We worden omgeven door allerlei zaken die we niet zien. Op dit moment bijvoorbeeld zweven er complete TV uitzendingen langs het beeldscherm dat je nu bekijkt. We hebben een apparaat zoals een televisie nodig om al die onzichtbare zwevende beelden en geluiden te vertalen naar iets wat we wél waar kunnen nemen. Buiten radio- en TV-golven zou het heel goed mogelijk zijn dat we onze ruimte delen met andere dimensies. Het feit dat we ze niet kunnen waarnemen zegt niets over het bestaan ervan. Wat zou er gebeuren als we een medium zoals een televisietoestel zouden hebben die ons in staat stelt om die andere werelden wel waar te kunnen nemen. Misschien hebben we al zo een medium maar onderschatten de werking ervan.

dmt

(Bouwplaat voor de ware doe-het-zelvert)

Di-Methyl-Tryptamine of afgekort DMT is een zogenaamde psychoactieve stof die al eeuwen bij de oude Zuid-Amerikaanse volkeren bekend is. Onder leiding van shamanen gebruikt men deze stof om wijsheden op te doen. In het Westen is DMT nog niet zo heel lang bekend maar wat we ervan weten verbaast vriend en vijand. Het lijkt er op dat DMT in onze hersenen dezelfde functie vervult als de radio of televisie in uw huiskamer, het vertaalt voor ons een onzichtbare wereld naar een omgeving die we wel kunnen waarnemen.

Deze werelden zijn gewoonlijk onzichtbaar voor ons en onze instrumenten wanneer wij in normale bewustzijnstoestand verkeren. Maar even waarschijnlijk als de theorie dat deze werelden 'alleen in onze geest' bestaan is het dat zij in werkelijkheid 'buiten ons' en op zichzelf bestaan. We hoeven alleen maar de ontvangstmogelijkheden van onze hersenen te veranderen, om ze te begrijpen en ermee te communiceren. (zie: Strassman, DMT de geestmolecule)

Het was met name Strassman die in begin van de jaren '90 onderzoek deed naar de effecten van DMT. Het meest opvallende effect was dat een deel van de proefpersonen ondanks hun verschillende achtergronden en persoonlijke paradigma's doorgaans dezelfde 'visioenen' rapporteerden.

... eerst kom je in een glasachtige voorruimte; dat is de poort waar je doorheen moet. Je wordt er als het ware in gezogen. Aan de andere kant kom je in een wereld terecht die je nog niet kende. Hier kun je de volgende ervaringen hebben; tijd en ruimte zijn opgeheven, je ziet vreemde planten of plantaardige vormen. Je bevindt je in een vibrerend universum zonder vormen. Je ziet vreemde machines en hoort buitenaardse muziek. Je hoort vreemde talen, soms begrijpelijk, soms niet en je ziet intelligente wezens in allerlei vormen. Heel vaak maak je het volgende mee: je bent omgeven door wonderlijke wezentjes die een kosmische dans voor je opvoeren. Ze bestaan uit spiraalachtige vormen die door elkaar warrelen. Ze hebben snoetjes, kijken je aan, lachen je toe en praten met hoge piepstemmetjes tegen je. Meer hier.

De visioenen die de testpersonen van Strassman beschreven werden en worden ook door individuele gebruikers gerapporteerd. En dat is vreemd. Tot nu toe is er geen enkele drug of psychoactieve stof gevonden die bij iedereen zulke gelijkwaardige 'visioenen' oproept. Wie DMT tot zich neemt wordt meegezogen in een bijna buitenaardse wereld. Men ziet complexe machines en wezens die intelligent overkomen. In de regel lijken die wezens blij te zijn met het 'bezoek' aan hun wereld en proberen de gebruiker dingen duidelijk te maken.

DMT is not one of our irrational illusions. I believe that what we experience in the presence of DMT is real news. It is a nearby dimension–frightening, transformative, and beyond our powers to imagine, and yet to be explored in the usual way. We must send fearless experts, whatever that may come to be, to explore and report back on what they find.

McKenna 1992, Food of the Gods: The Search for the Original Tree of Knowledge A Radical History of Plants, Drugs, and Human Evolution

De grote vraag is echter of DMT slechts toevallig dezelfde hallucinaties teweeg brengt of dat gebruikers daadwerkelijk een glimp van een alternatieve wereld te zien krijgen. Marko A. Rodriguez schreef een diepgaand stuk over DMT (A Methodology for Studying Various Interpretations of the N,N-dimethyltryptamine-Induced Alternate Reality PDF) waarin hij een aantal voorstellen doet om de onder DMT waargenomen alternatieve realiteit te doorgronden. Het is een stap om de vreemde effecten van DMT beter te begrijpen... of het nu om de onbegrensde menselijke fantasie gaat of daadwerkelijk 'die andere wereld'.

DMT valt onder de Opiumwet en het is dus verboden het goedje in bezit te hebben. Hoe je zelf DMT kan maken kan men hier (PDF) nalezen. We houden ons aanbevolen.

Meer weten? Zie ook hier op deze site. Of kijk hieronder nog even naar deel 1 van de docu: "DMT the Spirit Molecule".

artofnemesis: Dromen vinden ook niet daadwerkelijk plaats zoals je ze droomt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je droom niet 'echt' is, maar het vind -voor zover je kan nagaan- alleen plaats in je hoofd. Immers, je ligt gewoon in je bed als je wakker wordt (tenzij je fervent slaapwandelaar bent natuurlijk).

Zoals ik het interpreteer uit dit blog lijkt het effect van DMT-gebruik wel een beetje op het hebben van lucide dromen.
Op 26-08-2009 0:16:34 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
maraatje: DMT... geweldig! :-D

Het is echt net alsof je naar een andere dimensie reist, eerst ga je door een soort van ruimte tunnel waar verschillende deuren/poorten geopend worden totdat je in een andere wereld beland. Het kan zijn dat je de eerste keer niet door alle poorten heen gaat zeg maar, dan maak je alleen een prachtige reis. Het zal er ook wel een beetje aan liggen of je ervoor open staat denk ik. 20 Minuutjes later ben je super relaxed weer terug in onze wereld :-)

edit: Ik neem liever de natuurlijke dan de syntetische DMT, dat halen ze uit bepaalde boomschors. Ze noemen DMT ook wel eens de 'levensbouwsteen'; omdat het iets is wat in alles voorkomt (alle planten, bomen, stenen etc).
(bericht gewijzigd op 26-8-2009 12:28:30)
Op 26-08-2009 0:26:38 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian:
artofnemesis:

Dromen vinden ook niet daadwerkelijk plaats zoals je ze droomt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je droom niet 'echt' is, maar het vind -voor zover je kan nagaan- alleen plaats in je hoofd. Immers, je ligt gewoon in je bed als je wakker wordt (tenzij je fervent slaapwandelaar bent natuurlijk).

Zoals ik het interpreteer uit dit blog lijkt het effect van DMT-gebruik wel een beetje op het hebben van lucide dromen.


Wat is daadwerkelijk?
In een droom beweeg je ook echt op dat moment en de emoties zijn net zo echt als nu. Dus wat is het verschil met dromen en deze werkelijkheid? Welke wereld is echt?
In deze wakkere toestand vindt ook alles plaats in je hoofd.
.......
Op 26-08-2009 0:43:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: De vraag is natuurlijk, zit de wereld van alledag alwel of niet in je hoofd? en wat zou het uitmaken, uiteindelijk kijk jij door de dopjes.
Dus waarom zou je geen DMT gebruiken en een extra avontuurtje hebben, zou ik ooit de mogelijkheid aangeboden krijgen zou ik het doen
Op 26-08-2009 13:03:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Feng Shui:
artofnemesis:

Dromen vinden ook niet daadwerkelijk plaats zoals je ze droomt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je droom niet 'echt' is, maar het vind -voor zover je kan nagaan- alleen plaats in je hoofd. Immers, je ligt gewoon in je bed als je wakker wordt (tenzij je fervent slaapwandelaar bent natuurlijk).

Zoals ik het interpreteer uit dit blog lijkt het effect van DMT-gebruik wel een beetje op het hebben van lucide dromen.

Er was eens een man die naar een wijsgeer ging en hem vertelde dat hij iedere nacht droomde dat hij een vlinder was. Waarop de wijsgeer antwoorde dat hij ook een vlinder kon zijn die iedere dag droomde dat hij een mens was....
Onderschriften zeggen niets
Op 26-08-2009 13:18:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Snadert: De boeken van Strassman zijn ongelofelijk interessant. Als hij niet op wetenschappelijke wijze zijn experimenten had uitgevoerd waren de verhalen van zijn proefpersonen al lang naar het rijk der fabelen verwezen.

Sommige proefpersonen gaven aan dat er communicatie mogelijk was met de wezens/androids/automatons/insectoids aan de andere kant en dat men blijkbaar 'wist' dat de proefpersoon 'eraan kwam'.

Ook Graham Hancock onderzoekt in 'Supernatural' de aard van DMT. Ook hij kan bijna niet anders concluderen dat DMT blijkbaar jouw bewustzijn/realiteit ontvanger op een ander kanaal schakelt.

Hetgeen weer prima klopt met de theorie van onze eigen Pim van Lommel die concludeert dat ons bewustzijn niet in ons hoofd zit maar ergens anders en dat ons brein functioneert als een ontvanger...
Op 26-08-2009 15:10:44 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
adenis: hebben 2 mensen die in dezelfde ruimte zitten wel eens dmt tegelijk gebruikt? dan zou je elkaar kunnen tegen komen in die andere wereld (als die wereld buiten je hoofd bevind).

wel erg interessant. Bij de eerste 2 alinea's had ik nog zoiets van: gewoon leuk om eens lekker te trippen. Maar als iedereen dezelfde "trip" heeft, dan moet dat eens onderzocht worden.

is er trouwens ook onderzocht wat de effecten zijn op gebruik van dmt op lange termijn? Dan zou GW die effecten er wel even bij moeten zetten voor die gasten die nu zelf dmt gaan maken en gebruiken. zou wel zo netjes zijn.
Op 26-08-2009 15:26:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
adenis:

is er trouwens ook onderzocht wat de effecten zijn op gebruik van dmt op lange termijn? Dan zou GW die effecten er wel even bij moeten zetten voor die gasten die nu zelf dmt gaan maken en gebruiken. zou wel zo netjes zijn.

DMT komt van nature al in de hersenen voor. Het effect op lange termijn is dus 0,0.
Het beste effect geeft trouwens de combinatie van 5-MEO-DMT met NN-DMT zals in ayahuasca.
Je kan zelf ook DMT winnen uit phalaris gras, een handleiding hiervoor vind je in Psychedelic Shamanism van Jim DeKorne
ISBN- 1-55950-110-3

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 26-08-2009 15:58:11 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NEO:
Tetzmol:

adenis:

is er trouwens ook onderzocht wat de effecten zijn op gebruik van dmt op lange termijn? Dan zou GW die effecten er wel even bij moeten zetten voor die gasten die nu zelf dmt gaan maken en gebruiken. zou wel zo netjes zijn.

DMT komt van nature al in de hersenen voor. Het effect op lange termijn is dus 0,0.
Het beste effect geeft trouwens de combinatie van 5-MEO-DMT met NN-DMT zals in ayahuasca.
Je kan zelf ook DMT winnen uit phalaris gras, een handleiding hiervoor vind je in Psychedelic Shamanism van Jim DeKorne
ISBN- 1-55950-110-3

Tetzmol.


Das leuk maar er zit ook schadelijke rommel in phalaris gras, http://en.wikipedia.org/wiki/Phalaris_(grass)
Op 26-08-2009 16:02:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
janh: http://www.eso-garden.com/specials/psychedelic_shamanism.pdf

psychedelic shamanism online te lezen
Op 26-08-2009 16:26:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
barosman:
(bericht gewijzigd op 26-8-2009 21:44:37)
Op 26-08-2009 21:44:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Libertarian:
Tetzmol:

DMT komt van nature al in de hersenen voor. Het effect op lange termijn is dus 0,0.
Het beste effect geeft trouwens de combinatie van 5-MEO-DMT met NN-DMT zals in ayahuasca.


Lange termijn effecten bij veelvuldig gebruik zijn nog niet geheel onderzocht. Zo zou het bepaalde vormen van kanker kunnen bevorderen.

DMT valt onder de Opiumwet en het is dus verboden het goedje in bezit te hebben. Hoe je zelf DMT kan maken kan men hier (PDF) nalezen. We houden ons aanbevolen.


Klopt ten dele.
Er zijn 'kerken' die DMT (in de vorm van Ayahuasca) wel mogen produceren vanwege de vrijheid van religie. Zo heb ik een maand geleden een ayahuasca-sessie bijgewoond met een Braziliaanse 'shaman'. Ik kan nog weinig uitspraken doen over ayahuasca, gezien het mijn eerste ervaring was, maar ik kan wel zeggen dat ik dit heel snel weer ga herhalen. Het gevoel als je in de trip zit is enorm moeilijk te omschrijven. Het gevoel erna wel. Pure euforie!
Op 26-08-2009 22:32:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
barosman: wel eens salvia uitgeprobeerd?
das ook een mooi tripmiddel en kun je gewoon bij de smartshop halen.
heb zelf 40x extract gehad die je volgens mij nergens legaal kan kopen.
ik werd zo vanaf de bank opgezogen door een zwart gat en belande in een huiskamer met open haart waar wat mensen op de bank zaten.
toen ineens gingen allerlij parallelle dementies als een doorgebladerd boek aan mijn ogen voorbij.
ik had wel het gevoel dat ik steeds opgezogen werd door iets ontzichtbaars en dat deed wel redelijk pijn over mijn hele lichaam.
daarna kwam ik terecht in een woonwijk met wat gras en wat futuristische lampen.
op het laatst kwam ik terecht in een huis en was ik een kind van 6 en stond mijn "moeder" te koken, toen wou ik de tafel opklimmen en gleed zo terug in de aardse realiteit.
tijdens de trip had ik geen enkel besef over mijn aardse bestaan.
net zoiets als dat je je pas wat kan herinneren nadat je geboren bent en niks weet van wat daarvoor is gebeurt.
volgens vrienden lag ik tijdens de trip als een dood lijk op de grond.
was best een unieke ervaring, misschien binnenkort weer eens doen.
Op 27-08-2009 3:11:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kelder:
barosman:

wel eens salvia uitgeprobeerd?
das ook een mooi tripmiddel en kun je gewoon bij de smartshop halen.
heb zelf 40x extract gehad die je volgens mij nergens legaal kan kopen.
ik werd zo vanaf de bank opgezogen door een zwart gat en belande in een huiskamer met open haart waar wat mensen op de bank zaten.
toen ineens gingen allerlij parallelle dementies als een doorgebladerd boek aan mijn ogen voorbij.
ik had wel het gevoel dat ik steeds opgezogen werd door iets ontzichtbaars en dat deed wel redelijk pijn over mijn hele lichaam.
daarna kwam ik terecht in een woonwijk met wat gras en wat futuristische lampen.
op het laatst kwam ik terecht in een huis en was ik een kind van 6 en stond mijn "moeder" te koken, toen wou ik de tafel opklimmen en gleed zo terug in de aardse realiteit.
tijdens de trip had ik geen enkel besef over mijn aardse bestaan.
net zoiets als dat je je pas wat kan herinneren nadat je geboren bent en niks weet van wat daarvoor is gebeurt.
volgens vrienden lag ik tijdens de trip als een dood lijk op de grond.
was best een unieke ervaring, misschien binnenkort weer eens doen.


Die ervaring is ook wel uit Ketamine te halen,misschien nog iets harder.

Ik geloof zelf niet zo in Ayahuasca. Na wat beelden te hebben gezien van mensen onder invloed van het drankje kwam ik uit op een soort kwakzalverij. Het zag er niet echt "trippend" uit.

Iets waar je bijna gegarandeerd van gaat overgeven met als doel je lichaam te reinigen is iets waar ik niet naar op zoek ben.

Op 27-08-2009 5:04:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian: dubbelpost
(bericht gewijzigd op 27-8-2009 7:28:16)
.......
Op 27-08-2009 6:37:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian:
Libertarian:

Klopt ten dele.
Er zijn 'kerken' die DMT (in de vorm van Ayahuasca) wel mogen produceren vanwege de vrijheid van religie. Zo heb ik een maand geleden een ayahuasca-sessie bijgewoond met een Braziliaanse 'shaman'. Ik kan nog weinig uitspraken doen over ayahuasca, gezien het mijn eerste ervaring was, maar ik kan wel zeggen dat ik dit heel snel weer ga herhalen. Het gevoel als je in de trip zit is enorm moeilijk te omschrijven. Het gevoel erna wel. Pure euforie!


Toevallig, ik wil het ook eens proberen. Ik heb al flinke ervaring met paddo`s opgebouwd wat je nu nog legaal als truffels kan kopen maar het effect is niet meer zo sterk als in het begin. Komt waarschijnlijk omdat er toch iets blijft hangen ook al is het uitgewerkt. Je gedrag verandert omdat je bepaalde dingen hebt ervaren die ook blijven hangen. Vroeger als kind(8 jaar) heb ik schijnbaar gestotterd, maar dit was ik allang vergeten. Tijdens één van de paddo-sessies kwam het terug! Ik heb een week nodig gehad om het weer af te leren. Het kan dus daadwerkelijk delen activeren in je hersenen die blijvend zijn.

Met paddo`s verlies je het aspect van ruimte en tijd. Je bent letterlijk één met alles en tijdens deze trip begrijp je dat ook. De dagelijkse sleur verdwijnt totaal. Het is net of de hele wereld om je heen juist in je is. Niets anders dan een projectie van je ik. Ik ben dus zeer benieuwd wat DMT met je doet.

In de Santo Daime kerk kun je schijnbaar na een intakegesprek (om te kijken of je wel geschikt bent) een keer meedoen met een sessie van de thee (dmt). Dit ga ik zeker doen. Tijd om wat dieper op deze materie in te gaan.
http://www.santodaime.nl/index2.html
(bericht gewijzigd op 27-8-2009 9:00:52)
.......
Op 27-08-2009 6:53:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Antoine:
Draconian:
Het is net of de hele wereld om je heen juist in je is. Niets anders dan een projectie van je ik.

Dat is ook zo! De wereld is de manifestatie van één enkel bewustzijn, in miljarden kleine facetjes, die wij als ons "ik" in een soort van ruimte-tijd bubbel ervaren. En die parallelle universums zijn net zo goed manifestaties van datzelfde Scheppende principe, dat eigenlijk het potentieel is en heeft om alles te scheppen. Terwijl er enerzijds manifestatie is, bestaat er anderzijds niet echt zoiets als tijd en ruimte. Het universum manifesteert zich wel, zoals een film, maar het is ook niet meer dan dat: een projectie van de geest. Die projectie, die wij als het heelal en onze levens ervaren, is dat wat men in oude geschriften als "MAYA", de grote illusie beschouwd. Terwijl de illusie, op het moment dat er deel van uitmaakt, uiteraard maar al te echt is, natuurlijk. Net zoals de realiteit van een droom als heel "echt" kan overkomen. Maar wanneer we sterven, dan kijken we terug op onze levens zoals we op onze dromen terugkijken. Dan zeggen we wellicht: "Tiens, weet je welke rare droom ik zonet gehad heb?" Aangezien het de aard van het Scheppende is om te manifesteren, omdat Scheppen als daad op zich zo leuk is, (kijk maar naar onszelf; wat is het leukste dat we kennen?), zal dit proces van Scheppen en vernietigen altijd, in het eeuwige nu, blijven doorgaan.
Op 27-08-2009 9:45:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
artofnemesis:
Draconian:

Wat is daadwerkelijk?
In een droom beweeg je ook echt op dat moment en de emoties zijn net zo echt als nu. Dus wat is het verschil met dromen en deze werkelijkheid? Welke wereld is echt?
In deze wakkere toestand vindt ook alles plaats in je hoofd.


Met daadwerkelijk bedoelde ik de wereld zoals wij deze fysiek ervaren door tast, geur, zicht, geluid etc.
Natuurlijk kan je droomwereld net zo goed de 'echte' wereld zijn, maar voor zover ik kan nagaan zit ik nu hier achter een toetsenbordje dit in te typen en ervaart mijn ego dat als 'echt'.
In deze 'echte' wereld zijn er wel erg veel mensen waarmee je verifieerbare interactie hebt, wat niet geldt voor de droomwereld.
E.g., degenen die mij dit nu zien typen kunnen mij dat morgen ook nog navertellen. Tenzij dit alles een heel lange droom is natuurlijk.. maar dat valt lastig te bewijzen

Vandaar ook mijn bruggetje naar het hebben van lucide dromen, daar is de scheidingslijn tussen 'de echte wereld' en 'de droomwereld' helemaal klein

Misschien ben je door het hebben van een OOBE wel degelijk in een soort van tussen-dimensie, net als bij het gebruik van DMT..

Antoine:
... datzelfde Scheppende principe, dat eigenlijk het potentieel is en heeft om alles te scheppen. ... Aangezien het de aard van het Scheppende is om te manifesteren, omdat Scheppen als daad op zich zo leuk is, zal dit proces van Scheppen en vernietigen altijd, in het eeuwige nu, blijven doorgaan.


.. omdat het Scheppende alles door alles wil ervaren. Daarom is het een steen en een boom en jij en ik.

barosman:

wel eens salvia uitgeprobeerd? das ook een mooi tripmiddel en kun je gewoon bij de smartshop halen.

Welke Salvia? Salvia Sclarea? Of Salvia Off., want dat kan je ook gewoon bij de AH halen
(bericht gewijzigd op 27-8-2009 9:57:09)
Op 27-08-2009 9:46:02 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
TroyLee: Kan iemand hier ook daadwerkelijk aan DMT komen? Ik ben er al een tijd naar op zoek maar tot op heden nog geen succes. Laat het me even weten aub.
Op 27-08-2009 10:09:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Link:
Welke Salvia? Salvia Sclarea?

Salvia Divinorum
Kan iemand hier ook daadwerkelijk aan DMT komen? Ik ben er al een tijd naar op zoek maar tot op heden nog geen succes. Laat het me even weten aub.


Het verkopen van geextraheerde dmt is illegaal, het extraheren zelf is ook illegaal. Ik ken iemand die DMT uit de mimosa hostilis haalt..dat zou op een watergebaseerde manier gebeuren, maar hoe juist weet ik niet,..maar het is zeker te vinden via google.
(bericht gewijzigd op 27-8-2009 11:18:48)
Op 27-08-2009 11:18:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
maraatje:
TroyLee:

Kan iemand hier ook daadwerkelijk aan DMT komen? Ik ben er al een tijd naar op zoek maar tot op heden nog geen succes. Laat het me even weten aub.


Hier kun je het waarschijnlijk wel vinden: www.drugsforum.nl
Op 27-08-2009 11:28:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ramonkey: Heb salviagebruikers op internet gezien en het leek mij meer op een bewustzijsvenauwende reactie daan iets waarvan je geest meer open gaat staan. Vond de beelden erg herkenbaar en ook nogal schokkend trouwens... Heb als neohippie in de jaren zeventig erg veel lsd gebruikt ik vermoed rond de 300 trips en hoewel ik het waarschijnlijk niet meer zal gebruiken heb ik er wel enkele van de meest intense ervaringen gehad van mijn leven... Afgelopen jaraen ben ik een paar keer bijna gestorven maar daar waren mijn 'spirituele' ervaringen lang niet zo intens bij... de ervaring op zich wel maar de beleving ervan was niet direct spiritueel te noemen, eerder een wegzinken in een groot objectief niets...
Op 27-08-2009 11:32:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian:
Ramonkey:

Afgelopen jaraen ben ik een paar keer bijna gestorven maar daar waren mijn 'spirituele' ervaringen lang niet zo intens bij... de ervaring op zich wel maar de beleving ervan was niet direct spiritueel te noemen, eerder een wegzinken in een groot objectief niets...


Interessant om te weten. Als je dus dood gaat heb je niet dezelfde ervaring als een spirituele trip maar meer van overgaan tot het niets. Soort van eeuwige slaap zonder manifestatie.
.......
Op 27-08-2009 0:09:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
barosman: lijkt me leuk om een keer dmt te gebruiken in de top van een piramide.
of in een maya tempel of een megalith.
misschien ga je dan wel door een spacegate heen.
Op 27-08-2009 14:35:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ramonkey: @ draconian Denk niet dat mijn ervaring echt een maatstaf is maar natuurlijk wel een van de vele ervaringen... het was ook niet beangstigend of als verlossing aanvoelend.. maar ik was in die tijd ook erg moe en uitgeput... MIjn enige zorg die ik had betrof mijn dochter en voor de rest drong de wereld niet echt door....maar een grote tegenstellinhg tot de universele liefde en verbondenheid en bij tijden paranoia die ik voelde onder invloed van acid...
Op 27-08-2009 14:47:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
TroyLee: Ik heb al meerdere forums geprobeerd maar tot op heden blijft het bij "diegene heeft het nu niet" en "ik kan er niet meer aankomen" etc. etc.
Dus mocht er iemand zijn... Dan hoor ik het graag.
Op 27-08-2009 15:39:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian:
TroyLee:

Ik heb al meerdere forums geprobeerd maar tot op heden blijft het bij "diegene heeft het nu niet" en "ik kan er niet meer aankomen" etc. etc.
Dus mocht er iemand zijn... Dan hoor ik het graag.


Ik heb al gepost dat je aan een sessie mee moet doen als je nog gebruik wilt maken van DMT. Dit is de enige manier om het nog legaal te doen.
Dus via http://www.santodaime.nl/index2.html of http://www.degewijdereis.nl/programma-healing-ayahuasca-workshops/
.......
Op 27-08-2009 15:52:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
TroyLee:
Draconian:

TroyLee:

Ik heb al meerdere forums geprobeerd maar tot op heden blijft het bij "diegene heeft het nu niet" en "ik kan er niet meer aankomen" etc. etc.
Dus mocht er iemand zijn... Dan hoor ik het graag.


Ik heb al gepost dat je aan een sessie mee moet doen als je nog gebruik wilt maken van DMT. Dit is de enige manier om het nog legaal te doen.
Dus via http://www.santodaime.nl/index2.html of http://www.degewijdereis.nl/programma-healing-ayahuasca-workshops/


Dat had ik inderdaad al gelezen en dat past weer in het rijtje antwoorden waar ik iedere keer op uitkom. But i'm looking for the real stuff thx any way.
Op 27-08-2009 16:04:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
artofnemesis:
TroyLee:

Kan iemand hier ook daadwerkelijk aan DMT komen? Ik ben er al een tijd naar op zoek maar tot op heden nog geen succes. Laat het me even weten aub.


Je kan anders gewoon ook even het stuk goed lezen en lekker zelf de ingrediëntjes halen:

Hoe je zelf DMT kan maken kan men hier (PDF) nalezen. We houden ons aanbevolen.


Staat toch vrij duidelijk een linkje: http://forums.mycotopia.net/attachments/botanicals-cactus-misc-entheogens-psychedelics/115371-total-newbie-needs-help-1st-time-mhrb-extraction-dmthandbook.pdf

Acacia Obtusifolia is vast via internet verkrijgbaar. Je kan ook schors van Mimosa Hostilis verkrijgen, even googlen leerde mij EUR 38,- voor 750 gram. Uit Brazilië.

Veel succes verder met je zoektocht naar geestverruimende middelen, en lees het boek Google voor Dummies eens
(bericht gewijzigd op 27-8-2009 17:34:08)
Op 27-08-2009 17:26:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kelder:
TroyLee:

Draconian:

TroyLee:

Ik heb al meerdere forums geprobeerd maar tot op heden blijft het bij "diegene heeft het nu niet" en "ik kan er niet meer aankomen" etc. etc.
Dus mocht er iemand zijn... Dan hoor ik het graag.


Ik heb al gepost dat je aan een sessie mee moet doen als je nog gebruik wilt maken van DMT. Dit is de enige manier om het nog legaal te doen.
Dus via http://www.santodaime.nl/index2.html of http://www.degewijdereis.nl/programma-healing-ayahuasca-workshops/


Dat had ik inderdaad al gelezen en dat past weer in het rijtje antwoorden waar ik iedere keer op uitkom. But i'm looking for the real stuff thx any way.


Zoek je soms handel Troy?

Mondkapjes doen het anders ook erg goed deze dagen.

Zoals Draconian al vertelde. Sta een sessie bij en proef die ervaring. Ik denk namelijk zelf dat je helemaal niks gaat meemaken.

Zit je dan straks met je kilo's DMT...
Op 27-08-2009 19:13:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
zendeman: Interessant goedje dat DMT!

Is alleen jammer dat het, zeker de eerste keer, als een rollercoaster komt opzetten en doorgaat en uiteindelijk te kort duurt om alles te bevatten…

Je zou het dan ook vaker moeten doen…

Tevens is het moeilijk te doseren!

Ayahuasca is gemoedelijker omdat het veel geleidelijker opkomt, langer duurt en je kunt het ook beter sturen. Daarnaast is het goed te doseren…

DMT (organisch of synthetisch) is wel te krijgen als je de juiste wegen kent
Op 27-08-2009 19:55:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian:
zendeman:


DMT (organisch of synthetisch) is wel te krijgen als je de juiste wegen kent


Lijkt wel of we met een stelletje dealers te maken hebben hier. Mijn voorkeur gaat uit naar de legale sessie in de Santo Daime kerk.
.......
Op 27-08-2009 20:25:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kelder:
Draconian:

zendeman:


DMT (organisch of synthetisch) is wel te krijgen als je de juiste wegen kent


Lijkt wel of we met een stelletje dealers te maken hebben hier. Mijn voorkeur gaat uit naar de legale sessie in de Santo Daime kerk.


Stotteren tijdens een paddo trip.. Ja maar hoe dan?

Ik vind het wel grappig dat je je trip probeert te omschrijven. Naar mijn idee is het gene wat je meemaakt niet echt in duidelijke termen uit te leggen. De basis van een hallucinatie is vrij helder te verklaren , maar het gene wat jou ziel voelt en ziet is niet meetbaar noch uit te leggen.

Ook vraag ik me eigelijk af waarom je geintresseerd bent in zo'n sessie in de Santo Daime kerk. (Heb zelf ook de intresse gehad, dus no offense)

Is het vanwege de verhalen van horen zeggen, beinvloed door Santo Daime? of de "dope" itself? Try before you die?

I was born curious.

Op 27-08-2009 20:46:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian:
Kelder:

Stotteren tijdens een paddo trip.. Ja maar hoe dan?

Ik vind het wel grappig dat je je trip probeert te omschrijven. Naar mijn idee is het gene wat je meemaakt niet echt in duidelijke termen uit te leggen. De basis van een hallucinatie is vrij helder te verklaren , maar het gene wat jou ziel voelt en ziet is niet meetbaar noch uit te leggen.

Ook vraag ik me eigelijk af waarom je geintresseerd bent in zo'n sessie in de Santo Daime kerk. (Heb zelf ook de intresse gehad, dus no offense)

Is het vanwege de verhalen van horen zeggen, beinvloed door Santo Daime? of de "dope" itself? Try before you die?

I was born curious.


Om eerlijk te zijn kan ik alles nog herinneren van de trips met paddo`s. Ook precies het gevoel en de ervaring nog. Je kan letterlijk in je geheugen graven en zelfs aanpassen tot bepaalde grenzen. Stotteren kwam terug omdat ik letterlijk mijn jeugd(kindzijnde) opnieuw ging beleven. Dit is maar bij één sessie gebeurd. De laatste sessie was schokkend. Ik zag geen verschil meer tussen goed en kwaad, wat wel en niet mag. Ik zag de mensheid als kuddedieren om mee te spelen. Ik heb verdomd veel moeite moeten doen om mijn menselijke kant te laten overheersen. Ik kwam er ook niet meer uit na 12 uurtjes en ben dus als een gek suiker gaan eten. Dit was mijn besluit om nooit meer paddo`s te nemen. Het kan dus inderdaad gevaarlijk zijn omdat je letterlijk hergeprogrammeerd kan worden. Moet je eens voor de gein onder invloed van paddo`s een actie -of griezelfilm gaan kijken. Je zal merken wat voor grote invloed deze emoties via de tv op je kunnen hebben en beïnvloeden waar je je normaal niet van bewust bent.

Ik ben geïnteresseerd in een sessie van de Santo Daime kerk omdat ik nog dieper wil graven in wie we daadwerkelijk zijn en wat er nog meer om ons heen is dan we nu daadwerkelijk zien en voelen. Dit schijnt volgens verhalen een hele andere invloed te hebben dan paddo`s. Inderdaad door verhalen want DMT heb ik nooit getest.
.......
Op 28-08-2009 9:00:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
TroyLee:

Ik heb al meerdere forums geprobeerd maar tot op heden blijft het bij "diegene heeft het nu niet" en "ik kan er niet meer aankomen" etc. etc.
Dus mocht er iemand zijn... Dan hoor ik het graag.


Pure DMT kan je kopen bij Vincent De Hoog, Anderlechtstaat 124 b te Couvorden.

(duh alsof iemand zo onverstandig is om via het Inet zijn of haar nek uit te steken. Donner en Ballin hort mit)
Op 28-08-2009 13:24:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lindaatje: Jongens en meissies,
houdt toch op met al dat spul; ga lekker kicke zonder stuff!
Ik kan het ook! Mijn hemel en toevluchtsoord! Daar kan geen DMT of wat dan ook tegenop als je daar ooit bent geweest in de nacht.

http://linda1958.hyves.nl/album/9969947/arts/R3dhNP0H/fotos/709660559/0/fpWa/
(bericht gewijzigd op 28-8-2009 13:45:46)
CAUTE - Behoedzaamheid
Op 28-08-2009 13:31:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Link:
lindaatje:

Jongens en meissies,
houdt toch op met al dat spul; ga lekker kicke zonder stuff!
Ik kan het ook! Mijn hemel en toevluchtsoord! Daar kan geen DMT of wat dan ook tegenop als je daar ooit bent geweest in de nacht.

http://linda1958.hyves.nl/album/9969947/arts/R3dhNP0H/fotos/709660559/0/fpWa/


Het probleem is dat door kicks het stofje adrenaline vrijkomt,.. op zich best een leuk chemisch stofje, maar zeer kort in werking. Ik neem aan dat je een entheogene (soft-drug) kenner bent aangezien je weet dat uw middel beter is dan al de rest... ik kan je profiel niet zien, dus ik weet ook niet waar jet over hebt?? (meditatie, bidden, bungy-jumpen, racen???)

Bij het slapen gaan heeft iedereen een DMT trip,..wij noemen dat dromen. De pijnappel klier (in de hersenen) geeft bij een relaxte toestand het stofje DMT vrij.

Hoogstwaarschijnlijk is dit ook verantwoordelijk voor het licht en de tunnel die velen zien bij het doodgaan. al onze spieren en pezen geven nog een laatste stoot zoals bv het ontlasten van darmen etc... dit doet de pijnappelklier ook; een laatste boost,...en hoppa je zit in een andere dimentie (ook wel hemel genoemd :p)
Op 28-08-2009 16:46:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lindaatje: Ha Link, nou doe mij dan maar een dozijn eenheden van dat spul!
Ik ben daar geweest in een Grote (DMT dus) Droom.
Link:

lindaatje:

Jongens en meissies,
houdt toch op met al dat spul; ga lekker kicke zonder stuff!
Ik kan het ook! Mijn hemel en toevluchtsoord! Daar kan geen DMT of wat dan ook tegenop als je daar ooit bent geweest in de nacht.

http://linda1958.hyves.nl/album/9969947/arts/R3dhNP0H/fotos/709660559/0/fpWa/


Het probleem is dat door kicks het stofje adrenaline vrijkomt,.. op zich best een leuk chemisch stofje, maar zeer kort in werking. Ik neem aan dat je een entheogene (soft-drug) kenner bent aangezien je weet dat uw middel beter is dan al de rest... ik kan je profiel niet zien, dus ik weet ook niet waar jet over hebt?? (meditatie, bidden, bungy-jumpen, racen???)

Bij het slapen gaan heeft iedereen een DMT trip,..wij noemen dat dromen. De pijnappel klier (in de hersenen) geeft bij een relaxte toestand het stofje DMT vrij.

Hoogstwaarschijnlijk is dit ook verantwoordelijk voor het licht en de tunnel die velen zien bij het doodgaan. al onze spieren en pezen geven nog een laatste stoot zoals bv het ontlasten van darmen etc... dit doet de pijnappelklier ook; een laatste boost,...en hoppa je zit in een andere dimentie (ook wel hemel genoemd :p)

CAUTE - Behoedzaamheid
Op 28-08-2009 20:22:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
priori a: ja het klinkt allemaal heel interesant , heb het zelf ook onderzocht ,,, dus ook de nodige praktijk ervaring op gedaaan , het boek dmt the spirit molecule gelezen ,,, vaak hebben de proef personen de ervaring dat ze ontvoerd worden door aliens en daar op een tafel worden onderzocht ., met meerdere aliens om hun heen .
maar wordt dan ook wel rekening gehouden in welke omgeving de trips worden gehouden ,( in een ziekenhuis kamer met dokters om je heen , ik zie hier wel een link tussen} ben zelf geen aliens tegen gekomen , maar heb het idee ook dat je verschillende dieptes kunt bereiken met de drugs .. het is wel zwaar aan de longen zeg
Say what your soul is singing
Op 30-08-2009 0:26:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mindmaster:
TroyLee:

Kan iemand hier ook daadwerkelijk aan DMT komen? Ik ben er al een tijd naar op zoek maar tot op heden nog geen succes. Laat het me even weten aub.

jah dat kan ik
Op 30-08-2009 23:01:23 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian: Ik raad DMT af aan mensen :-)
Ik heb een sessie meegemaakt en mijn ogen zijn geopend. Nooit meer dit soort troep in wat voor vorm dan ook. In de Santo Daime kerk zijn de deelnemers zwaar gelovig en begonnen continue te zingen om de geleidegeesten/engelen om steun te vragen en mee te helpen tijdens de reis. Het begon mij zwaar te irriteren dat zingen. Allerlei beelden kreeg je als je je ogen dichtdeed. Maar dat zijn allemaal projecties van de hersenen die je zelf kan vormen. Ik ben totaal niet gelovig en begon me te ergeren aan de mensen om mij heen. Om gezeik te voorkomen wilde ik na 4 uurtjes naar huis. Dit mocht niet omdat dan de kring verbroken zou worden en dat negatieve energie zou oproepen. Ik was goed onder invloed van deze troep en mijn emoties werden versterkt dat ik terug wilde naar mijn gelukkige leven, mijn gezin. De rest van de deelnemers hadden schijnbaar allemaal problemen in het dagelijkse leven. De één moest huilen, de ander piste in zijn broek. Twee anderen moesten kotsen. Man man man, wat had ik het gehad. Ik hoorde hier absoluut niet thuis. Twee begeleiders waren het dus er absoluut niet mee eens dat ik naar huis wilde. Maar deze mensen waren zo onder invloed dat ze stotterde en tolde met hun ogen tijdens het gesprek.

Ik ben dus gewoon weggelopen en een taxi naar huis gepakt.
Het was gisteravond om 19:00 begonnen en de bijwerkingen hebben tot 06:00 de volgende dag geduurd! Twee glazen wat als pure alcohol smaakte.

Als je dus geloofd in een god dan zal je die zien ook tijdens een trip. Het zijn je eigen hersenspinsels/projecties die versterkt worden. Het mooie was wel dat je gehoor twee keer versterkt wordt. Ik zat ook nog onwijs te zweten voor 1 minuut tijdens de trip. Alsof ik in brand stond.

Ik denk persoonlijk dat dit soort drugs alleen voor mensen is die problemen hebben met hun karma of emoties. Aangezien ik ze niet heb weet ik nu dat ik moet stoppen met zoeken naar illusies en gewoon moet leven zoals het is.

(bericht gewijzigd op 31-8-2009 12:21:01)
.......
Op 31-08-2009 0:14:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian: Maar respect voor de deelnemers dat ze zo standvastig zijn in hun geloof. Hoop dat ze me kunnen vergeven dat ik gewoon ben weggegaan :-) Ik hield het echt niet meer uit met dat kerkgezang om mij heen enz. Wat was ik toch weer blij om lekker bij mijn gezin te zijn.

Ik ben trots op mijzelf dat ik nog nuchter kon praten en wist wat ik deed terwijl ik toch een zware dosis had genomen. Bij de tweede dosis moest ik trouwens wel vechten om niet een blackout te krijgen. Heel mijn lichaam begon weg te vallen maar ik bleef geestelijk vechten om bij de tijd te blijven wat na 3 minuten weer lukte.

(bericht gewijzigd op 31-8-2009 12:25:22)
.......
Op 31-08-2009 0:19:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
Draconian:

Ik raad DMT af aan mensen :-)
Ik heb een sessie meegemaakt...

-knip-Dapper van je, Draconian. Maar was dit niet een te verwachten uitslag?

Je moet van een bepaald slag zijn om te geloven dat de halucinaties die door drugs opgewekt worden realiteit zijn. Je moet A, negeren dat andere mensen andere halucinaties hebben. B, Een dusdanig slecht leven hebben dat je daaruit wil ontsnappen. En C, je moet niet het felste lichtje aan de kerstboom zijn.

Het is simpel: Als je goed in je vel zit, dan heb je geen ontsnapping nodig. Het is zinloos; dat is wat Draconian meemaakte. Maar wanneer je niet goed in je vel zit ga je het misbruiken als ontsnapping. Lichaamelijke afhankelijkheid misschien niet, maar geestelijke afhankelijkheid ligt dan vlak om de hoek.

Het is dus eigenlijk nooit een slimme zet...
I might just be saying that to get you mad...
Op 31-08-2009 0:23:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian:
Clavius:


Dapper van je, Draconian. Maar was dit niet een te verwachten uitslag?

Je moet van een bepaald slag zijn om te geloven dat de halucinaties die door drugs opgewekt worden realiteit zijn. Je moet A, negeren dat andere mensen andere halucinaties hebben. B, Een dusdanig slecht leven hebben dat je daaruit wil ontsnappen. En C, je moet niet het felste lichtje aan de kerstboom zijn.

Het is simpel: Als je goed in je vel zit, dan heb je geen ontsnapping nodig. Het is zinloos; dat is wat Draconian meemaakte. Maar wanneer je niet goed in je vel zit ga je het misbruiken als ontsnapping. Lichaamelijke afhankelijkheid misschien niet, maar geestelijke afhankelijkheid ligt dan vlak om de hoek.

Het is dus eigenlijk nooit een slimme zet...


Helemaal met je eens. Als je goed in je vel zit dan zie je pas hoe zinloos het is en dat andere mensen inderdaad proberen te ontsnappen aan de realiteit en een eigen wereld creëeren om nog een houvast te hebben in dit leven. Ik ben blij dat ik het gedaan heb zodat ik kon inzien hoe kansloos het is.
.......
Op 31-08-2009 0:29:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian: Wat ook zo frapant was dat toen ik de heren probeerde uit te leggen dat ik naar huis wilde ze me niet wilde laten gaan vanwege de kring. Ze waren zo aan het zweven dat ik het uitleggen spuugzat was. Hij vertelde dat ik kon slapen op een matrasje. Hij zat hele de hele tijd naar mijn lichaam te kijken en zei dat hij niet zo een sterke vent als mij kon tegenhouden. Nee, dat zou die eens moeten proberen.

Deze sessie zou niet zo lang duren. Van 19:00 tot max 0:00. Het was inmiddels 01:00 en mijn vrouwtje was ongerust. Dat is logisch want die denkt van hoe moet hij thuiskomen onder zo een invloed. Ik voelde het goed tollen in mijn hoofd maar mijn echte ik nam de overhand. Het was kiezen tussen deze mafketels of mijn vrouwtje die maar zat te wachten op mij. Keuze was snel gemaakt. Hoppa, taxi en naar mijn echte leven. Lekker mijn vrouwtje een knuffel gegeven en gezegd,"had ik maar naar je geluisterd". :-)

Mensen, doe het niet. Het is troep.
(bericht gewijzigd op 31-8-2009 12:46:05)
.......
Op 31-08-2009 0:43:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
zendeman: absoluut niet mee eens! heb ayuahasca gedaan met shamanen in Nederland géén Santo Daime dus.

Lekkere chill out muziek erbij later wat zingen(vond ik op een gegeven moment ook wel irritant)

Maar goed het was een zeer bijzondere ervaring en ik begreep opeens waarom we zijn en dat we er altijd waren. Mijn ziel heeft vele reizen gemaakt en dit leven is een van die reizen. We stammen allemaal uit de Big Bang en alles zit in ons etc. Heel erg spiritueel en verlichtend!

DMT roken is veel heftiger en je ziet onvoorstelbare dingen. Zeer complexe 3D structuren ook veel symboliek.

Projecties van je innerlijk? Ik betwijfel het…Misschien een deur naar een ander deel van je hersenen die je niet gebruikt…deur naar een andere dimensie
Het zou best kunnen dat er andere Dimensies zijn en dat DMT een van de vehikels is waarmee je deze kunt betreden.

Al met al héél bijzonder en spiritueel!

Dus proberen als je de mogelijkheid hebt, máár bereid je wel goed voor!!
(bericht gewijzigd op 31-8-2009 13:08:13)
Op 31-08-2009 13:05:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
Draconian:

Helemaal met je eens. Als je goed in je vel zit dan zie je pas hoe zinloos het is en dat andere mensen inderdaad proberen te ontsnappen aan de realiteit en een eigen wereld creëeren om nog een houvast te hebben in dit leven. Ik ben blij dat ik het gedaan heb zodat ik kon inzien hoe kansloos het is.


Toch kun je het zien als een positieve ervaring. Je weet nu wel dat je echte leven helemaal niet zo slecht is. Wist je misschien al, maar een bevestiging is niet weg.
I might just be saying that to get you mad...
Op 31-08-2009 13:52:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mokum95: Ik ga het binnenkort proberen. Ik laat de uitkomst wel weten... http://www.azarius.nl/smartshop/psychedelics/ayahuasca/ weet nog niet wat ik ga bestellen...
Op 01-09-2009 20:46:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: @ Draconian. Zie je niet in wat deze trip je vertelt? Het zegt je dat je god van binnen moet zoeken. Dus in feite een waardevolle trip.
Ik heb nooit ayahuasca genomen, wel een paar keer DMT gerookt toen ik in Engeland werkte voor een platenmaatschappij die psychedelische muziek op de markt bracht. De baas bracht zo nu en dan wat mee en dat rookten we dan. Vieze plastic smakende rook maar de trip was onmiskenbaar krachtig. Er was geen zicht meer op de wereld om me heen, alles verdween in een visioen dat me opzoog. Ik kwam in een ruimte terecht waarin een insectachtig wezen aanwezig was die bij een, ik weet het niet beter te omschrijven, soort aquarium stond waarin de hele kosmos te zien was. Alle sterren en melkwegen bevonden zich in dat aquarium. Die in m'n binnenste hoorde ik toen een bromtoon die een soort van stem moduleerde die zei, "zo doen wij de dingen hier". Hierna werd ik a.h.w. door de muur gezogen en vloog over een stad die helemaal van kristal gemaakt was. De torens die ik zag elekn me wel kilometers hoog. In en om de torens zag ik allemaal lichten bewegen, wat dat was weet ik niet. Ik had visioenen van gouden muren waarin zich allerlei beelden vormden, sommigen bekend maar de meeste beelden waren voor mij niet te interpreteren. Wel waren de details die ik zag ongelofelijk. Ik dacht nog, als ik dit mee zou kunnen brengen naar de alledaagse werkelijkheid, dan waren de grootste diamanten op slag niks meer waard. Ongekende schoonheid en perfectie, da's alles wat ik erover kan uitbrengen. Op een gegeven moment begon alles om me heen steeds sneller te bewegen en had ik een gevoel weer terug te moeten, hetgeen dus ook gebeurde. Ik werd me weer bewust van m'n lichaam en de alledaagse werkelijkheid.
De trips op extract van phalaris gras hadden een zelfde soort ervaring tot gevolg. Een snel oplossende buitenwereld waarna je in een heel ander universum zit waarin tijd iets is dat niet meer bestaat. Liever gezegd, je vergeet dat er tijd.

Tetzmol.
(bericht gewijzigd op 1-9-2009 21:28:18)
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 01-09-2009 21:26:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian: In god of goden geloof ik niet. Ben ik te nuchter voor om in sprookjes te geloven en me te laten leiden door menselijke emoties.
Geen mens op Aarde zal de echte waarheid vinden omdat deze er misschien helemaal niet is of juist alles waarheid is. De projectie dus van onze ziel. Mensen zien wat ze willen geloven. Er zijn niets voor niets zoveel geloven wat al bewijs levert dat het allemaal nonsens is. Pure gevoelsbevestiging. Ieder van deze volkeren beweren dat hun geloof de waarheid is. Zo manipuleerbaar is dus de mens omdat ze zich laten leiden door emoties.

Nu schijnt er een mafkees in Rusland te zijn die zich Jezus noemt en al 5000 volgelingen heeft. Zo ziek is dus de mens.
http://xandernieuws.punt.nl/?r=1&id=549020
(bericht gewijzigd op 1-9-2009 21:57:43)
.......
Op 01-09-2009 21:54:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Maar daar gaat het niet om, je moet je gedachten deze zaken laten overstijgen en dan zie je dat er veel geloven zijn, maar in essentie zijn ze hetzelfde.
Middelen als DMT worden ook vaak aangeduidt als entheogen, hetgeen betekend, God van binnen. Je bent namelijk creator van je eigen werkelijkheid, zonder jou was er namelijk niets dan een dood lichaam.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 01-09-2009 22:01:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian: Dat is toch hetzelfde. We hebben de illusie dat we in een vaste wereld van ruimte en tijd leven als gescheiden entiteiten. Zeker weten zullen we het nooit doen. Je moet gewoon accepteren zoals het nu is en gelukkig gaan leven dan al die troep tot je te nemen en op zoek te gaan naar illusionaire projecties.
.......
Op 01-09-2009 22:10:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
McShaka: Via via heb ik een bizarre ervaring mogen meemaken. Ik verzeker u dat als men 50mg van het verdampte molecuul inhaleert, uw bewustzijn, net zo nuchter als nu, in een andere dimensie terecht komt. Deze dimensie verzin of fantaseer je niet omdat het menselijke bewustzijn gewoonweg niet zo bizar kan denken (fantaseren). Het tipt niet eens aan de meest bizarre droom die je je maar voor kunt stellen. Als klap op de vuurpijl zijn er bijzonder hoog ontwikkelde intelligente levensvormen die met je proberen te communiceren. Het ging mijn verstand te boven en ben van een 'niet gelover' een 'gelover' geworden. Het is maar net op welke frequentie je hersenen afgesteld staan. Een hoge hoeveelheid DMT zet je 'ontvanger' even op een ander net die even realistisch is als het net waar ik nu op afgesteld sta.
(bericht gewijzigd op 3-11-2009 10:44:18)
Op 03-11-2009 10:43:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
McShaka:

Via via heb ik een bizarre ervaring mogen meemaken. Ik verzeker u dat als men 50mg van het verdampte molecuul inhaleert, uw bewustzijn, net zo nuchter als nu, in een andere dimensie terecht komt. Deze dimensie verzin of fantaseer je niet omdat het menselijke bewustzijn gewoonweg niet zo bizar kan denken (fantaseren). Het tipt niet eens aan de meest bizarre droom die je je maar voor kunt stellen. Als klap op de vuurpijl zijn er bijzonder hoog ontwikkelde intelligente levensvormen die met je proberen te communiceren. Het ging mijn verstand te boven en ben van een 'niet gelover' een 'gelover' geworden. Het is maar net op welke frequentie je hersenen afgesteld staan. Een hoge hoeveelheid DMT zet je 'ontvanger' even op een ander net die even realistisch is als het net waar ik nu op afgesteld sta.

Dat heb je mooi verwoordt. Mijn ervaring is precies dezelfde.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 03-11-2009 10:47:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
McShaka:
Tetzmol:

Dat heb je mooi verwoordt. Mijn ervaring is precies dezelfde.

Tetzmol.Dankje
Op 03-11-2009 11:03:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Drefbon: Als er nog iemand op zoek is naar DMT, mail dan even naar:
bonnema10@hotmail.com
(bericht gewijzigd op 15-11-2009 15:25:26)
Op 14-11-2009 23:11:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DogStar: Ik heb een jaar of 8 geleden een aantal keren salvia divinorum gerookt en alle keren dezelfde soort mannetjes gezien. Ik heb daar een tekening van gemaakt en vraag me nu af of iemand dit herkent.ben benieuwd!!
(bericht gewijzigd op 8-6-2010 19:15:26)
Niks is wat t lijkt te zijn, evenmin is het anders
Op 15-11-2009 2:00:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
DogStar:

Ik heb een jaar of 8 geleden een aantal keren salvia divinorum gerookt en alle keren dezelfde soort mannetjes gezien. Ik heb daar een tekening van gemaakt en vraag me nu af of iemand dit herkent.ben benieuwd!!

Moest meteen hier aan denken:
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 15-11-2009 16:03:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
antitoerisme : DMT heeft mij van een vier jaar lange depressie verlost in een paar minuten.
Het vreemde is echter dat ik geen wezens zag zoals iedereen beweert.
Ik zag mezelf wel transformeren in een insektig wezen
De kamer zong me toe.

Voornamelijk gelachen.
Jammer dat het zo moeilijk is om aan te komen.
Ik ben niet zo handig met scheikunde namelijk.
Alles dat ik zeg wordt herhaald door een zwoel vrouwenkoortje
Op 15-11-2009 18:22:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: @Draconian.
Ooit ben ik een keer geweest bij een 'Jeugd-muziekavond' van de pinkstergemeente, uitnodiging jaren geleden en puur als publiek. Hun zien de jeugd tot een jaar of 33.
Ff voor de duidelijkheid, ik heb zelf geen geloof behalve dat ik in mezelf geloof, het enigste wat echt houvast biedt.

De muzikale optreden waren erg mooi en daar genoot ik zelfs van, daarna ging een voorganger een preek houden van 60 minuten (gaap) en wat erna gebeurde kon ik maar ff aanzien.
Wat een euforie, mensen vielen gewoon flauw enzo, 2 andere medewerkers om diegene weer op te vangen enzo.

Kennerlijk is daar ook een tripmiddel in het spel en ik wist niet hoe snel ik weg moest wezen op dat moment, voelde mij totaal niet meer op mij gemak.

Die muziek en toneelstukjes waren prima, maar de rest hoeft voor mij niet zo.

Dat viel mij op.

Overigens voel ik me bij geen enkele religieuze dienst op mijn gemak.

Ik wil over DMT wel meer weten, maar gezien mijn geestelijke en lichamelijke(hoewel, op constant moe zijn en impotentie na heb ik de laatste dagen eigenlijk lichamelijk gelukkig weinig problemen, maar dit kan ook zo weer omslaan)toestand, herstellende van een burn-out lijkt het mij onverstandig om DMT tot me te nemen.

Eigenlijk is een joint al te veel in mijn geval(het onderdrukt te veel)!!!
Maar zou ik helemaal niet meer blowen, zou ik gek worden van de visioenen die in mijn dromen en nachtmerries voorkomen en welke zich in de realiteit een keer op een niet van te voren te bepalen tijdstip zullen manifisteren.
Rook ik een joint voor het slapen gaan, dan droom ik totaal niet!!!

Ik denk dat het blowen weldegelijk mede verantwoord is voor het oplopen van een Burn-out.
Door te blowen droom ik dus niet, maar verwerk ik dus ook geen emoties. IPV te verwerken stapelen de emoties zich op en dat gaat vreten.

Ik sta voor een hele moeilijke keuze dus:
... . . .
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 15-11-2009 19:21:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Vervolg...

Of ik ga door en blijft in het "veilige circeltje" en komt geen stap vooruit.
Of ik stop(en dat zal toch echt een keer moeten) en ik accepteer dat ik eenmaal voorspellende visioenen krijgt en het dag in en dag uit bij me draagt als een blok aan mijn been, zou ik er ook nog anti-depresiva bij nemen, dan versterken deze visioenen ook nog eens.
Ik ben dus bang voor de visioenen die ik krijg terwijl ik slaap, maar in wakkere toestand ondervind ik op zich niet zo veel problemen met stoppen(als ik werk, dan blow ik ook niet en dus ook niet voor aanvang van het werk, pas na het werken en niet eerder).

Dit roept weer vragen op: Wat moet ik in hemelsnaam met deze informatie? Waarom krijg ik die informatie? Hoe moet ik ermee omgaan?
Als ik zou stoppen zou ik wellicht kunnen uitgroeien tot medium, maar wel onder de juiste begeleiding.
Maar is het dan de bedoeling dat ik andere mensen help??? Terwijl mijn wensen vooral meer rust en geluk zijn???(neen, ik doel niet op geld, want dat is namelijk een element van het pure kwaad)
Mijn boterham zou ik er dus zeker niet mee kunnen verdienen als ik een echt eerlijk medium zou zijn, dus wat heb ik er aan in deze samenleving, want ook ik moet eten. Juist ja... NIKS!!!
Ik ben daar gewoon te eerlijk voor en dus bij voorbaat zeker niet geschikt, waarbij ik me afvraagd waarom juist IK die informatie krijgt!!!

Met dit bovenstaande in mij gedachte, waag ik me dus zeker niet aan DMT.

Je neemt dat stofje tot je en hoppa, er komt nog meer informatie op je af terwijl ik al genoeg heb aan informatie die het dagelijk leven biedt.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 15-11-2009 19:21:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
rudiev: @Chris de Boden
Het niet meer dromen doordat je heb geblowd komt me bekend voor. Ik heb zelf ook jaren geblowd en kon me dromen ook nooit herinneren. Het is volgens mij niet dat je niet droomt, maar ze simpelweg niet meer kan herinneren. Ik moet wel zeggen dat sinds ik gestopt ben wel het idee heb dat ik iets helderder en rationeler kan denken. Wellicht dat het stoppen je toch meer kan helpen dan het wel blijven blowen en niet dromen. Ik heb totaal geen idee hoe jou dromen zijn en kan me daar dus even moeilijk in inleven. Maar zal je niet gewoon je dromen moeten dromen om tot een oplossing te komen? Zie het niet als een probleem, ondanks dat het dit wellicht wel is in je dagelijks functioneren, maar gewoon een pad wat je moet bewandelen. Probeer anders eens je dromen te gaan beheersen, het lucide dromen. Wellicht kan je je dromen naar jou hand zetten en wellicht tot antwoorden komen, of misschien antwoorden vragen aan je dromen, bijvoorbeeld door met personen te praten indien mogelijk. Dit kan wel tijd kosten om te beheersen.
Misschien is het ook niet onverstandig om eens meer informatie te zoeken op internet naar mediums en begeleiding hiervan. Hele tijd terug was er een artikel hier dat er een dag was waarop mediums getest konden worden op 'waarheid', volgens mij stichting Enigma, wellicht dat hun jou kunnen helpen of anders doorverwijzen. Baat het niet schaad het niet lijkt me.

In deze situatie een tripmiddel gebruiken lijkt me niet verstandig, daar het middels je huidige toestand kan versterken en je dus een bad trip kan krijgen. Ter info: Hierom doen lsd-gebruikers nog weleens met xtc beginnen om de juiste stemming te bereiken voordat ze de trip nemen.
Hoe dit precies met DMT zit kan ik je niet vertellen.
je mag me beledigen, je mag me kwetsen, maar spreek wat je denkt, dan discussieren we verder...
Op 16-11-2009 14:49:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: @ rudiev

Om een 'bad trip' snel te beëindigen: 400 mg vitamine B3 (nicotinezuur).

Om dromen weer te gaan herinneren: dagelijks ca 500 mg vitamine B6.

Altijd in combinatie met sterk vitamine B-complex, omdat eenzijdig gebruik van B3 of B6 andere B-vitamines kan uitputten.
Op 16-11-2009 16:23:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DogStar: @ Horus

Daar doet t idd wel verdacht veel aan denken idd... Ook net pas ontdekt dat t echt een bestaande plant is... Ik kende t alleen uit een Harry Potter film..
Niks is wat t lijkt te zijn, evenmin is het anders
Op 16-11-2009 19:07:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: @rudiev:

Ik moet er wel bij zeggen dat ik de eerste 8 jaar van mijn leven werkelijk doodsangsten heb doorstaan en aan diverse fobieën leed.
Het huis waar wij vroeger woonde was zeker geen rustig huis, ik ervaarde het als een soort van spookhuis, zonder enige twijfel wemelde het daar van energieën die geen positieve invloed hadden.
Ik kreeg ook ziekten die normaal slechts heel zelden voorkomen(waaronder roodvonk tot 2x toe, ik was 'bijna dood' en zo ervaarde ik dat ook destijds)
Nu anno 2009, zowat alles gerenoveerd in die straat maar dat huizenblok is nog steeds in oude staat!!!
Ik heb in dat huis zonder dat ik bepaalde stoffen tot mij nam de meest gruwelijk enge dingen meegemaakt wat je ook als een soort trip zou kunnen beschouwen. Als het buiten onweerde, ervaarde ik in dat huis de onweer anders en zelfs eng, je voelde de aanwezigheid van andere energieën duidelijk.
Ook had ik diverse malen een koortsstuip en tijdens die trip nam ik zelfs visueel energieën waar.
Achteraf bleken deze energieën geesten van overleden mensen te zijn en dat had in principe toen al mijn leven kapot gemaakt en ik heb daarna nooit 100% echt mijn draai in het leven kunnen vinden.
Niks lijkt wel mee te zitten en pech en ellende achtervolgen mij tot op het heden met zelfmoordgedachten en de burn-out die ik nu heb aan toe.

Ik heb contact opgezocht met het medium Jan van der Heiden, maar gezien ik geen vrije dagen meer heb, heb ik pas in januari een afspraak kunnen maken. Ik kon hem nog van vroeger toen ik stiekum naar het programma 'Het Zwarte Gat' zat te luisteren op radio 5 wat destijds door Veronica op de zondag werd uitgezonden(jammer dat de heren Anton Pauwe en Jan Kleijn heen zijn gegaan).

Je leest het goed: Geen vrije dagen mee over, wat zeggen wil dat ik momenteel niet in de ziektewet zit, de arbo-arts heeft me aangepast licht werk aanbevolen en volgende week moet ik mijn eigen werk weer op gaan pakken.
En dat terwijl ik nog nieteens behandeld ben eraan
Weer pech
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 16-11-2009 22:51:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: vervolg:

Want binnen een paar weken is het gegandeerd weer foute boel.
Huisarts zegt: Dit los je niet met medicijnen op.
Arboarts: Ik denk dat je medicijnen moet nemen.
Een klassieke tweestijd dus en ik ben er dus weer de dupe van.

Ik word letterlijk knetter gestoord van de pech en narigheid die mij mijn hele leven al in de greep houdt waarbij ik me afvraag waarom ik zoveel pijn en leed moet ervaren.

Moet je soms ontiegelijk veel pijn en leed ervaren om als een soort van guru te eindigen? Maar ik heb er niet om gevraagd, ik wil gewoon een gelukkig leven zoals iedereen.
En vooral: Waarom wijken mijn gedachten en interesses zo af van al die andere kuddedier-mensen? Waarom loop ik niet gewoon mee met de kudde? Waarom ben ik in meer dingen geinteresseerd?

Wellicht dat hypno of regressietherapie aan te raden is in mijn geval, iig geen tripmiddelen.

BTW blow ik deze week niet, maar dat komt omdat ik weer eens pech heb en mijn geld pas na het volgende weekend wordt gestort en mijn rekening nu haast leeg is, dus dan kan ik het ook niet halen .
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 16-11-2009 23:07:43 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : @Chris, de reguliere hulpverlening faalt weer eens fantastisch... je situatie is te complex voor een tip in de trant van "take two of these and call me in the morning" maar ik kan je wel beloven dat deze situatie niet eeuwig voortduurt. Ik heb soortgelijke ervaringen (inclusief visioenen/hevige angsten) en de bodem van de put meer dan eens gezien. En elke keer dat ik eruit klom weer wat sterker, weer wat helderder.
Ondevit methode, Familie-opstelling van Bert Hellinger, NLP, RET, Reiki, magnetiseren, zijn methodes (zowel klassiek als alternatief dus) die mij enorm hebben geholpen. Werk nu zelf als Reiki-kanaal en heb heus nog weleens een dip, maar de burnout/depressies en medicatie behoren tot het verleden (evenals het blowen trouwens).
Durf te vertrouwen op je kracht!
Boekentip: Spoedcursus verlichting, Tijn Touber. Typisch een 'oja natuurlijk hèhè boek'.
Is it electrickery?
Op 16-11-2009 23:45:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:

Suicide Hotline ... Please hold ...
ALLES IS WAAR
Op 16-11-2009 23:57:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:
Chris de Boden:

Ik word letterlijk knetter gestoord van de pech en narigheid die mij mijn hele leven al in de greep houdt waarbij ik me afvraag waarom ik zoveel pijn en leed moet ervaren.


een wat serieuzere noot:
Als je stopt met verzetten drukt het vanzelf niet meer terug.

Iedere keer dat jij een ervaring ervaart als een bevestiging van eerdere ervaringen, is de kans groter dat een volgende ervaring ook zo aan zal voelen.

Zodra je stopt, hoef je voor elke 100 bevestigingen maar 1x niets te koppelen om uiteindelijk vrij van boeien te zijn.
Dat duurt uiteindelijk een paar jaar, maar de wetenschap dat helen sneller gaat dan breken is genoeg hoop om niet iedere keer weer te bevestigen.

Succes
ALLES IS WAAR
Op 17-11-2009 0:02:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
ThoTh:Suicide Hotline ... Please hold ...

hahahaaaa
en op post hierboven: amen!
(bericht gewijzigd op 17-11-2009 0:03:57)
Is it electrickery?
Op 17-11-2009 0:02:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Drefbon: Geloof me jongens, probeer een keer een DMT trip, gerookt of nog beter: Ayahuasca! Ik kan je echt verzekeren dat het positieve inzichten geeft. Vele mensen hebben hier enorm veel baat bij gehad (onder andere ikzelf) Geef het een kans, baat het niet, schaden doet het zeker niet.

Ik weet waar je het kan krijgen, beide varianten. Ik geef graag informatie erover. Ik vind het altijd fijn om er iemand door op te zien knappen. Stuur me gerust een mailtje als je meer over dit wondermedicijn wil weten!!

bonnema10@hotmail.com

Groetjes,
Drefbon
Op 17-11-2009 0:03:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Wel mooi hoe iedereen uiteindelijk zijn eigen methode vindt... blowen heeft mij ook wel geholpen, heerlijk die brede associatiestromen en onverwachte inzichten, totdat... genoeg genoeg was. (zie mijn reactie ergens hierboven, pagina 1 ofzo), maar het heeft zijn functie gehad!
Edit: nee, mijn reactie bij een volstrekt ander artikel... niet eens stoned... sorry dames en heren, ik ga beter naar bed...
(bericht gewijzigd op 17-11-2009 0:11:53)
Is it electrickery?
Op 17-11-2009 0:09:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Chris de Boden:

Ik wil over DMT wel meer weten, maar gezien mijn geestelijke en lichamelijke(hoewel, op constant moe zijn en impotentie na heb ik de laatste dagen eigenlijk lichamelijk gelukkig weinig problemen, maar dit kan ook zo weer omslaan)toestand, herstellende van een burn-out lijkt het mij onverstandig om DMT tot me te nemen.


Een geweldig middel om de potentie en energie in heel korte tijd mee te verhogen is Maca, een Incawortel uit Peru. Heel goedkoop, in poedervorm, verkrijgbaar bij Frontier. 250 gram voor € 7,90.
Leliegracht 42, Asd, 020-3309151.
Op 17-11-2009 0:52:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Alleen is Asd(regio 020) een beetje uit de buurt, ik woon in regio 010. (kon het ff niet laten )

Zal in 010 ook wel ergens verkrijgbaar moeten zijn
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 17-11-2009 1:17:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva: Zoals eerder Draconian en Clavius al zeiden, is het wellicht best geschikt voor mensen die ongelukkig zijn, zich tekort gedaan en/of achtergesteld voelen, zingeving zoeken, somberheidsklachten hebben of andersoortige levensproblematiek, maar als je op psychosociaal gebied niks mankeert en prima tevreden bent met je leven, geeft het je achteraf - in het gunstigste geval - hooguit wat grootheidswanen (je was immers een beetje Goddelijk, nietwaar ) maar heb je het verder niet nodig om 'verlichting' te scheppen in je leven.
Als men spontaan en ongevraagd zulke belevingen krijgt, worden ze dan ook vaak als ongewenst ervaren (tenzij men bijzonder religieus is). Maar ja, blijkbaar hebben sommigen nou eenmaal een zeer actieve epiphysis cerebri en krijgen ze het gratis en voor niks..
(bericht gewijzigd op 17-11-2009 11:52:46)
Op 17-11-2009 1:23:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
Chris de Boden:

Je leest het goed: Geen vrije dagen mee over, wat zeggen wil dat ik momenteel niet in de ziektewet zit, de arbo-arts heeft me aangepast licht werk aanbevolen en volgende week moet ik mijn eigen werk weer op gaan pakken.
En dat terwijl ik nog nieteens behandeld ben eraan
Weer pech


Mensen blijken zèlf veel meer te kunnen dan ze voor mogelijk houden (of dat ook geldt voor alternatieve behandelingen/therapie blijft onduidelijk):

Spits:
De wachtlijsten bij de GGZ kunnen snel slinken, nu blijkt dat begeleide zelftherapie even effectief is bij angststoornissen, burn-out en depressies als psychotherapie met een hulpverlener. “We hebben 21 internationale studies van therapieën vergeleken. Daarmee konden we een goede schatting maken van het effect van face to face therapieën en begeleide zelfhulp. Het verschil in effectiviteit bleek te verwaarlozen”, vertelt Pim Cuijpers, hoogleraar Klinische Psychologie aan de VU. De internationale expert op het gebied van effectiviteit van psychologische interventies maakt de uitkomst van deze meta-analyse voor het eerst bekend.
Op 17-11-2009 9:09:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
rudiev: Als ik de werking van DMT zo lees lijkt het me super om eens te ervaren. Volgens mij een tripmiddel waar je helemaal niet bang voor hoeft te zijn dat het fout kan gaan zoals bij lsd of paddo's.
Voor de doe-het-zelvers : http://www.ayahuasca-info.com/nl/dmt_where/
je mag me beledigen, je mag me kwetsen, maar spreek wat je denkt, dan discussieren we verder...
Op 17-11-2009 11:42:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
McShaka: @Chris
Niet boos worden en gaan flamen, maar zolang je je in een slachtoffer-rol blijft bewegen zullen deze levenspatronen je altijd blijven achtervolgen. Je bent niet zo, maar je doet zo... dit kan je doorbreken door anders te gaan doen.

1 Flinke DMT-trip maakt daar meteen korte metten mee, van deze patronen.
(bericht gewijzigd op 17-11-2009 13:04:59)
Op 17-11-2009 13:02:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Drefbon:
TroyLee:

Kan iemand hier ook daadwerkelijk aan DMT komen? Ik ben er al een tijd naar op zoek maar tot op heden nog geen succes. Laat het me even weten aub.


Ik kan jullie wel helpen in de zoektocht naar pure DMT.
mail gewoon even naar bonnema10@hotmail.com
Geloof me, na een ervaring met dit spul ga je het leven veel beter begrijpen!
Op 17-11-2009 15:47:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Eva:

Chris de Boden:

Je leest het goed: Geen vrije dagen mee over, wat zeggen wil dat ik momenteel niet in de ziektewet zit, de arbo-arts heeft me aangepast licht werk aanbevolen en volgende week moet ik mijn eigen werk weer op gaan pakken.
En dat terwijl ik nog nieteens behandeld ben eraan
Weer pech


Mensen blijken zèlf veel meer te kunnen dan ze voor mogelijk houden (of dat ook geldt voor alternatieve behandelingen/therapie blijft onduidelijk):

Spits:
De wachtlijsten bij de GGZ kunnen snel slinken, nu blijkt dat begeleide zelftherapie even effectief is bij angststoornissen, burn-out en depressies als psychotherapie met een hulpverlener. “We hebben 21 internationale studies van therapieën vergeleken. Daarmee konden we een goede schatting maken van het effect van face to face therapieën en begeleide zelfhulp. Het verschil in effectiviteit bleek te verwaarlozen”, vertelt Pim Cuijpers, hoogleraar Klinische Psychologie aan de VU. De internationale expert op het gebied van effectiviteit van psychologische interventies maakt de uitkomst van deze meta-analyse voor het eerst bekend.Opmerkelijk, ik krijg het gevoel namelijk dat mijn huisarts het er op aan laat sturen dat ik er idd zelf uit komt.
Op medijcijnen reageerde hij gelukkig afwijzend en het woord psycholoog ofzo had hij nog nieteens genoemd.

Hmmm, als ik er dus uitklimt op eigen kracht wil dat zeggen dat ik sterker ben dan ooit tevoren en is dus mijn eigen brein dus de medicatie. Klinkt te mooi om waar te zijn eigenlijk, maar we zullen gaan zien hoe het loopt.

Alleen val ik de laatste dagen gigantisch hard af, maar ik heb ook de laatste paar dagen niet meer geblowd. Ik eet gezond en gewoon 3x daags, mijn stoelgang is gewoon 1x daags poepen en dan een gewone gezonde Hollandse drol wat eruit komt.

Ik eet wel koekjes, maar vette chips, patat, cola, varkensvlees enzo laat ik staan. Ik drink wel veel koffie, daar ben ik dol op, maar geen alcohol.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 17-11-2009 23:09:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Chris de Boden:

Ik eet gezond en gewoon 3x daags, mijn stoelgang is gewoon 1x daags poepen en dan een gewone gezonde Hollandse drol wat eruit komt.

Ik eet wel koekjes, maar vette chips, patat, cola, varkensvlees enzo laat ik staan. Ik drink wel veel koffie, daar ben ik dol op, maar geen alcohol.

Je leeft dus net als de gemiddelde Hollander.
En wat is daar mis mee?
Cannot kill the Battery!!!
Op 17-11-2009 23:24:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Dat ik af blijf vallen en ik mij afvraagd of dit normaal is.

Een gemiddelde Hollander eet gewoon varkensvlees, drinkt weleens een biertje, eet weleens een chippie. Allemaal zaken die ik dus niet doet.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 17-11-2009 23:29:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Chris de Boden:

Dat ik af blijf vallen en ik mij afvraagd of dit normaal is.

Een gemiddelde Hollander eet gewoon varkensvlees, drinkt weleens een biertje, eet weleens een chippie. Allemaal zaken die ik dus niet doet.

Ik zou me niet zoveel zorgen maken als ik jou was.
Maar ik ben jou niet, dus ik heb makkelijk lullen.

Leef zoals je denkt dat je moet leven en voor de rest:

Cannot kill the Battery!!!
Op 17-11-2009 23:36:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mehdi:
Chris de Boden:

Dat ik af blijf vallen en ik mij afvraagd of dit normaal is.

Een gemiddelde Hollander eet gewoon varkensvlees, drinkt weleens een biertje, eet weleens een chippie. Allemaal zaken die ik dus niet doet.

Misschien kan http://www.tobyornottoby.com/ je verder helpen, punt is dat je de nare ervaringen gehad hebt sinds je jonge jaren, met DTM ga je denk ik niet verder terug naar je vorige levens, wellicht is het daar al mis gelopen en sta je directer in contact met gene zijde, tenzij, tenzij, persoonlijke vraag, hoe is je geboorte verlopen?,..
,. Waar een wil is ben ik weg,..!
Op 17-11-2009 23:43:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Toen ik de post van Mehdi hierboven las, moest ik natuurlijk aan Hamlet denken. Ook heel therapeutisch om die weer eens te lezen: iedereen gaat eraan en toch is het leuk! Het verschuift je perspectief en in die zin bedoel ik dit dan ook serieus. Alles wat je aandacht geeft wordt groter, dus minder naar het probleem kijken en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven, te beginnen bij je eigen gevoel. Daarbij is Hamlet prachtig, inspirerend, tijdloos, filosofisch...

Er zijn ook mensen die dik worden van naar een glas water kijken, maar dramatisch gewichtsverlies zou ik wel in de gaten houden. Ik ben ooit 30 kilo afgevallen in een paar maanden tijd. Puur van de stress. Is goedgekomen!
Is it electrickery?
Op 18-11-2009 17:38:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Op 27-11-2009 6:42:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mindmaster:
Libertarian:

Tetzmol:

DMT komt van nature al in de hersenen voor. Het effect op lange termijn is dus 0,0.
Het beste effect geeft trouwens de combinatie van 5-MEO-DMT met NN-DMT zals in ayahuasca.


Lange termijn effecten bij veelvuldig gebruik zijn nog niet geheel onderzocht. Zo zou het bepaalde vormen van kanker kunnen bevorderen.[/quote]

DMT valt onder de Opiumwet en het is dus verboden het goedje in bezit te hebben. Hoe je zelf DMT kan maken kan men hier (PDF) nalezen. We houden ons aanbevolen.


Ik gebruik all jaren dmt. het verhaaltje kanker word overal voor gebruikt waar ze je niet aan willen hebben. het zal je eerder van de kanker genezen dan dat je het er van krijgt. oftuel TRIPPEN IS GEZOND ZOLANG HET NATUURLIJK IS.
(bericht gewijzigd op 27-11-2009 13:03:12)
Op 27-11-2009 13:00:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
antitoerisme : ik kan er niet meer aan komen
iemand zin om me te helpen gezien we net de mogelijk hebben hier om te PMen?

zou ik ten zeerste waarderen :-)
Alles dat ik zeg wordt herhaald door een zwoel vrouwenkoortje
Op 27-11-2009 13:09:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
antitoerisme :

ik kan er niet meer aan komen
iemand zin om me te helpen gezien we net de mogelijk hebben hier om te PMen?

zou ik ten zeerste waarderen :-)


Zie de twee berichten van Drefbon van 17 november!
Op 27-11-2009 19:37:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer: Toevallig pas nog een hele mooie TED-talk gezien waarin Ayahuasca ook nog ter sprake komt. 'Wade Davis: Cultures at the far edge of the world.'

"... the plants talk to us ... 17 varieties of Ayahuasca ... each sings to you in a different key (=toonsoort)" (Ongeveer vanaf 11 min. 20 maar deze TED-talk is zeker de moeite waard om helemaal te bekijken!)

God... Dat ben je zelluf!
Op 27-11-2009 20:24:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
mindmaster:

Lange termijn effecten bij veelvuldig gebruik zijn nog niet geheel onderzocht. Zo zou het bepaalde vormen van kanker kunnen bevorderen.

Kanker bevorderen?
United as one. Divided by zero.
Op 27-11-2009 20:27:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mindmaster:
artofnemesis:

Dromen vinden ook niet daadwerkelijk plaats zoals je ze droomt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je droom niet 'echt' is, maar het vind -voor zover je kan nagaan- alleen plaats in je hoofd. Immers, je ligt gewoon in je bed als je wakker wordt (tenzij je fervent slaapwandelaar bent natuurlijk).

Zoals ik het interpreteer uit dit blog lijkt het effect van DMT-gebruik wel een beetje op het hebben van lucide dromen.

lijkt er zeker op maar dan anders MAAR dromen zijn wel dergelijk echt want dezen wereld speelt zich ook af in je hoofd dus wanneer droom je als je wakker bent of als je slaapt, kom er zelf maar eens achter probeer is dmt dan begrijp je volledig wat ik bedoel, dmt brengt je in de wereld van de informatie in quantumfisica word dit ook wel de planksceal genoemd daar zal je alle info die je zoekt vinden en kan je in je eigen droom wereld (de wereld waar je dit tikt) gebruiken van kunnen maken.

greets mindmaster
Op 29-11-2009 5:31:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mindmaster:
3.14po:

mindmaster:

Lange termijn effecten bij veelvuldig gebruik zijn nog niet geheel onderzocht. Zo zou het bepaalde vormen van kanker kunnen bevorderen.

Kanker bevorderen?

Lange termijn effecten bij veelvuldig gebruik zijn nog niet geheel onderzocht. Zo zou het bepaalde vormen van kanker kunnen bevorderen.
sorry dit stont in een quote van Libertarian greets mindmaster
Op 29-11-2009 5:35:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
mindmaster:

artofnemesis:

Dromen vinden ook niet daadwerkelijk plaats zoals je ze droomt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je droom niet 'echt' is, maar het vind -voor zover je kan nagaan- alleen plaats in je hoofd. Immers, je ligt gewoon in je bed als je wakker wordt (tenzij je fervent slaapwandelaar bent natuurlijk).

Zoals ik het interpreteer uit dit blog lijkt het effect van DMT-gebruik wel een beetje op het hebben van lucide dromen.

lijkt er zeker op maar dan anders MAAR dromen zijn wel dergelijk echt want dezen wereld speelt zich ook af in je hoofd dus wanneer droom je als je wakker bent of als je slaapt, kom er zelf maar eens achter probeer is dmt dan begrijp je volledig wat ik bedoel, dmt brengt je in de wereld van de informatie in quantumfisica word dit ook wel de planksceal genoemd daar zal je alle info die je zoekt vinden en kan je in je eigen droom wereld (de wereld waar je dit tikt) gebruiken van kunnen maken.

greets mindmaster

Als ik droom, droom ik in elk geval nooit zulke ongedacht bizarre dromen als met DMT. Maar mijn ervaringen zijn met gerookte DMT, de trip komt binnen seconden opzetten en sleept je mee in een ongekende wereld die ik me bij bewustzijn niet eens kan inbeelden.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 29-11-2009 10:51:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
antitoerisme : Trip begint echt heel leuk
een soort POEF!
Alles dat ik zeg wordt herhaald door een zwoel vrouwenkoortje
Op 29-11-2009 13:44:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mindmaster:
Tetzmol:

mindmaster:

artofnemesis:

Dromen vinden ook niet daadwerkelijk plaats zoals je ze droomt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je droom niet 'echt' is, maar het vind -voor zover je kan nagaan- alleen plaats in je hoofd. Immers, je ligt gewoon in je bed als je wakker wordt (tenzij je fervent slaapwandelaar bent natuurlijk).

Zoals ik het interpreteer uit dit blog lijkt het effect van DMT-gebruik wel een beetje op het hebben van lucide dromen.

lijkt er zeker op maar dan anders MAAR dromen zijn wel dergelijk echt want dezen wereld speelt zich ook af in je hoofd dus wanneer droom je als je wakker bent of als je slaapt, kom er zelf maar eens achter probeer is dmt dan begrijp je volledig wat ik bedoel, dmt brengt je in de wereld van de informatie in quantumfisica word dit ook wel de planksceal genoemd daar zal je alle info die je zoekt vinden en kan je in je eigen droom wereld (de wereld waar je dit tikt) gebruiken van kunnen maken.

greets mindmaster

Als ik droom, droom ik in elk geval nooit zulke ongedacht bizarre dromen als met DMT. Maar mijn ervaringen zijn met gerookte DMT, de trip komt binnen seconden opzetten en sleept je mee in een ongekende wereld die ik me bij bewustzijn niet eens kan inbeelden.

Tetzmol.


dat klopt. maar probeer het niet in te beelden maar te laten stromen vloeien
Op 29-11-2009 20:40:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Drefbon: Als iemand interesse heeft in het proberen van DMT, stuur me dan maar een PM!
Het is het mooiste wat je kan meemaken!

ps. Het is helemaal niet zo illegaal als hier beschreven staat!
Op 11-12-2009 7:07:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: sorry maar ik heb er geen geld voor.

als iemand opium thee wilt delen ben ik daar wel meteen voor in.
Op 11-12-2009 8:15:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Trouwens, het kan aan mij liggen, maar de videoclip Roger Clover - Love is all is ook wel erg vaag gemaakt.

Alsof de bedenker ervaring heeft opgedaan met een dergelijke trip, enfin, kijk zelf maar:

(bericht gewijzigd op 27-12-2009 20:49:33)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 27-12-2009 20:46:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sherwin.dr:
Draconian:
Ik raad DMT af aan mensen :-)
Ik heb een sessie meegemaakt en mijn ogen zijn geopend. Nooit meer dit soort troep...


Ik heb erg lang onderzoek gedaan naar DMT en hier een belangrijke scriptie over geschreven, verder hebben ik resultaten onderzocht van vrijwilligers tests en recreatieve gebruikers gevolgd en gesproken. Puur omdat ik erg gefascineerd ben door deze organische stofje dat in elke levende wezen voor komt.

Recentelijk hebben wetenschappers ontdekt dat DMT gebruikt wordt door planten om met elkaar en met andere bacterie/alg achtige organisme te "communiceren"

Ook heb ik jou berichten gelezen over deze onderwerp; 1. Jij kiest er zelf bewust voor om voor je eigen "plezier" je aan te melden bij Santo Daime kerk waar mensen gelovig zijn en dit ook echt het geloof is dat ze aan hangen en dus ook naar hun eigen waarde binnen hun eigen geloof leven en ter onderbouwing van hun religie Ayahuasca gebruiken! 2. Jij hangt deze religie NIET aan en gaat puur uit zelfzuchtigheid deze mensen voor liegen.

Wat had je verwacht? Je had nog een gruwelijkere ervaring gehad als je aan MDMA pillen of Paddo's had gezeten in zo'n omgeving.
Conclusie; Jou commentaar voegt niets toe aan de werking, beleving en wetenschap achter DMT je bewijst enkel dat je niet in staat bent weloverwogen rationele keuzes te maken in je leven.

Om toch verder in te gaan op je commentaar over de "illusies" dat je beschrijft... Voor dat je in aanmerking komt om een oordeel te kunnen vellen -> Verdiep je eerst AJB in DMT als je dit een beetje zou hebben gedaan kom je er achter dat je meerdere dieptes hebt en dat je eerste ervaring erg vaag en abstract is omdat je voor het eerst in een andere ruimte/tijd dimensie wordt gebracht.

Het meest kwalijke vindt ik dat je mensen die wel rationeel nadenken door je hysterie weg jaagt van wat de mooiste ervaring in hun leven kan zijn met zelfs genezende krachten!!!
(bericht gewijzigd op 5/11/2012 21:25)
Op 05-11-2012 21:05:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sherwin.dr:
Draconian:
Maar respect voor de deelnemers dat ze zo standvastig zijn in hun geloof.


De hele ervaring is aan je voorbij gegaan, vooral omdat het je eerste ervaring was en dat kan intens zijn. Jij hebt een verleden met veel tripmiddelen maar jij maakt de fout door paddo's en lsd met DMT te vergelijken (p.s Ayahuasca heeft een hele andere werking dan 5-MEO-DMT of NN-DMT)

[quote=Draconian]Bij de tweede dosis moest ik trouwens wel vechten om niet een blackout te krijgen. Heel mijn lichaam begon weg te vallen maar ik bleef geestelijk vechten om bij de tijd te blijven wat na 3 minuten weer lukte.[/quote=Draconian]

Dit is juist precies het tegenovergestelde van wat je dient te doen wanneer de DMT begint te werken... Jij benadert het met immense angst en maak jezelf helemaal gek... De ervaring is heftig maar je moet echt je best doen om een zgm. "Bad Trip" te krijgen.

Je hebt je zelf erg bang gemaakt en dat is erg jammer omdat je er ook erg veel aan had kan hebben... Ik geef je als advies al is het alleen voor het opbouwen van kennis, verdiep je adequaat in de werking van DMT.

Voor mensen die het interessant vinden om het te proberen je moet er in je leven klaar voor zijn, ook moet je (na meedere keren) bereid zijn dingen te kunnen accepteren en bevatten wat je nu ongeloofwaardig vindt. Voor "oude zielen" is het een college van God ...

Beter is het niet te beschrijven.
(bericht gewijzigd op 5/11/2012 21:25)
Op 05-11-2012 21:23:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Sherwin.dr:
Ik heb erg lang onderzoek gedaan naar DMT en hier een belangrijke scriptie over geschreven,

Belangrijk voor wie of in welk opzicht? Potverdorie, nou wil ik 'm lezen ook. Ergens online te vinden, of te bestellen?
Is it electrickery?
Op 05-11-2012 21:42:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sherwin.dr:
Chris de Boden:
Vervolg...

Of ik ga door en blijft in het "veilige circeltje" en komt geen stap vooruit.


Chris, ik vindt het erg interessant dat jij deze informatie deelt omdat het erg persoonlijk is.

Ik heb zelf jou situatie meegemaakt bij een vriendin van me, die was helderziend en had 3 jaar voor de dood van haar vader in alle detail erover gedroomd.

Als mensen over DMT praten en het uitleggen zorgt dit er maar voor een hele kleine gedeelte voor dat jij "begrijpt" dat zij bedoelen met hun ervaring, omdat wij nu eenmaal (helaas) met woorden communiceren en niet de kracht (meer) hebben om ervaring telepatisch te delen. Erg jammer. Hierdoor blijft het voor andere maar speculeren en zo nu en dan heb je mensen die het proberen en denken; Leuk ff 'n keer trippen en vervolgens zichzelf in rare situatie belanden.

Mocht je ooit het willen proberen; Doe het lekker thuis op de bank met je vriendin of een vriend, drink een glaasje wijn en zet bij voorkeur lekkere lounge, soul of reggea muziek op, neem een paar goede hijsen en ontspan ... het enigste wat hierna gebeurt is dat je lichaam zich ontspant en je in een "wakkere" staat gaat dromen... niets om bang van te zijn.

Om terug te komen op je dillema, de vriendin waar ik het eerder over had is precies om dezelfde reden vorig jaar DMT gaan proberen;

Direct na haar eerste ervaring waren haar vizoenen tijdens haar droom aanzienlijk verzwakt (dat was ook haar "intentie"

en beleefd ze nu alleen haar echte sterke vizoenen tijdens haar DMT sessies; Haar beschrijving van DMT was begaafdheid, begrip en bevatting

Maak een keus waar je zelf achter staat, maar belangrijker dan dat is informeer naar de echte werking van DMT en wat voor een invloed dat heeft op paranormaal begaafde personen en laat dat je lijdraad zijn voor je keuze.

Succes
Op 05-11-2012 22:02:39 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo: "Haar beschrijving van DMT was begaafdheid, begrip en bevatting."
Dat is toch prachtig taalgebruik, geeft een goed beeld.
You don't know what you've got until it's gone...
Op 05-11-2012 22:14:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Mogelijk heb je eroverheen gelezen sherwin.dr, maar ik zou graag je scriptie eens lezen. Is dat mogelijk?
Is it electrickery?
Op 05-11-2012 22:30:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden