Eindelijk, de websaait van Robbert van den Broeke is de lucht in! Wat is het resultaat geworden? Een ontzettend slome, onpraktische, waarschijnlijk overbetaalde flashsite met de volgende onderwerpen: Home/Start, Media, Het Boek, Actualiteiten, F.A.Q. en een contactpagina. Deeplinken is niet mogelijk, 't is immers volledig in flash.

Zijn we daar blij mee na ons ongeduldig oproepje aan de webbouwers om wat op te schieten? Eigenlijk niet, 't is slappe hap en we hadden meer verwacht, als we zo eerlijk en direct mogen zijn... 

Waarom? De website navigeert traag, bouwt zich slaksgewijs op, en inhoudelijk gezien is het nogal een selectief gebeuren. Zo is er in het kopje 'Media' (nog) met geen woord gerept over het onderzoekswerk van Skepsis, Genverbrander of DossierX. Maar eigenlijk wordt er nog helemaal niets genoemd, dus zo gek is dat niet. Of de Mudman op de RvdB-site komt is ook niet duidelijk, maar dat zou ons verbazen.
(Overigens heeft de webmaster van genverbander.nl het vriendelijke doch dwingende verzoek van House Of Talent gekregen de site-opmaak te wijzigen in verband met copyrightschending. Zomaar een foto van Irene Moors tonen is stout.)

Toch maar een getalletje van 1 tot 10 op plakken? Dan wordt het een 4, voor de moeite van Robbert. Zeker niet voor de webbouwers van dienst want wie zo'n site oplevert mag toch wel even achter de oren krabben. Of misschien moet diegene die akkoord heeft gegeven dat doen, want verantwoordelijkheden zijn er om mee te schuiven. 
Hoe dan ook: een ervaren flashprogrammeur poept dit in maximum twee weken uit zijn hersenen en handen dus waarom het maanden moest duren is een mysterie. Nog maar eentje...

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden