Om de start van het plukseizoen te vieren organiseert de biologische frambozenkwekerij Raspberry-Maxx ook deze zomer (inmiddels voor de vierde keer) een frambozenweekend, en wel op zaterdag 27 en zondag 28 juni a.s.

Met dit weekend willen we graag vieren dat er weer volop frambozen zijn. Uit voorgaande jaren bleek de belangstelling voor GEZOND GENIETEN vanuit heel Nederland enorm. Vandaar dat ook dit jaar het weekend weer enorm veel gezelligheid kent, met live muziek en...

framboos

* een uniek FRAMBOZEN-ONTBIJT op zondagmorgen. Heel veel lekkers met frambozen en een fruitig begin van de dag. Gezellig met z’n allen aan lange tafels tussen de frambozenstruiken genieten van een uitgebreid ontbijt met een passend muziekje erbij. Het ontbijt begint om 10.00 uur. Opgeven kan t/m 21 juni.

De kosten voor het ontbijt zijn € 22,50 per persoon en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 12,50. Kinderen tot 4 jaar gratis.
We hopen natuurlijk dat de weergoden ons ook dit jaar weer goed gegund zijn, maar mocht het wat minder zijn zorgen wij voor een dakje boven uw hoofd. Als het echt te slecht mocht zijn om buiten te ontbijten dan krijgt u van ons een berichtje hierover.

Opgeven kan door ons de volgende gegevens door te geven:

• Naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres
• Met hoeveel personen u komt.

Na de opgave krijgt u van ons een bevestiging.

* OVERNACHTEN TUSSEN DE FRAMBOZENSTRUIKEN. Voor de liefhebbers die er een echt weekend van willen maken is er dit jaar de mogelijkheid om gratis hun tentje op te slaan tussen de frambozenstruiken. Voor een basic together avond wordt gezorgd. Tegen betaling zorgen wij dat er wat lekkers te eten en te drinken is. Met een vuurtje en muziek een gezellige basic together avond. Graag wel even van te voren melden als je je tentje op wil slaan en met ons mee eet.

* TOUR DOOR DE VELDEN met Carlo Peters, op beide dagen om 10.30, 12.30, 14.30 en 16.30. Een ontmoeting en belevenis op zich.

* ROZE BALLONNENWEDSTRIJD voor de kids. Stuur je eigen 'WENS VOOR DE AARDE' de wereld in...

* FRAMBOZEN-SHOP met verse frambozen, culinaire cadeautjes en alle heerlijke Raspberry-Maxx frambozenproducten (ook via de website verkrijgbaar).

* FRAMBOZEN-TERRAS. Elke bezoeker kan hier genieten van de gezondste en lekkerste zoetigheden en gerechten met frambozen. Met heerlijke koffie, frambozenthee of sappen en ambachtelijk frambozenijs.

* KRAMERIJ: beide dagen zijn er allerlei kraampjes met veel lekkers voor hart, buik en hoofd. Ambachtelijk en/of bio.

N.B. Terras en shop zijn het gehele seizoen van dinsdag t/m zondag geopend van 10.30 tot 18.00 uur. Voor zelf plukken vooraf reserveren. Tijdens het frambozenweekend 27 & 28 juni kan er niet zelf geplukt worden.

Meer info surf naar www.raspberry-maxx.nl

je mag me beledigen, je mag me kwetsen, maar spreek wat je denkt, dan discussieren we verder...
Op 15-05-2009 0:42:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Het water loopt me in de mond. Hier nog een paar frambozen:


'Don't forget rule number 6'
Op 15-05-2009 0:44:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lindaatje: heel gezond ook, veel antioxidanten.. maaltijd met broccoli en framboosjes vermindert de kans op nare ziekten , zoals k.
CAUTE - Behoedzaamheid
Op 15-05-2009 14:47:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lemetje: ...of je kweekt ze zelf...dan smaken ze nog veeeel lekkerderder, zeker in een fruitsalade met bramen, druiven, aardbeien en stukjes appel.
Op 15-05-2009 19:34:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
lemetje:

...of je kweekt ze zelf...dan smaken ze nog veeeel lekkerderder, zeker in een fruitsalade met bramen, druiven, aardbeien en stukjes appel.

wij gingen altijd de bossen in om ze wild te plukken, en ook overrijp altijd een handjevol meenemen, want als je dat in je achtertuin neergooit hoef je volgend jaar alleen maar naar je eigen tuin te lopen
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 15-05-2009 19:47:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BTtje: vroeger bij mijn vader thuis kwamer er vrij snel van die kleine wurmpies in.
bramen ging ik wel altijd plukken.
mijn opa deed het vroeger ook altijd en ging er toe jam van maken
Op 19-05-2009 0:46:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: Doe mij maar wilde bramen, frambozen vind ik veel te zoet.
Op 19-05-2009 13:27:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden