Het zojuist verschenen boek De Boogeyman van Peter Stuivenberg rekent af met een behoorlijk aantal ‘waarheden’ zoals we die op school hebben geleerd. Een nogal heftige is het feit dat Adolf Hitler niet de geestesvader was van Mein Kampf. Als basis voor Adolfs creatieve uiting dient het in 1844 door Karl Marx gepubliceerde manuscript On the Jewish Question (beter bekend als A World Without Jews) en de artikelen van Henry Ford The International Jew, The Word’s Foremost Problem, die hij tussen 1920 en 1922 in zijn krant The Dearborn Independent plaatst en vervolgens in vier verschillende delen publiceert. Zowel On the Jewish Question als The International Jew zijn op de website the Boogeyman.eu te lezen en te downloaden.

boogeyman

Ford schrijft als tweede ter wereld (Karl Marx is de eerste) nogal kritisch over het joodse volk. Hij zegt hoe ze in Amerika de financiële wereld, de media, het theater, de politiek en het onderwijs de wet voorschrijven. De 91 (!) artikelen worden in vier delen gedrukt, te weten The International Jew, the World’s Foremost Problem (november 1920), Jewish Activities in the United States (april 1921), Jewish Influences in American Life (november 1921) en Aspects of Jewish Power in the United States (mei 1922). Zijn waarschuwing is dat de Amerikaanse manier van leven wordt geïnfiltreerd met Joodse ideeën, die uiteindelijk leiden tot slavernij. En omdat Henry als rechtgeaarde Amerikaan hiervoor zijn land en tegelijk de wereld wil behoeden, fluistert hij aan de andere kant van de oceaan zijn ideeën in het oor van Adolf. En die timmert meteen de Joden en de communisten op hun kop, niet beseffend dat dit precies is wat de Boogeyman wil: een oorlog uitlokken om het zionisme op gang te brengen, hetgeen uiteindelijk kan leiden tot een vervolgoorlog. Ford publiceert het boek in een miljoenenoplage in 16 landen, waar het inslaat als een bom. G.F. Green zegt in het voorwoord:

"De artikelen in de Dearborn Independent passen in het Amerika van de jaren twintig en in het Amerika zoals wij dat nu kennen. Wij publiceren in het boek de feiten in een verkorte versie, die beperkt is tot ongeveer 10 procent van de totale woordomvang. De aanstootgevende illustraties zijn verwijderd, maar de invloed van de Joodse Manier van Denken op het leven en werken van de man-in-de-straat is op een toegankelijke wijze weergegeven. Een rechtvaardige oplossing van ’s werelds meest belangrijke probleem wordt eveneens aangegeven."

In de jaren die volgen worden Ford en zijn artikelen heftig door vooraanstaande Joden bekritiseerd. Wanneer in 1927 de Dearborn Independent een artikel plaatst over een zekere Aaron Sapiro en een groep Joodse bankiers en kooplieden die Amerika’s graanoogst in handen willen krijgen, wordt hij voor het gerecht gedaagd. Uiteindelijk biedt Ford op 30 juni 1927 aan Louis Marshall, leider van het Amerikaanse Joodse Comité zijn excuses aan en stopt hij met het publiceren van anti-Joodse artikelen. Waarom komt Ford erbij om dit soort verhalen te maken? Denk niet dat hij met een Eureka uit bed rolt en aan het schrijven slaat. Nee, hij is domweg over een onderwerp gestruikeld dat hem intrigeert. En dat onderwerp is getiteld The Protocols Of The Learned Elders Of Zion. Een manuscript van Russische oorsprong dat volgens William Guy Carr, auteur van Pawns In The Game (55), in 1921 in Groot-Brittannië opduikt:

De heer Victor E. Marsden is sinds 1914 een Russische correspondent voor de London Morning Post. Wanneer Marsden in 1921 naar Groot-Brittannië terugkeert, is hij in het bezit van een document dat professor Sergei Nilus in 1905 onder de titel The Jewish Peril in het Russisch publiceert. Professor Nilus beweert bij hoog en bij laag dat hij de oorspronkelijke documenten krijgt van een vrouw die ze in 1901 steelt van een rijke Jood met internationale betrekkingen. De man bezoekt haar na een
ontmoeting met topmensen van de Parijse Loge van de Grand Orient. Marsden publiceert zijn vertaling onder de titel The Protocols Of The Learned Elders Of Zion en sterft een paar jaar later onder verdachte omstandigheden. Het boek zorgt wereldwijd voor een enorm tumult. Wat wordt gepubliceerd is een langlopend plan om de wereldheerschappij te veroveren, zoals in 1773 Amschel Rothschild aan zijn vrienden, bekenden en zakenpartners voorstelt. Los van de vraag waar het oorspronkelijke document vandaan komt, kan niemand ontkennen dat de gebeurtenissen die in de wereld plaatsvinden dit scenario volgen.

William Guy Carr denkt dat de Engelse vertaling de belangstelling wekt van de industrieel Henry Ford:

Ford laat bekende en onderlegde mensen dit document bekijken. In een interview dat op 17 februari 1921 in New York World wordt gepubliceerd, zegt hij:

"De enige verklaring die ik kan geven is dat de Protocols precies omschrijven van wat er nu plaats vindt. Zij zijn 16 jaar oud en nog steeds actueel."

Volgens Ford is het document een kopie van het oorspronkelijke plan om een wereldregering te vormen. Een plan dat alleen kan worden voorkomen door een einde te maken aan de totalitaire plannen van de geldschieters.

Omdat The Protocols Of The Learned Elders Of Zion zo’n impact hebben op de wereldgeschiedenis – er wordt in duidelijke bewoordingen gesteld dat de Joden de baas willen spelen – hierbij een paar samenvattingen. De Protocols zijn in het geheel vanaf de website te downloaden. Overigens betekent het woordje ‘Gentile’ een niet-Joods persoon.

Het Vijfde Protocol:
“Wij zullen de Gentiles zo afmatten dat zij ons de macht geven om hun regeringen te beïnvloeden en een wereldregering te vormen.”

Het Zesde Protocol:
“Wij moeten de Gentiles verjagen. De beste manier is om belastingen te verhogen en hypotheken op te schroeven, zodat zij deze niet meer kunnen betalen.”

Het Tiende Protocol:
“Wij moeten de Gentiles afmatten en vermoeien door honger, ziekten, isolatie, afpersing en financiële stress totdat zij geen andere uitweg zien dan een beroep te doen op ons geld en onze macht.”

Het Twaalfde Protocol:
“Wij hebben controle over de pers en de media, die al het nieuws verspreiden.”

Het Veertiende Protocol:
“Wanneer wij de wereld beheersen zullen wij geen enkele andere religie accepteren, ervan uitgaande dat het lot van God is verbonden met dat van de uitverkoren mensen wier lot overeenkomt met het lot van de wereld.”

Tot zover de bronnen van Adolf Hitlers creatieve uiting, die hij publiceert onder de titel Mein Kampf, compleet met foto plus handtekening. Dus denk alsjeblieft niet dat Mein Kampf als een donderslag bij heldere hemel uit de lucht komt vallen, want dat is absoluut niet het geval. Het eerste deel genaamd Eine Abrechnung, verschijnt op 18 juli 1925. Het tweede deel onder de titel Die Nationalsozialistische Bewegung in 1926. Het boek wordt in 2005 (!) in Turkije opnieuw uitgegeven; in drie maanden worden er 50.000 exemplaren verkocht.

Mein Kampf zegt net als The International Jew hoe over het Joodse volk wordt gedacht. De pseudo-auteurs die zich helemaal in vriendje Hitler inleven, vertellen hoe ‘Sieg Heil’ denkt het Duitse Rijk in eer en glorie te herstellen. Uiteraard wordt het boek gulzig door fanatieke volgelingen, oorlogsveteranen en noodlijdende burgers gelezen. Wanneer je als bierdrinkend volk door een stelletje wijnslurpende ‘la-vie-en-rose’ Fransen tot onder de armoedegrens wordt uitgekleed en wanneer Joodse bankiers tijdens de hyperinflatie je huis onder je gat verkopen, wil je ook wel eens weten wat je ertegen kunt doen. Het werkje brengt de auteur met 9.540.000 exemplaren onder Henry Ford op de bestsellerslijst aller tijden.

Peter Stuivenberg
Website: www.theboogeyman.eu

De Boogey Man De geschiedenis als complot 

ISBN 9789038918877
ISBN (oud) 9038918879
Prijs EUR 19.50
304 pagina's
15 x 23 cm paperback

Bestellen bij Bol.Com

Cultuurmeneer: Wel of niet een wereldregering is niet het probleem!
Wat wel het probleem is: wel of niet een transparante democratie!
God... Dat ben je zelluf!
Op 17-11-2008 10:57:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Hoe krijg je een transparante democratie als je voortdurend door een wereldregering wordt belazerd? 9/11, kernwapen gebruik in Irak en een ongrijpbare Al Qaeda. Het grootste Amerikaaanse vliegkampschip + een serie Nato oorlogsschepen hebben elkaar getroffen (nu) bij Somalie om zogenaamd de piraterij daar te bestrijden. Kosten om een gewoon destroyertje in de vaart te houden 150.000 US dollar per dag. Zo'n vliegkampschip het 15-voudige. Er wordt ettelijke miljoenen dollars per dag besteed om met een enorem oorlogsvloot piraten te pakken dat door twee A-teams kan worden opgeknapt. En wat zien we: net gelanceerd het bericht dat Al Qaeda de VS wil aanvallen. Kan de CIA weer een paar pandjes opblazen. En wie is dan de klos... Heel goed Iran. 't Wordt tijd dat de wereldregering stopt om de boel te nelazeren en dat we om een parlementair onderzoek gaan schreeuwen. Lees dat boek de Boogeyman, dan snap je wat er aan de hand is.

Op 17-11-2008 11:47:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer: De EU heeft gelukkig een meerpartijenstelsel. En de invloed van de EU groeit; er is dus nog hoop!

"... The United States basically ran those meetings. Close to prevailing in the war, it was the world's undisputed military and economic leader.

But today, with the current credit crisis partly rooted in America, and with the rising economic might of China and a unified Europe, that dominance is being challenged. ..."

http://tinyurl.com/5nnw5j
God... Dat ben je zelluf!
Op 17-11-2008 13:27:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: De EU heeft zijn ziel verkocht aan een Europees Parlement. Die bepaalt met de Centrale Bank in Frankfurt wat er gaat gebeuren. Kijk naar de literprijs aan de pomp, de angst voor terreur die ons wordt ingepraat, de tienduizenden camera's, de chip-wereld en hoe prive bankiers jojo-en met inflatie en deflatie. Net van web site www.theboogeyman.eu de pdf wereldregering gedownlaod. Veel partijen of niet, ik word er niet vrolijk van.
Op 17-11-2008 13:35:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer: Wat ik mis in bovenstaand artikel is enig voorbehoud mbt de oude claim dat 'DE JODEN' de wereld willen regeren.

Wat zijn dat: 'DE JODEN'? Een klein beetje nuancering en uitleg van het begrip 'DE JODEN' was helemaal niet verkeerd geweest.

Het enige wat ik kan bedenken mbt 'DE JODEN' dat niet helemaal kosher is, is dat elementen van het Judaïsme racistisch zouden kunnen zijn; met name de vermeende belofte van 'Jahweh' dat aan de nakomelingen van Abraham Israël beloofd wordt.

Voor de rest verval je al heel snel in uiterst bedenkelijke en subjectieve denkbeelden en regels als hier: http://tinyurl.com/26fpsw
(bericht gewijzigd op 17-11-2008 14:31:12)
God... Dat ben je zelluf!
Op 17-11-2008 13:55:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Ik het boek staat over de ontstaangeschiedenis van zo ongeveer alle wereldoorlogen incl de derde tegen terrorisme een duidelijk verhaal . Ook over het begrip Joden en de vervolging. Het meest schokkende is dat Lech Walesa in 1995 het dodental in Auschwitze met maar liefst 2.5 miljoen slachtoffers terugbracht. Officieel, op de monumenten aangegeven. Maar goed, stel dat er sprake is van een gezellige samenzwering van bankiers en industrielen om de wereld te onderwerpen, dan past wat er nu gebeurd aardig in dit beeld. En wie waren ook al weer de prive bankiers die het voortdurend voor het zeggen hadden en de FED en alle andere centrale banken in het leven riepen?
Op 17-11-2008 14:22:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Cultuurmeneer:

Wat ik mis in bovenstaand artikel is enig voorbehoud mbt de oude claim dat 'DE JODEN' de wereld willen regeren.

Wat zijn dat: 'DE JODEN'? Een klein beetje nuancering en uitleg van het begrip 'DE JODEN' was helemaal niet verkeerd geweest.

Het enige wat ik kan bedenken mbt 'DE JODEN' dat niet helemaal kosher is, is dat elementen van het Judaïsme racistisch zouden kunnen zijn; met name de vermeende belofte van 'Jahweh' dat aan de nakomelingen van Abraham Israël beloofd wordt.

Voor de rest verval je in uiterst bedenkelijke en subjectieve regels als hier: http://tinyurl.com/26fpsw


Klopt, het zijn gewoon mensen die zich van elk desgewenst jasje (jood, christen, moslim, boeddhist, hindoe enz) bedienen zolang hun doel maar bereikt wordt en die jasjes ook gebruiken om bevolkingsgroepen. religie's enz tegen elkaar op te zetten.

Dit boek van William Bramley geeft daar een mooie historische beschrijving van:

http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/godseden/godseden.htm#English_Version_

Waarmee ik natuurlijk niet wil zeggen dat wat hij schrijft niet allemaal 100% accuraat is maar een mooie rode draad geeft door de geschiedenis van de mensheid heen en hoe de mens zich nu al eeuwen laat begrenzen in zijn bewustzijn en dat dit willens en wetens wordt gedaan in eigenbelang van een klein groepje mensen.
Naar mijn mening is het allemaal niet zo zwart en zijn er 2 kleine groepjes die al eeuwenlang strijd voeren om de mensheid, de ene groep om ons te beperken en in hun macht te houden en de andere groep die ons juist wil bevrijden van die beperkingen.

Ik noem het tegenwoordig de Lemuriërs VS de Atlantiërs (zou oud is de strijd dus iig al ), maar had je het me een jaar geleden gevraagd dan had ik waarschijnlijk nog de meesters van de stof VS de meester van liefde, wijsheid en mededogen geschreven dus pin me er niet op vast

Wij zijn pionnen in een oorlog tussen atomen en subatomen...ook een mooie

(bericht gewijzigd op 17-11-2008 14:34:18)
Carpe diem homo universalis
Op 17-11-2008 14:31:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer: Ik zag een paar jaar geleden een interessant programma op de BBC; daarin gingen ze op zoek naar de verdwenen, mythische 12e stam der joden... (Zoals je weet was er in de middeleeuwen een oud 'verhaal' dat de Britten de 12e stam der joden zouden zijn.)

Conclusie daar uit: omdat de joden al zo'n tweeduizend jaar in Europa meedraaien heeft BIJNA IEDEREEN wel in enige mate 'joodse' genen in zijn lijf!!!
God... Dat ben je zelluf!
Op 17-11-2008 14:38:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Libertarian:
Klappertje:

De EU heeft zijn ziel verkocht aan een Europees Parlement. Die bepaalt met de Centrale Bank in Frankfurt wat er gaat gebeuren. Kijk naar de literprijs aan de pomp, de angst voor terreur die ons wordt ingepraat, de tienduizenden camera's, de chip-wereld en hoe prive bankiers jojo-en met inflatie en deflatie. Net van web site www.theboogeyman.eu de pdf wereldregering gedownlaod. Veel partijen of niet, ik word er niet vrolijk van.


Het Europees Parlement heeft helemaal niets te zeggen. Het is de Europese Commissie die de klok slaat samen met de Special Interest Groups.
Op 17-11-2008 16:32:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Komen we weer bij CFR, RIIA, Bilderberg en VN...
Op 17-11-2008 19:07:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Klappertje:

Komen we weer bij CFR, RIIA, Bilderberg en VN...


Follow the Cashflow
Carpe diem homo universalis
Op 17-11-2008 19:09:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Olav: Niet alle Joden zijn Zionisten, natuurlijk.
Ook interessant in het boek is de vaststelling, dat veel mensen die zich hedentendage Joods noemen, helemaal geen aftammelingen zijn van het volk van Israel (de gevluchte Egyptische slaven dus) maar van de Kaukasus. Dat zijn de Askenazi, die in Antwerpen zo opvallend hun haar niet knippen en zwart gekleed gaan.

Al met al mag enige nuancering zeker, want een stigma op onschuldige mensen drukken is niet erg prettig. Benoemen dat er een harde Joodse kliek is die al eeuwen de financiële wereld naar zijn hand zet en er geen probleem in ziet ook het "eigen" volk te offeren, dat is zeker waar.

Overal waar ellende is, duikt immers de naam Rotschild op als financier, afperser, wapenhandelaar, centraal bankier, etc.

Laat de wereld maar bang zijn, de Rotschild wereldmaffia levert de wapens, de drugs, de olie en het benodigde kapitaal wel. Met rente.
Op 17-11-2008 20:43:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: History's conspiracies vanavond, 17-11, op National Geographic Channel om 21.30 uur.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 17-11-2008 21:02:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Israeli’s auteur dr. Shlomo Sand lanceert in zijn boek When and How Was The Jewish People Invented (al 19 weken op Israeli’s bestsellers lijst), dat de Joden niet door de Romeinen in 70 na Christus uit hun land zijn verjaagd. “De koninkrijken van David en Solomon zijn legenden. De Joden waren boeren die nooit hun grond hebben verlaten. Ze hebben zich in de loop der tijd de Islam eigen gemaakt en zijn de voorouders van de Palestijnen.” Sand zegt dat het verjagen van Joden uit hun thuisland een door Christenen in het leven geroepen mythe is. Tja, wat moet ik hier nu weer mee...
Op 17-11-2008 21:25:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: http://www.theboogeyman.eu/content/docs/organisatie/Bank%20Rothschild.pdf

Zomaar een stukje hier uit:

De groep Rothschild is grootste privé bankwezen groep in de wereld binnen ononderbroken enige familie eigendom. De groep is vandaag actief in belangrijke vijf gebieden: Investering Beheer, Bankwezen, Het globale Bankwezen van de investering, privatiserings raad, en het behandelen in Gouden Passement. (BRON: www.excellence.co.il)

http://www.iai.co.il/Templates/Homepage/Homepage.aspx?lang=EN

Siftology N.v. Het bedrijf heeft leveraged (http://nl.wikipedia.org/wiki/Leveraged_buyout.) zijn gepatenteerde technieken en bekwaamheid op het gebied van Natuurlijk NLP ( Taal Verwerking) om het product te ontwikkelen RelatedTV lijn, een geautomatiseerd verrijkingshulpmiddel voor tevreden producenten, omroepen en OEMs.
Je kunt je beter afvragen waar de Rothschild's niet in zitten?

http://www.theboogeyman.eu/content/docs/organisatie/Wereld%20Regering%202005.pdf
(WWF Opgericht door Prins Bernhard van Holland, WWF heeft een geboortecijfer-vermindering nagestreefd).


(bericht gewijzigd op 17-11-2008 23:15:25)
Op 17-11-2008 22:57:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
Klappertje:

Israeli’s auteur dr. Shlomo Sand lanceert in zijn boek When and How Was The Jewish People Invented (al 19 weken op Israeli’s bestsellers lijst), dat de Joden niet door de Romeinen in 70 na Christus uit hun land zijn verjaagd. “De koninkrijken van David en Solomon zijn legenden. De Joden waren boeren die nooit hun grond hebben verlaten. Ze hebben zich in de loop der tijd de Islam eigen gemaakt en zijn de voorouders van de Palestijnen.” Sand zegt dat het verjagen van Joden uit hun thuisland een door Christenen in het leven geroepen mythe is. Tja, wat moet ik hier nu weer mee...

Dat mag je hopen, dat het een legende is. Immers:
bijbel:
'Bij het aanbreken van het voorjaar, de tijd waarin koningen gewoonlijk ten strijde trekken, leidde Joab een verwoestende veldtocht door Ammon. Hij sloeg het beleg voor Rabba, terwijl David zelf in Jeruzalem achterbleef. Nadat Joab de stad had ingenomen en met de grond gelijk gemaakt, nam David de koning van de Ammonieten de kroon van het hoofd. Deze kroon, waarin naar hij vaststelde een heel talent aan goud en een kostbare edelsteen waren verwerkt, rustte voortaan op Davids hoofd. Hij voerde een zeer grote buit uit de stad weg.
Hij liet de inwoners buiten de stad brengen en met steenzagen in stukken zagen en met ijzeren houwelen doorklieven. Hetzelfde deed David met alle andere steden van Ammon. Daarna keerde hij met het hele leger naar Jeruzalem terug.'(1 Kronieken 20:1- 3)

(bron:http://www.positief-atheisme.nl/duisterebijbel.htm)
Persoonlijk maakt het me geen donder uit waar mensen hun roots hebben, maar macht corrumpeert en uiteindelijk beheersen de grote bedrijven de beeldvorming, de daaraan gepaarde geldstroom en de politiek. De bedrijven die het voor het zeggen hebben vertonen over het algemeen een structuur en aard die overeenkomen met die van
psychoten.
En wie een bepaald idee als eerste heeft bedacht, soit. Het blijft verschrikkelijk.

(bericht gewijzigd op 17-11-2008 23:59:28)
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 17-11-2008 23:57:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus: Overigens heeft Obama een leuke Chief Of Staff in gedachten: Rahm Israel Emmanuel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rahm_Emanuel
http://www.prisonplanet.com/what-is-obama-thinking-of.html
(bericht gewijzigd op 18-11-2008 0:16:58)
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 18-11-2008 0:16:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Hoe kan de huidge financiele wereldcrisis die erger is dan de crash in de jaren dertig in verband met de wereldregering (prive bankiers en industrielen) worden gebracht?
Op 18-11-2008 6:51:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Klappertje:

Hoe kan de huidge financiele wereldcrisis die erger is dan de crash in de jaren dertig in verband met de wereldregering (prive bankiers en industrielen) worden gebracht?


Kijk deze docu ff en je kent het hele mechanisme:

http://video.google.nl/videosearch?q=money+as+debt&emb=0&aq=f#
Carpe diem homo universalis
Op 18-11-2008 8:34:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: http://www.need2know.eu/?p=1008

http://www.savethemales.ca/002071.html

www.savethemales.ca
(bericht gewijzigd op 18-11-2008 19:11:27)
Op 18-11-2008 17:25:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Als in Irak kernwapens in een landoorlog zijn getest, wat staat dan straks te wachten in Iran? Mail & Guardian schrijft dat er daadwerkelijk in Iran nucleaire wapens worden gemaakt. Bewijs schijnt te zijn gevonden. Plus 20 oorlogsschepen bij Somalie. zogenaamd voor het bestrijden van piraterij dat pas een jaar geleden plotseling is opgekomen. Denk alsjebelieft niet dat dit al jaren aan de gang is. Operatie CIA?
Op 18-11-2008 19:11:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Klappertje zei:

Als in Irak kernwapens in een landoorlog zijn getest, wat staat dan straks te wachten in Iran? Mail & Guardian schrijft dat er daadwerkelijk in Iran nucleaire wapens worden gemaakt. Bewijs schijnt te zijn gevonden. Plus 20 oorlogsschepen bij Somalie. zogenaamd voor het bestrijden van piraterij dat pas een jaar geleden plotseling is opgekomen. Denk alsjebelieft niet dat dit al jaren aan de gang is. Operatie CIA?

Ben het er mee eens wat je schrijft.
Op 18-11-2008 19:14:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Klappertje:

Als in Irak kernwapens in een landoorlog zijn getest, wat staat dan straks te wachten in Iran? Mail & Guardian schrijft dat er daadwerkelijk in Iran nucleaire wapens worden gemaakt. Bewijs schijnt te zijn gevonden. Plus 20 oorlogsschepen bij Somalie. zogenaamd voor het bestrijden van piraterij dat pas een jaar geleden plotseling is opgekomen. Denk alsjebelieft niet dat dit al jaren aan de gang is. Operatie CIA?


bewijs voor kernwapens enz geloof ik niet veel van, of ze zijn nog steeds aan het zoeken in irak...

en zelfs al zou iran kernwapens hebben, wat dan nog? israel heeft al meerdere keren gedreigd iran van de kaart te vegen, en israel heeft ook kernwapens, moeten ze die ook meteen even aanpakken...

en er zijn heel wat meer landen met kernwapens, en dat is geen probleem zolang je een vriend van het westen bent, hoe hypocriet kun je zijn, en hoe dom zijn de burgers die dat slikken, ieder kernwapen is een gevaar, maakt niet uit in welk land ze staan...

verder ben ik het ook met je eens hoor, maar ik denk de de oorlog in irak ons wel geleerd heeft dat je niet al te snel moet geloven wat een regering (zoals die van bush) je verteld

uiteindelijk is het een feit dat de VS, europa en china bij elkaar 100den atoomwapens hebben om de wereld meerdere keren mee op te kunnen blazen, maar er oorlogen gevoerd worden om een landje wat heel misschien 1 bom zou kunnen maken...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 18-11-2008 20:04:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Vervelend iets: er liggen nu 20 oorlogsschepen voor de kust van Somalie w.o 6 Nato, 1 Amerikaans vliegkamschip met 90 vliegtuigen en 6000 man + kruizers, eentje uit India en een Rus. Een Zuid Afrikaans fregat vertrekt binnen een paar weken. Tegelijk wordt het gerucht verspreid dat Bin Laden een hoofdkantoor heeft in Jemen en van daaruit de zogeheten vrije wereld bedreigt. Tel hierbij op de naderende depressie (dank je wel Rothschild, Warburg, Schiff. Kuhn, Loeb enz) en dat de Arabische liga zich roert. Net als 911 is er een excuus: piraten de les lezen. Geleuft ge dat?

Op 19-11-2008 8:07:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
The Boognish: Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Het water staat de VS (wederom) aan de lippen. Oorlog voeren onder valse voorwendselen is al sinds mensenheugenis gemeengoed om de aandacht van andere aangelegenheden af te leiden. Maar er is nog hoop. Zolang vrije informatie vergaring (via internet) nog mogelijk is kunnen we de leugens doorprikken. Mensen bewust maken van het hoe en waarom neemt heel wat animo weg om je te laten afschieten/opblazen aan de andere kant van de wereld. Gelukkig zijn er in NL steeds minder jongetjes en meisjes bereid om zich als kannonenvlees in te laten zetten voor een agenda (lees financieel gewin voor een kleine elite) in een gecreerd conflict. Het zou goed mogelijk zijn dat dit inderdaad de voortekenen zijn voor een Neo Con coup. Een gefingeerde Iraanse Atomic strike zou een mooi excuus zijn om de patriot act qua uitvoering een tandje op te schroeven. Blijft Amerika misschien toch verschoond van een zwarte president.
(bericht gewijzigd op 19-11-2008 16:55:11)
Op 19-11-2008 0:16:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Helemaal mee eens. Wordt het niet tijd voor een parlementaire enquete? Een stelletje regeringsvertegenwoordigers vragen laten stellen in de Tweede kamer over de duistere kanten van de Boogeyman. Het is toch te zot voor woorden dat deze onzin gewoon kan doorgaan?! je hebt het over hoop. Wat is hoop zonder aktie, zonder het mobiliseren van je buurman en je vrienden?

Op 19-11-2008 20:09:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: De kat is erg in het nauw, temeer daar prive bankiers met de huidge crises heftig scoren: FED (prive bankiers) leent geld uit aan banken (prive bankiers), geld is weg en regering helpt die weer leent van FED die bijdrukt. Nu nog een crisis (iran atomic crisis) en dollar en Euro devalueren. Spaarcentjes weg, ww weg en iedereen gezellig slaaf. Wanneer staat er een parlementarier op met de ballen om het parlement tot de orde te roepen? Tegelijk: moest daarom Pim Fortuin dood? Omdat hij wellicht NL tegendraads kon sturen waardoor vele landen zounden kunnen volgen en er nooit een EU met FED bank zou zijn geweest en deze crisis dus niet geensceneerd zou kunen worden

Op 21-11-2008 8:46:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
The Boognish: De wereld politiek is een groot machtspel gespeeld door een clubje 'vrienden' die bijna allemaal in Amerika op cursus zijn geweest bij International Visitors Leadership Program (Balkie zat samen in de klas met Zarkozy in 1985). Het instituut is opgezet in 1940 door ...... Nelson Rockefeller. Het is een grote kliek die alleen voor elkaar zorgt over onze ruggen heen. Het wordt met de dag gekker. Gen wetten die tegen de wil van de kamer in Brussel braaf ondertekend worden (Monsanto belang) door onze regering, invoeren van baarmoederhalskanker vaccin tegen de wens van medische wereld terwijl justitie al invallen heeft gedaan bij oa MSD omdat het traject naar het invoeren van deze vaccinatie toch wel erg stinkt (pillendraaiers betalen patientengroeperingen om hen te pushen lawaai te maken voor invoering), staatssecretaris de Vries die valse informatie verspreid omtrent de JSF/Saab Grippen. Ik houd maar even op, niet genoeg bsb tekens.

Vriendje Pim was een buitenbeentje die naast zijn allochtonenstandpunt echte verfrissende ideeen had over hoe politiek en volk zich zouden moeten verhouden. Ook was hij voorstander van het afschaffen, of in ieder geval echt ceremonieel maken, van het koningshuis. Hij was ook tegen de aanschaf van de JSF. Oftewel hij heeft genoeg mensen tegen de haren in gestreken. Wat natuurlijk opmerkelijk is dat er twee kalibers kogels zijn gevonden in het lichaam van Pim, 9mm (Volkert) en 5,56mm (sluipschutter?). Daarnaast is er nooit een verklaring gegeven waarom er klaarblijkelijk een compleet arrestatieteam om de hoek klaar stond om Volkert binnen een poep en scheet te kunnen arresteren.

Maw steek als politicus je hoofd niet te ver boven het maaiveld uit. Dan volgen er geen lucratieve baantjes, commessariaten, voorzitter adviesgroepen, burgemeesterposten etc etc maar de kogel. JFK was de laatste president in de VS die heeft geprobeerd het op te nemen tegen het militair industrieel complex. Ook hij kan dat niet meer na vertellen......
Op 21-11-2008 10:30:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: @ Boognish

Omgedraait zijn de rollen nu niet anders en als zij nu over een bepaalde grens gaan (en de vrije wil van de mensheid aantasten) dan zullen ze nu met harde hand aangepakt worden en dat weten ze

Carpe diem homo universalis
Op 21-11-2008 10:52:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
The Boognish: @ Lanoe

Daar sta jij garant voor? ;-)
Op 21-11-2008 11:19:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
The Boognish:

@ Lanoe

Daar sta jij garant voor? ;-)


Ja.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7802788663048261963
(bericht gewijzigd op 21-11-2008 11:40:51)
Carpe diem homo universalis
Op 21-11-2008 11:36:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Kern van de zaak: we worden bedonderd en we accepteren dat gewoon. Af en toe wat mopperen, reacties schrijven in blogsites en dan verder gezellig voor de buis. Is er werkelijk geen parlementarier te vinden die een fatsonelijk rapport in de Tweede Kamer dumpt en om een hoorzitting vraagt. Zijn we allemaal zo ongelooflijk in slaap gesusd dat we niet eens meer massaal nee kunnen schreeuwen voordat we worden gechipt? Al die blogsites samen bereiken honderdduizenden mensen. Wellicht miljoenen. Even met elkaar bellen, een flinke campagnemaand organiseren en er staan honderdduizend man in Den Haag.
Op 21-11-2008 19:24:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mr.x: Word wakker.............
Op 01-12-2008 19:09:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DeEchte:
Klappertje:

Hoe kan de huidge financiele wereldcrisis die erger is dan de crash in de jaren dertig in verband met de wereldregering (prive bankiers en industrielen) worden gebracht?

Via de grootste diefstal ooit, die momenteel plaatsvindt: de kredietcrisis.
Iedereen wordt bestolen door de grote bankiers,. Burgers, beleggers en overheden/staten.
En daar tuint iedereen met open ogen in.

Het is heel eenvoudig: als er geld betaald wordt voor aandelen, dan ontvangt iemand daar de centen voor of dat nu cash is of via overschrijvingen, maar altijd via banken.
Nu wordt er gesteld dat dat geld verdampt is, maar is dat ook zo?
Nee! Het geld verdampt niet, maar de waarde die aan die aandelen gehecht wordt is verdampt.
Want dat geld is er nog. Het is nu in eigendom van de ontvangers, de bankeigenaren.
En zij doen nu voorkomen dat hun banken op omvallen staan en dus springen allerlei lakeien bij de overheden bij met astronomische bedragen welke door ons, de belastingbetalers, opgehoest worden.
Love to Love
Op 18-12-2008 18:06:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Klappertje:

Helemaal mee eens. Wordt het niet tijd voor een parlementaire enquete? Een stelletje regeringsvertegenwoordigers vragen laten stellen in de Tweede kamer over de duistere kanten van de Boogeyman. Het is toch te zot voor woorden dat deze onzin gewoon kan doorgaan?! je hebt het over hoop. Wat is hoop zonder aktie, zonder het mobiliseren van je buurman en je vrienden?


Het is al veel te laat, klappertje. De Nieuwe Wereldorde komt er/is er, of wij dat willen of niet. Van de Tweede Kamer hoef je niets te verwachten, die zit vol met nietszeggende figuren die alleen aan hun eigen positie denken en eruit geknikkerd worden als ze zich niet beperken tot de rol van klapvee. De apathische mensheid verdient waarschijnlijk niet beter dan dat men flink met de zweep gaat krijgen de komende jaren. Alleen hogere machten met betere bedoelingen voor de mens kunnen nog iets veranderen aan de machtsverhoudingen in de wereld. Zorg ervoor dat je niet gechipt wordt de komende jaren, dat zal al lastig genoeg worden.
Op 18-12-2008 19:39:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: De Protocollen van Sion zijn volgens Eric Jon Phelps geschreven door de Jezuïeten, de heersers over de vrijmetselarij.

In The Secret of History of the Jesuits van Edmond Paris kun je lezen dat Mein Kampf 'van Hitler' geschreven is door een Jezuïet, Father Staempfle.

Voor een beter begrip van de invloed van de Protocollen van de Wijzen van Sion: lees Robin de Ruiter's Ontsluierd, De Protocollen van de Wijzen van Sion uit 2007, met in de bijlage een Nederlandse vertaling uit 1933.
Op 18-12-2008 19:50:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
cool: dit klinkt zo wanhopig allemaal, HET IS NOOIT TE LAAT OM TE VECHTEN.
tegen wat dan ook al is het begin nog zo klein, maar woorden en werkelijke gedachtes die diep in de ziel zitten kunnen nooit weg gehaalt worden alleen verdraait.

de grootste dingen moeten nog komen, maar juist NU kan er voorbereid worden op alles, jullie weten ook al genoeg over die dingen en weten hoe ver het al is.
ik zeg niet kies de kant van god perse al ben ik christen. ik zeg tegen jullie vecht tegen wie jullie willen vechten, voor mij is het de anti christ voor jullie de wereld regering en de leider ervan.

men heb altijd een keuze, maar aan iedere keuze zit een gevolg onthoud dat.
zelfs op het moment dat je dood gaat heb je nog een keuze dit heb je gewoon altijd, zodra je bewust ervan wordt dat je ook die keuze heb. laat dat iedereen kracht geven om nooit op te geven.

1 ding is zeker vele doden zullen zeker vallen, maar uiteindelijk zijn het hoe dan ook wel de good guys die winnen al lijkt het nog zo hopeloos.

er zijn legers in de geschiedenis ik weet er nog eentje niet meer precies hoe dat leger heette maar die hadden maar 300 man die gingen tegen meer dan 1000 man en ze wonnen. door de kracht van hun keuze om het hoe dan ook niet op te geven.

geef nooit op, en als de tijd er is sla je slag en dit geld voor iedereen.
hoop is er en blijft er zolang het door gegeven wordt. laat de mooie positieve dingen zien in het leven en herinneringen, en vecht ervoor dat hoe dan ook te kunnen behouden voor jezelf en voor anderen dat die in een prachtige vredige wereld kunnen leven.

de mens is niet zonder rede dat het met genoeg dingen op god lijkt 1 ervan is hun wil, als men eens wist hoe sterk hun werkelijke wil kon zijn om iets te doen dat gaat ver boven het fysieke, net zoals de vrouw die voor haar kind een helicopter weg wist te duwen heb iedereen dit, deze kracht en misschien zelfs nog meer ik ben daar zeker van.
wij horen te regeren over de regering zij niet over ons.
Op 19-12-2008 0:28:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
cool:

(knip)

Hear hear en chapeau voor je positieve insteek.
Mag ik vragen welke vechtsport je beoefent (het is net of ik de echo van mijn wing chun-leraar van vijfentwintig jaar geleden hoor)?
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 19-12-2008 0:46:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
cool: ik heb karate, judo, kempo gedaan. voor ieder een paar jaar was wel lachen.

ik krijg van mijn eigen leraar beetje bij beetje als hij me wijs genoeg vind kwa lessen dat hij mij meer leert ninjitsu.
en via een vriend van mij ga ik binnenkort wing chun leren omdat hij les mag geven. ik ken al wel een beetje ervan is wel lachen lol.
ik ken ook wel een beetja aikido en hapkido. via mijn vader heb ik wat thaiboksen geleerd. en ja de dingen die ik leer gewoon nieuwe dingen bij verzinnen en kijken of het werkt in real life. ik doe liever niemand pijn maarja als iets nodig is alleen doe ik het. ik doe weleens wedstrijden met vrienden ook maar dat was het.

ik begon ook met vechtsport toen ik ong 4 was met kempo op Rotterdam zuid in de wijk hillesluis naast de bogerman school. mijn vader ging daar boksen en zijn coach heete bjen dacht ik een gigantische grote kale neger die je beter niet kwaad op straat wilt tegen komen hahaha.

in het showen van mijn zogenaamde skills ben ik ook niet goed in ook ik gebruik de dingen alleen nodig in een gevecht alleen ALS ze nodig zijn en liever niet de gevaarlijkste.

maarja ik heb wel dus het 1 en ander beoefend. alleen het is niet dat ik een super mens ben ofzo, ik ben gewoon koppig en bekijk de dingen liever positief. ben ik het er niet mee eens zeg ik het ben ik er helemaal neit mee eens ga ik dingen tegen doen.

ikzelf sta voor rechtvaardigheid en vrijheid(omg dit klinkt zo erg als een slechte superhelden imitatie lol).

maar mij zie je nog geen salto s maken en al . geen flitsende trucs ofzo gewoon lekker makkelijk lol.
Op 19-12-2008 1:26:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden