In Nederland leeft de discussie of het misschien een goed idee is om te blijven werken tot het 67e levensjaar. Vroeger was het 65, maar de rek is al wat uit die leeftijd. Omdat de pensioenfondsen geld hebben verkwanseld, want ook daar gelden hernieuwbare regels bedacht door managers, moet de jeugdwerkloosheid op die manier worden opgelost.

Hangouderen
(Hangouderen)

De grote troef in het doorvoeren van het pensioen op 67 jaar is de gemiddelde leeftijd. Tegenwoordig leven mensen langer en dus moeten ze langer werken, zo vindt vooral minister Donner. Statistisch gezien valt hier geen speld tussen te krijgen. Los van het feit dat 49% van de statistieken fout zijn, en er onlangs een statisticus verdronk in een rivier van gemiddeld slechts 20 centimeter diep, blijft er een mankement in de gedachte. Hoeveel mensen sterven voor hun 65e en hebben hun hele leven betaald voor een pensioentje zonder er ooit de vruchten van te plukken?

We winden er geen doekjes om. We leven in een moderne slavernij. Tenzij u de loterij heeft gewonnen moet u werken. Het overgrote deel begint nog steeds zijn arbeidsleven rond de leeftijd van 18 jaar. Op je 65e heb je dan 47 jaren achter de rug. Dan zijn er volgens het gemiddelde nog 10 tot 12 jaar om van het karig betaalde pensioen te genieten. Bijna vijftig jaar werken om 28 tot 30 jaar niet werken, en dan rekenen we de jeugdperiode mee. Beetje onzinnig om daaraan mee te doen, niet?

Oude mensen are you
(Onze generatie, maar dan later)

Persoonlijk heb ik al een tijd mijn pensioensparen opgezegd. Vele jaren sparen en ik kreeg er iets meer dan 100 euro voor terug. Maakt niet uit, ik verwachtte er weinig van. Ik heb in een grijs verleden zelf verzekeringen verkocht en toen al - meer dan 10 jaar geleden - werd me officieus verteld wat voor wassen neus het eigenlijk betrof. Ik kon maar beter veel geld in korte termijn scoren, want later zou ik niet hoeven te rekenen op een eigen pensioen. Daar was het systeem niet op berekend. Of het zo zal zijn, dat zal de tijd uitwijzen. Hoe dan ook komt het tot op heden op mij over alsof onze overheden dit probleem niet volop in de ogen te kijken. Ondertussen testen ze, naast de flexibiliteit van de eigen opgelegde grenzen, de rekbaarheid van de samenleving.
maxdetak: Van een andere zijde belicht:

Bezie eens het gebruik van Aspartaam E951 en fructose suikers in welke producten.
Alle Light drinks o.a. cola light, hero. fanta yogurts, koekjes, vruchtenkwark, yoghurtdrinks zoetjes candarel , ijs, medicijnen, jams en marmelade, vruchtenmoes en alle kauwgums.
Hoe funest is dat voor de inwendige mens.
Google aspartaam en de kankers ' vallen over je heen....(of zie de 75% amerikanen welke te vet zijn )
Aspartaam zet zich om in methanol -dat waar je de barbeque mee aansteekt- en dan in formaline en mierenzuur. Dat in je eigen lichaam...!.
Bestudeer waar methanol aspartaam in is verwerkt.

Aspartaam zet zich om in extra vet rond het middel geeft een verhoogde kans op o.a.hartaandoeningen en diabetes.
Nu blijkt ook nog eens dat het aspartaambuikvet een belangrijke risicofactor is voor een vroegtijdige dood. Dit is gebleken uit een van de grootste en langstlopende gezondheidsonderzoeken ter wereld. De onderzoekers volgden welgeteld 359.387 Europeanen gedurende bijna tien jaar.
Zo bent U via de Eu die bepalen dat aspartaam en fructosesuikers is toegestaan, een slachtoffer van hun regelgevingen. Hun regels zijn dodelijk.

Op t ministerie weten ze ook wel dat werken tot 67ste onmogelijk is.
Niet alleen vanuit het beroep wat fysiek te zwaar is geweest. Een ondernemer werkt vaak 50-60 uur per week heeft geen tijd en energie om te sporten dus wordt met de fructosesuikers en aspartaam zo vet als bagger.

Werken tot 67 is voor uw kist. Die wordt snel gevuld. De schatkist die profiteert via sucessie e.a. inningen wel degelijk van mee.
Werken tot uw 67 ste. Daar is over nagedacht….!
Op 04-07-2009 9:02:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Rowynn: Helaas heb ik een verplicht pensioenfonds via mijn werkgever. Ik heb het geprobeerd, maar kon er niet onderuit. Het kost me maandelijks 110 euro netto!

Maar ik denk dan maar zo, als mijn grootouders en die van anderen daar nu nog goed van kunnen leven, dan is dat ook een mooi doel. Helaas zal er wel een hoop van verdwijnen in andere zakken, as usual.
Op 04-07-2009 9:13:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Precies, ik heb ook sterk het idee dat onze tolerantie steeds meer op de proef gesteld wordt.
Dat de mens gemiddeld steeds ouder wordt, komt vooral doordat oudjes steeds langer in leven gehouden worden, bedlegerig, met slangen, medicamenten, defibrillatoren en al. Ja zo lust ik er ook nog wel 1. Donner = Dommer.

We krijgen door de toestanden in de economie steeds meer werkeloosheid, hoe valt dat te rijmen met langer werken?
Doner = Dommer.

Oh, ja, Beatrix gaat eedbreuk plegen:
http://www.vrijspreker.nl/wp/2009/07/pleegt-koningin-beatrix-eedbreuk/#more-62225
'Don't forget rule number 6'
Op 04-07-2009 9:55:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
aya: Schaf het pensioen helemaal maar af! Laat die oudjes maar lekker doorwerken, zij zijn toch verantwoordelijk voor de puinhoop waarin wij leven.
Op 04-07-2009 10:54:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi:
aya:

Schaf het pensioen helemaal maar af! Laat die oudjes maar lekker doorwerken, zij zijn toch verantwoordelijk voor de puinhoop waarin wij leven.

misplaatste woede.
Op 04-07-2009 13:58:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
maxdetak:

....
Google aspartaam en de kankers ' vallen over je heen....

Google 'ufo', of 'chem trail', of 'niburu', of 'graancirkel' (enzovoort) en de aliens, de complotten, de new-world-orders vallen over je heen.
En daar denken vele mensen ook van dat het natuurlijk allemaal waar én écht is.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 04-07-2009 14:16:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi:
aya:

Schaf het pensioen helemaal maar af! Laat die oudjes maar lekker doorwerken, zij zijn toch verantwoordelijk voor de puinhoop waarin wij leven.


en dat is een zelfde soort kreet als: de jeugd van tegenwoordig"
DOM
Iedere generatie zegt hetzelfde. De generatie voor mij was de wereldoorlog-generatie, daarvoor was de 1929crash generatie, daarvoor WO I generatie en ga zo maar door.

Nou heb ik heel vaak gemerkt dat mensen in hoog tempo oud worden en vereenzamen na hun pensioen. Dus zo fijn is dat nietsdoen niet. Ik heb een tante van 75, werkt (Betaald) drie dagen per week, danst ballet, jogt en rent. Dus zo erg is het niet om gedeeltelijk door te werken.
Op 04-07-2009 14:27:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Om ff op het verhaal van 'maxdetak' in te haken.
Leuk, de pensioensgerechtigde leeftijd verhoogd is en dat de werkeloosheid op een ongekend hoog niveau staat.

In de praktijk betekent dat je totaal geen steekjes moet laten vallen.
Dit brengt weer extra stress met zich mee.

Stress veroorzaakt misstanden en werkt als een sneeuwbal effect.
Uiteindelijk raak je opgebrand en belandt je in de hulpverlening.

Als je op dat moment niet van je afbijt en medicijnen accepteerd, ben je het volgende slachtoffer!!!

Medicijnen maken van je een mind-controlled zombie, compleet emotieloos, geen lach en geen traan. Een compleet verloren ziel dus.
Na die kuur ben je gebrainwashed en zul je meer accepteren

Ik ben heel erg geschrokken wat het effect van het eten van 'varkensvlees' met zich mee bracht, temminste, ik ervaar dit persoonlijk zo.

Juist door het niet meer te eten lijkt het wel alsof er een last van mijn lijf is afgevallen, helaas kan ik nu ook veel slechter tegen onrecht. Tis net alsof je veel wakkerder ben geworden en de realiteit veel echter onder ogen ziet en die is keihard.

Valt mij op dat varkensvlees uitgerekend in de westerse landen gegeten wordt.
Het zou mij dus niks verbazen dat ook daar een stofje doorheen zit wat je ziel min of meer manipuleerd zodat je minder gevoeliger wordt voor stress. Door het niet eten van die troep wordt je strijdvaardiger en je krijgt je zelfrespect meer helemaal terug, op de lange termijn wordt je rustiger en kun je de zaken beter overzien.

Doorwerken???
Waarom niet. Stel dat ik dan met mijn hobbies wat bij kan verdienen en zo maak ik van mijn hobbie's mijn werk en leverd nog een leuk extra'tje op ook
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 04-07-2009 15:19:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi: Ik ben heel erg geschrokken wat het effect van het eten van 'varkensvlees' met zich mee bracht, temminste, ik ervaar dit persoonlijk zo.

Ik eet geen varkensvlees, maar wil wel weten waar dit op slaat. Wat heb ik gemist?
Op 04-07-2009 15:49:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
nemesis: Ik heb familieleden die altijd light producten gebruiken omdat ze diabetes hebben en een heleboel pillen die ze "moeten" gebruiken,ik zie ze alleen maar ongezonder worden.En sommigen steeds dikker ondanks dieten.Dus ik denk dat maxdetak en met hem vele mensen gelijk hebben dat die troep uit ons eten moet .Zelf moest ik door hoge bloeddruk medicijnen slikken.Na enkele jaren en veel bijwerkingen ben ik er acuut mee gestopt.En rara: weg hoge bloeddruk.En nu probeer ik zo gezond mogelijk te eten en die nep-suiker te vermijden.Ik werk in de zorg en in de schoonmaak.Ik denk niet dat ik dat tot mijn 67 ste vol kan houden.
Op 04-07-2009 15:54:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Fik2000: Maar wat doen we er nu aan? Niets zoals gewoonlijk..
Op 04-07-2009 15:59:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Maan:
Luk:

maxdetak:

....
Google aspartaam en de kankers ' vallen over je heen....

Google 'ufo', of 'chem trail', of 'niburu', of 'graancirkel' (enzovoort) en de aliens, de complotten, de new-world-orders vallen over je heen.
En daar denken vele mensen ook van dat het natuurlijk allemaal waar én écht is.


Aspartaam is toch echt bewezen kankerverwekkend hoor. :-)

(bericht gewijzigd op 4-7-2009 16:54:38)
The Lost History of Man: http://www.talc.site88.net
Op 04-07-2009 16:54:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
sufi:

Ik ben heel erg geschrokken wat het effect van het eten van 'varkensvlees' met zich mee bracht, temminste, ik ervaar dit persoonlijk zo.

Ik eet geen varkensvlees, maar wil wel weten waar dit op slaat. Wat heb ik gemist?


Simpel, heb bij mezelf geconstateerd, dus niet uit een onderzoekje ofzo dat ik er minder 'vals' van wordt, veel slechter tegen onrecht kan, gevoeliger voor onnodige stresssituaties. Meer het gevoel hebben dat ik minder pik.
Het gevoel van strijd om tegen deze westerse consumptie en medicijn maatschappij in te gaan, voor mij part pleur ik er dood bij neer.
O.a. varkensvlees, maar ook andere 'k#nkerzooi' zoals aspartaam E951, fructose suikers enne vergeet E621 en E631 niet
Wel toevallig dat deze stofjes het meest in het gulzige westen genuttigd worden.
Had mijn huid eerst een doods uiterlijk, nu straalt het

Door het vreten van die zooi accepteren mensen dus meer en kunnen macht hebbende meer macht uitoefenen op hun slaven, ze pikken het toch wel.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 04-07-2009 20:48:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Link:
Fik2000:

Maar wat doen we er nu aan? Niets zoals gewoonlijk..


Wat kan je doen?

Optie 1: Niet meer werken,... minder luxe, minder technologie, enz
Optie2: Zaterdags gaan protesteren, en maandag terug gaan werken
Optie3: Illegale praktijken en officieel niet meer werken,..met het risico achter de tralies te belanden
optie4: Een ware volksopstand,.. het land enkele weken lam leggen (Gaat niet alleen)

dat is ongeveer alles wat ik verzonnen krijg Optie 4 lijkt wel eens leuk :p
Op 05-07-2009 9:14:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Rowynn: Ik eet helemaal geen vlees en vis meer, verder eet ik biologisch en slik ik geen chemische troep. En ik ben al van heel wat kwaaltjes af. Oa Migraine is sterk vermindert en dat was een paar jaar terug onder medicijnen en de pil bijna dagelijks een aanval, nu hoogstens eens per maand.
Zonne-allergie ben ik ook kwijt nu ik geen chemische factortroep meer smeer.

Ik zou zeggen probeer het gewoon uit, wetenschappelijke bewijzen verwacht ik niet op dit vlak.
Op 05-07-2009 10:18:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
maxdetak: Rowynn: geen vis......
Wat riskant er is niet veel mis met deze dierlijke eiwitten.

Weinig met mate niet een betere en gezondere optie.......?
Op 05-07-2009 0:48:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
maxdetak: Wat varkenvlees problematisch maakt zijn de voeding van de beesten, de leefwijze en de toevoegingen in hun uiteindelijke vlees.

Hun voeding: is grotendeels genetisch gemanupuleerd en aan t water wordt nogal wat aan antibiotica en andere toegevoegd.

Leefwijze: Staan meestal in kleine beperkte boxen ze kunnen zich erin net ronddraaien doch dat is alles. Geen buiten- lucht of - zijn.

Het vlees:bevat fructosesuikers en aspartaam en/of varianten
Geen zeezout.

Het varken is.
Wat ermee gebeurt is minder.
Op 05-07-2009 0:57:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Vergeet niet dat varkensvlees van nature ook een bepaalde bacterie in zich heeft die zelfs met 1500 graden celsius nog niet dood kookt.

Varkensvlees is 'vet' vlees en wordt ook moeilijk door het menselijk lichaam afgebroken met vetzucht en vooral luiheid en oververmoeidheid als gevolg.

Tel daar bij op wat die beesten te eten en te drinken krijgen en idd wegen de leefomstandigheden welke sterk overeen komen met die van de mens(mensen leven toch ook op elkaars lip???)ook mee.

Als je het goed beschouwd is varkensvlees dus giftig.

Tja. maar als varkensvlees dus niet geschikt is voor menselijke consumtie, wat moeten we met al die varkens???
Zou je er olie uit persen en dat als motorolie gebruiken, maar dan heb je kans dat het via de uitlaat in de lucht komt en wij mensen ademen dat weer in, kun je het net zo goed blijven eten.
Maar je kunt er ook smeerolie en vetten van maken, hoef je de bestaande olie voorraad niet aan te spreken voor het maken van smeermiddelen.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 05-07-2009 14:21:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi:
Chris de Boden:

Vergeet niet dat varkensvlees van nature ook een bepaalde bacterie in zich heeft die zelfs met 1500 graden celsius nog niet dood kookt.

Varkensvlees is 'vet' vlees en wordt ook moeilijk door het menselijk lichaam afgebroken met vetzucht en vooral luiheid en oververmoeidheid als gevolg.

Tel daar bij op wat die beesten te eten en te drinken krijgen en idd wegen de leefomstandigheden welke sterk overeen komen met die van de mens(mensen leven toch ook op elkaars lip???)ook mee.

Als je het goed beschouwd is varkensvlees dus giftig.

Tja. maar als varkensvlees dus niet geschikt is voor menselijke consumtie, wat moeten we met al die varkens???
Zou je er olie uit persen en dat als motorolie gebruiken, maar dan heb je kans dat het via de uitlaat in de lucht komt en wij mensen ademen dat weer in, kun je het net zo goed blijven eten.
Maar je kunt er ook smeerolie en vetten van maken, hoef je de bestaande olie voorraad niet aan te spreken voor het maken van smeermiddelen.

We kunnen ze ook lekker laten rondlopen in het wild, of land laten omploegen.
Op 05-07-2009 14:39:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
GM:
Chris de Boden:

Vergeet niet dat varkensvlees van nature ook een bepaalde bacterie in zich heeft die zelfs met 1500 graden celsius nog niet dood kookt.

Varkensvlees is 'vet' vlees en wordt ook moeilijk door het menselijk lichaam afgebroken met vetzucht en vooral luiheid en oververmoeidheid als gevolg.

Tel daar bij op wat die beesten te eten en te drinken krijgen en idd wegen de leefomstandigheden welke sterk overeen komen met die van de mens(mensen leven toch ook op elkaars lip???)ook mee.

Als je het goed beschouwd is varkensvlees dus giftig.

Tja. maar als varkensvlees dus niet geschikt is voor menselijke consumtie, wat moeten we met al die varkens???
Zou je er olie uit persen en dat als motorolie gebruiken, maar dan heb je kans dat het via de uitlaat in de lucht komt en wij mensen ademen dat weer in, kun je het net zo goed blijven eten.
Maar je kunt er ook smeerolie en vetten van maken, hoef je de bestaande olie voorraad niet aan te spreken voor het maken van smeermiddelen.

Wat moeten we met al die mensen????
Op 05-07-2009 14:43:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi: Ik heb eens gehoord dat varkensvlees oorspronkelijk verboden is voor moslims, omdat het varken een ongezond dier is, dat van nature zelden van ouderdom zterft.
Omdat ze het vlees toch aten, werd het een religieuze wet, want dan hield men zich er wel aan.
Op 05-07-2009 15:31:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
sufi:

Ik heb eens gehoord dat varkensvlees oorspronkelijk verboden is voor moslims, omdat het varken een ongezond dier is, dat van nature zelden van ouderdom zterft.
Omdat ze het vlees toch aten, werd het een religieuze wet, want dan hield men zich er wel aan.

kan ook evenzogoed met ziektepreventie te maken hebben, varkenspest en tegenwoordig de Mexicaanse griep komen ook van of via varkens, en hygiëne is ook heel erg belangrijk, al met al lijkt het mij ook niet geheel onmogelijk dat dit ook wat te maken had met het verbod...

wat ik me ook net bedenk, voor het houden van varkens is ook een hele andere levensstijl nodig, het lijkt mij zo (pure gok) ook niet echt in een nomadenbestaan te passen, misschien dat het daar ook nog wat mee te maken heeft, cultuur(behoud)
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 05-07-2009 17:14:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Ik weet dat ik iig die zooi niet meer eet.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 05-07-2009 19:40:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian: Maak je toch niet druk jongens. Het is een eer om te mogen sterven. Gewoon leven en als het tijd is om te gaan dan is het tijd. Geen ziekenhuizen of andere poespas. Jullie leven in angst. Schijt aan de rest wat er om je heen gebeurt. Leef je eigen leven met je gezin of wie dan ook.
(bericht gewijzigd op 5-7-2009 20:23:51)
.......
Op 05-07-2009 20:23:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Ik denk eerder dat het verbod op varkensvlees zijn oorzaak heeft in het lokale klimaat van het midden oosten. Varkensvlees bederft veel sneller bij hoge temperaturen dan ander vlees en ook de toxinen die bacteriën daarbij produceren zijn een stuk giftiger. Werk maar eens met varkensvlees met een wondje aan je vinger. 99% kans dat het gaat ontsteken en zweren.

Tetzmol.
(bericht gewijzigd op 5-7-2009 21:45:26)
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 05-07-2009 21:35:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky: Het varken is een bijzonder dier. Zeker zo menselijk als b.v. honden of katten. Ze maken mensen ook onafhankelijk, omdat ze alles eten (ook veel afval), en hiervoor veel vlees leveren, dus hoogwaardige voeding. Dit is niet de bedoeling, dus wordt het onrein verklaard.
Nee, dank u.
Op 05-07-2009 23:27:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Ok, maar varkensvlees is dus slecht, maar pak maar eens een gemiddelde kant en klaar maaltijd en zie welke ziekmakende stoffen er naast het vaak aanwezige varkensvlees nog meer aanwezig zijn.

Je geeft het nog niet eens aan de ratten als je zou weten wat er allemaal in zit.

Varkensvlees is van nature niet bepaald geschikt voor menselijke consumptie, maar bedenk wel dat ook met vleessoorten die wel geschikt zijn voor menselijke consumptie mee gerotzooid is.
Kijk maar eens naar kip. Kipfilet wordt ingespoten met water om het zo meer op te laten leveren door het grotere volume.
Maar wie zegt dat er alleen water ingespoten wordt, er kan ook nog een stofje extra zijn toegevoegd.

Wie zegt dat er niet stiekum stofjes aan ons brood zijn toegevoegd?

En wat zijn de gevolgen, maar ook de gevolgen voor het eventuele nageslacht?
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 06-07-2009 16:05:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: Chris dat maakt toch helemaal niet uit wat de gevolgen voor ons nageslacht zijn, we leven nu. En wil je soms die arme fabrikanten hun winst ontzeggen? Waar werken ze dan voor?
Op 06-07-2009 18:08:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
MareJane: Misschien ff off topic, maar t moet even. Wanneer ik 65 jaar ben, heb ik exact 48 jaar gewerkt. Nu lijkt me dat genoeg en dan heb ik toevallig ook nog eens 40 jaar pensioen betaald. Mag ik dan aub eens doen wat ik leuk vind. En dan graag ook nog met het geld wat me elk jaar verplicht (jaja, die baan hé is ingenomen en waarvan de opbouw niet strookt met wat er betaald is. Alleen de duurbetaalde managers die willen wel na hun 65e doorwerken. Interimmertje, interimmertje daar en och, je hebt verder geen verantwoordlijkheden en t tikt lekker aan, niet dan? Nu, ik ben het zat met deze regering, een stelletje impotente imbecielen zijn het. Waren ze vergeten dat het hele Nederlandse bedrijfsleven (sorry die niet dan), de verzorgings-/zieken-/bejaardenhuizen, verenigingen, allerlei instanties veelal gebruik maken van mensen die met de VUT of met pensioen zijn en die zich volop inzetten voor vrijwilligerswerk. En dat kan niet meer wanneer ze volledig moeten blijven werken. Wie moet dat dan doen om de boel overal draaiende te houden? De jongeren misschien? Omdat die geen baan kunnen vinden omdat de ouderen te lang moeten doorwerken? Wat een stopmzinnig idee en nog stompzinniger vind ik het, dat dit korte termijndenken is uitgevonden door mensen die geacht worden hersenen te hebben. Hersenen die gebruikt dienen te worden om het volk te helpen waar mogelijk en te dienen. Haha, laat me niet lachen, die hebben ze al lang aan de hoogst biedende verkocht. En ik weet wel wie dat is. Jezus, wat kan ik me kwaad maken door de imbecielen die denken dat ze de macht hebben. En dit is niet t enige wat ze bedenken.
Op 06-07-2009 18:54:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi:
Tetzmol:

Ik denk eerder dat het verbod op varkensvlees zijn oorzaak heeft in het lokale klimaat van het midden oosten. Varkensvlees bederft veel sneller bij hoge temperaturen dan ander vlees en ook de toxinen die bacteriën daarbij produceren zijn een stuk giftiger. Werk maar eens met varkensvlees met een wondje aan je vinger. 99% kans dat het gaat ontsteken en zweren.

Tetzmol.

Nee, erger nog. In mijn directe omgeving meegemaakt. Je kunt er een streptokokkeninfectie van oplopen en doodziek worden.
(bericht gewijzigd op 6-7-2009 20:55:58)
Op 06-07-2009 20:55:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi:
tjerky:

Het varken is een bijzonder dier. Zeker zo menselijk als b.v. honden of katten. Ze maken mensen ook onafhankelijk, omdat ze alles eten (ook veel afval), en hiervoor veel vlees leveren, dus hoogwaardige voeding. Dit is niet de bedoeling, dus wordt het onrein verklaard.


Ze eten ook elkaar
Op 06-07-2009 20:57:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi:
MareJane:

Misschien ff off topic, maar t moet even. Wanneer ik 65 jaar ben, heb ik exact 48 jaar gewerkt. Nu lijkt me dat genoeg en dan heb ik toevallig ook nog eens 40 jaar pensioen betaald. Mag ik dan aub eens doen wat ik leuk vind. En dan graag ook nog met het geld wat me elk jaar verplicht (jaja, die baan hé is ingenomen en waarvan de opbouw niet strookt met wat er betaald is. Alleen de duurbetaalde managers die willen wel na hun 65e doorwerken. Interimmertje, interimmertje daar en och, je hebt verder geen verantwoordlijkheden en t tikt lekker aan, niet dan? Nu, ik ben het zat met deze regering, een stelletje impotente imbecielen zijn het. Waren ze vergeten dat het hele Nederlandse bedrijfsleven (sorry die niet dan), de verzorgings-/zieken-/bejaardenhuizen, verenigingen, allerlei instanties veelal gebruik maken van mensen die met de VUT of met pensioen zijn en die zich volop inzetten voor vrijwilligerswerk. En dat kan niet meer wanneer ze volledig moeten blijven werken. Wie moet dat dan doen om de boel overal draaiende te houden? De jongeren misschien? Omdat die geen baan kunnen vinden omdat de ouderen te lang moeten doorwerken? Wat een stopmzinnig idee en nog stompzinniger vind ik het, dat dit korte termijndenken is uitgevonden door mensen die geacht worden hersenen te hebben. Hersenen die gebruikt dienen te worden om het volk te helpen waar mogelijk en te dienen. Haha, laat me niet lachen, die hebben ze al lang aan de hoogst biedende verkocht. En ik weet wel wie dat is. Jezus, wat kan ik me kwaad maken door de imbecielen die denken dat ze de macht hebben. En dit is niet t enige wat ze bedenken.

Jij hebt liever een regering die zich niet bemoeit met de pensoenleeftijd. En ook niet met pensioeninhouding en pensioenuitbetaling. Kune je ophouden wanneer je wilt. Wel zonder pensioen uiteraard, want daar heeft de regering zich niet mee bemoeid. De bedrijven regelen echt geen pensioen uit zichzelf.
Op 06-07-2009 21:24:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi: vervolg

Zeur niet zo, tel je zegeningen en kijk een naar het overgrote deel van de wereld waar pensioen niet verplicht is. Waar de mensen doorwerken tot ze er neer vallen of afhankelijk zijn van wat de kinderen hun geven.
Je weet niet half hoe goed je het hebt.
Op 06-07-2009 21:26:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
nemesis: Of we het zo goed hebben? het is toch ons eigen geld waar we voor gewerkt hebben.Eigenlijk zou je zelf je pensioen moeten sparen dan blijft er niet zoveel plakken aan al die managers.
En dan weet je ook precies wat er mee gebeurd,zodat het geld niet stom belegd word door diezelfde criminelen.
En het pensioen is iets anders dan de a.o.w.
Die betalen we met z'n allen van de belasting (en daar betaal ik graag aan mee ,liever dan aan vliegtuigen en Betuwe lijnen)
Op 06-07-2009 22:52:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi: De helft van je pensioen wordt door je werkgever betaald.
In veel landen verdien je echt niet genoeg om te sparen en als je hoog genoeg bent opgeleid om wel te sparen voor je oude dag en je stopt het niet in een pensioenfonds (niet altijd veilig), loop je toch de kans het kwijt te raken door zoiets stoms als een ziekte die niet wordt gedekt door een verzekering bv. Sta je met lege handen. En niks a.o.w., dat is al helemaal onbekend in het grootste deel van de wereld.

Dus nogmaals, tel je zegeningen, we hebben het nog steeds goed.
En ik weet waarover ik praat. Heb jaren en jaren gewerkt voor bedrijven waar geen pensioenregeling was. Nam me iedere maand voor om zelf te sparen, lukte nooit. Pas de laatste tien jaar heb ik gewerkt voor de overheid en die hield wel een pensioenpremie in.
Pensioengerechtigde leeftijd overheid was 55 is nu omhoog getrokken tot 60. Je zou schrikken als je wist hoe weinig pensioen ik heb.
En ik word benijd door al die mensen die ook dat beetje niet hebben.
Ben ik effe blij dat ik hier nog jaren kan werken.....
Op 07-07-2009 0:11:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden