Het is Micheal Jackson dat de klok slaat. Zo zou zijn dood volgens geruchten steeds meer op moord lijken, een samenzwering zelfs, en onlangs kwam via de chauffeur van Jackson naar buiten dat de superster van plan was zichzelf tegen elke kost te laten klonen. Chauffeur Al Bowman kon echter niet zeggen of de kloon ook daadwerkelijk geboren is. Zou er een gekloonde kleine Michael Jackson ergens rondlopen?

Michael Jackson

De kans is klein dat er daadwerkelijk een Michael Jackson-kloon is. Niet dat hij er de dollars niet voor had, maar meer omdat de kloonbouwer niemand meer is dan de Claude Vorhilhon, ex-journalist en vooral bekend als Rael. Rael is sekteleider van de Raelianen. Zijn volgelingen geloven dat hun opperhoofd zijn instructies rechtstreeks van een buitenaards wezen heeft gekregen. Hun goeroe zal verantwoordelijk zijn voor een rimpeleffect in het bewustzijn van de aarde en diens bevolking.

Wat Rael te zeggen had op het overlijden van Michael Jackson? Volgens de spirituele leider hebben de Elohim, zo noemt hij de aliens, de technologie om iedereen te klonen en hoort de popkoning tot het selecte lijstje van gegadigden. Vorhilhon liet weten dat Michael samen met de aliens opnieuw naar de aarde zal komen, maar dan pas wanneer iedereen er klaar voor is.

Claude 'Rael' Vorhilhon
(Claude 'Rael' Vorhilhon)

Volgens Clonaid, het bedrijf dat hier op aarde in samenwerking met Rael kloont, hebben ze weinig met hun spirituele goeroe te maken. Clonaid houdt zich bezig met praktische zaken en niet met de geestelijke ontwikkeling. Of ze Michael Jackson hebben gekloond wilde Brigitte Boisselier, zowel baas van Clonaid als persvoorlichter van de Raelianen, niet zeggen omwille van privacy-redenen. Wel liet ze weten dat Jackson al 17 jaar een van hun meest gewaardeerde gasten was en op een speciale lijst stond. Clonaid ligt sinds 2002 onder vuur, toen ze beweerden als eerste een mens te hebben gekloond. Die claim hebben ze nooit kunnen/willen bewijzen.

De geruchtenmolen draait over dit onderwerp al sinds 2002. Toen bezocht Jackson samen met lepelbuiger Uri Geller een congres over klonen. Het was na dit congres dat Jackson tegen Geller zou hebben gezegd dat hij zich absoluut wilde laten klonen. We hebben onze vriend Uri gecontacteerd, maar deze koos er voor om zich niet uit te laten over The Clone King Of Pop.
Lanoe: Ik heb het nu wel gehad met al dat MJ "nieuws".
Kvind het erg genoeg dat zijn muziek nu de hele tijd gedraaid wordt.

Kben denk ik MJ moe
Carpe diem homo universalis
Op 12-07-2009 14:00:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Frank Bomans: Michaaaaaaaeeeeeelllll!!!!

*valt flauw
Zijde weer bezig, Madam Toerkes?
Op 12-07-2009 14:10:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus: Kan best, maar niemand zal 'm herkennen...
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 12-07-2009 14:22:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Frank Bomans:
Ja Horus:

Kan best, maar niemand zal 'm herkennen...

grote kans, zelfs zijn eigen kinderen lijken niet op hem.
Zijde weer bezig, Madam Toerkes?
Op 12-07-2009 14:32:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Salomé:
Ja Horus:

Kan best, maar niemand zal 'm herkennen...

Och ja! Als hij gekloond is komt er een neger-versie van MJ. Toen ik het stukje las had ik in mijn hoofd de Michael zoals hij er op het laatst uitzag. Maar dat kan dan natuurlijk helemaal niet.
Op 12-07-2009 16:31:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: geklooi van een gekloonde clown.
'Don't forget rule number 6'
Op 12-07-2009 17:15:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden