'Frontier Sciences Foundation' is al sinds jaar en dag bekend als de grote organisator van het jaarlijkse 'Frontier Symposium' waar grenswetenschappers en vrije geesten van zich laten horen. Wellicht wat minder bekend is de 'Frontier Sciences Foundation' als uitgever van het Nederlandstalige glossy maandblad 'Frontier Magazine' en diverse grensverleggende boeken. In het hartje van Amsterdam kan men ook de Frontier winkel vinden. Onder de naam 'Frontier Bookschop' kunt u daar een keur aan grensverleggende boeken, DVD's, wonderlijke zaken en meer vinden. Kortom, hoog tijd voor een bezoekje aan Frontier.

frank barkel

Hoewel de 'Frontier Bookshop' een relatief kleine winkel is, zal een liefhebber er uren kunnen doorbrengen. In alle rust mag en kan men snuffelen in het grootste aanbod grensverleggende boeken en producten dat in één winkel te vinden is. En voor wie dat nog niet voldoende is kan ook op zondag terecht als er lezingen worden gegeven. Mocht Amsterdam voor u te ver zijn is er nog altijd de mogelijkheid om via de webshop te winkelen. De catalogus kunt u alvast hier downloaden (PDF). Kortom: Frontier is 'the place to be' voor iedereen die zijn denkraam kan en wil openen.

Met de kerstboom in het achterhoofd viel mijn oog op de Graancirkelkalender 2009. Verdeeld over 12 maanden kunt u nogmaals genieten van de mooiste graancirkels van 2008. Bij de foto's staan uitvoerige beschrijvingen, diagrammen en andere wetenswaardigheden die het geheel compleet maken. En zo werd mijn eerste kerstaankoop gedaan.

frank
(Moooooi)

Natuurlijk bleef het daar niet bij en dachten we ook aan u. Binnenkort mogen we namens Frontier Bookshop vijf prachtige cadeaus onder u verloten. Wat het is vertellen we nog even niet. Stay tuned.

C.: Leuk dat jullie hier een artikel aan wijden.

Ik ben "toevallig" net lid geworden van het Frontier magazine en heb vorig weekend net mijn 1e exemplaar in de bus gekregen. Ik bedacht me vandaag dat het bezoeken van de Frontier shop in Amsterdam wel een keer de moeite waard zou zijn.
Op 11-12-2008 18:21:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Ik ben lid vanaf jaar 1, toen ze nog in zwart-wit op goedkoop papier uitkwamen.

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 11-12-2008 19:21:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio: Ik woon er 300 meter vandaan...loop meestal tijdens mn wandeling even stiekem langs om Jeroen te aanschouwen van een afstand. Wat een lekker ding is dat zeg! Kwam pas een keer binnen en toen vond ik m zo sexy dat ik snel weer naar buiten rende...hmmm, heerlijke man.

(bericht gewijzigd op 11-12-2008 19:54:42)
Op 11-12-2008 19:54:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
KC: Hihihihi... foto... Hihihihi
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 11-12-2008 20:33:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
gast:

Ik woon er 300 meter vandaan...loop meestal tijdens mn wandeling even stiekem langs om Jeroen te aanschouwen van een afstand. Wat een lekker ding is dat zeg! Kwam pas een keer binnen en toen vond ik m zo sexy dat ik snel weer naar buiten rende...hmmm, heerlijke man.

mietje
United as one. Divided by zero.
Op 11-12-2008 20:38:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BTtje: mss maar is een kijkje nemen als ik in de buurt ben
Op 12-12-2008 13:26:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
JeroenQ: Lachen dit :-) Ik ben benieuwd wie "Gast"dan wel niet is!
Op 17-12-2008 19:24:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden