Gegroet mens uit het verleden! Als onze teletijdporteermachine goed werkt dan schrijven we vandaag 21 juni 2009. Kan ook zijn dat het een paar dagen later is, het tijdsmachien vertoont soms kuren. Hollands model, bespaard op degelijkheid. Ons is zuunig. We zijn al twee man kwijtgeraakt omdat we in een velociraptornest werden getijdsflitst. Grote voordeel is wel dat onze TX-1618 ieder uur een broodje kroket met grove mosterd uit het zijpaneel kan toveren. Dat dan weer wel.

Anyway, u wacht natuurlijk op de uitslag van de Terminator Salvation-webstrijd. Om kans te maken op 1 van de 6 prijzen moest u uw toekomstbeeld met ons delen. Positief of negatief, dat deed er niet toe. U reageerde massaal, wat het selecteren van de winnaars moeilijker maakte. We hebben een onafhankelijk persoon die al dertig jaar in onze kelder zit opgesloten de 6 winnaars laten kiezen. And the winners are... *roffel*

brrrr

De 5 abonnementen die u toelaten om een week zo lang en zoveel u wilt te sporten bij een Fitness First bij u in de buurt gaan naar:

Lanoe: De toekomst naargelang het punt van evolutie/involutie van het individu, waardoor er dus niet altijd sprake is van een gedeelde toekomst, maar aangepast op het individuele punt van evolutie/involutie. Evolutie in de zin van meegaan met de universele krachten, van materie naar steeds vluchtigere stoffen en involutie het tegenovergestelde. De keuze ligt bij het individu zelf en kiest daarvoor het desgewenste veld om dat te ervaren.

Mosselman: De toekomst wordt het verlengde van het hedendaagse in iets andere vorm. De mensheid lijkt me helaas stupide genoeg om eerst op het oude(hedendaagse) pad door te gaan met diverse nare gevolgen van dien, voordat men in gaat zien dat deze weg toch echt niet deugd voor ons aller goed zodat er op de daaropvolgende T-splitsing een andere en meer positieve en opbouwende weg wordt ingeslagen voor een betere wereld.

Willem Stolk: Onze toekomst zal ingeluid worden met een global event: een invasie van buitenaardsen. De buitenaardsen zullen naar alle waarschijnlijkheid een groot deel van de mensenlijke populatie decimeren, zodat de overlevenden makkelijker te controleren/indoctrineren zijn. Onze totale cultuur zal worden weggevaagd. Dit alles zodat de overgebleven mensen een nieuwe verse start kunnen maken, zonder geld, macht, vervuiling en haat. Onder bewind van een groep zorgvuldig gekweekte hybriden zullen de overgebleven mensen zich kunnen ontwikkelen tot een hoogstaande beschaving zonder oorlog, ziekte en burocratie. Ze krijgen de mogelijkheid te werken met technologie die de verbeelding te boven gaat zoals: anti zwaartekrachtkernen, atoomcreatie, regeneratie technologie en tijdmanipulatie. Uiteindelijk zullen de nieuwe mensen uitgroeien tot een interplanetaire soort. Ze zullen vele werelden bezaaien zodat daar ook leven zal ontstaan. Waarom zouden de buitenaardsen dit doen?? Omdat wij ook een van hun projecten waren en ons uiteindelijke doel is net zo te worden als zij!

Maarten Bretveld: Welke toekomst?

Studentje: Toekomst van de mensheid De technische ontwikkelingen zullen exponentieel toenemen, en zullen de mensheid doen afstompen. EU groeit evenredig, maar word niet een superstaat zoals gehoopt. Daarentegen een verzameling van losse lid staatjes die los van elkaar opereren. Samenhang is ver te zoeken en corruptie speelt hoogtij. Over enkele jaren word bekend dat een enorme komeet op het punt staat om de aarde te raken. Amerika ontwikkeld een atoomraket om hem van richting te doen veranderen, maar als het echter zo ver is, weigeren ze hem te gebruiken. De meteoor schaaft langs het Aziatische continent, en doet de aarde kantelen op zijn as. Klimatologische rampen tot gevolg hebbende. Amerika maakt gebruik van de verwarring om wereld te veroveren. Risk in real life. Azië gaat hun prima af, mede dankzij de hulp van Australië. Een nieuwe wapenwedloop is het gevolg. Oude plannen worden uit de doos gehaald en ontwikkeld tot de meest dodelijke massa wapens. Hierdoor word Amerika ernstig belemmerd door de russen. Amerika doet een tweede landing in Europa, wat alleen nog maar het spanende decor van de WOIII voorstelt. Een tweede meteoor maakt een einde aan de strijd. Deze keer slaat hij in in de oceaan, en zorgt voor overstromingen en tsunami’s wereldwijd. Het handje vol Amerikanen dat nog over is wordt verstrooid door heel europa. Een nieuwe vloot die hulp moet bieden zinkt in een storm, vlak voor de Amerikaanse kust al. Meer dan 65% van de mensheid is niet dan meer. De aarde is onleefbaar geworden. Er is geen plaats meer op de wereld waar de dodelijke straling niet meer merkbaar is. Veel Amerikanen verlaten de aarde om terug te vallen op hun oude basis op mars, speciaal ingericht voor dit soort noodgevalletjes. Echt veel Amerikanen zijn er trouwens niet meer. De russen krijgen hulp van buitenaf, en liften met de veerboot mee. Ze vermengen zich met hun helpers, en na enkele generaties is er van mensheid geen sprake meer. Ook de Amerikanen gaat het niet beter af. De radioactieve stralingen hebben hun DNA zo sterk beschadigt dat er geen gezonde mens meer geboren word. Slechts een kwestie van tijd. Relatieve tijd.

Het boek 'The Art of Terminator Salvation' gaat naar Peter voor het volgende korte doch bijzonder treffende antwoord:

Peter: De toekomst is nu

Bent u niet bij de winnaars? Dan kunt u slechts hopen en er op vertrouwen dat de toekomst u beter gezind zal zijn. Wij sluiten dit hoofdstuk af en drukken op onze TX-1618 nu de knoppen in richting 1982. Toen leefde Michael Jackson nog en kwam hij net met Billy Jean op de proppen.

Whyme: Helaas, ik zat er niet tussen. Winnaars, gefeliciteerd!
pluk de nacht, slapen kan altijd nog.
Op 30-06-2009 8:20:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Whyme:

Helaas, ik zat er niet tussen. Winnaars, gefeliciteerd!


Wil jij fitnessen dan?
Zo ja, dan mag de redaxie die week doorsturen naar jou
Ik ga nml al elke donderdag.
Carpe diem homo universalis
Op 30-06-2009 9:11:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: Weer niets

Maar er zit ook een positief kantje aan: ik hoef niet te fitnessen.
United as one. Divided by zero.
Op 30-06-2009 10:43:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Geweldig! Ik heb iets gewonnen.
Klein probleempje: Ze zitten niet bij mij in de buurt. Zie dit niet als stank voor dank maar wat mij betreft schuift u mijn prijs door aan een andere deelnemer, zou zonde zijn om er geen gebruik van te maken.
ech?
Op 30-06-2009 10:49:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden