Israël wil Iran aanvallen: de wereld van Mad Max herleeft. Tijdens de koude oorlog stopte de toenmalige president van de Verenigde Staten John F. Kennedy, zijn Russische collega Chroetsjov omdat hij kernraketten op Cuba wilde plaatsen. De wereld ontkwam op het nippertje aan een atoomoorlog. Nu, opnieuw, staan we aan de vooravond van een nucleaire holocaust: Israël wil met tactische kernwapens de Iraanse uraniumverrijkingprojecten vernietigen. Tijdstip: tussen nu en de beëdiging op 20 januari 2009 van de nieuwe Amerikaanse president Barack Obama. Het aftellen is begonnen. Rusland, China en Syrië kiezen de zijde van Iran; de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk en een paar van hun Europese bondgenoten die van Israël.


(Bron afbeelding)

Sinds een half jaar stapelen de gebeurtenissen die kunnen leiden tot een nucleaire ramp, zich razendsnel op:

20 Juni: Iran waarschuwt Israël na een reportage van de New York Times dat de Israëlische luchtmacht zich voorbereidt voor een aanval op Iran. "Wanneer onze vijanden, met name de Israëliërs en de Amerikanen, willen dat wij sterke taal gebruiken, dan kunnen zij erop rekenen dat zij op hun gezicht worden geslagen," aldus Ayatollah Ahmad Khatami tijdens een gebedsdienst dat tevens over de radio werd uitgezonden. Het bericht dat eveneens in de Jerusalem Post stond, is sinds kort verwijderd.(1)

22 Juni: De Jerusalem Post(2) meldt dat de Israëlische luchtmacht in de eerste week van juni oefent in langeafstandsvluchten en in de lucht bijtanken. Het Iraanse leger traint zich ondertussen in het gebruik van het Russische S-300 luchtafweer systeem dat honderd doelen tegelijkertijd kan volgen.

23 Juni: De Europese Unie neemt aanvullende sancties tegen het Iraanse nucleaire programma. Het sluit de Europese kantoren van de Iraanse Melli Bank, bevriest van vijftien Iraanse organisaties de banktegoeden en weigert Iraanse ambtenaren een visum. De Eerste Minister van Groot-Brittannië spreekt de Israëlische Knesset toe: “Groot-Brittannië zal met de Verenigde Staten en zijn Europese partners een verdere ontwikkeling van het Iraanse nucleaire programma verhinderen.” Iran noemt de acties ‘illegaal’.(3,4,5) Overigens bieden Rusland, China, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland Iran aan om te helpen bij het opzetten van een vreedzaam nucleair programma, op voorwaarde dat het stopt met het verrijken van uranium.

24 Juni: De voormalige Amerikaanse vertegenwoordiger in de Verenigde Naties, John Bolton, zegt dat Israël de Iraanse nucleaire installaties zal aanvallen als Barack Obama de presidentsverkiezingen wint. Tijdstip: tussen 4 november, dat is de dag dat de Amerikaanse verkiezingen werden gehouden, en de beëdiging van Obama op 20 januari 2009.(6)

28 Juni: Michael Mullen, voorzitter van de Amerikaanse ‘Chefs van Staven’ spreekt in Israël met de chef van de generale staf, luitenant-generaal Gabi Ashkenazi. Een paar weken later vliegt Ashkenazi naar de verenigde Staten voor een tegenbezoek.(7)

1 Juli: Amerikaanse defensie specialisten vrezen dat Israël voor het eind van dit jaar de Iraanse nucleaire faciliteiten zal aanvallen, aldus ABC News. Washington is bezorgd dat Iran als vergelding Israël en de Verenigde Staten zal aanvallen. Iran staat op het punt om twee belangrijke ‘rode lijnen’ te overschrijden: voldoende verrijkt uranium om een kernwapen te ontwikkelen en een luchtverdedigingssysteem inclusief langeafstandsraketten dat sterk genoeg is om een luchtaanval af te slaan.(8)

Juli: Het vliegkampschip Abraham Lincoln en Peleliu gestationeerd in de wateren voor Iran en Afghanistan, krijgen na het beëindigen van een Amerikaans-Britse-Franse-Braziliaanse marine oefening genaamd Operatie Brimstone, gezelschap van de vliegkampschepen Ronald Reagan, Iwo Jima en de Britse Ark Royal. Het machtsvertoon rond deze vliegkampschepen met al hun begeleidende fregatten, kruisers, bevoorradingsschepen en onderzeeërs is enorm.(9,10). Vooral de twee vliegdekschepen uit de Nimitz klasse - Ronald Reagan en Abraham Lincoln met ieder 90 vliegtuigen – zorgen voor opschudding. Operatie Brimstone in de Atlantische Oceaan imiteerde het breken van een Iraanse blokkade van de straat van Hormuz.(11,12)

4 Augustus: De vijf permanente leden van de VN Veiligheidsraad en Duitsland overwegen nieuwe sancties tegen Iran indien het nucleaire verrijkingsprogramma wordt voortgezet.(13)

7 Augustus: Koeweit bereidt zich voor op een eventuele oorlog in het Midden Oosten.(14)

20 Augustus: De Syrische president Bashar al-Assad voert in Sochi, Zwarte Zee, besprekingen met president Dmitry Medvedev. Syrië is een bondgenoot van Iran en de aanwezigheid van Rusland moet de Israëliërs van een eventuele aanval afhouden. In een interview met de Russische krant "Kommersant" op 20 augustus zegt al-Assad, "Iedereen weet wat voor rol Israël in de Georgië crisis heeft gespeeld. Rusland kan niet langere zijn vriendelijke banden met Israël onderhouden”. Voor Syrië zijn de Russische wapenaankopen erg belangrijk, met name het Russische Pantsyr-S1 luchtverdedigingssysteem, de BUK-M1 middellangeafstandsraketten en volgens de Engelse krant de Financial Times de Russische Iskander raketten die beter werken dan de Syrische Scuds. De Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Tzipi Livni reageert met de opmerking “Het is in het belang van Rusland, Israël en de omringende landen om geen langeafstandsraketten naar Syrië te sturen.” Hierbij merkt ze op dat Syrië samenwerkt met Iran, de Libanese militante groepering Hezbollah, en de Palestijnse militante groepering Hamas.(15, 16)

18 September: Reserve admiraal Andrei Baranov's maakt bekend dat tien Russische oorlogsschepen zijn geplaatst in de Syrische havenstad Tartus en dat de capaciteit van de haven snel zal worden vergroot.
Admiraal Vladimir Wysotsky plaatst tevens alle Russische wapens in de Middellandse Zee onder het commando van de Zwarte Vloot, waardoor Russische oorlogsschepen tot onder de Israëlische kust kunnen opereren.(17)

23 September: Russische oorlogsschepen vertrekken naar Venezuela voor gemeenschappelijke vlootoefeningen.(18)

23 September: De Verenigde Naties kunnen geen nieuwe sancties tegen Iran afkondigen; Rusland en China houden dit tegen. Rusland vanwege de kritiek op zijn Georgië politiek en China vanwege Amerikaanse wapenleveranties aan Taiwan.(19,20)

13 Oktober: Iran weigert zijn nucleair verrijkingsprogramma op te geven. De Verenigde Staten en Israël houden rekening met militaire acties. De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad verklaart tijdens de algemene vergadering in de Verenigde Naties dat de staat Israël in verval is en het Amerikaanse rijk in elkaar stort.(21)

27 Oktober: Amerikaanse commando’s vallen het Syrische dorpje al Sukkariya vlakbij Abu Kemal aan, zeven kilometer van de grens van Irak. Hierbij zijn vier helikopters betrokken. Er worden acht burgers waaronder kinderen gedood en veertien personen gewond. De Amerikanen zijn op zoek naar Abu Ghadiyah, leider van een Al-Qaeda cel. De Syrische minister van Buitenlandse Zaken Moallem betitelt de actie als ‘crimineel’ en waarschuwt dat bij een herhaling Syrië zich zal verdedigen.(22)

November: De twee vliegkampschepen Abraham Lincoln en Ronald Reagan zijn vertrokken, maar daar staat tegenover dat Theodore Roosevelt (eveneens een deelnemer aan operatie Brimstone) hun plaats inneemt. Het vliegkampschip Dwight D. Eissenhouwer oefent alvast in de Atlantische Oceaan en de Zuid-Afrikaanse marine heeft plannen om begin januari naar Somalië te varen om daar ‘de piraten aan te pakken’. Zuid-Afrika beschikt over drie gloednieuwe fregatten van het ‘Stealth’ type (onzichtbaar voor radar en vermoedelijk de enige ter wereld) en drie gloednieuwe onderzeeërs.
De Amerikaanse vijfde vloot met ongeveer veertien schepen blijft gericht op wat er in het Midden-Oosten gebeurt en de zevende vloot met 42 schepen die gestationeerd is in de Stille Zuidzee, kan er op ieder moment worden bijgehaald. Verder hebben de Amerikanen een bases in Turkije, Saoedi-Arabië(2) en Koeweit.

17 November: Iran accepteert Turkije als bemiddelaar in het conflict in het Midden-Oosten. De Turkse premier Tayyip Erdogan wil de relaties tussen Iran en de nieuwe Amerikaanse regering van Obama versterken.(23)

21 November: President George Bush, vicepresident Cheney, Minister van Buitenlandse zaken Condoleezza Rice en Minister van Defensie Robert Gates ontmoeten in Washington de scheidende Israëlische president Ehud Olmert(24). Het gaat over Iran, dat genoeg verrijkt uranium heeft om een nucleaire bom te maken. Volgens het International Atomic Energy Agency heeft Iran inmiddels 630 kilogram van dit materiaal, 150 kilogram meer dan in augustus van dit jaar. Dit is genoeg om een bom te maken van het formaat dat eind Tweede Wereldoorlog de Japanse stad Nagasaki verwoestte. Iran heeft 6000 centrifuges om verrijkt uranium te produceren, hetgeen volgend jaar met 3000 wordt uitgebreid. Een Israëlische aanval op Iran heeft de toestemming nodig van de Verenigde Staten, omdat er deels gevlogen wordt door een door de Amerikanen gecontroleerd luchtruim.

23 November: De Israëlische krant Ha'aretz zegt dat de Israëlische defensie het kabinet zal verzoeken om een vredesregeling met Syrië en verkiezingen in de Palestijnse gebieden om Syrië en Palestina buiten een toekomstig conflict met Iran te houden(25). Het rapport waarschuwt dat Iran in 2009 over nucleaire wapens kan beschikken en Israël in zijn voortbestaan kan bedreigen. Ook zijn de langeafstandsraketten waarover verschillende buurlanden beschikken een flinke bedreiging. Defensie meent dat Israël alleen aan deze dreiging het hoofd moet bieden, omdat de kans dat zij door de internationale gemeenschap en met name door de Verenigde Staten worden gesteund, klein is. Er wordt verder gezegd dat het ‘venster’ om nog tot actie over te gaan, steeds kleiner wordt.

24 November: Donald C. Winter, het hoofd van de Amerikaanse marine, bezoekt de Amerikaanse coalitiepartners in het Midden Oosten om te vertellen hoe belangrijk de aanwezigheid van de vijfde vloot voor de deur van Iran is.(26)

26 November: Een terroristenaanval op de hoofdstad van India - Mumbai, het voormalige Bombay - kost het leven aan ongeveer 150 mensen, ongeveer 370 mensen zijn gewond. De doelen zijn de prestigieuze Taj Mahal en Oberoi hotels en het Israëlische centrum Chabd-Lubavitch. De berichten zijn verwarrend. Eerst wordt gezegd dat een kleine twintig man van de Deccan Mujahedin, een Indiase moslim organisatie die contacten onderhoudt met extremistische groeperingen in Pakistan, tien doelen aanvallen. Daarna wordt gesuggereerd dat het scenario in handen is van de Israëlische geheime dienst Mossad en plaatselijke moslimgroepen. Het doel is India bang maken voor een eventuele islamitische bedreiging(27). India is met zijn 166 oorlogsschepen waaronder atoomonderzeeërs de ‘beschermheer’ van de Indische Oceaan.
Obama verklaart na de aanval ‘dat India het recht heeft om achter die bandieten aan te gaan, waar ter wereld ze ook zitten’.(28)

30 November: Iran zegt dat vijandelijke oorlogsschepen in de Perzische Golf het eerste doelwit zullen zijn bij een eventuele aanval op het land. Dit komt overeen met de berichten van The New York Sun eerder dit jaar, dat Iran als eerste de Amerikaanse vijfde vloot zal aanvallen met Russische Shkval torpedo’s. Vlak tevoren verklaarde de commandant van de Iraanse marine, reserve admiraal Habibollah Sayyari, dat Iran perfect in staat is om de Straat van Hormuz te blokkeren. Iran heeft de Asalouyeh marinebases in de Perzische Golf gemoderniseerd en een nieuwe marinebasis in de haven van Jask, de Zee van Oman, in gebruik genomen.(29)

1 December: TIME magazine maakt bekend dat Ehud Olmert zich tijdens het bezoek aan de George Bush heeft opgewonden over het feit dat de Amerikanen betrekkingen willen aanknopen met de Palestijnse terroristen organisatie Hamas en wel via de Jordaanse koning Abdullah. Verder schijnt Bush zijn collega Olmert te hebben gewaarschuwd geen militaire acties in het Midden Oosten te ondernemen in de periode tot 20 januari. Het ziet ernaar uit dat de Amerikaanse interventie erop is gericht om de Palestijnen en Syriërs buiten een eventueel treffen tussen Israël en Iran te houden.(30)

2 December: Iran begint een serie oefeningen onder de codenaam ‘Operatie 87’, waaraan zestig oorlogsschepen deelnemen. De vijf dagen durende training is gericht op het beheersen van de Straat van Hormuz.(31)

4 December: Israël bereidt een aanval voor op de Iraanse nucleaire installaties en is bereid deze uit te voeren zonder toestemming en/of steun van de Verenigde Staten. Er wordt gesuggereerd gebruik te maken van ‘bunker-busters’. De genoemde doelen zijn Natanz waar duizenden centrifuges verrijkt uranium produceren, Isfahan met 250 ton aan gas opgeslagen in tunnels en Arak met zijn zwaar water-reactor.
De Israëlische geheime dienst zegt dat Iran in de tweede helft van 2009 genoeg verrijkt uranium zal hebben om een atoombom te maken.(32)

5 December:  Bush verklaart op het Saban Forum in Washington – de belangrijkste plek waar Midden-Oostenkwesties worden besproken – dat de Verenigde Staten Iran verbieden om nucleaire wapens te maken, zelfs onder het nieuwe bewind van Barack Obama. Hij ziet Teheran als een bedreiging voor de vrede: "We zeggen het duidelijk: in naam van de veiligheid van ons volk en de vrede in de wereld, de Verenigde Staten zullen niet toestaan dat Iran een kernwapen ontwikkelt”.(33,34)

7 December: Iran test nieuwe Nasr-2 oppervlakteraketten, afgevuurd vanaf een oorlogsbodem.(35) De raketten zijn een bedreiging voor de Amerikaanse vliegkampschepen.

7 December: Jim Hoagland van de Washington Post waarschuwt ervoor dat de eerste weken na beëdiging van Obama uiterst kritiek zijn, omdat dan de nieuwe administratie nog niet tot in detail is gevormd.(36)

8 December: India is niet blij met de zeventien arrestaties in Kasmir, Pakistan. India zegt dat de Lashkar e-Taibe leiders slechts een onderdeel vormden van de Mumbai-samenzwering. Zij wijzen naar de regeringscoalitie die wordt geleid door Inter-Services Intelligence (ISI), Taliban, elementen van Al Qaeda en andere Islamitische groeperingen. ‘Zonder ISI's tactische en logistieke hulp zou een dergelijke aanval niet mogelijk zijn geweest”.(37)

7 December: Edip Yudsel ziet twee partijen: aan de ene kant een zionistisch en kapitalistische coalitie, aan de andere kant de Salafi-Mullah-Taliban coalitie. Kortom een conflict tussen Christendom en moslims.(38)

7 December: Ayatollah Akbar Hashemi Rafsanjani uit scherpe kritiek op de opgelegde sancties en zegt dat ‘de woede van de moslims uiteindelijk zal exploderen en de Israëli’s verbranden’. Hij roept alle moslimlanden op om niet passief toe te kijken maar in actie te komen. Zijn toespraak werd over de radio uitgezonden.(39)

10 December: De Amerikanen trekken een vloot van schepen naar de Arabische Zee, waaronder de USS John C. Stennis, met 80 vliegtuigen, de USS Theodore Roosevelt, met 90 vliegtuigen en USS Iwo Jima, met een groot contingent aan landingstroepen. Deze schepen zijn vergezeld van kruisers, destroyers en onderzeeërs. Verder doemt op het Destroyer Squadron 50/CTF 55 met als taak om de vloot te beschermen en snelle aanvallen uit voeren en de Mine Countermeasures Division 31 die de waterwegen moet openhouden. De USS Mount Whitney is vanuit de Middellandse Zee overgekomen om de acties te coördineren. Verder zijn een onbekend aantal Franse en Engelse marineschepen aanwezig. Teheran denkt dat de Verenigde Staten de terreuraanslag in Mumbai aangrijpt om zowel Pakistan als Iran aan te vallen.(40)

Drie Wereldoorlogen

De dreiging van een nieuwe wereldoorlog past in de ontwikkelingen van de twee voorgaande. De Eerste Wereldoorlog werd gevoerd uit economische expansiedrift. De Tweede vloeide voort uit de haat die de Duitsers koesterden jegens de Fransen en de Joden, die zij verantwoordelijk hielden voor de economische terreur die voortvloeide uit het Verdrag van Versailles. En de zich nu aandienende Derde Wereldoorlog vloeit voort uit de Tweede, namelijk door het zionisme binnen de islamitische wereld te plaatsen. In het recent verschenen boek De Boogeyman wordt rekening gehouden met ‘opzet’, een meerjarenplan bedacht door de wereldelite om de absolute macht naar zich toe te trekken.

Net als bij beide vorige wereldoorlogen zijn de economische omstandigheden beroerd: de wereld is nu ondergedompeld in een ongekende financiële crisis, die leidt tot ettelijke miljoenen werklozen in de westerse wereld. De Verenigde Staten is ondergedompeld in een depressie en Europa maakt aanstalten om dezelfde weg op te gaan.

Overigens vertonen de opeenstapeling van agressies en beschuldigingen veel overeenkomst met de situaties die vooraf gingen aan de Golf oorlog in 1991; hiervan staat in het boek De Boogeyman een uitgebreide analyse.

Aanleiding

Zoals bij iedere oorlog is er altijd een aanleiding, een uitnodiging, om mee te doen. Voor de Eerste wereldoorlog was het de moord op de Oostenrijkse keizer Franz Joseph en zijn vrouw. Voor de Tweede Wereldoorlog vielen de Duitsers vermomd als Poolse militairen een Pools radiostation aan. En later gebruikte de Verenigde Staten de ‘onverwachte’ Japanse aanval op Pearl Harbor om aan de Tweede Wereldoorlog mee te doen. En Busch gebruikte in 2003 een door de CIA geënsceneerde aanval op het Pentagon en het Wereld HandelsCentrum om Irak te bezetten.

De oorzaak van het Midden Oosten conflict is al jarenlang duidelijk: Iran wil kernwapens maken, hetgeen de westerse kapitalistische wereld niet zint. Alleen, het hebben van kernwapens betekent niet dat die partij deze wapens ook wil gebruiken en is op zich geen reden om een atoomoorlog te starten. Er is een directe aanleiding nodig om het conflict tot ontploffing te brengen. Deze kan zijn de ‘onzichtbare’ terroristen organisatie Al Qaeda met bases in Iran en Syrië en een aanval van extremistische moslims op bijvoorbeeld vreedzame Hindoestanen. Zo is de terroristen aanval op Mumbai (het oude Bombay) uitgevoerd door Pakistaanse moslims. Dat althans is de officiële versie.

Kleintje Muurkrant (onderzoeksjournalist Jan Portein) stelt echter in zijn publicaties van 3 en 7 december, dat de aanval een doorgestoken kaart is. Het doel is om het Hindoestaanse India bij een islamitisch conflict te betrekken.
Gezien de commentaren in de Indiase media lijkt het erop. Ondertussen lopen de gemoederen op, krijgt de jihad de schuld en de jihad zegt weer dat het niet aan hun ligt maar aan de Israëlische Mossad. Bovendien was er geen sprake van een enkele terroristengroep, maar van vier of vijf. Ook schijnen de acties ruim van te voren te zijn gepland, want zoveel wapens en explosieven breng je niet in een zomeravond aan land.

Onder de voorbereidingen tot een gewapend treffen kan ook de piraterij langs de kust van Somalië worden gerangschikt. De piraterij is onverwachts uit de lucht komen vallen. Zo’n 18 maanden geleden waren er alleen wat rovende Egyptische
(!) vissers. Nu worden er tientallen vrachtschepen gekaapt, hetgeen het excuus oplevert om er oorlogsbodems a raison van ettelijke tientallen miljoenen Euro’s per week heen te sturen. En dat terwijl een paar gevechtshelikopters voldoende zouden zijn geweest. Een groot piraten ‘moeder’schip is op open zee dankzij de huidige navigatie en identificatie techniek al op 50 tot 80 mijl te zien. Er is dus tijd genoeg om een A-team te waarschuwen, die vervolgens met een raket de piraat de grond in boort.
Onder de vlag van ‘piraten bestrijden’ wemelt het er nu van Engelse, Franse, Duitse, Deense en ‘extra veel’ Amerikaanse oorlogsbodems, die zo ‘ongemerkt’ op een steenworp afstand van Iran en zijn buurlanden zijn gekropen. Overigens staan Somalië en Jemen nog steeds op het Amerikaanse lijstje van te veroveren gebieden, net als Zimbabwe, Iran, Georgië en Myanmar.

Krijgt de Boogeyman gelijk?

De ban op nucleaire wapens, zoals in 1996 tijdens een ontwapeningsconferentie voorgesteld, schijnt nog niet te zijn getekend door Egypte, Israël, Iran, Pakistan, India, Indonesië, Noord-Korea, China en de Verenigde Staten. Hieronder vinden wij de hoofdrolspelers van dit conflict.
Indien de Israëlische premier Olmert het sein tot de aanval geeft, kan zijn opvolger Netanyahu zeggen sorry, ik was het niet. En voor Barack Obama geldt hetzelfde. Hij kan Reagan na-apen die zei - toen hij door George Schultz werd geïnformeerd over de Israëlische aanval op de kerncentrale in Irak - "Oh well, boys will be boys." En vervolgens Israël een lichte economische sanctie opleggen.

De aanval kan ieder moment vanaf nu, tot ongeveer drie maanden na de beëdiging van Obama op 20 januari worden verwacht. Het tijdstip zal zijn, zoals de vroegere baas van het Israëlische leger Moshe Ya'alon, zegt ‘voordat Iran genoeg centrifuges heeft om een nucleaire bom te maken en voordat Iran over het nieuwe Russische SA-20 luchtafweersysteem beschikt, waardoor het een stuk moeilijker wordt om ongemerkt aan te vallen’.

Het wordt letterlijk buigen of barsten: Of Iran geeft zijn uraniumverrijkingsproject op en erkent Israël en de Verenigde Staten als de nieuwe zionistische en kapitalistische leiders van het Midden-Oosten, of riskeert een atoomoorlog. Het boek De Boogeyman houdt sterk rekening met het laatste, namelijk een Derde Wereldoorlog tussen het zionisme en de Arabische wereld, hierbij de rest van de wereld met zich meeslepend. Dit conflict zal een enorme sociale, politieke en economische chaos veroorzaken, waaruit uiteindelijk een nieuwe wereldorde zal herrijzen.

Nu de vraag aan u: gaat de ‘Twin Tower’-plof zich herhalen en wordt Iran in februari bij de kladden gegrepen of niet? Wat is het mogelijke scenario, dat ons staat te wachten. Onder degenen met de meest realistische versie wordt een exemplaar van het boek De Boogeyman verloot. Ach, en denk niet dat als er wat gebeurt – werkelijk God verhoede het – dat dit op een uiterst spontane wijze plaatsvindt, want zowel de ‘getolereerde’ en mogelijk opgejutte piratenaanvallen als de aanval op Mumbai stinken een uur in de wind. De Boogeyman is, zoals ik eerder stelde, een uitermate uitgekiend baasje die vreselijk goed de toekomst naar zijn hand weet te zetten. Precies zoals hij daarmee al een 200 jaar bezig is. Het doel: het veroveren van de wereldmacht.

Meer informatie over de auteur vindt u op theboogeyman.eu.

Ganzfeld: Consistent met Daan de Wit (daanspeak) http://www.devolgendeoorlog.nl/p/1.html?m=1

Place your bets now.
Op 21-12-2008 0:13:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: Yep, Iran zal eraan moeten geloven.
United as one. Divided by zero.
Op 21-12-2008 0:16:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Atoomwapens?! Typisch een geval van overkill. Hopelijk gebruiken ze eindelijk eens hun verstand in Israël.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 21-12-2008 0:23:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix: Los van complottheorien en boekpromotie moet worden geconstateerd dat Israel zich geen vijandige atoombombezitter in de nabijheid kan veroorloven. Simpelweg omdat 1 ouderwetse en kleine Hirosjimabom voldoende is om Israel effectief van de kaart te vegen, omdat binnen het toch al geringe oppervlak van het landje de bevolking op een nog kleiner gebied is geconcentreerd. Een preventieve aanval is daarom geen agressie, maar bittere noodzaak om te kunnen overleven. Bitter omdat een harde strijd het gevolg zal zijn. Maar die kan dan nog worden gestreden en kans op voortbestaan bieden.
Op 21-12-2008 0:37:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: Op den duur, met al dat gezeik, zou je zoiets krijgen van: gooi er alstublieft een bom op, zodat we verder kunnen.
(bericht gewijzigd op 21-12-2008 0:42:50)
United as one. Divided by zero.
Op 21-12-2008 0:42:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus: Ik ben van 1960 en ik tel mijn hele leven al af. Net zo'n bangmakerij als de zogenaamde hel. Niks om bang voor te zijn dus.
En anders eindigt het ook met een Bang.

(Uit de Donald Duck: Lopen twee ballonnen door de woestijn. Zegt de ene: "Pas op! Een cactusssssss..."
Zegt de andere: "Joh, mij maak je niet BANG!"
(bericht gewijzigd op 21-12-2008 0:54:07)
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 21-12-2008 0:50:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer: Iran met atoomwapens is in theorie ook een direkte bedreiging voor (zuidelijk) Europa en het het Navo-territorium; niet zo slim dus van Iran om de 'atoommacht'-status na te streven.

Overigens zijn Taiwan en China gelukkig sinds kort op vrijersvoeten zodat de VS van A niet bang hoeven te zijn dat ze daar op korte termijn - aanvulling voor - hun vloot nodig hebben.
God... Dat ben je zelluf!
Op 21-12-2008 1:14:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Antoine: Wij zijn de wereld. Dat betekent dat wij collectief beslissen door onze keuzes van alledag welke kant het op gaat. Voeren wij dagelijks oorlog in onze eigen kleine levens, dan zal dit zich op grotere schaal verbreden. Maar dat is niets meer dan één van de mogelijke scenario's.
Er is geen wereld "daarbuiten". De wereld is de afspiegeling van wat wij er samen van maken. Niets meer of minder.
Ook al klinkt dit misschien gek of naïef: Maken wij dus positieve keuzes, dan hebben wij het vermogen elke ramp tot op het allerlaatste moment af te wenden. Het ligt echt wel bij onszelf. Waar kiezen we dus voor? Dat is de vraag.
Om vrede te hebben, dien je eerst die vrede zelf wel te belichamen. In je leven van elke dag. Laten we dit onthouden en toepassen in onze levens. Door positieve keuzes te maken bv. Eens je daar op een ernstige manier mee aan de gang gaat zie je snel dat het eigenlijk heel logisch is, hoor. Doen dus!
Op 21-12-2008 1:34:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Will Israel attack Iran?

http://www.volkskrantblog.nl/bericht/237338

Iran builds seven refineries across country.

http://english.peopledaily.com.cn/90001/90777/90854/6549575.html

En waar komt het weer op neer?


(bericht gewijzigd op 21-12-2008 3:00:37)
Op 21-12-2008 1:44:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hoff: Zou israël beseffen dat het aanvallen van Iran de vernietiging van Israël zou betekenen??
Ik denk namelijk van wel.
En de bogeyman (ik ben druk aan het lezen) lijkt me tot nu toe een vrij zionistisch gebeuren, zouden die zodanig vrij van scrupules zijn dat ze zelfs het moederland voor eigen gewin zouden willen opofferen??
Of is het moederland "slechts" in leven geroepen om WWIII uberhaupt te veroorzaken??
Wie plaatst er in godsnaam de tokkies midden in de nette buurt (het vergelijk is niet best maar het enigste vergelijk waar ik zo snel op kan komen) en verwacht vervolgens pais en vree tot het einde der tijden???
Dat lijkt me dan akelig naïef OF boze opzet.

Van de andere kant: Antoine heeft gelijk(als ik het juist interpreteer): De bogeyman bestaat bij de gratie van de wil van de mensheid.
Is de wil van de mensheid vrede, dan zal die er komen(zijn).
Ik betwijfel dat de mensheid zich zo gemakkelijk tot oorlog laat verleiden als in de vorige eeuw, zeker omdat de uitkomst, zeker bij een nucliair treffen zo, laten we zeggen, definitief is.
Fijn hoor, de heersers van een rokende, radioactieve puinhoop te zijn
(bericht gewijzigd op 21-12-2008 11:51:25)
Op 21-12-2008 11:49:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Maar wie zijn dan de tokkies en wie de nette buurt? Kijk Iran is ook niet echt een fris landje, en de retoriek van Ahmedinedjad windt er ook geen doekjes om. Alleen vraag ik me af of je met een kanon moet gaan schieten op een mug.
Zelf heb ik gediend als commando in Israël, ik weet dus dat onze jongens makkelijk in staat om die man op een 'stille' manier te elimineren. Lijkt me een betere optie dan een atoomaanval met alle gevogen van dien. Het is toch makkelijker om Ahmedinedjad een ongelukje te laten krijgen. Foutje, bedaaankt!

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 21-12-2008 0:02:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Antoine:

Wij zijn de wereld. Dat betekent dat wij collectief beslissen door onze keuzes van alledag welke kant het op gaat. Voeren wij dagelijks oorlog in onze eigen kleine levens, dan zal dit zich op grotere schaal verbreden. Maar dat is niets meer dan één van de mogelijke scenario's.
Er is geen wereld "daarbuiten". De wereld is de afspiegeling van wat wij er samen van maken. Niets meer of minder.
Ook al klinkt dit misschien gek of naïef: Maken wij dus positieve keuzes, dan hebben wij het vermogen elke ramp tot op het allerlaatste moment af te wenden. Het ligt echt wel bij onszelf. Waar kiezen we dus voor? Dat is de vraag.
Om vrede te hebben, dien je eerst die vrede zelf wel te belichamen. In je leven van elke dag. Laten we dit onthouden en toepassen in onze levens. Door positieve keuzes te maken bv. Eens je daar op een ernstige manier mee aan de gang gaat zie je snel dat het eigenlijk heel logisch is, hoor. Doen dus!

Wij hebben weinig in te brengen, Antoine, net zo weinig als varkens die protesteren als ze naar het slachthuis worden afgevoerd. Ook meditatietechnieken of vormen van zelfhypnose zullen die varkens niet kunnen redden van hun noodlot.

Je hebt dus waarschijnlijk wel gelijk. Wat wij de dieren hebben aangedaan krijgen we nu 'karmisch' terug.

De boven ons gestelden (Vaticaan, Jezuïeten, Rothschilds, Rockefellers, Warburgs en andere Illuminati) bepalen wat er hier gebeurt. Wij mensen zijn voor onze wereldheersers weinig meer dan werkezels en melkkoetjes.

"Daarbuiten" is nog van alles waar jij geen weet van lijkt te hebben. Wellicht zullen wij door "daarbuiten" verlost worden van onze tirannen, want je hoop vestigen op de mensheid lijkt heel onverstandig.
(bericht gewijzigd op 21-12-2008 12:32:23)
Op 21-12-2008 0:32:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hoff:
Tetzmol:

Maar wie zijn dan de tokkies en wie de nette buurt?


Daarom zei ik ook dat het vergelijk niet echt opgaat...
Ik beschouw Israël -voorlopig- dan ook als een pareltje van beschaving in de regio.

MAAR: soms vraag ik me af of het beloofde land midden tussen de "andersdenkenden" wel zo'n plan was...
En met name als dat pareltje van beschaving opeens aan de trekker van WWIII blijkt te rukken.
Overigens, niet dat ik onze vrienden in Iran ook maar een centimeter verder vertrouw als ik ze kan schoppen ...

Is dan de conclusie van dat hele verhaal niet dat je straks moet kiezen tussen tering en typhus??
Op 21-12-2008 0:33:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
hoff:

En met name als dat pareltje van beschaving opeens aan de trekker van WWIII blijkt te rukken.


Dit is een omkering die tegenwoordig steeds vaker als waarheid wordt gebracht. Het bestaan van Israel is een feit, maar wordt ervaren als een zwerende splinter in het islamitische lijf waardoor 'endloesung' constant op de loer ligt. Daarvoor wordt het Palestijnse probleem door de moslimbroeders in stand gehouden. Evenveel joden uit moslimlanden werden in Israel opgenomen als er palestijnse arabieren in de vele malen grotere arabische wereld hadden kunnen zijn opgenomen. En daarvoor wordt steeds weer gepoogd om Israel met geweld te vernietigen. Dat is met conventionele militaire middelen niet gelukt en heeft slechts tot oneer, en daardoor meer haat, van de islamitische overmacht geleid. Zodra er echter nucleaire middelen worden ingezet, door welk moslimland dan ook, dan betekent dat door het geringe oppervlak het einde van Israel. Dus waar een atoomaanval op het vele malen grotere islamitische gebied een stevige blauwe plek oplevert is dat voor Israel een definitief knockout. Het is daarom een gotspe om de enige mogelijkheid om dat te voorkomen, het preventief uitschakelen van nucleaire produktiefaciliteiten, te bestempelen tot rukken aan de trekker van WWIII.
Op 21-12-2008 13:20:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Stel je nou eens voor dat Israël een soort fort van de USA is, dan ziet het er heel anders uit, had ik zo gedacht....
'Don't forget rule number 6'
Op 21-12-2008 13:28:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Gerard:

Stel je nou eens voor dat Israël een soort fort van de USA is, dan ziet het er heel anders uit, had ik zo gedacht....

Dat is toch ook zo?
United as one. Divided by zero.
Op 21-12-2008 13:42:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Antoine: Steenslagen, "u geschiede naar uw geloof"!
(Er staat dus NIET: "U geschiede naar uw religie", daar heeft dit nu even niets mee te maken.) Ik heb het over persoonlijke integriteit. Persoonlijke religiositeit.
Het opnemen van onze persoonlijke verantwoordelijkheid, in het leven van alledag. Maar daar is inzicht en moed voor nodig.
Geloof me, ik ben hierin niet naïef. Ik weet heus wel wat er in de wereld gebeurt. Toch begint het allemaal bij onszelf. Daar gaat het wel over. Over onze kracht.
Wanneer jij jezelf blijkbaar bereidwillig degradeert tot een werkezel en een melkkoe, dan doe je dat dus eerst en vooral zelf. Dan nodig je de tirannen e.d. als het ware uit om jou als dusdanig te behandelen. Maar dat is natuurlijk de gemakkelijkste weg.
Punt is, dat we machtiger en vooral krachtiger zijn dan we denken. Als we die kracht in onszelf zoeken en ontwikkelen tenminste.
En wij bepalen zelf de uitkomst. Hoe klein ons aandeel ogenschijnlijk ook moge lijken.
Zeg nu eens niet direct neen of ja; onderzoek het, bekijk het, en ga er mee aan de gang. En kijk wat er dan gebeurt.
Op 21-12-2008 13:45:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Debsy:
Antoine:

Steenslagen, "u geschiede naar uw geloof"!
(Er staat dus NIET: "U geschiede naar uw religie", daar heeft dit nu even niets mee te maken.) Ik heb het over persoonlijke integriteit. Persoonlijke religiositeit.
Het opnemen van onze persoonlijke verantwoordelijkheid, in het leven van alledag. Maar daar is inzicht en moed voor nodig.
Geloof me, ik ben hierin niet naïef. Ik weet heus wel wat er in de wereld gebeurt. Toch begint het allemaal bij onszelf. Daar gaat het wel over. Over onze kracht.
Wanneer jij jezelf blijkbaar bereidwillig degradeert tot een werkezel en een melkkoe, dan doe je dat dus eerst en vooral zelf. Dan nodig je de tirannen e.d. als het ware uit om jou als dusdanig te behandelen. Maar dat is natuurlijk de gemakkelijkste weg.
Punt is, dat we machtiger en vooral krachtiger zijn dan we denken. Als we die kracht in onszelf zoeken en ontwikkelen tenminste.
En wij bepalen zelf de uitkomst. Hoe klein ons aandeel ogenschijnlijk ook moge lijken.
Zeg nu eens niet direct neen of ja; onderzoek het, bekijk het, en ga er mee aan de gang. En kijk wat er dan gebeurt.

Volgens mij doel je op advaita principes toch? www.watiswaarheid.com
Het universum dat in feite gewoon 1 hologram is. Deze voor ons ogenschijnlijke werkelijkheid is een illusie.
Volgens mij heeft hier op GW ook een dergelijk artikel gestaan.
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=1382
Op www.wegaannaarhuis.nl staat ook iets dergelijks.
Maar ook het filmpje van bv Jill Bolte Taylor laat zoiets zien.


Het heeft te maken met dualisme en eenheid principes zeg maar.
Ik las ook ergens (en schijnt ook een natuurwet te zijn) dat als je energie geeft aan zaken, dat deze groeien. Dus des te meer energie we geven aan negatieve zaken die dualisme in stand houden zal deze groeien en andersom.
Nou goed...ik ben er ook nog niet over uit maar vind deze materie wel heel interessant.
Op 21-12-2008 13:58:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Debsy: sorry het moet http://www.waarheid.com/ zijn....
Op 21-12-2008 14:00:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Yiha: De Boogeyman lijkt me iets geestelijks, mss satanisch.
Op 21-12-2008 14:06:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Antoine: Heel juist Debsy, het universum is één groot hologram. En bewustzijn is daarin de bepalende, vormgevende factor. Inderdaad boeiende materie, eens je er mee aan de slag gaat. Jij bent het middelpunt van jouw universum, dat je als een soort ervaringslijn kan bekijken. (Eigenlijk is het een ervaringspunt dat wij als tijd ervaren, vandaar...) De wereld wordt dan jouw wereld. Jouw ervaring. Jouw spiegel. Alle mogelijkheden zijn er al. Als potentieel. Wij mogen kiezen welke ervaringen we ervaren. Vanuit die visie heb je dus trouwens ook volledige verantwoordelijkheid over die ervaringslijn.
Kiezen we niet bewust, vanuit ons "zijn", dan vallen we terug op de reeds bestaande patronen: onze set conditioneringen in de vorm van onze overtuigingen, ons wereld- en mensbeeld, enz... En dan scheppen de we realiteit vanuit dat onbewuste mechanisme.
Dan zien en ervaren we de wereld vanuit die conditioneringen. Waarbij alles een soort self fulfilling prophecy wordt, waarin we telkenmale bevestiging lijken te vinden van reeds bestaande overtuigingen.
Maar we kunnen onszelf daar dus uit bevrijden. Door innerlijk via meditatie of gebed naar ons rustpunt op zoek te gaan. Daar onze verbinding met de kosmos opnieuw op te nemen, en voortaan bewust eerst zelf datgene te worden, dat we in onze spiegel, de wereld wensen te zien.
Daarbij dienen we ons te behoeden om niet al te hoogmoedig te zijn. Of te worden. Wij zijn dan wel het bewustzijn dat vorm geeft aan onze schepping. Maar dit doen wij wel dankzij de kracht van wat je "het Scheppende" zou kunnen noemen. Onze dankbaarheid aan deze kracht, (welke voor iedereen via zijn eigen innerlijk toegankelijk is) zorgt voor het wonder. De "wereld daarbuiten" verandert dus in de spiegel van jouw bewustzijn. En net zoals het in een spiegel kijken, verandert het geprojecteerde beeld feilloos en snel, wanneer er innerlijk iets verandert. Dé wereld waar je buiten leek te staan, wordt een directe ervaring waarvoor alleen jij verantwoordelijk bent.
Op 21-12-2008 14:33:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
United as one. Divided by zero.
Op 21-12-2008 15:11:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Larry Cook: Indrukwekkende lijst.......
Maar als je met een ander oog zou kijken, zou je dan hetzelfde zien?
Op 21-12-2008 15:35:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Antoine: Probeer het eens...
Op 21-12-2008 15:52:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat: Oorlogbodems in de buurt van de kust van Iran!!! weet dan niemand hier dat Iran volop exocet racketen en een paar sunburn raketen heeft?
"We're all mad here."
Op 21-12-2008 15:58:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Libertarian: Ik heb het nog niet allemaal gelezen, maar wel een aanmerking.

De eerste alinea spreekt over de Cuba crisis. Het feit dat Kennedy Chroetsjov gestopt heeft klopt, maar de insinuatie dat de Russen hiermee een kwaadaardige stap wilden zetten mag wel genuanceerd worden. De VS was namelijk in het geheim bezig met verregaande plannen om Cuba binnen te vallen en de Russen wisten dit. Operation Northwoods en het Bay of Pigs incident bewijzen de plannen.

Ik begin er zelf steeds meer overtuigd van te raken dat het hele VS vs USSR verhaal een grote show was om de massa te bedotten. De VS en de USSR destijds en nog steeds werken op niveau van geheime diensten en black ops veel samen. Hetzelfde geld voor landen als Irak en misschien zelfs Iran. Dat de Mossad, CIA, MI5 en BVD als een organisatie werken is een publiek geheim. Voeg daar de vroegere KGB aan toe en je hebt een aardig beeld. Of het huidige Iran een oprecht anti-geluid is tegen de VS weet ik net zo min als 99% van de wereldbevolking, maar dat er spelletjes worden gespeeld is wel duidelijk.

Dit soort conflicten hebben mijns inziens niks te maken met nationaliteiten, regeringen of zelfs geloof. Het is een strijd gevoerd door fascisten tegen de vrije mens. De dag dat iedereen zijn nationaliteit even vergeet en zijn religie niet als morele vervanging ziet, is de dag dat iedereen zijn echte vijand zal herkennen.
Op 21-12-2008 16:43:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Antoine:

De "wereld daarbuiten" verandert dus in de spiegel van jouw bewustzijn. En net zoals het in een spiegel kijken, verandert het geprojecteerde beeld feilloos en snel, wanneer er innerlijk iets verandert. Dé wereld waar je buiten leek te staan, wordt een directe ervaring waarvoor alleen jij verantwoordelijk bent.

Dat is precies wat de Illuminati willen, Antoine, dat we allemaal zweverig worden in ons hoofd. Daarom hebben ze in de jaren zestig en zeventig eerst op grote schaal LSD verspreid om vervolgens te proberen de meute aan het mediteren te krijgen, navelstarend gericht op zichzelf, opdat de bozen ondertussen zonder al teveel tegenwerking het ene na het andere strategische object onder controle zouden krijgen.

De Lege Spiegel en Het Dagende Niets van Janwillem van de Wetering zal voor jou trouwens heel boeiende lectuur zijn!

Heel interessant zijn ook de astrale reiservaringen van Robert Monroe en de door hem ontwikkelde methoden om tot uittredingen te komen, maar voor degenen die niet optimaal geaard zijn, zou ik eerder wat homeopathische remedies in hoge potenties voorschrijven, wanneer zij zich vervreemd voelen van de wereld.

Als je de apathie ziet van de overgrote meerderheid onder ons ten opzichte van wat momenteel gaande is, dan kun je je voorstellen dat gefluorideerde tandpasta en koeiemelk werkelijk heel effectief moeten zijn in het vrijwel iedereen laten berusten in zijn of haar lot.

Ik ben benieuwd wanneer de profetie van St Malachy in vervulling gaat en of de volgende paus inderdaad de laatste Antichrist wordt, wiens troonsbestijging al honderden jaren voorbereid wordt door allerlei groeperingen. Ik heb geen enkele illusie dat menselijke wezens in staat zijn dit te verhinderen.


(bericht gewijzigd op 21-12-2008 17:24:00)
Op 21-12-2008 17:18:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix: Gezien het religieus fanatisme van de leiding van Iran zal ook een Israelisch Doomsday-systeem ze niet van de nucleaire aanval afhouden. Een Israelische niet-nucleaire First Strike die de Iraanse installaties vernietigd geeft weer enkele jaren respijt. Een bestendige oplossing is voorlopig niet in zicht.

Zie ook: http://joshuapundit.blogspot.com/2008/12/israel-and-iran-closer-to-edge.html
Op 21-12-2008 18:06:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
moonwalker: Ik kan me nog herinneren toen het hoofd van IAEA Dr. Mohamed elbaradei in een interview zei dat het belachelijk is dat een land die zelf over nucleaire wapens beschikt, eist van een ander land om geen nucleaire wapens te maken/hebben.
Als Amerika, Israël en andere landen hun atoomwapens ontmantelen en daarmee een vrede booschap geven aan de wereld dan zullen de andere landen wel volgen. Maar om zelf tonnen atoomwapens te hebben en eisen van een ander land om geen atoomwapens te maken is inderdaad belachelijk.

Als je vrede wilt begin dan bij jezelf. Eisen van je buurman om geen pistool in huis te hebben, terwijl je over een tank beschikt is kinderachtig....
Before I read newspapers I was uninformed. After reading newspapers I became misinformed
Op 21-12-2008 18:45:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Antoine:
Steenslagen:
Dat is precies wat de Illuminati willen, Antoine, dat we allemaal zweverig worden in ons hoofd.

Wat misschien waar zou kunnen zijn, is dat groepen die deze kennis bezitten, nl. dat wij allen de realiteit vormgeven, liever hebben dat we hun realiteit constant mee helpen ondersteunen. Inzien dat wij de realiteit dus zelf creeeren heeft niets te maken met 'licht in het hoofd' te zijn, maar juist met wakker worden, alert zijn en bewuster manifesteren.
Op 21-12-2008 21:22:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
Antoine:

Steenslagen:
Dat is precies wat de Illuminati willen, Antoine, dat we allemaal zweverig worden in ons hoofd.

Wat misschien waar zou kunnen zijn, is dat groepen die deze kennis bezitten, nl. dat wij allen de realiteit vormgeven, liever hebben dat we hun realiteit constant mee helpen ondersteunen. Inzien dat wij de realiteit dus zelf creeeren heeft niets te maken met 'licht in het hoofd' te zijn, maar juist met wakker worden, alert zijn en bewuster manifesteren.

"dat wij allen de realiteit vormgeven..."
Nogal aanmatigend te denken dat de 'wakkeren' iets zouden kunnen betekenen in deze, wanneer je bedenkt dat deze groep slechts een minieme fractie vormt van de bijna 7 miljard mensen op aarde, waarvan de meesten slechts bezig zijn met de voor ons 'kleine' zorgen van alledag: voedsel; drinken; onderdak en ontsnappen aan geweld.
Een druppel op de gloeiende plaat, dunkt mij.
(bericht gewijzigd op 21-12-2008 21:38:41)
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 21-12-2008 21:30:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme:
hoff:

Tetzmol:

Maar wie zijn dan de tokkies en wie de nette buurt?

Ik beschouw Israël -voorlopig- dan ook als een pareltje van beschaving in de regio.
Hallo?!... Pareltje van beschaving?!...

Ik ga er van uit dat dit niet ironisch bedoeld is. Staat beschaving voor jou dan gelijk aan sinds 1948 systematisch geweldadig verdrijven van het overgrote meerderheid van de niet-joodse bevolking, het verwoesten van hun dorpen, het onrechtmatig toeëigenen van hun gronden, huizen en gewassen, het moedwillig isoleren van de resterende Palestijnse gebieden?

Voor jou is de Palestijnse kwestie misschien te herleiden tot het arme Israel dat wordt bedreigd door die stoute, gemaskerde Hamasmilitanten en die gemene meneer Ahmadinejad. Voor mij is het synoniem met politieke onrechtvaardigheid, religieuze onverdraagzaamheid, en vooral: onnoemelijk lijden voor de onschuldige burgerbevolking.

Hoeveel Israeli's moeten gedwongen hun huizen verlaten onder dwang van de expansiezucht van hardleerse andersdenken? Hoeveel joodse vrouwen sterven tijdens de bevalling aan de checkpoints omdat de soldaten hen niet doorlaten, zelfs niet in noodgevallen? Hoeveel joden kunnen hun olijgaard niet meer in omdat de tegenpartij doodleuk een monsterlijke muur door hun gronden trekt?

In de hele discussie lijkt het aburd dat de grootste kernmacht ter wereld niet-bondgenoten verbiedt uranium te verrijken. En dat terwijl Israel zélf een bedreiging vormt voor elk Arabisch buurland, want zelf een kernmacht! EN met steun van grote broer VS.

In de jaren 80 kenden we nog dergelijke tirannie: de Zuidafrikaanse apartheid. Maar volgens jouw rdenering zal dat uiteraard de witte parel in de woestijn van zwarte barbarij geweest zijn.

Ik ben geen vriend Ahmandinejad, noch een sympathisant van terroristische activiteiten. Wel begrijp ik de wanhoop en frustratie die voortkomen uit het voortdurend genegeerd worden door de wereldgemeenschap.
Op 21-12-2008 21:35:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Antoine:

Steenslagen:
Dat is precies wat de Illuminati willen, Antoine, dat we allemaal zweverig worden in ons hoofd.

Wat misschien waar zou kunnen zijn, is dat groepen die deze kennis bezitten, nl. dat wij allen de realiteit vormgeven, liever hebben dat we hun realiteit constant mee helpen ondersteunen. Inzien dat wij de realiteit dus zelf creeeren heeft niets te maken met 'licht in het hoofd' te zijn, maar juist met wakker worden, alert zijn en bewuster manifesteren.

De huidige realiteit dat het geldmonopolie in de VS en Europa in handen is van met name de Rothschilds, de heersers ook over Israël, kunnen wij dus veranderen door met jouw bewustwordingsmethode een andere realiteit te creëren?

Als dat waar zou zijn, ben ik bang dat de Rothschilds jou binnen afzienbare tijd dezelfde kant op sturen als Pim Fortuyn, Antoine.
Op 21-12-2008 21:38:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Dilettante Emme:

Hallo?!... Pareltje van beschaving?!...

Ik ga er van uit dat dit niet ironisch bedoeld is. Staat beschaving voor jou dan gelijk aan sinds 1948 systematisch geweldadig verdrijven van het overgrote meerderheid van de niet-joodse bevolking, het verwoesten van hun dorpen, het onrechtmatig toeëigenen van hun gronden, huizen en gewassen, het moedwillig isoleren van de resterende Palestijnse gebieden?

Voor jou is de Palestijnse kwestie misschien te herleiden tot het arme Israel dat wordt bedreigd door die stoute, gemaskerde Hamasmilitanten en die gemene meneer Ahmadinejad. Voor mij is het synoniem met politieke onrechtvaardigheid, religieuze onverdraagzaamheid, en vooral: onnoemelijk lijden voor de onschuldige burgerbevolking.

Hoeveel Israeli's moeten gedwongen hun huizen verlaten onder dwang van de expansiezucht van hardleerse andersdenken? Hoeveel joodse vrouwen sterven tijdens de bevalling aan de checkpoints omdat de soldaten hen niet doorlaten, zelfs niet in noodgevallen? Hoeveel joden kunnen hun olijgaard niet meer in omdat de tegenpartij doodleuk een monsterlijke muur door hun gronden trekt?

In de hele discussie lijkt het aburd dat de grootste kernmacht ter wereld niet-bondgenoten verbiedt uranium te verrijken. En dat terwijl Israel zélf een bedreiging vormt voor elk Arabisch buurland, want zelf een kernmacht! EN met steun van grote broer VS.

In de jaren 80 kenden we nog dergelijke tirannie: de Zuidafrikaanse apartheid. Maar volgens jouw rdenering zal dat uiteraard de witte parel in de woestijn van zwarte barbarij geweest zijn.

Ik ben geen vriend Ahmandinejad, noch een sympathisant van terroristische activiteiten. Wel begrijp ik de wanhoop en frustratie die voortkomen uit het voortdurend genegeerd worden door de wereldgemeenschap.

Applaus
United as one. Divided by zero.
Op 21-12-2008 21:55:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
Steenslagen:

De huidige realiteit dat het geldmonopolie in de VS en Europa in handen is van met name de Rothschilds, de heersers ook over Israël.....


Het is duidelijk, voor de jodenhaters is 'De Boogeyman' het nieuwe Mein Kampf.
Op 21-12-2008 22:03:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme: Israel verweert zich met de overbekende argumenten als het bekritiseerd wordt omwille van z'n drieste politiek. Of we soms de shoah (verschrikkelijke jodenvervolging tijdens WOII) vergeten zijn: de joden hebben toch recht op een veilig thuisland? En Israel heeft tot het recht op wettige zelfverdediging als het bedreigd wordt?

Daarbij wordt nogal eens over het hoofd gezien dat de staat Israel illegaal tot stand gekomen is: het is zonder weerga in de geschiedenis dat een land erkend wordt na het verdrijven van de meerderheid van de plaatselijke bevolking. Zoiets zou men nu etnische zuivering noemen. Maw in diezelfde filosofie zou men Milosevic gefeliciteerd moeten hebben met het veroveren van grote delen van Kroatië en Bosnië-Herzegovina.

Het is ook eigenaardig dat Israel, dat zo graag begrip wil van de buitenwereld, dat maar niet kan opbrengen voor anderen: tot nu toe weigert het bvb de Armeense genocide te erkennen. Veel wordt duidelijk als je beseft dat Israel goede betrekkingen wil blijven onderhoiuden met Turkije, eveneens broodnodige bondgenoot van de VS in de broeierige regio. Dat daarbij de Armeniërs op het hart getrapt worden valt onder de noemer "real politik".

De pot verwijt de ketel: Israel wil ons eeuwige schaamte opleggen omwille van het schandelijke nazisme, maar imiteert al meer dan een halve eeuw veel van haar uitwassen. Gelukkig is niet iedereen akkoord met de kolonistische koers: vele burgergroeperingen -zowel gelovigen als niet-gelovigen - ijveren al jaren voor vrede en een vreedzaam samenleven met de buren. En hun stem klinkt steeds luider. Hopelijk wordt die straks niet gesmoord door WO III...
Op 21-12-2008 22:07:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
Dilettante Emme:

Daarbij wordt nogal eens over het hoofd gezien dat de staat Israel illegaal tot stand gekomen is


Een met meerderheid van stemmen genomen VN-besluit illegaal?
Op 21-12-2008 22:10:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme:
3.14po:

Dilettante Emme:

Hallo?!... Pareltje van beschaving?!...

Ik ga er van uit dat dit niet ironisch bedoeld is. Staat beschaving voor jou dan gelijk aan sinds 1948 systematisch geweldadig verdrijven van het overgrote meerderheid van de niet-joodse bevolking, het verwoesten van hun dorpen, het onrechtmatig toeëigenen van hun gronden, huizen en gewassen, het moedwillig isoleren van de resterende Palestijnse gebieden?

Voor jou is de Palestijnse kwestie misschien te herleiden tot het arme Israel dat wordt bedreigd door die stoute, gemaskerde Hamasmilitanten en die gemene meneer Ahmadinejad. Voor mij is het synoniem met politieke onrechtvaardigheid, religieuze onverdraagzaamheid, en vooral: onnoemelijk lijden voor de onschuldige burgerbevolking.

Hoeveel Israeli's moeten gedwongen hun huizen verlaten onder dwang van de expansiezucht van hardleerse andersdenken? Hoeveel joodse vrouwen sterven tijdens de bevalling aan de checkpoints omdat de soldaten hen niet doorlaten, zelfs niet in noodgevallen? Hoeveel joden kunnen hun olijgaard niet meer in omdat de tegenpartij doodleuk een monsterlijke muur door hun gronden trekt?

In de hele discussie lijkt het aburd dat de grootste kernmacht ter wereld niet-bondgenoten verbiedt uranium te verrijken. En dat terwijl Israel zélf een bedreiging vormt voor elk Arabisch buurland, want zelf een kernmacht! EN met steun van grote broer VS.

In de jaren 80 kenden we nog dergelijke tirannie: de Zuidafrikaanse apartheid. Maar volgens jouw rdenering zal dat uiteraard de witte parel in de woestijn van zwarte barbarij geweest zijn.

Ik ben geen vriend Ahmandinejad, noch een sympathisant van terroristische activiteiten. Wel begrijp ik de wanhoop en frustratie die voortkomen uit het voortdurend genegeerd worden door de wereldgemeenschap.

Applaus


Dank je. Met alle respect voor Hoff en Tetzmol, maar de andere kant van de medaille mag ook eens belicht worden.
Op 21-12-2008 22:11:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
Dilettante Emme:

En dat terwijl Israel zélf een bedreiging vormt voor elk Arabisch buurland ....


Stel dat Israel ontwapent, hoe lang zou het dan nog bestaan?
Op 21-12-2008 22:20:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NEO: Vervelend allemaal, ik hoop echt dat men wat verstandiger is dan het er op aan te laten komen.
Trouwens Nederland heeft ook een boodje tegen de piraten heen gestuurd (kan zijn dat het er meer zijn maar van 1 weet ik het iig).
Op 21-12-2008 22:20:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme:
Marnix:

Dilettante Emme:

Daarbij wordt nogal eens over het hoofd gezien dat de staat Israel illegaal tot stand gekomen is


Een met meerderheid van stemmen genomen VN-besluit illegaal?


Waar heb ik dat vermeld? Lees wat ik na de dubbele punt schreef.

Iedereen weet dat de Westerse mogendheden van plan waren een thuisland voor de joden te scheppen, en dit al lang vóór de nazivervolging (Balfourplan). Wat ik wél illegaal noem is HOE die onafhankelijkhed bekomen werd: na een geplande oorlog annex etnische zuivering.

http://www.kok.nl/nieuws_artikel.php?nieuwsID=198
En om aan je bezorgdheid tegemoet te komen inzake het respecteren van VN-besluiten: wanneer zal Israel resolutie 181 - ook gestemd door de meerderheid, veronderstel ik - toepassen? Nochtans een expliciete vereiste van de VN bij de onafhankelijkheidsverklaring, maar die legt Israel naast zich neer.

Logisch ook. Naar analogie van het verdelingsplan in 1947 kent resolutie 181 de joden 54% van het Palestijnse mandaatgebied toe, maar na de oorlog van 1948 bezetten ze al 78%. Dat percentage werd nog eens verhoogd na de oorlog van 1967, en ondertussen wroet men gestaag verder aan gebiedsuitbreiding middels de illegale kolonies (door hierover door meerderheid gestemde VN-resoluties worden ook hier door prachtdemocratie Israel naast zich neergelegd, want gesteund door Big Brother, die altijd tegenstemt).
Op 21-12-2008 22:39:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Olav: In Iran hebben ze heel goed de plannen van de PNAC gelezen en ze weten bovendien dat de V.S. nooit een militair sterk land aanvalt.

Dus - bouwen ze een kernwapen (of doen heel slim alsof) en zijn ze veilig.

Gelijk hebben ze. Een land mag zich verdedigen. Of wij het nou eens zijn met alles wat daar gebeurt, Iran is van Iran.

En wie zijn de V.S. en Israel, om anderen te verbieden wat ze zelf doen?
Op 21-12-2008 22:42:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme:
Marnix:

Dilettante Emme:

En dat terwijl Israel zélf een bedreiging vormt voor elk Arabisch buurland ....


Stel dat Israel ontwapent, hoe lang zou het dan nog bestaan?


Hangt ervan af hoe Israel de Palestijnen behandelt. Ik ben niet zo naief om Israel met alle zonden van - euh, juist - te overladen. Als Israel de Palestijnen zou geven wat hen toekomst rechtens de VN-resoluties, dan zouden de extremistische fracties in het islamitische kamp alvast hun garen daarop niet meer kunnen spinnen. Sommige groeperingen zijn op niets minder uit dan de vernietiging van Israel, en het is zeer de vraag of je hun streven zou kunnen stuiten na alle mogelijke politieke goodwill van de kant van Israel. De oorspronkelijke doelstelling (recht doen geschieden aan de Palestijnen in een gedeelde staat) is bij veel van die fracties allang ondergesneeuwd onder een deken van jodenhaat met een sausje van reactionaire koraninterpretatie. Idem dito voor de chassidische kant, met hun claim op het "Beloofde Land".
Op 21-12-2008 22:48:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Libertarian:
hoff:

Tetzmol:

Maar wie zijn dan de tokkies en wie de nette buurt?


Daarom zei ik ook dat het vergelijk niet echt opgaat...
Ik beschouw Israël -voorlopig- dan ook als een pareltje van beschaving in de regio.

MAAR: soms vraag ik me af of het beloofde land midden tussen de "andersdenkenden" wel zo'n plan was...
En met name als dat pareltje van beschaving opeens aan de trekker van WWIII blijkt te rukken.
Overigens, niet dat ik onze vrienden in Iran ook maar een centimeter verder vertrouw als ik ze kan schoppen ...

Is dan de conclusie van dat hele verhaal niet dat je straks moet kiezen tussen tering en typhus??Israel dat zich verdedigd tegen terrorisme was het toch? En vriendjes met de Amerikanen? Of was het alleen de Amerikaanse politiek?

http://www.davidduke.com/general/egypt-astonished-by-israels-honoring-of-jewish-terriorists-but-why-not-america_280.html

En het zinken van dat Amerikaanse marineschip een tiental jaar geleden was ook een typisch geval van Oops zeker?

Hypocriet is een understatement.

Marnix:

Los van complottheorien en boekpromotie moet worden geconstateerd dat Israel zich geen vijandige atoombombezitter in de nabijheid kan veroorloven. Simpelweg omdat 1 ouderwetse en kleine Hirosjimabom voldoende is om Israel effectief van de kaart te vegen, omdat binnen het toch al geringe oppervlak van het landje de bevolking op een nog kleiner gebied is geconcentreerd. Een preventieve aanval is daarom geen agressie, maar bittere noodzaak om te kunnen overleven. Bitter omdat een harde strijd het gevolg zal zijn. Maar die kan dan nog worden gestreden en kans op voortbestaan bieden.

Ja vrede en overleg is natuurlijk geen optie. En ze hebben alles gedaan om dat te bewerkstelligen *kuch kuch*

Op 21-12-2008 22:54:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme:
Olav:

In Iran hebben ze heel goed de plannen van de PNAC gelezen en ze weten bovendien dat de V.S. nooit een militair sterk land aanvalt.

Dus - bouwen ze een kernwapen (of doen heel slim alsof) en zijn ze veilig.

Gelijk hebben ze. Een land mag zich verdedigen. Of wij het nou eens zijn met alles wat daar gebeurt, Iran is van Iran.

En wie zijn de V.S. en Israel, om anderen te verbieden wat ze zelf doen?


Volledig mee eens. Zelfs al zijn we faliekant tegen het regime, een land heeft recht op zelfverdediging. Maar ja, de VS hebben nooit kunnen verkroppen dat ze hun vriend de sjah er buitenschopten...

Wanneer vallen de VS eindelijk eens die écht gevaarlijke kernmachten binnen? India, Pakistan, ... Israel :-) En wat democratie betreft, kunnen ze nog wat werk verzetten in Myanmar, Zmbabwe, Wit-Rusland, China, Rusland, Mauretanië,...

Nog veel werk aan de winkel, dus... Gelukkig konden de Romeinen verder tellen dan 3: we kunnen nog een tijdje door met wereldoorlogen benoemen... :-s

Op 21-12-2008 22:55:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Marnix:

Steenslagen:

De huidige realiteit dat het geldmonopolie in de VS en Europa in handen is van met name de Rothschilds, de heersers ook over Israël.....


Het is duidelijk, voor de jodenhaters is 'De Boogeyman' het nieuwe Mein Kampf.


Ik weet bijna zeker dat Peter Stuivenberg net zo min een jodenhater is als ik. Daarnaast is zo'n beetje alles wat Peter Stuivenberg in zijn Boogeyman heeft geschreven al heel vaak eerder op papier gezet, onder andere door Eustace Mullins, Gurudas, G. Edward Griffin, Antony Sutton, David Icke en Robin de Ruiter. Ook geen van allen anti-semieten, hoewel The Anti-Defamation League (ADL) anders beweert. Deze ADL, zeg maar de Amerikaanse Anne Frank Stichting, krijgt jaarlijks 50 miljoen dollar tot haar beschikking om anti-semitisme in de VS te bestrijden. Iedereen die een boek schrijft over The Federal Reserve wordt uitgemaakt voor anti-semiet. De ADL is dan ook opgericht in 1913, hetzelfde jaar waarin The Fed dankzij corruptie, omkoping en andere onfrisse praktijken tot stand kwam.
Op 21-12-2008 22:55:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Steenslagen:

Antoine:

Steenslagen:
Dat is precies wat de Illuminati willen, Antoine, dat we allemaal zweverig worden in ons hoofd.

Wat misschien waar zou kunnen zijn, is dat groepen die deze kennis bezitten, nl. dat wij allen de realiteit vormgeven, liever hebben dat we hun realiteit constant mee helpen ondersteunen. Inzien dat wij de realiteit dus zelf creeeren heeft niets te maken met 'licht in het hoofd' te zijn, maar juist met wakker worden, alert zijn en bewuster manifesteren.

De huidige realiteit dat het geldmonopolie in de VS en Europa in handen is van met name de Rothschilds, de heersers ook over Israël, kunnen wij dus veranderen door met jouw bewustwordingsmethode een andere realiteit te creëren?

Als dat waar zou zijn, ben ik bang dat de Rothschilds jou binnen afzienbare tijd dezelfde kant op sturen als Pim Fortuyn, Antoine.


Nou vertel eens, wat moeten we dan doen tegen de Rothschilds? Een boek lezen?
Of ben JIJ bereidt de wapens op te nemen en te sterven? Of probeer je anderen daartoe te mobiliseren? Vertel maar, wat is de oplossing.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 21-12-2008 23:21:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus: Hoewel ik deze discussie op de voet volg en de diverse argumenten tot me neem als ware het manna, mis ik de grijstinten.
ALLE partijen maken zich schuldig aan misdaden jegens de menselijkheid en ALLEmaal beweren ze het recht/VN-resoluties aan hun kant te hebben wanneer het zo uitkomt maar zijn ze doof en blind voor kritiek omdat er nu eenmaal een jaren geleden geconstrueerd plan bestaat waar ze niet aan kunnen ontsnappen. Het gemanipuleer achter de schermen wordt nog steeds zwaar onderschat (ik lees hier n.b. dat je door puur positief denken de werkelijkheid kunt manipuleren.
Ik geloof dat dat wel kan op persoonlijke schaal, in je eigen leven, maar de machinaties die de wereldpolitiek bepalen zijn diepgeworteld in het verleden en daar kun je slechts in awe naar kijken.)
Ondertussen vind ik het net als Dilettante Emme en Olav nogal hypocriet om anderen kernwapens te ontzeggen zolang je er zelf in grossiert.
Gek hè, dat je dan een dubbele moraal wordt verweten.
Maar goed; nogmaals - het zal wel loslopen. Want uiteindelijk heeft geen der partijen daadwerkelijk een death wish. ?
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 21-12-2008 23:22:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Tetzmol:


Nou vertel eens, wat moeten we dan doen tegen de Rothschilds? Een boek lezen?
Of ben JIJ bereidt de wapens op te nemen en te sterven? Of probeer je anderen daartoe te mobiliseren? Vertel maar, wat is de oplossing.

Tetzmol.


Ik ben bereid te sterven als de wereld daarmee bevrijd zou kunnen worden van de Illuminati. Maar wat is de zin van de wapens opnemen tegen de Rothschilds? Dan zou ik nog dwazer zijn dan toen ik 30 jaar geleden dacht in mijn eentje drie Hells Angels ervan te kunnen weerhouden iemand een schedelbasisfractuur te trappen.

De enige oplossing die ik zie is ingrijpen door hogere machten. Maar ik denk dat we niet kunnen verhinderen dat we zeker voor een aantal jaren een optimale terreur mogen ondergaan als straks de Antichrist vanuit het Vaticaan de wereld overheerst. Voor mijn eigen hachje vrees ik niet, maar wel hoop ik dat de verschrikkingen en het afschuwelijke lijden die dan gaan volgen van korte duur zullen zijn.

Het enige wat wij nu en in die tijd zouden kunnen doen is de boel saboteren, maar hoe ver kom je met een handvol tegenstanders tegen de miljarden aanhangers (en slaven) van het materialisme van de Antichrist? Misschien moeten we toch maar serieuzer gaan kijken naar het verhaal van Antoine, want de regels van Bill Hicks waarmee Antoine's film begint hebben me altijd aangesproken:
http://www.a-dvaita.nl/film1.htm
Op 21-12-2008 23:58:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus: @Steenslagen: dat spreekt mij ook aan, maar ik weiger me erbij neer te leggen. F**k een god die het heelal creëert alleen voor z'n z'n eigen boner en daarbij voorbij gaat aan het lijden van het individu.
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 22-12-2008 0:17:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme:
Ja Horus:

@Steenslagen: dat spreekt mij ook aan, maar ik weiger me erbij neer te leggen. F**k een god die het heelal creëert alleen voor z'n z'n eigen boner en daarbij voorbij gaat aan het lijden van het individu.... zei de mier voor ze vertrapt werd door m'n lompe stampers. :-) Wie groot is, verliest nogal vaak het kleine uit het oog. Of zou het met God andersom zijn, cfr onze fascinatie voor het... Godsdeeltje, het oneindig kleine? Interessante denkpiste, maar wederom zal het antwoord ooverdovend stil klinken...
Op 22-12-2008 0:39:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ourobouros:
Tetzmol:

Maar wie zijn dan de tokkies en wie de nette buurt? Kijk Iran is ook niet echt een fris landje, en de retoriek van Ahmedinedjad windt er ook geen doekjes om. Alleen vraag ik me af of je met een kanon moet gaan schieten op een mug.
Zelf heb ik gediend als commando in Israël, ik weet dus dat onze jongens makkelijk in staat om die man op een 'stille' manier te elimineren. Lijkt me een betere optie dan een atoomaanval met alle gevogen van dien. Het is toch makkelijker om Ahmedinedjad een ongelukje te laten krijgen. Foutje, bedaaankt!

Tetzmol.


Achja, dat zag ik eens in een reportage.
Jullie hadden toch van die erg gesofisticeerde sniper-rifles om nietsvermoedende palestijnen vanop 500 meter afstand voor de kop te schieten, hé ?
Ach, ik weet het weer, het zonnetje scheen en de jongens lachten joviaal hun tanden bloot bij elke geruisloze moord.

Rest enkel nog het probleem dat de man die jij vermoord wil zien slechts een spreekbuis is van wat bij een grote groep mensen leeft.
Een zoveelste laffe moordpartij genereert nog meer haat en onmacht.
Uit radeloze wanhoop en moegetergde woede vallen ze jullie zelfs aan met stenen en katapulten godbetert.

MONSTERLIJKHEDEN op en in naam van "heilige grond"

MOEST je god bestaan, Hij zou je waarschijnlijk niet zo medelijdenswaardig achten.

(bericht gewijzigd op 22-12-2008 0:51:20)
niets is iets, niet?
Op 22-12-2008 0:45:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
Dilettante Emme:

Ja Horus:

@Steenslagen: dat spreekt mij ook aan, maar ik weiger me erbij neer te leggen. F**k een god die het heelal creëert alleen voor z'n z'n eigen boner en daarbij voorbij gaat aan het lijden van het individu.... zei de mier voor ze vertrapt werd door m'n lompe stampers. :-) Wie groot is, verliest nogal vaak het kleine uit het oog. Of zou het met God andersom zijn, cfr onze fascinatie voor het... Godsdeeltje, het oneindig kleine? Interessante denkpiste, maar wederom zal het antwoord ooverdovend stil klinken...

Dat kan me niet zo boeien aangezien in de macro- zowel als de microcosmos alles éen lijkt en onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Soms ben je de mier en soms de kleuter met het vergrootglas die de mier doet verschroeien.
De vraag is: wat verkies je?
Maar überhaupt te moeten kiezen is een beperking van je vrije wil en daar spuug ik op. Eeuwig hellevuur of niet.
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 22-12-2008 0:49:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme:
Ja Horus:

Dilettante Emme:

Ja Horus:

@Steenslagen: dat spreekt mij ook aan, maar ik weiger me erbij neer te leggen. F**k een god die het heelal creëert alleen voor z'n z'n eigen boner en daarbij voorbij gaat aan het lijden van het individu.... zei de mier voor ze vertrapt werd door m'n lompe stampers. :-) Wie groot is, verliest nogal vaak het kleine uit het oog. Of zou het met God andersom zijn, cfr onze fascinatie voor het... Godsdeeltje, het oneindig kleine? Interessante denkpiste, maar wederom zal het antwoord ooverdovend stil klinken...

Dat kan me niet zo boeien aangezien in de macro- zowel als de microcosmos alles éen lijkt en onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Soms ben je de mier en soms de kleuter met het vergrootglas die de mier doet verschroeien.
De vraag is: wat verkies je?
Maar überhaupt te moeten kiezen is een beperking van je vrije wil en daar spuug ik op. Eeuwig hellevuur of niet.


Vertrapt, verschroeid, bespuwd. Als ik mag kiezen, dan liever geen mier. :-)
Op 22-12-2008 1:21:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme:
ourobouros:

Tetzmol:

Maar wie zijn dan de tokkies en wie de nette buurt? Kijk Iran is ook niet echt een fris landje, en de retoriek van Ahmedinedjad windt er ook geen doekjes om. Alleen vraag ik me af of je met een kanon moet gaan schieten op een mug.
Zelf heb ik gediend als commando in Israël, ik weet dus dat onze jongens makkelijk in staat om die man op een 'stille' manier te elimineren. Lijkt me een betere optie dan een atoomaanval met alle gevogen van dien. Het is toch makkelijker om Ahmedinedjad een ongelukje te laten krijgen. Foutje, bedaaankt!

Tetzmol.


Achja, dat zag ik eens in een reportage.
Jullie hadden toch van die erg gesofisticeerde sniper-rifles om nietsvermoedende palestijnen vanop 500 meter afstand voor de kop te schieten, hé ?
Ach, ik weet het weer, het zonnetje scheen en de jongens lachten joviaal hun tanden bloot bij elke geruisloze moord.

Rest enkel nog het probleem dat de man die jij vermoord wil zien slechts een spreekbuis is van wat bij een grote groep mensen leeft.
Een zoveelste laffe moordpartij genereert nog meer haat en onmacht.
Uit radeloze wanhoop en moegetergde woede vallen ze jullie zelfs aan met stenen en katapulten godbetert.

MONSTERLIJKHEDEN op en in naam van "heilige grond"

MOEST je god bestaan, Hij zou je waarschijnlijk niet zo medelijdenswaardig achten.


Als Adonai bestaat, waarom liet hij toe dat de joden werden uigeroeid tijdens WO II? Als Allah almachtig is, waarom lost hij het zionistisch probleem dan niet op? Als Jahweh/Jehova bestaat, waarom stortte het WTC dan in?

Waarom dit, waarom dat,... als niet mijn vader, als niet mijn moeder, als niet mijn vader met mijn moeder, als de pastoor niet katholiek was geweest, vader geen man maar een stier was geweest.

Met dank aan Freek. :-)
Op 22-12-2008 1:30:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Dilettante Emme:


Als Adonai bestaat, waarom liet hij toe dat de joden werden uigeroeid tijdens WO II? Als Allah almachtig is, waarom lost hij het zionistisch probleem dan niet op? Als Jahweh/Jehova bestaat, waarom stortte het WTC dan in?


Antwoorden op dergelijke vragen kun je vinden in Het Pleiadisch Plan van de Amerikaans-Indiaanse Barbara Hand Clow, die haar gechannelde interviews weergeeft met Lucifer, Anu, Saurius, Satya, Henoch, Jesaja, Anubis en anderen.
Op 22-12-2008 1:59:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: "retoriek van Ahmedinedjad windt er ook geen doekjes om."

Als je de westerse propaganda eraf haalt valt dat dan toch best mee.

Zo heeft hij nooit beweert dat Israel van de kaart geveegd moet worden, maar dat lees je alleen in het officieel verslag, maar de westerse media maakt dat er dan wel van.

Ook heeft hij een delegatie joden ontvangen die inmiddels ook beter weten en ook de rotte appels die in naam van het jodendom hun misdaden plegen nu eindelijk eens aangepakt moeten worden.

Ook ontkent hij de holocaust niet, maar heeft enkel vraagtekens bij de achtergronden en vraagt zich ook af waarom de Palestijnen nu moeten lijden, terwijl zij niets met de holocaust te maken hadden.

Verdiep je maar eens in het bovenstaande.
Allemaal gewoon op het internet te vinden met goede bronnen.

En dan doe ik maar net of ik je slecht gekozen woorden over het afschieten van Ahmedinedjad maar niet gelezen heb.
Vind ik niet van jou nivo
Carpe diem homo universalis
Op 22-12-2008 2:21:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme:
Steenslagen:

Dilettante Emme:


Als Adonai bestaat, waarom liet hij toe dat de joden werden uigeroeid tijdens WO II? Als Allah almachtig is, waarom lost hij het zionistisch probleem dan niet op? Als Jahweh/Jehova bestaat, waarom stortte het WTC dan in?


Antwoorden op dergelijke vragen kun je vinden in Het Pleiadisch Plan van de Amerikaans-Indiaanse Barbara Hand Clow, die haar gechannelde interviews weergeeft met Lucifer, Anu, Saurius, Satya, Henoch, Jesaja, Anubis en anderen.Met de Teuben-saga in het achterhoofd staan channellers bij mij niet op het hoogste schavotje. Maar je maakt me nieuwsgierig.
Op 22-12-2008 2:30:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
adenis: tetzmol zei:
Het is toch makkelijker om Ahmedinedjad een ongelukje te laten krijgen. Foutje, bedaaankt

is zo de 1ste wereld oorlog niet begonnen?

Dilettante Emme zei:
Als Adonai bestaat, waarom liet hij toe dat de joden werden uigeroeid tijdens WO II? Als Allah almachtig is, waarom lost hij het zioistisch probleem dan niet op? Als Jahweh/Jehova bestaat, waarom stortte het WTC dan in?

heeft god (welke dan ook) de mensheid geen eigen verantwoordelijkheid geschonken. De mensheid is verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Hier heeft geen enkele god iets mee te maken.

Ik heb trouwens geen geloofsovertuiging, maar in eigen verantwoordlijkheid geloof ik dan weer wel
Op 22-12-2008 8:59:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
adenis:

tetzmol zei:
Het is toch makkelijker om Ahmedinedjad een ongelukje te laten krijgen. Foutje, bedaaankt

is zo de 1ste wereld oorlog niet begonnen?

Dilettante Emme zei:
Als Adonai bestaat, waarom liet hij toe dat de joden werden uigeroeid tijdens WO II? Als Allah almachtig is, waarom lost hij het zioistisch probleem dan niet op? Als Jahweh/Jehova bestaat, waarom stortte het WTC dan in?

heeft god (welke dan ook) de mensheid geen eigen verantwoordelijkheid geschonken. De mensheid is verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Hier heeft geen enkele god iets mee te maken.

Ik heb trouwens geen geloofsovertuiging, maar in eigen verantwoordlijkheid geloof ik dan weer wel


Mooi geschreven

Carpe diem homo universalis
Op 22-12-2008 9:32:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Lanoe:

"retoriek van Ahmedinedjad windt er ook geen doekjes om."

Als je de westerse propaganda eraf haalt valt dat dan toch best mee.

Zo heeft hij nooit beweert dat Israel van de kaart geveegd moet worden, maar dat lees je alleen in het officieel verslag, maar de westerse media maakt dat er dan wel van.

Ook heeft hij een delegatie joden ontvangen die inmiddels ook beter weten en ook de rotte appels die in naam van het jodendom hun misdaden plegen nu eindelijk eens aangepakt moeten worden.

Ook ontkent hij de holocaust niet, maar heeft enkel vraagtekens bij de achtergronden en vraagt zich ook af waarom de Palestijnen nu moeten lijden, terwijl zij niets met de holocaust te maken hadden.

Verdiep je maar eens in het bovenstaande.
Allemaal gewoon op het internet te vinden met goede bronnen.

En dan doe ik maar net of ik je slecht gekozen woorden over het afschieten van Ahmedinedjad maar niet gelezen heb.
Vind ik niet van jou nivo


Dan moeten we maar gewoon afwachten tot we er weer een atoommacht bijhebben. Dat er uberhaupt atoommachten zijn is al erg genoeg, maar atoomwapens in handen van fanatici is zeker het recept voor 'doom'. Daarom moeten er helaas soms maatregelen worden genomen om erger te voorkomen. Dat betekent heus niet dat ik voorstander ben van politieke moorden, maar soms zijn er weinig andere wegen. Want bij een atoomontploffing in Jerusalem, wat navrant genoeg stad van vrede betekent, gaan er niet alleen joden dood. Het probleem met de palestijnen is ontstaan door het zionisme, ook iets waar ik geen voorstander van ben. Als de palestijnen gewoon burgers waren gemaakt bij de stichting van Israël leefden joden en arabieren nu vreedzaam samen in voorspoed. Het zionisme is net zo verwerpelijk als nationaal socialisme. Dat zijn dingen die ik ook allemaal weet. Aleen wil ik stellen dat afwachten tot Iran ook atoomwapens heeft geen wijze optie is. Het is dus kiezen uit 2 kwaden.

Tetzmol.
(bericht gewijzigd op 22-12-2008 10:17:28)
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 22-12-2008 10:15:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Duin: Israel kan het zich niet veroorloven in de huidige crisis om als aanstichter/starter van een (3e wereld) oorlog te boek te staan. Wel zullen ze hoog spel gaan spelen, in de hoop dat uiteindelijk Iran zal afzien van verdere verrijking, Iran kan het zich niet veroorloven om gezichtsverlies in de arabische wereld te lijden. Het afzien van een atoombom moet dan ook als overwinning op het zionisme/USA worden gebracht. Een optie is dat Barak Obama zijn eerste speech in Iran gaat houden. Dit zou gepaard kunnen gaat met zijn belofte Iraakse troepen terug te trekken. Het zet hem neer als krachtig wereldeider *taking the bull by the horns*, Iran kan zeggen een nieuwe relatie met USA aan te gaan en Israel wordt (op papier) tijdelijk buitenspel gezet. Als steuntje in de rug dient het landleger in Irak en de vloot bij Somalie.

Wat betreft conspiracy: om draagvlak voor een wereldoorlog te vinden moet er een gemeenschappelijke vijand zijn. De steeds toenemende terreurdreiging alsook de toenemende moeheid van de westerse bevolking inzake de islamisering van europa kan een voorbode zijn. Men is het zat, er is een economische crisis en gaat meer en meer verlangen naar sterk optreden. We worden murw gemaakt en in dit geval zal de islamitische wereld de zondebok zijn. Net als de Joodse bevolking werd neergezet als financiele elite die de westerse bevolking arm hield zie je nu het omgekeerde en wordt de islamitische bevolking in europe neergezet als parias die onze ruif leegvreet.
Op 22-12-2008 11:27:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
jantjeuitnl:
Lanoe:

"retoriek van Ahmedinedjad windt er ook geen doekjes om."
...


Zo heeft hij ook beweerd dat er geen homo's in Iran zijn. Of is dat door de westerse media ook verkeerd uitgelegd?
Doe's wat linkjes naar de officiele verslagen geven, want het internet staat vol verhalen over zijn holocaust ontkenning.
Tevens staat het vol met het verhaal dat hij al meerdere malen heeft gedreigd om Israel van de kaart te vegen. linkjes naar het tegendeel graag.
Tevens staat het internet vol met verhalen dat het Iraanse regime Hezbollah en Hamas steunt.
't Is allemaal zeker niet waar, hè?

Zodra Ahmedinedjad een bom heeft gooit ie 'm.
Op 22-12-2008 14:34:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stuivenberg: @all iemand will oorlog en als we ons realiseren dat er hard wordt gewerkt aan zo'n veldslag kunnen we proberen dat te voorkomen. Mits we een regering hebben die dat wil. Vul dat zelf maar in.

Leg deze voorbereiding naast die van Irak in 1991 en trek de parallel. Nog wat aanvullende feiten:

http://www.imemc.org/article/53902
De Israëlische regering geeft zijn bevolking vanaf 2009 gasmakers. Waar heb ik dat eerder gehoord, ach ja, in NL. Daar kunnen we nu ook overlevingspakketten kopen. Grappig he?

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull&cid=1196847416688
Op 24 december 2007 wordt berekend dat Israël een nucleaire oorlog kan overleven. Elie Leshem schrijft dat 16 tot 20 miljoen Iraniërs zullen sterven en 200 tot 800.000 Israëliërs. Netjes voorbereid, dit bericht is van een jaar geleden...

Op 17 december 2008 bespreekt Condoleezza Rice met de Verenigde Staten, Rusland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland (lief, die mag ook meedoen, zij het alleen verdedigend!) en Bahrain, Egypte, Jordanië, Koeweit, Irak, De verenigde Arabische Emiraten en Saoudi Arabie de Iranese dreiging. "All there expressed their concern about Iran's nuclear policies and its regional ambitions," vertelde Rice de journalisten. Dat gemene Iran ook, vloeren die boel. Ja, ja...

Op 17 december 2008 houdt de Israëlische minister van defensie alle opties open voor een atoomoorlog onder de noemer ‘Iran kan de Verenigde Staten met een atoomwapen treffen’. Stoken heet dat.

Op 18 december 2008 maakt Debkafiles bekend dat Iran het S300 luchtverdedigingssysteem installeert. Eerder is aangegeven dat Iran moet worden aangevallen voordat zo’n systeem operationeel wordt. Een van de twee voorwaarden voor een Israëlische aanval is vervuld.

Ach ja, ondertussen gaan ook de Chinezen gezellig naar Jemen om de piraten te bestrijden. Ook dat is op 18 december bekend gemaakt.
De Boogeyman
Op 22-12-2008 19:06:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stuivenberg: @Teztmol:
Vindt je atommwapens in handen van de Amerikanen wel vertrouwd? Zij hebben aan het eind van de Tweede Wereldoorlog atoombommen op Japan gegoid, hetgeen niet nodig was. Zulke lievertjes zijn het dus niet.

De VS heeft na de 2e weredloorlog in 50 landen heibel geschopt en in 30 landen een revolutie op touw gezet (bron Michael Parenti). Voor wie moet ik nu 'bang zijn'?

@Marnix:
Doe toch normaal en lees dat boek, dan snap je dat niemand hier antisemitisch is, integendeel. Ik heb geen zin in oorlog, mag dat? Ik vindt dat het tijd wordt voor vreedzame samenwerking, mag dat? Dus vraag de NL regering waarom ze de koude oorlog tussen Israel en Iran laten exploderen tot mogelijk een gewapend treffen. Heb je dat gedaan? Nee? Ik heb Sophie in 't Veld gevraagd in actie te komen. Haar antwoord: "Amerika is af en toe fout bezig maar ze doen het niet met opzet".

Ik hoop dat er nooit een Derde Wereldoorlog komt, maar doen alsof je neus bloed en je kop in het zand steken is vrij stom.

De Boogeyman
Op 22-12-2008 19:19:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Antoine: Die zogenaamde illuminatie zijn een creatie in onze realiteit. Het is een soort gecondenseerde angst geprojecteerd in 1 term die we illuminatie noemen. Zoals ik al zei, oordeel nu eens effe niet maar onderzoek dit: de wereld dat zijn wij. De wereld is het gevolg van de keuzes die wij maken. Veel succes.
Op 22-12-2008 19:49:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Antoine:

Die zogenaamde illuminatie zijn een creatie in onze realiteit. Het is een soort gecondenseerde angst geprojecteerd in 1 term die we illuminatie noemen.

Welterusten.
Op 22-12-2008 21:12:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Stuivenberg:

@Teztmol:
Vindt je atommwapens in handen van de Amerikanen wel vertrouwd? Zij hebben aan het eind van de Tweede Wereldoorlog atoombommen op Japan gegoid, hetgeen niet nodig was. Zulke lievertjes zijn het dus niet.


Zonder Kuhn, Loeb & Co was er geen Tweede wereldoorlog geweest in Zuid-Oost Azië, maar nieuw voor mij is dat Hiroshima en Nagasaki niet nodig waren. Wat bedoel je daarmee? Volgens mijn ouders, grootouders en andere familieleden en vrienden hebben die atoombommen hun levens gered. Velen waren al bezig hun eigen massagraf te graven in de Jappenkampen.
Op 22-12-2008 21:20:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
Stuivenberg:

Dus vraag de NL regering waarom ze de koude oorlog tussen Israel en Iran laten exploderen tot mogelijk een gewapend treffen.


Ik heb het niet erg op Balkenende, maar om hem en zijn ploeg de schuld van zo'n oorlog in de schoenen te schuiven getuigt er van losgezongen te zijn van de realiteit.
Op 22-12-2008 22:17:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Stuivenberg:

@Teztmol:
Vindt je atommwapens in handen van de Amerikanen wel vertrouwd? Zij hebben aan het eind van de Tweede Wereldoorlog atoombommen op Japan gegoid, hetgeen niet nodig was. Zulke lievertjes zijn het dus niet.

De VS heeft na de 2e weredloorlog in 50 landen heibel geschopt en in 30 landen een revolutie op touw gezet (bron Michael Parenti). Voor wie moet ik nu 'bang zijn'?

@Marnix:
Doe toch normaal en lees dat boek, dan snap je dat niemand hier antisemitisch is, integendeel. Ik heb geen zin in oorlog, mag dat? Ik vindt dat het tijd wordt voor vreedzame samenwerking, mag dat? Dus vraag de NL regering waarom ze de koude oorlog tussen Israel en Iran laten exploderen tot mogelijk een gewapend treffen. Heb je dat gedaan? Nee? Ik heb Sophie in 't Veld gevraagd in actie te komen. Haar antwoord: "Amerika is af en toe fout bezig maar ze doen het niet met opzet".

Ik hoop dat er nooit een Derde Wereldoorlog komt, maar doen alsof je neus bloed en je kop in het zand steken is vrij stom.

Even goed lezen. Ik schreef dat het uberhaupt al erg genoeg is dat er atoommachten bestaan. Daarmee bedoel ik natuurlijk ook de VS. Maar atoomwapens in de handen van idioten, zoals Ahmedindjad, Kim Jong Il etc. maakt het er allemaal niet beter op. En soms moet je dan een keuze uit 2 kwaden maken. Of afwachten tot deze maloten atoomwapens hebben, of ze uitschakelen voordat het zover is. Beide keuzen verdienen niet de schoonheidsprijs, maar van afwachten lijkt mij dat ons dat juist snel zal gaan spijten.

Tetzmol.

(bericht gewijzigd op 22-12-2008 23:41:34)
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 22-12-2008 23:26:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mr. X.:
Tetzmol:

Stuivenberg:

@Teztmol:
Vindt je atommwapens in handen van de Amerikanen wel vertrouwd? Zij hebben aan het eind van de Tweede Wereldoorlog atoombommen op Japan gegoid, hetgeen niet nodig was. Zulke lievertjes zijn het dus niet.

De VS heeft na de 2e weredloorlog in 50 landen heibel geschopt en in 30 landen een revolutie op touw gezet (bron Michael Parenti). Voor wie moet ik nu 'bang zijn'?

@Marnix:
Doe toch normaal en lees dat boek, dan snap je dat niemand hier antisemitisch is, integendeel. Ik heb geen zin in oorlog, mag dat? Ik vindt dat het tijd wordt voor vreedzame samenwerking, mag dat? Dus vraag de NL regering waarom ze de koude oorlog tussen Israel en Iran laten exploderen tot mogelijk een gewapend treffen. Heb je dat gedaan? Nee? Ik heb Sophie in 't Veld gevraagd in actie te komen. Haar antwoord: "Amerika is af en toe fout bezig maar ze doen het niet met opzet".

Ik hoop dat er nooit een Derde Wereldoorlog komt, maar doen alsof je neus bloed en je kop in het zand steken is vrij stom.

Even goed lezen. Ik schreef dat het uberhaupt al erg genoeg is dat er atoommachten bestaan. Daarmee bedoel ik natuurlijk ook de VS. Maar atoomwapens in de handen van idioten, zoals Ahmedindjad, Kim Jong Il etc. Maakt het er allemaal niet beter op. En soms moet je dan een keuze uit 2 kwaden. Of afwachten tot deze malloten atoomwapens hebben, of ze uitschakelen voordat het zover is. Beide keuzen verdienen niet de schoonheidsprijs, maar van afwachten lijkt mij dat ons dat juist snel zal gaan spijten.

Tetzmol.


Zouden genoemde malloten nou echt nog stommer zijn dan Stalin en Mao? Twee van de grootste massamoordenaars uit de geschiedenis die toch niet op de bekende rode knop hebben gedrukt.
Relax.
Op 22-12-2008 23:43:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stuivenberg: @Steenslagen, betreffende de 'bom' op Japoanse steden. Zie pag. 180 van De Boogeyman:

Duidelijk is dat de atoombommen niet nodig zijn; het Japanse leger heeft zich al overgegeven. Dit geeft admiraal William Leahy in 1946 toe (170):
"Het gebruik van deze barbaarse wapens was niet nodig. De Japanners waren al verslagen. Ze stonden op het punt om zich over te geven, als gevolg van de efficiënte zeeblokkades en de succesvolle bomaanvallen met conventionele wapens.

Generaal Dwight D. Eisenhower zegt eveneens dat het ‘niet nodig is om ze met dat afschuwelijke ding te raken’ (171). En het Amerikaanse Onderzoeksbureau Strategische Bombardementen concludeert ‘dat de Japanners zich in ieder geval voor 31 december 1945 en vermoedelijk voor 1 november 1945 zouden overgeven’ (172).

@Marnix: Iedereen die bij een koude oorlog passief toekijkt kan zich mede schuldig voelen als er daadwerkelijk een oorlog uitbreekt. Met name regeringsleiders.

@Tetzmol. Snap wat je zegt en idioten zijn er altijd. Maar ik ben er niet van overtuigd dat Iran een atoomwapen daadwerkelijk zal gebruiken. Amerika is sinds de tweede wereldoorlog agressor nummer 1 en heeft ook geen atoombommen gebruikt.

Mr X: Jouw 'relax' lees ik als 'het loopt met een sisser af'. Ik ben geneigd je te geloven, maar ik vind dat we de boel in de gaten moeten houden. We zitten in een van de vervelendste fasen van deze koude oorlog: een machtsvacuum in VS en Israel + warlords + wereldwijde economische trouble + terroisten/piraten gedoe + het feit dat Iran een luchtverdedigingssysteem installeert waardoor Israel niet meer 'ongemerkt' kan aanvallen + genoeg verrijkt uranium heeft voor het maken van een bom. De NL regering zou nu moeten opstaan en zeggen 'heren, even rond de tafel, gaat het daar wel goed?'.

Ik houd niet van 'dream on', buiten het feit dat ik mij afvraag waarom de olie zo in prijs is gekelderd...

De Boogeyman
Op 23-12-2008 8:45:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Mr. X.:

Tetzmol:

Stuivenberg:

@Teztmol:
Vindt je atommwapens in handen van de Amerikanen wel vertrouwd? Zij hebben aan het eind van de Tweede Wereldoorlog atoombommen op Japan gegoid, hetgeen niet nodig was. Zulke lievertjes zijn het dus niet.

De VS heeft na de 2e weredloorlog in 50 landen heibel geschopt en in 30 landen een revolutie op touw gezet (bron Michael Parenti). Voor wie moet ik nu 'bang zijn'?

@Marnix:
Doe toch normaal en lees dat boek, dan snap je dat niemand hier antisemitisch is, integendeel. Ik heb geen zin in oorlog, mag dat? Ik vindt dat het tijd wordt voor vreedzame samenwerking, mag dat? Dus vraag de NL regering waarom ze de koude oorlog tussen Israel en Iran laten exploderen tot mogelijk een gewapend treffen. Heb je dat gedaan? Nee? Ik heb Sophie in 't Veld gevraagd in actie te komen. Haar antwoord: "Amerika is af en toe fout bezig maar ze doen het niet met opzet".

Ik hoop dat er nooit een Derde Wereldoorlog komt, maar doen alsof je neus bloed en je kop in het zand steken is vrij stom.

Even goed lezen. Ik schreef dat het uberhaupt al erg genoeg is dat er atoommachten bestaan. Daarmee bedoel ik natuurlijk ook de VS. Maar atoomwapens in de handen van idioten, zoals Ahmedindjad, Kim Jong Il etc. Maakt het er allemaal niet beter op. En soms moet je dan een keuze uit 2 kwaden. Of afwachten tot deze malloten atoomwapens hebben, of ze uitschakelen voordat het zover is. Beide keuzen verdienen niet de schoonheidsprijs, maar van afwachten lijkt mij dat ons dat juist snel zal gaan spijten.

Tetzmol.


Zouden genoemde malloten nou echt nog stommer zijn dan Stalin en Mao? Twee van de grootste massamoordenaars uit de geschiedenis die toch niet op de bekende rode knop hebben gedrukt.
Relax.

We hebben met religieuze fanatici te maken, en verder is er nog Murphy's law. Zeg nooit, nooit!

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 23-12-2008 10:56:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
de echte sjaak: A.k.a. ..aak
Ik vind het jammer dat mensen niet iets meer nadenken en wat beter luisteren naar mensen zoals Steenslagen en Stuivenberg. Van mij krijgen beide thumbs up...Steenslagen"wist je dat die geleerden die de eerste atoombom gemaakt hebben 33e graad waren en oude kabballa teksten bestudeerden... zoals eintstein -> E=mc2
en dat bij de eerste ontploffing een foetus is geplaats. enfin ik wil niet teveel in details treden. Ik hoef niemand wakker te maken.

maar wat je (we) kan doen is de n=boobeyman gratis verspreiden.
Voor tetzmol ... ik weet niet wie de mist kwade zijn maar check deze ff
http://www.rainews24.it/ran24/rainews24_2007/inchieste/08102008_bomba/video_ENG.asp

Nostradamus heeft leuke teksten iets over een uitverkorene die zal opstaan...
we discusieren over persoonlijke conlusies gebaseerd op paradigma's
Ik geloof dat we tot onze hoofd in de stont zitten....(zonder dat we het blijkbaar in de gaten hebben)

Op 23-12-2008 11:50:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Stuivenberg:

@Steenslagen, betreffende de 'bom' op Japoanse steden. Zie pag. 180 van De Boogeyman:

Duidelijk is dat de atoombommen niet nodig zijn; het Japanse leger heeft zich al overgegeven. Dit geeft admiraal William Leahy in 1946 toe (170):
"Het gebruik van deze barbaarse wapens was niet nodig. De Japanners waren al verslagen. Ze stonden op het punt om zich over te geven, als gevolg van de efficiënte zeeblokkades en de succesvolle bomaanvallen met conventionele wapens.

Generaal Dwight D. Eisenhower zegt eveneens dat het ‘niet nodig is om ze met dat afschuwelijke ding te raken’ (171). En het Amerikaanse Onderzoeksbureau Strategische Bombardementen concludeert ‘dat de Japanners zich in ieder geval voor 31 december 1945 en vermoedelijk voor 1 november 1945 zouden overgeven’ (172).

Hartelijk dank, Stuivenberg! Ik zal je boek binnenkort aanschaffen. Dank ook voor alle tijd en energie die je aan dit project hebt gegeven. Ben je in je onderzoek nog andere interessante bronnen tegengekomen over de Tweede wereldoorlog in Zuidoost-Azië?
Mullins, Marrs, Sutton, De Ruiter, Gurudas, Icke, G. Edward Griffin, E.J. Phelps en anderen belichten de oorlog aldaar helaas slechts summier.

Heb je de boeiende film The Sun van Aleksander Sokurov gezien over Japan in de zomer van 1945?
Op 23-12-2008 17:54:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stuivenberg: @Steenslagen

Ik heb een film gezien die ik dacht The Sun heette. Als we het over dezelfde hebben, een prima movie.

In het boek is de zwendel rond Pearl Harbor uitgebreid belicht. Verder wordt de tijdas gevolgd Koude Oorlog, Korea, Indonesie, iets Vietnam en dan Midden Oosten.
In deel 2 belicht ik alle oorlogen van De Boogeyman sinds 1945, inclusief de achtergronden.

Laatste nieuws rond de Koude Oorlog in het Midden Oosten: De Palestijnen hebben nu - voor het eerst - raketten om vliegtuigen neer te halen, Iran zegt dat het S300 systeem is/wordt geinstalleerd, Amerika vraagt de Russen die de rommel hebben geleverd om commentaar en die doen alsof ze van niets weten. Verder zoekt Israel steun voor een actie in de Gazastrook omdat van daaruit voortdurend raketten op Israelische burgerdoelen worden afgevuurd. Op 21 decembver 20. De Hamas schijnt een flinke voorraad van die raketten te hebben aangelegd. Geleverd door Iran en Syrie.

Gelukkig Kerstfeest.
De Boogeyman
Op 23-12-2008 18:31:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
Stuivenberg:
Iran zegt dat het S300 systeem is/wordt geinstalleerd, Amerika vraagt de Russen die de rommel hebben geleverd om commentaar en die doen alsof ze van niets weten.

Die Russen vertrouw ik ook niet, maar er gaan al geruime tijd geruchten dat zowel Kroatië als Libië afgelopen najaar nogal wat arsenaal naar Iran hebben gestuurd.
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat Iran gewoon bluft. Het blijft een ondoorzichtig potje poker, met een nogal hoge inzet...

Ook fijne feestdagen gewenst.
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 23-12-2008 18:58:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Ja fijne feestdagen iedereen en pas op met vuurwerk.
Afgelopen week was het voor ons chanukah, niet dat ik er iets aan deed. Het jodendom heb ik al lang geleden afgezworen.
Desondanks, shalom!

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 23-12-2008 19:05:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
de echte sjaak:

Ik vind het jammer dat mensen niet iets meer nadenken en wat beter luisteren naar mensen zoals Steenslagen en Stuivenberg. Van mij krijgen beide thumbs up...Steenslagen"wist je dat die geleerden die de eerste atoombom gemaakt hebben 33e graad waren en oude kabballa teksten bestudeerden... zoals eintstein -> E=mc2
en dat bij de eerste ontploffing een foetus is geplaats. enfin ik wil niet teveel in details treden. Ik hoef niemand wakker te maken.

maar wat je (we) kan doen is de n=boobeyman gratis verspreiden.
Voor tetzmol ... ik weet niet wie de mist kwade zijn maar check deze ff
http://www.rainews24.it/ran24/rainews24_2007/inchieste/08102008_bomba/video_ENG.asp

Nostradamus heeft leuke teksten iets over een uitverkorene die zal opstaan...
we discusieren over persoonlijke conlusies gebaseerd op paradigma's
Ik geloof dat we tot onze hoofd in de stont zitten....(zonder dat we het blijkbaar in de gaten hebben)


Mijn dank, echte sjaak, maar de Kabbala is niet per definitie zwarte magie, hoewel de Kabbala voornamelijk voor machtsmisbruik wordt benut. Wat dat betreft zouden kabbalisten wel wat kunnen leren van Tolteken als Don Juan Matus, Carlos Castaneda en Don Miguel Ruiz... Afstand doen van macht levert volgens deze sorcerers veel meer kennis en liefde op dan macht je kan geven, waardoor je je uiteindelijk verder ontwikkelt dan door alleen maar je heil te zoeken in macht en controle uit te oefenen over anderen.

Steeds meer raak ik ervan overtuigd dat Bijbelboeken als Daniël, Ezechiël en Openbaringen van Johannes duidelijker en meer waarheidsgetrouwe profetieën bevatten dan de voorspellingen van Nostradamus, hoezeer ik ook wars ben van mindcontrol door religieuze bewegingen. Wat vind jij van die Bijbelteksten, echte sjaak? E. J. Phelps en zijn onderzoek naar de Jezuïetenorde in Vatican Assassins is (lijkt?) soms over de grens van religieuze waanzin, maar toch...

Lachesis is geen middel voor mij, Tetzmol !


(bericht gewijzigd op 23-12-2008 19:23:38)
Op 23-12-2008 19:20:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Stuivenberg:

@Steenslagen

Ik heb een film gezien die ik dacht The Sun heette. Als we het over dezelfde hebben, een prima movie.

In het boek is de zwendel rond Pearl Harbor uitgebreid belicht. Verder wordt de tijdas gevolgd Koude Oorlog, Korea, Indonesie, iets Vietnam en dan Midden Oosten.
In deel 2 belicht ik alle oorlogen van De Boogeyman sinds 1945, inclusief de achtergronden.

Laatste nieuws rond de Koude Oorlog in het Midden Oosten: De Palestijnen hebben nu - voor het eerst - raketten om vliegtuigen neer te halen, Iran zegt dat het S300 systeem is/wordt geinstalleerd, Amerika vraagt de Russen die de rommel hebben geleverd om commentaar en die doen alsof ze van niets weten. Verder zoekt Israel steun voor een actie in de Gazastrook omdat van daaruit voortdurend raketten op Israelische burgerdoelen worden afgevuurd. Op 21 decembver 20. De Hamas schijnt een flinke voorraad van die raketten te hebben aangelegd. Geleverd door Iran en Syrie.

Gelukkig Kerstfeest.


Nogmaals dank Stuivenberg! Des te meer reden om jouw boek aan te schaffen. Plezierige dagen toegewenst, ook voor alle andere lezers!

De officiële titel van de film The Sun van Aleksander Sokurov is in Engelse transliteratie Solntse : http://www.imdb.com/title/tt0439817/
Op 23-12-2008 19:31:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: http://www.godlikeproductions.com/forum1/message690403/pg1
Pentagon "Secretly" Goes To War With The Internet

Pentagon Secretly Goes To War With The Internet
http://www.infowars.com/?p=1965

Pentagon's "Information Operations Roadmap" (IOR), aka Ministry of Truth
http://www.dailypaul.com/node/73406
The Pentagon’s War on the Internet

The Pentagon has developed a comprehensive strategy for taking over the internet and controlling the free flow of information. The plan appears in a recently declassified document, “The Information Operations Roadmap”, which was provided under the FOIA (Freedom of Information Act) and revealed in an article by the BBC.

pdf file here
http://www.gwu.edu/%7Ensarchiv/NSAEBB/NSAEBB177/info_ops_roadmap.pdf(bericht gewijzigd op 23-12-2008 20:08:26)
Op 23-12-2008 20:07:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
TomV: Hoop dat ik al die boeken uit kan lezen voordat het echt gaat beginnen
Op 24-12-2008 0:26:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme:
adenis:

tetzmol zei:
Het is toch makkelijker om Ahmedinedjad een ongelukje te laten krijgen. Foutje, bedaaankt

is zo de 1ste wereld oorlog niet begonnen?

Dilettante Emme zei:
Als Adonai bestaat, waarom liet hij toe dat de joden werden uigeroeid tijdens WO II? Als Allah almachtig is, waarom lost hij het zioistisch probleem dan niet op? Als Jahweh/Jehova bestaat, waarom stortte het WTC dan in?

heeft god (welke dan ook) de mensheid geen eigen verantwoordelijkheid geschonken. De mensheid is verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Hier heeft geen enkele god iets mee te maken.

Ik heb trouwens geen geloofsovertuiging, maar in eigen verantwoordlijkheid geloof ik dan weer wel

"Ich habe es nicht gewüsst", zou God dan zeggen? :-) Mijn betoog was retorisch bedoeld: zelf hang ik geen enkele goedsdienst aan. Maar ik probeer me voor te stellen hoe het als gelovige moet zijn om met deze essentiële vragen te worstelen.
Op 24-12-2008 1:49:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dilettante Emme:
Tetzmol:

Lanoe:

"retoriek van Ahmedinedjad windt er ook geen doekjes om."

Als je de westerse propaganda eraf haalt valt dat dan toch best mee.

Zo heeft hij nooit beweert dat Israel van de kaart geveegd moet worden, maar dat lees je alleen in het officieel verslag, maar de westerse media maakt dat er dan wel van.

Ook heeft hij een delegatie joden ontvangen die inmiddels ook beter weten en ook de rotte appels die in naam van het jodendom hun misdaden plegen nu eindelijk eens aangepakt moeten worden.

Ook ontkent hij de holocaust niet, maar heeft enkel vraagtekens bij de achtergronden en vraagt zich ook af waarom de Palestijnen nu moeten lijden, terwijl zij niets met de holocaust te maken hadden.

Verdiep je maar eens in het bovenstaande.
Allemaal gewoon op het internet te vinden met goede bronnen.

En dan doe ik maar net of ik je slecht gekozen woorden over het afschieten van Ahmedinedjad maar niet gelezen heb.
Vind ik niet van jou nivo


Dan moeten we maar gewoon afwachten tot we er weer een atoommacht bijhebben. Dat er uberhaupt atoommachten zijn is al erg genoeg, maar atoomwapens in handen van fanatici is zeker het recept voor 'doom'. Daarom moeten er helaas soms maatregelen worden genomen om erger te voorkomen. Dat betekent heus niet dat ik voorstander ben van politieke moorden, maar soms zijn er weinig andere wegen. Want bij een atoomontploffing in Jerusalem, wat navrant genoeg stad van vrede betekent, gaan er niet alleen joden dood. Het probleem met de palestijnen is ontstaan door het zionisme, ook iets waar ik geen voorstander van ben. Als de palestijnen gewoon burgers waren gemaakt bij de stichting van Israël leefden joden en arabieren nu vreedzaam samen in voorspoed. Het zionisme is net zo verwerpelijk als nationaal socialisme. Dat zijn dingen die ik ook allemaal weet. Aleen wil ik stellen dat afwachten tot Iran ook atoomwapens heeft geen wijze optie is. Het is dus kiezen uit 2 kwaden.

Tetzmol.


Wijze woorden, shake hands.
Op 24-12-2008 1:51:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
Tetzmol:

Als de palestijnen gewoon burgers waren gemaakt bij de stichting van Israël .....


Dat is zo voor degenen die de oproep van de Arabische dictators om te vertrekken niet volgden. Thans is ruim 20 procent van de Israelische bevolking Arabisch en burger van Israel.
Op 24-12-2008 8:28:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Marnix:

Tetzmol:

Als de palestijnen gewoon burgers waren gemaakt bij de stichting van Israël .....


Dat is zo voor degenen die de oproep van de Arabische dictators om te vertrekken niet volgden. Thans is ruim 20 procent van de Israelische bevolking Arabisch en burger van Israel.

Ik bedoel dan burgers met gelijke rechten en plichten. Het zou voor iedereen in Israël beter zijn geweest. Het probleem is een relatief klein groepje religieuze fanatici die een weg naar vrede in de weg staan, zowel aan joodse als aan arabische kant. De gematigde mensen zijn dat geweld al lang beu.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 24-12-2008 8:47:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stuivenberg: @Tetzmol
Ik denk dat 99 procent van de wereldbevolking geen idee heeft wat er gaande is en ook dat deze 99% geen enkele trek heeft in nog meer geweld.
Je komt altijd terecht bij een klein groepje fanatici die het leven om je heen verzieken. Of je nu praat over voetbal hoolicans of dictators. Wat ik niet begrijp is dat ons democratisch gekozen parlement voor de tigste keer op zijn krent blijft zitten, terwijl in het Midden Oosten de partijen zich gezellig opmaken voor een robbertje vechten. Zeg dat dit in de achtertuin gebeurt. Kijken we dan ook toe?

Anyway, it's like it is...

De Boogeyman
Op 24-12-2008 9:18:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
Tetzmol:

Marnix:

Tetzmol:

Als de palestijnen gewoon burgers waren gemaakt bij de stichting van Israël .....


Dat is zo voor degenen die de oproep van de Arabische dictators om te vertrekken niet volgden. Thans is ruim 20 procent van de Israelische bevolking Arabisch en burger van Israel.

Ik bedoel dan burgers met gelijke rechten en plichten. Het zou voor iedereen in Israël beter zijn geweest. Het probleem is een relatief klein groepje religieuze fanatici die een weg naar vrede in de weg staan, zowel aan joodse als aan arabische kant. De gematigde mensen zijn dat geweld al lang beu.

Tetzmol.


Gelijke rechten voor een groep die gemakkelijk als 5e colonne kan worden gezien is in ieder land lastig. Toch heeft het Israëlische hooggerechtshof nog in 2001 uitgesproken dat de regering de gelijke rechten van zijn arabische burgers dient te garanderen. En voor wat betreft de plichten, arabieren zijn vrijgesteld van dienstplicht maar op vrijwillige basis dienen er in het leger.

Op 24-12-2008 9:23:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
dangerous: ik snap sommige dingen niet
pakistan heeft ze
iran wil ze .......waarom?????????????
de moslims weten dat israel ze heeft en ze ook zal gebruiken als deze wapens tegen hun gebruikt worden
dag Jeruzalem en ff later dag Mekka
beide heilige plaatsen van de moslims radioactief
kortom ik geloof niks van die onzin dat iran kernwapens wil
iran is een modern land en wil dat ook laten zien
Op 24-12-2008 11:03:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Stuivenberg:

@Tetzmol
Ik denk dat 99 procent van de wereldbevolking geen idee heeft wat er gaande is en ook dat deze 99% geen enkele trek heeft in nog meer geweld.
Je komt altijd terecht bij een klein groepje fanatici die het leven om je heen verzieken. Of je nu praat over voetbal hoolicans of dictators. Wat ik niet begrijp is dat ons democratisch gekozen parlement voor de tigste keer op zijn krent blijft zitten, terwijl in het Midden Oosten de partijen zich gezellig opmaken voor een robbertje vechten. Zeg dat dit in de achtertuin gebeurt. Kijken we dan ook toe?

Anyway, it's like it is...
Misschien kan Pamela Hemelrijk je nog meer wakker kussen, Stuivenberg: http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=6315

De link die Pamela geeft is, zoals te verwachten was, inmiddels verwijderd. Helaas, want daarop was duidelijk te zien dat volgens de stand van zaken in juni 2008 liefst 48 staatshoofden en regeringsleiders, onder wie onze vriend Balkenende, afgestudeerd zijn aan het door Nelson Rockefeller opgezette International Visitors Leadership Program .

Voeg daaraan toe dat Wouter Bos 10 jaar lang allerlei cursussen heeft mogen volgen bij Rothschilds Shell, waar ook Frits Bolkestein een belangrijk deel van zijn opleiding heeft genoten, en het zal je nog meer duidelijk worden dat de kaarten geschud zijn. Zeker als je ziet hoeveel applaus (en financiële support?) een Geert Wilders onlangs ten deel viel in Israël.

Ook Benjamin Adamah krijgt nul komma nul respons als hij rapporten over Nulpuntenergie aan Tweede Kamerleden verstuurt.

Op steun van politici kun je beter niet rekenen. Politici zijn er voor zichzelf en voor 'het grotere belang' dat ze dienen, niet voor het volk. Een Tweede Kamerlid dat niet doet wat de partijleider voorschrijft, vliegt eruit en wordt nooit meer burgemeester of staatssecretaris.

Lees Pamela's column Nog Meer Voer voor Complotdenkers
http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=6315


Op 24-12-2008 0:38:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Om meer te weten te komen over Rockefeller's State Alumni’s global community en International Visitors Leadership Program moet je sinds kort inloggen:
https://alumni.state.gov/landing-page

https://alumni.state.gov/landing-page/language-versions-folder/english-state-alumni-is
(bericht gewijzigd op 24-12-2008 12:44:48)
Op 24-12-2008 0:44:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stuivenberg: Ik weet het, maar hoop - ook al is het tegen beter weten in – dat er ergens nog een Pim Fortuijn leeft die de kont in de krib gooit en de elite te lijf gaat. Ok, hij was snel dood, maar toch…

Wat Het Vrije Volk betreft: Vorige week stuurde ik de redactie een mailtje of ik over globalisering en maatschappij-en-politiek op hun website af en toe een stukje mocht schrijven. Dit was het antwoord:

Beste Peter,

Wat je publiceert komt op mij over als een samenzweringstheorie. Daar hebben [we, red.] op Het Vrije Volk geen behoefte aan. http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=2745

Succes, Duns

Ik heb Duns’ link bekeken met als titel: 'Duns buigt zich over samenzweringstheorieën (SZT’s)'. Hij begint filosofisch, waarvan overigens geen jota klopt, en eindigt als volgt:

“… SZT's haken in op frustraties. De aanhangers van een SZT geloven dat zij op de een of andere manier te kort zijn gedaan. Hun rechtmatig deel wordt hen onthouden door de samenzweerders."

En:
"Natuurlijk is het begrijpelijk dat de aanhangers van SZT's de schuld van hun mislukte leven ergens anders willen leggen. Dat is zo menselijk. En dat is precies de voedingsbodem van de SZT's.”

En:
“We leven in een semi-vrij land. Er zou zoiets zijn als vrijheid van meningsuiting. Dat omvat ook het recht van idioten om zichzelf belachelijk te maken met SZT's. SZT's zijn onschuldig zolang het beperkt blijft tot pubers op zolderkamertjes... Toch zijn SZT's gevaarlijk. Vooral wanneer ze gepropageerd worden door gezaghebbende media, zoals NRC Handelsblad of de Publieke Omroep… Dit soort zaken kunnen uit de hand lopen, zoals we gezien hebben bij Hitler's socialisme.”

Buiten het feit dat ik van die laatste zin geen jota snap, denk ik dat Duns en met hem Het Vrije Volk past in Michael Parenti’s definitie over de media: “Ze zijn er niet om te informeren maar om te desinformeren”.

Duns is een trieste karikatuur van een gehersenspoelde media, maar wel gevaarlijk: hij hitst het nog 'vrije' volk op...
De Boogeyman
Op 24-12-2008 13:39:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Dus Pamela Hemelrijk zal daar spoedig ook gecensureerd worden...

Dit: Laat u niets wijsmaken was nog wel een aardig stukje:
http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=7009
Op 24-12-2008 14:18:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BTtje:
Stuivenberg:

(Dun's link verhaal)

mislukte leven
moet je hem zien zitten

en de naam die deze afbeelding gekregen heeft:
hetvrijevolk.com/files/diversen2/nerd .jpg

jammer dat je geen reactie op het artikel zelf kan geven er onder.
hij zegt dat het onmogelijk is dat het een inside job moest zijn geweest omdat er dan te veel mensen moeten hebben samengezworen.
hij zegt dat er tientallen CIA mensen nodig zijn. het hoeven geen CIA agenten perse te zijn..
de maquette van aanslag in het pentagon hoeft ook alleen maar 1 persoon te bedenken die erbij hort
om explosies in het WTC te plaatsen heb je maar 1 hoge piet nodig om mensen weg te sturen op plekken waar ze niet moeten wezen en dan zelf een beetje bij beetje neer te zetten. daarbij moet hij informatie hebben gekregen over wat de beste plekken zijn om explosieven te plaatsen of hij moet er zelf al in gestudeerd hebben. dat is dus 1 of 2 personen van de 150 in de bilderberg group en nog wat aanhangsels er omheen.
ook om norad af te lijden hoeft ook alleen maar 1 hoog persoon zeggen dat er extra veel van die neppe dingetje op de radar moet laten verschijnen die gebruikt worden tijdens oefeningen. (ben vergeten hoe die heten)

zegt hij dat groene mannetjes niet te verifiëren, maar ook niet te falsificeren zijn.
groene mannetjes is heel wat anders dan de NWO theorieën.
ik vind het een groot bewijs dat de getuigenis van Carol Rosin 125 dagen voor de aanslagen vertelde dat de volgende leugen terroristen zouden zijn, dat Kerry, Bush senior en junior gezegd hebben dat ze bij skulls and bones horen.
evenals als die hoge pieten geconfronteerd worden of recht in hun gezicht voor moordenaar of leugenaar worden uitgemaakt, dat ze dan net doen alsof ze doof zijn of negeren de vragen..

verder, de islam is ook niet een religie van vrede.
maar dit wil nog niet zeggen dat hun de schuldige zijn van de aanslagen. zeker niet als de inside job er van af druipt.
Op 24-12-2008 15:01:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stuivenberg: Hoe hij zit is niet zo erg, maar deze man bepaalt wie er voor Het Vrije Volk schrijft...
De Boogeyman
Op 24-12-2008 15:16:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BTtje:
Stuivenberg:

Hoe hij zit is niet zo erg, maar deze man bepaalt wie er voor Het Vrije Volk schrijft...

ja, dus zo vrij is het niet..
Op 24-12-2008 16:14:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
BTtje:

Stuivenberg:

(Dun's link verhaal)

mislukte leven
moet je hem zien zitten

en de naam die deze afbeelding gekregen heeft:
hetvrijevolk.com/files/diversen2/nerd .jpg

jammer dat je geen reactie op het artikel zelf kan geven er onder.
hij zegt dat het onmogelijk is dat het een inside job moest zijn geweest omdat er dan te veel mensen moeten hebben samengezworen.


Misschien leest die knaap alleen maar de Donald Duck ipv de juiste comicbooks? 9-11 was voorspeld in stripverhalen:

http://www.benotdeceived.net/general-f21/9-11-was-predicted-in-comic-books-t897.htm
Op 24-12-2008 16:15:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: http://www.guardian.co.uk/media/2008/dec/24/iranian-president-channel-4-alternative-christmas-message

Iranian president to deliver Channel 4's alternative Christmas message
Op 24-12-2008 17:04:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stuivenberg: Wauw, jij zit er bovenop...
De Boogeyman
Op 24-12-2008 18:48:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 24-12-2008 19:01:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Stuivenberg:

Wauw, jij zit er bovenop...Op Godlike Productions kun je tussen alle onzin door veel aardig nieuws oppikken: http://www.godlikeproductions.com/forum1/12/24/08/pg1
Op 24-12-2008 22:12:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stuivenberg: Thanks!
De Boogeyman
Op 25-12-2008 7:28:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: @ Stuivenberg

Ik ben je boek nu aan het lezen en je geeft daarin aan dat het iets betreft dat pas de laatste 200 jaar speelt.
Mag ik je in deze dan even verwijzen naar Michael Tsarion:

http://video.google.nl/videosearch?q=michael+tsarion&emb=0&aq=f#q=2012%20-%20The%20Future%20of%20Mankind%20&emb=0

Nog meer op google van hem:

http://video.google.nl/videosearch?q=micheal+tsarion&emb=0&aq=f#

En hier een Torrent alwaar zijn hele reeks van Atlantis, Alien Visitation & Genetic Manipulation te downloaden is:

http://thepiratebay.org/torrent/3543775/Atlantis__Alien_Visitation__amp__Genetic_Manipulation_(Tsarion)

Hier nog meer torrents:

http://thepiratebay.org/search/michael%20tsarion/0/99/0

En natuurlijk zijn site:

http://www.michaeltsarion.com/

Natuurlijk zijn en kun je bij sommige dingen zo je kanttekeningen plaatsen, maar de rode draad in het verhaal blijft en hij beroept zich ook op uitspraken van mensen die zelf in die kringen verkeren/verkeerde.

Ook begrijp ik dat het moeilijke materie is, omdat veel zich op het occulte vlak bevind en zoals je in je boek al aangeeft, dat wat geheim cq occult is, moeilijk aan te tonen is, juist omdat het geheim cq occult is.
Maar wat overduidelijk blijkt is dat onze leiders het occulte achter gesloten deuren erg serieus nemen.

Zow en nu ga ik verder lezen in je prachtige boek, met dank aan de GW prijsvraag

(bericht gewijzigd op 25-12-2008 19:47:16)
Carpe diem homo universalis
Op 25-12-2008 19:42:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Uit The Times van vandaag, 26 december 2008

Government rebukes Channel 4 for Mahmoud Ahmadinejad broadcast


Mahmoud Ahmadinejad

Patrick Foster, Media Correspondent

Channel 4 was rebuked by the Government yesterday for its decision to broadcast an address by the President of Iran as the channel’s alternative Christmas message.

The Foreign and Commonwealth Office said that providing a platform for Mahmoud Ahmadinejad, who has called the Holocaust “a myth”, would cause widespread offence, despite the conciliatory tone of his speech.

A spokeswoman for the FCO said: “President Ahmadinejad has, during his time in office, made a series of appalling anti-Semitic statements. The British media are rightly free to make their own editorial choices, but this invitation will cause offence and bemusement not just at home but among friendly countries abroad.”


Lees verder op http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article5397462.ece

Commentaar van The Times: http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article5394776.ece

Volledige Kersttoespraak van Mahmoud Ahmadinejad (Christ would be on our side!): http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article5394734.ece
(bericht gewijzigd op 25-12-2008 23:49:18)
Op 25-12-2008 23:48:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: “Earth Must Be Warned!” Screams French Astronaut Before Suicide Attempt

http://www.whatdoesitmean.com/index1181.htm
Op 26-12-2008 11:19:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stuivenberg: @Lanoe

Dank voor je links, ik ga ze bekijken. Ik heb in het boek het 'occulte' eruit gehouden om mij zoveel mogelijk op feitelijke gebeurtenissen te richten, en dat was al moeilijk genoeg.

Ik denk zeer zeker dat er verbanden zijn, maar daarvoor heb je een flink team nodig en aardig wat geld om ter plekke onderzoek te doen. Niet simpel, wel erg leuk.
De Boogeyman
Op 26-12-2008 17:16:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: "Dank voor je links, ik ga ze bekijken. Ik heb in het boek het 'occulte' eruit gehouden om mij zoveel mogelijk op feitelijke gebeurtenissen te richten, en dat was al moeilijk genoeg."

Begrijpelijk en ik vind je boek knap werk en goed weergegeven.
Grrrr, alleen die rotkerst nu, etentje hier, dan nog ff daar heen enz....whaaaaaaa, ik wil verder lezen
Hoop in het weekend eindelijk ergens wat meer tijd te hebben, maar ben ook nog bezig met filosofie en zucht....daar moet ik ook weer allerlei boeken voor lezen

Carpe diem homo universalis
Op 26-12-2008 20:29:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: The Doomsday Code: http://video.google.com/videoplay?docid=6439295521791525424

Tony Robinson travels to America, the Middle East, the Mediterranean and Africa to gather evidence that might uncover the realities behind the prophecies contained within the Book of Revelation. He interviews people who believe millions will be spirited up to Heaven, Israel will fight a nuclear war, that the Secretary General of the UN will be unmasked as the Anti-Christ and the world will end after the Battle of Armageddon. Doomsday, End of days, World war 3, Iran, Israel, Islam, Jew, Christianity, Muslim, war! Lobby Groups!«
Op 26-12-2008 23:36:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stuivenberg: Pakistan trekt 20.000 man aan troepen naar de grens van India. De luchtmacht van India heeft in Pakistan 5.000 terroristen doelen gemarkeerd en staat klaar om aan te vallen. Dorpen langs de grens worden voorbereid op evacuatie.

Op 24 december schoot de Hamas 50 raketten af op Israelische doelen, dat kan worden verhoogd tot 200 per dag. Israel overweegt de raketbassis in de Gaza strook aan te vallen omdat het niet geloofd in een 'halve' oorlog.

Hamas heeft Iran en Hezbollah om hulp gevraagd als het door Israel wordt aangevallen.

De crisis in het Midden oosten is een van de ernstigste sinds de Tweede Wereldoorlog, maar geen main stream journalist die ook maar een letter op papier zet. Schande.
De Boogeyman
Op 27-12-2008 7:26:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: De film- en muziekindustrie vormen belangrijke instrumenten in de strijd om beïnvloeding van de massa. Zie ook hoofdstuk 38 en 39 van het boek van Robin de Ruiter en Fritz Springmeier, De 13 Satanische Bloedlijnen. FOX en eigenaar Rupert Murdoch zijn overigens rooms-katholiek.

Los Angeles Times, December 19, 2008
http://www.latimes.com/entertainment/news/celebrity/la-oe-stein19-2008dec19%2C0%2C2313474.column

How Jewish is Hollywood?

A poll finds more Americans disagree with the statement that 'Jews control Hollywood.' But here's one Jew who doesn't.

Joel Stein

I have never been so upset by a poll in my life. Only 22% of Americans now believe "the movie and television industries are pretty much run by Jews," down from nearly 50% in 1964. The Anti-Defamation League, which released the poll results last month, sees in these numbers a victory against stereotyping. Actually, it just shows how dumb America has gotten. Jews totally run Hollywood.

How deeply Jewish is Hollywood? When the studio chiefs took out a full-page ad in the Los Angeles Times a few weeks ago to demand that the Screen Actors Guild settle its contract, the open letter was signed by: News Corp. President Peter Chernin (Jewish), Paramount Pictures Chairman Brad Grey (Jewish), Walt Disney Co. Chief Executive Robert Iger (Jewish), Sony Pictures Chairman Michael Lynton (surprise, Dutch Jew), Warner Bros. Chairman Barry Meyer (Jewish), CBS Corp. Chief Executive Leslie Moonves (so Jewish his great uncle was the first prime minister of Israel), MGM Chairman Harry Sloan (Jewish) and NBC Universal Chief Executive Jeff Zucker (mega-Jewish). If either of the Weinstein brothers had signed, this group would have not only the power to shut down all film production but to form a minyan with enough Fiji water on hand to fill a mikvah.
Meer op: http://www.latimes.com/entertainment/news/celebrity/la-oe-stein19-2008dec19%2C0%2C2313474.column
Op 27-12-2008 8:43:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Invasion:

The Doomsday Code: http://video.google.com/videoplay?docid=6439295521791525424

Tony Robinson travels to America, the Middle East, the Mediterranean and Africa to gather evidence that might uncover the realities behind the prophecies contained within the Book of Revelation. He interviews people who believe millions will be spirited up to Heaven, Israel will fight a nuclear war, that the Secretary General of the UN will be unmasked as the Anti-Christ and the world will end after the Battle of Armageddon. Doomsday, End of days, World war 3, Iran, Israel, Islam, Jew, Christianity, Muslim, war! Lobby Groups!«

De openbaringen werden geschreven door een schizofreen, zou ik maar niet teveel waarde aan hechten.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 27-12-2008 9:36:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:

The anti-christ?
Carpe diem homo universalis
Op 27-12-2008 18:47:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Lanoe:The anti-christ?

Hij staat niet voor niks achter een catheder anders zien wij z'n bokkepootjes en staart.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 27-12-2008 19:05:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bramsan:
Dilettante Emme:

Steenslagen:

Dilettante Emme:


Als Adonai bestaat, waarom liet hij toe dat de joden werden uigeroeid tijdens WO II? Als Allah almachtig is, waarom lost hij het zionistisch probleem dan niet op? Als Jahweh/Jehova bestaat, waarom stortte het WTC dan in?


Antwoorden op dergelijke vragen kun je vinden in Het Pleiadisch Plan van de Amerikaans-Indiaanse Barbara Hand Clow, die haar gechannelde interviews weergeeft met Lucifer, Anu, Saurius, Satya, Henoch, Jesaja, Anubis en anderen.Met de Teuben-saga in het achterhoofd staan channellers bij mij niet op het hoogste schavotje. Maar je maakt me nieuwsgierig.


nog steeds nieuwsgierig?
Barbara heeft het iig bij mij al een tijdje afgedaan, zo ook nog een lijstje anderen... maar goed, voor enige onderbouwing zie:

"De Mayakalender zwendel 2"
http://achtergeslotendeuren.punt.nl/?id=439563&r=1
Op 28-12-2008 0:55:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bramsan: Moest t weer ff opzoeken, een pikant stukje uitzending(uit oktober)
zomaar op CNN:

"LOU DOBBS U.S HELPING FUND IRAN NUKES"
Op 28-12-2008 1:42:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Bramsan:

Dilettante Emme:

Steenslagen:

Dilettante Emme:


Als Adonai bestaat, waarom liet hij toe dat de joden werden uigeroeid tijdens WO II? Als Allah almachtig is, waarom lost hij het zionistisch probleem dan niet op? Als Jahweh/Jehova bestaat, waarom stortte het WTC dan in?

Antwoorden op dergelijke vragen kun je vinden in Het Pleiadisch Plan van de Amerikaans-Indiaanse Barbara Hand Clow, die haar gechannelde interviews weergeeft met Lucifer, Anu, Saurius, Satya, Henoch, Jesaja, Anubis en anderen.Met de Teuben-saga in het achterhoofd staan channellers bij mij niet op het hoogste schavotje. Maar je maakt me nieuwsgierig.


nog steeds nieuwsgierig?
Barbara heeft het iig bij mij al een tijdje afgedaan, zo ook nog een lijstje anderen... maar goed, voor enige onderbouwing zie:

"De Mayakalender zwendel 2"
http://achtergeslotendeuren.punt.nl/?id=439563&r=1


Barbara Hand Clow is een channeler BramSan !

Er staat op jouw site "Barbara Hand Clow (Oprichtster van de vooraanstaande New Age uitgeverij Bear & Company die later fuseerde met ‘Inner Traditions’, waar Carl Johan Calleman, John Major Jenkins, José Argüelles en Barbara Hand Clow zelf ook hun boeken op uitgeven. Barbara Hand Clow noemt zichzelf een ‘channeler’ en ritueel / spiritueel ‘leraar’ ".

New Age begint in orthodox-christelijke kringen een scheldwoord te worden. Die angst is treurig. Ook de Homeopathie wordt door veel christenen op de New Age hoop gegooid. Jammer!

De Amerikaanse fytotherapeut en homeopaat Gurudas heeft begin jaren '80 dankzij channeling door Kevin Ryerson enkele belangrijke werken op het gebied van moedertincturen kunnen publiceren. Gurudas uitstekend gedocumenteerde TREASON: THE NEW WORLD ORDER uit 1996 heeft hem zijn leven gekost kort voordat hij in 2004 een vervolg zou gaan uitbrengen.

Het is niet altijd verstandig er dogmatische opvattingen op na te houden Bram.
Op 28-12-2008 1:54:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Tetzmol:

Lanoe:The anti-christ?

Hij staat niet voor niks achter een catheder anders zien wij z'n bokkepootjes en staart.

Tetzmol.Lol
Als hij de anti-christ is, dan maak ik me stukken minder zorgen

(bericht gewijzigd op 28-12-2008 10:17:13)
Carpe diem homo universalis
Op 28-12-2008 10:15:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Lanoe:

Tetzmol:

Lanoe:The anti-christ?

Hij staat niet voor niks achter een catheder anders zien wij z'n bokkepootjes en staart.

Tetzmol.Lol
Als hij de anti-christ is, dan maak ik me stukken minder zorgenHet idee dat de komende (dus niet de huidige!) secretaris-generaal van de VN de langverwachte Antichrist is, wordt wel vaker verkondigd, maar nog meer aanhangers heeft de theorie dat de volgende paus Petrus Romanus (de laatste uit het rijtje van St. Malachy) de Antichrist zal zijn.

Op uiterlijk kun je je verkijken. Lees maar eens wat David Icke laat vertellen over sommige leden van het Engels koninklijk huis, zoals de rauw vlees etende kannibalen Elizabeth II en wijlen haar moeder.


Sovereign Head of the Military Order of Malta in Great Britain
Op 28-12-2008 13:05:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Russia urges India, Pakistan to prevent use of force.

http://news.xinhuanet.com/english/2008-12/28/content_10568849.htm

Report: Russia selling missiles to Syria, Egypt

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3644787,00.htmlOp 28-12-2008 13:44:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Steenslagen:

Lanoe:

Tetzmol:

Lanoe:The anti-christ?

Hij staat niet voor niks achter een catheder anders zien wij z'n bokkepootjes en staart.

Tetzmol.Lol
Als hij de anti-christ is, dan maak ik me stukken minder zorgenHet idee dat de komende (dus niet de huidige!) secretaris-generaal van de VN de langverwachte Antichrist is, wordt wel vaker verkondigd, maar nog meer aanhangers heeft de theorie dat de volgende paus Petrus Romanus (de laatste uit het rijtje van St. Malachy) de Antichrist zal zijn.

Op uiterlijk kun je je verkijken. Lees maar eens wat David Icke laat vertellen over sommige leden van het Engels koninklijk huis, zoals de rauw vlees etende kannibalen Elizabeth II en wijlen haar moeder.


Sovereign Head of the Military Order of Malta in Great BritainDie kans heeft bij mij dan ook een veel grotere mogelijkheid.
In openbaringen wordt nml ook gesproken over een dame die aan het einde op zal komen.
Carpe diem homo universalis
Op 28-12-2008 20:29:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 28-12-2008 21:00:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Dick Cheney presents The TOP 30 Conspiracy Countdown:

Op 28-12-2008 21:31:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: http://news.xinhuanet.com/english/2008-12/30/content_10577839.htm

7,000 students register in Iran's Isfahan to fight Israel


www.chinaview.cn 2008-12-30 01:30:05

TEHRAN, Dec. 29 (Xinhua) -- Seven thousand university students from Iran's central city of Isfahan registered on Monday to fight Israel, the semi-official Fars news agency reported.

"On the first day of registration to fight Zionist regime and to help Palestinians, 7,000 students from the universities of Isfahan have claimed readiness," Mohammad Zarifi, member of Iran's Students Islamic Association, was quoted as saying by Fars.

Also in the day, another Iranian students group, Basij Students(Volunteers) of Tehran Universities, announced it is registering volunteers to fight Israel.

The registration came a day after Iran's Supreme leader Ayatollah Ali Khamenei issued a religious decree saying whoever dies in fight with Israel and in defense of Gaza would be a martyr.

"In response to the supreme leader's decree of Jihad (holy war),Basij students from all the universities of Iran have registered and the registration will be kept tomorrow," said Alireza Zahedi, a member of Basij Students of Tehran Universities, without disclosing how many students have already registered.

"In the near future, the registered students will hold a meeting to claim their readiness to the supreme leader to go to fight in the occupied (Palestinian) territories," he added.

Thousands of Iranians, including university students, staged a rally in Tehran on Monday morning to condemn the Israeli raids in the Gaza Strip, carrying banners on which anti-U.S. and anti-Israel slogans were written.

Meer op:
http://news.xinhuanet.com/english/2008-12/30/content_10577839.htm

Op 29-12-2008 22:03:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Doe iets!
Verspreid dit blogje zoveel mogelijk en maak mensen bewust!
Niet voor mij, maar voor jezelf en de mensheid:

http://www.ekudos.nl/artikel/140656/aan_de_huidige_regering_balkenende
Carpe diem homo universalis
Op 30-12-2008 10:45:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: History of the Middle East in a Few Seconds(bericht gewijzigd op 5-1-2009 16:34:33)
Op 05-01-2009 16:33:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Did the Israeli Ambassador slip up? War plan against Iran?

name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/yt]

North Korea warns of possible war with South Korea.

http://news.yahoo.com/s/ap/20090201/ap_on_re_as/as_koreas_tension
(bericht gewijzigd op 2-2-2009 20:28:19)
Op 02-02-2009 13:47:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Q+A: Russia to start up Iran nuclear plant in 2009

Russia plans to start up a nuclear reactor at Iran's Bushehr.

http://www.reuters.com/article/GCA-Russia/idUSTRE51449820090205

Israel: 'Time Running Out' After Iran Satellite Launchhttp://www.voanews.com/english/2009-02-04-voa17.cfm

Iranian missiles have 'worldwide reach': Russiahttp://www.spacewar.com/reports/Iranian_missiles_have_worldwide_reach_Russia_999.html

Former VP Dick Cheney warns of nuclear attack on United States under President Obamahttp://www.liveleak.com/view?i=cbb_1233813343

http://www.nydailynews.com/news/politics/2009/02/04/2009-02-04_former_vp_dick_cheney_warns_of_nuclear_a.html


(bericht gewijzigd op 6-2-2009 20:47:37)
Op 06-02-2009 18:00:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Is Iran's space programme more advanced than thought?

Iran's first satellite launch aboard a home-grown rocket last week has left observers puzzled over just how it was done. Was the satellite launched by a feeble rocket pushed to its limits, or has Iran's secretive space programme managed to develop a far more powerful launch vehicle without anyone noticing? The answer will affect how soon the country might achieve its stated goal of sending humans into space.

http://www.newscientist.com/article/dn16565-is-irans-space-programme-more-advanced-than-thought.html
Op 13-02-2009 15:59:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion: Israël in gevecht met Iran,

Volgens inlichtingendiensten is Israël bezig met de verborgen strijd tegen 't Iraanse nucleaire programma,
hiertoe word moord met scherpschutters niet uitgesloten,
en heeft Israël informanten en stromannen onder controle,
die nucleaire testen saboteren.
(eigenaardig bericht, lijkt me dat Iran dat al weet,
en waarom dat laten uitlekken?)
Nucleair geleerden bang maken voor Iraanse vervolging,
en zodoende rijp maken voor overlopen, of Iran wantrouwend maken voor het eigen personeel ?

http://www.theage.com.au/world/israel-wages-cloakanddagger-war-on-iran-20090217-8a7n.html?page=-1
Op 18-02-2009 18:40:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bramsan: Het aftellen is begonnen...

"Tijdstip: tussen nu en de beëdiging op 20 januari 2009 van de nieuwe Amerikaanse president Barack Obama"

ja... wie is er weer de tel kwijt geraakt?

mmhhpff...

(p.s. dit is geen aanmoediging om opnieuw af te tellen trouwens...)
(bericht gewijzigd op 18-2-2009 21:11:54)
Op 18-02-2009 21:10:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Van de website van De Telegraaf, zo 04 okt 2009, 23:22
http://www.telegraaf.nl/buitenland/4988593/__Ahmadinejad_heeft_joodse_roots__.html

Ahmadinejad heeft joodse achtergrond

LONDEN - De anti-semitische Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad is van joodse afkomst. Dat schreef de Britse krant The Daily Telegraph zaterdag.


Foto: AFP

Ahmadinejad heeft diverse keren opgeroepen om aartsvijand Israël van de kaart te vegen en hij ontkent de Holocaust. Volgens experts in de krant is dit een teken van overcompensatie om zijn verleden te verdoezelen. „Iedere familie die zich tot een ander geloof bekeert, neemt ook een nieuwe identiteit aan door het oude geloof te veroordelen”, aldus een deskundige in de krant.

De krant onderzocht een foto uit 2008 van de president die zijn paspoort laat zien. Op het paspoort staat dat hij eerder Sabourjian heette, een typische Iraans-joodse naam. Dat deze op 'jian' eindigt zou volgens een expert aanduiden, dat ze praktiserende joden waren.

De naam Sabourjian is afkomstig uit de omgeving van Aradan, een plaats ten zuidoosten van de Iraanse hoofdstad Teheran, waar ook de president is geboren. Zijn ouders zouden toen Ahmadinejad vier jaar was zich hebben bekeerd tot de islam en toen eveneens hun naam hebben veranderd.

(bericht gewijzigd op 4-10-2009 3:10:47)
Op 04-10-2009 3:08:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer:
Steenslagen:

Van de website van De Telegraaf, zo 04 okt 2009, 23:22
http://www.telegraaf.nl/buitenland/4988593/__Ahmadinejad_heeft_joodse_roots__.html

Ahmadinejad heeft joodse achtergrond

LONDEN - De anti-semitische Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad is van joodse afkomst. Dat schreef de Britse krant The Daily Telegraph zaterdag.


Foto: AFP

Ahmadinejad heeft diverse keren opgeroepen om aartsvijand Israël van de kaart te vegen en hij ontkent de Holocaust. Volgens experts in de krant is dit een teken van overcompensatie om zijn verleden te verdoezelen. „Iedere familie die zich tot een ander geloof bekeert, neemt ook een nieuwe identiteit aan door het oude geloof te veroordelen”, aldus een deskundige in de krant.

De krant onderzocht een foto uit 2008 van de president die zijn paspoort laat zien. Op het paspoort staat dat hij eerder Sabourjian heette, een typische Iraans-joodse naam. Dat deze op 'jian' eindigt zou volgens een expert aanduiden, dat ze praktiserende joden waren.

De naam Sabourjian is afkomstig uit de omgeving van Aradan, een plaats ten zuidoosten van de Iraanse hoofdstad Teheran, waar ook de president is geboren. Zijn ouders zouden toen Ahmadinejad vier jaar was zich hebben bekeerd tot de islam en toen eveneens hun naam hebben veranderd.Foto van z'n paspoort (dan kun je 't zelf nog eens checken...): http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/6256173/Mahmoud-Ahmadinejad-revealed-to-have-Jewish-past.html
God... Dat ben je zelluf!
Op 04-10-2009 10:12:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Invasion:

Is Iran's space programme more advanced than thought?

Iran's first satellite launch aboard a home-grown rocket last week has left observers puzzled over just how it was done. Was the satellite launched by a feeble rocket pushed to its limits, or has Iran's secretive space programme managed to develop a far more powerful launch vehicle without anyone noticing? The answer will affect how soon the country might achieve its stated goal of sending humans into space.

http://www.newscientist.com/article/dn16565-is-irans-space-programme-more-advanced-than-thought.html

hoe ze aan die kennis komen? net zoals alqaida aan hun training kwam bijvoorbeeld?
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 05-10-2009 11:07:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Firefox: Het aftellen naar het uitlachen van alle '2012'-believers is begonnen .....

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!
Op 05-10-2009 23:45:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky: Een paar dagen terug verklaarde een Iraans politicus op de radio dat we niet bang hoeven te zijn voor Iraanse atoomwapens omdat ze deze als verouderd beschouwen. Ben benieuwd waarmee ze dan bezig zijn...
Nee, dank u.
Op 06-10-2009 10:41:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
tjerky:

Een paar dagen terug verklaarde een Iraans politicus op de radio dat we niet bang hoeven te zijn voor Iraanse atoomwapens omdat ze deze als verouderd beschouwen. Ben benieuwd waarmee ze dan bezig zijn...

groene energie
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 06-10-2009 19:44:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden