Hoera, de drie winnaars van de 'Ripley's Geloof het of niet, deel 2 Webstrijd' zijn bekend! Naar aanleiding van de drie te winnen exemplaren van het grote verbaasboek 'Ripley's Geloof het of niet' vroegen we het mafste of leukste antwoord op de vraag wat een dierenarts zag toen hij een röntgenopname van een pup bekeek. Het formele antwoord kunt u lezen in het boek 'Ripley's Geloof het of niet', maar welke maffe antwoorden kon u bedenken?

Daan Kuipers had een hele scherpe die op het moment van indienen actueel was. Daan schreef:

Toen de dierenarts naar de röntgenfoto keek, kon hij zijn ogen nauwelijks geloven: een puppy van zes maanden bleek de geloofwaardigheid van Anton Teuben te hebben ingeslikt.

Hij is leuk Daan, stuur je ons nog even je adresgegevens dan krijg je per kerende post het telefoonboekdikke exemplaar van 'Ripley's Geloof het of niet'.

Bram Heus veroorzaakte een lach toch hij de volgend oplossing indiende:

De pup zal een gehackte OV-chipkaart ingeslikt hebben om gratis in Rotterdam te reizen! Stuur maar door, lijkt me een super leuk boek: Leuke informatieve site hebben jullie (niet om te slijmen!!)

Nou Bart, je ziet het: een beetje slijmen kan nooit kwaad. We sturen je het boek toe.

En last but not least gaat het laatste exemplaar van 'Ripley's' naar......(roffel)......... Kurt Leenknecht.

... een computerscherm ingeslikt. Naar verluidt was de eigenaar rustig op GW aan het surfen, toen zijn levende knuffel zich plots op het scherm stortte. Het is vooralsnog niet duidelijk wat het arme dier tot deze bizarre daad dreef. Naar verluidt raakte de woefwoef buiten zinnen toen het de foto van Anton Teuben opmerkte, maar het is ook mogelijk dat het gewoon real life contact wilde maken met de pup van de Eukanubapubliciteit.

Kurt, van harte gefeliciteerd! Stuur je nog even je adresgegevens?

Iedereen bedankt voor de leuke en rare inzendingen. Niets gewonnen? Geef de moed niet op, er komen meer webstrijden en de aanhouder wint. Uitgeverij Elmar, bedankt voor het ter beschikking stellen van de 'Ripley's Geloof het of niet' exemplaren.

Sinterklaastip: Ripley's Geloof het of niet
ISBN 9789038918594
Winkelwaarde €24,50

O, wat zegt u? U wilt weten wat de dierenarts op de röntgenfoto zag? Het was een broodmes van 24 centimeter, dat het dier in z'n geheel had ingeslikt. Het mes is zonder problemen uit de pup gehaald.

Whyme: Gefeliciteerd winnaars
pluk de nacht, slapen kan altijd nog.
Op 23-11-2008 21:45:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
chefbram: Hartstikke bedankt voor het boek!!
Kleine opmerking..., ik word in de reactie Bart genoemd??

"Bram Heus veroorzaakte een lach toch hij de volgend oplossing indiende

Nou Bart, je ziet het: een beetje slijmen kan nooit kwaad. We sturen je het boek toe."
Op 24-11-2008 22:48:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden