Er is geen gat in de markt of er is altijd wel een slimmerik die het weet te vullen. Één van de nieuwste vindingen is een heuse Voodoo poppenset voor kinderen en natuurlijk ook volwassenen. Met de komst van de Voodoo dolls lijkt  het definitief afgelopen te zijn met het onschuldige poppenspel. Als het aan de makers ligt kan Barbie de deur uit want je kunt zoveel meer doen met een Voodoo pop. Vervelend buurjongetje, nare juf of misschien wel je werkgever terug pakken? Nu is je kans.

De complete set bestaat momenteel uit vier figuren met ieder zo zijn eigen karakter en eigenschappen. De set is inclusief spreukenboek met diverse bezweringen, naalden en spulletjes om je meest duivelse of liefste fantasieën tot werkelijkheid te brengen.


Uchawi is de liefste van het kwartet. Dit figuurtje kan je gebruiken voor je alledaagse Voodoo. Hij is rustig en betrouwbaar.

Ezili is voor het lijmen van een gebroken hart of het vinden van een liefje. Speciaal voor dit doel kan je zijn hart eruit rukken of juist teder behandelen.

Kennis heeft een reusachtig oog. Ja hij ziet alles en wil alles hebben wat hij ziet. De loterij winnen was nog nooit zo makkelijk.

En tenslotte is er Baka. Baka kan je grootste vriend zijn.. of je ergste vijand! Hij is krachtig en je moet oppassen wat je wenst.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden