Maandag 27 april 2007 rapporteerde gezagvoerder Ray Bowyer van Aurigny Airlines de waarneming van een tweetal niet te identificeren objecten in de nabijheid van Guernsey boven het Kanaal. Bowyer beschreef z'n waarneming als helder gele objecten in de vorm van afgeplatte discs met een geschatte grootte van twee keer een Boeing 737 en haalde onmiddellijk alle headlines ter wereld.

Aurigny Airlines gaf Bowyer toestemming z'n waarneming wereldkundig te maken. Dat is bijzonder omdat de meeste luchtvaartmaatschappijen het niet op prijs stellen dat gezagvoerders naar buiten komen met UFO waarnemingen.

Sindsdien is Bowyer een veelgevraagd spreker op UFO conferenties en bijeenkomsten. Beluister het Sureline-vraaggesprek dat GW-redacteur Erwin Noorman met hem voerde en laat je verbazen.

Verderop in het programma een gesprek met luchtvaarttechnicus Jaap die een onverklaarbare waarneming deed in de nabijheid van Amsterdam en een update met GW-redacteur Jurgen/Tim de Enchanter. De intro van het programma ontbreekt vanwege een technische storing, waarvoor onze excuses. *klik*

(Volgende week in het programma: Tessa Koop van Wanttoknow.nl)

Der Roelof: Om dergelijke claims kracht te kunnen bijzetten, is het wellicht een idee voor alle luchtvaart maatschappijen om alle toestellen te voorzien van hoge resolutie camera's.

Een piloot ziet iets, richt de camera en start de opname.

Dan hoeven we het niet alleen meer te hebben van ooggetuige verslagen.

Toch?
Op 30-01-2009 16:05:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Lijkt mij een uitstekend idee!
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 30-01-2009 21:44:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Oh... en dan de opname kopieren naar de black box, zodat na een crash alles bewaard blijft.

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 30-01-2009 21:44:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden