Peter Stuivenberg, auteur van het meeslepende boek De Boogey Man, de geschiedenis als complot, heeft speciaal voor u nog een blog geschreven waarmee hij uw historisch besef op de helling zet. Het woord is aan Peter Stuivenberg:


boogeyman

Israeli’s auteur dr. Shlomo Sand lanceert in zijn boek When and How Was The Jewish People Invented (al 19 weken op Israeli’s bestsellers lijst), dat de Joden niet zoals op school wordt geleerd door de Romeinen in 70 na Christus uit hun land zijn verjaagd. "De koninkrijken van David en Solomon zijn legenden. De Joden waren boeren die nooit hun grond hebben verlaten. Ze hebben zich in de loop der tijd de Islam eigen gemaakt en zijn de voorouders van de Palestijnen."

Sand zegt dat het verjagen van Joden uit hun thuisland een door Christenen in het leven geroepen mythe is. “Christenen willen latere generaties van Joden dit doen laten geloven,” zo zegt hij. Als verklaring voor het feit dat zoveel Joden over de wereldbol zijn verspreid die graag willen terugkeren naar hun thuisland, zegt hij: “Joden zelf reisden naar Jemen en Noordelijk Afrika, maar veel belangrijker is dat de bevolking van het koninkrijk Khazar in het zuiden van Rusland zich in het verleden tot het Judaïsme heeft bekeerd en zo de Ashkenazi Joden vormden die zich later over Centraal- en Oost-Europa verspreidden. Vlakbij de Kaspische Zee is de hoofdstad van Khazar gevonden, hetgeen door Ynet, de website van Israëli’s populaire krant de Yedioth Ahronoth, is vermeld.”

Volgens Sand valt de joodse geschiedenis als een kaartenhuis in elkaar, hetgeen door het net in Nederland gelanceerde boek De Boogeyman uit de doeken wordt gedaan. Hierin staat dat de meeste joden afstammen van de Khazars uit Khazarië. Een stukje land dat ligt tussen de Zwarte en de Kaspische Zee en nu wordt bezet door Georgië. De reden dat de Khazars zich joden noemen, is dat hun koning in 740 na Christus hen tot het joodse geloof ‘bekeert’. Hij meent dat zijn volk ‘iets’ of ‘iemand’ moet vereren en omdat hij het judaïsme leuk vindt wordt iedere Khazar tot het jodendom bekeerd. Als gevolg wordt het aantal joden in de wereld met een factor 10 vermenigvuldigd. Omdat de Khazars nogal van macht houden, zwermen ze uit over centraal en oost Europa waar ze de handel en het bankwezen dicteren.

De Boogeyman – een elitaire groep Ashkenazi joden die dus geen jood zijn maar wel later als privé-bankiers en industriëlen de wereldmacht pakken - gebruikt voortdurend zijn landgenoten om een wereldorde te vestigen. Eerst stuurt hij in 1880 twee miljoen opgejaagde Ashkenazi-joden naar de Verenigde Staten om daar met hun hulp een democraat tot president te kiezen. Daarna vermoorden Ashkenazi-joden de tsaar en zetten een bloedige Russische Revolutie op touw. De auteur Aleksandr Solzhenitsyn zegt in Goelagarchipel, deel 2 dat joden de Russische concentratiekampen bedenken, waarin ettelijke miljoenen mensen sterven. Op pagina 79 noemt hij de namen van de leiders: Aron Solts, Yakov Rappoport, Lazar Kogan, Matvei Berman, Genrikh Yagoda en Naftaly Frenkel. In 1970 krijgt Solzhenitsyn de Nobelprijs voor literatuur.

Nadat de Ashkenazi-joden hun bloedige werk hebben gedaan, werkt de Boogeyman ze uit de Russische overheidsfuncties, creëert hij in Duitsland een hyperinflatie die door de Ashkenazi handelsgeest wordt uitgebuit en zet hij Hitler in het zadel, die vervolgens zijn gruwelijke pesthekel aan Russen en (Ashkenazi) joden kenbaar maakt. De Boogeyman financiert daarop de Duitse, Russische en Amerikaanse oorlogsindustrie en verbiedt het emigreren van (Ashkenazi) joden naar de Verenigde Staten. Zij worden voor het blok gezet: of door de nazi’s in kampen gestopt of naar Palestina emigreren. Wanneer de Duitsers verliezen krijgen zij de Holocaust in de schoenen geschoven. Een Holocaust die nodig was om het zionisme op gang te brengen, hetgeen uiteindelijk moest leiden tot een Israëlische staat op Arabisch grondgebied, hetgeen een belofte inhoudt voor allerlei relletjes. Aan dit laatste werkt de Britse regering mee, beter gezegd de Britse tak van het Huis van Rothschild, een Ashkenazi jood. Op 2 november 1917 (!) schrijft Lord Arthur James Balfour als minister van Buitenlandse Zaken en First Lord of the Admiralty de volgende brief:

Geachte mijnheer Lord Rothschild,

Met groot plezier overhandig ik U op verzoek van Hare Majesteits Regering de volgende verklaring van sympathie met de joodse zionistische aspiraties, hetgeen eveneens door het kabinet is goedgekeurd. Hare Majesteits Regering stemt positief in met de keuze om Palestina het thuisland te maken van het Joodse Volk en zal haar uiterste best doen om deze doelstelling te helpen realiseren, met inachtneming van het respecteren van de burgerlijke en religieuze rechten van de aldaar gevestigde niet-joodse gemeenschappen en die van joden in andere landen. Ik ben u dankbaar wanneer U deze verklaring aan de zionistische federatie wilt overleggen.

Hoogachtend,
Arthur James Balfour

Petje af. Op het moment van schrijven is Palestina van Turkije. Dus Lord Balfour belooft een land waarover hij (nog) geen zeggenschap heeft, aan een volk waarmee hij (nog) geen bemoeienis heeft. Blijkbaar heeft de Boogeyman al bepaald dat Engeland eens Egypte en Palestina zal controleren.
Stay tuned, we verklappen later wie de Boogeyman is.

Voor meer informatie kan u alvast terecht op de website van Peter Stuivenberg: www.theboogeyman.eu

Olav: In ieder geval is het boek de moeite waard, er staat genoeg in om de puzzel te laten samenvallen.

Maar het is soms slikken. De auteur relativeert de holocaust (ontkent de holocaust niet gelukkig). Dat gaat zo dwars in tegen alles waar we met z'n allen in hebben geloofd, dat het moeilijk is.

Toen ik twintig jaar geleden "Het heilige bloed en de heilige graal" las had ik een soortgelijk gevoel toen de auteurs me zeiden dat het kruis van Christus een leugen was waar de hele maatschappij van was doordrongen. Een mythe doorgeprikt.

Vooralsnog heb ik in het boek geen enkele stelling kunnen ontdekken die niet door de feiten worden ondersteund. Complimenten aan Peter Stuivenberg.

Alleen dat taalgebruik .. met spreektaal schrijf je geen boek .. een beetje beter Nederlands en het wordt een stuk acceptabeler leesbaar!
Op 24-11-2008 0:45:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: Ik relativeer de gebeurtenissen omtrent de holocaust al jaren dus zo moeilijk is dat niet, maar goed erg interresant dat dit nu in boekvorm blijkbaar geaccepteerd wordt, ik bookmark deze nieuwspost dan ook even.
Op 24-11-2008 8:36:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer: En wat doen we dan... We kijken even op Wikipedia (Zonder overigens dwars te willen liggen hoor!):

http://nl.wikipedia.org/wiki/Asjkenazische_Joden

De Ashkanazi stammen uit het Rijnland...

http://nl.wikipedia.org/wiki/Chazaren

En wat zien we op de engelstalige wikipedia? Onder het kopje 'DNA Evidence': "... Modern DNA studies on the Y chromosome of Jews worldwide have largely disproven the Khazar origin theory for the vast majority of Jews, including the Ashkenazi. ..."

http://en.wikipedia.org/wiki/Khazars

't Is zo makkelijk om allerlei wilde verhalen de wereld in te sturen... 't Mot wat mij betreft allemaal wel ECHT zijn.......
(bericht gewijzigd op 24-11-2008 9:18:36)
God... Dat ben je zelluf!
Op 24-11-2008 9:17:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
knoop: Ik denk dat dit boek nog al wat stof op doet gaan waaien. Denk dat dit boek behoorlijk antisemitisch gevonden zal worden.
Op 24-11-2008 11:24:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: wikipedia !!!!!
Op 24-11-2008 11:50:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
eoi:

wikipedia !!!!!

Je bedoelt die encyclopedie die door ons koningshuis regelmatig gecorrigeerd wordt?
'Don't forget rule number 6'
Op 24-11-2008 14:04:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Moshe: De heer Stuivenberg is mij wel bekend. Het is mooi voor hem dat hij eindelijk zijn boek heeft kunnen uitgeven. Deze man is echter zelf compleet niet in orde. Al in de 80'er jaren heeft hij in een besloten inrichting gezeten vanwege schizofrenie en waanideeen. Een lange tijd dacht deze heer dat hij zlf de messias was. Ik was in die tijd verzorger in de kliniek. De diagnose luidde pathologisch leugenaar met een theatrale persoonlijkheidsstoornis en bipolaire stoornis. Een duidelijk geval van vroege hechtings problematiek. Nu heeft hij het al een aantal jaren gemund op de joden en verzint onzin met veralgeminseringen als "de ashkenazi"joden etc. Nou ik ken er een paar maar DE bestaat niet. Ook een complot is onzin. Maar goed misschien is Stuivenberg zijn frustratie over zijn eigen gekte nog niet te boven. Hij is ooit zelf nog gearresteerd voor lidmaatschap van een neo nazi clubje in vlaanderen. Neem deze man dus maar niet te serieus.

gegroet en Shalom
Op 24-11-2008 15:19:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
Moshe:

De heer Stuivenberg is mij wel bekend. . Deze man is echter zelf compleet niet in orde. Al in de 80'er jaren heeft hij in een besloten inrichting gezeten vanwege schizofrenie en waanideeen. Een lange tijd dacht deze heer dat hij zlf de messias was. Ik was in die tijd verzorger in de kliniek. De diagnose luidde pathologisch leugenaar met een theatrale persoonlijkheidsstoornis en bipolaire stoornis. Een duidelijk geval van vroege hechtings problematiek.

gegroet en Shalom


Aha.. dus als ik het goed begrijp zat jij ook in een inrichting.
Of als werknemer en klap je nu vies uit de school en heb je absoluut geen respect voor privacy.

Of als patient en dat maakt je verhaal niet geloofwaardiger.

Dus.. in geval één wees professioneel en lek op een nette manier of in geval twee.. bewijs bewijs bewijs of hou je mond.
Op 24-11-2008 15:29:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Moshe:
Ganzfeld:

Moshe:

De heer Stuivenberg is mij wel bekend. . Deze man is echter zelf compleet niet in orde. Al in de 80'er jaren heeft hij in een besloten inrichting gezeten vanwege schizofrenie en waanideeen. Een lange tijd dacht deze heer dat hij zlf de messias was. Ik was in die tijd verzorger in de kliniek. De diagnose luidde pathologisch leugenaar met een theatrale persoonlijkheidsstoornis en bipolaire stoornis. Een duidelijk geval van vroege hechtings problematiek.

gegroet en Shalom


Aha.. dus als ik het goed begrijp zat jij ook in een inrichting.
Of als werknemer en klap je nu vies uit de school en heb je absoluut geen respect voor privacy.

Of als patient en dat maakt je verhaal niet geloofwaardiger.

Dus.. in geval één wees professioneel en lek op een nette manier of in geval twee.. bewijs bewijs bewijs of hou je mond.


Ach heer Ganzfeld, dit is algemeen nieuws uit de pers van die dagen. En anoniem uit de school klappen is niet erg spannend. Daarnaast ben ik al jaren niet meer werkzaam in de hulpverlening. ik vond het te zwaar werken met dit soort mensen. Maar onze wereldreiziger is nu vast helemaal in orde ??! Tot schrijfs Ganzfeld.
Op 24-11-2008 15:37:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Moshe:

Ganzfeld:

Moshe:

De heer Stuivenberg is mij wel bekend. . Deze man is echter zelf compleet niet in orde. Al in de 80'er jaren heeft hij in een besloten inrichting gezeten vanwege schizofrenie en waanideeen. Een lange tijd dacht deze heer dat hij zlf de messias was. Ik was in die tijd verzorger in de kliniek. De diagnose luidde pathologisch leugenaar met een theatrale persoonlijkheidsstoornis en bipolaire stoornis. Een duidelijk geval van vroege hechtings problematiek.

gegroet en Shalom


Aha.. dus als ik het goed begrijp zat jij ook in een inrichting.
Of als werknemer en klap je nu vies uit de school en heb je absoluut geen respect voor privacy.

Of als patient en dat maakt je verhaal niet geloofwaardiger.

Dus.. in geval één wees professioneel en lek op een nette manier of in geval twee.. bewijs bewijs bewijs of hou je mond.


Ach heer Ganzfeld, dit is algemeen nieuws uit de pers van die dagen. En anoniem uit de school klappen is niet erg spannend. Daarnaast ben ik al jaren niet meer werkzaam in de hulpverlening. ik vond het te zwaar werken met dit soort mensen. Maar onze wereldreiziger is nu vast helemaal in orde ??! Tot schrijfs Ganzfeld.

Joh, je weet niet half hoe snel schizofrenie kan genezen. Gewoon de ruimteschepen hergroeperen en klaar is kees.
'Don't forget rule number 6'
Op 24-11-2008 15:47:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
Moshe:

Ganzfeld:

Moshe:

De heer Stuivenberg is mij wel bekend. . Deze man is echter zelf compleet niet in orde. Al in de 80'er jaren heeft hij in een besloten inrichting gezeten vanwege schizofrenie en waanideeen. Een lange tijd dacht deze heer dat hij zlf de messias was. Ik was in die tijd verzorger in de kliniek. De diagnose luidde pathologisch leugenaar met een theatrale persoonlijkheidsstoornis en bipolaire stoornis. Een duidelijk geval van vroege hechtings problematiek.

gegroet en Shalom


Aha.. dus als ik het goed begrijp zat jij ook in een inrichting.
Of als werknemer en klap je nu vies uit de school en heb je absoluut geen respect voor privacy.

Of als patient en dat maakt je verhaal niet geloofwaardiger.

Dus.. in geval één wees professioneel en lek op een nette manier of in geval twee.. bewijs bewijs bewijs of hou je mond.


Ach heer Ganzfeld, dit is algemeen nieuws uit de pers Tot schrijfs Ganzfeld.


Dat nieuws is mij dan ontgaan... heeft u ook bronnen?
Op 24-11-2008 18:25:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Ha die Moshe. Ik ken toevallig Stuivenberg redelijk goed. Nogal bij zijn verstand. Nog nimmer in een inrichting gezeten en wel de halve wereld overgezworven. Daarnaast tien boeken geschreven, niet vanuit een inrichting. Zie www.global-unlimiuted.com. Nu is het mij bekend dat de Boogeyman - ofwel de nieuwe wereldorde - mensen die het illustere gezelschap van de superelite aan de kaak stelt , belachelijk maakt. Daarover schrijven Parenti en Chomsky. Het is een media-gemanipuleerde manier van onderdrukking. En jij bent daarvan het levende bewijs. Je schrijft behalve nonsens - je kan ervoor worden gedagvaardigd wegens belediging en dat proces verlies je - ook dat je in feite een apostel bent van de nieuwe wereldorde. Prima, maar wees geen Boogeyman. Daar gaat al een heel (goed) boek over. Zie verder www.theboogeyman.eu. En mocht je nog meer zenuwinrichtingen zien: kijk dan even hoeveel mensen er volgens Lech Walesa in Ausschwitz zijn omgekomen. Geen 4 miljoen maar 1.5.

Op 24-11-2008 20:15:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Moshe:
Klappertje:

Ha die Moshe. Ik ken toevallig Stuivenberg redelijk goed. Nogal bij zijn verstand. Nog nimmer in een inrichting gezeten en wel de halve wereld overgezworven. Daarnaast tien boeken geschreven, niet vanuit een inrichting. Zie www.global-unlimiuted.com. Nu is het mij bekend dat de Boogeyman - ofwel de nieuwe wereldorde - mensen die het illustere gezelschap van de superelite aan de kaak stelt , belachelijk maakt. Daarover schrijven Parenti en Chomsky. Het is een media-gemanipuleerde manier van onderdrukking. En jij bent daarvan het levende bewijs. Je schrijft behalve nonsens - je kan ervoor worden gedagvaardigd wegens belediging en dat proces verlies je - ook dat je in feite een apostel bent van de nieuwe wereldorde. Prima, maar wees geen Boogeyman. Daar gaat al een heel (goed) boek over. Zie verder www.theboogeyman.eu. En mocht je nog meer zenuwinrichtingen zien: kijk dan even hoeveel mensen er volgens Lech Walesa in Ausschwitz zijn omgekomen. Geen 4 miljoen maar 1.5.

Ha die Klappertje, laten we het aub niet hebben over belediging. Het is toevallig zo dat vele leden van mijn directe familie in Ausschwitz gedood zijn. Maar daar komt alleen maar mijn frustratie vandaan dat er mensen zijn die de holocaust koppelen aan de NWO en zeker aan het zogenaamde zionistische complot voor wereldoverheersing. U heeft gelijik dat mijn fantasie over Stuivenberg verzonnen is, hiermee toon ik aan hoe makkelijk leugens verspreid kunnen worden. Gewoon door ze te schrijven.
Ik ben geen adept van de NWO, sterker nog ik ben een fel tegenstander. Eigenlijk ben ik voor een soeverein Nederland waarin ieder mens als soeverein mens vrij mag en kan leven en niet als lijfeigene van de kroon maandelijks grote sommen van zijn oogst moet inleveren in de vorm van inkomstenbelasting. Maar dat terzijde. Ik zal u wijzer maken. Er is geen zionistisch complot voor een NWO en ook hebben DE joden er niets mee te maken. Ja er zijn joden die er mee te maken hebben maar ook..
Op 24-11-2008 20:57:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Moshe: Katholieken, moslims, hindoes, atheisten, satanisten en theosofen en anderen die graag leven in het licht van hun god Lucifer. Het NWO plan is een oud plan maar vooral vormgegeven door de lessen van Helena Blavatsky en Alice Bailey en de Lucifer (Lucis) Trust. De VN is opgericht met als doel 1 nieuwe seculiere wereld te creeren zonder oorlog en honger en dus ook geen religies. De VN wil dit o.a. bereiken door landen via leningen van het IMF en schulden aan de wereldbank te onderdrukken. Maar u begrijpt het misschien al, er wordt een oorlog gevoerd. Op een heel gek niveau, het is een oorlog tussen de Angelsaksische "Vrijmetselaars" leer (VS, UK, China, Ru, Japan etc.), de esotherische blavatsky NEW AGE leer (VN, Duitsland, Frankrijk, midden oosten etc.) Daarnaast speelt het Vaticaan een grote rol. Het zionisme gaat alleen maar over het terugkeren van de Joden naar het heilige land Israël. En binnen het jodendom is daar nogal strijd over. Orthodoxe joden geloven niet in Zionisme want alleen de messias kan Israël als land herstellen en niet de politiek. DUs vele joden erkennen de staat Israël niet en ondermijnen de vrede met de palestijnen. Deze mensen zijn niet de rijken maar hebben veel macht (BTW zij betalen in Israël geen belasting en zijn echt vrij) Maar goed in de NWO is alleen Jeruzalem van belang, dat zal de zetel van de Antichrist ofwel het hoofdkwartier van de NWO regering. De problemen in palestina zullen niet ophouden zolang het vaticaan ten alle tijden zal voorkomen dat Jeruzalem geheel islamitisch wordt. De laatste kruistocht (die in de WO1) tegen de ottomanen was daar een goed voorbeeld van. Joodse lobby, het vaticaan, de VS en de UK en vrijmetselaars (veiligstellen van de tempel van salomon) hebben gezorgd voor Balfour en de creatie van de staat Israel.

De NWO is er al we zitten er middenin. De vraag is echter wie krijgt straks de meeste macht in de wereldregering. "DE JODEN"of de ASHKENAZIM hebben er geen drol mee te maken.
Op 24-11-2008 21:13:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Moshe: o ja en de anier waarop stuivenberg dit artikel schrijft is vooral dom en beledigend. Daarbji zit het vol fouten (EN palestina is nooit van Turkije geweest!!! Wel van het Ottomaanse rijk, Turkije is pas later gesticht door de Grote Attaturk En Palestina heet palestina omdat de Romeinen die naam hebben gegeven aan het land van Judea, Kanaan etc.etc De Filestijnen waren een klein groepje barbaren in die landen. DE PALESTIJNEN hebben nooit echt bestaan, die bestaan nu maar hebben als bevolking geen geschiedenis. Het zijn voornamelijk Arabieren net zoals die terrorist van de PLO was)

Stuivenberg veegt een hele bevolking bij elkaar de geeft hen de schuld van allerle gruwelijkheden dat is kwetsend en vooral dom......voorbeeldje (..Nadat de Ashkenazi-joden hun bloedige werk hebben gedaan, werkt de Boogeyman ze uit de Russische overheidsfuncties, creëert hij in Duitsland een hyperinflatie die door de Ashkenazi handelsgeest wordt uitgebuit ...) bLABLA BLA
Op 24-11-2008 21:26:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: "Daarbji zit het vol fouten"

Whahahaha!
En nee hij gooit niet 1 bevolkingsgroep op een hoopje, hij wijst een zeer gevaarlijk groepje aan dat elk jasje past zolang ze hun doel maar bereiken (jood, moslim, boeddhist enz).
Het is jou trauma dat in deze parten speelt en ik wordt inmiddels een beetje moe van het holocoust trauma dat maar steeds gaande gehouden wordt en waar juist dat kleine groepje mee geholpen is want dan kan men de antisemmietkaart lekker blijven spelen.
Ben je te kritisch dan ben je een antisemmiet.
Ook joden hebben over dit groepje geschreven.

De armeense genocide.
De genocide van de native americans.
De genocide op de zigeuners (die nog steeds gaande is in oostblok landen)

Nooit tot zelden hoor je daar wat van en wat is precies het verschil?
De genocide van de native americans en de zigeuners telde vele malen meer slachtoffers!?!


(bericht gewijzigd op 25-11-2008 8:25:51)
Carpe diem homo universalis
Op 25-11-2008 8:21:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Lees de Boogeyman. het gaat niet over Joden, moslims of wat voor groepering dan ook. Het gaat erover dat wanneer je achter 9/11 een vraagteken kan zetten, welke gebeurtenissen in de geschiedenis nog meer discutabel zijn. Door deze gebeurtenissen aan te wijzen zie je hoe een rode draad deze verbindt: nl het verkrijgen van de wereldmacht. Daar is een groep mensen driftig mee bezig en hun organisatie is in een aantal gede4tailleerde organogrammen weergegeven.

Op 25-11-2008 9:15:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Wat een ophef allemaal zeg, en dat allemaal om een ongefundeerd boekje van weer zo'n paranoïde kl&@tz%k. Paranoïa komt voort uit angst, en angst voor wat men niet kent leidt tot...... jawel, moord en doodslag. Veel succes allen, loop maar weer achter een doemsprofeet aan en schakel je eigen beoordelingsvermogen waar weer uit. NWO ammehoela! Fijn hè om bang te zijn? Wie hebben het nu allemaal op hun geweten? Laten we ze eens opnoemen: De joden, de katholieken, de vijmetselaars, skull & bones, de theosofen, de hindoes, de atheisten, de satanisten. Kortom alles waar we weinig van weten of snappen.
De NWO (Niet Weetende Onwetenden)hebben het altijd al voor het zeggen en hebben met hun domheid meer schade aangericht dan wie dan ook. Zelf denken is iets heel anders dan pretenderen zelf na te denken en dan alle boeken, ongeacht door welke boerenxxx geschreven, dan ook voor waarheid aan te nemen. Onderzoek zelf de dingen en loop niet achter verwarde geesten aan of ze nou Stuivenberg, Blavatsky, Hitler, Mozes of hoe dan ook heten. Zoek de waarheid in jezelf en wees niet bang. Ze kunnen hooguit je vlees doden, maar ze kunnen niet je geest doden. En door achter anderen aan te lopen ben je juist bezig jouw unieke geest te doden.
DENK ZELF! LOOP NIET ACHTER ANDEREN AAN. WANT ALS JE LEIDER VALT, VAL JE MET HEM.

Shalom! De waarheid woont diep in je wezen, daar moet je dus zijn om de waarheid te leren kennen. Niet in één of ander k*tboek.

Tetzmol.
(bericht gewijzigd op 25-11-2008 10:02:05)
Nvdr: onwelvoegelijk taalgebruik
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 25-11-2008 9:59:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: http://nl.wikipedia.org/wiki/Moshe_Dayan

Zwijgt verder maar.....
Carpe diem homo universalis
Op 25-11-2008 10:02:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Lanoe:

Geinig: Je wordt door de Britten gearresteerd, zit vervolgens 2 jaar in de bak en neemt dan dienst in het Britse leger. Het kan verkeren...
'Don't forget rule number 6'
Op 25-11-2008 10:53:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ourobouros:
Moshe:

o ja en de anier waarop stuivenberg dit artikel schrijft is vooral dom en beledigend. Daarbji zit het vol fouten enz...........


Vreemd toch hé ?

Zet wat semitisch-kritische inhoud op een blog, en voor je het weet heb je een "afstammeling van David" op je nek die elke vorm van onderbouwde discussie veredelt door ons het hoekje van schuldbesef en medelijden in te dwingen.

Dit gebeurde reeds op deze site, en is op erg veel blogs wereldwijd schering en inslag.
Joden die op lobbyistische wijze ons, Goi's (Jiddisch voor "onreinen" terugfluiten als iets hen ook maar een beetje in een dubieus daglicht zou kunnen stellen.
Een voorspelbare reactie voor mensen die zichzelf als uitverkorenen en de rest als stront zien.

En wat zegt de Talmud?

Babha Kama (113b)
"het is toegestaan om een Goi (niet-jood) om de tuin te leiden"

niets is iets, niet?
Op 25-11-2008 13:01:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Tetzmol:

Wat een ophef allemaal zeg, en dat allemaal om een ongefundeerd boekje van weer zo'n paranoïde kl&@tz%k. Paranoïa komt voort uit angst, en angst voor wat men niet kent leidt tot...... jawel, moord en doodslag. Veel succes allen, loop maar weer achter een doemsprofeet aan en schakel je eigen beoordelingsvermogen waar weer uit. NWO ammehoela! Fijn hè om bang te zijn? Wie hebben het nu allemaal op hun geweten? Laten we ze eens opnoemen: De joden, de katholieken, de vijmetselaars, skull & bones, de theosofen, de hindoes, de atheisten, de satanisten. Kortom alles waar we weinig van weten of snappen.
De NWO (Niet Weetende Onwetenden)hebben het altijd al voor het zeggen en hebben met hun domheid meer schade aangericht dan wie dan ook. Zelf denken is iets heel anders dan pretenderen zelf na te denken en dan alle boeken, ongeacht door welke boerenxxx geschreven, dan ook voor waarheid aan te nemen. Onderzoek zelf de dingen en loop niet achter verwarde geesten aan of ze nou Stuivenberg, Blavatsky, Hitler, Mozes of hoe dan ook heten. Zoek de waarheid in jezelf en wees niet bang. Ze kunnen hooguit je vlees doden, maar ze kunnen niet je geest doden. En door achter anderen aan te lopen ben je juist bezig jouw unieke geest te doden.
DENK ZELF! LOOP NIET ACHTER ANDEREN AAN. WANT ALS JE LEIDER VALT, VAL JE MET HEM.

Shalom! De waarheid woont diep in je wezen, daar moet je dus zijn om de waarheid te leren kennen. Niet in één of ander k*tboek.

Tetzmol.


Jep en dat doe je dan dus door bv die boeken (eigenlijk alles tijdens dit leven) te toetsen aan je innerlijk wezen om zo je EIGEN puzzel te leggen naar JOUW waarheid, waardoor je tot je EIGEN waarheid komt.
Irritant hoe men zich laat leiden door zgn afkomst en dan de emotie de overhand neemt.
Je bent een mens en hebt door jezelf of door je conditionering laten verwijderen van je mens zijn door je te identificeren met een groep waardoor je jezelf uitsluit, want je hoort al bij de mensheid
Carpe diem homo universalis
Op 25-11-2008 13:25:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
ourobouros:

Moshe:

o ja en de anier waarop stuivenberg dit artikel schrijft is vooral dom en beledigend. Daarbji zit het vol fouten enz...........


Vreemd toch hé ?

Zet wat semitisch-kritische inhoud op een blog, en voor je het weet heb je een "afstammeling van David" op je nek die elke vorm van onderbouwde discussie veredelt door ons het hoekje van schuldbesef en medelijden in te dwingen.

Dit gebeurde reeds op deze site, en is op erg veel blogs wereldwijd schering en inslag.
Joden die op lobbyistische wijze ons, Goi's (Jiddisch voor "onreinen" terugfluiten als iets hen ook maar een beetje in een dubieus daglicht zou kunnen stellen.
Een voorspelbare reactie voor mensen die zichzelf als uitverkorenen en de rest als stront zien.

En wat zegt de Talmud?

Babha Kama (113b)
"het is toegestaan om een Goi (niet-jood) om de tuin te leiden"

Jood, gristen, moslim, noem maar op, is iets dat men zichzelf aanmeet, danwel aangemeten heeft gekregen door de ouders. Op basis van dit gaat men vervolgens elkaar om de oren slaan, niet zelden tot de dood erop volgt.
WAKKER WORDEN MENSEN, WE MAKEN ER SAMEN WAT VAN OF ANDERS BLIJVEN WE IN OORLOG!!
'Don't forget rule number 6'
Op 25-11-2008 13:31:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: "En wat zegt de Talmud?

Babha Kama (113b)
"het is toegestaan om een Goi (niet-jood) om de tuin te leiden""

Slap argument, want dat is in de bijbel, de koran enz niet anders.
Het punt in deze religie's is dus wel dat ze in essentie uitsluiten en dus fascistisch van aard zijn.
Naar mijn mening is religie juist iets waar je de synthese zoekt, NIET uitsluit (zoals die mafkees 2000 jaar geleden al zei), de mens terugbrengt naar zijn gelijke deler, nml MENS zijn.
Dat we allemaal zusters en broeders zijn en kinderen van dezelfde vader/moeder (bron ).


(bericht gewijzigd op 25-11-2008 13:46:55)
Carpe diem homo universalis
Op 25-11-2008 13:33:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ourobouros:
Lanoe:

"En wat zegt de Talmud?

Babha Kama (113b)
"het is toegestaan om een Goi (niet-jood) om de tuin te leiden""

Slap argument, want dat is in de bijbel, de koran enz niet anders.
Het punt in deze religie's is dus wel dat ze in essentie uitsluiten en dus fascistisch van aard zijn.
Naar mijn mening is religie juist iets waar je de synthese zoekt, NIET uitsluit (zoals die mafkees 2000 jaar geleden al zei), de mens terugbrengt naar zijn gelijke deler, nml MENS zijn.
Dat we allemaal zusters en broeders zijn en kinderen van dezelfde vader (bron ).


Het punt dat ik wou maken is, dat het zinloos is om te discussiëren met mensen die reeds rotsvast overtuigd zijn van eigen superioriteit en gelijk, en zelfs in hun geloofsboeken zetten dat 'anderen in de zak zetten' okee is
Daarbij komen ze telkens opnieuw met dezelfde dooddoenertjes aandraven om je het zwijgen op te leggen.

Waar staat het dan in de koran, of in het dodenboek, of in het nieuwe testament dat je mensen die niet van je geloof zijn mag beliegen en om de tuin leiden?

Bronnen wil ik zien, bronnen zeg ik uuuuuuu.

niets is iets, niet?
Op 25-11-2008 13:47:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Jerico, de spaans inquisitie, je mag de onreine slachten enz enz.
Geen bronnen voor nodig, algemene ontwikkeling.
In de zin zoals je het boven schrijft ben ik het ook wel eens, maar je nam er 1 uit, waardoor je jezelf dus ook kwetsbaar maakt voor zulke retoriek.
Ben ze voor en ze hebben geen argumenten

Ik heb geen moeite met mensen die jood, christen, moslim enz zijn, maar beoordeel ze dan ook op hun DADEN en niet hun woorden of hun zijn, al vind ik dat ze daardoor zichzelf wel uitsluiten.
Sluit je mensen uit en doe je eraan mee om het idee van jou groep ten koste van alles en iedereen te volharden zodat jullie jullie idee kunnen volharden, dan pas zal ik het benoemen en doet iemand er dan niets mee dan laat ik hem/haar verder en bestrijd hem/haar door juist vast te houden aan mn eigen gulden middenweg en de synthese te blijven zoeken in de mensheid.

(bericht gewijzigd op 25-11-2008 14:09:27)
Carpe diem homo universalis
Op 25-11-2008 14:02:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ourobouros:
Lanoe:

Jerico, de spaans inquisitie, je mag de onreine slachten enz enz.
Geen bronnen voor nodig, algemene ontwikkeling.
In de zin zoals je het boven schrijft ben ik het ook wel eens, maar je nam er 1 uit, waardoor je jezelf dus ook kwetsbaar maakt voor zulke retoriek.
Ben ze voor en ze hebben geen argumenten

Ik heb geen moeite met mensen die jood, christen, moslim enz zijn, maar beoordeel ze dan ook op hun DADEN en niet hun woorden of hun zijn, al vind ik dat ze daardoor zichzelf wel uitsluiten.
Sluit je mensen uit en doe je eraan mee om het idee van jou groep ten koste van alles en iedereen te volharden zodat jullie jullie idee kunnen volharden, dan pas zal ik het benoemen en doet iemand er dan niets mee dan laat ik hem/haar verder en bestrijd hem/haar door juist vast te houden aan mn eigen gulden middenweg en de synthese te blijven zoeken in de mensheid.Jerico? Bedoel je Jericho? en wat is daar dan mee ?
de Spaanse inquisitie? volgens mij een beweging en geen tekst in een geloofsboek.
"Je mag de onreine slachten" waar staat dit dan?

Mijn punt was dat ze (Hebreeuwen) letterlijk in hun geloofsboek schrijven dat het okee is om mensen van een ander geloof om de tuin te lijden en te bedriegen. Dit aansluitend op de reacties van Moshe die de schrijver al direct probeert te ridiculiseren door zomaar zonder fundering te stellen dat deze in een psychiatrische inrichting heeft gezeten. Dus wat was nu weer jouw constructief, relevant en met feitenmateriaal onderbouwd antwoord daarop?
(bericht gewijzigd op 25-11-2008 14:26:45)
niets is iets, niet?
Op 25-11-2008 14:25:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Lanoe:

Jerico, de spaans inquisitie, je mag de onreine slachten enz enz.


Zou dat er door de machthebbers niet bijgekrabbeld zijn? Gebeurt nu ook, waarom toen niet?
'Don't forget rule number 6'
Op 25-11-2008 15:46:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
ourobouros:

Lanoe:

Jerico, de spaans inquisitie, je mag de onreine slachten enz enz.
Geen bronnen voor nodig, algemene ontwikkeling.
In de zin zoals je het boven schrijft ben ik het ook wel eens, maar je nam er 1 uit, waardoor je jezelf dus ook kwetsbaar maakt voor zulke retoriek.
Ben ze voor en ze hebben geen argumenten

Ik heb geen moeite met mensen die jood, christen, moslim enz zijn, maar beoordeel ze dan ook op hun DADEN en niet hun woorden of hun zijn, al vind ik dat ze daardoor zichzelf wel uitsluiten.
Sluit je mensen uit en doe je eraan mee om het idee van jou groep ten koste van alles en iedereen te volharden zodat jullie jullie idee kunnen volharden, dan pas zal ik het benoemen en doet iemand er dan niets mee dan laat ik hem/haar verder en bestrijd hem/haar door juist vast te houden aan mn eigen gulden middenweg en de synthese te blijven zoeken in de mensheid.Jerico? Bedoel je Jericho? en wat is daar dan mee ?
de Spaanse inquisitie? volgens mij een beweging en geen tekst in een geloofsboek.
"Je mag de onreine slachten" waar staat dit dan?

Mijn punt was dat ze (Hebreeuwen) letterlijk in hun geloofsboek schrijven dat het okee is om mensen van een ander geloof om de tuin te lijden en te bedriegen. Dit aansluitend op de reacties van Moshe die de schrijver al direct probeert te ridiculiseren door zomaar zonder fundering te stellen dat deze in een psychiatrische inrichting heeft gezeten. Dus wat was nu weer jouw constructief, relevant en met feitenmateriaal onderbouwd antwoord daarop?


Pak zelf ff on-line een bijbel, koran enz en zoek het zelf ff op, denk dat je zo wat vind (vooral het oude testament).
Zoals ik al zei, algemene ontwikkeling.
Jericho kwam zo maar ff in me op en heb geen zin daar al te diep over na te denken.
Heb wel wat beters te doen.
Carpe diem homo universalis
Op 25-11-2008 18:43:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ourobouros:
Lanoe:


Heb wel wat beters te doen.Ongetwijfeld :-)
niets is iets, niet?
Op 25-11-2008 19:00:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Klappertje: Chomsky zei eens: je kan je over een artikel of een boek geen mening vormen als jet het niet hebt gelezen en alle literatuurrefernties hebt bestudeerd... Misschien toch allemaal even het boek met een kleine 400 literatuur referenties lezen?
Op 25-11-2008 20:37:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
TMTNSP: Een opmerkelijk artikel. Enkele tientallen jaren geleden kwamen er nog wel eens publicaties in het nieuws over de oorspronkelijke aantallen gelovige joden aan het begin van de vorige eeuw in Irak, Jordanië, Libanon, etc. Bewoners van die landen die eigenlijk qua uiterlijk moeilijk te onderscheiden waren van hun overige landgenoten. Dat verwonderde mij toen behoorlijk en ik zag dat als bewijs dat de diaspora in werkelijkheid beperkt moest zijn gebleven tot de stedelijke elite, de priesterklasse en strijders. Het leek mij ook heel ongebruikelijk als de Romeinen indertijd met hun leger heel Palestina met al die kleine agrarische gehuchten hadden leeg gekamd om alle inwoners weg te voeren. Waarom al die buitenissige moeite als daar geen enkel rationeel argument voor te verzinnen is?
Op 25-11-2008 21:02:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mr.x: Ben hier mee eens!!! Ik ben zelf op vele site;s GEBAND, en later zelf een IP BAN gehad! Dit kon ik niet geloven??!?! 1 van deze site's was ELSEVIER.nl op de reactie van Afshin Ellian...een Pro israelisch schrijver.

ourobouros:

Moshe:

o ja en de anier waarop stuivenberg dit artikel schrijft is vooral dom en beledigend. Daarbji zit het vol fouten enz...........


Vreemd toch hé ?

Zet wat semitisch-kritische inhoud op een blog, en voor je het weet heb je een "afstammeling van David" op je nek die elke vorm van onderbouwde discussie veredelt door ons het hoekje van schuldbesef en medelijden in te dwingen.

Dit gebeurde reeds op deze site, en is op erg veel blogs wereldwijd schering en inslag.
Joden die op lobbyistische wijze ons, Goi's (Jiddisch voor "onreinen" terugfluiten als iets hen ook maar een beetje in een dubieus daglicht zou kunnen stellen.
Een voorspelbare reactie voor mensen die zichzelf als uitverkorenen en de rest als stront zien.

En wat zegt de Talmud?

Babha Kama (113b)
"het is toegestaan om een Goi (niet-jood) om de tuin te leiden"


(bericht gewijzigd op 30-11-2008 21:45:50)
Op 30-11-2008 21:42:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mr. X.:
Mr.x:

Ben hier mee eens!!! Ik ben zelf op vele site;s GEBAND, en later zelf een IP BAN gehad! Dit kon ik niet geloven??!?! 1 van deze site's was ELSEVIER.nl op de reactie van Afshin Ellian...een Pro israelisch schrijver.

Lang leve de vrijheid van meningsuiting...
Maarreh, TWEE Misters X-en op 1 forum lijkt me een beetje overdreven, waarde collega anonymus. En daar het toeval wil dat ik eerder deze bijster originele avatar had genomen, verzoek ik je vriendelijk het gebruik van de jouwe te heroverwegen. Dit om misverstanden te voorkomen, uiteraard...
Op 30-11-2008 22:32:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Wil de echte Mister X nu opstaan? Dat die ene Mr. X op vele sites al in de ban is gedaan zegt op zich al genoeg.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 30-11-2008 22:41:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
Tetzmol:

Wil de echte Mister X nu opstaan? Dat die ene Mr. X op vele sites al in de ban is gedaan zegt op zich al genoeg.

Tetzmol.

Ik kan persoonlijk instaan voor de Mr. X. met een plaatje, want het is een computerloze vriend van mij die hier af en toe zijn mail komt checken, mijn bier opdrinken en jullie lastig vallen met zijn visie op het een en ander (hij zit hier trouwens naast me, as we speak...). De redaxie zou kunnen zien dat onze bij(?)dragen vanaf hetzelfde IP-adres komen. Zo, nu ga ik weer verder kijken naar "Six Feet Under".
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 30-11-2008 23:09:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mr.x: Sorry Mr.X wist niet dat er al 1 was!

Had eerst een andere maar ben de wachtwoord kwijt. Hoe moet ik mijn gebruikers naam veranderen????
Nvdr: Gebruikersnaam wijzigen kan niet.

Nieuwe account maken.
Op 01-12-2008 18:12:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mr.x:
Mr.x:

Sorry Mr.X wist niet dat er al 1 was!

Had eerst een andere maar ben de wachtwoord kwijt. Hoe moet ik mijn gebruikers naam veranderen????

En ben in de Ban gedaan door me mening!!


Op 01-12-2008 18:14:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Leon: Als simpele facts & figures al rammelen...
Op theboogeyman.eu kunnen we o.a. lezen:
"(...) that a Boeing doesn't fit in the hole in the Pentagon. Compare that hole with the damage caused by a Boeing flying into an eleven stories building in the Bijlmermeer, Amsterdam, NL."

Even los van de vraag wat er bij het Pentagon al dan niet naar binnen vloog: volgens de officiële lezing betrof het een Boeing 757-200. Het vliegtuig dat in de Bijlmermeer neerkwam was een Boeing 747-258F. Ter vergelijk: een 757-200 is 47,32 meter lang met een spanwijdte van 38,05 meter. Een Boeing 747-258F is 70,66 meter lang en heeft een spanwijdte van 59,64.

Kortom: het vliegtuig dat in de Bijlmer neerkwam was ongeveer 50% langer en had ook ruim 50% meer spanwijdte dan het toestel dat zich in het Pentagon heeft (of zou hebben) geboord. Of dit laatste nu werkelijk is gebeurd of niet, het snijdt geen hout om beide inslagkraters met elkaar te vergelijken. (Dat is een beetje alsof je de drol van een kat en een olifant naast elkaar legt om te bewijzen dat er een olifant op de kattenbak moet hebben gescheten.)
Op 15-12-2008 22:53:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jan v Westland: Het maakt mij niet zoveel uit of Stuivenberg schizofreen is.
Het is slechts van belang of hij feiten aandraagt die relevant zijn.

Ik wil bij deze wel een aantal controleerbare feiten aandragen.

In de door een Joodse organisatie uitgegeven biografie van Jacob Schiff, een der machtigste joodse bankiers tijdens de 1e wereldoorlog.
Staat letterlijk dat hij en zijn joodse collega's Japan hebben gefinancierd in de oorlog van 1904 tegen Rusland en de Entente hebben gefinancierd in de 1e wereldoorlog tegen Duitsland en Oostenrijk.
En geweigerd hebben Rusland, Duitsland en Oostenrijk te financieren.

De reden was dat men de Russische, Duitse en Oostenrijkse keizershuizen ten val wilde brengen ten einde daar een liberale democratie te kunnen invoeren. Dit omdat deze keizershuizen en het aristocratische systeem waar zij voor stonden niet positief genoeg stonden tegenover het joodse volk en de Joodse handelsbelangen in de weg stonden.

Democratie en vrijhandel zoals wij dat nu kennen werden bewust door hen gecreëerd via de financiering van deze oorlogen.

Daar tussendoor spelen dan de Russische revolutie, waarbij een door Joodse leiders en volkscommissarissen gedomineerde partij op zeer gewelddadige wijze de macht greep en de Russische keizer en de aristocratie om zeep heeft geholpen. Ook dit zijn controleerbare feiten.

Op 03-06-2010 10:57:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jan v Westland: En verder wordt tijdens die oorlog door Engeland in ruil voor deze oorlogsfinanciering een stuk land (Palestina) aan deze Joden beloofd dat niet in hun niet in bezit van Engeland is en dat al meer dan duizend jaar vooral door Islamieten wordt bewoond. En waar gedurende die tijd slechts een heel kleine Joodse gemeenschap in vrede, en dus niet onderdrukt, met hen samenleeft.
Ook dit zijn controleerbare feiten.

(De 1e wereldoorlog komt daarnaast tevens tot einde onder druk van revolutionaire tendenzen in Duitsland die worden aangewakkerd door communisten onder vooral Joodse leiding en gefinancieerd vanuit het Joods communistische Rusland).

Resultaat een virulent anti-Semitisme onder Duitse Militairen en groot-grond bezitters die hun gronden in Oost-Duitsland en elders kwijtraken. Velen van hen hadden overigens tijdens de Russische revolutie al gronden in Rusland verloren en stonden daardoor al recht tegenover de Joodse communisten.

Vervolgens wordt er door diezelfde banken tussen de 2e wereldoorlog hyperinflatie en een crisis veroorzaakt.
Veel boeren en zakenlui, waaronder veel Aristocraten zoals de familie van onze prins Bernard verliezen grote delen van hun vermogen.
Ook dit is controleerbaar.

Die vermogens worden vaak voor een appel en een ei opgekocht door in Duitsland wonende Joden die tijdens deze hyperinflatie en crisis ineens over middelen blijken te beschikken die wel waardevast zijn.

Resultaat, een virulent anti-Semitisme bij Duitsers en vooral hun zakenlui en aristocratie.
Op 03-06-2010 11:05:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jan v Westland:
En toen volgde het Nationaal Socialisme. Gek he.......
(bericht gewijzigd op 3-6-2010 11:07:06)
Op 03-06-2010 11:06:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jan v Westland:
Gerard:

ourobouros:

Moshe:

o ja en de anier waarop stuivenberg dit artikel schrijft is vooral dom en beledigend. Daarbji zit het vol fouten enz...........


Vreemd toch hé ?

Zet wat semitisch-kritische inhoud op een blog, en voor je het weet heb je een "afstammeling van David" op je nek die elke vorm van onderbouwde discussie veredelt door ons het hoekje van schuldbesef en medelijden in te dwingen.

Dit gebeurde reeds op deze site, en is op erg veel blogs wereldwijd schering en inslag.
Joden die op lobbyistische wijze ons, Goi's (Jiddisch voor "onreinen" terugfluiten als iets hen ook maar een beetje in een dubieus daglicht zou kunnen stellen.
Een voorspelbare reactie voor mensen die zichzelf als uitverkorenen en de rest als stront zien.

En wat zegt de Talmud?

Babha Kama (113b)
"het is toegestaan om een Goi (niet-jood) om de tuin te leiden"

Jood, gristen, moslim, noem maar op, is iets dat men zichzelf aanmeet, danwel aangemeten heeft gekregen door de ouders. Op basis van dit gaat men vervolgens elkaar om de oren slaan, niet zelden tot de dood erop volgt.
WAKKER WORDEN MENSEN, WE MAKEN ER SAMEN WAT VAN OF ANDERS BLIJVEN WE IN OORLOG!!


In een democratie heeft de meerderheid het voor het zeggen.
Over tweehonderd jaar is dat een islamitische meerderheid.
Dus in jou systeem kunnen jou nageslacht "kiezen" om zich aan de dan geldende islamitische wet te houden of anders volgens diezelfde wet de handen te worden afgehakt of te worden gestenigd.

DEMOCRATIE IS ALS TWEE WOLVEN BESLUITEN HET SCHAAP TE SLACHTEN !!!!

Op 03-06-2010 11:16:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9:
Jan v Westland:

Over tweehonderd jaar is dat een islamitische meerderheid.


dat is toch de rede dat wij heir een sekuliere staat hebben kerk en staat gescheiden..

onze rechters hebben daarbij een hogere positie zoals in trias politica hoort.

het is echt een ilusie om te denken dat over een x aantal jaren de meerderheid moslim zijn..

je moet ff stilstaan bij het feit dat ook op het moment dat je niet meer actief gelovig bent je nog gewoon geregistreerd staat als gelovige je moet namelijk zelf je registratie ongedaan maken dit geld voor Rooms-katholieken andere christenen en ook moslims..

naarmate de moslims langer in nederland wonen (en wij doen normaal tegen ze) dan zien ze dat wij het beter voor elkaar hebben en zullen ze zelf van hun geloof afvallen net zoals de christenen in nederland, de kerken stromen leeg al jaren lagn .. dat ging ook niet van de een op de andere dag.
Op 03-06-2010 14:59:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden