Goed nieuws, Michael Jackson is weer bij elkaar! Ma ma ma maaa Maaikel begint ondertussen zware Boney M-trekjes te vertonen. Onlangs vond de King of Pop het niet de moeite waard om zelf zijn persconferentie te presenteren. In plaats daarvan stuurde hij één van zijn vele klonen. Niet officieel natuurlijk. De vele fans dachten de echte Michael Jackson te zien, maar wij weten wel beter...

Michael Jackson handoperatie?
(Michael Jackson handoperatie?)

Zo is er de zwaardere stem die Wacko Jacko plots lijkt te hebben gekregen. Zijn haar leek meer op een pruik. De bredere mond en de andere - hoewel nog steeds raar uitziende - en vaster zittende neus. Ziet u ook de andere lippen? Zijn strottenhoofd leek ook al groter dan wat we gewoon zijn. De gevierde zanger doet blijkbaar aan bodybuilding want zijn schouders zijn breder geworden. Ook de lichaamshoudingen waren totaal niet wat we van Michael gewoon zijn. Helaas is er die zonnebril, waardoor de ogen niet zichtbaar zijn.

Zoals op de eerste foto duidelijk te zien is, is zijn linkerhand wel zichtbaar. Daarop blijkt dat de vingerkootjes plots de andere kant op gaan buigen. De hand vertoont minder rimpels en de breedte klopt niet. Akkoord, het is maar een match via plaatjes op internet, maar wie alles optelt komt gauw bij een conclusie uit. Zeker in het geval van Michael Jackson die in het verleden reeds klonen liet opdraven om verwarring te zaaien.

Michael Jackson?
(Michael Jackson?)

Op fora wordt er druk gespeculeerd of het wel de echte Michael Jackson was. Gek is het allerminst want de zanger kwam voorheen doorgaans met pyjama in het nieuws, strompelend of in een rolstoel. De kwieke persoonlijkheid die de O2-persconferentie gaf week behoorlijk af van dat beeld. Nu maar afwachten of Jackson zijn gekloonde kat stuurt tijdens de concerten zelf.


(Michael 'hoax' Jackson persconferentie?)
Koenais: Waarschijnlijk zitten hier diezelfde lui achter die achter 9/11 zitten. Nou en. Laat die Michael Jackson lekker gek doen.
Op 17-03-2009 19:31:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Frank Bomans:
Koenais:

Laat die Michael Jackson lekker gek doen.

Dat kan hij zelf niet meer. Daarom huurt hij klonen in.

Gelukkig ben ik geen fan, anders voelde ik me genaaid.
Zijde weer bezig, Madam Toerkes?
Op 17-03-2009 23:38:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: En waarom zou het een kloon zijn? Omdat zijn stem wat lager klonk? Omdat hij geen neger meer is? Die man leeft zowat in secludering, ik heb ook de stem niet meer van 10 jaar geleden. Onzin bericht dit dus.
Op 18-03-2009 6:06:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
adenis: Goedemorgen!

Zijn we nu al zo wakker dat we verschillen zien tussen wacko jacko van 6 maanden geleden en nu? Die man zit constant in een metamorfose. volgens mij presteert hij het nog om s'ochtends op te staan met dunne lippen en s'avonds naar bed te gaan met lippen zo groot als patty brard zelf.

en het zou mij niet eens verbazen als hij al 10 jaar geleden overleden was en dat dit nu zijn dubbelganger is. over 80 jaar leeft deze king nog steeds.
Op 18-03-2009 8:07:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eelco: pyama = pyjama

Gewoon, omdat ik er voorstander van ben dat iedereen in Nederland/België dat woord binnenkort kan schrijven.
Nvdr: Dank voor de terechte opmerking.
Op 18-03-2009 22:29:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
claudia83: ik hoop dat ie nog steeds leeft...we hebben nog geen bewijzen gezien dat ie echt dood is...waar is zijn lichaam waarom overal zo misterieus over doen??? waarom klonen inhuren??? we zullen zien of zijn lichaam dinsdag vertoond word...tot die tijd blijft alles een groot ??? maar 1 ding wat ik wel zeker weet is dat ik al een aantal dagen flink van de kaart ben...mocht dit een hoax zijn laat het dan snel stoppen want dit is niet leuk meer zo...michael where are you? come back please....i love you
Op 05-07-2009 14:20:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 05-07-2009 21:06:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden