Lilly, een chihuahua-puppy, is geboren met vijf poten. De eigenaar van de pup wilde haar verkopen aan John Strong, eigenaar van een freak-show in New York. Lilly de pup dreigde te eindigen als een tentoonstelling in de freak-show in New York, terwijl de pup juist erg veel last heeft van haar vijfde poot.

Lilly kan zich nauwelijks voortbewegen omdat ze geen enkel gevoel heeft in haar vijfde poot. De poot hangt er gevoelloos bij. Doordat de vooropgestelde verkoop veel ophef veroorzaakte besloot de eigenaar de pup toch niet te verkopen aan John Strong. De eerdere koper zag van zijn aankoop af en kreeg zijn geld terug. Gelukkig diende er zich een andere koper aan, Allyson Siegel. Siegel wil de pup helpen door operatief de vijfde poot te laten verwijderen.

Doordat het verhaal van Lilly de chihuahua-puppy bekendheid kreeg, kwam ook de eigenaar van de freak-show in beeld. Alleen niet zoals hij zou willen. Hij werd omschreven als een gewetenloze man die ongelukkige dieren exploiteert voor zijn eigen belang.
Hierop is Lilly het middelpunt geworden van een bizar gevecht. De eigenaar van de freak-show trekt zijn woorden terug en beweert de rechtmatige eigenaar te zijn van deze pup. Op deze manier hoopt hij te bewijzen dat hij het goed voor heeft met alle dieren in zijn show.

Pulmonaria: Dah.
Nu maar hopen dat het hondje niet de dupe word van al dit gebekvecht.
Op 02-08-2009 10:48:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cynditjuh: ^Ja inderdaad. Arm beestje
....of niet
Op 02-08-2009 0:06:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vosje: Mee eens!
If time doesn't matter, distance also won't.
Op 19-10-2009 16:41:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden