Voelt u zich niet lekker? Beetje hoofdpijn vandaag, en na te lang rechtstaan wat duizelig? Is uw urine iets geler dan normaal of ziet u er zelf Chinees uit? Grote kans dat u lijdt aan de ziekte latrifutrine, daar is in Nederland namelijk een epidemie van uitgebroken, u is gewaarschuwd!

Vreest niet, er is een wondergeneesmiddel! Wat wil het toeval? Dat alleen wij die kuur in ons bezit hebben. Bestel daarom nu de Placebiator 2006 door te bellen naar 0900-PLACEBIATOR!

U moest er even voor doorklikken maar bovenstaand verhaal slaat natuurlijk nergens op. Daar zijn we gek op, op onzin. Niet vergeten dat de wetenschap voor een groot deel kan bestaan door zichzelf regelmatig te corrigeren dus alles is relatief. Vooral realiteit en waarheid...

Waar gaat het dan over? Eenvoudig, via Het Laatste Nieuws kwamen we erachter dat de farmaceutische sector aardig wat uit de duim zuigt. Wat ook gebeurt is het overdrijven van de ernst van een ziekte.

Een typisch geval van problem, action, solution. Ofwel: een fictief probleem in het leven roepen, zorgen dat mensen erin geloven en dan lekker binnenlopen dankzij de oplossing die reeds op de plank lag. Het hoeft niet eens een placebo te zijn, beter nog is dat het met de hormonen rommelt zodat er een meetbare uitwerking is.

Ben je na het gebruik van het lapmiddel nog even geel, duizelig of ziek? Helpen de pilletjes en siroopjes niet tegen uw fluctuerende hormonenspiegel? Tjah, dat is pech. Niet de zaak van de fabrikanten en garantie op medicijnen is ook al een belachelijk iets om te verwachten. Leve de gezondheidszorg, ze hebben het zó goed met ons voor!

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden