Komt dat zien, komt dat zien. De komende periode staat er van alles op de agenda. Zo is er de 'Nationale Stralingsdag 2009' op 15 en 16 mei, en kan men op 16 mei filosoferen over de 'uitdagingen van de 21e eeuw'. En dat onder leiding van met Ervin Laszlo. Voor wie dat allemaal teveel is er onlangs een boek verschenen van onze collega's van Zapruder.nl onder de naam 'De Hersengarage van Zapruder Inc' . Buiten lezen. luisteren en praten kan men ook kijken naar de documentaire 'Waar de wereld omdraait' waarin onheilsprofeet Geryl geconfronteerd wordt met de tegenwerpingen over zijn visie van 2012. Kortom, het belooft een hete lente te worden en u kan erbij zijn. Lees verder...

stralingsdag

(De Nationale Stralingsdag 2009)

Een tweetal bijna identieke ervaringsdagen rondom het complexe thema elektromagnetische, niet ioniserende, straling waar meer dan 20 boeiende binnenlandse en buitenlandse sprekers hun ervaringen met u willen delen. De locatie is de aansprekende Stichting VIBA Expositie in Den Bosch, waar u 2500 m2 tentoonstelling kunt vinden over gezond bouwen, wonen en werken. Wij verwachten meer dan 250 geïnteresseerde bezoekers waarvan velen met eigen gezondheidservaringen i.r.t. elektromagnetische straling. Het voornaamste doel van de dag is het delen van ervaringen voor bewuste keuzes in gezonde woon, werk en leefomgevingen. Er wordt door de organisatie van De Nationale Stralingsdag 2009 niet gewerkt met stellingen, moties en/of slotconclusies.

Stichting VIBA Expositie, 2500 m2 gezond bouwen, wonen, werken en leven
De Gruijterfabriek , gebouw B, nabij Brabanthallen
Veemarktkade 8, 5222 AE DEN BOSCH
16 mei Zaterdag vrij entree, 15 mei vrijdag tegen betaling (entreeprijs euro 50.-) Contante betaling aan de kassa bij binnenkomst. U ontvangt dan direct een betalingsbewijs. Meer weten? Klik hier.


(De Hersengarage van Zapruder Inc.)

De twee oprichters van Zapruder, Patman en Antagonizer, willen met dit boek Zapruder Inc. bekender maken onder een groot publiek en selecteerden daartoe de meest geschikte artikelen die in de afgelopen drie jaar zijn geschreven. Aangezien Zapruder bij een groot deel van de Nederlandse bevoling nog niet bekend is (Volkskrantlezers, Frans Bauer fans, X-Factorkijkers, etc) vormt het een geheel dat mensen die nog niet uit hun peul gekomen zijn moet klaar maken om hun brein een nieuwe APK te geven in de Hersengarage. Het is de perfecte bloemlezing van 3 jaar Zapruder en een ideale manier om uit-het-doosje-denken bij vrienden, familie en collega’s te bewerkstelligen. Veel mensen hebben inmiddels door dat er weinig klopt van de wereld om ons heen, maar overzicht is moeilijk te verkrijgen in deze tijden. Dit is een introductie tot het ontrafelen van grenswetenschap, geschiedvervalsingen, klimaatnonsense, religie, voedselterrorisme, bankrovers, het militair industrieel complex en hoe al deze zaken van binnen in elkaar zitten. Gebruik het om anderen wakker te schudden, shockeren en tegelijkertijd te vermaken en als een naslagwerk voor jezelf.

Het boek komt 5 mei 2009 uit en bestellen kan hier en meer weten over het boek kan daar.

Food for Thought: in gesprek met Ervin Laszlo

De aarde en haar bewoners verkeren in een staat van wereldwijde crisis; de sociale, politieke, economische en ecologische uitdagingen van de 21e eeuw vragen terecht onze aandacht. De vraag hoe wij ons bewustzijn en onze
creativiteit kunnen inzetten om tot actie over te gaan om de crisis te keren, is des te prangender.

Op zaterdag 16 mei aanstaande, van 14:00 tot 16.00 uur, heeft u de unieke gelegenheid om hierover in gesprek te gaan met Dr. Ervin Laszlo. Deze wetenschapsfilosoof, humanist en oprichter en voorzitter van de Club of Budapest is een wereldwijd gerespecteerd en begenadigd spreker en staat
garant voor ‘food for thought’.

Datum: zaterdag 16 mei / Locatie: Singelkerk te Amsterdam / Tijdstip: 14:30 – 16:00 uur / Kosten : toegang 25,- of 35,- toegang + het boek ‘Kwantumshift in het wereldbrein’ / Meer info en aanmelden kan hier.

'Waar de wereld omdraait'

Op 11 en 12 juni draait een film over de man die de mensheid wil redden van de naderende ondergang in 2012 in het 3e jaars festival op de filmacademie. De exacte tijden zijn nog niet bekend, maar waarschijnlijk draait 'waar de wereld omdraait' ‘s middags en ‘s avonds in verschillende blokken naast de andere 3e jaars producties.

Nederlandse Film en Televisie Academie (NFTA)
Markenplein 1
1011 MV Amsterdam
Aanmelden en meer info via deze link.

johannez: Uhm.. "Waar de wereld omdraait" draait inderdaad in de filmacademie op 11 en 12 juni, maar meer info en/of aanmelden kan niet via die link..! binnenkort zal ik een trailer online zetten met vertoningstijden erbij, maar op dit moment is er nog niets meer over bekend.
Op 12-05-2009 14:57:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk: Iemand het Zapruder-boek (Hersengarage) al gelezen? 23 Eurootjes waard?
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 12-05-2009 21:56:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mehdi:
Luk:

Iemand het Zapruder-boek (Hersengarage) al gelezen? 23 Eurootjes waard?

Niet gelezen, maar denk ik wel zeer de moeite waard, vind het sowiezo prettiger om te lezen per boek,..dit pc scherm word ten lange laatst een vermoeiende kwestie voor de ogen,..

Ook denk ik dat het boek grappig is om te hebben, puur dat je schrijfels hebt en die over een jaar of wat weer terug kan lezen,...

,. Waar een wil is ben ik weg,..!
Op 12-05-2009 23:25:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BTtje: 'Waar de wereld omdraait'
een film over de man die de mensheid wil redden van de naderende ondergang in 2012

lijkt me wel een komische film

Al enige tijd ging de buzz over de internets, vriend en vijand zat in spanning en ontzetting af te wachten op het boek dat alle andere boeken overbodig maakt: De Hersengarage van Zapruder Inc!
uchuch..
lijkt me nog wel vrij interessant. maar ik heb nog genoeg te lezen hier thuis
Op 19-05-2009 18:01:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden