Sommige records zijn het vermelden waard. Zo is er het dubieuze record van 'most pirated of the year'. Dat zijn de films die het meest illegaal zijn gedownload en bekeken. Daar waar Batman, The Dark Knight al een kassa-succes was, breekt de film nu digitale records...


Batman, The Dark Knight

In hoge kwaliteit is de tweede Batmanfilm van de nieuwe reeks nog maar ongeveer een week in het illegale circuit te vinden. In minder dan 7 dagen werd de film meer dan een miljoen keer illegaal gedownload. De downloaders trekken Batman (soms de gehele DVD met alle extra's en opties) gratis van het internet via bijvoorbeeld BitTorrent.

The Dark Knight

Meestal lekt een film vroeger dan hij op DVD uitkomt. Tijdens bioscoopvertoningen staan onverlaten stiekem met hun camera opgesteld en maken ze op die manier hun distribueerbare kopie. Als men die kopieën in beschouwing neemt dan is Batman, The Dark Night goed op weg om het ultieme record van Transformers te verbreken. Die film had het downloadrecord van 2007 en staat ook in 2008 nog hoog genoteerd.


3.14po: Holy Bittorents Batman!
United as one. Divided by zero.
Op 21-11-2008 3:16:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BTtje: ik downloadde hem ook een keer maar toen was het een tekenfilm van batman -_-
Op 21-11-2008 11:10:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Morono: ik heb hem ook sinds een dag of 3 via veoh
Op 21-11-2008 0:18:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden