Actrice, kunstenares en tegenwoordig ook verdienstelijk auteur Ine Veen, drukt heel Nederland met de neus op de feiten in haar nieuwe boek 'Alarm... U wordt vergiftigd!', zal de wereld ten onder gaan aan gif, milieu en bedrog? Ine Veen kende u al als schrijfster van het spraakmakende boek 'Moord namens de 'kroon?', Het ultieme leven van Pim Fortuyn', waarin ze genoeg aanknopingspunten naar voren bracht dat het formele verhaal van de 'lone gunman' Volkert van der Graaf eigenlijk onhoudbaar is.

Ine schrijft uit het hart in begrijpelijke taal en ze heeft een uniek talent om ingewikkelde zaken terug te brengen naar de essentie. En dat is precies wat ze nu ook weer doet in haar boek 'Alarm... U wordt vergiftigd'! Aan de hand van documenten, feiten en gesprekken met deskundigen op het gebied van vervuiling en vergiftiging van Nederland en de bevolking, laat Ine Veen geen spaan heel van het Nederlandse milieubeleid dat in feite één grote zwendel is. Ministers, bestuurders, bedrijven en zakenlui worden met naam en toenaam genoemd en Ine Veen legt het hele smerige netwerk bloot.

We kloppen ons in Nederland op de schouders. We zijn zó milieubewust. We hebben groene stroom, beschermen het regenwoud en kennen ontelbare regeltjes die vervuiling moeten tegengaan. 'Nederland is een schoon en milieubewust land...' Tot zover de propaganda van overheid en bedrijven. Wie, zoals Ine Veen, even door deze propaganda heen prikt, stuit op een heel ander beeld. Willens en wetens vergiftigt de Nederlandse overheid u en wordt u voorgelogen over tal van 'milieuvriendelijke' onderwerpen.

Voor 1986 worstelde men met twee vraagstukken, enerzijds hoe redden we het tropisch regenwoud en anderzijds wat doen we met al het chemisch afval uit fabrieken waarvan de opslag en verwerking kapitalen kost? Het antwoord op beide vraagstukken bleek in 1911 al gegeven te zijn door de Poolse Dr. Karl Heinrich Wolman. Wolman bedacht een manier om hout onder grote stoomdruk te impregneren. Dat impregneren kan men doen met 'Wolmanzouten'. En wolmanzouten bestaan uit onder andere arseenzuur, koperoxide en chroomtrioxide en laten dergelijke stoffen nu ook de afvalstoffen zijn waar men mee in de maag zat.

Een nieuwe industrie ontstond met de Staat als grootaandeelhouder. Juichend drong men de import van tropisch hout terug ten gunste van het gesubsidieerde geïmpregneerde hout. Bij bouwmarkten kan men allerlei leuke hekjes, paaltjes en vlonders kopen van dat geïmpregneerde hout. Dat hout is zo giftig als de pest dat zelfs de Gamma afraadt om bijvoorbeeld aardbeiplanten in de buurt van het fraaie tuinhout te planten. EU regelgeving verbiedt uit gezondheidsoogpunt om het hout met de blote handen te verwerken en bouwmarkten verbieden hun personeel om het te zagen. Wat u er mee doet mag u zelf weten.

alarm

In het boek 'Alarm... U wordt vergiftigd!' toont Ine Veen u wie er verantwoordelijk waren voor deze verwerking en marketing. In chronologische volgorde neemt ze u stap voor stap mee door de grootste milieuzwendel in Nederland. Wolmanzouten of nieuwere impregneermiddelen die minstens zo giftig zijn, blijven niet keurig in het hout zitten. Duizenden en duizenden tuinhekjes, bankjes en vlonders staan dagelijks te lekken. Het gif verdwijnt in het milieu of wordt bij aanraking opgenomen in het lichaam.

Als er zoveel besmet hout in omloop is verdwijnt er jaarlijks ook tonnen van dat spul op de afvalberg. In feite is het chemisch afval maar dat vond men niet zo prettig. Dus een groot deel wordt domweg versnippert en vermengt met ander hout dat dan weer als het vriendelijk klinkende 'biomassa' wordt opgestookt in zogenaamde milieuvriendelijke elektriciteitscentrales. En zo blazen we weer tonnen chemisch afval het milieu in.

Dit is slechts het topje van de ijsberg waar Ine Veen over schrijft. In het boek komen we ministers en bestuurders tegen die het allemaal toestonden en die, dankzij het Pikmeerarrest, niet juridisch vervolgd kunnen worden. In het boek maken we ook nader kennis met hogere veiligheidsdeskundige Ing. A.M.L van Rooij die inzake deze massale vergiftiging meer dan 1.500 juridische aanklachten tegen de Staat indiende en won. Niet dat het enig effect had, want gelijk hebben wil in deze plutocratie nog niet zeggen dat je het dan ook krijgt.

We staan dagelijks bloot aan allerlei vormen van vergiftiging en met de regelmaat van de klok komen nationale en internationale gifschandalen in het nieuws. Gif op groenten en fruit, gif in Chinese producten, gif in containers en zelfs uw betonnen muren zitten vol met giftige afvalproducten zoals vliegas. Er is nog maar weinig wat niet besmet is, van asbest tot medicijnen en van virussen tot chemtrails, u komt het allemaal tegen in het boek van Ine Veen.

Dit en nog veel meer komt aan bod in het boek 'Alarm... U wordt vergiftigd!'. Ine Veen maakt zich enerzijds terecht druk over de hoeveelheid gif waar de moderne mens mee geconfronteerd wordt en anderzijds toont ze aan dat overheden en het bedrijfsleven willens en wetens deze situaties in stand houden en zelfs toestaan. Alles draait om het grote geld! Het onder 't tapijt vegen van grote problemen waar u, ik en onze kinderen daar de dupe van zijn, zal hen worst wezen.

'Alarm... U wordt vergiftigd!' is een leerzaam boek, maar vrolijk word je er niet van. Het is echter een belangrijk boek omdat, dankzij een helder taalgebruik en snelle schrijfstijl nu iedereen kennis kan nemen van de schaamteloze vergiftiging die nu plaats vindt. Het boek is voorzien van documenten en Ine Veen deinst er niet voor terug om man en paard te noemen. Als het geen realiteit was dan zou het boek hoog scoren in de horror top tien.

Gerelateerd aan deze publicatie:
Jeebee: En de gemiddelde Nederlander maar ouder en ouder worden.
Op 13-12-2008 13:35:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Jeebee:

En de gemiddelde Nederlander maar ouder en ouder worden.

De statisticus is verdronken in water van gemiddeld 20 centimeter diep.
United as one. Divided by zero.
Op 13-12-2008 13:45:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
johannez: ik heb me er wel eens voor de grap in verdiept, en chemtrails zijn echt het beste voorbeeld van pure waanbeelden van paranoïde complotdenkers. Dit in combinatie met de sensationele bangmakerige titel op het boek van de fortuynistische telegraaf-adept ine veen lijkt me toch op zijn minst aanleiding voor één enkele kritische noot...
(bericht gewijzigd op 13-12-2008 14:43:41)
Op 13-12-2008 14:17:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Kritisch blijven is altijd goed.

In deze link http://www.pj-design.nl/ekc/ekc.htm komt aardig naar voren wat het gedachtengoed van dhr van Rooij is.

Een aantal dingen gaan me boven de pet, het is niet bepaald mijn vakgebied, maar ik begin me zo langzamerhand ook steeds meer zorgen te maken over de hoeveelheden gif die zo langzamerhand door ons hele systeem heen gaan....

De PCB's uit het verleden ben ik nog niet vergeten en een erg hoge pet van de overheid heb ik niet op. De mensen in het bedrijfsleven zijn altijd slimmer dan de ambtenaren....

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 13-12-2008 14:50:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 13-12-2008 15:06:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: Dat we gemiddeld ouder worden zegt niets... dat is de wetenschap die maar nodeloos rekt en rekt... hoeveel demente, zwakke en zieken liggen dag in dag uit op de verlossing te wachten.

Buiten dat.. de regering zegt voor onze veiligheid en welzijn te zijn terwijl die zelfde regering bewust gif in omloop brengt... thats the issue.. maar wel stoppen met roken he.. das slecht voor je...
Op 13-12-2008 15:41:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sTiRf:
Ganzfeld:

Dat we gemiddeld ouder worden zegt niets... dat is de wetenschap die maar nodeloos rekt en rekt... hoeveel demente, zwakke en zieken liggen dag in dag uit op de verlossing te wachten.

Verlossing?
Hoe wil je dat doen?
Op 13-12-2008 15:52:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Ik zou liever gemiddeld gezonder worden.
'Don't forget rule number 6'
Op 13-12-2008 16:25:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sTiRf: Wat is gemiddeld?
En wie bepaalt dat?
Op 13-12-2008 16:29:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
bzzmn: kom ook naar de presentatie van het boek op 18 december: http://groepzuid.nl/GZ/2008/12/13/alarm-u-wordt-vergiftigd/
Op 13-12-2008 16:35:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Destiny: http://www.mosterdnademedia.nl/index.php/Canadese-en-VS-Luchtvaartofficials-bevestigen-chemtrails.html Canadese en VS Luchtvaartofficials bevestigen chemtrails !
Op 14-12-2008 11:08:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Lijkt me een interessant boek. En wbt chemtrails: er is al een tijd geleden een informatief en evenwichtig programma over dit fenomeen uitgezonden op Discovery Channel. Op video.google.com te vinden. Daaruit bleek dat contrails dagenlang kunnen blijven hangen - hadden ze nooit gedacht en verwacht. Maar ook dat er op zijn minst weermodificatieprogramma's in werking zijn. Een ambtenaar uit Californie zei doodleuk voor de camera 'We sproeien al bijna 50 jaar met chemicalieen om meer regen te laten vallen in dit gebied. Er komen steeds meer mensen bij, vandaar.' Hoppa. Right in your face en geen geheimzinnigheid. Kerosine van de burgerluchtvaart onderzocht en normaal. Kerosine van het Amerikaanse leger mochten ze echter niet onderzoeken. En er werd wel gehint dat daar bepaalde zooi in zou kunnen zitten.
Maar wat betreft Europa? Geen idee. Op Niburu wordt vaak op melodramatische manier gewag gemaakt van chemtrails 'gisteren boven Rotjeknor weer de hele lucht volgespoten' en nog wat moord en brand.
Ik wil sediment zien(en NIET uit Amerika), analyses. Keihard bewijs. Tot op heden ben ik dat nog niet tegengekomen. Behalve het Duitse nieuws-item op RTL. Toen er plots een paar honderd kilometer lange wolk op de radar te zien was(?). Waarschijnlijk een experimentje van het een of ander? Denk zelf aan geleiding voor radar of zo.
Maar goed, misschien gaat dit boek me op heel andere gedachten brengen.
ech?
Op 14-12-2008 0:53:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bramsan:
johannez:

ik heb me er wel eens voor de grap in verdiept, en chemtrails zijn echt het beste voorbeeld van pure waanbeelden van paranoïde complotdenkers. Dit in combinatie met de sensationele bangmakerige titel op het boek van de fortuynistische telegraaf-adept ine veen lijkt me toch op zijn minst aanleiding voor één enkele kritische noot...


we hebben het hier niet over chemtrails Johannez...
Op 14-12-2008 17:04:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Debsy: Goed artikeltje over Wolmanzouten van Pamela H.

http://www.libertarian.nl/NL/archives/000361.php
Op 14-12-2008 17:49:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BTtje: mss moet ik dit boek mar ff gouw lezen, als er bouwmaterialen worden bloodgelecht met gif er in, zijn ze niet goed duurzaam. mooi stof voor mijn verslag, en cker als ik er de globalwarming hoax aan wil gaan koppelen
mosselman:
En wbt chemtrails: er is al een tijd geleden een informatief en evenwichtig programma over dit fenomeen uitgezonden op Discovery Channel. Op video.google.com te vinden.

wat is de link??
Op 15-12-2008 1:44:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus: [quote=Bramsan]
johannez:

ik heb me er wel eens voor de grap in verdiept, en chemtrails zijn echt het beste voorbeeld van pure waanbeelden van paranoïde complotdenkers. Dit in combinatie met de sensationele bangmakerige titel op het boek van de fortuynistische telegraaf-adept ine veen lijkt me toch op zijn minst aanleiding voor één enkele kritische noot...


we hebben het hier niet over chemtrails Johannez...

BTtje zei:

mss moet ik dit boek mar ff gouw lezen, als er bouwmaterialen worden bloodgelecht met gif er in, zijn ze niet goed duurzaam. mooi stof voor mijn verslag, en cker als ik er de globalwarming hoax aan wil gaan koppelen

mosselman zei:
En wbt chemtrails: er is al een tijd geleden een informatief en evenwichtig programma over dit fenomeen uitgezonden op Discovery Channel. Op video.google.com te vinden.


wat is de link??

http://video.google.nl/videosearch?q=discovery+chemtrails&hl=nl&emb=0&aq=f#
Sorry...
(bericht gewijzigd op 15-12-2008 2:27:00)
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 15-12-2008 2:08:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
johannez:
Bramsan:

johannez:

ik heb me er wel eens voor de grap in verdiept, en chemtrails zijn echt het beste voorbeeld van pure waanbeelden van paranoïde complotdenkers. Dit in combinatie met de sensationele bangmakerige titel op het boek van de fortuynistische telegraaf-adept ine veen lijkt me toch op zijn minst aanleiding voor één enkele kritische noot...


we hebben het hier niet over chemtrails Johannez...


Maar Ine Veen wel; quote uit het artikel:
"Er is nog maar weinig wat niet besmet is, van asbest tot medicijnen en van virussen tot chemtrails, u komt het allemaal tegen in het boek van Ine Veen."
Op 15-12-2008 19:29:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bramsan: oops johannez... you got me!
die quote van Ine "heb ik over het hoofd gezien"...
(al slaat die uitspraak éigenlijk ook nergens op )

maar had je deze quote ook gelezen:

"In het boek maken we ook nader kennis met hogere veiligheidsdeskundige Ing. A.M.L van Rooij die inzake deze massale vergiftiging meer dan 1.500 juridische aanklachten tegen de Staat indiende en won."

en won? nou dat wil dan toch zeggen dat die aanklachten wel degelijk ergens op gebaseerd zijn en niet ontsproten uit het brein van een "paranoide telegraaf-adept"?! hoe win je die zaken anders?

Ben het wel eens dat het 'chemtrails-fenomeen' grotendeels kul is...

p.s. ook wel eens "voor de grap verdiept" in de chemische voedseladditieven? (smaakversterkers, sacharine, aspartaam?)
Op 16-12-2008 21:36:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
cool: ik heb me ook verdiept, maarja net zoals dat je met ieder ding wel 3 kanten in de wetenschap heb van, de ene kant probeert de andere over te halen het is wel waar kijk hiernaar.

en de ander zegt zo van rot op(eventjes plat gezegd mijn excuses voor als dit niet mag) jij praat onzin, omdat wat jij zegt niet kan. het is gewoon niet mogelijk klaar uit(zonder verder goed na te denken erover, wat veel te vaak gebeurt in de wetenschap van tegenwoordig...).

en je heb neutrale lui die het gewoon kritisch bekijken en zeggen dit klopt wel dit klopt niet. die kijken goed na maar niet zweverig, en ook niet als een paard met oog kleppen op.

ik doe zelf microbiologie en je komt daar ook genoeg rare bacteriën tegen, waar je denkt van what the hell.
die zijn ook gewoon gevonden. voor de mensen die zulke dingen niet willen geloven zoals chemtrails, sorry dan ben je gewoon hopeloos... ik bedoel dat is het zelfde zo van iemand staat voor je, maar je geloofd er zelf niet in dat die voor je staat al zegt de rest ja. jij zegt nee hij is nep hij staat niet voor me. al zie je het overduidelijk...
dat is zelf te sceptische waanideeën opbrengen om je angst proberen te verbergen voor het 1 en ander.

maarja dat is mijn mening altijd over die dingen, ik zeg zelf ik weet wel zeker over die chemtrails, ik moet de regering ook niet en vooral de wereld regering ook niet. persoonlijk vertrouw ik obama ook niet, nee mc cain moet ik ook niet, ze zijn toch allemaal lid van hetzelfde vrolijke groepje.

maarja ik ben maar een sterveling en dus ik weet natuurlijk ook niet alle antwoorden. voor veel dingen is het gewoon zo de tijd zal het ons vertellen, en de tijd heb het al verteld over de chemtrails en alle rotzooi wat in eten en al zit.

over straling ja het is goedkoop he voor de regering deze style en het boeit hun niet wat er met de mensen gebeurt... kernenergie zou verboden moeten worden. ik bedoel ze kunnen ook dingen al met magneten dat is toch veel beter?
(bericht gewijzigd op 17-12-2008 15:51:50)
Op 17-12-2008 15:49:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bramsan:
cool:

ik heb me ook verdiept,
ik doe zelf microbiologie en je komt daar ook genoeg rare bacteriën tegen, waar je denkt van what the hell.
die zijn ook gewoon gevonden. voor de mensen die zulke dingen niet willen geloven zoals chemtrails, sorry dan ben je gewoon hopeloos... ik bedoel dat is het zelfde zo van iemand staat voor je, maar je geloofd er zelf niet in dat die voor je staat al zegt de rest ja.

misschien is die persoon geen chemtrail maar gewoon een 'contrail'
die door natuurlijke omstandigheden(koude luchtstromen kristalliseren de waterdamp) lang blijven hangen.

maargoed als er dan toch 'chemtrails' bestaan, wat is het doel hiervan?
Op 19-12-2008 1:05:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
cool: het is zelfs bewezen dat ze bestaan, moet wel eventjes de bron vinden en dat doe ik morgen wel natuurlijk.

maar het doel is blijkbaar of vergiftiging van de mens. of maar dit is maar nog een roddel wat ik hoorde weer controle, bijv het laten regenen op de plekken waar het is geweest en al(hoeven er niet veel te zijn) mensen spreken zelfs van heel vaak is het zo dat daarna ineens heel veel wolken aankomen. dit weet ik niet zeker ik denk zelf ook niet dat het zo is.

met de vergiftiging kan je aan denken de zwaardere versie (veel zwaarder) dan die van auto's kwa vervuiling, maar deze tast de mens aan).

o wacht ik heb al iets http://www.lightwatcher.com/chemtrails/smoking_gun.html
http://www.whale.to/b/chemtrails66.html (er staat ook een link bij waarbij je ee heel boek erover kan lezen).

veel lees plezier erbij .
Op 19-12-2008 1:44:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Bouw je eigen chembuster.

http://www.goto2012.nl/nieuws2007/20070828.htm


Op 20-01-2009 21:47:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Debsy: Het doel is economische euthanasie...

Akte van een Stichting voor mensenrechten, zie PDF linkerkolom

http://www.archive.org/details/MisdadigeEconomischeEuthanasie
(bericht gewijzigd op 22-1-2009 10:21:53)
Op 22-01-2009 10:21:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Weather Modification In NoCal,
SoOR Newspaper Ad



http://rense.com/general84/chemad.htm

Op 24-01-2009 21:51:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Chemtrails DataPage....

http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html

Greatest Chemtrail Video EVER! shows they are NOT Contrails!



(bericht gewijzigd op 26-1-2009 18:45:59)
Op 26-01-2009 18:42:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden