Rachel Hazes, de weduwe van de bekende Nederlandse volkszanger André Hazes, voelt dat haar man nog steeds in de buurt is. Lampen gaan knipperen en schilderijen vallen van de muren. Er gebeuren nog meer onverklaarbare dingen, genoeg voor Rachel Hazes om zich te laten leiden door de geest van André. Waar menigeen gemakkelijkshalve zou roepen dat Rachel een aandachtshoer is willen we nog eens wijzen op de vele gevallen van (klop)geesten die bekend zijn...

andre h6
(André Hazes)

Lees bijvoorbeeld eens de Poltergeist in de Matrix-reeks van collega Bert. Dan zie je dat voorwerpen soms gaan vliegen of materialiseren. En dan zijn er nog de vele gevallen die menen te praten met engelen. Hoe dan ook zijn er veel vreemde en onverklaarbare zaken. Meest typerend is misschien wel de MacKenzie-klopgeest die al duizenden mensen de stuipen op het lijf heeft gejaagd.

George MacKenzie was in de 17e eeuw de directeur van de Covenanters-gevangenis. Het was een nare man die weinig liefdevol met zijn omgeving omging. MacKenzie was ook advocaat, een gehaaide. Zijn graf plaatste men vlak naast de gevangenis, al is dat niet de plaats waar de paranormale activiteit gebeurde. Toen in 1990 de graftombe van MacKenzie werd beschadigd door een depressieve bewoner brak de hel los. In 2006 alleen werden meer dan 500 incidenten van aanvallen door een entiteit gemeld. Tuurlijk, het komt de stad uiteindelijk ten goede door het toerisme dat erop afkomt, maar de burgemeester staat heus niet achter iedere hoek boe te roepen...
3.14po: Als bierflessen gaan rinkelen, dan is het dré.
(bericht gewijzigd op 7-1-2009 15:25:12)
United as one. Divided by zero.
Op 07-01-2009 15:25:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tru: Woord van 2009: 'aandachtshoer'.
Geweldig.
Op 07-01-2009 16:01:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
adenis: ik had ook iets raars. Op miraculeuze wijze waren mijn bierflesjes tijdens de nieuwjaarsnacht telkens leeg als ik er langer dan kwartier mee in de hand stond.

Maar nu snap ik het. het was de geest van hazes.
Op 07-01-2009 16:02:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lemetje: Stuur die jongen eens naar het Licht. Rachel en alle anderen die 'fan' van hem zijn houden hem hier. Hij moet wel verder en kan daarna zo vaak terugkomen als hij wil. Dan zullen al die verschijnselen ook wel ophouden.
Gebeurt het niet dan zullen de verschijnselen alleen maar verergeren. Hij snapt nog steeds niet dat hij dood is en vraagt om aandacht en dat kost hem heel veel energie, daarbij wordt hij vastgehouden en kan gewoon niet verder. Laat los en vertrouw erop dat hij echt wel eens terugkomt in en met Liefde.
Op 07-01-2009 20:56:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
lemetje:

Stuur die jongen eens naar het Licht. Rachel en alle anderen die 'fan' van hem zijn houden hem hier. Hij moet wel verder en kan daarna zo vaak terugkomen als hij wil.

Het zogenaamde Heintje Davids syndroom. Telkens terugkomen en weer afscheid nemen.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 07-01-2009 21:17:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Olav: Knipperende lampen en vallende schilderijen wijzen m.i. er op dat deze ooit door de heer Hazes persoonlijk zijn opgehangen (in de middag)....
Op 07-01-2009 22:22:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Picobyte:
Olav:

Knipperende lampen en vallende schilderijen wijzen m.i. er op dat deze ooit door de heer Hazes persoonlijk zijn opgehangen (in de middag)....

Ik denk eerder aan muizen of rottende fundering waardoor de bedrading wordt aangetast in combinatie met aandacht gebrek en een scheut alcohol.
Stroom moet vloeien.
Op 08-01-2009 1:10:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
cootje: "Het is de tijd, de hoogste tijd"
...
Op 08-01-2009 7:41:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden