38 Minuten. Zo lang duurde de oorlog tussen Zanzibar en Engeland in 1896. Zanzibar gaf zich over. Een diamant breekt wél als je er met een hamer op ramt en Hitler was helemaal geen vegetariër. Zouden ze geen kleurstoffen aan Coca-Cola toevoegen, dan zou het groen zijn. Iemand een Engelse tong draaien noemt French kissing, terwijl Fransen het soms English kissing noemen. De mythe dat Marilyn Monroe 6 tenen aan een voet had klopt niet. Hetzelfde geldt voor het verhaaltje dat eendengekwaak geen echo heeft. Die beestjes kunnen prima kwaken aken aken.

?

Robin Hood was geen weldoener. Hij was een rover. Het hart van een garnaal zit in zijn hoofd, samen met de andere organische delen van het beestje. 'Elementary, my Dear Watson' een citaat van Sherlock Holmes? Fout! Nog nooit zag iemand een struisvogel met zijn kop in het zand, wel kijken ze tussen hun poten door. Tandpastabedrijf Colgate had in Spaanssprekende gebieden wat pr-problemen omdat merk Colgate zich daar laat vertalen als 'ga jezelf ophangen'. Met tranende en prikkende ogen uien schillen is verleden tijd. Gewoon kauwgum smikkelen en een kaars branden. Nazi-topstukken geloofden dat zij de vervulling waren van Nostradamus' voorspellingen. Geheel terecht, de maan verwijdert zich langzaam van de aarde.

Ron B.:
mooie foto, en leuke linkjes
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 01-04-2009 0:36:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
starlight: leuke eye-openers en handig die links, maar grensverleggend toch ook weer niet.
Op 01-04-2009 0:54:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
jantjeuitnl: Ik moet het toch even opnemen voor dhr R. Hood.
Het briefje dat gevonden is, is geschreven in het latijn. Ik vraag me echt af wie van de bevolking, latijn kende. Vast niet de mensen aan wie Robin Hood de buit deelde. Het briefje zal wel geschreven zijn door een nazaat van prins John!
Op 01-04-2009 14:22:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden