Goed nieuws. Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat er geen verband is tussen het roken van cannabis en longkanker. men denkt zelfs dat de werkzame stof in cannabis, het zogenaamde THC, het verouderen van cellen en kankervorming tegen gaat. Vandaag even geen doemdenkerij en conspiracy, geen gemopper over Rouvoetigen en andere vrijheidsbeperkers en niet mekkeren over de zogenaamde economische malaise. Neen. Vandaag alleen maar goede tijdingen.

Goed oud nieuws voor de Nazi's. De Britten zaten gedurende de Tweede Wereldoorlog de meest bizarre zaken te bedenken om de Duitsers in de pan te hakken. Onlangs werd een dossier van het voormalige geheime 'War Office' in de openbaarheid gebracht waaruit het snode plan blijkt om de Duitsers met mosterdgaspijltjes te bestoken.

Het plan was simpel en doeltreffend. Hoe kan je gebouwen en installaties ongeschonden laten staan en toch de vijand verdrijven? Wel, bestook ze met duizenden pijltjes gevuld met een dodelijk zenuwgas. Briljant. Toch kwam er een kink in de kabel. Het hele project moest natuurlijk wel geheim blijven en daar wrong het schoentje. Toen de wetenschappers bij de naaimachinefabriek Singer grote hoeveelheden speciale naalden gingen bestellen ging het mis.

De vorsers konden natuurlijk niet uitleggen waarom ze de naalden nodig hadden en de fabrikant snapte niet was hij met de opgegeven specificaties aan moest. Uit een briefwisseling tussen de officials en de fabrikant blijkt dat de laatste doorhad dat het in ieder geval niet om het repareren van naaimachines ging. En zo stierf het project een stille dood en bleven de Duitsers bespaard van een gruwelijke dood.

Goed nieuws voor verdwaalde katten. Ben je als kat de weg kwijt en wil je snel weer gevonden worden doe dan als Tango. Toen de kat Tango wel een erg groot rondje had gelopen moest het dier gedacht hebben hoe hij zo snel mogelijk weer thuis kon komen. Het beest sloop de BBC studio's in en wist het decor van het programma 'Question Time' te bereiken waar op dat moment opnames waren. Het diertje besloot om voor het oog van de camera dwars door de serieuze gesprekken over Boerka's en de kwestie Iran zijn opwachting te maken. Een vriend van de eigenaresse zat op dat moment thuis naar de uitzending te kijken, herkende het dier en voila... de rest van het verhaal zal u duidelijk zijn.

Goed nieuws voor de dame die zes maanden lang een nare hoest had. De arme vrouw kreeg van de een op de andere dag een nare hoest. Dokters gingen in de weer met antibiotica en toen dat niet hielp zelfs met een heuse anti-tuberculosekuur. Helaas, het mocht niet baten en men besloot om de luchtwegen en longen via röntgen aan een dieper onderzoek te onderwerpen. Daar troffen ze de oorzaak aan. Gelukkig was het geen vervelende ziekte of iets anders gruwelijks, de oorzaak was een condoom dat de dame zes maanden eerder in haar enthousiasme opgezogen had. Het rubber werd verwijderd en de dame is van haar kuchje af.

Ron B.: "heeft aangetoond dat er geen verband is tussen het roken van cannabis en longkanker."

gegarandeerd dat er binnen nu en een paar weken weer een onderzoek het tegendeel gaat bewijzen, zoals gewoonlijk, voor elke smaak is er een onderzoekje en dito uitkomst...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 12-07-2009 17:06:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden