Voorspellingen zijn er in vele vormen en mate, van het onschuldige soort tot de meer lugubere pogingen. Eentje uit de categorie macaber moet wel de 'voorspel de dood van zangeres Amy Winehouse en win een iPod touch'-website zijn. Iedereen kan er zijn of haar visionaire lusten botvieren. Ooit gaat Amy Winehouse dood. De vraag is wanneer?

Amy Winehouse
(Amy Winehouse in betere tijden)

Op de website vindt u ook een verzameling foto's van de degraderende ster met de goudkrakende stem. Niet echt het meest flatteuze werk van Winehouse en daarom is dit geheel dan ook voorbehouden aan ramptoeristen die zich verkneukelen op uitglijders, blunders, fouten of zelfs de dood van een ster. Wij passen, maar misschien is het iets voor u?

Amy Winehouse
(Amy Winehouse in mindere tijden)
Horatio: In mei zal ze officieel scheiden van Blake en in augustus trouwen met jonger vriendje en inmiddels in rehab geweest zijn in febr/maart...daarna maakt ze haar beste plaat ooit die 20 jaar niet van nummer 1 in de hitparade zal verstoten worden...
Nou nog hopen dat ze er zelf ook zo over denkt!?
Op 22-01-2009 18:41:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Olav: Al met al vind ik het initiatief zieker dan Amy zelf.

Ik zou het ook niet zo waarderen als jan en alleman mijn sterfdatum ging raden om een rotdingetje te winnen. Ook niet als ik anders leefde dan de gemiddelde mensch.

Van mijn part wordt ze 110 of sterft ze morgen, dat maakt me niet uit, als ze nou maar eens echt een keer van binnen gelukkig was...
Op 23-01-2009 22:17:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden