Na de laatste adem vallen de maskers af, zo ook voor de geroemde maar tevens controversiële zanger Michael Jackson die stierf op zijn vijftigste. Zijn levenloze lichaam onderging autopsie na autopsie en nog steeds is men niet helemaal zeker van de achterliggende feiten omtrent de doodsoorzaak. Een hartaanval, dat is geweten. Hij nam een medicijnencocktail met acht verschillende ingrediënten. Grootste boosdoener zou het goedje Dilaudid zijn, zoiets als morfine, in combinatie met Vicodin, ook al een sterke pijnstiller. Niet dat de Xanax, Zoloft, Prilosec, Soma en Demerol erg hebben bijgedragen. En te zeggen dat Michael Jackson tijdens de perspresentatie voor zijn allerlaatste tournee zo kwiek was als een visje. Een vis met een geurtje aan...

Tijdens de laatste weken van zijn leven kon Michael Jackson met moeite wandelen. Hij was vel over been, gebruikte krukken om zich voort te bewegen. Hij was nog niet zo lang geleden geopereerd wegens huidkanker. Eigenlijk ging het al een hele tijd érg slecht met The King Of Pop. Sinds 1985 zou hij pijnstillers hebben gebruikt om de pijn van de vele chirurgische ingrepen te verzachten. Zijn dosering werd in de loop der jaren telkens opnieuw opgeschroefd. Dat escaleerde vanaf het moment dat zijn zangcarrière instortte, hij zich diep in de schulden stak en rechtszaken wegens kindermisbruik tegen hem werden aangespannen, tot aan zijn dood.


This is it? No, it isn't. Nepmichael kondigt de O2-tour aan

Michael Jacksons

Toen hij het leven liet was hij een wrak en dat was eigenlijk al een paar jaar zo. Michael Jackson kwam zelden nog in de media en áls hij zijn gezicht liet zien dan liet hij zijn gezicht niet zien. Sluiers, hoeden, zonnebrillen, maskeerspullen genoeg. Toch kwam 'hij' tijdens een persvoorstelling voor zijn nieuwe en laatste tournee fris en monter voor de dag. Met jonge lichaamsbewegingen die we nog nooit van hem gezien hebben. Alsof hij weer voor het eerst in de belangstelling stond, gooiend met de schouders tijdens het wandelen. Alsof hij niet kon geloven wat hem overkwam. Raar. Zowat geen haan die kraaide naar het aparte gedrag. Iedereen was benieuwd naar het nieuws dat eerder zwaar in de media gehyped werd. Het bleek de aankondiging van een nieuwe concertreeks te zijn.

De Michael Jackson die de O2-concerten aankondigde had de stemintonatie van iemand die Michael Jackson nadeed. Hij zag eruit als iemand die chirurgie had gehad om op Michael Jackson te lijken. Vooral de kin was meer Michael Jackson dan Michael Jackson zelf.
Dit is trouwens niet zo vergezocht als het op het eerste zicht misschien lijkt: er zijn wereldwijd tal van hardcorefans die zich lieten opereren om zoveel mogelijk op hun idool te lijken. En het is al lang bekend dat Michael Jackson dubbelgangers als afleidingsmanoueuvre inhuurde om zelf ongestoord zijn ding te kunnen doen. Dat deed hij al in de jaren tachtig. Feit is dat er meer dubbelgangers van Michael Jackson rondlopen dan van Osama Bin Laden en Sadam Hoessein samen.

Michael Jackson-kloon
Michael Jackson-kloon?

Eigenlijk ben ik best wel zeker dat de Michael Jackson tijdens de O2-presentatie niet de echte was. In een eerder blog toonde ik u dat de kloon kortere vingers had. Ook de kin en eigenlijk de hele structuur van het gezicht was anders. Het leek er erg op, maar het was het niet. Los van de foto's die met elkaar vergeleken kunnen worden is er het videobeeld. Daarin ziet u simpelweg een Michael Jackson die zich niet gedraagt als Michael Jackson. U ziet iemand die met overtuiging een typetje speelt.

De Michael Jackson-tournee die niet doorging

De organisatoren hebben er inmiddels fiks hun vingers aan verbrand, want ze kregen niet alles verzekerd en dat werkt nu stevig in hun nadeel. Maar stel dát de optredens door konden gaan en Michael nog gewoon leefde. Er werd reeds wild gespeculeerd dat hij met een opvolger voor de Moonwalk-danspasje zou komen. Moonwalk 2.0, gedaan door een man die met moeite kan wandelen zonder krukken, pillen neemt om uberhaupt een beetje mobiel te zijn en verder zonder pruik en make-up eruit ziet als een skelet met opgeplakte neus en enkele zwarte haartjes op de poreuze perzikachtige hoofdhuid.

Het lijkt mij onmogelijk dat Michael Jackson zélf de uitputtende en allesovertreffende tournee kon uitvoeren. Dat rest slechts één alternatief: moesten de optredens zijn doorgegaan, dan is de kans érg groot dat het niet Michael Jackson zou zijn die optrad, maar een ingehuurde lookalike. Onder het mom van 'this is it', de allerlaatste reeks concerten, was het een gok die best te nemen viel. Hij was al lang met zijn echte gezicht uit de media geweest. Een ietwat andere Michael zou niemand vreemd vinden. En dat klopt. Zelfs na de O2-persconferentie had bijna niemand argwaan...


Wat zag Michael Jackson in de spiegel?

Update 25-04-2013: Zeiden we het niet? De familie alvast ook: de Michael die promotie maakte voor zijn laatste tour, dat was niet de echte.
3.14po: Ik zou er niet eens van opkijken.
(bericht gewijzigd op 30-6-2009 10:46:23)
United as one. Divided by zero.
Op 30-06-2009 10:46:23 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
IkWilOokWatZegg: Tsja dan hij ook rustig die concerten door een dubbelganger laten doen.
Toch heeft iedereen het steeds over zijn podiumstress en dat soort dingen.

Toch mooi dat de dood van bijna elk idool met een waas geheimzinnigheid wordt omgeven.
Op 30-06-2009 11:16:28 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
zendeman: Jaja nu wordt het tijd voor de conspiracy theorieën!

Misschien is ie niet dood ? Hij had immers veel schulden en die zullen nu als sneeuw voor de zon verdwijnen Immers na de dood van een beroemdheid stijgt de populariteit en verkoop…

En zo kunnen we nog wel ff doorgaan…
Op 30-06-2009 0:10:36 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Naudiz: Niet zo zeer conspiracy als je naar de feiten kijkt. De man was compleet op en zou volgens mij nooit in staat zijn die berg concerten in zijn eentje te geven. En als die het al zou proberen zou dat meteen een eind maken aan de legende King of Pop. Lijkt me niet dat tie in zijn toestand kon presteren zoals de versie uit de jaren 80. Dus een look a like naar voren schuiven is zo gek nog niet.
Op 30-06-2009 0:36:45 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian: De media en geldhoeren hebben hem kapot gemaakt. Iedere keer de negatieve publiciteit. In plaats van respect tonen voor zijn werk omdat hij de hele wereld heeft laten schudden is deze man kapot gemaakt. Dit is een hele zieke wereld waarin geld heerst. Allemaal rechtzaken omdat een zooi klootzakken geld willen op wat voor manier dan ook. Zelfde als met Britney Spears gebeurd. Allemaal bemoeizucht van de mensheid, respectloos. We zijn verreweg van een ontwikkeld ras.
.......
Op 30-06-2009 13:01:31 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
moonwalker: @Draconian:
Respect!

En nu de grote vraag: Wie is dood? The king of pop of zijn dubbelganger? Bovendien vind ik dat er in deze blog veel te veel speculaties zijn. Was hij echt ziek? Hebben we beeldmaterieel van hem dat hij met krukken moet lopen? Hebben we beeldmaterieel dat hij niet op zijn eigen benen kon staan? Dat hij één keer in een rolstoel werd gezien, zeg mij in ieder geval niets.
En in de video zie ik gewoon MJ en niemand anders. Zijn manier van lopen met opgetrokken schouders, zijn stem en zijn manier van praten met zijn fans. Hij had duidelijk zin in zijn laatste tour.

Wat mij betreft is dit allemaal een broodje aap verhaal.
Before I read newspapers I was uninformed. After reading newspapers I became misinformed
Op 30-06-2009 13:35:10 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lindaatje: Matigheid boven alles; Michael Jackson is aan gekkigheid ten onder gegaan, veroorzaakt door zijn omgeving en zijn reactie hierop. Had hij maar de hulp van St. Michael ingeroepen, om de weg van het heilige Midden te bewandelen.
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/yt]

(bericht gewijzigd op 30-6-2009 21:38:48)
CAUTE - Behoedzaamheid
Op 30-06-2009 21:23:41 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mehdi: [quote=lindaatje]
Matigheid boven alles; Michael Jackson is aan gekkigheid ten onder gegaan, veroorzaakt door zijn omgeving en zijn reactie hierop. Had hij maar de hulp van St. Michael ingeroepen, om de weg van het heilige Midden te bewandelen.
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/yt]

[/quote]

,.. De middenweg zeg je?,..

Neen, dat is niks voor MJ, immers zo.n groot artiest met zoveel talent zal nooit en ten nimmer de middeweg belopen, daar staat hij way te ver boven ( terecht vind ik ), die man heeft zo.n verchrikkelijk lange intensieve manier van leven gehad, zoveel pure songs gecompeneerd en geschreven ( ism met Quinsy ), dat hij de middenweg niet kon zien, en niet wilde zien,...
,. Waar een wil is ben ik weg,..!
Op 30-06-2009 22:11:32 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: Z'n laatste plaat vond ik anders behoorlijk 'middenweg'-muziek.
(bericht gewijzigd op 30-6-2009 22:34:59)
United as one. Divided by zero.
Op 30-06-2009 22:34:59 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lindaatje: [quote=Mehdi]
[quote=lindaatje]
Matigheid boven alles; Michael Jackson is aan gekkigheid ten onder gegaan, veroorzaakt door zijn omgeving en zijn reactie hierop. Had hij maar de hulp van St. Michael ingeroepen, om de weg van het heilige Midden te bewandelen.
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/yt]

[/quote]

,.. De middenweg zeg je?,..

Neen, dat is niks voor MJ, immers zo.n groot artiest met zoveel talent zal nooit en ten nimmer de middeweg belopen, daar staat hij way te ver boven ( terecht vind ik ), die man heeft zo.n verchrikkelijk lange intensieve manier van leven gehad, zoveel pure songs gecompeneerd en geschreven ( ism met Quinsy ), dat hij de middenweg niet kon zien, en niet wilde zien,...

[/quote]
Ha Mehdi,
wat professionaliteit en zijn beroep betreft, heb je helemaal gelijk; voor de persoon Michael is zijn leven een tragedie. Er zijn meerdere artiesten geweest die wel wisten hoe het moest, zoals Bob Dylan.
Still goin strong ...
How many roads must a man go down..
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/yt]
The answer is blowing in the wind
CAUTE - Behoedzaamheid
Op 30-06-2009 22:40:44 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mehdi: ,.. Klopt, er zijn veel singer-songwriters die een stempel hebben weten te drukken, bobby dylan, - de protestzanger - heeft zeer puik werk gemaakt, even als bv een Eric Taylor,..

Zij zijn wellicht beter bestand voor de gevaren,.. Maar vraag me ook wel eens af of Zij die rugzak van MJ zouden kunnen dragen,..kun je een hoop goede bluesy nummers mee uiteen kunnen zetten,..

,.. Blijft een lekker puur nummer, blowing in The Wind,..

,. Waar een wil is ben ik weg,..!
Op 30-06-2009 22:56:18 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mehdi:


,. Waar een wil is ben ik weg,..!
Op 30-06-2009 23:51:25 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: Ik las net dat een of andere kind acteur die oliver speelde heeft gezegd dat michael juist 100% anti medicatie was en met name verslavende medicatie, dat michael nooit dat soort dingen zou innemen en dat hij zo blij als een kind was en helemaal pumped om dat concert te geven.

Het begint vreemder en vreemder te worden, mischien is hij vermoord door de cia en dat daarom dat belachelijke bericht naar buiten kwam dat ahmenijad hem vermoord zou hebben, om het nieuws op iran te houden, om het te blijven demoniseren, mischien was er bewijs dat die vrouw ook neergeschoten was door de cia.
Op 01-07-2009 0:04:20 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi:
eoi:

Ik las net dat een of andere kind acteur die oliver speelde heeft gezegd dat michael juist 100% anti medicatie was en met name verslavende medicatie, dat michael nooit dat soort dingen zou innemen en dat hij zo blij als een kind was en helemaal pumped om dat concert te geven.

Het begint vreemder en vreemder te worden, mischien is hij vermoord door de cia en dat daarom dat belachelijke bericht naar buiten kwam dat ahmenijad hem vermoord zou hebben, om het nieuws op iran te houden, om het te blijven demoniseren, mischien was er bewijs dat die vrouw ook neergeschoten was door de cia.

WOW
Op 01-07-2009 0:12:03 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
eoi:

Ik las net dat een of andere kind acteur die oliver speelde heeft gezegd dat michael juist 100% anti medicatie was en met name verslavende medicatie, dat michael nooit dat soort dingen zou innemen en dat hij zo blij als een kind was en helemaal pumped om dat concert te geven.

Het begint vreemder en vreemder te worden, mischien is hij vermoord door de cia en dat daarom dat belachelijke bericht naar buiten kwam dat ahmenijad hem vermoord zou hebben, om het nieuws op iran te houden, om het te blijven demoniseren, mischien was er bewijs dat die vrouw ook neergeschoten was door de cia.

Waar las je dat?
United as one. Divided by zero.
Op 01-07-2009 2:36:46 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:
eoi:

Ik las net dat een of andere kind acteur die oliver speelde heeft gezegd dat michael juist 100% anti medicatie was


Ik heb nooit echt begrepen hoe hij dit nummer bedoelde...inleving is in ieder geval goed.
En zelfs vooruitziende blik in eerste strofe ...


"Morphine"

He got flat baby
Kick in the back baby
A heart attack baby
I need your body

A hot kiss honey
He's just a bitch baby
You make me sick baby
So unrelying

I'm such a swine baby
All down the line daddy
I hate your kind baby
So unreliable

A hot buzz baby
He's one of us baby
Another drug baby
You so desire

Trust in me
Trust in me
Put all your trust in me
You're doin' morphine

Hoo!

They got place baby
Kicked in the face baby
You hate your race baby
You're just a liar

Your every lick baby
Your dog's a bitch baby
You make me sick baby
You soul survivor

She never cut from me
She never cut baby
I had to work baby
You just a rival

Always to please daddy
Right up and leave daddy
You're thorwing shame daddy
So undesirable

Trust in me
Just in me
Put all your trsut in me
You're doin' morphine

Go'on babe

Relax
This won't hurt you
Before I put it in
Close your eyes and count to ten
Don't cry
I won't convert you
There's no need to dismay
Close your eyes and drift away

Demerol
Demerol
Oh God he's taking demerol
Demerol
Demerol
Oh God he's taking demerol

He's tried
Hard to convince her
To be over what he had
Today he wants it twice as bad
Don't cry
I won't resent you
Yesterday you had his trust
Today he's taking twice as much

Demerol
Demerol
Oh God he's taking demerol
Hee-hee-hee
Demerol
Demerol
Oh my Oh God it's Demerol
Hee
Oooh

Oh!

He got shit baby
Your dog's a bitch baby
You make me sick baby
You are a liar

Is truth a game daddy
To win the fame baby
It's all the same baby
You're so reliable

Trust in me
Trust in me
Put all your trust in me
She's doin' morphine

ALLES IS WAAR
Op 01-07-2009 20:29:52 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:
You just sit around just talkin' nothing
You're takin' morphine
Hoo!
Go'on baby
You just sit around just talking about it
You're takin' morphine
Hoo-hoo!
Just sit around just talking nothing about it
You're takin' morphine
You just sit around just talking about it
You're taking morphine
You just sit around just talkin' nothin'
And takin' morphine

Hoo-hoo
I'm going down baby
You're talkin' Morphine

Go'on baby!
Hoo!
Hoo!
Morphine!
Do it!
Hoo!
He's takin' morphine
Morphine!
Morphine!
ALLES IS WAAR
Op 01-07-2009 20:31:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: @update. ik zei het toch.
Er zijn ook redelijke fotos genomen trouwens, waarop michael met een grote glimlach op zn gezicht staat, dolblij dat hij op tournee gaat.
En wat ik op fok gepost heb zal ik hier ook even plaatsen:

Wat ik wel weet is dat er een boel dingen zijn die mij vreemd overkomen, bepaalde uitspraken van mj, bepaalde uitspraken van vrienden na zijn 'overlijden' en vooral dubbelzinnige songteksten. (met name scream, scared of the moon, in the back en wie kent het onderhand niet; morphene)

Daarnaast bepaalde wetenschap van hoe elvis is geeindigd, en dat is me toch een raar verhaal. Moet je maar eens doorspitten... En dan dacht je dat 'elvis leeft nog' roepers gek waren? Think again. Je trekt zowat de haren uit je kop als je leest wat een rare dingen er rond zijn 'dood' speelden.

In combinatie met dat michael in een serieus gesprek tegen (ex) lisa heeft gezegd dat hij hetzelfde als elvis (haar vader) zou gaan.


En dan nog wat mark lester gezegd heeft:

"Mark goes on to say that he is horrified by all the reports of drug abuse because, "I've never seen Michael take any drugs," but "if the autopsy reports come back and they say there were levels of this that and the other, you can't deny it."

As for the rumors that Michael was anorexic, Mark says, "We always ate well with Michael whenever he came to London. We'd always have fish and chips, which were his favorite. We ate pizza. My kids. His kids. We had family meals together. There was no suggestion he wasn't eating."

Mark also recalls one night when Michael told him that he didn't like needles: "He got bitten by a spider on his ranch, and the thing was really annoying. It wasn't healing. I do acupuncture, as well, so I got my needles and said, 'Come on, Michael, this will really help get the blood flow going and speed up the healing process. He said, 'No, Mark. I just don't like needles.' I convinced him to have it. He had it once but never again."
Op 03-07-2009 15:26:49 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
moonwalker: @update:
Ik keek met gemengde gevoelens naar de video. MJ had het altijd naar zijn zin als hij danste en zong. Dat kon je hier ook zien. Het zou de beste tour zijn die de wereld nog lange tijd zal heugen. Jammer genoeg stierf hij voordat hij de tour kon afmaken.

Ik had ook al foto's gepost van één dag voor zijn overleden. Daar zag hij ook blij uit. Reden te meer om de media niet te geloven, want die zijn alleen maar op sensatie uit.
Before I read newspapers I was uninformed. After reading newspapers I became misinformed
Op 03-07-2009 15:57:36 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
claudia83: ik zelf denk dat dit ook een nepperd is. die deze shows aankondigd,denk dat de echte michael jackson te zwak was om te komen en dat die nu toch uiteindelijk overleden is lijkt me sterk dat zijn familie nu een kloon gaan begraven en waar de hele wereld van wakker gaat liggen maar waar is zijn lichaam niemand heeft nog wat van zijn lichaam vernomen raar er zijn geen bewijzen maar wel dure herdenkingsdiensten enz dus in hemelsnaam mensen kom op met de waarheid voordat straks nog meer mensen zelfmoord plegen of rare dingen gaan doen omdat hij er niet meer is wat er dan beweerd word, heb zelf ook al dagen maagpijn van de stress en wie stond er op het podium te dansen in het stapless center die leek me juist weer wel te actief om te zeggen dat de echte michael te zwak was er klopt niks van het verhaal ik hoop echt dat ie nog leeft maar mocht het niet zo zijn laten ze dan maar met foto s van het lichaam zelf komen een herdenking zonder kist of kist gesloten zou ????? moeten hebben
weet je ben me gigantisch kwaad aan het maken er loopt ook al geest van michael rond in het huis tijdens een intervieuw met larry king tijdens een opname door het huis van michael zelf, word er gewoon ziek en misselijk van kan me zo druk om maken he, wie is nu in hemelsnaam echt dood????

[quote=moonwalker

@Draconian:
Respect!

En nu de grote vraag: Wie is dood? The king of pop of zijn dubbelganger? Bovendien vind ik dat er in deze blog veel te veel speculaties zijn. Was hij echt ziek? Hebben we beeldmaterieel van hem dat hij met krukken moet lopen? Hebben we beeldmaterieel dat hij niet op zijn eigen benen kon staan? Dat hij één keer in een rolstoel werd gezien, zeg mij in ieder geval niets.
En in de video zie ik gewoon MJ en niemand anders. Zijn manier van lopen met opgetrokken schouders, zijn stem en zijn manier van praten met zijn fans. Hij had duidelijk zin in zijn laatste tour.

Wat mij betreft is dit allemaal een broodje aap verhaal.
[/quote]
Op 05-07-2009 0:52:44 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
cootje: Ik snap niet dat veel mensen zeggen dat hij op die repetitie beelden gewoon goed mee deed. Ik vindt hem er maar slapjes bij staan, beetje proberen mee te doen lijkt het.

Krijg het gevoel dat het helemaal niet goed ging met hem op dat moment.
...
Op 17-07-2009 19:18:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:Deze video's zijn het beste te bekijken in de grote HD-versie:
(bericht gewijzigd op 25-8-2009 23:53:41)
Op 25-08-2009 23:49:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Op YouTube heeft Farhan Khan zich vastgebeten in het onderzoek naar de moord op Michael Jackson.Farhan: "La Toya Jackson exits Crustacean Restaurant in Beverly Hills on a rainy Friday evening, and reports that she'll "absolutely" be attending Dr. Conrad Murray's court case regarding the homicide of her brother, Michael.

La Toya says that there are additional people responsible for her brother's death and that she'll keep us informed as the truth unfolds."
Op 08-02-2010 0:31:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
moonwalker: Nu lijkt het gewoon alsof de familie wat geld wil aftroggelen van AEG live. Waarom niet de bekentenis op video opnemen en aan de fans laten zien zonder geld te eisen? Slechte zet weer van de familie...
Before I read newspapers I was uninformed. After reading newspapers I became misinformed
Op 25-04-2013 11:00:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
stoerecurry: Jammer van zo'n grote artiest.
Most people do not listen with the intent to understand, they listen with the intent to reply.
Op 25-04-2013 16:37:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ferry3: Van de laatste weken van Michael: de repetities voor zijn finale show die tientallen mensen hebben meegemaakt, bestaat een dvd. Bekijk die maar eens, dan zie je dat dit verhaal belachelijke nonsens is.
Op 02-05-2013 9:18:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jose D.: heeft men nooit nagegaan of het geen zelfmoord was?
Hij kan toch zelf beslist hebben hoge dosis in te nemen?
Misschien omdat hij als kindervriend geen uitweg meer zag?
ik zou nooit geloofd hebben dat hij kinderen geweld aan deed ma ja ik kan niets bewijzen alleen mijn mening zeggen .
Op 02-05-2013 16:57:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Antonymous T.: Wat een bull ! MJ. is vermoord door de illuminatie !
Op 02-05-2013 18:01:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jose D.: hoe zo?
Op 02-05-2013 18:19:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden