hoge cijfers leveren veel publieke fondsen op voor aidsresearch en dus voor de onderzoekers. Nederlandse aids-onderzoeker Joep Lange is boos op het NRC Handelsblad en schreef een ingezonden brief. Dergelijke perfide meningen horen niet in deze kwaliteitskrant thuis, vindt hij. Zijn boze reactie werd echter maar ten dele in de NRC geplaatst. Chef Opinie van het NRC, Maarten Huygen, gaat hierover in debat met Joep Lange.

http://omroep.vara.nl/Afleveringen-detail.2366.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=7290&tx_ttnews[backPid]=961&cHash=4102675ee6

Eens kijken hoe Joep dan weer fulmineert
Op 25-09-2008 22:59:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chiron: Leuk om te lezen:
Het NRC AIDS-artikel heeft nogal wat losgemaakt. In het artikel kwam een onderzoeker aan het woord die grote vraagtekens stelde bij alle AIDS-cijfers en zelfs de oorzaak ervan. Vanavond komt d&(*^d!&$#(&% AIDS-onderzoeker Joep Lange daarom persoonlijk naar de VARA-studio om daar chef opinie van het NRC persoonlijk terecht te wijzen.
http://zapruder.nl/portal/artikel/vanavond_joep_lange_in_de_leugen_regeert/
Op 26-09-2008 1:43:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Carpe diem homo universalis
Op 27-09-2008 11:51:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gert: Is hier inmiddels bekend dat Chiron niet meer leeft?
Hij is afgelopen zaterdagavond overleden aan een hartinfarct.
We gaan morgen naar zijn uitvaart.

Chiron heette in werkelijkheid Onno. Zijn man (Klaas) vond hem zaterdag rond 18u00 naast zijn stoel, glas witte wijn en sigaret, met een vredige uitdrukking op zijn gezicht.

Hij werd 48 jaar geleden geboren in Heerenveen en wordt daar morgenmiddag gecremeerd.

Sorry als dit bekend was, ook sorry als ik je te rauw op het dak val.
Op 01-10-2008 21:02:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Gert:

Is hier inmiddels bekend dat Chiron niet meer leeft?
Hij is afgelopen zaterdagavond overleden aan een hartinfarct.
We gaan morgen naar zijn uitvaart.

Chiron heette in werkelijkheid Onno. Zijn man (Klaas) vond hem zaterdag rond 18u00 naast zijn stoel, glas witte wijn en sigaret, met een vredige uitdrukking op zijn gezicht.

Hij werd 48 jaar geleden geboren in Heerenveen en wordt daar morgenmiddag gecremeerd.

Sorry als dit bekend was, ook sorry als ik je te rauw op het dak val.


Waar zou ik Chiron/Onno van moeten kennen?
United as one. Divided by zero.
Op 01-10-2008 21:12:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gert:
3.14po:
Waar zou ik Chiron/Onno van moeten kennen?


Het spijt me, maar deze reactie begrijp ik niet. Onno, ook bekend als Chiron en Rebel was op vele plaatsen van het web actief. Ik probeer die plekken te vinden en duidelijk te maken wat er is gebeurd.

Als ik teruglees zie ik veel postings van Onno/Chiron, dus het leek me redelijk dat ook hier te doen.

Wat heb ik in jouw opinie verkeerd gedaan?
Op 01-10-2008 21:19:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Touchwood:
Gert:

Is hier inmiddels bekend dat Chiron niet meer leeft?
Hij is afgelopen zaterdagavond overleden aan een hartinfarct.
We gaan morgen naar zijn uitvaart.

Chiron heette in werkelijkheid Onno. Zijn man (Klaas) vond hem zaterdag rond 18u00 naast zijn stoel, glas witte wijn en sigaret, met een vredige uitdrukking op zijn gezicht.

Hij werd 48 jaar geleden geboren in Heerenveen en wordt daar morgenmiddag gecremeerd.

Sorry als dit bekend was, ook sorry als ik je te rauw op het dak val.


May he rest in Peace.
Salmay... Dalmay... Adonay.................................... Nothing works!!!
Op 01-10-2008 21:35:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
aya:
Gert:

Is hier inmiddels bekend dat Chiron niet meer leeft?
Hij is afgelopen zaterdagavond overleden aan een hartinfarct.
We gaan morgen naar zijn uitvaart.

Chiron heette in werkelijkheid Onno. Zijn man (Klaas) vond hem zaterdag rond 18u00 naast zijn stoel, glas witte wijn en sigaret, met een vredige uitdrukking op zijn gezicht.

Hij werd 48 jaar geleden geboren in Heerenveen en wordt daar morgenmiddag gecremeerd.

Sorry als dit bekend was, ook sorry als ik je te rauw op het dak val.


48 jaar nog zo jong!!! Ik zal zijn duidelijke en humorvolle uitleg hier missen. Rust zacht rebel!
Op 01-10-2008 23:07:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Gert:

3.14po:
Waar zou ik Chiron/Onno van moeten kennen?


Het spijt me, maar deze reactie begrijp ik niet. Onno, ook bekend als Chiron en Rebel was op vele plaatsen van het web actief. Ik probeer die plekken te vinden en duidelijk te maken wat er is gebeurd.

Als ik teruglees zie ik veel postings van Onno/Chiron, dus het leek me redelijk dat ook hier te doen.

Wat heb ik in jouw opinie verkeerd gedaan?

Eh? Niets? Ik vroeg me gewoon af wie het was. Ik ken niet alle mensen op GW en Chiron/Onno was me nog nooit opgevallen.

Excuses als mijn vraag verkeerd overkwam. Oprechte innige deelneming gewenst.
United as one. Divided by zero.
Op 01-10-2008 23:28:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden