Het Needles UFO Incident is een vrij recente zaak die dateert van 14 maart 2008 en gaat over het neerstorten en bergen van een UFO ten zuiden van Las Vegas (tweehonderd kilometer om precies te zijn).

Incidenten waarbij UFO's crashen zijn om verschillende redenen altijd moeilijk te onderzoeken. Bij deze toch wel uitzonderlijke UFO incidenten zijn er immers maar een paar ooggetuigen die een verklaring willen, kunnen of mogen afleggen en nemen militaire of regeringsinstanties de zaak zeer snel in handen om alle sporen te wissen. Op deze doofpotmanier verdween ook alle bewijsmateriaal van de UFO die neerstortte in Needles, Californië. Maar er zijn altijd hardnekkige onderzoekers die de spreekwoordelijke naald in de hooiberg terugvinden.

Ooggetuigen die het object zagen neerstorten beweren dat het toestel een turkooizen kleur had. Het idee dat het object een meteoriet was werd snel verworpen omdat kort na de crash een heleboel helikopters gesignaleerd werden die bijna zeker op zoek waren naar de brokstukken.

Verschillende ooggetuigen beweren dat de helikopters de crashsite ook gelokaliseerd hebben en dat het neergestorte toestel naar een onbekende bestemming werd overgevlogen. De bron van deze informatie is de zeer bekende ufoloog George Knapp, die al veel documentaires over UFO incidenten produceerde.

Eén van de ooggetuigen van de gebeurtenissen in Needles is Frank Costigan, die zeven jaar hoofd van de veiligheid was bij de Los Angels International Airport (LAX). Costigan wordt beschouwd als een zeer geloofwaardige getuige en verklaarde dat het object zo helder was dat de grond verlicht werd. Hij ging achter een heuvel staan en wachtte of hij het toestel kon horen neerstorten. Het object was zo groot dat het bij impact een hels lawaai moest veroorzaken. Costigan hoorde nooit enig geluid van een object dat neerstortte.

David Hayes, eigenaar van Radio KTOX in Needles, zag een konvooi van donker gekleurde voertuigen de hoofdweg verlaten die duidelijk van plan waren om de crashsite schoon te vegen. Het eerste voertuig van het konvooi zou volgens hem gemarkeerd geweest zijn met nummerplaten van de overheid. Hayes beschreef dit voertuig als een grote vrachtwagen met zeil over het vrachtgedeelte. Vreemd genoeg had het zeil de structuur aangenomen van wat veel gelijkenis vertoonde met een militair straalvliegtuig.

Het vermoeden rijst dan ook dat deze vrachtwagen het controlecentrum bevatte voor het opsporen en het bergen van de brokstukken van de neergestorte UFO. In het kielzog van de vrachtwagen volgden verschillende bestelwagens.

Hayes bevond zich zo kort bij het passerende konvooi dat hij enkele inzittenden van de voertuigen kon zien. De passagiers leken geen militaire uniformen te dragen. Met één van de inzittenden van het konvooi had hij oogcontact en die persoon zag hij later met zijn wagen geparkeerd staan aan de gebouwen van KTOX. Hayes was er onmiddellijk van overtuigd dat hij in de gaten gehouden werd. Knapp vroeg aan Hayes of hij er een 'man in black'-gevoel aan overgehouden had. Hayes antwoordde bevestigd: "Absoluut. Zeker, zeer zeker".

Costigan werkte vaak voor Hayes als onderzoeker en de dag van de UFO-crash ontmoetten de twee elkaar in het gebouw van Radio KTOX. Costigan was nog steeds opgewonden over zijn wedervaren toen hij Hayes op de hoogte bracht van de UFO die hij had zien neerstorten. Hayes op zijn beurt informeerde Costigan over de 'man-in-black' gebeurtenissen. Beide mannen kregen hulp en bijkomende informatie van een extra ooggetuige die op een rivierboot woonde in de omgeving van de crash.

Deze getuige zag het object even verder neerstorten op de grond op amper een dertigtal meter van de oever. Kort nadat het was neergeploft arriveerden verschillende helikopters. De man van de woonboot zag ook dat onder een van de helikopters een grote haak bengelde. De haak werd gebruikt om aan het neergestorte toestel vast te maken en even later zag hij dat het object - dat nog steeds gloeide - naar een andere bestemming werd overgevlogen.

Radio KTOX ontving ook een telefoontje van een vriend in Laughlin die hen vertelde dat op de Luchthaven van Laughlin een grote hoeveelheid vliegtuigen van de vliegtuigmaatschappij Janet Airlines waren aangekomen. Janet Airlines staat er voor bekend om met hun vliegtuigen personeel van en naar Area 51 te vervoeren. Een heleboel aanvragen naar informatie over de vreemde logistieke bezigheden na de UFO-crash werden naar diverse instanties gestuurd, maar tot dusver heeft niemand enige operatie, noch het neerstorten van een object, bevestigd.

Er zit niets op dan wachten tot een verantwoordelijke van de operatie naar buiten treed en een verklaring geeft voor deze reeks van ongebruikelijke handelingen.

rudiev: UFO crashes... Mijn idee blijft dat als je dingen kan bouwen waarmee je, hoogstwaarschijnlijk, snel grote afstanden kan afleggen dat je niet zo snel een defect heb waardoor je neerstort. Het lijkt me dat je toch wel redelijk bewezen technologie heb die het niet zomaar af laat weten. En dat ze dan weer net hier op aarde, vaak ook nog eens in Amerika, moeten crashen... sja.. Zijn het dan echt buitenaardse, of zijn mensen bezig met nieuwe technologiën die, blijkbaar, nog niet helemaal goed werken of fouten vertonen...
je mag me beledigen, je mag me kwetsen, maar spreek wat je denkt, dan discussieren we verder...
Op 18-06-2009 0:00:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
rudiev:

UFO crashes... Mijn idee blijft dat als je dingen kan bouwen waarmee je, hoogstwaarschijnlijk, snel grote afstanden kan afleggen dat je niet zo snel een defect heb waardoor je neerstort. Het lijkt me dat je toch wel redelijk bewezen technologie heb die het niet zomaar af laat weten. En dat ze dan weer net hier op aarde, vaak ook nog eens in Amerika, moeten crashen... sja.. Zijn het dan echt buitenaardse, of zijn mensen bezig met nieuwe technologiën die, blijkbaar, nog niet helemaal goed werken of fouten vertonen...

bij reverse engineering gaat echter nogal regelmatig wat mis, ook kan je niet weten hoever een evt buitenaards ras technologisch is, en iets wat op hun planeet goed werkt hoeft dat hier niet altijd te doen, redenen te over...

een andere optie is ook nog dat ze neergeschoten worden, er zijn nogal wat aanwijzingen beginnend in de roswell periode dat elektromagnetische pulsen en atoomtesten de gebruikte technologie verstoren, waardoor ze kunnen neerstorten (los van of ze aards of buitenaards zijn)
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 18-06-2009 0:33:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
stephan224:
Ron B.:

...


Insider? Hoe kom je aan het idee dat er interventie is tussen de dingen die wij doen en hun technology? Hoe kom je aan de stelling dat technology op andere planeten (of dimensies) anders werkt dan bij ons? Lijkt me erg sterk allemaal.

Het verhaal op de onderstaande link is leuk om eens te lezen.
http://www.dossierx.nl/content/view/668/46/
(bericht gewijzigd op 18-6-2009 13:34:33)
Op 18-06-2009 13:34:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus: Toch even muggenziften, Thomas...
Toen ik las
over het neerstorten en bergen van een UFO in het zuiden van Las Vegas

was het eerste dat ik dacht: goh, dat zal wel door een flink aantal mensen gezien zijn...
Maar helaas, het zou moeten zijn "over het neerstorten en bergen van een UFO ten zuiden van Las Vegas."
Tweehonderd kilometer, om precies te zijn.
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 18-06-2009 13:44:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky: Alles wat beweegt, gaat kapot.
Nee, dank u.
Op 19-06-2009 22:15:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mehdi:
tjerky:

Alles wat beweegt, gaat kapot.


Ik dacht dat Alles kapot gaat, als het beweegt, beweegt het, alle materie zal sneuvelen, ooit ,.. behalve mijn pc, die is al té vaak gesneuveld maar start na een behandeling toch steeds weer op, gek he!

,. Waar een wil is ben ik weg,..!
Op 19-06-2009 23:50:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gebakken Plasse: naald? naald? waar dan?
Op 17-09-2009 21:12:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
stephan224:

Ron B.:

...


Insider? Hoe kom je aan het idee dat er interventie is tussen de dingen die wij doen en hun technology? Hoe kom je aan de stelling dat technology op andere planeten (of dimensies) anders werkt dan bij ons? Lijkt me erg sterk allemaal.

Het verhaal op de onderstaande link is leuk om eens te lezen.
http://www.dossierx.nl/content/view/668/46/

de werkelijkheid is verbazender dan onze fantasie

maar ik spreek natuurlijk voor mijzelf, maar ik vertel geen verhalen waar ik geen aanwijzingen voor heb dat er iets van klopt, maar dat heeft nu al ruim 10 jaar geduurd om zoveel te lezen en uit te zoeken

ook weet ik net wat meer van internet, computers en netwerken dan de gemiddelde burger, wat ook zeer handig is in bepaalde gevallen

een reden waarom buitenaardse technologie hier niet of minder goed zou werken kan bijvoorbeeld zijn dat die voertuigen gemaakt zijn voor planeten met een veel dichtere atmosfeer, sterkere zwaartekracht, magnetisme enz.
in feite lopen ze tegen dezelfde problemen aan die je bij een reisje naar mars ook moet overwinnen, en het is goed mogelijk dat een kleine berekeningsfout een marslander neer laat storten, wat ook al meermalen gebeurt is...

en voor de rest weet ik alleen maar dat we eigenlijk nog niets weten
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 18-09-2009 19:26:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki: Er is een officieel - Ufo_neerschiet gebod en vanuit de VS en waarschijnlijk al va. minstens 1947(Rosswel-shooting-down); tot heden toe heeft Obama er nog geen EMBARGO op gezet[ vermoorden van Aliens/Ufo's vernietigen ] de barbaren, als we zijn, willen we ook maar niet begrijpen dat bij geen Embargo AS., dit identiek is aan planetaire/humanitaire zelfvernietiging en vooral nu er inmiddels VELE satellieten ROND DE AARDE zijn bewapend(laser-kanonnen oa.) en met doel geplande moorden op Goede-Aliens_Ufo's etc..

Dus ik geloof niet in deze ' Needles UFO Incident ' als crasch; denk eerder dat het een zoveelste Illuminati-neerschiet-actie is geweest; als mij(mijn werken oa.) al zo wat weten te vernietigen/te saboteren/aan te vallen ETC. ETC. en door de Illuminati/BILDERBERGGROEP[olv. Satan/Lucifer] oa..- en ik als 'grondtroup/vertegenwoordiger van de GLF'_3D(3e dimensie) en olv. oa. als van Maitreya, Sanat Kumara, Yahweh, Sananda(ex-Jezus), Kalki, Sint Germain. Lady Nada, Christ Michael ETC. ETC. daar dgl. mee heb te maken; dan doen ze dat ook identiek op 4D, 5D, etc. etc.. en tbv. Alien-GLF-GOD_moord!
Op 26-09-2009 0:54:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden