Janet Ossebaard is graancirkeldeskundige bij uitstek. Zij beheert de uiterst informatieve site www.circularsite.com, publiceert, fotografeert, onderzoekt en verzorgt lezingen wereldwijd over een fenomeen dat nog altijd tot de verbeelding spreekt.

Iedere zomer is zij te vinden in Zuid-Engeland, op zoek naar nieuwe inzichten en antwoorden. Het graancirkelfenomeen is de lacherige fase al lang voorbij en trekt steeds meer deskundigen die ontdekken dat er meer aan de hand is dan hoaxers die met plankjes figuren in het graan 'graveren'.Luister naar Janet
en laat je inspireren door een vrouw die drie keer het ontstaan van een graancirkel van nabij meemaakte en daar geïnspireerd over weet te vertellen. Een gesprek over heilige geometrie, nachtelijke observaties, indringende ervaringen en geluk.Luister ook naar de ervaringen van Erwin: hij bezocht vorig jaar een aantal graancirkels in de UK en deed vreemde ontdekkingen. Verderop in het programma een update met Jurgen van GW. Volgende week een gesprek met Desiree Rover over baarmoederhalskanker vaccinatie.

*klik* om de uitzending te beluisteren.

3.14po: speciaal interview. Mooi werk jongens!
United as one. Divided by zero.
Op 13-03-2009 13:28:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Bijzonder onderwerp en een bijzondere dame, die mevrouw Ossebaard.

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 14-03-2009 0:57:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer: Vaak wordt naar boven gekeken om de bron (lichtbollen?) van graancirkels te ontdekken. Maar het is van veel lichtbollen bekend dat ze juist ontstaan door spanning in de bodem. (Dat kan ook verklaren dat graancirkels vaak betrekkelijk locatie-gebonden zijn en een relatie lijken te hebben met elektromagnetisme.) Hier in Nederland bijvoorbeeld zijn ook lichtbollen waargenomen waarschijnlijk door werking van zoutlagen.
Is daar al serieus onderzoek naar gedaan?
God... Dat ben je zelluf!
Op 14-03-2009 15:39:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jeebee: Dat is dan wel intelligent electromagnetisme; energiestroom + bewustzijnsveld zullen we maar zeggen. Nog altijd onverklaarbaar fraai.
Op 15-03-2009 1:15:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer: Misschien is het de planeet (Erda, Gaia, enz.) zèlf wel die met ons communiceert?!!!
God... Dat ben je zelluf!
Op 15-03-2009 2:11:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden