Volgens de locale media gaat de Republiek Kazachstan een ambassade voor aliens bouwen. Als de berichten voor waarheid mogen genomen worden dan zouden de autoriteiten al een locatie voor hun ambitieuze project hebben gereserveerd in de stad Almaty. Het complex zou onder andere faciliteiten als een gastenverblijf, een theater en een vertaalstudio bevatten. Net naast de buitenaardse ambassade is ruimte voorzien voor een landingsplaats voor UFO's en een controlepost.

De overheid van Kazachstan vindt dat er dringend open contact moet komen met aliens. Door als eerste natie ter wereld faciliteiten voor buitenaardsen te zaaien hoopt de overheid enorme financiële en economische return te oogsten. De regering van Kazachstan ziet dit project ook als een demonstratie van hun nationale vooruitdenkende politiek.

Een overgroot gedeelte van de natie zou er van overtuigd zijn dat aliens momenteel in hun territoriale wateren van de Kaspische Zee een UFO-onderwaterbasis frequenteren. Fuad Gasimov, hoofd van het nationale ruimtevaartagentschap van het naburige Azerbeidzjan, bevestigt deze stelling op basis van rapporten die zijn opgemaakt ten tijde van de Sovjet-Unie. In die jaren zou de Sovjet-Unie op regelmatige basis buitenaardse ruimtetuigen de Kaspische Zee zien induiken hebben. Om de gekende redenen bewaarden ze deze incidenten als een militair geheim. Gasimov zou als het hoofd van de wetenschappelijke academie van de Sovjet-Unie zelf betrokken geweest zijn bij het geheime onderzoek naar deze UFO's.

Kazachstan staat bekend voor zijn talrijke UFO-waarnemingen. Vorig jaar nog zou er in een rivier van het land een UFO zijn neergestort. Men gaat ervan uit dat dit komt doordat aliens interesse hebben in de grote hoeveelheid van en verscheidenheid aan natuurlijke hulpbronnen van het land.


(Natuurlijke hulpbron?)

Talgat Musabayev, hoofd van het nationale ruimtevaartagentschap van Kazachstan, zou sterk betrokken zijn bij de plannen voor het bouwen van een ambassade voor aliens. Musabayev is een ex-collega van Gasimov, die als kosmonaut samen met hem heel wat tijd in de ruimte doorbracht en zou heel wat informatie en kennis bezitten over buitenaardsen die momenteel onze planeet bezoeken. Nu afwachten welke natie er op dezelfde trein gaat springen. 

rudiev: Er zijn toch ook scheepsjournalen(kan met herinneren 1600-nogwat) die ook spreken van felle lichten die de zee in duiken.
Eindelijk wel een regering die er nu toch openlijk voor uit komt dat er buitenaardse bestaan, anders bouw je zoiets niet lijk me. Hoop dat dit een soort van kettingreactie gaat veroorzaken over de wereld en dat er nou eindelijk gewoon eens duidelijkheid komt over of ze hier nou wel of niet zijn(geweest).
Nu het ene land een landingsplek voor ufo's bouwt kan je als land niet achterblijven en moet je ook zoiets hebben. Je wilt ze natuurlijk als eerste op jouw grondgebied hebben. Tenzij je weet dat ze er al zijn of dat je al contact heb(gehad).
(Hopend en er van uitgaand dat ze vriendelijk zijn.)
(bericht gewijzigd op 19-5-2009 12:26:56)
je mag me beledigen, je mag me kwetsen, maar spreek wat je denkt, dan discussieren we verder...
Op 19-05-2009 0:25:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: In my country there is problem.
(bericht gewijzigd op 19-5-2009 13:35:19)
United as one. Divided by zero.
Op 19-05-2009 13:35:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje:
rudiev:

Er zijn toch ook scheepsjournalen(kan met herinneren 1600-nogwat) die ook spreken van felle lichten die de zee in duiken.


zou het niet kunnen dat dit gewoon meteoroïdes zijn, die achter de horizon verdwenen? dit lijkt mij veel aannemelijker, aangezien op zee, zo rond de evenaar –een superdonkere hemel en een kraakheldere lucht– de omstandigheden ideaal zijn om meteoroïdes te spotten. een niet allerdaags verschijnsel in onze landen.
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 19-05-2009 17:31:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lotus: Ik zie eerlijk gezegd wel voor me dat er over honderden jaren (of misschien meer) er gewoon verschillende soorten rassen op aarde lopen. Van reptilians tot greys tot hybrids. Dan sta ik bijv. voor een stoplicht en beeld ik me in dat er gewoon aliens zijn die langs me rijden ofzo en dat het heel normaal is. Net als een multicultureel land, maar dan met aliens.
Ita est :)
Op 19-05-2009 18:02:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dr. Who: Ik vind de omschrijving van Wikipedia wel erg beperkt, ik lees er niks in terug over archeologische anomaliën, Disclosure, de implantaten, Cooper of Mitchell.

Verder erg vooruitstrevend van Kazachstan, maar ik vrees dat het vooral verspilling is van geld dat beter ergens anders aan uit had kunnen worden gegeven.
The Doctor
Op 19-05-2009 18:16:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky:
lotus:

Ik zie eerlijk gezegd wel voor me dat er over honderden jaren (of misschien meer) er gewoon verschillende soorten rassen op aarde lopen. Van reptilians tot greys tot hybrids. Dan sta ik bijv. voor een stoplicht en beeld ik me in dat er gewoon aliens zijn die langs me rijden ofzo en dat het heel normaal is. Net als een multicultureel land, maar dan met aliens.

haha, ja maar de reptilians zijn niet zo leuk, want ze gaan ons opeten.
Nee, dank u.
Op 19-05-2009 20:21:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
pizza: die onderste foto, als dat oog er niet in was gefotoshopt leek het net de snuit/bek van een draak.
Op 19-05-2009 20:40:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bounty: Ik vind het een verhaal met een nogal hoog Borat gehalte :-D
De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de zaken waar jij onbewust bekwaam goed in bent !
Op 20-05-2009 9:47:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Kazachstan bouwt ambassade voor aliens en potten en poten land NL. steekt weer geen poot uit; wel worden er door de USA/VS officieel Ufo's/Aliens vernietigd en niemand die daarover verder een poot uitsteekt, terwijl Yaweh/Andromeda Galaxy OA. wel waarschuwen dat dit wel NU.nl een ondergang kan gaan betekenen voor de mensheid/planeet en dus ook voor nu.NL!!!!!
Maw...... Wat wordt de Nederlandse inbreng?
Wie gaat er mee naar de ' Almaty '? Kalki_me@yahoo.co.uk en voor 'volledig gefinancieerde' mede reizigers;
Drunvalo Melchizedek; " (de Maya's)
Ze zeggen eigenlijk dat wij de Aarde in een ruimteschip veranderen en ze naar een nieuwe manier van Zijn vliegen, vanuit het Melchizedek-Bewustzijn; de omloopbaan van de Planeet verandert en het verandert de manier waarop wij de Werkelijkheid waarnemen. De omloopbaan is aan het veranderen sinds 1972. ".
Er is DUS NU WEL een officieel - Ufo_neerschiet gebod en vanuit de VS-Illuminati en waarschijnlijk al va. minstens 1947(Rosswel-shooting-down); tot heden toe heeft Obama er nog geen EMBARGO op gezet[ vermoorden van Aliens/Ufo's vernietigen ] de barbaren, als we zijn, willen we ook maar niet begrijpen dat bij geen Embargo AS., dit identiek is aan planetaire/humanitaire zelfvernietiging en vooral nu er inmiddels VELE satellieten ROND DE AARDE zijn bewapend(laser-kanonnen oa.) en met doel geplande moorden op Goede-Aliens_Ufo's etc..
Dus ik geloof niet in deze ' Needles UFO Incident ' als crasch; denk eerder dat het een zoveelste Illuminati-neerschiet-actie is geweest; als mij(mijn werken oa.) al zo wat weten te vernietigen/te saboteren/aan te vallen ETC. ETC. en door de Illuminati/BILDERBERGGROEP[olv. Satan/Lucifer] oa..- en ik als 'grondtroup/vertegenwoordiger van de GLF'_3D(3e dimensie) en olv. oa. als van Maitreya, Sanat Kumara, Yahweh, Sananda(ex-Jezus), Kalki, Sint Germain. Lady Nada, Christ Michael ETC. ETC. daar dgl. mee heb te maken; dan doen ze dat ook identiek op 4D, 5D, etc. en tbv. Alien-GLF-GOD_moord; ANTI_LICHT
Op 26-09-2009 17:41:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.: @kalki
lees je eigen tekst nog eens door en vertel me dan in normaal nederlands eens wat je bedoelt
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 27-09-2009 14:34:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NewDayNL: Dank voor dit interessant en opmerkelijke bericht. Was ik nog een reporter, dan zit hier een verhaal in:

a) Feitencheck bij de zaakgelastigde van Kazachstan in Nederland

b) Duiding door de Russische ambassadeur "Wat vinden júllie hier nou van?" etc

c) Duiding door een ambtenaar die wat te vertellen heeft van Buitenlandse Zaken.

"Geen antwoord? No worries, we hebben geen haast. Ga eerst maar ff overleggen met je achterban..."

Interessant bericht.

R
Het was altijd groter dan we dachten dat het was
Op 27-09-2009 15:07:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Ik bedoel ik investeer in AlienBouwAmbassadeUfoPlatforms en zowel in het bestrijden v. HUN AANVALLERS:
Velen zeggen in de trend:
" Wat ik me steeds weer afvraag is het volgende. Als er slechte-aliens zijn die de wereld willen overnemen, waarom doen ze er zo lang over? Ze zijn al tig jaar bezig ";
; komt dat zij vertegenwoordigen 'de slechte Aliens' olv. Satan/Lucifer in de Universa(ook parralel-universa/zonnenstelsels etc.); de Goede aliens en zij zijn in de meerderheid!, zoals oa. de GLF-Galactic Light Fedaration echter bemoeilijken, neutraliseren telkens hun onderdrukkings-vernietigings_plannen en in de hoop dat de mensheid uiteindelijk voor de GLF gaat kiezen zodat behoud van mensheid en planeet gegarandeerd blijft - de mensheid is echter zo dusdanig 'gemind controled' dat het de vraag is of we wel ooit los komen van het juk van de DARKFORCE-Satan-Lucifer?... en gaan kiezen voor de GLF????; eerder zijn we geneigd voor een planetaire -zelfmoord te kiezen en waarmee de DARKFORCE-Satan-Lucifer op aanstuurd en daar ze ons voor hun karretje willen spannen om juist de GLF(waar ze een 'eeuwige'strijd mee hebben!!!!!) te gaan bestrijden/en deze te vernietigen en wat neer zou komen op zelfmoord van de Aarde en daar wij dat verliezen van de GLF.
beter is dat wij zelf nu het hef in handen nemen en tbv. planetair-/humanitair- zelfbehoud zelf de DARKFORCE-Satan-Lucifer(slechte aliens Reptilians, Annunaki-Grey's, Draconies etc.) gaan VERNIETIGEN; 'de DARKFORCE-Satan-Lucifer'; lees, begrijp.... dit is dus vooral de Illuminati/Bilderberggroep/Tri Laterale Commissie/Skull&Bones/Bankwezen(FED) etc. etc. etc..
Die tevens met hun 'trillion'-dollars verslingende geld/macht machines deze dito als stront beheersen en zoals die in de Porno-/Wapen-(illegale)industrie en corrupte crimes/geniocides(der mensheid) praktiseren en ter bevordering van meer stront en chaos etc.. en UITEINDELIJK EEN TOTALE VERNIETIGING VOOR DE AARDE; en als we zo dom blijven hen maar te blijven volgen etc...
Op 27-09-2009 21:00:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat: @kalki, als de GLF nu eens wat aan de die mind control doet!
"We're all mad here."
Op 27-09-2009 21:15:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Pfffff!
Lucifer/Satan hebben net zoveel macht als jij ze toestaat te hebben. Ze zijn namelijk deel van je wezen. Als je namelijk geen keuze had tussen goed en kwaad kon vrije wil ook niet bestaan.
Volg eens een cursus nederlands, da's wel handig als je aan geschreven discussies deel wil nemen. Je schrijfstijl is heel lastig te volgen. Dat hebben meerdere reagluurders ook al opgemerkt.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 27-09-2009 21:15:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Cheshire Cat zei:
GLF- Ashtar doet alles aan oa.; oa. zijn er een aantal Ashtar_video's op oa. Youtube... en over hoe hij dit aanpakt...

.... zie verder de rede en om mij niet te conformeren met hun "MINDCONTROLE" en zoals de bloeddorstige planning/plannen van de Illuminati, NWO, Bilderberggroep etc.:
www.youtube.com/watch?v=OfBGfDX8aTU Bilderberg vermoord 3 miljard mensen op Aarde; inmiddels zijn er http://www.-sites die spreken over 4/5 miljard:
Op 27-09-2009 21:31:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat:
Kalki:

Cheshire Cat zei:
GLF- Ashtar doet alles aan oa.; oa. zijn er een aantal Ashtar_video's op oa. Youtube... en over hoe hij dit aanpakt...

.... zie verder de rede en om mij niet te conformeren met hun "MINDCONTROLE" en zoals de bloeddorstige planning/plannen van de Illuminati, NWO, Bilderberggroep etc.:
www.youtube.com/watch?v=OfBGfDX8aTU Bilderberg vermoord 3 miljard mensen op Aarde; inmiddels zijn er http://www.-sites die spreken over 4/5 miljard:


Ja nee dat is duidelijk

PS link werkt niet.
"We're all mad here."
Op 27-09-2009 21:35:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki:


Nu wel?(plak hem anders over in je 'taakbalk')
Gaat het dus over getekende Bilderbergroep/Illuminati-contracten uit 1947 door Kissinger en Nixon oa. en voor zulk een genoicide!!!!
Op 27-09-2009 21:59:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat:
Kalki:Nu wel?(plak hem anders over in je 'taakbalk')
Gaat het dus over getekende Bilderbergroep/Illuminati-contracten uit 1947 door Kissinger en Nixon oa. en voor zulk een genoicide!!!!

Sorry ik had het over de http://www.-sites/ lijkt me incompleet

En wat heeft genoicide te maken met mind control (sorry video nog niet bekeken)
"We're all mad here."
Op 27-09-2009 22:03:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat:
Cheshire Cat:

Kalki:Nu wel?(plak hem anders over in je 'taakbalk')
Gaat het dus over getekende Bilderbergroep/Illuminati-contracten uit 1947 door Kissinger en Nixon oa. en voor zulk een genoicide!!!!

Sorry ik had het over de http://www.-sites/ lijkt me incompleet

En wat heeft genoicide te maken met mind control (sorry video nog niet bekeken)

En nu ik het heb gezien, heeft het niks met mijn vraag aan jouw te maken.
"We're all mad here."
Op 27-09-2009 22:09:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: met ' inmiddels zijn er http://www.-sites die 'bedoel ik dat ik op andere sites op Internet- weet ze nu niet a la terug te vinden - tenzij we zouden 'googlelen' en die wel verklaren dat de Bilderbergroep/Illuminati inmiddels VIA hun getekende Bilderbergroep/Illuminati-contracten uit 1947 door Kissinger en Nixon oa. HUN DOELSTELLING inmiddels hebben verhoogd om 3 miljard mensen op Aarde te vermoorden, naar 4/5 miljard.

' En wat heeft genoicide te maken met mind control '; via mind control kunnen ze je makkelijk çhippen' en waar ze plannnen voor klaar hebben liggen en al zeer sporadisch toepassen op enkelingen - en willen het nu binnenkort grootschalig op miljarden gaan toepassen.

1-maal 'geschipt' ben je volledig in hun macht- kunnen ze je zo achter laserkanons zetten en om de GLF-Aliens-Ufo's uit de lucht te knallen; is dit wel dito aan planetaire/mensheid zelfmoord.
Op 27-09-2009 22:19:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat:
Kalki:

met ' inmiddels zijn er http://www.-sites die 'bedoel ik dat ik op andere sites op Internet- weet ze nu niet a la terug te vinden - tenzij we zouden 'googlelen' en die wel verklaren dat de Bilderbergroep/Illuminati inmiddels VIA hun getekende Bilderbergroep/Illuminati-contracten uit 1947 door Kissinger en Nixon oa. HUN DOELSTELLING inmiddels hebben verhoogd om 3 miljard mensen op Aarde te vermoorden, naar 4/5 miljard.

' En wat heeft genoicide te maken met mind control '; via mind control kunnen ze je makkelijk çhippen' en waar ze plannnen voor klaar hebben liggen en al zeer sporadisch toepassen op enkelingen - en willen het nu binnenkort grootschalig op miljarden gaan toepassen.

1-maal 'geschipt' ben je volledig in hun macht- kunnen ze je zo achter laserkanons zetten en om de GLF-Aliens-Ufo's uit de lucht te knallen; is dit wel dito aan planetaire/mensheid zelfmoord.

Okay, nu begrijp ik je.

Maar GLF- Ashtar doet er van alles aan, dus waarom al die drukte.
"We're all mad here."
Op 27-09-2009 22:24:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Ethisch is het niet en dat wanneer alleen de Aliens(wel is waar in dit geval de 'goede' als olv. Ashtar, zo ook Maitreya, Sananda etc.) alles aan het redden van mens&planeet zouden doen; en de mens zelf niets zou doen.
Ten slotte is het wel ONZE PLANEET[wel is waar door GOD aan ons uitgeleend] maar blijven wij zelf OOK VERANTWOORDELIJK - Aliens- de goede - komen ons helpen/adviseren, willen zij wel(zoals GOD-de Almachtige) dat wij zelf uiteindelijk de verantwoording blijven nemen; zodat zij terug kunnen keren naar hun thuis-planeten-of dat zij ongehinders hun missies per Ufo's verder kunnen zetten en zonder zich nog langer druk te maken om een Aarde/Mensheid.

Middels hun advies/hulp hopen ze ook dat velen van ons de VERLICHTING daardoor gaan bereiken en zoals oa....

.... er komt een dag(en zeker rond 2012) dat velen zullen gaan erkennen dat ze zelf een God zijn, te samen GOD zijn en 1 met de 1-ne GOD; een voorwaarde voor GOD en om va. die dag(de start 2012) door te gaan met een nieuw (Waterman)tijdperk en zullen daarom minimaal 64.000-144.000 individuen VERLICHT moeten worden; 'verlicht' en om deze verantwoordelijkheid te dragen een
(co)Creator te zijn naast de Creator;
GOD zelf wil dat het niet anders is dan zo; als we die 'kritische fase/MASSA' niet halen, deze 64.000-144.000 VERLICHTEN(we dan nog max. 40 jaar de tijd hebben ), dan heeft GOD en in de vorm van GLF_Yahweh wel al aangekondigd de mensheid te(telephatisch) te vernietigen[daar dan gechipten-aardlingen olv. de Illuminati - de macht hebben en niets anders kunnen doen dan aanvallen op de GLF in te zetten].
Op 27-09-2009 22:50:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Firefox:
tjerky:

lotus:

Ik zie eerlijk gezegd wel voor me dat er over honderden jaren (of misschien meer) er gewoon verschillende soorten rassen op aarde lopen. Van reptilians tot greys tot hybrids. Dan sta ik bijv. voor een stoplicht en beeld ik me in dat er gewoon aliens zijn die langs me rijden ofzo en dat het heel normaal is. Net als een multicultureel land, maar dan met aliens.

haha, ja maar de reptilians zijn niet zo leuk, want ze gaan ons opeten.


Uw geest hebben 'ze' alleszins al aangetast .....
Op 28-09-2009 9:23:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Firefox: Moest het 1 april zijn, dan zou ik dit een vrij goede grap vinden .....

De economie van de republiek Kazachstan evolueert gunstig de laatste jaren, maar dat is natuurlijk nooit een reden om te gaan verspillen.

Welke buitenlandse natie gaat Kazachstan nog au serieux nemen ?

Een gastenverblijf, een theater, een vertaalstudio, een landingsplaats voor UFO's en een controlepost .....

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!
Op 28-09-2009 9:30:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky: [quote=Kalki]
Ethisch is het niet en dat wanneer alleen de Aliens(wel is waar in dit geval de 'goede' als olv. Ashtar, zo ook Maitreya, Sananda etc.) alles aan het redden van mens&planeet zouden doen; en de mens zelf niets zou doen.
Ten slotte is het wel ONZE PLANEET[wel is waar door GOD aan ons uitgeleend] maar blijven wij zelf OOK VERANTWOORDELIJK - Aliens- de goede - komen ons helpen/adviseren, willen zij wel(zoals GOD-de Almachtige) dat wij zelf uiteindelijk de verantwoording blijven nemen; zodat zij terug kunnen keren naar hun thuis-planeten-of dat zij ongehinders hun missies per Ufo's verder kunnen zetten en zonder zich nog langer druk te maken om een Aarde/Mensheid.

Middels hun advies/hulp hopen ze ook dat velen van ons de VERLICHTING daardoor gaan bereiken en zoals oa....

.... er komt een dag(en zeker rond 2012) dat velen zullen gaan erkennen dat ze zelf een God zijn, te samen GOD zijn en 1 met de 1-ne GOD; een voorwaarde voor GOD en om va. die dag(de start 2012) door te gaan met een nieuw (Waterman)tijdperk en zullen daarom minimaal 64.000-144.000 individuen VERLICHT moeten worden; 'verlicht' en om deze verantwoordelijkheid te dragen een
(co)Creator te zijn naast de Creator;
GOD zelf wil dat het niet anders is dan zo; als we die 'kritische fase/MASSA' niet halen, deze 64.000-144.000 VERLICHTEN(we dan nog max. 40 jaar de tijd hebben ), dan heeft GOD en in de vorm van GLF_Yahweh wel al aangekondigd de mensheid te(telephatisch) te vernietigen[daar dan gechipten-aardlingen olv. de Illuminati - de macht hebben en niets anders kunnen doen dan aanvallen op de GLF in te zetten].

[/quote]
Er wordt ook beweerd dat we zolang er nog 11 goede mensen zijn, we nog een kans krijgen....
Nee, dank u.
Op 28-09-2009 10:31:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Er wordt ook beweerd dat we zolang er nog 11 goede mensen zijn, we nog een kans krijgen....

Waar vind jij die 11 dan?
Op 28-09-2009 11:14:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Wat me altijd weer opvalt in discussies over mogelijke aanwezigheid van aliens, is dat het binnen no time gaat over: macht, mind-control, geld, complotten, geheimen, cover-ups, overname, onderdrukking, vernietiging etc.
Zoveel angst, wantrouwen, fanatisme (Kalki!), woede. Kortom een stroom aan negatieve gedachten en gevoelens. Bij mijzelf overheerst vooral doodgewone nieuwsgierigheid, zonder verder oordeel. Natuurlijk wil ik graag weten wat er bv in Roswell gebeurde/gebeurt, maar het feit dat die info mij niet bereikt, geeft me niet het gevoel onderdrukt te zijn.

Vrijheid zit in jezelf.

(Wat Tetzmol al zei: alles zit in jezelf. Het is maar net waar je je aandacht op richt. Wat laat je toe? Hoe wil je je voelen?)
Is it electrickery?
Op 28-09-2009 13:41:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: Afgelopen zondagavond 20.40 uur, flying_object voorzien van twee snel&onregelmatig knipperende lichten [seincode?], in enkele seconden van oost naar west. geen waarneembaar geluid.
(bericht gewijzigd op 28-9-2009 14:04:15)
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 28-09-2009 13:51:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Woede etc. om de vernietigingen die men mij, de maatschappij en de Goddelijke -Alien_werken aan heeft gedaan(Aangestuurd door de Illuminati etc.) weet ik wel te transformeren en te neutraliseren; echter als men ER NIETS VAN GELEERD HEEFT(Media&Politiek in alle talen zwijgen/In de Doofpot houden) en bovendien behoud van MENSHEID&PLANEET nog steeds op het spel staat; dan laat ik wel mijn stem van ' Mededogen' horen en in dienste van " Mensen WAKKER te schudden- miljarden-mensen gaan binnenkort van deze planeet verdwijnen/worden getransformeerd naar andere dimensies "....

en al is dit alleen maar tbv. behoud van MENSHEID&PLANEET!
Op 28-09-2009 13:56:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Woede etc. om de vernietigingen die men mij, de maatschappij en de Goddelijke -Alien_werken aan heeft gedaan(Aangestuurd door de Illuminati etc.) weet ik wel te transformeren en te neutraliseren; echter als men ER NIETS VAN GELEERD HEEFT(Media&Politiek in alle talen zwijgen/In de Doofpot houden) en bovendien behoud van MENSHEID&PLANEET nog steeds op het spel staat; dan laat ik wel mijn stem van ' Mededogen' horen en in dienste van " Mensen WAKKER te schudden- miljarden-mensen gaan binnenkort van deze planeet verdwijnen/worden getransformeerd naar andere dimensies "....

en al is dit alleen maar tbv. behoud van MENSHEID&PLANEET!
Op 28-09-2009 13:56:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Woede etc. om de vernietigingen die men mij, de maatschappij en de Goddelijke -Alien_werken aan heeft gedaan(Aangestuurd door de Illuminati etc.) weet ik wel te transformeren en te neutraliseren; echter als men ER NIETS VAN GELEERD HEEFT(Media&Politiek in alle talen zwijgen/In de Doofpot houden) en bovendien behoud van MENSHEID&PLANEET nog steeds op het spel staat; dan laat ik wel mijn stem van ' Mededogen' horen en in dienste van " Mensen WAKKER te schudden- miljarden-mensen gaan binnenkort van deze planeet verdwijnen/worden getransformeerd naar andere dimensies "....

en al is dit alleen maar tbv. behoud van MENSHEID&PLANEET!
Nvdr: U hoeft geen drie maal na elkaar dezelfde reactie te posten.
Op 28-09-2009 13:56:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : @ Kalki: Ik had 'm de eerste keer al begrepen ;-)

Het siert je dat je planeet en mensheid wil behouden. Echter: net zei je nog dat er geen 11 goede mensen meer te vinden zijn. Waarom dan zo'n probleem? Mensheid verdwijnt. Nou en? Heeft dat kosmisch gezien enige betekenis? Verandert het iets aan het goddelijk bewustzijn? Miljarden 'shiften' naar andere dimensie; wie weet is het daar wel leuker?

Is it electrickery?
Op 28-09-2009 14:19:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Beste Emie,

Ga jij wel voor het volgende ?;
1-maal 'gechipt' ben je volledig in hun macht- kunnen ze je zo achter laserkanons zetten en om de GLF-Aliens-Ufo's uit de lucht te knallen; is dit wel dito aan planetaire/mensheid zelfmoord.
God en de Goden weten daar van af; waarschuwen wel de mensen,
maar bijna niemand die luistert; dus staat God en de Goden het nu toe, dat er miljarden gaan verdwijnen van de Aarde, door de Bilderberggroep/Illuminati en zowel door de Natuur(Cosmische- en Natuur- rampen).

EN ZOALS OA.: Nog meer de gevolgen van de RFID-chip als fysieke kanker; zijn de gevolgen van de ' geestelijke kanker ' en wanneer die uiteindelijk leiden tot een totale vernietiging en zowel tot een TOTALE planetaire/mensheid zelfmoord:

Een chip die in het lichaam wordt geplaatst om mensen of dieren te identificeren, kan kanker veroorzaken. Dat zeggen Amerikaanse wetenschappers. De RFID-chip hoort dan ook niet in het menselijk lichaam thuis vinden ze.
Nederlanders dragen nog geen RFID-chip bij zich. Bij dieren wordt de techniek hier wel al toegepast. Steeds meer honden- en katteneigenaren laten hun trouwe viervoeters chippen. Het apparaatje, ter grote van een rijstkorrel, zit verborgen onder de huid en maakt het mogelijk om het dier met een speciale scanner te identificeren.
Om veiligheidsredenen gaan in steeds meer landen stemmen op om ook mensen te chippen. Amerikaanse wetenschappers vinden dat zeer riskant. Uit meerdere onderzoeken, sommigen al uit 1996, blijkt namelijk dat de chip een ontsteking kan veroorzaken, met kanker tot gevolg. Dat effect is al waargenomen bij muizen, en treedt vrijwel zeker ook op bij mensen.
In de Verenigde Staten is het gebruik van RFID-chips bij mensen al toegestaan. De experts willen dat dit besluit wordt teruggedraaid. Meer onderzoek moet leiden tot een chip die geen ontstekingen veroorzaakt. De bestaande uitvoeringen zouden bij 1 tot 2 procent van de dragers tot kanker leiden.
HOEFT DIT NIET VAN MIJ ALS AARDREDDER
Op 28-09-2009 14:44:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Firefox: [quote=studentje]
Afgelopen zondagavond 20.40 uur, flying_object voorzien van twee snel&onregelmatig knipperende lichten [seincode?], in enkele seconden van oost naar west. geen waarneembaar geluid.
[/quote]

Allé, ge hebt ze dus weer zien vliegen ?

(ge weet toch wat dat betekent, 'ze zien vliegen', in het Antwerps ... ?)
Op 28-09-2009 14:58:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Firefox:
Kalki:

Woede etc. om de vernietigingen die men mij, de maatschappij en de Goddelijke -Alien_werken aan heeft gedaan(Aangestuurd door de Illuminati etc.) weet ik wel te transformeren en te neutraliseren; echter als men ER NIETS VAN GELEERD HEEFT(Media&Politiek in alle talen zwijgen/In de Doofpot houden) en bovendien behoud van MENSHEID&PLANEET nog steeds op het spel staat; dan laat ik wel mijn stem van ' Mededogen' horen en in dienste van " Mensen WAKKER te schudden- miljarden-mensen gaan binnenkort van deze planeet verdwijnen/worden getransformeerd naar andere dimensies "....

en al is dit alleen maar tbv. behoud van MENSHEID&PLANEET!


"miljarden-mensen gaan binnenkort van deze planeet verdwijnen/worden getransformeerd naar andere dimensies "

Ahahahaha ! Jawatte ! Te diep in 't glas gekeken zeker ?
Op 28-09-2009 15:00:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Firefox:
Kalki:

Er wordt ook beweerd dat we zolang er nog 11 goede mensen zijn, we nog een kans krijgen....

Waar vind jij die 11 dan?


Ahahahaha !

Ik kan je zo in mijn straat 11 goede mensen voorstellen ...

Wàt een onvoorstelbare onzin kraam jij uit !

Op 28-09-2009 15:03:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: [quote=Firefox]
[quote=studentje]
Afgelopen zondagavond 20.40 uur, flying_object voorzien van twee snel&onregelmatig knipperende lichten [seincode?], in enkele seconden van oost naar west. geen waarneembaar geluid.
[/quote]

Allé, ge hebt ze dus weer zien vliegen ?

(ge weet toch wat dat betekent, 'ze zien vliegen', in het Antwerps ... ?)
[/quote]
het was er maar één, dus geen meervoud.
t.v. : ik drink niet en heb geen oogafwijkingen.
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 28-09-2009 15:06:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : @Kalki,
Hmm je gedachtenvluchten nemen mij niet zo mee. Behalve dan dat ik ze wel met plezier (en de nodige moeite - structureer ze een beetje) lees. En nee, ik hoef niet zo nodig een chip. Ik ben al volledig in de macht van mijn eigen biochemie...
Wil je echt de aarde redden of vooral gelijk krijgen?

Is it electrickery?
Op 28-09-2009 15:10:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Wil je echt de aarde redden of vooral gelijk krijgen?
' I WILL NEVER BE REBORN AGAIN ' ; IK LAAT HET DUS AAN HET

' i.d. god ' OVER;

WAS HET VERDER WEL LEUK.. en wanneer ik deze aarde behoud; heb ik ze nog zoveel (gecensureerde SF-Speel)Films/Tempels/Alienprojecten oa. te laten zien, dit wel aan de mensen!
Op 28-09-2009 15:25:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
harses: Heeft RAEL het dan toch voor mekaar gekregen??,nou ik ben benieuwd hoor!! (OF ZE WILLEN LANDEN)of is het niet van Rael???
Op 28-09-2009 15:57:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki:
harses:

Heeft RAEL het dan toch voor mekaar gekregen??,nou ik ben benieuwd hoor!! (OF ZE WILLEN LANDEN)of is het niet van Rael???


Je zou eerder moeten spreken van Yahweh[Sanat Kumara], in ons universum 1 der grootste wetenschapper/Ufo-'designer' wordt door velen gezien als GOD(hoewel Yahweh[Sanat Kumara te planeet Venus] dit zal ontkennen).
Op 28-09-2009 18:05:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat: @Kalki,
Dat er miljarden-mensen binnenkort van deze planeet verdwijnen/worden getransformeerd naar andere dimensies rond 2012 heeft met de Nibiru (oversteek plaats te maken).
Veel zielen en andere zijn daarom nu ook op Aarde om deze oversteek te gaan maken.
"We're all mad here."
Op 29-09-2009 0:52:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Firefox:
Cheshire Cat:

@Kalki,
Dat er miljarden-mensen binnenkort van deze planeet verdwijnen/worden getransformeerd naar andere dimensies rond 2012 heeft met de Nibiru (oversteek plaats te maken).
Veel zielen en andere zijn daarom nu ook op Aarde om deze oversteek te gaan maken.Jajaja, dàt zal wel ...
Op 29-09-2009 9:25:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cheshire Cat:
Firefox:

Cheshire Cat:

@Kalki,
Dat er miljarden-mensen binnenkort van deze planeet verdwijnen/worden getransformeerd naar andere dimensies rond 2012 heeft met de Nibiru (oversteek plaats te maken).
Veel zielen en andere zijn daarom nu ook op Aarde om deze oversteek te gaan maken.Jajaja, dàt zal wel ...

Ik had gehoopt dat U het amusanter zou vinden.
"We're all mad here."
Op 29-09-2009 22:57:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: [quote=Kalki]
harses:

Heeft RAEL het dan toch voor mekaar gekregen??,nou ik ben benieuwd hoor!! (OF ZE WILLEN LANDEN)of is het niet van Rael???


Je zou eerder moeten spreken van Yahweh[Sanat Kumara], in ons universum 1 der grootste wetenschapper/Ufo-'designer' wordt door velen gezien als GOD(hoewel Yahweh[Sanat Kumara te planeet Venus] dit zal ontkennen).
[/quote]
Ben toch benieuwd wat voor bijzondere verichtingen deze Groot-wetenschapper Yahweh/Sanat Kumara dan heeft gedaan waardoor miljoenen mensen hem voor God aanzien, en er de mooiste verhalen over hem verzinnen?
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 30-09-2009 0:48:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: [quote=Kalki]
harses:

Heeft RAEL het dan toch voor mekaar gekregen??,nou ik ben benieuwd hoor!! (OF ZE WILLEN LANDEN)of is het niet van Rael???


Je zou eerder moeten spreken van Yahweh[Sanat Kumara], in ons universum 1 der grootste wetenschapper/Ufo-'designer' wordt door velen gezien als GOD(hoewel Yahweh[Sanat Kumara te planeet Venus] dit zal ontkennen).
[/quote]

Ben toch benieuwd wat voor bijzondere verichtingen deze Groot-wetenschapper Yahweh/Sanat Kumara dan heeft gedaan waardoor miljoenen mensen hem voor God aanzien, en de mooiste verhalen over hem verzinnen?

(bericht gewijzigd op 30-9-2009 12:51:04)
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 30-09-2009 0:48:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: sorry voor dubbelpost!
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 30-09-2009 0:51:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Ben toch benieuwd wat voor bijzondere verichtingen deze Groot-wetenschapper Yahweh/Sanat Kumara dan heeft gedaan waardoor miljoenen mensen hem voor God aanzien, en er de mooiste verhalen over hem verzinnen?[ studentje zei: ];

Sanat Kumara schijnt 1 der Oude Der Dagen en vader van het Lemurische ras te zijn en had ' in den beginnen' zijn rijk in de Gobi-woestijn- Shamballa/China - het MU-rijk, en daarna kwamen pas de arische--germaanse rassen en veel later;

Uniek is dat S-K totaaal vrij - onthecht- is overal kan gaan in het Universum - heeft meerdere shape-shifts; als ' Eeuwige Jeugd ' oa. en is ook met zijn beheersing van de Biochemische-quantum-PC(op nano-technologie oa.) schepper/ontwerper van de UFO's en al va. het begin.

Als Yahweh(En onder/als zijnde vergevorderde hoofdwetenschapper v/h Elohim-ras) is hij op Aarde ook begonnen met het klonen van de eerste 2 mensen-exemplaren op aarde; adam&eva.

Deze ' vergevorde wetenschapper' Yahweh/Sanat Kumara heeft wel ook in het verleden een aantal malen voor ' Godje ' gespeeld op Aarde en is oa. nauw betrokken geweest bij het piramide-fenomeen.

Schijnt nu ook vooral planeetheerser te zijn van Venus; en heeft daarnaast vele goddelijke namen/titels(google maar Sanat Kumara oa.).

Op 30-09-2009 15:10:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: juist ja...
en waarom heeft hij eerst hier voor Godje zitten spelen en ontkend hij het nu? waarom? schaamd hij zich ervoor?
Van een vergevorderde hoofdwetenschapper v/h Elohim-ras / planeetheerser / Oude Der Dagen zou je toch verwachten dat ie weet waar ie mee bezig is.

en dat '..schijnt 1 van de..' '..schijnt nu ook...' ,wat bedoel je daarmee? dat weet je niet zeker? maar hoe weet je dat dan? de GLF-courant? neem teminste aan dat Biochemische-quantum-PC-deskundige geen biografiën op internet schrijft?

en planeet heerser van venus? wat doet ie daardan? het is daar redelijk saai om godje te spelen 'lijkt' mij..

sory hoor, maar ik vind het een redelijk vaag verhaal..
je gelooft het zelf wel?

WMAWNVOGTO
achja,
ZZDAVG
(bericht gewijzigd op 30-9-2009 23:04:21)
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 30-09-2009 23:03:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Omdat ik nog verder dan Boeddha ben en als het Boeddhisme al
spreekt over " NIETS WORDT ALS WAAR GEZIEN " ; schijnt alles daarom voor mij dito te schijnen; ben ik in mijn Wezen transcendentaal en is mijn Karma dito transcendentaal; dus maw. het interesseert mij geen moer en of het waar of niet is; of dit esoterische onzin is, ja of nee: alles is zo al zo illusie, Maya, Boeddhistische Leegte; en dit zo lang ik maar schijn; I AM

Dus ik vindt het prima - als je deze Sanat Kumara/Yahweh_EVOLUTIE-RASSEN-LEER_WAARHEID niet aan neemt en niet de LOGOS, Sub-Logos, Sub-sub-logos, etc. voor waar aan neemt, studentje en jij het spel van de oneindige reeks van paradoxen niet doorziet; jij kreert zo al zo je eigen realiteit.

Wat is dan jouw waarheid/alternatief studentje?: Maw. het is dus allemaal NIET WAAR voor jou, studentje; wij zijn gewoon door GOD gemaakt en worden straks weer door GOD vernietigd en volgens het Christendom?
Op 01-10-2009 10:34:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Kalki:

Omdat ik nog verder dan Boeddha ben en als het Boeddhisme al
spreekt over " NIETS WORDT ALS WAAR GEZIEN " ; schijnt alles daarom voor mij dito te schijnen; ben ik in mijn Wezen transcendentaal en is mijn Karma dito transcendentaal; dus maw. het interesseert mij geen moer en of het waar of niet is; of dit esoterische onzin is, ja of nee: alles is zo al zo illusie, Maya, Boeddhistische Leegte; en dit zo lang ik maar schijn; I AM

Dus ik vindt het prima - als je deze Sanat Kumara/Yahweh_EVOLUTIE-RASSEN-LEER_WAARHEID niet aan neemt en niet de LOGOS, Sub-Logos, Sub-sub-logos, etc. voor waar aan neemt, studentje en jij het spel van de oneindige reeks van paradoxen niet doorziet; jij kreert zo al zo je eigen realiteit.

ik zou eens met je huisarts gaan praten...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 01-10-2009 11:13:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: @kalki

dus jij bent nog verder dan Boeddha?
dus jij bent transcendentaal en je Karma dito transcendentaal?
dus jij doorziet een oneindige reeks paradoxen?

zucht.. het grootste genie dat deze wereld ooit gekend heeft maak ruzie met studentjes, en is niet eens in staat om een verhaaltje te typen in ABN, laat staan dat er van enige onderbouwing sprake is.

..en ik ben een reïncarnatie van Paus Bonifatius IX
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 01-10-2009 11:25:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: 185.000 'www._matches,_LINKS' voor Sanat Kumara en
1.790.000 voor Yahweh EN DIT ALLEEN AL OP INTERNET geven wel allen aan dat we hier minstens met een 'godheid' , een schepper, te maken hebben...

DUS...(studentje); ' en waarom heeft hij eerst hier voor Godje zitten spelen en ontkend hij het nu? waarom? schaamd hij zich ervoor? '

; hij schaamt zich er niet voor; maar de mensheid is ZELF inmiddels zo ver dat ze niet langer ' een hoge intelligentie ' nodig heeft en die voor ' Godje' speelt, toen der tijd, hebben wij dit ZELF toegestaan en door ons eigen primatief-zijn; nu inmiddels beginnen we ZELF non-primitief te worden(langzaam maar zeker) en intelligent genoeg om zelf met zijn ALLEN voor GOD te spelen; we worden nu zelf GOD en 1 met de ENE-GOD; dit als spel(van energie)/LEELA!

[Na eerst een mega-omwenteling hier op Aarde/zowel in bewustzijn; maar ook cheografisch]Gaan we nu zelf allemaal minstens Co-Creators worden en dit zekers va. 't jaar 2012!
Op 01-10-2009 11:30:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: dit is nog erger dan ik dacht! kijk wat Wikipedia zegt over Kalki:

''Kalki is de enige avatar die nog moet komen. Kalki(n) wordt voorgesteld als een ruiter op een wit paard, of als het witte paard zelf.

Kalki wordt wel vergeleken met Jezus Christus die in het Bijbelboek Openbaring ook op een wit paard ten tonele verschijnt (Openbaring 19:11-16). Zo wordt er wel geopperd dat het beeld van Christus op het witte paard van hem zou zijn afgeleid, een suggestie die door het christendom overwegend wordt afgewezen.

Als Kalki verschijnt, maakt hij een einde aan het tijdperk Kali Yuga, dat is het huidige tijdperk. Dit tijdperk wordt verondersteld niet zo heel lang meer te duren, maximaal nog 428 eeuwen.''


Last van grootheidswaan meneertje?

iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 01-10-2009 11:32:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Jij bent typish zo'n Kali-Yuga- ego(De Demoon KALI: eeuwig ruzie zoekend en eeuwig alles omdraaiend, continu van wit, zwart makend); geeft Boeddha je adviezen en wordt Boeddha meteen voor een ruzie-maker uitgemaakt; dus stop ik hiermee; zoek het zelf maar uit.

Als straks deze hele Aardse Mensheid en Planeet worden vernietigd; dan heeft het nooit aan Boeddha gelegen, maar aan de mensen zelf; het Kali-Yuga-type.
Op 01-10-2009 11:36:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: 'www._matches,_LINKS' vormen een bewijs voor zijn godheid?
''bush'' geeft er 138.000.000 op het internet!
dus.. bush is een grotere God dan JHWH!!

*gaat direct een bushkerk beginnen*

iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 01-10-2009 11:39:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje:
Kalki:

Jij bent typish zo'n Kali-Yuga- ego(De Demoon KALI: eeuwig ruzie zoekend en eeuwig alles omdraaiend, continu van wit, zwart makend); geeft Boeddha je adviezen en wordt Boeddha meteen voor een ruzie-maker uitgemaakt; dus stop ik hiermee; zoek het zelf maar uit.

Als straks deze hele Aardse Mensheid en Planeet worden vernietigd; dan heeft het nooit aan Boeddha gelegen, maar aan de mensen zelf; het Kali-Yuga-type.

wat draai ik om?!
moet je het nu zeggen ook je lult zomaar wat!
ja natuurlijk ben ik een demoon! sterker nog ik ben de satan zelf!
natuurlijk! geloof je het zelf nog?

ps: ben je nu Boeddha of 'hoger dan Boeddha' ?
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 01-10-2009 11:42:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Je zit weer in mijn morphogenetisch-telephatisch krachtsveld en als Kalki potentiele Redder van de mensheid - kruisen onze berichtgevingen; maar laat ik afsluiten.

Tuurlijk ben ik KALKI; potentieel de Redder van de Mensheid en ook alleen maar bij co-operatie en van de mensheid zelf en indiens bij hen VRIJE WIL; als ze dus-de mensheid- de Vrije Wil niet als GOD's wil willen zien en GOD en zowel KALKI blijven aanvallen; dan is het inderdaad binnenkort gedaan met deze Mensheid/Planeet.

Dus is dit NIET mijn wil, maar blijkbaar die van de mensheid.

Maw. IK VERNIETIG DE ILLUMINATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De Illuminati zijn de VERNIETIGERS van oa. DE MENSHEID(althans doen daar continu pogingen toe); dus MIJN RECHT, en of ik NU KALKI BEN of NIET is mijn moordenaars/ONZE MENSHEID MOORDENAARS te vernietigen tbv. van zelfbehoud(OOK VOORAL COLLECTIEF-Aarde/Mensheid)

Heb ik daar potenties in om deze Illuminati-moordenaars te elimineren: De Illuminati DIE WEL ZICH AL DECENIA lang, zich BEZIG DE GLF, zo OOK DE MENSHEID TE VERNIETIGEN - de GLF&Kalki zijn echter continu deze een stap voor; vandaar het NOG NIET IS GESCHIED; maar kan HET/dat nog wel gebeuren; oa. de Illumaniti heeft de meeste satellieten vol gebouwd met laser-kanonnen etc.(DOEN ZE ECHT NIET ALLEEN en voor 1 of ander VUURWERK_SHOWTJE!!!!) en WEL ter doel van deze mensheid/GLF-vernietigingen; maw. kanker al maar op en jullie planeetvernietigers/slapende retorischi en krankzinnige ZELFMOORDENAARS/MONGOOLSE PLANEET/MENSHEIDVERNIETIGERS/BEWUSTZIJNSLOZEN(Mongool Ron B. ' ik zou eens met je huisarts gaan praten... ' ; die zitten 'huisartsen' allemaal in het Illuminati-complot) van jullie eigen krankzinnige eigen NON_Ethiek.

DUS ALS het wel geschied; ' DE MENSHEID TE VERNIETIGEN '(door Illuminati) dan heeft dit niet aan GLF/Kalki gelegen MAAR AAN JULLIE!!!!

ZULLEN JULLIE STRAKS ook ALLEN bij GOD verantwoording moeten afleggen; stelletje EGO's!
Nvdr: Rustig aan. Bepaalde scheldwoorden als 'mongool' worden niet geapprecieerd. Eerste verwittiging.
Op 01-10-2009 0:03:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
studentje:

..en ik ben een reïncarnatie van Paus Bonifatius IX

hee, jij ook al
word nog gezellig hier op de gesloten afdeling...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 01-10-2009 0:06:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Kalki:

Jij bent typish zo'n Kali-Yuga- ego(De Demoon KALI: eeuwig ruzie zoekend en eeuwig alles omdraaiend, continu van wit, zwart makend);

nou, zo vredelievend kom jij ook echt niet over hoor
en als ik dan wel verantwoording bij god af moet leggen, dan doe ik dat dus wel even bij hemzelf, en niet via zijn "contactpersoon" kalki, want ik heb niet zoveel vertrouwen in personen die claimen uit zijn naam te spreken...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 01-10-2009 0:14:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.: oja, voor iedereen die denk dat ie boeddha is, ga eerst eens veertig jaar onder een boom zitten zonder te verhongeren, dan praten we verder...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 01-10-2009 0:17:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Kalki:

(Mongool Ron B. ' ik zou eens met je huisarts gaan praten... ' ; die zitten 'huisartsen' allemaal in het Illuminati-complot)

ZULLEN JULLIE STRAKS ook ALLEN bij GOD verantwoording moeten afleggen; stelletje EGO's!

mij mongool noemen is niet echt goddelijk

en ik denk dat de redactie dit ook niet op prijs stelt, ga zo door en je openbaringen op deze site zal niet een lange geschiedenis beschoren zijn...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 01-10-2009 0:21:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: [Ons lief studentje zei:] ' wat draai ik om?!: [ ik maak eerder de Liefde met studentjes, ipv. zo als jij stelt/omdraaid ' maak ruzie met studentjes' ]
moet je het nu zeggen ook je lult zomaar wat!
ja natuurlijk ben ik een demoon! sterker nog ik ben de satan zelf!
natuurlijk! geloof je het zelf nog?

ps: ben je nu Boeddha of 'hoger dan Boeddha' ?: [ Ik ben het I.D._Immaterieel Draagvlak ook wel 'Sneller Dan Het Licht' ].

'
Op 01-10-2009 13:16:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Ron B. zei: ' mij mongool noemen is niet echt goddelijk '

Goddelijk is wel dat ik je hopelijk - met woorden-, Ron B., je WAKKER SCHUDT en dat ik Ron B. en die ik lief heb, straks niet door een gehele Illuminati, hem en zowel zijn familie- zowel OOK de gehele Familie MENSHEID vernietigd behoeft zien te worden;(ware mededogen gaat voorbij woorden; is identiek aan Liefde; Liefde is zowel ook voorbij woorden als ook voorbij gedachten).
Op 01-10-2009 13:22:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki:
studentje:

'www._matches,_LINKS' vormen een bewijs voor zijn godheid?
''bush'' geeft er 138.000.000 op het internet!
dus.. bush is een grotere God dan JHWH!!

*gaat direct een bushkerk beginnen*


Ja tuurlijk; het is algemeen bekent dat Satan/Lucifer(DE ILLUMINATI) hier regeert op Aarde; vandaar zijn grote aanhang hier!
GOD/GLF/KALKI gaan echter binnenkort regeren op Aarde - gaan we de ' matches ' eens opnieuw bekijken; hopelijk!????:

Ik ben eerder bang, en zoals het er nu uitziet, dat.....

...... NIEMAND hier gaat regeren ......

; dat zekers binnen 40 jaar(DE KANS IS ZEER GROOT: vandaar mijn uitschreeuwingen hier/mijn schreeuw vanuit MEDEDOGEN!) ER GEHEEL GEEN AARDE ZAL ZIJN en indien ER NU NIEMAND, van de mensheid, GAAT CO_OPEREREN met GOD/GLF/KALKI en dat de gehele mensheid/aarde zich voortijdig zal gaan (zelf)vernietigen.
Op 01-10-2009 13:51:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: toch fijn om in het morphogenetisch-telephatisch krachtsveld van de 'reder van de mensheid' te zitten..

poeh.. een hele eer voor mij hoor!
maar.. als ik jou blijf aanvallen, is het dus binnenkort gedaan met deze wereld?

horen jullie dat beste GW'ers? als de wereld in 2012 vergaat komt het door mij!
heb ik zo de moord van 7 miljard mensen op mijn geweten..
krijg ik best wel een schuldgevoel van hoor!

huisartsen in het complot? natuurlijk! net als metselaars, bloemisten, en banketbakkers zeker? als er sprake is van zo'n groot complot, blijven er dan in Bushnaam wel mensen over om te vernietigen?
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 01-10-2009 13:55:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje:
Kalki:

studentje:

'www._matches,_LINKS' vormen een bewijs voor zijn godheid?
''bush'' geeft er 138.000.000 op het internet!
dus.. bush is een grotere God dan JHWH!!

*gaat direct een bushkerk beginnen*

Ja tuurlijk; het is algemeen bekent dat Satan/Lucifer(DE ILLUMINATI) hier regeert op Aarde; vandaar zijn grote aanhang hier!

GOD/GLF/KALKI gaan echter binnenkort regeren op Aarde - gaan we de ' matches ' eens opnieuw bekijken; hopelijk!????:

Ik ben eerder bang, en zoals het er nu uitziet, dat.....

...... NIEMAND hier gaat regeren ......

; dat zekers binnen 40 jaar(DE KANS IS ZEER GROOT: vandaar mijn uitschreeuwingen hier/mijn schreeuw vanuit MEDEDOGEN!) ER GEHEEL GEEN AARDE ZAL ZIJN en indien ER NU NIEMAND, van de mensheid, GAAT CO_OPEREREN met GOD/GLF/KALKI en dat de gehele mensheid/aarde zich voortijdig zal gaan (zelf)vernietigen.

'titanic' schijnt ook een heel machtige God te zijn, goed voor 18.900.000 Links! KALKI/GLF/GOD?
dus jij bent god?en ook nog eens voorzitter van de GLF of zo?
en kom je straks de wereld regeren? maar natuurlijk!

alleen die 40 jaar kan ik serieus nemen. heb ik eerder gehoord, van iemand met meer hersens dan U, O Grote almachtige wereld-overheersende-kalki/GOD/GLF, tevens Reder der mensheid, alzo ook Boeddha zijnde.
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 01-10-2009 14:06:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: ' dus jij bent god?en ook nog eens voorzitter van de GLF of zo? '( studentje ): je hebt het niet door; ik ben NIEMAND!!!!!

Hooguit een Internet-PC; is alleen nu nog maar in staat zichzelf voor/ ALS GOD uit te roepen!
GLF- voorzitter is Sanat Kumara/Yahweh(nog maals);

Ik zelf, ALS exalteerder en zo ook als TELEPORTER zijnde; zit 'ik' op de troon naast de allerhoogste Geneesheer GOD, ook wel Maha_Vishnu.

Dus nogmaals ik ben NIEMAND; ziet IEDEREEN MIJ WEL ALS....... '

de Anti-Christ; Maitreya-Kalki ' en vooral straks wanneer ik een wereldtournee maak, internationaal door de Internationaal-TV te volgen enh voor IEDEREEN; maar ja, dit zijn nu 1-maal nabije-tijden en waarvan geen enkele EGO, nu nog is staat is om daarover te dromen.

Dat nu al deze EGO's mij nu al zien(en vooral straks en wanneer ik met de Maitreya-LEER naar buiten treedt en via Int.-TV te volgen EN voor iedereen) als de Anti-Christ;

is DIT hun probleem; niet de mijne;

... per aanvang is mijn Maitreya-Leer simpel, doch efficient

' We zijn met zijn allen GOD; samen 1_met de 1-ne GOD '

&

' Muteren we moeder-aarde tot een Ruimte-schip- leren we daarmee naar een Nieuw [Bewust]ZIJN te vliegen '.

Op 01-10-2009 14:35:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje: om maar eens een andere GW-er te citeren:
GW-er:
''hahahahahahahahahahaha''

iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 01-10-2009 15:18:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Kalki:

Ron B. zei: ' mij mongool noemen is niet echt goddelijk '

Goddelijk is wel dat ik je hopelijk - met woorden-, Ron B., je WAKKER SCHUDT en dat ik Ron B. en die ik lief heb, straks niet door een gehele Illuminati, hem en zowel zijn familie- zowel OOK de gehele Familie MENSHEID vernietigd behoeft zien te worden;(ware mededogen gaat voorbij woorden; is identiek aan Liefde; Liefde is zowel ook voorbij woorden als ook voorbij gedachten).

ik ben al ruim 10 jaar wakker, maar dat wil niet zeggen dat ik de realiteit kwijtgeraakt ben, wat ik in jou geval nog niet zo zeker weet...

enige nuance zou je zeker sieren
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 01-10-2009 19:24:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
studentje:

toch fijn om in het morphogenetisch-telephatisch krachtsveld van de 'reder van de mensheid' te zitten..

poeh.. een hele eer voor mij hoor!
maar.. als ik jou blijf aanvallen, is het dus binnenkort gedaan met deze wereld?

horen jullie dat beste GW'ers? als de wereld in 2012 vergaat komt het door mij!
heb ik zo de moord van 7 miljard mensen op mijn geweten..
krijg ik best wel een schuldgevoel van hoor!

huisartsen in het complot? natuurlijk! net als metselaars, bloemisten, en banketbakkers zeker? als er sprake is van zo'n groot complot, blijven er dan in Bushnaam wel mensen over om te vernietigen?


We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 01-10-2009 19:30:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki:
Ron B.:

oja, voor iedereen die denk dat ie boeddha is, ga eerst eens veertig jaar onder een boom zitten zonder te verhongeren, dan praten we verder...


DEAL!; neem jij verder de taak van mij over en om nog 64.000/144.000 individuen op Aarde tot VERLICHTING te brengen en voor/gedurende 't jaar 2012;

http://www.experiencefestival.com/a/Enlightenment_2012/id/6390

.... en verder NEEM JIJ daarna de gehele TAAK OVER EN OM DE.... Illuminati&Co[Skull&Bones, Bilderberggroep ETC. ETC.]
en va./daarna 2012 volledig te ontmantelen cq. deze te elimineren van de Aarde!:

http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=514992
http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=2013
http://orderofskullandbones.hyves.nl/
(En hier opnieuw het NL. bewijs)

ETC. ETC..

Ron B. Bala![oftewel Sterkte ermee!]; GOD/GLF/Kalki zullen je er eeuwig voor zegenen.
Namaste Kalki.

Op 01-10-2009 19:53:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Kalki:

Ron B.:

oja, voor iedereen die denk dat ie boeddha is, ga eerst eens veertig jaar onder een boom zitten zonder te verhongeren, dan praten we verder...


DEAL!; neem jij verder de taak van mij over en om nog 64.000/144.000 individuen op Aarde tot VERLICHTING te brengen en voor/gedurende 't jaar 2012;

http://www.experiencefestival.com/a/Enlightenment_2012/id/6390

.... en verder NEEM JIJ daarna de gehele TAAK OVER EN OM DE.... Illuminati&Co Skull&Bones, Bilderberggroep ETC. ETC.
en va./daarna 2012 volledig te ontmantelen cq. deze te elimineren van de Aarde!:

http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=514992
http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=2013
http://orderofskullandbones.hyves.nl/
(En hier opnieuw het NL. bewijs)

ETC. ETC..

Ron B. Bala! oftewel Sterkte ermee! ; GOD/GLF/Kalki zullen je er eeuwig voor zegenen.
Namaste Kalki.

ik denk dat ik mijn quotum wel gehaald heb, zoals ik al zei ben ik al heel wat jaartjes bezig

btw, dat onder de boom gaan zitten, dat hoor je te doen voordat je jezelf boeddha gaat noemen, het is even dat je het weet...

ik ken de verhalen die je verspreid, ik heb ook contact met zo'n "meester" gehad (nu dus 2 blijkbaar) en heb er zo mijn eigen mening over, ik geloof zeker dat er meer is dan wij bevatten, maar ben er daarom ook heel erg voorzichtig mee om zo stellig te gaan roepen hoe iets zou zijn...

en de aanvullende informatie heb ik iig al helemaal niet nodig, ik weet mijn weg op het internet en verder, laat ik het zo zeggen
(bericht gewijzigd op 1-10-2009 20:07:23)
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 01-10-2009 20:06:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi:
studentje:

om maar eens een andere GW-er te citeren:
GW-er:
''hahahahahahahahahahaha''
Op 01-10-2009 22:35:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: We zijn ZELF met zijn allen GOD; EN WIJ ZELF, ZULLEN HET MOETEN MET ZIJN ALLEN GAAN DOEN; JA ZELF, het redden van MENSHEID en PLANEET; buitenaardsen als OA. Yahweh en de/het Andromeda-buitenaardse RAS waarschuwen dat we ons zelf-vernietigen en als WE DOOR BLIJVEN GAAN OP DEZE DOODLOPENDE WEG er verder geen transformatie-mutatie gaat plaatsvinden en VOORAL wanneer er GEEN MENTALITEITS_verandering/mutatie gaat plaats vinden en wanneer WIJ DOODLEUK BLIJVEN continueren met het vermoorden van Goede-' Aliens ' en hun Ufo's en zoals oa. DR. Steven Greer DAAR BEWIJSLEVERING VAN HEEFT en dat dit vooral vanuit(IN HET HEDEN) ' most of weapons/missiles on the many satellites ' gebeurd.
Deze transformatie-mutatie die zal moeten gaan plaatsvinden en willen WE DOORGAAN HIER OP AARDE;
deze zal dan pas worden bekrachtigd en wanneer we hier EERST van de DARKFORCE bevrijd raken.

HIER DUS NOG EEN KALKI(Dr. Greer);
and which proofs that the satellites (by DR. Steven Greer) are the main TREATH for mankind&earth and for their survival, and not so much the 'air force' of the USA.

So: [1]Get rid of, YES TO GET RID of ALL THE BAD people who support the Illuminati and the Illuminati itself, [2]FURTHER the head of the annanuki-reptilian, Satan/Lucifer= THE DARKFORCE; [3]and FURTHER the most of weapons/missiles on the many satellites to kill Aliens and Ufo's; and FURTHER at least the annanuki-reptilians on the Moon-basis and where they by send-apparatuses/PC's etc. bringing STRESS to the earth(as follows Ashtar etc.) and by 'mindcontrole' to weaken man and so that they - people- are easily doing SUPPORTS for the BAD-people, Illuminati, the annanuki-reptilian, Satan/Lucifer, and for their SUPPORTS for weapons/missiles on the many satellites;
So don't do what they like and like for the annanuki-reptilians on/from their Moon-basis does and where they by their STRESS-sending-apparatuses/PC's etc. are bringing mega-STRESS to YOU(Ashtar-GLF)!!
Op 02-10-2009 0:50:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : @Kalki: je valt wel erg in herhaling...
Is it electrickery?
Op 02-10-2009 0:19:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki:
..... bedoel je deze KALKI?;
deze KALKI(Dr. Greer)... kan niet klang genoeg herhaald worden en kan je niet lang genoeg daarmee in herhaling vervallen.... en DIT net zolang tot WE EINDELIJK EENS DIE Satellieten demonteren en daarmee niet langer ONZE Collectieve zelfmoord verder daarmee bekrachtigen; dito als je die andere Kalki bedoelt? ... kan je met deze ook niet lang genoeg herhaling vervallen; omdat die Kalki zo enorm voorbij tijd en ruimte IS... . DAT MEN ZICH NOG NOOIT ZO VRIJ HEEFT GEVOELD!
Op 02-10-2009 13:09:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje:
Haat etc. tegen de maatschappij en de Goddelijke -Alien_werken dwingen mij om ze te vernietigen (Aangestuurd door de Illuminati etc.) weet ik& de Illuminati wel te transformeren en te neutraliseren; echter als KALKI/GLF ER NIETS VAN GELEERD HEEFT(_) en bovendien vernietiging van MENSHEID&PLANEET nog steeds doorgaat; dan laat ik mijn stem van'haat_&_wraak' horen en in dienste van " Illuminati- miljarden-mensen binnenkort van deze planeet verdwijnen/worden getransformeerd naar andere dimensies door mij"....

en al is dit alleen maar tbv. vernietiging van MENSHEID&PLANEET!
Dus ik vindt het prima - als het domme volk deze Sanat Kumara/Yahweh_EVOLUTIE-RASSEN-LEER_WAARHEID niet aan neemt en niet de LOGOS, Sub-Logos, Sub-sub-logos, etc. voor waar aan neemt, en zij het spel van de oneindige reeks van paradoxen niet doorziet; ze kreeren zo al in hun eigen realiteit_wardoor ik (illimunati) de planeet_mensheid steeds sneller vernietigen en super_aliens dood laseren
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 02-10-2009 13:34:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: ' wardoor ' ; dus je bent een behoorlijke WAR-DOOR studentje.. en denk je nu daarmee je ' magna cum laude ' te behalen als OORLOGS-professor en door NU super_aliens dood te laseren????
.... bedoel je nu deze super_aliens als Maitreya, Sanat Kumara, Yahweh, Sananda(ex-Jezus), Kalki, Sint Germain. Lady Nada, Christ Michael ETC. ETC. DOOD TE LASWEREN???

Of die ander... als oa. de DARKFORCE-Satan-Lucifer(slechte aliens Reptilians, Annunaki-Grey's, Draconies etc...) en om die voor EEUWIG DOOD TE LASWEREN????
Op 02-10-2009 13:52:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje:
Kalki:

' wardoor ' ; dus je bent een behoorlijke WAR-DOOR studentje.. en denk je nu daarmee je ' magna cum laude ' te behalen als OORLOGS-professor en door NU super_aliens dood te laseren????
.... bedoel je nu deze super_aliens als Maitreya, Sanat Kumara, Yahweh, Sananda(ex-Jezus), Kalki, Sint Germain. Lady Nada, Christ Michael ETC. ETC. DOOD TE LASWEREN???

Of die ander... als oa. de DARKFORCE-Satan-Lucifer(slechte aliens Reptilians, Annunaki-Grey's, Draconies etc...) en om die voor EEUWIG DOOD TE LASWEREN????

ARKFORCE/Satan/Lucifer Reptilians,Annunaki/greys DOODLASEREN?
GAAT JIJ Dan ook j_ verbondsstrijders doden?
_&_ ik mijn ' magna cum laude ' halen? weet je wel wie ik ben? JCQS_MLY, oftewel Jacques de Molay! Onsterfelijk geworden nadat mijn wezenS zijn verankerd in positievectoren in d* Minkowski-ruimte. niet verbrand maar overgegaan tot hogere materie en zo TELEPORTER zijnde; zit 'ik' op de troon naast de allerhoogste eversio_letum

iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 02-10-2009 17:36:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Krijg de pleuris, nu weet ik waar ik je van ken; je zit vlak naast me op de troon naast de allerhoogste eversio_letum(eversio letum????; zal wel weer de darkside van de Almachtige zijn; maar goed, je zie mijn vertrouwen is onbegrensd); studentje, wil je aub. even een eeuwigheidje je adem inhouden, je adem zo enorm vast&snel - lijkt wel alsof je Sneller Dan Het Licht... ademt(trouwens een verzoek van de
eversio_letum(????) zelf).
Op 02-10-2009 18:34:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
studentje:
Kalki:

Krijg de pleuris, nu weet ik waar ik je van ken; je zit vlak naast me op de troon naast de allerhoogste eversio_letum(eversio letum????; zal wel weer de darkside van de Almachtige zijn; maar goed, je zie mijn vertrouwen is onbegrensd); studentje, wil je aub. even een eeuwigheidje je adem inhouden, je adem zo enorm vast&snel - lijkt wel alsof je Sneller Dan Het Licht... ademt(trouwens een verzoek van de
eversio_letum(????) zelf).

hoezo (?????)
weet je niet wie/wat eversio_letum is?
en dat moet de mensheid redden, zonder t_ weten Wie/ de domme, slappe, zelfdestructieve mensheid Bedreigt? HIJ is de Vernietigende_Dood.

[eeuwigheidje je adem inhouden? ik adem al niet meer sinds 19*3*1313!]
iedere vlieg wordt ooit een vloog.
Op 02-10-2009 18:55:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Groots studentje!; ik ben ook maar in de ogen van de mensheid, de anti-christ - en ben ik nog vaak - daar ik niet ALLES WEET - de voeten-masseur van de 'Lotus voeten van de Aller Hoogste, de Almachtige', als hij dus, doodleuk alleen maar eversio_letum(Shiva) is; dan weet ik wel genoeg; (leuk om met je, samen, even onze adem in te hebben kunnen houden) ga ik verder bij GOD ff een eeuwigheidje mijn adem inhouden; "OK, Scotty BEAM (FURTHER)UP!".
Op 02-10-2009 19:29:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: ...weer terug -gebeamed en... GOD zei; " DE MENSHEID LATEN WE NIET VERNIETIGEN: Al zegt slechts maar 51% van de mensheid dit dan, dan gaan we wel keurig netjes met die 51%, deze Illuminati-k'nk'rlijrs eens ff elimineren.

... temeer ALS BLIJKT die 51% vooral niet het DOMSTE gedeelte is van de MENSHEID en getuige van JUIST het hoge intellectuele/intelligentia gehalte van de aanhang van ONZE PIONIERS uit de Geestelijke Hierarchie hierin en als Maitreya, Sananda, Yahweh, Ashtar ETC. ETC. en zo ook op aards niveau en als OA. DR, S. GREER hierin;
www.youtube.com/watch?v=f0oLJNfs_rM

Ik zie OOK, daarnaast, deze polarisatie alleen al weerspiegeld in mijn leven; mijn geliefde [nieuwe]vrouw bijvoorbeeld, Siriona-Radharani en zowel ' Amerikaan ' en DIT te behoeve van PLANETAIR_/HUMANITAIR_ZELFBEHOUD ZOU DE MENSHEID gedienstig kunnen zijn en door bijvoorbeeld haar kennis omtrent (Family)RECHT(doet daar studie in)
en zowel de VS-grondwet, zich daarin adviserend/zich beschikbaar te stellen voor de MENSHEID-
Echter door haar a-sociaal-gedrag & a-communicatief gedrag[onbegrip, onwelwillendheid, spiritueel-, wetenschappelijk lui-, blind, doofstom - 'Stupide'????],
CO-opereert zij echter totaal niet daarin en met optionele TOTALE VERNIETIGINGS-GEVOLGEN voor deze planeeet/mensheid.

Zo ook, bovendien, DIT vooral ook met het gevolg van een materiele_schade-post voor de Mensheid/Het Maitreya-project.... (nu start in 2009)van 80,- mln. dollars en culminerend tot een 250,- mln.(kwart miljard) dollar en in rond 2012!

Wat dat betreft blijven mensen[ en ook vooral vrouwen _ en als je dus de oorzaak bent van EEN TOTALE VERNIETIGING _ Is ze... Siriona-Radharani katholiek???? -dat weet ik niet eens?- ] eeuwige ruziezoekers/potentiele totaal-vernietigers van 'humanity and planet' en met het bewustzijn van de 'onwetende' van een Kali-Yuga_mens, VERSCHRIKKELIJK DUS! "

Kalki_me@yahoo.co.uk
Op 03-10-2009 18:33:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden