Volgens het RIVM laat 'slechts' 70 procent van de meisjes tussen de 13 en 16 jaar zich het komende jaar vaccineren tegen baarmoederhalskanker . Tot ergernis van het RIVM zijn daar websites zoals Ditkanietwaarzijn.nl en Argusoog.nl daar debet aan. Dergelijke websites verspreiden in de ogen van het RIVM 'indianenverhalen' en 'complottheorieën' over de gevaren van vaccineren tegen baarmoederhalskanker. Het RIVM meldt dat deze verhalen op 'niets' gebaseerd zijn en dat het vaccin zeer effectief is. Het RIVM heeft als doel om een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad te behalen en het is dus logisch dat ze tegengeluiden onder willen schoffelen. De werkelijkheid over vaccineren tegen baarmoederhalskanker is echter een stuk schimmiger. We gaan er nog maar eens een keertje doorheen.

welterusten

(Vioxx was een ontstekingsremmer uit de keuken van Merck, toen bleek dat er mensen aan dood gingen werd het middel in 2004 uit de markt gehaald. Maar verder kunt u farmaceuten vertrouwen hoor)

Waar hebben we het over? Het gaat over het vaccinatiemiddel Gardasil, of tegenhanger Cervarix. Deze goedjes zouden bescherming moeten bieden tegen het zogenaamde humaan papillomavirus (HPV). Dat klinkt goed, maar het zou voornamelijk bescherming bieden tegen de twee gevaarlijkste virussen HPV-16 en -18, die 70 procent van de gevallen kanker aan de baarmoeder/vagina zouden veroorzaken.

Nou ja, 70 procent bescherming geeft nog altijd een lekker veilig gevoel. Maar uit een publicatie in het medische tijdschrift 'The Lancet ' blijkt dat de middelen voor jonge vrouwen die minder dan vijf seksuele partners hadden een beschermingsgraad van 44 procent tegen de gevreesde infecties geeft. Dat komt neer op 'je raakt besmet of je raakt niet besmet'. Iedereen goochelt graag met getallen om het gelijk te krijgen en statistisch kan ieder standpunt bewezen of ontkracht worden. Wie antwoorden in de getallen zoekt zal veelal bedrogen uitkomen.

Omdat de indianenverhalen en complottheorieën van Ditkannietwaarzijn.nl en Argusoog.nl natuurlijk 'volstrekt onbetrouwbaar' (kuch) zijn, kijken we nog even wat de makers van Gardasil zelf zeggen (bron) over hun wondermiddel:

...Het is niet bewezen dat preventieve vaccins echt tegen kanker beschermen en het zal nog tientallen jaren duren voordat dit kan worden vastgesteld.

...De follow-up van beide preventieve vaccins is van korte duur (max. 60 maanden). De beschermende antilichaam titers blijven constant in deze periode. De vraag is hoe lang een dergelijke bescherming uiteindelijk blijft bestaan.

...Bij hogere leeftijd zijn titers die bereikt worden door vaccinatie lager dan bij jonge meisjes. Op alle leeftijden zijn de antilichaam titers na vaccinatie echter hoger in vergelijk met titers na een natuurlijke infectie. Het is nog onduidelijk hoe hoog titers moeten zijn en blijven om infectie te voorkomen.

...De vaccins beschermen alleen tegen HPV-16 en HPV-18, samen verantwoordelijk voor 70% van de cervixcarcinomen. Er zijn aanwijzingen voor kruisbescherming tegen vooral HPV typen in dezelfde fylogenetische tak (16), maar er zal geen 100% dekking worden verkregen. Of andere virustypes in de afwezigheid van HPV-16 of -18 een groter gevaar zullen gaan vormen is op dit moment evenmin bekend.

...De onwetendheid over het gedrag van andere HPV-typen waartegen het vaccin niet beschermt.

...Effectiviteit van vaccinatie van jongens en mannen is nog onvoldoende duidelijk.

De bijsluiter van Gardasil is alleen online te bekijken, als men het EU-nummer invult dat op de verpakking staat. Hebt u zo een EU-nummer, laat het ons dan weten.

hpv
(We weten niet hoe lang het helpt, of het écht helpt en wat de effecten op termijn zijn... maar het is aan te bevelen om te enten, aldus het RIVM)

Enfin, u ziet het, men heeft geen 'indianenverhalen' of 'complottheorieën' van obscure websites nodig om middelen zoals die van Gardasil met de nodige argwaan te bekijken.
Maar we gaan verder.

De invoering van de standaardvaccinatie van meisjes vanaf twaalf jaar tegen baarmoederhalskanker is niet zinvol. Dat schrijven artsen en onderzoekers van het Nederlands Kanker Instituut, het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Rotterdamse Erasmus Medisch Centrum in het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde. (Bron)

Vakbroeders van de Vereniging Kritisch Prikken stellen ook de nodige vraagtekens bij de HPV-vaccinatie en stelt: "Kennis over HPV-vaccinatie verontrustend laag". Maar goed, de Vereniging Kritisch Prikken bestaat natuurlijk in de ogen van het RIVM uit zweverige lui en dus mogen we hen vooral niet te serieus nemen.

Dat in 2008 de SP een kamerdebat wilde hebben over de "beïnvloeding en agressieve marketing van de farmaceutische industrie" voor vaccins tegen baarmoederhalskanker, valt volgens het RIVM waarschijnlijk ook onder de noemer 'complotdenken'.

In ons land wordt jaarlijks bij 650 vrouwen de diagnose baarmoederhalskanker gesteld (200 overlijden jaarlijks ten gevolge van baarmoederhalskanker. red.) . Het sterftecijfer is sinds 1970 afgenomen en dat heeft o.a. te maken met een verbeterd bevolkingsonderzoek. Echter, het is bekend dat juist vrouwen die baarmoederhalskanker krijgen onvoldoende gehoor geven aan de oproep tot het maken van een uitstrijkje: van deze groep heeft minder dan de helft dit laten doen. Is dat misschien een beter aspect om het vaccinbudget aan te besteden? (Bron: Medicalfacts)

Uitstrijkjes maken en controle lijkt dus een zeer effectief en vooral veilig middel ter voorkoming van baarmoederhalskanker.
Eén vaccin kost ongeveer 125 euro (3 keer nodig, dus 375 euro) en dat maal ongeveer 1,3 miljoen meisjes is erg kostbaar.

HPV-virussen zijn bij het gros van de vrouwen in meer of mindere mate te vinden in het slijm van de baarmoeder. Van de meer dan 100 verschillende leden van het humaan papillomavirus zijn de nummers 16 en 18 en in mindere mate 30 en 31 mogelijk verantwoordelijk voor kanker aan de baarmoedermond of vagina.

Ongeveer 80% van alle vrouwen krijgt een HPV-infectie. In ruim 80% van al die gevallen geneest dat vanzelf. Als de infectie niet geneest kan er een groeistoornis in de cellen van de huid van de baarmoedermond ontstaan (dysplasie). In een klein percentage kan de dysplasie uitgroeien tot kanker. Een dysplasie kan eenvoudig behandeld worden. (bron Gynaecologie.nl)

Dat er lieden zijn die na een HPV-inenting ziek werden mogen we verwaarlozen van het RIVM. Onlangs nog was in Nova bij monde van het RIVM te horen hoe het inenten 'kosteneffectief' is. In mensentaal betekent 'kosteneffectief' dat na vaccinatie de kosten van baarmoederhalskankerpatiënten minder zijn dan het genezen van vaccinatieschade bij de ongelukkigen die al te heftig reageerden op het middel. Het RIVM weet dus dat er gevallen zijn waarbij gevaccineerden ziek werden maar acht het goedkoper om toch te vaccineren.

Vaccinatie, wat ze niet vertellen. Een historisch overzicht.

In 1870 werd Duitsland getroffen door een pokkenepidemie. Ruim een miljoen mensen werden getroffen door deze ziekte waarbij ongeveer 120.000 personen het leven lieten. Opvallend was dat 96% van de slachtoffers één of meerdere keren was gevaccineerd. Kanselier Bismarck kon dan ook niet anders dan verklaren dat de vaccinaties niet hadden geholpen, maar hadden geleid tot het uitbreken van talloze eczeemachtige aandoeningen.

Tijdens de Boerenoorlog deden zich, ondanks vaccinatie, onder de Britse soldaten meer dan 60.000 gevallen van tyfus voor en stierven er ongeveer 8.000 soldaten aan deze ziekte.

In 1955 werd in Amerika een uitgebreide proef gehouden met het Salk-poliovaccin. Van de controlegroep (749.236) van niet gevaccineerde kinderen kregen er 428 poliomylitis. Van de gevaccineerde (1.080.680) kinderen liepen 585 kinderen ondanks de vaccinatie de ziekte op.

pokken
(1802, spotprent over het enten met koepokken)

Ook het idee dat vaccinaties bepaalde ziektes de wereld uit geholpen hebben klopt niet. Ziektes zoals de builenpest of roodvonk zijn zonder vaccinatie nagenoeg geheel verdwenen. Toen men in 1940 massaal overging tot vaccinatie tegen difterie bedroeg het aantal dodelijke gevallen van difterie, tot dan toe, nog geen 300 op de miljoen. Na de massale vaccinatie brak er een ongekende difterie-epidemie uit onder de volledig gevaccineerde personen.

En dan natuurlijk de bijwerkingen. Het was dr. McCloskey die in 1950 bewijsmateriaal publiceerde waarin hij het verband aantoonde tussen enerzijds de toediening van kinkhoest en/of difterievaccins en anderzijds het, kort daarna optredende, provocatie-poliomyelitis. Het merendeel van de verlammingen trad op in het ingeënte lichaamsdeel. (ibid)

Vaccinaties zijn en blijven onderwerp van hevige discussies. Feit is en blijft dat zeker bij nieuwe (genees)middelen waarvan de veiligheid nog niet 100 procent is aangetoond terughoudendheid gewenst is. Zo zijn van de HPV-vaccinaties de langetermijneffecten niet bekend.

De mens als labrat

In 1996 werd dit pijnlijk duidelijk toen de BBC de documentaire ‘The Human Laboratory’ uitzond. De boodschap loog er niet om; “mensen uit derdewereldlanden werden massaal als proefkonijn gebruikt”. Zo bleek de farmaceut Norplant  proeven met een nieuw soort anticonceptiemiddel uit te voeren op onwetende vrouwen uit de krottenwijken van Haïti en Bangladesh. Het middel zou als ernstige bijwerking blindheid hebben gehad. Meer hier.

Dat het RIVM erg ongelukkig is met de geluiden die tegen de HPV-vaccinatiecampagne ingaan is niet zo vreemd. Maar door de producenten van tegengeluiden nu gelijk de labels 'indianenverhalen' en 'complottheorieën' op te plakken gaat zeker te ver. Er zijn voldoende aanwijzingen dat lukraak vaccineren misschien niet zo heel verstandig is.

Buiten dat is nog volstrekt onbekend welke rol HPV-virussen in het grotere geheel spelen. HPV-virussen komen kennelijk van nature voor en doen dat vermoedelijk al duizenden jaren. Welke doos van Pandora wordt opgetrokken met het massaal vaccineren is nog maar de vraag.

Wel of niet vaccineren tegen baarmoederhalskanker; dat is natuurlijk de grote vraag. Natuurlijk zeggen het RIVM en de farmaceuten 'Ja, doen!', de een om hun doelstelling te halen en de ander hun omzet. Ditkannietwaarzijn.nl en Argusoog.nl suggereren 'Niet doen' op basis van tegengeluiden.

Grenswetenschap.nl zegt, geheel volgens onze filosofie, niets en biedt slechts aanknopingspunten om zelf een besluit te kunnen nemen. Maar misschien is dat in dit geval niet wat u wilde horen. Hoewel we geen sluitend antwoord geven kunnen we u natuurlijk wel deelgenoot maken van een eeuwenoude en beproefde wijsheid:

'In geval van twijfel, niet doen'

I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 02-03-2009 21:18:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
moonwalker: Ben blij dat ik geen vrouw ben, maar als ik een dochter had, dan zou ik het haar verbieden...Bedankt voor de goede blog. Ik hoop dat andere vrouwen hier wat aan hebben en advies geven aan anderen voordat ze er spijt van hebben.
Before I read newspapers I was uninformed. After reading newspapers I became misinformed
Op 02-03-2009 21:28:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi: bedankt!! Dit maakt het akkelijker om te beslissen. Niet don dus.
Op 02-03-2009 21:38:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: Niet doen!,niet doen, niet doen !!!!!!!!!!!!!!
Heb geen dochters (wel zonen) Maar al die(te veel) vaccinaties zijn niet goed. Ze maken je bang. Ook die griepprikken worden de mensen opgedrongen, onnodig.
Lees:
http://niburu.nl/index.php?articleID=17538
Op 02-03-2009 22:24:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Samblo: Kijk daarom hang ik rond op deze website: mooie, goed gedocumenteerde blog!
Op 02-03-2009 22:42:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: Het moet strafbaar zijn die meisjes in te enten, gelijkstaand aan bewuste doodslag en dus ook een fikse celstraf geven, en de namen van de personen die deze inentingen uitvoeren maar ook van hogerhand bevelen online zetten.
(bericht gewijzigd op 2-3-2009 23:47:29)
Op 02-03-2009 23:47:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
JohnvR1966: Een site die mij over de streep heeft geholpen:
http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com:80/

Ik laat mijn dochter voorlopig nog even niet vaccineren....
Scientia potestas est
Op 03-03-2009 0:04:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
eoi:

Het moet strafbaar zijn die meisjes in te enten, gelijkstaand aan bewuste doodslag en dus ook een fikse celstraf geven, en de namen van de personen die deze inentingen uitvoeren maar ook van hogerhand bevelen online zetten.


Het moet in ieder geval niet verplicht worden ! Belachelijk
Hier nog een artikel waarin de gevaren staan van ernstige bijwerkingen( zelfs overleden) die meisjes kregen na vaccinatie

http://www.medischdossier.org/archief/jaargang_11/nummer_2/artikel_470/dossier_gardasil_de_risico_s_van_het_baarmoederhalskanker_vaccin.html?gclid=CNiMg5uwhZkCFZSB3godWwvcmA
Op 03-03-2009 0:21:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:

Daar staat ondermeer dit te lezen:"De werkzame bestanddelen zijn: zeer gezuiverd niet-infectieus eiwit van elk van de typen (6, 11, 16 en
1 van het humaan papillomavirus."
Als je dan bedenkt dat Creutzfeldt-Jakob ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Ziekte_van_Creutzfeldt-Jakob ) via een eiwit wordt overgebracht......griezelig is een understatement. Het gaat helaas jaren duren voordat de risico's echt duidelijk worden.
'Don't forget rule number 6'
Op 03-03-2009 7:04:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
adenis: heel mooi blog.

het mooiste vind ik nog wel dat de rivm de tegen geluiden als indianenverhalen bestempelen. Als je nog niets van die "indianenverhalen" had gehoord, dan ga je meteen op zoek als de rivm zoiets zegt. Hun methode werkt dus avarechts.

toch is het blog niet helemaal objectief. Door die stukjes over vaccininatie in het verleden te plaatsen, geeft het een beeld dat alle vaccininaties slecht zijn. Ik denk dat er heel veel ook heel goed zijn en miljoenenen mensen niet ziek gemaakt heeft.

maar hoe dan ook, de conclusie is terecht denk ik (ik ben geen medicus) dat je het vooral niet moet doen.
Op 03-03-2009 7:53:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NEO: Ik heb nog geen kinderen maar mocht ik ooit een dochter krijgen dan verbied ik haar om deze prik te nemen.
Ik heb geen vertrouwen in de farmaceutische industrie omdat ze een macht monopolie probeert te krijgen over de rug van de wereld bevolking.
Op 03-03-2009 8:41:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Constantia Oomen: 0
(bericht gewijzigd op 3-3-2009 9:37:13)
Zolang er slachthuizen zijn, zullen er oorlogen zijn. Leo Tolstoj
Op 03-03-2009 9:09:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
artofnemesis: Wat mij altijd opvalt in dit soort kwesties is dat factoren als eigen wil, percentage sterfgevallen (aantal verkeersdoden ligt nog steeds vele malen hoger, laat staan hoeveel mensen wel niet bezwijken aan de schadelijke gevolgen van het roken.. (laat ze daar eens wat aan doen!)) etc. vaak buiten beschouwing gelaten worden.

Afweging door een ieder bij het bepalen of men nou wel of niet zou moeten vaccineren is zeker goed (laat iedereen dat voor zichzelf bepalen, zou ik zeggen), maar het klinkt mij nu dat men instanties als het RIVM afschildert als een grote Satan die meisjes doelbewust de dood in jaagt.. Dat lijkt mij toch ook niet helemaal op zijn plaats.
Op 03-03-2009 13:07:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Florine: Hallo allemaal,
Ik heb drie dochters met de leeftijden 12, 14 en 16 jaar. En mijn twijfels zijn gigantisch, moet ik ze nu wel of niet laten inenten. Nu weer dit artikel, mijn twijfel wordt alleen maar groter. Er met collega's over gesproken, die zeggen allemaal dat ze gaan enten. Dochters van collega's geven zelf aan dat ze willen enten. In hoeverre kunnen meiden in die leeftijd daar nu een beslssing over nemen? Ze staan vol in het leven en moeten over iets gaan nadenken wat ver naast hun bed ligt. Als ouder moet ik verantwoordlijk zijn en voor hen de beslissing nemen. Wat moet ik als moeder nu geloven?? Ik weet het even niet meer.

Op 03-03-2009 14:25:08 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Florine:

Hallo allemaal,
Ik heb drie dochters met de leeftijden 12, 14 en 16 jaar. En mijn twijfels zijn gigantisch, moet ik ze nu wel of niet laten inenten. Nu weer dit artikel, mijn twijfel wordt alleen maar groter. Er met collega's over gesproken, die zeggen allemaal dat ze gaan enten. Dochters van collega's geven zelf aan dat ze willen enten. In hoeverre kunnen meiden in die leeftijd daar nu een beslssing over nemen? Ze staan vol in het leven en moeten over iets gaan nadenken wat ver naast hun bed ligt. Als ouder moet ik verantwoordlijk zijn en voor hen de beslissing nemen. Wat moet ik als moeder nu geloven?? Ik weet het even niet meer.

Je twijfels over de kans dat je dochters baarmoederhalskanker krijgen hoeven niet groter te zijn dan de kans zelf. Vergeleken met allerlei risico's die een mens in het leven loopt, is de kans om juist die ene ziekte te krijgen erg klein. De kans dat je juist een aandoening oploopt van een medicament dat nog zo kort op de markt is, is relatief groot.
Aan inenten kleven ook risico's. Angst maakt je ziek. Genieten is goed voor je.
'Don't forget rule number 6'
Op 03-03-2009 14:56:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
Florine:

Ik weet het even niet meer.


Als ouder wil je het beste voor je kind(eren) het probleem is daarbij hoe weet je wat het beste is. Men kan afgaan op deskundigen of producenten maar veelal geven die die eenzijdige, gekleurde of gebrekkige info.

Tegengeluiden zijn meestal net zo gekleurd en gebrekkig en dat is logisch omdat zeker mbt HPV niemand kan voorspellen hoe de toekomst eruit gaat zien.

Bij twijfel niet doen en gewoon je dochters regelmatig uitstrijkjhes laten maken is meer dan voldoende.

Als er sprake is van problemen aan de baarmoeder/vagina dan zullen uitstrijkjes dat tijdig uitwijzen en kan e.e.a. verholpen worden voordat het dramatisch wordt.

Dus.. kiezen hoeft niet er is een goed en betrouwbaar alternatief in de vorm van uitstrijkjes.

Vraag het uw arts maar.


(bericht gewijzigd op 3-3-2009 15:09:38)
Op 03-03-2009 15:08:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius: Er is al eens eerder een middel in de handel genomen dat niet goed en volledig getest was op zowel korte- en langetermijn gevolgen. Dat middel kwam op de Nederlands markt met de naam "Softenon" (http://nl.wikipedia.org/wiki/Softenon) En wel met DEZASTREUZE gevolgen.

Waarom is de wetenschap in deze kwestie niet ook sceptisch en testen ze het middel niet beter? Beetje raar, zo'n gevalletje oost-indisch / selectief sceptisch zijn...
I might just be saying that to get you mad...
Op 03-03-2009 15:24:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix: Het vervelende is dat alleen de tijd kan leren wat de juiste beslissing was, enten of niet enten. Er is een optie waarbij geen dillemma ontstaat en dat is sexueel verstandig handelen. Als een meisje/vrouw en haar partner trouw aan elkaar zijn en ook voorheen geen sex met anderen hebben gehad dan kan het virus niet van vagina naar vagina versleept zijn. Eigenlijk heel simpel, wacht tot je de ware tegenkomt en hou je daarbij. Maar dat zal wel ouderwets en teveel gevraagd zijn.
Op 03-03-2009 16:49:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Marnix:

Het vervelende is dat alleen de tijd kan leren wat de juiste beslissing was, enten of niet enten. Er is een optie waarbij geen dillemma ontstaat en dat is sexueel verstandig handelen. Als een meisje/vrouw en haar partner trouw aan elkaar zijn en ook voorheen geen sex met anderen hebben gehad dan kan het virus niet van vagina naar vagina versleept zijn. Eigenlijk heel simpel, wacht tot je de ware tegenkomt en hou je daarbij. Maar dat zal wel ouderwets en teveel gevraagd zijn.

Of uit de tijd dat sex meer was dan een beetje jeuk.
'Don't forget rule number 6'
Op 03-03-2009 17:39:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
Florine:

Hallo allemaal,
Ik heb drie dochters met de leeftijden 12, 14 en 16 jaar. En mijn twijfels zijn gigantisch, moet ik ze nu wel of niet laten inenten. Nu weer dit artikel, mijn twijfel wordt alleen maar groter. Er met collega's over gesproken, die zeggen allemaal dat ze gaan enten. Dochters van collega's geven zelf aan dat ze willen enten. In hoeverre kunnen meiden in die leeftijd daar nu een beslssing over nemen? Ze staan vol in het leven en moeten over iets gaan nadenken wat ver naast hun bed ligt. Als ouder moet ik verantwoordlijk zijn en voor hen de beslissing nemen. Wat moet ik als moeder nu geloven?? Ik weet het even niet meer.

Lieve Florine,
Jij en je dochters worden onnodig bang gemaakt.
Angst is een slechte raadgever.
Bedenk wel dat wij vrouwen al heel lang "bloot staan " aan baarmoederhalskanker. En dat maar een klein percentage het ook krijgt. Hetzelfde geldt voor vele ziekten.
Mijn zonen werden op een gegeven moment opgeroepen voor de BMR-vaccinatie rond hun 10e en 13e jaar. Omdat men toen een vaccinatie had tegen BOF,MAZELEN,RODE HOND. Men vond dat toen zó belangrijk omdat er een klein percentage van kinderen die B of M of R kregen onvruchtbaar konden worden en/of heel ziek konden worden op volwassen leeftijd( bij mazelen).
De schrik zat er meteen in bij de ouders. Maar bij mij niet.
Mijn gevoel/intuitie zei dat je zo wel kan doorgaan met allerlei kunstgrepen en dat je dan dus het lichaam en de afweer ervan niets meer te doen geeft. Ik heb het dus niet laten doen. Ze zijn nooit ziek geworden.
Te veel en te vaak vaccineren maakt de mens zwak, zijn natuurlijke afweermechanisme wordt ondermijnd. Kinderen ontwikkelen vaak allergieën.. door een op hol geslagen (lees: niets te doen hebbend) afweersysteem.
Begrijp me goed.. vaccinatie tegen heel acute en levensbedreigende ziekten is soms nodig.
Maar dit gaat te ver.
Ik ben ook een vrouw en als ik dochters had , zou ik ze niet laten inenten.
Groet van Isis
Op 03-03-2009 18:42:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 03-03-2009 18:53:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 04-03-2009 11:44:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
Gerard:

Marnix:

Het vervelende is dat alleen de tijd kan leren wat de juiste beslissing was, enten of niet enten. Er is een optie waarbij geen dillemma ontstaat en dat is sexueel verstandig handelen. Als een meisje/vrouw en haar partner trouw aan elkaar zijn en ook voorheen geen sex met anderen hebben gehad dan kan het virus niet van vagina naar vagina versleept zijn. Eigenlijk heel simpel, wacht tot je de ware tegenkomt en hou je daarbij. Maar dat zal wel ouderwets en teveel gevraagd zijn.

Of uit de tijd dat sex meer was dan een beetje jeuk.

Het zal vroeger ook meestal wel een beetje jeuk zijn geweest. Er werd alleen anders mee omgegaan. Als je geen aandacht aan jeuk geeft verdwijnt die vanzelf, als je gaat krabben wordt het erger. De hedendaagse vloek heet 'ik wil het en ik wil het nu'.
Op 04-03-2009 13:07:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ellen: Op de site van de Telegraaf kun je vandaag nog een enquête invullen waarvan er morgen een artikel verschijnt op pagina 2! Eindelijk krijgen de roependen in de woestijn gehoor! Doen!!!!
Groetjes, Ellen
Op 04-03-2009 13:25:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Marnix:

Gerard:

Marnix:

Het vervelende is dat alleen de tijd kan leren wat de juiste beslissing was, enten of niet enten. Er is een optie waarbij geen dillemma ontstaat en dat is sexueel verstandig handelen. Als een meisje/vrouw en haar partner trouw aan elkaar zijn en ook voorheen geen sex met anderen hebben gehad dan kan het virus niet van vagina naar vagina versleept zijn. Eigenlijk heel simpel, wacht tot je de ware tegenkomt en hou je daarbij. Maar dat zal wel ouderwets en teveel gevraagd zijn.

Of uit de tijd dat sex meer was dan een beetje jeuk.

Het zal vroeger ook meestal wel een beetje jeuk zijn geweest. Er werd alleen anders mee omgegaan. Als je geen aandacht aan jeuk geeft verdwijnt die vanzelf, als je gaat krabben wordt het erger. De hedendaagse vloek heet 'ik wil het en ik wil het nu'.

Zou dat door de kant-en-klaar en fast-food producten komen? Men is tenslotte wat men eet;-)
'Don't forget rule number 6'
Op 04-03-2009 13:39:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: Milco Aarts schreef onder andere een stukje in de telegraaf gisteren.

Zegt de farmaceutische industrie niet te vertrouwen omdat zij een reputatie hebben in het achterhouden van schadelijke bijwerkingen van hun eigen medicatie. Hij zegt: dat Prozac zelfmoordgedachten veroorzaakte werd tegen beter weten in zo lang mogelijk ontkend.
Het waren kritisch artsen, slachtoffers of nabestaanden die keihard vochten om dit boven water te krijgen. Hetzelfde soort mensen zie ik nu ook weer opstaan schrijft hij. Ze roepen dat de gisteren gestarte massavaccinatie niet of nauwelijks werken en dat ze de kans op baarmoederhalskanker soms zelfs kunnen vergroten.

Ook hij heeft twijfels en dubt totdat hij leest dat de Nijmeegse GGD Ipods verloot.
Ze komt er nu aan zegt hij. Maar niet heus.

Lees dan ook even op deze link:

http://www.judicialwatch.org/documents/2008/JWReportFDAhpvVaccineRecords.pdf

Gardasil has not been tested thoroughly enough to know whether it will be safe or
effective in the long term.
Even if it shown that the Gardasil vaccine is effective, it is still unknown how
long the vaccine lasts or if there will be a need for booster shots.
Regardless of its potential to help prevent HPV and cancer, Gardasil should never
be administered without a prescreening for HPV since it has the potential to make
existing cases worsen.
It is important that people remember that this vaccine will not eliminate the need
for regular Pap screening. No vaccine is 100% effective, and Gardasil is designed
to protect against only four strands of HPV.
While Gardasil may be an important medical advance, it is unwise to compromise
the health and safety of the American public, especially children, by mandating or
marketing it before sufficient tests are concluded.
Einde citaat,
Weet u het nu?


Op 04-03-2009 14:04:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lotus: Ik ben dus allang ingeent, en iedereen die ik ken heeft wel een beetje pijn in d'r arm maar dat komt omdat de spieren stijf worden. Ik laat het jullie wel weten als ik bijwerkingen heb
Ita est :)
Op 04-03-2009 17:35:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
lotus:

Ik laat het jullie wel weten als ik bijwerkingen heb


Nee hoor tegen die tijd heeft men wel een ander excuus om je onvruchtbaarheid of kanker te verklaren, of denk je écht dat ze zullen toegeven dat het door je shots komt.
Op 04-03-2009 19:48:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lemetje: Goede sexuele voorlichting, zonder er doekjes om te winden. met alle(mogelijke) gevaren in de vorm van soa's. Wat je er tegen kunt doen door te EISEN dat de andere partij condooms gebruikt of zich eerst laat testen. Goede persoonlijke hygiene, zonder allerlei vaginazeepjes/lotions, maar met simpelweg water en dagelijkse (of meerdere keren) verfrissing. Zorgen dat je gezonde beweging hebt voor de doorbloeding.
Laat regelmatig een uitstrijkje maken.

Ik wil uitdrukkelijk waarschuwen tegen 'kont'neuken; er komen bacterien van je darmen in de vagina die dus ook baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken. Als je het doet, dan moet voor 'hij' weer in de vagina komt eerst grondig gewassen worden. Met of zonder condoom. Dan kun je vaccineren zoveel je wil, daar (darmbacterien)helpt niets tegen.

Als er in vrouwelijke lijn van de familie geen kanker voorkomt heb je weinig te vrezen.
Weet ook dat als je toch laat vaccineren de kans even groot blijft.
Op 04-03-2009 21:07:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
lemetje:

Goede sexuele voorlichting, zonder er doekjes om te winden. met alle(mogelijke) gevaren in de vorm van soa's. Wat je er tegen kunt doen door te EISEN dat de andere partij condooms gebruikt of zich eerst laat testen. Goede persoonlijke hygiene, zonder allerlei vaginazeepjes/lotions, maar met simpelweg water en dagelijkse (of meerdere keren) verfrissing. Zorgen dat je gezonde beweging hebt voor de doorbloeding.
Laat regelmatig een uitstrijkje maken.

Ik wil uitdrukkelijk waarschuwen tegen 'kont'neuken; er komen bacterien van je darmen in de vagina die dus ook baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken. Als je het doet, dan moet voor 'hij' weer in de vagina komt eerst grondig gewassen worden. Met of zonder condoom. Dan kun je vaccineren zoveel je wil, daar (darmbacterien)helpt niets tegen.

Als er in vrouwelijke lijn van de familie geen kanker voorkomt heb je weinig te vrezen.
Weet ook dat als je toch laat vaccineren de kans even groot blijft.


Voeg aan het hygienisch handelen ook toe dat de gewoonte van veel vrouwen om aan het einde van de toiletgang van achteren naar voren te vegen smerig en schadelijk is. Overdreven gezegd is het dichtplamuren van de ingang met rommel (faeces, bacterien, etc.) uit de uitgang. Het 'hem' laten wassen heeft dan niet zoveel zin. Sterker, bij zulk gedrag wil ik 'hem' niet zijn.
Op 04-03-2009 21:37:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: lees op deze link http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/
info over HPV en bekijk en beluister de radio en tv uitzendingen op de andere links:

OMROEP FRIESLAND (radio): http://www1.omropfryslan.nl:80/Radio_Omnium_04-03-09.aspx Beluister (tweede item): http://www1.omropfryslan.nl/Player.aspx?t=a&fn=320cd71b.WMA uitzending (4 maart 2009) met (Nova) Anneke Bleeker.

Op 05-03-2009 0:04:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
lemetje:


Ik wil uitdrukkelijk waarschuwen tegen 'kont'neuken; er komen bacterien van je darmen in de vagina die dus ook baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken. Als je het doet, dan moet voor 'hij' weer in de vagina komt eerst grondig gewassen worden. Met of zonder condoom. Dan kun je vaccineren zoveel je wil, daar (darmbacterien)helpt niets tegen.Anale sex wordt dat ook wel genoemd;-)
Ik vraag me af of de bacteriën die in de darmen volop aanwezig zijn wel van de schadelijke soort zijn. Om een idee te geven hoeveel het er zijn: een drol bestaat voor 30 % uit deze bacteriën! Het zijn de bacteriën die ook in yoghurt, yakult en dergelijke aanwezig zijn, als Lactobacillus Bifidus.
In de maag overlijden de meeste bacterien daar ze het milieu dat daar heerst niet overleven.

Kan iemand mij uitleggen hoe schadelijke bacteriën in het darmkanaal terecht komen?
'Don't forget rule number 6'
Op 05-03-2009 0:57:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
Gerard:

lemetje:


Ik wil uitdrukkelijk waarschuwen tegen 'kont'neuken; er komen bacterien van je darmen in de vagina die dus ook baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken. Als je het doet, dan moet voor 'hij' weer in de vagina komt eerst grondig gewassen worden. Met of zonder condoom. Dan kun je vaccineren zoveel je wil, daar (darmbacterien)helpt niets tegen.Anale sex wordt dat ook wel genoemd;-)
Ik vraag me af of de bacteriën die in de darmen volop aanwezig zijn wel van de schadelijke soort zijn. Om een idee te geven hoeveel het er zijn: een drol bestaat voor 30 % uit deze bacteriën! Het zijn de bacteriën die ook in yoghurt, yakult en dergelijke aanwezig zijn, als Lactobacillus Bifidus.
In de maag overlijden de meeste bacterien daar ze het milieu dat daar heerst niet overleven.

Kan iemand mij uitleggen hoe schadelijke bacteriën in het darmkanaal terecht komen?Het gaat om het E. coli bacterie dat goedaardig is zolang het niet op verkeerde plaatsen terechtkomt. In de niet-defecte darm doet het gewoon zijn goede werk, maar het veroorzaakt bij darmperforatie een levensbedreigende buikvliesontsteking, in de urineleider blaasontsteking en eventueel botontsteking.
Het veroorzaakt geen baarmoederhalskanker, daar is een virus voor nodig, maar wel ziektes die met oppassen en vooral met hygiëne kunnen worden voorkomen.
Op 05-03-2009 13:22:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NEO:
Gerard:


Anale sex wordt dat ook wel genoemd;-)
Ik vraag me af of de bacteriën die in de darmen volop aanwezig zijn wel van de schadelijke soort zijn. Om een idee te geven hoeveel het er zijn: een drol bestaat voor 30 % uit deze bacteriën! Het zijn de bacteriën die ook in yoghurt, yakult en dergelijke aanwezig zijn, als Lactobacillus Bifidus.
In de maag overlijden de meeste bacterien daar ze het milieu dat daar heerst niet overleven.

Kan iemand mij uitleggen hoe schadelijke bacteriën in het darmkanaal terecht komen?Streptococcus agalactiaeeze soort komt ook voor in de darmflora en kan shadelijk zijn zie http://en.wikipedia.org/wiki/Streptococcus_agalactiae

En er zijn er nog een aantal, onder de E.coli soorten die in onze darmen voor komen zitten ook vervelende.

Bacteriën dien ons mensen maar als bepaalde soorten op de verkeerde plaats komen kun je er ziek van worden.

Op 05-03-2009 13:41:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
NEO:

Gerard:


Anale sex wordt dat ook wel genoemd;-)
Ik vraag me af of de bacteriën die in de darmen volop aanwezig zijn wel van de schadelijke soort zijn. Om een idee te geven hoeveel het er zijn: een drol bestaat voor 30 % uit deze bacteriën! Het zijn de bacteriën die ook in yoghurt, yakult en dergelijke aanwezig zijn, als Lactobacillus Bifidus.
In de maag overlijden de meeste bacterien daar ze het milieu dat daar heerst niet overleven.

Kan iemand mij uitleggen hoe schadelijke bacteriën in het darmkanaal terecht komen?Streptococcus agalactiaeeze soort komt ook voor in de darmflora en kan shadelijk zijn zie http://en.wikipedia.org/wiki/Streptococcus_agalactiae

En er zijn er nog een aantal, onder de E.coli soorten die in onze darmen voor komen zitten ook vervelende.

Bacteriën dien ons mensen maar als bepaalde soorten op de verkeerde plaats komen kun je er ziek van worden.

Eet smakelijk , hahahahahahahaha
Ik zat net een boterham te eten toen ik dit las......en schoot enorm in de lach......................................
Op 05-03-2009 15:17:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Isis:

NEO:

Gerard:


Anale sex wordt dat ook wel genoemd;-)
Ik vraag me af of de bacteriën die in de darmen volop aanwezig zijn wel van de schadelijke soort zijn. Om een idee te geven hoeveel het er zijn: een drol bestaat voor 30 % uit deze bacteriën! Het zijn de bacteriën die ook in yoghurt, yakult en dergelijke aanwezig zijn, als Lactobacillus Bifidus.
In de maag overlijden de meeste bacterien daar ze het milieu dat daar heerst niet overleven.

Kan iemand mij uitleggen hoe schadelijke bacteriën in het darmkanaal terecht komen?Streptococcus agalactiaeeze soort komt ook voor in de darmflora en kan shadelijk zijn zie http://en.wikipedia.org/wiki/Streptococcus_agalactiae

En er zijn er nog een aantal, onder de E.coli soorten die in onze darmen voor komen zitten ook vervelende.

Bacteriën dien ons mensen maar als bepaalde soorten op de verkeerde plaats komen kun je er ziek van worden.

Eet smakelijk , hahahahahahahaha
Ik zat net een boterham te eten toen ik dit las......en schoot enorm in de lach......................................

Enig idee hoeveel bacteriën er op je boterham zitten?
'Don't forget rule number 6'
Op 05-03-2009 15:24:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Marnix:

Gerard:

lemetje:


Ik wil uitdrukkelijk waarschuwen tegen 'kont'neuken; er komen bacterien van je darmen in de vagina die dus ook baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken. Als je het doet, dan moet voor 'hij' weer in de vagina komt eerst grondig gewassen worden. Met of zonder condoom. Dan kun je vaccineren zoveel je wil, daar (darmbacterien)helpt niets tegen.Anale sex wordt dat ook wel genoemd;-)
Ik vraag me af of de bacteriën die in de darmen volop aanwezig zijn wel van de schadelijke soort zijn. Om een idee te geven hoeveel het er zijn: een drol bestaat voor 30 % uit deze bacteriën! Het zijn de bacteriën die ook in yoghurt, yakult en dergelijke aanwezig zijn, als Lactobacillus Bifidus.
In de maag overlijden de meeste bacterien daar ze het milieu dat daar heerst niet overleven.

Kan iemand mij uitleggen hoe schadelijke bacteriën in het darmkanaal terecht komen?Het gaat om het E. coli bacterie dat goedaardig is zolang het niet op verkeerde plaatsen terechtkomt. In de niet-defecte darm doet het gewoon zijn goede werk, maar het veroorzaakt bij darmperforatie een levensbedreigende buikvliesontsteking, in de urineleider blaasontsteking en eventueel botontsteking.
Het veroorzaakt geen baarmoederhalskanker, daar is een virus voor nodig, maar wel ziektes die met oppassen en vooral met hygiëne kunnen worden voorkomen.


Weet je wat ik zo vreemd vind? Dieren likken zich schoon, inclusief hun anus en speciaal als de ontlasting wat te zacht is. Dat blijkt geen enkel probleem te zijn....
'Don't forget rule number 6'
Op 05-03-2009 15:28:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: Gerard zei :
Enig idee hoeveel bacteriën er op je boterham zitten?

Jaja... ik heb er ook geen hap minder door gegeten daarnet hoor.....
Ik kan heel goed tegen dat soort praat...
Het werkte gewoon op mijn lachspieren
Op 05-03-2009 15:32:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
Gerard:

Weet je wat ik zo vreemd vind? Dieren likken zich schoon, inclusief hun anus en speciaal als de ontlasting wat te zacht is. Dat blijkt geen enkel probleem te zijn....


Foute vergelijking. Wat in de spijsvertering komt moet het maagzuur overleven. Dat is bij dieren vaak nog veel sterker dan bij mensen. Het urinekanaal, de buikholte of de prostaat worden niet door sterk zuur beschermd, daar heeft E. coli vrij spel.
Op 05-03-2009 16:53:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eduard: Mijn dochter is 15 en was blij dat ze geen prikjes krijgt :-) En iedereen bedankt voor de info
Op 05-03-2009 19:43:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marnix:
eduard:

Mijn dochter is 15 en was blij dat ze geen prikjes krijgt :-) En iedereen bedankt voor de info


Graag gedaan. Hopelijk zal je dochter zich ook aan de juiste spelregels houden.
Op 05-03-2009 19:48:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lemetje: Het gaat erom dat IEDEREEN goede hygiene betracht op zijn/haar 'edele' delen en vrouwen die van achteren naar voren vegen zijn idd smeerlappen(innen) die het nooit goed geleerd hebben.

De bacterieen die 'goed' zijn in de darmen wil niet zeggen dat ze ook goed zijn op andere lichaamsopeningen. Als je ze in de mond krijgt en doorslikt, kun je zelfs goed ziek worden. Het zijn DARMbacterieen die bijdragen aan de spijsvertering in de darmen. Ook zitten er in de darmen virussen die normaler wijze vernietigd worden en bij een te zwakke weerstand wordt je ziek en bouw je daardoor weerstand op. Als het in de vagina terecht komt heb je geen weerstand omdat op die plek geen virussen horen te komen vanuit de darmen. De vagina heeft haar eigen zuurgraad om vreemde elementen te weren. Daarom is sperma na hoogstens 48 uur ook dood in de vagina en baarmoeder.

Nu nog alle anderen.
Op 05-03-2009 21:16:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
MareJane: En nu maar even wachten op de eerste gevallen van: verlammingen, doden, etc. En in een later stadium maar eens kijken wat er verder allemaal gebeurt. Maar nooit zal het liggen aan het effect van het vaccin!!! In Amerika zijn als meisjes doodgegaan,verlamd etc., maar het lag niet aan het vaccin. Nee natuurlijk niet, stel je toch voor. Ik roep alle ouders op om zich goed te informeren over wel/niet vaccineren, al zal dat moeilijk worden om helder te blijven denken nadat er zoveel angst gezaaid is. En het gaat eigenlijk heel simpel over alleen maar geld. Vraag me af wat er hier betaald is aan deze en degene.
Op 05-03-2009 21:51:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: Zelf de Belgen waarschuwen:
http://www.goedgevoel.be/gg/nl/74/Gezondheid/article/detail/740306/2009/03/04/Gratis-vaccin-tegen-baarmoederhalskanker-in-Vlaanderen.dhtml
citaat:
Kritische stemmen
Maar er zijn kritische stemmen. Eerder al stelde dokter Herman Moeremans van het Syndicaat Vlaamse Huisartsen (SVH) dat, puur wetenschappelijk bekeken, het plaatje niet helemaal klopt. "Van de beschikbare vaccins zijn onderzoeksgegevens bekend tot vijf à tien jaar na de toediening. Het is dus misschien voorbarig om nu al een verhaal te vertellen over levenslange bescherming."

Geen zekerheid
Dokter Peter Van Eyken van het Ziekenhuis Oost-Limburg begrijpt niet dat er zo weinig vragen worden gesteld bij de vaccinatieplannen. Als anatoom-patholoog houdt hij zich dagelijks bezig met het onderzoek van preventieve baarmoederhalsuitstrijkjes. "Of de HPV-vaccinatie deze kanker daadwerkelijk zal voorkomen, moet nog bewezen worden."

"Er gaan minstens tien jaar overheen tussen de HPV-infectie en het ontstaan van kanker. Tot nu toe is alleen bewezen dat het vaccin de vermoedelijke voorloperletsels zou voorkomen. Om zeker te zijn of vaccinatie het beoogde effect zal bereiken, is dus veel meer tijd nodig. Het is in elk geval misleidend om te spreken van een 'vaccin tegen baarmoederhalskanker'."

Einde citaat

Op 05-03-2009 21:57:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: http://www.ntvg.nl/publicatie/onvoldoende-gronden-voor-opname-van-vac-315598/volledig

Onvoldoende gronden voor opname van vaccinatie tegen Humaan papillomavirus in het Rijksvaccinatieprogramma

I.M.C.M. de Kok, J.W.W. Coebergh, J.D.F. Habbema, M.J.E. Mourits en F.E. van Leeuwen

Minister Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil vanaf september 2009 starten met het landelijk vaccinatieprogramma tegen het Humaan papillomavirus (HPV). Dat blijkt uit zijn brief aan de Tweede Kamer van 8 juli jongstleden (www.minvws.nl/kamerstukken/pg/2008/vaccinatie-tegen-baarmoederhalskanker.asp). Hij volgt hiermee het advies van de Gezondheidsraad op om HPV-vaccinatie voor 12-jarige meisjes in het Rijksvaccinatieprogramma op te nemen. Voor meisjes van 13-16 jaar oud wordt door de raad een inhaalprogramma geadviseerd. 1 Onlangs gingen Van Rossum et al. in dit tijdschrift in op de achtergronden van deze vaccinatie. 2

Lees verder , klik op de link
Op 05-03-2009 23:02:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: Deze link is ook nog de moeite waard, zeker voor de meiden zélf

http://www.kidsfeeling.nl/
Op 05-03-2009 23:38:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: Er zijn nog veel meer zeer bedenkelijke vaccins
Ik heb zo'n 12 jaar ( weet het niet meer exact)geleden toen de BMR in opmars kwam en mijn zonen (toen 9 en 12..) ineens opgeroepen werden voor een vaccinatie gewoon geweigerd. Geen gehoor aan gegeven. Men probeerde mij wel over te halen maar ik wilde het niet.
NU denken ze dat er een verband is tussen autisme en BMR vaccinatie.
Ben ik even blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd !!
Lees en huiver:
http://www.nvkp.nl/rel_vac_aut/
Op 06-03-2009 0:09:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: Isis, dank voor je links kende je deze link ook al?
http://www.ntvg.nl/publicatie/farma-onderzoek-eerder-in-gezaghebbende/volledig
citaat:
Onderzoeken uitgevoerd door de farmaceutische industrie komen gemakkelijker in de grote bladen en worden vaker geciteerd dan onafhankelijk onderzoek – ook al zijn ze even groot en even goed opgezet.einde citaat

Nog een stukje uit de tekst:
‘De meeste studies (70%) waren van slechte kwaliteit met overoptimistische conclusies – dat wil zeggen, niet gesteund door de gepresenteerde data,’ aldus de auteurs. Zij bevestigen daarnaast het al eerder opgemerkte verschijnsel dat door de industrie betaald onderzoek vaker positief uitvalt dan onafhankelijk onderzoek.
De onderzoekers opperen als verklaring dat de industrie een agressiever publicatiebeleid voert en er op verschillende manieren voor zorgt dat hun studies vaker worden geciteerd. einde citaat.

Op 06-03-2009 0:14:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 06-03-2009 21:31:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: teken deze petitie en stuur de link door naar zoveel mogelijk mensen
http://www.axci.nl:80/axci/index.php?ln=ned&show=petitie&id=3705&t=BAARMOEDERHALSKANKERVACCIN
Op 06-03-2009 23:49:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
fan:

Prijzenswaardig initiatief, maar denk nou niet dat de arrogante dikverdienende kwallebakken die zich overheid durven noemen zich hier wat van gaan aantrekken.
'Don't forget rule number 6'
Op 07-03-2009 6:13:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: Beste Gerard,

Dank voor je reactie. Ja, ik denk ook dat het moeilijk zal zijn om iets van de grond te krijgen en/of voor elkaar te krijgen, maar niet geschoten is altijd mis. Wel is het dan zo dat heel veel mensen in het land op de hoogte zijn van dit gebeuren en zij zullen beleven hoe de overheid (of welke instantie dan ook ) hiermee omgaat. Als een grote groep mensen zich laten horen en het wordt terzijde geschoven dan is het toch duidelijk hoe het zit met onze democratie of zie ik dat verkeerd?
Je hebt hier met moeders te maken die OPKOMEN voor hun kroost! Ik denk dat zij niet vrijwillig opgeven!!
Deze moeders hebben het leven doorgegeven( natuurlijk heb je daar mannen voor nodig sorry ik wil geen man te kort doen), maar kom niet aan die moeders die zoveel waarde hechten aan het leven dat zij gedragen hebben en met pijn gebaard hebben. Moederschap, ouderschap noem ik een voorrecht, daar knok je voor.
Kinderen hebben recht op gezondheid en bescherming tegen ziektes maar hebben toch ook recht op bescherming tegen het gebruik van middelen die volgens deskundigen (zie Zembla) niet goed onderzocht zijn. De ouders hebben dan denk ik de plicht om hen te behoeden en beschermen tegen experimenten.
Gerard ik hoop dat je de petitie doorstuurt aan velen.
Vele moeders zullen je daar dankbaar voor zijn.
Op 07-03-2009 10:40:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
Gerard:

fan:

Prijzenswaardig initiatief, maar denk nou niet dat de arrogante dikverdienende kwallebakken die zich overheid durven noemen zich hier wat van gaan aantrekken.

Ik heb de petitie al getekend en zal 'm naar zoveel mogelijk mensen doorsturen.
We moeten ons vooral niet laten weerhouden actie te ondernemen omdat de "kwallebakoverheid" zich er niets van aan zou trekken.
Nee.. het gaat om de bewusttwording van de mensen zélf..dáár vindt verandering plaats. Wij hebben nog altijd de macht , vergeet dat nooit.
Als wij zeggen EE dan is het NEE
Vele moeders en meisjes zullen door dit soort acties wakker worden .
Op 07-03-2009 15:08:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: dank je wel Isis

ik hoop dat er nog veel mensen volgen.
Op 07-03-2009 15:39:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 09-03-2009 22:50:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: zoektocht naar Charlot!

lees:

http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/

EERSTE NEDERLANDSE SLACHTOFFER?
Ik ben zooo verdrietig omdat mijn dochter meteen na het krijgen van de HPV-vaccinatie een stuiptrekkings-aanval kreeg en een dag later met ern-stige ademhalings problemen in het ziekenhuis is beland. Ze ligt op de Intensive Care en de doktoren vrezen voor haar leven. Lees hier verder op de website van Zembla-TV: http://zembla.vara.nl/Nieuws-detail.2624.0.html?&tx_veguestbook_pi1[pointer]=2&tx_ttnews[tt_news]=11556&tx_ttnews[backPid]=2623&cHash=3de5d9cd20 (zie schokkend bericht Charlot op 4 maart 2009)!!!.
.
OPROEP CHARLOT (zie bericht hierboven)!
ANNEKE BLEEKER wil graag in kontakt komen met CHARLOT, danwel met personen die haar kennen, om zodoende in kaart te brengen wat de waar-de van haar berichtgeving is en hiermee eventueel anderen te helpen. Men kan per e-mail kontakt opnemen met Anneke: vine-enterprises@hetnet.nl
.

Op 10-03-2009 18:03:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: RIVM zegt steeds geen meldingen vanuit buitenland maar wat is dit dan lees meer info op de link:
http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/
ENGELAND (Cervarix)!!
MEER DAN 1300, al dan niet heftige, meldingen van bijwerkingen: http://www.dailymail.co.uk/health/article-1160516/Paralysis-epilepsy-blurred-vision-1-300-girls-reaction-cervical-cancer-vaccine.html HOEZO geen meldingen uit Engeland??
.

Op 11-03-2009 16:50:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 11-03-2009 23:06:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: http://www.nrc.nl/opinie/article2180532.ece
Is vaccinatie voorbarig of is twijfel ook wel eens dodelijk?
Nou, de effectiviteit is nog niet bekend
Gepubliceerd: 13 maart 2009 14:10 | Gewijzigd: 13 maart 2009 14:30
Er bestaan wel degelijk kanttekeningen bij hpv-vaccinatie. Zo kunnen na vaccinatie andere hpv-typen belangrijker worden, stellen Floor van Leeuwen en Dik Habbema.
Citaat: Over de veiligheid van het vaccin op de langere termijn is nog bijna niets bekend, en al helemaal niet bij twaalfjarigen. Einde citaat.
Wie is Floor van Leeuwen? Lees dit maar eens http://www.wageningenupdate-online.nl/magazine/portret.php?id=1 zij deed onderzoek naar deshormoon. Als geen ander weet zij wat de gevolgen zijn als medicijnen niet goed of niet lang genoeg onderzocht zijn.

Op 14-03-2009 0:16:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Ik ben tegen vaccinatie.

IK weet haast wel zeker dat een besnijdenis van de man net zo effectief is als de inenting van de vrouw.
En het voorkomt nog meer ziektes.

In Suriname bieden ze al gratis een besnijdenis aan in de strijd tegen HIV.
Let op mijn woorden, binnen 20 jaar neemt ook het aantal Baarmoederhalskanker-gevallen af in dat land.

Overigens wisten oude verloren beschavingen dit al

Klnkt ver gezocht allemaal, als als je het bovenstaande in je hoofd houdt en ik weet wel zeker dat de NWO hier ook een dikke vinger in de pap heeft.
Massale onnodige vaccinatie......hmmmmm, ze spuiten toch een een of ander chemisch stofje in. Kan dat stofje icm een ander stofje(bij een volgende vaccinatie actie, in strijd tegen het designer virus HIV bijvoorbeeld) niet tot onvruchtbaarheid leiden???...Je weet het niet, maar het zou zowaar wel kunnen en dan heb je een middel dus om de mensenpopulatie verder in te perken op termijn.

Het idee alleen al geeft mij ijskoude rillingen als je begrijpt wat ik bedoel.
(bericht gewijzigd op 15-3-2009 16:03:05)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 15-03-2009 15:54:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: @ Chris,
Klink zal het afdoen als klinkklare onzin. ( grapje)

Ook ik ben bang wat al die stoffen op den duur doen in het menselijk lichaam. Zijn of worden wij wandelende gifbommen?
Gek dat er toch zoveel kanker is hé? 1 op de 3.
Is het ooit onderzocht of er bij de generatie die nu ten onder gaat aan kanker er mogelijk een relatie is met de vroege jeugd vaccinaties?
Op 15-03-2009 16:20:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Klink wel, die is juist van het vaccinatiekamp

Mee eens.
(bericht gewijzigd op 15-3-2009 16:31:47)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 15-03-2009 16:30:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
arto: Alleen sletten inenten?

Volgens professor Wolter Oosterhuis van de Erasmus MC/Daniel den Hoed is baarmoederhalskanker een vermijdbare ziekte. In de Volkskrant zegt hij: "‘Meisjes die een monogaam huwelijk aangaan en voor hun huwelijk daar ook naar leven hebben geen inenting nodig tegen baarmoederhalskanker".

Als een monogaam meisje een "slettenloper" huwt die in het verleden seks heeft gehad met deze sletten, is zij nog steeds de klos.

Ze kwamen er achter dat baarmoederhalskanker besmettelijk was omdat nonnen dit bijna niet kregen.
Op 15-03-2009 17:25:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: Arto,

Voor mannen als vrouwen geldt:

hoe meer partners hoe meer je risico je loopt. Logisch toch?

Lusten kunnen ook lasten geven.
Wie zo leeft moet daar de gevolgen dan ook van dragen. Ieder het zijne/hare!

Op 15-03-2009 17:37:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
arto: Fan,
maar die monogame meisjes dan?
Die weten van niets en worden van hun slettenloper besmet met baarmoederkanker.
Op 15-03-2009 20:16:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: @ misschien alleen slettenlopers inenten? Of afhakken? (grapje) is zeer ook zeer effectief!!

Monogame meisjes kunnen wellicht HPV test aan hun vriendje vragen?
Op 16-03-2009 21:59:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: Jongen overleden na DTP/BMR vaccinatie :

http://niburu.nl/index.php?articleID=20537

Ik bedoel maar.
Op 21-03-2009 22:51:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: Heel tragisch. Mijn medeleven gaat uit naar de ouders van Freek.

Rust zacht Freek.

Ik hoop voor jouw ouders dat de onderste steen bovenkomt.
Op 22-03-2009 16:50:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
arto:

Fan,
maar die monogame meisjes dan?
Die weten van niets en worden van hun slettenloper besmet met baarmoederkanker.

Daar hebben ze al wat op gevonden: Jongens ook inenten! Zie:
http://niburu.nl/index.php?articleID=20516...

Jaja , vaccineren en nog eens vaccineren. En dan nu nog even dit:
Vaccineren voor 70% oorzaak van autisme
http://www.wanttoknow.nl/overige/autisme-voor-70-veroorzaakt-door-vaccinaties/
Op 22-03-2009 17:21:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: over het HPV virus kreeg ik dit bericht toegestuurd:

HPV Vaccinatie Voorlichting Oegstgeest & Coevorden
Fabels en feiten over HPV vaccinatie - woensdag, 15 april, zal worden georgansieerd in Oegstgeest. Ik ga (Martin de Munck) dan in debat met de GGD-arts die verantwoordelijk is voor de HPV-campagne in deze regio. Désirée Rover heeft al toegezegd dat ze zal komen! Het Gemeentecentrum Lijtweg 9 Oegstgeest aanvang 20.00 uur

Bijgaand een bericht over een avond op 14 april te Coevorden. Deze avond wordt georganiseerd door de SP al daar. Wij zijn er die avond als "Verontruste moeders" en ikzelf (Anneke Bleeker) zal daar dan aanwezig zijn. Dan komt ook Désirée Rover. Wie er eventueel nog bij komt als derde gast is nu nog niet bekend. De GGD komt niet, hebben dat al aangegeven en het RIVM beraadt zich nog. Dus daar kunnen wij verder niets over vermelden. Ook kan het zijn dat er een huisarts komt, maar de contacten zijn allemaal wel gezocht door de organisatie, maar het lijkt wel of men van de zijde niet makkelijk mee wil werken. De avond gaat in elk geval door, wij laten ons er niet van weerhouden of deze "partijen" er nu wel of niet zijn. Wij vinden het zeer belangrijk dat de discussie gaande blijft, er over gesproken en nagedacht wordt. Onze site is: www.verontrustemoeders.nl
Ook dit kreeg ik via de mail:
Vaccinaties: Welkom in de wereld van chemisch denken
Het aantal vaccins dat van overheidswege wordt verstrekt moet de komende jaren worden uitgebreid. De focus moet niet alleen liggen op jonge kinderen, maar ook op oudere kinderen, volwassenen en ouderen. Dat schrijft de Gezondheidsraad woensdag in een advies aan minister van Volksgezondheid Ab Klink (CDA). De raad stelt dat nieuwe technieken, bijvoorbeeld met behulp van DNA, steeds meer inzicht geven in de werking van het menselijk immuunsysteem. Gevolg is dat er ook steeds meer nieuwe vaccins worden ontwikkeld. http://www.depers.nl:80/binnenland/40416/Gezondheidsraad-wil-meer-vaccins.html

Op 14-04-2009 11:43:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stella: Ik ben 1 van de 7 internationale vrouwen die een grondig onderzoek hebben gedaan naar het vaccin. Ons werk is gestuurd naar ruim 800 deskundigen wereldwijd en werpt nu wereldwijd de vruchten af.
Het belangrijkste van alles is: Baarmoederhals-kanker is de enige voorkoombare kanker !!! Baarmoederhals-kanker staat nog niet eens in de top 10 van kankers, vlgs, andere rapporten nog niet eens in de top 20.
Het vaccin is onvoldoende getest; de test vindt plaats op uw dochters. Uw dochters zijn hun proefkonijnen.

HPV is een veel voorkomend virus en bestaat uit 127 soorten; daarvan zijn er plm.28 zeer schadelijk en mogelijk kankerverwekkend. Het vaccin zou "beschermen" tegen slechts twee soorten, nl. 16 en 18. Dat betekent, dat het vaccin nooit een anti-kanker vaccin kan zijn, omdat er nog diverse andere soorten HPV zijn die baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken.

Dit zijn feiten! Er zijn geen gevolgen bekend op lange termijn en onze overheid heeft besloten geen bijwerkingen van het vaccin bekend te maken en zelfs te ontkennen.

Opmerkelijk is nu, dat een aantal stoffen in Cervarix ook in het Mex. griep vaccin zitten. Thimerosal (kwik) is er 1 van.

Binnenkort gaat er weer een ronde van start van dit HPV-vaccin en ik kan alleen maar hopen, dat ouders en grootouders en vele meisjes, inmiddels de moeite hebben genomen, zich verder te informeren.

Op grond van mijn huidige onderzoeken, kan ik niet anders dan voorspellen, dat onvruchtbaarheid de ziekte van de toekomst wordt. Dat durf en kan ik stellen met een 95% zekerheid.
Op 16-12-2009 2:35:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Stella:

Ik ben 1 van de 7 internationale vrouwen die een grondig onderzoek hebben gedaan naar het vaccin. Ons werk is gestuurd naar ruim 800 deskundigen wereldwijd en werpt nu wereldwijd de vruchten af.
Het belangrijkste van alles is: Baarmoederhals-kanker is de enige voorkoombare kanker !!! Baarmoederhals-kanker staat nog niet eens in de top 10 van kankers, vlgs, andere rapporten nog niet eens in de top 20.
Het vaccin is onvoldoende getest; de test vindt plaats op uw dochters. Uw dochters zijn hun proefkonijnen.

HPV is een veel voorkomend virus en bestaat uit 127 soorten; daarvan zijn er plm.28 zeer schadelijk en mogelijk kankerverwekkend. Het vaccin zou "beschermen" tegen slechts twee soorten, nl. 16 en 18. Dat betekent, dat het vaccin nooit een anti-kanker vaccin kan zijn, omdat er nog diverse andere soorten HPV zijn die baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken.

Dit zijn feiten! Er zijn geen gevolgen bekend op lange termijn en onze overheid heeft besloten geen bijwerkingen van het vaccin bekend te maken en zelfs te ontkennen.

Opmerkelijk is nu, dat een aantal stoffen in Cervarix ook in het Mex. griep vaccin zitten. Thimerosal (kwik) is er 1 van.

Binnenkort gaat er weer een ronde van start van dit HPV-vaccin en ik kan alleen maar hopen, dat ouders en grootouders en vele meisjes, inmiddels de moeite hebben genomen, zich verder te informeren.

Op grond van mijn huidige onderzoeken, kan ik niet anders dan voorspellen, dat onvruchtbaarheid de ziekte van de toekomst wordt. Dat durf en kan ik stellen met een 95% zekerheid.


Op 16-12-2009 3:25:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Stella:

Ik ben 1 van de 7 internationale vrouwen die een grondig onderzoek hebben gedaan naar het vaccin. Ons werk is gestuurd naar ruim 800 deskundigen wereldwijd en werpt nu wereldwijd de vruchten af.
Het belangrijkste van alles is: Baarmoederhals-kanker is de enige voorkoombare kanker !!! Baarmoederhals-kanker staat nog niet eens in de top 10 van kankers, vlgs, andere rapporten nog niet eens in de top 20.
Het vaccin is onvoldoende getest; de test vindt plaats op uw dochters. Uw dochters zijn hun proefkonijnen.

HPV is een veel voorkomend virus en bestaat uit 127 soorten; daarvan zijn er plm.28 zeer schadelijk en mogelijk kankerverwekkend. Het vaccin zou "beschermen" tegen slechts twee soorten, nl. 16 en 18. Dat betekent, dat het vaccin nooit een anti-kanker vaccin kan zijn, omdat er nog diverse andere soorten HPV zijn die baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken.

Dit zijn feiten! Er zijn geen gevolgen bekend op lange termijn en onze overheid heeft besloten geen bijwerkingen van het vaccin bekend te maken en zelfs te ontkennen.

Opmerkelijk is nu, dat een aantal stoffen in Cervarix ook in het Mex. griep vaccin zitten. Thimerosal (kwik) is er 1 van.

Binnenkort gaat er weer een ronde van start van dit HPV-vaccin en ik kan alleen maar hopen, dat ouders en grootouders en vele meisjes, inmiddels de moeite hebben genomen, zich verder te informeren.

Op grond van mijn huidige onderzoeken, kan ik niet anders dan voorspellen, dat onvruchtbaarheid de ziekte van de toekomst wordt. Dat durf en kan ik stellen met een 95% zekerheid.


Is jullie onderzoek onlined, Stella?
Op 17-12-2009 0:21:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Het Rockefeller Medisch Monopolie geeft zich niet zo snel gewonnen.

Het ANP vanmiddag:

Opnieuw vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

02.3.2010 - 14:48

BILTHOVEN (ANP) - Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) begint binnenkort opnieuw met het vaccineren van jonge meisjes tegen het virus dat baarmoederhalskanker kan veroorzaken (HPV). Deze maand krijgen alle tieners die vorig jaar 12 jaar werden, een uitnodiging. Het RIVM benadrukt dat het belangrijk is dat de meisjes worden ingeënt en dat het vaccin veilig is.

Vorig jaar mislukte de HPV-campagne. Nog niet de helft van alle opgeroepen meisjes kwam opdagen. Het RIVM weet de lage opkomst onder meer aan de 'indianenverhalen' die rondgingen over de inentingen. Het vaccin zou niet veilig zijn.

De kandidaten die zijn opgeroepen, krijgen in totaal drie prikken. De vaccinatie beschermt tegen twee varianten van HPV, die in totaal 70 procent van alle gevallen van baarmoederhalskanker verooorzaken.

Op 02-03-2010 16:33:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Viera Scheibner ( viera.scheibner@gmail.com ) deze maand in Nexus Magazine:

"Most vaccines (and especially the polio vaccine) are still cultured on animal tissue, and animal tissue has animal viruses (and God only knows what else). The animal viruses are amongst the most carcinogenic agents."
Op 02-03-2010 16:40:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stella: Steenslagen,

Ons complete document is o.a. te lezen op mijn web-site www.EU2009.Come2me.nl.
De vaccinatie's tegen BMK zijn vorig jaar september stilgelegd vanwege de enorme pandemie die we moesten doorstaan, wij hebben echter doorgewerkt.

Het RIVM heeft nu het reclame-bureau ComBat ingeschakeld voor de komende campagne. Die zal reclame maken in meiden-bladen, toevoegingen doen in vrouwenbladen, Ouders van Nu krijgt een extra bijlage enz. enz.

Vraag uzelf eens af, wanneer is het voor het laatst voorgekomen, dat een vaccin zo opgedrongen wordt als de twee van nu: het HPV en het Mex.griep-vaccin.

Aan de hand van de patent-aanvragen hebben we vastgesteld, dat er onbetwistbaar zeer gevaarlijke stoffen in deze vaccin's zitten.

Wat is nu het geval? Zwitserland heeft evenals de rest van de Europese landen een enorm overschot aan Mex. griep vaccinatie's. Alleen de landen met een bepaalde clausul;e in hun contract met GSK of Novartis, kunnen bestellingen annuleren, de rest niet. Zwitserland heeft die clausule niet en zit zwaar in de maag met dat gif, want ....... thimerosal is kwik, formaldehyde, polysorbate80, Triton X100, MF59 enz. enz. mogen niet door het toilet gespoeld worden vanwege hun enorme giftigheid.
Dagelijks krijgen we meldingen binnen van enorme bijwerkingen van Cervaric en Gardasil, de twee HPV-vaccin's. De laatste melding betreft een 14 jarig meisje dat blind is geworden na vaccinatie met het HPV-vaccin.

Inmiddels mogen de farmaceuten het woord anti-kanker-vaccin niet meer gebruiken, omdat het geen anti-kanker vaccin is !!!

Het bewijs of het een vaccin werkt, weten we pas over minimaal 15 jaar. Het vaccin is pas 5 en een half jaar getest.

Momenteel zijn wij in staat (internet) om alle ingredienten te onderzoeken, waardoor elke ouder kan beslissen of hun dochter een proefkonijntje is of niet.

Weet, dat Amerika sinds 01-01-2010 het HPV-vaccin ook voor jongens heeft opgenomen in hun vaccinatie-programma. Ons voorland?
Op 03-03-2010 1:14:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Maan:
Stella:

Op grond van mijn huidige onderzoeken, kan ik niet anders dan voorspellen, dat onvruchtbaarheid de ziekte van de toekomst wordt. Dat durf en kan ik stellen met een 95% zekerheid.


Dit is precies wat ik zelf ook al eerder dacht waar deze vaccinaties mogelijk om te doen waren. Ik hoop dat dit niet waar is, want er zijn mogelijk gekken die serieus denken dat de wereld te overbevolkt raakt (naar hun zin). Vind het wel typisch dat het juist op meisjes toegepast wordt. (Weinig kritische doelgroep en gemakkelijk om ouders emotioneel te overtuigen.)

In ieder geval is dit natuurlijk (weer) dik KASSA voor de producent van het vaccin. Ja en laten we de jongens straks ook maar eens in gaan enten he tegen baarmoederhalskanker, we verzinnen wel een verhaal erbij en dat slikken de brave mensen vast wel weer als zoete kwik eh.. koek.
(bericht gewijzigd op 3-3-2010 3:40:21)
The Lost History of Man: http://www.talc.site88.net
Op 03-03-2010 3:27:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: Is het jullie ook opgevallen dat alle berichtgevingen over ( ernstige) bijwerkingen die mensen hebben gekregen na vaccinatie met mex griep vaccin ineens verdwenen waren ? Er was een reactiesite waar honderden reacties van mensen stonden die al gevaccineerd waren en de tweede prik niet meer wilden. Die site was ineens weg Dat filmpje wat Steenslagen geplaatst had is ook weg( en nog meer)
Ik heb de mex griep "pandemie" (kúch!) op de voet gevolgd. Ben er fel tegen. Ik heb op meerder "reguliere "websites gereageerd en vragen gesteld, maar werd genegeerd.
Er was een keer een uitzending van één vandaag en daarin was
dat enge mannetje te gast :Roel Coutinho. Hij beantwoorde daarin vragen en na de uitzending kon je chatten met hem en je persoonlijke vragen stellen. Een uur lang.
Mensen die bezorgd waren om hun kleine kinderen te laten vaccineren enz.Kinderen die al bijwerkingen hadden... Hij ontkende dat het van het vaccin kwam.. Hij wuifde álles weg en hamerde er alleen maar op vooral te laten vaccineren ( 2x!) Het was veilig!
MIJN KRITISCHE VRAGEN WERDEN NIET BEANTWOORD!
Dan kwam ineens het bericht dat het te druk was op de site enz.
Wat een leugenachtige man is dat zeg!
En wat een wonder...... de 1e grote vaccinatie ronde was nog niet voorbij en de mexicaanse griep was op z'n retour zei het RIVM in de media ( de vacinatie is pas na 2 weken werkzaam dus daar kon het niet door komen). Daarna werd er steeds minder over gesproken en een paar weken later zei men dat het allemaal wel mee viel met die mex griep. Ja dat wisten wij al lang. Intussen zijn er duizenden kinderen en ouderen en zieke /zwakkeren gevaccineerd
Ik werk bij een oudere dame met geheugenproblemen zij heeft zich laten vaccineren. Zij is dramatisch achteruit gegaan sindsdien.
En de BMK vaccinatie grijpt inderdaad aan op een erorme groep die nog niet mondig ( voor de wet) is en kwestbaar ( ouders willen hun dochters beschermen) en die wellicht inderdaad onvruchtbaar kunnen worden.
Op 03-03-2010 9:46:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: vervolg..
Waarom worden die vaccinaties er zo doorheen gedrukt? Mensen massaal bang gemaakt zodat zij zich maar laten vaccineren?
Je zou denken : uitdunning van de bevolking?
Stella zegt dat ze in Amerika ook jongens al het HPV-vaccina gaan geven....
Nu moeten ze nog iets bedenken voor de tussenliggende groepen.
Oudere kinderen en volwassenen....

Vaccinaties ondermijnen ons immuunsysteem.
Gezond eten en drinken , vrij van gifstoffen ( dus zonder pesticiden chemische toevoegingen, genetsich gemanipuleerd enz enz) en schone lucht ( waar heb je dat nog?) versterken ons immuunsysteem.
Via onze voeding en water en luchtvervuiling ( ook chemtrails wellicht) worden we ziek , verzwakt.
Het is een schande dat jonge kinderen,babies al zo volgepompt worden met vaccinaties. En het houdt niet op .
Tenzij de mensen wakker worden en NEE zeggen.
IK merk keer op keer dat mensen de "overheid" geloven. De "dokters". Als ik ze bewust wil maken en zeg doe het niet.. is het de angst die ze toch overstag doet gaan .
Toch blijf ik het zeggen en hoop dat ouders hun dochters niet laten vaccineren
Op 03-03-2010 10:09:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: Die chat met Roel Coutinho is nog steeds te lezen.!! Zie:
http://www.eenvandaag.nl/binnenland/35356/griep_chat_met_roel_coutinho

Moet je goed opletten hoe hij steeds mensen richting vaccineren praat. Bezorgdheid weg redeneert, kritische vragen omzeilt, dingen verdraait enz.
Vragen over kippe-eiwit allergie en risico, over de bijwerkingen enz.
Als je hem moet geloven is er geen enkel risico...
VACCINEREN , VACCINEREN.. is zijn motto


Op 03-03-2010 10:36:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Isis:

Vaccinaties ondermijnen ons immuunsysteem.
Gezond eten en drinken , vrij van gifstoffen ( dus zonder pesticiden chemische toevoegingen, genetsich gemanipuleerd enz enz) en schone lucht ( waar heb je dat nog?) versterken ons immuunsysteem.
Via onze voeding en water en luchtvervuiling ( ook chemtrails wellicht) worden we ziek , verzwakt.
Het is een schande dat jonge kinderen,babies al zo volgepompt worden met vaccinaties. En het houdt niet op .
Tenzij de mensen wakker worden en NEE zeggen.
IK merk keer op keer dat mensen de "overheid" geloven. De "dokters". Als ik ze bewust wil maken en zeg doe het niet.. is het de angst die ze toch overstag doet gaan .
Toch blijf ik het zeggen en hoop dat ouders hun dochters niet laten vaccineren

Een voordeel is dat al die dwazen van de Stichting Skepsis vooraan in de rij staan om hun nageslacht te laten vaccineren, zodat we van dat gedachtengoed binnenkort geen last meer zullen hebben...
Op 03-03-2010 10:52:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: nog ff dit:
die chat van Coutinho was aan het begin van de 1e grote vaccinatieweek 24 november 2009 !!!!!!!!
En dezelfde week op 28 november ( dus 4 dagen later, het vaccin werkt pas na minimaal één week zegt Coutinho zelf en nog beter na de tweede prik !) dit bericht :
http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article2926004.ece/Griepepidemie_lijkt_inmiddels__op_haar_retour_.html
Hùhh??
Ik bedoel maar...
Ik heb het nu vooral over de mex griep gekte omdat het zo duidelijk maakt hoe manipulatief ze bezig zijn.

Eerst is de mex griep heel gevaarlijk, dan weer niet, lijkt precies op de seizoensgriep .Hoe moet je dat dan onderscheiden? Kan je niet ,alleen via een heel kostbaar onderzoek wat niet gedaan wordt (zegt Coutinho) Dus eigenlijk weet niemand zeker of ie de mex griep heeft gehad of niet toen hij/zij griep had. En dan toch beweren dat mensen de mex griep hadden .... hè?? of toch niet?
Hè?? Ehhh ...

(bericht gewijzigd op 3-3-2010 11:13:08)
Op 03-03-2010 11:11:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Stella:


Dagelijks krijgen we meldingen binnen van enorme bijwerkingen van Cervaric en Gardasil, de twee HPV-vaccin's. De laatste melding betreft een 14 jarig meisje dat blind is geworden na vaccinatie met het HPV-vaccin.


Op 09-03-2010 0:50:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ellen: Goed zo! Laten we er àlles aan doen dit te stoppen en dan het liefst voor 1 april wanneer de vaccinatierondes weer beginnen. Ook met het zicht op België waar men in september op de scholen begint te prikken (doelstelling: 90% van de meisjes bereiken)...
Op 09-03-2010 13:34:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: op de site van de verontrustemoeders.nl is heel te lezen over vaccins
Op 10-03-2010 7:45:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Op 10-03-2010 15:11:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lemetje:
Clavius:

Er is al eens eerder een middel in de handel genomen dat niet goed en volledig getest was op zowel korte- en langetermijn gevolgen. Dat middel kwam op de Nederlands markt met de naam "Softenon" (http://nl.wikipedia.org/wiki/Softenon) En wel met DEZASTREUZE gevolgen.

Waarom is de wetenschap in deze kwestie niet ook sceptisch en testen ze het middel niet beter? Beetje raar, zo'n gevalletje oost-indisch / selectief sceptisch zijn...


En wat te denken van de DES moeders en dochters?
Op 10-03-2010 17:44:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
jspreen: Vaccinatie of niet ? Daar kom je alleen uit als je weet wat nou eigenlijk werkelijk de oorzaak is van bijv baarmoederhalskanker. maak NU een eind aan het eindeloze wellus-nietus geouwehoer en google wat met Rijke Geerd Hamer's neue medizin.
Op 10-03-2010 21:32:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stella: Steenslagen,

Dit is een video van Jeff. Zijn dochter was een van de eerste meisjes in Amerika die overleed aan het HPV-vaccin. Ik heb nog steeds regelmatig contact met hem en met meer ouders van overleden meisjes.

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[yt]

Jeff spreekt hier over ons (I.C.A.P.) onderzoek waar ik het eerder over had.
Inmiddels is onze werkgroep wereldwijd nog dagelijks bezig over Gardasil en Cervarix.

Zo te zien ben ik niet zo handig in het plaatsen van video's als jij.
Op 11-03-2010 0:32:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stella: Mijn echte naam is overigens Annelies; ooit heb ik me hier ingescxhreven onder de naam stella maar zal dat veranderen, aangezien ik dit werk doe onder mijn eigen naam.
Op 11-03-2010 0:35:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Stella:

Zo te zien ben ik niet zo handig in het plaatsen van video's als jij.


Als je [ YT ]VXd8KaZn4zs[ /YT ] had getypt (zonder de spaties) dan zag je dit:(bericht gewijzigd op 11-3-2010 0:42:44)
United as one. Divided by zero.
Op 11-03-2010 0:42:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stella: Po,

Hartelijk bedankt !!! Die [yt] had ik gezien, maar waar haal je de VXd8KaZn4zs vandaan?

Weet je misschien ook, hoe ik hier mijn naam kan veranderen?
Op 11-03-2010 1:02:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: [quote=Stella]
Po,

Hartelijk bedankt !!! Die [yt] had ik gezien, maar waar haal je de VXd8KaZn4zs vandaan?
[/quote]

VXd8KaZn4zs is het laatste deel uit de url van de YouTube video


[yt] met hoofdletters!
(bericht gewijzigd op 11-3-2010 3:11:08)
Op 11-03-2010 3:09:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Op 11-03-2010 3:27:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: http://www.dehoogstetijd.info/dht/index
in het maartnummer een brief aan Prof. R. Coutinho.
Op 12-03-2010 10:01:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: Hoi Fan,
Ik krijg NOT FOUND ,als ik op de link klik..

Probeer het nog eens ?
Op 12-03-2010 10:50:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ellen: @Isis, de hoogste tijd alleen te lezen nà (gratis) inschrijving: www.dehoogstetijd.info

En ter info (indien dit niet lukt):
Gister is er een open brief aan R. Coutinho uitgegaan (tegelijkertijd ook aan de pers, tv, tweede-kamerleden e.a.) waarin hij geconfronteerd wordt met geconstateerde pertinente onwaarheden in de folder “Prik en bescherm” van het RIVM. Onder het kopje “Vragenrondje” troffen wij o.m. de volgende vraag aan, “Zijn er mensen gestorven door de inenting”? Het antwoord luidde, “Nee, er is nooit iemand overleden door een HPV-inenting. Ook niet in het buitenland….”. Bij de brief bewijsmateriaal gevoegd over minstens 61 meisjes overleden en maar liefst 17.500 geconstateerde ernstige bijwerkingen (registratiesysteem VAERS). De FDA in Amerika heeft het dodental tengevolge van Gardasil-inentingen vastgesteld op ca 1 per maand!

Schrijven ondertekend door: http://www.verontrustemoeders.nl en http://www.verontrustevaders.nl

Wordt vervolgd…..
Op 12-03-2010 11:34:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ellen: Sorry, sorry, goede link: info@dehoogstetijd.info
Op 12-03-2010 11:40:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ellen: Ik ben écht niet wakker te branden vanmorgen!! Nu echt definitief de goede versie om je in te schrijven op de nieuwsbrief: http://www.dehoogstetijd.info/dht/index.php
Op 12-03-2010 11:57:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
ellen:

@Isis, de hoogste tijd alleen te lezen nà (gratis) inschrijving: www.dehoogstetijd.info

En ter info (indien dit niet lukt):
Gister is er een open brief aan R. Coutinho uitgegaan (tegelijkertijd ook aan de pers, tv, tweede-kamerleden e.a.) waarin hij geconfronteerd wordt met geconstateerde pertinente onwaarheden in de folder “Prik en bescherm” van het RIVM. Onder het kopje “Vragenrondje” troffen wij o.m. de volgende vraag aan, “Zijn er mensen gestorven door de inenting”? Het antwoord luidde, “Nee, er is nooit iemand overleden door een HPV-inenting. Ook niet in het buitenland….”. Bij de brief bewijsmateriaal gevoegd over minstens 61 meisjes overleden en maar liefst 17.500 geconstateerde ernstige bijwerkingen (registratiesysteem VAERS). De FDA in Amerika heeft het dodental tengevolge van Gardasil-inentingen vastgesteld op ca 1 per maand!

Schrijven ondertekend door: http://www.verontrustemoeders.nl en http://www.verontrustevaders.nl

Wordt vervolgd…..Oke ga later inschrijven...
Maar héél goed dat die Coutinho eens aangepakt wordt !!
Weet niet of iemand de link die ik stuurde over die Chat met Coutinho
over de mex.griepvaccinatie nog bekeken heeft....
Heeft niets te maken met HVP vaccinatie maar laat wél zien wat een
leugenachtige man het is. In ieder geval niet eerlijk.
Ik vind het een gluiperige man
Op 12-03-2010 13:26:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 13-03-2010 1:10:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ellen: @Stella: bedankt! Ik heb hier direct het verhaal van de open brief aan Coutinho opgezet en zo te zien is dit geplaatst: http://gezondheid.blog.nl/kinderen/2010/03/02/nieuwe-vaccinatieronde-tegen-baarmoederhalskanker-gaat-van-start
Ben benieuwd!
Op 13-03-2010 11:30:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan:
Het lijkt mij dat er te veel versnippering is in de alternatieve zorg/andersdenkenden over gezondheid etc. Er zou een soort van platvorm moeten komen waar kritische artsen, wetenschappers, maar ook gewone mensen zich kunnen aansluiten om een zo een vuist te maken tegen de “heersende orde” als ik het zo oneerbiedig mag noemen. Niet om regulier af te wijzen maar om zo te laten weten aan overheden dat er behoefte is aan een stevige tegenhanger van reguliere gezondheidszorg. Een stevige concurrent want dat ontbreekt op dit moment denk ik. Om zo ook geld te krijgen voor onafhankelijk onderzoek. Dan pas heb je echte keuzevrijheid denk ik. We moeten af van het automatisch naar reguliere mogelijkheden kijken, lijkt mij. We moeten ook naar genezing zoeken die anders kan, die via een andere weg gaat dan die van regulier.
Dit zal door het volk zelf gedaan moeten worden. De massa zal in beweging moeten komen dan pas is er verandering mogelijk. Maar hoe doe je dat? We zijn al tig jaren zo geconditioneerd. Kijk maar naar jonge ouders als de uitnodiging voor de prikjes op de deurmat valt. Ik deed dat destijds ook met mijn kindje, maar ik denk er nu heel anders over. Nu zou ik heel kritisch bekijken welke vaccinatie wel of niet en ik zou nooit meer een cocktail accepteren maar een voor een zoals ik meen in Japan gedaan wordt en pas na het tweede levensjaar. We zijn allen zo bang gemaakt om ziek te worden dat we meteen in ons zeer jonge kindje laten prikken. En de hoeveelheid prikken nemen alleen maar toe. Feitelijk ontnemen we onze kindjes de mogelijkheid om het immuunsysteem te ontwikkelen? Is dat niet kwalijk eigenlijk?
Op 13-03-2010 0:10:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 13-03-2010 0:28:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ellen: http://gezondheid.blog.nl/kinderen/2010/03/02/nieuwe-vaccinatieronde-tegen-baarmoederhalskanker-gaat-van-start#comments
Interessant om eens hier te gaan kijken naar de reacties en het uitblijven van ook maar enig antwoord van het RIVM.
Op mijn vriendelijk verzoek aan het RIVM om op de gestelde vragen een antwoord te geven, geen reactie en zelfs een complete communicatiestilte na de vele vragen en argumenten van betrokkenen en dit zal hun "reputatie" bepaald geen goed doen…
Vele meisjes (en hun ouders) zullen hierdoor nu nog meer in verwarring worden gebracht.
Op 14-03-2010 23:17:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
ellen:

http://gezondheid.blog.nl/kinderen/2010/03/02/nieuwe-vaccinatieronde-tegen-baarmoederhalskanker-gaat-van-start#comments
Interessant om eens hier te gaan kijken naar de reacties en het uitblijven van ook maar enig antwoord van het RIVM.
Op mijn vriendelijk verzoek aan het RIVM om op de gestelde vragen een antwoord te geven, geen reactie en zelfs een complete communicatiestilte na de vele vragen en argumenten van betrokkenen en dit zal hun "reputatie" bepaald geen goed doen…
Vele meisjes (en hun ouders) zullen hierdoor nu nog meer in verwarring worden gebracht.

Hoe meer de reputatie van RIVM wordt aangetast, hoe minder zich zullen laten vaccineren. Het zal wel strategie zijn van het reclamebureau van Coutinho, beter niet meer met de gebruikelijke leugens en halve waarheden ingaan op kritische vragen.
Op 15-03-2010 11:14:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ellen: Geplaatst op Gezondheidsblog.nl door Frides Lameris op 15 maart 2010 om 21:47

Reeds op 17 april 2009(!) heeft Mevr. T.C. Kuiper-van den Bos aan het RIVM gemeld dat het handboek Drug-Induced Nutrition Depletion Handbook, 2d ed, Ross Pelton…., 2001 , op p. 28 vermeldt dat aluminiumhydroxide leidt tot depletie van calcium, fosfor en vitamine D. Het handboek vermeldt elders dat alleen al de depletie van vitamine D kan leiden tot osteoporose, spierzwakte en gehoorverlies, aldus Mevr. Kuiper.

Hier wil ik aan toevoegen dat door aluminiumhydroxide en aluminium in de adiuvans van Cervarix en Gardasil meisjes tot uren na de inenting kunnen flauwvallen. Aluminium is namelijk neurotoxische stof. Er vallen dan ook wereldwijd ontelbare meisjes flauw NA de inentingen. In Amerika worden ook meisjes van de leeftijd ingeënt die mogen autorijden. Een levensgevaarlijke zaak als je na de inenting naar huis rijdt en je nergens van af weet! Zouden er ook meisjes verongelukt zijn vraag je je dan af?

Links naar dode meisjes door Gardasil op http://www.verontrustevaders.nl, evenals een link naar de eerste Gardasil-processen in de VS.

Frides, Zuidlaren
Op 15-03-2010 23:04:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: Tegen baarmoederhalskanker blijkt er dus een vaccin te zijn.
Is die er ook tegen leukemie?
Of longkanker?
Of lymfeklierkanker?
En zo nee, hoezo niet?
Cannot kill the Battery!!!
Op 16-03-2010 22:39:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden