De Amerikaanse überconspirist Alex Jones laat weer van zich horen. In een artikel op zijn website Infowars.com vermoedt de man dat David Carradine vermoord is omwille van een groter complot. De Kill Bill-acteur is bij de oudere generaties vooral bekend doordat hij de rol van kung fu-meester Kwai Chang Cain wegsnoepte voor de neus van Bruce Lee. Maar goed, David Carradine zou dus zijn dood te danken hebben aan onderzoeken die hij pleegde naar geheime genootschappen. Zijn doel: openbaren van informatie.

David Carradine als Kwai Chang Cain
(David Carradine als Kwai Chang Cain)

De eerste versie van het verhaal rondom Carradines dood was zelfmoord, maar de omstandigheden waarin de acteur werd ontdekt maken dat twijfelachtig. Carradine werd namelijk gevonden terwijl hij aan zijn polsen was opgeknoopt aan een kapstok. Rond zijn nek zat een touw gebonden dat naar beneden liep. Eindpunt: testikelen. Ook die werden stevig in touw gewikkeld. Wie zich hierbij geen beeld kan vormen kan op geenrespect.nl geenstijl.nl terecht voor de foto. Hoe dan ook, knappe kung fu-meester die op deze manier zelfmoord kan plegen. Bijkomend probleem: volgens het onderzoek bevond er zich niemand anders in de kamer. De dader, als die er was, verdween met de noorderzon.

David Carradine had weinig redenen om zelfmoord te plegen. Hij stond te boek als iemand met een goede bui en vooral de dagen voor zijn dood was hij vrolijk gestemd. Hij had als autofanaat nog maar net een nieuwe bolide gekocht en was in Thailand voor een film. De avond voor zijn dood belde hij nog met zijn vrouw. Het is niet duidelijk of hij een open huwelijk had, maar feitelijk zijn dat ook helemaal onze zaken niet. David Carradine als Kwai Chang CainCarradine had het ontzettend naar zijn zin, maar verlangde om naar huis te komen. Niets aan het handje. Daarom wil de familie dat de FBI het zaakje onderzoekt. Het verhaal rammelt als een dansende Thaise prinses met extra veel oorringen en kettingen.

In tegenstelling tot wat Alex Jones beweert, hoeft het natuurlijk geen groter complot te zijn. Akkoord, zo'n groot geheim genootschap van genitaliënmoordenaars klinkt op een paranoïde manier cool, maar seksspelletjes die fout aflopen zijn van alle tijden en de kans daarop is stukken groter. De mens heeft nu eenmaal veel krochten. Moet allemaal kunnen, voor wie daar zin in heeft. Aangezien Carradine volgens geruchten een voorstander was van kinky bedpartijen, is het niet zo ver gezocht om te vermoeden dat hij zijn actieve leven eindigde met een laatste opgewonden poging om naar adem te snakken.

Zeker, een vervelende exit. Nog extra als je laatste seksuele activiteit inclusief foto breed uitgesmeerd wordt in de pers. Daar is de familie natuurlijk niet blij mee. Maar goed, ondanks de grote kans op een fout spel der volwassenen vermoedt Alex Jones dat er meer aan de hand is. Voor hem is het gegeven dat David Carradine onderzoek deed naar geheime genootschappen voldoende als motief van de moord. Zou het?Korte update: het zou mogelijk gaan om een kung fu-sekte. Doordat Carradine zat rond te neuzen in de activiteiten van een Martial Art-sekte, zou hij vermoord kunnen zijn, verklaart de familie. ‘Wellicht wilde hij een groepering in de belangstelling brengen en zouden ze hem om die reden uitgeschakeld hebben’, aldus advocaat Mark Geragos.
3.14po: Ik vond er geen zak aan, aan dat hele Kung Fu. Je zag dat hij zelf weinig kung fu skills had. Het zat allemaal in de montage. Veel close-ups die actie insinueren. Van mij mochten ze Bruce Lee genomen hebben.

Als acteur is hij verder prima. Niets op aan te merken. Karakterkop en das mooi om naar te kijken. Mooi stemtimbre ook. Jammer dat dit de manier is dat hij tot zijn einde komt. Ik hoop dat het lekker was.
United as one. Divided by zero.
Op 08-06-2009 2:10:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
KC: Wurgsex gone wrong idd...
(bericht gewijzigd op 8-6-2009 15:01:30)
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 08-06-2009 15:00:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Buddah67: Als de foto die ze in sommige media tonen inderdaad van Mr. Carradine is, dan is er sprake van weinig wurgsex - of iemand heeft hem een 'handje geholpen' - want zijn beide handen waren boven zijn hoofd in de kast samengebonden.

Een uit de hand gelopen spelletje? Toch met een beetje hulp dan - minstens dood door schuld en het niet verlenen van bijstand aan een hulpbehoevende. Het zou ook zomaar doodslag of moord kunnen zijn....
Op 09-06-2009 15:46:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: Beetje heel rare ongeile positie voor wurgsex.
(bericht gewijzigd op 10-6-2009 13:38:49)
United as one. Divided by zero.
Op 10-06-2009 13:38:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Buddah67:
Stefaan:

Beetje heel rare ongeile positie voor wurgsex.


Daar heb ik dan weer geen ervaring mee....
Op 11-06-2009 15:25:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky: Toch liever een spannend complot, hoor. Inzake spirituele kracht zitten de ware oosterse meesters op het zelfde niveau als b.v. de hardcore illuminaten, of de bilderberg groep, of de dalai-lama en zijn kliek, of het vaticaan, of de bankiershuizen. Vanaf een bepaalde inwijding zijn er allerlei vage gedragscode's, waarvan geheimhouding een erg belangrijke is. Misstappen worden serieus bestraft.
Nee, dank u.
Op 12-06-2009 19:19:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Olav: Luister eens hier, sex of geen sex als voorgerecht, moord is en blijft moord, de goede man zal vast niet zelf met zijn tanden een eindje touw om zijn polsen en ballen genknoopt hebben en daarna zichzelf aan de kapstok hebben opgehangen.

Tijd voor de bemoeienissen van Arie Roos, Martin Beck en inspecteur Arglistig!
Op 14-06-2009 20:59:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden