Begin 1996, Varginha, Brazilië. Over een periode van verschillende weken worden minstens twee, misschien wel zes, buitenaardse wezens gevangenen genomen of gedood en overgedragen aan de Amerikaanse overheid. Ooggetuigen beschrijven de buitenaardse wezens als mensachtigen, met een lengte van 90 tot 120 centimeter.

Na het verschijnen van ongebruikelijke vertrouwelijke rapporten beslisten een paar andere militairen om naar buiten te komen met het verhaal van de gevangenneming, op voorwaarde dat hun identiteit volledig geheim werd gehouden. Zij bevestigen allemaal (vastgelegd op band) dat een tweede buitenaards schepsel, mogelijk het zelfde wezen dat de meisjes in de namiddag opmerkten, door militairen en brandweermannen in de nacht van 20 januari gevangen genomen werd. De details van deze gebeurtenis zijn door iedereen gekend. Het vreemde wezen was identiek aan het eerste en werd nog diezelfde nacht overgebracht naar het Regional General Hospital van Varginha. Na een verblijf van een paar uur werd het getransfereerd naar de beter uitgeruste inrichting van Humanitas Hospital.

Een paar verpleegsters en ander personeel van het Regional General Hospital waren nog steeds erg onder de indruk toen ze sommige van de feiten bevestigden. Personeel dat contact had met het wezen werd geadviseerd om pers en ufologen te ontwijken en met niemand over de zaak te praten, zelfs niet met naaste familie of hun beste vrienden. De tweede alien verbleef met zekerheid twee dagen in het Humanitas Hospital tot een groots opgezette militaire operatie in de nacht van 22 januari de inmiddels overleden alien kwam ophalen.

Enkele militairen die deel uitmaakten van de operatie om de alien uit het Humanitas Hospital op te halen verklaren dat er drie vrachtwagens, elk bestuurd door twee militairen, gebruikt werden. Zij zijn er zeker van dat het militaire opperbevel drie vrachtwagens gebruikte om te vermijden dat de militairen zouden weten in welke vrachtwagen het buitenaardse schepel zou vervoerd worden.

De bestuurders en de begeleiders konden de details van de operatie niet zien omdat ze in een aparte zone buiten de hospitaalterreinen moesten achterblijven. Militair personeel van de Army Internal Intelligence (in Brazilië worden deze eenheid 'S-2' genoemd en staan ze ervoor bekend om extreem gewelddadig en repressief te werk te gaan) droegen de verantwoordelijkheid om het lichaam van de alien in het hospitaal op te halen, in een kist te steken en op één van de drie trucks te laden.

Alle drie vrachtwagens werden in het midden van de nacht naar een militaire faciliteit in Campinas, State of Sao Paulo, ongeveer 320 kilometer van Varginha, gereden. Daar aangekomen werd het lijk verplaatst naar de University of Campinas, één van de beste instituten van het land. Met hoge waarschijnlijkheid voerde Dr. Badan Palhares een autopsie op het lichaam uit. Palhares is wereldwijd uitgeroepen tot de beste autopsieprofessioneel. Hij was ook diegene die een autopsie deed op het lichaam van Josef Mengele. Palhares, net als iedere andere autoriteit die bij de zaak betrokken was, heeft steeds ontkend dat hij iets met de zaak te maken had.

UFO-onderzoekers uit het ganse land hebben Rodrigues en Pacaccini van dichtbij geholpen om elk mogelijk detail over de 'vangst' van twee aliens bloot te leggen. De Braziliaanse media was nog nooit zo actief en de overgrote meerderheid van de bevolking gelooft dat de hele zaak echt is en dat de militaire en burgerlijke autoriteiten in kwestie de feiten geheim houden.

Een paar vreemde feiten gebeuren plots gelijktijdig. Militairen worden gevangen gezet en sergeanten worden op korte termijn overgeplaatst. De telefoons van verschillende UFO-onderzoekers die betrokken zijn bij het onderzoek blijken afgetapt te zijn en sommigen krijgen anonieme bedreigingen.

Op het ogenblik dat alle details van de militaire operaties bekend waren hebben ufologen de hele affaire gepubliceerd in het UFO Magazine. Nog iedere dag komen er stukjes van de puzzel op de juiste plaats terecht, ook al omdat meer en meer militairen zich geroepen voelen om te getuigen. Ondertussen is de regio rond Varginha het doelwit geworden van de grootste golf aan UFO meldingen ooit, zoals het waarnemen van enorme UFO's, UFO landingen en contacten met aliens.

paps: Prachtige case.

Doordat de meeste informatie in het Portugees is opgesteld is er in de Engelstalige wereld minder dan gebruikelijk informatie over deze bijzondere zaak....

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 16-11-2008 13:57:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
De Hertog:
paps:

Prachtige case.


Mee eens, mooi hoe alles blijkt te kloppen, misschien krijgt de mensheid dan toch nog een kennismakingsuurtje in den haag met alle aliens die in vrede komen
Op 17-11-2008 14:07:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BTtje: ik wist niet dat er al een deel 2 uit was
wel interessant maar het blijft toch allemaal maar vreemd.
als ze zo slecht met de aliens omgaan, heb je grotere kans dat ze niet in vrede terug komen
Op 19-11-2008 13:42:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden