Hoewel het vogelgriepvirus steeds minder dodelijke slachtoffers eist, zijn wetenschappers er niet gerust meer in. Eigenlijk zou dat zelfs zeer goed nieuws moeten zijn, maar er zijn specialisten die vrezen dat het risico op een pandemie daardoor enkel maar groter wordt. Zo groot dat honderden miljoenen mensenlevens op het spel staan.

Mensen die besmet waren met het vogelgriepvirus hadden weinig tijd om de ziekte over te dragen, omdat ze snel stierven. Het gevaar dat het vogelgriepvirus muteert naar een menselijke variant zou met de dag groter worden.

Daarom wil de Wereldgezondheidsorganisatie te weten komen waarom mensen minder gevoelig geworden zijn voor het vogelgriepvirus. De WHO denkt dat veel volwassenen misschien wel besmet zijn zonder dat het virus uitbreekt.

Meer lezen over het vogelgriepvirus kan in dit blog en via deze link.

Siamon: Wat is dit dan? Nog zo'n HIV/global warming boogeyman?
Op 14-04-2009 17:57:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lemetje: Nee, dit hoort bij het 'grote' plan om de wereldbevolking te decimeren!
Op 14-04-2009 20:16:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
rudiev: Stilte voor de storm? Of vliegt het net als de SARS-hype over? Tijd zal het antwoord geven..
Hoe makkelijk kunnen verschillende griepsoorten met elkaar kruisen? Volgens mij gaat het lichaam door een griepvirus de lichaamstemperatuur verhogen, hoe goed blijft de lichte variant dan nog werken om een eventuele kruising met de dodelijke variant aan te gaan zodat deze dan nog de juiste genen kan krijgen om zichzelf (de dodelijke variant) net zo makkelijker te kunnen gaan verspreiden zoals de lichtere variant? Ik neem aan dat er in dit zicht toch wel labaratoriumproeven zijn gedaan hoe makkelijk de dodelijke variant zich kan kruisen met een lichtere variant om dezelfde verspreidingsmogelijkheden te krijgen als deze lichtere variant?
Anderzijds is er altijd om de zoveel tig-jaar(80?) een pandemie om een gedeelte van de mensheid uit te roeien. Volgens deze statestieken is de pandemie zelfs al te laat.
Maar het kan net zo goed dat door de menselijke voorzorgsmaatregelen erger wordt voorkomen(tot nu toe dan).
Als er echt een plan zou zijn om de mensheid gedeeltelijk uit te roeien zou er allang een veel besmettelijker en dodelijker virus in de omloop zijn
je mag me beledigen, je mag me kwetsen, maar spreek wat je denkt, dan discussieren we verder...
Op 14-04-2009 23:26:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broeikul: Dit riekt toch weer erg naar hoe harder ik schreeuw hoe echter het probleem misschien wordt. Probleem of niet, we hebben een groot ptobleem, bij voorkeur noemen we dan een willekeurig aantal slachtoffers, als het er maar vele miljoenen zijn, en gebruiken dit dan als een soort chantagemiddel omdat we graag geld willen zien voor nog meer onderzoek.... Waar kennen we dit ook alweer van ? Oh ja klimaatonderzoekers. Ik luister liever naar wat genuanceerdere wetenschappers, moet je wel goed luisteren want ze schreeuwen niet zo hard......
(bericht gewijzigd op 14-4-2009 23:39:30)
Op 14-04-2009 23:38:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Weten Wetenschappers nog Wel dat mensen een afWeersysteem hebben? ALs dat goed werkt wordt je niet makkelijk ziek, hoe besmettelijk een ziekte ook is. Anders zou namelijk niemand een epidemie overleven. Leef gezond!
(bericht gewijzigd op 15-4-2009 14:45:33)
'Don't forget rule number 6'
Op 15-04-2009 5:09:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus: Binnenkort in dit theater een verplichte vaccinatie.
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 15-04-2009 8:57:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
carpin:
Ja Horus:

Binnenkort in dit theater een verplichte vaccinatie.


Met het vaccin van Baxter compleet met het
vogelgriepvirus erin.
Op 15-04-2009 16:00:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
jspreen: De vogelgriepnonsens is op stervens na dood maar, als het aan de altijd weer vanuit het niets opduikende "specialisten" ligt, dan wordt het bakersverhaal weer een nieuw leven ingeblazen.
Ik heb soms zo'n spijt niet die stand-up comedian te zijn die ik wel had willen zijn. Vogelgriep, 911, HIV=Aids, Global warming, Kanker-ga-je-te-lijf-met-chemo.... De hoeveelheid materiaal om mee de dollen is oneindig.
Op 15-04-2009 18:55:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BTtje: Gecreëerde vogelgriep verspreid over 18 landen
http://www.wacholland.org/nl/content/gecre%C3%ABerde-vogelgriep-verspreid-over-18-landen

Geruchten over voorbereiding op 'false flag' vogelgriep operatie in de VS
http://www.wacholland.org/nl/content/geruchten-over-voorbereiding-op-false-flag-vogelgriep-operatie-de-vs

we zien het nog allemaal wel
Op 15-04-2009 22:54:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
suus: dinsdag 14 april 2009
Mogelijke voorbereiding op 'false flag' vogelgriep operatie in de VS (video onderaan)

Momenteel circuleert er een filmpje op het internet waarin een anonieme bron vertelt over een vrachtwagenchauffeur die 's nachts gevaarlijke gekoelde materialen vervoert voor Homeland Security. Alles wat door de vrouw in het filmpje naar voren gebracht wordt, zou doen vermoedden dat dit het vogelgriep virus betreft.

Vorige maand meldde wij op de site dat er griepvaccins die het vogelgriep H5N1 virus bevatte, verstuurd waren naar 18 landen. Gelukkig werd dit vaccin door een aantal wetenschappers eerst getest op fretten, die na inenting spontaan overleden. Achteraf kwam men tot de conclusie dat deze vorm van vogelgriep in per ongeluk in de vaccins kon zijn beland.

De 'mainstream media' gaven deze schrikwekkende ontdekking slechts minimale coverage, en de media in Nederland verzweeg het hele voorval. Een feit dat alweer aangeeft hoe slecht de huidige massamedia hun taak uitvoeren.

De aangetroffen gemuteerde vorm van het vogelgriep virus had bij uitbraak een ramp kunnen veroorzaken waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Wij rapporteerde daarom nogmaals over dit voorval en gingen dieper in op de H5N1-zaak.

Na het zwaar verontrustende vogelgriep nieuws houden wij de ontwikkelingen met betrekking tot dit virus nauwlettend in de gaten. Eergister meldde de 'Independent' dat het gevreesde vogelgriepvirus de laatste tijd minder dodelijke slachtoffers maakt en dat de wetenschappers vrezen dat dit het risico op een pandemie, die honderden miljoenen mensen kan doden, juist vergroot. Menselijke slachtoffers hadden niet veel kans om de ziekte op elkaar over te dragen als ze snel aan de ziekte bezweken. Het gevaar dat dat de ziekte zou muteren naar een menselijke variant neemt volgens de wetenschappers daarom toe.

Met al deze feiten in ons achterhoofd stuitte wij op het onderstaande filmpje.

... leest dagelijks de Fabeltjeskrant..
Op 18-04-2009 23:53:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden