De Iers-Amerikaanse Michael Flatley, bekend van het indrukwekkende Riverdance en Lord of the Dance, leed al jaren aan een mysterieus virus dat hem weerhield om het podium te bestijgen. Dankzij sessies met een energetisch healer kan Flatley de stoute dansschoenen weer aantrekken. "De conventionele medische wetenschap liet me in de steek," aldus Flatley.

Michael Flatley

Michael Flatley moest in 2006 zijn Europese Celtic Tiger-tour staken en werd opgenomen in een Londons ziekenhuis. De vele behandelingen ten spijt moest Flatley rust nemen. Totdat hij de Ierse healer Michael O'Doherty tegen het lijf liep. De healer werkt met lichaamsenergieën. De therapie die hij op Flatley heeft toegepast is ontwikkeld door O'Doherty en zijn collega Tom Griffin. Ze omschrijven het als herbalanceren van de levensenergie in en rond het lichaam.

"Toen de healer de eerste keer naar me toe kwam kon ik nauwelijks uit de stoel komen," verklaart Flatley. "Hij heeft me zo'n tien keer bezocht en nu voel ik me echt goed. Geweldig zelfs. Ik kan terug op snelheid dansen en zit bijna aan 100% fitheid."

Flatley geloofde dat er meer was dan hetgeen de klassieke geneeskunde zich mee bezig houdt. Het ziet ernaar uit dat dit zijn redding is geweest. De Lord of the Dance trad onlangs reeds op in een Amerikaans televisieprogramma.
3.14po: QED?
United as one. Divided by zero.
Op 02-01-2009 17:10:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lemetje: Zou goed kunnen; het schijnt nog beter te werken als Reiki.
Op 03-01-2009 7:18:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden