Alweer brekend nieuws over de nieuwe 2012-film. De concepttitels liggen in de prullenbak en '2012 - Are you ready?' is als uiteindelijke benaming naar boven gekomen. Ondertussen zijn de makers bezig met de laatste opnames, waaronder een speciaal opgezette 2012-channeling van Oth. Daarvoor zoekt men nog publiek.

Er zijn nieuwe indicaties wanneer we iets kunnen verwachten.  Als streefdatum, een flexibeler begrip dan deadline, wordt 15 mei gehanteerd. Dan is de trailer klaar. Het beeld ligt reeds op de plank, aan het geluid en de muziek wordt nog gesleuteld.

De trailer mag dan wel bijna klaar zijn, helemaal af is 2012 - Are you ready? nog niet. Op 20 mei worden zoals gezegd nog opnames gemaakt van een live Oth-channeling met publiek. Heb je zin om daar bij te zijn, dan is een e-mail naar Ellen Rauh sturen voldoende.

Mogelijk is de sessie niet gratis bij te wonen, daar is nog onduidelijkheid over. De eerste berichten spreken over een deurprijs van €20. Verdere gegevens over deze, speciaal voor de film georganiseerde, channeling zijn nog niet beschikbaar. We houden je erover op de hoogte...

Update: 20 mei als datum voor de live Oth-channeling staat vast. Reserveren via Ellen Rauh is noodzakelijk, de prijs is zoals eerder gemeld € 20. De exacte locatie staat nog niet vast, daar komen we nog op terug.

Update 2: Online inschrijven kan via deze pagina. Het gebeuren vindt zijn aanvang op zaterdagavond 20 mei 2006 om 20:00 uur. De locatie is L43 Golden Room Looiersgracht 43 in Amsterdam. Bezoekers krijgen achteraf een volledige transcriptie van de Oth-channeling. Als dat niet mooi is!

Mr. Mondeller: Niemans ziet de connectie H.A.A.R.P. - Haiti? En de aangekondigde inkrimping van de wereldbevolking
gaat door...
Op 20-01-2010 7:19:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden